Till framtiden

Eftet lunchen med Malin och i väntan på att Elin skulle sluta jobbet så mötte jag upp mamma och gick på Clas Ohlson. Slutade givetvis med att jag kom ut med lite smått och gott till "framtiden", som jag så fint kallar det själv fast jag inte skulle ha någonting. Har köpt så mycket nu till mina framtida flytt att jag knappt vet vad jag har och inte har om jag ska vara ärlig, men det känns som jag har det mesta nu.
 

Fredagslunch

Idag så har jag ätit lunch med min älskade lycksele-pingla Malin som är i stan över helgen. Har inte träffat henne på över ett halv år (bortsett från igår då) och ändå är det som att man sågs igår när ses. Helt otroligt egentligen, det är äkta vänskap! Som jag har saknat henne! Vi lunchade på Café mat och prat och åt varsin supergod Ceasarsallad, det är nog någonting som jag skulle kunna äta varje dag utan att lessna! Älskar't
 

20kr

När jag kom hem från jobbet i lördags så stod denna vackra skapelse på min byrrå inne i mitt rum. Då har mamma fyndat den för endast 20kr på loppis och den är som ny, helt sjukt. Hon tänkte mig när hon såg den och var bara tvungen att köpa den till mig, tur att mami vet vad jag gillar! ;)
 

Trerätters på en onsdag!

Igår blev jag bjuden på trerätters middag hemma hos min bror Jonathan och hans flickvän Frida. Supergott! Inte varje dag man får trerätters till middag, speciellt inte på en onsdag! Färgade även Fridas ögonfransar då dom åker till Mexico nästa vecka, inte alls avundsjuk! Sen kom Chrille och Carro ner, så vi kikade på Messys match och sen på kvällen fick jag även lära mig ett nytt kortspel, Hollywood. Hade en riktigt trevlig och rolig kväll igår! 
 

Hejdå gluggen!

Efter att jag slutat nattens jobb klockan åtta imorse så åkte jag direkt till sjukhuset och tandläkaren för att få min tand. Så nu är gluggen äntligen borta och endast ett minne blott. Känns rätt konsigt i munnen just nu då man är van att ha ett stort jäkla hål och nu är det hålet igentäckt. Märklig känsla! Men man vänjer sig och jag är så himla glad att gluggen är borta, som jag jag har väntat och längtat! Nu är det bara väntan att få ta bort tandställningen kvar. 
 

Nytt gymkort!

Hej mina vänner! Det har tyvärr inte blivit någon bloggning på några dagar då min sladd till datorn har varit på vift över helgen och sen så har jag haft fullspäckat schema dom senaste två dagarna som sedan har avslutas med att jobba natt. Så det har tyvärr inte funnits någon tid att slå sig ner vid datorn, har knappt hunnit vara hemma om vi säger så. I måndags var jag och fixade gymkort på Fitness24 så nu säger jag härmed hejdå till Träna. Ska bli så skönt att komma igång med träningen rejält nu, är riktigt laddad! 
 

Ego




Utanför din dörr

 

Ny racer hoj!

Är det något jag har snackat om länge så är det att köpa en ny cykel. Tror jag har klagat på min gamla bettan i 2års tid nu om jag inte är helt ute och cyklar (hehe, där fick jag till det!) men nu är jag sagt adjöss till skrothögen och gått och köpt mig en ny pingla. Lila och fin med korg och hela paketet, nöjd tjej. Att det skulle ta så lång tid att ta sig i kragen och pallra sig och köpa en ny. Nu känns det som jag flyger fram på hojen.  
 

Resa bokad!

För cirka en vecka sen så bokade jag och mamma en resa till ett helt nytt hotell som öppnar i Maj. Ska bli så himla skönt med en sol och bad semester samt att ha något att se framemot. Den 20 augusti så flyger vi till Turkiet. Eventuellt om ekonomin tillåter så blir också en liten weekend till våren! 
 

I'm back!

Hallå! Det var verkligen inte igår, bara sisådär ca 3 veckor sedan jag skrev någonting men jag har tyvärr inte varit på topp sista veckorna men börjar repa mig nu så nu ska jag nog komma igång med både hälsan och träningen och allt annat i vardagen. Bjuder på lite bilder från senaste veckorna. 
 
1. Första träningpasset för i år 2. Rockade som mattant igen på mammas jobb
 
1. Mamma och jag pimpade bilen. 2. Mys med min bebis.
 
1. Ego pic 2. Var hos tandläkaren och gjorde avtryck för min nya tand.
 
1. TränaTränaTräna 2. Hittade en gammal go bild på mig och bröderna.
 
1. Mys med mitt hjärta. 2. Ego pic. 

Gott nytt!

Jag hoppas att alla hade en underbar nyårsafton och en bra start på det nya året! Ville bara kika in och säga att jag lever och återkommer en annan dag! Puss så länge!
 

RSS 2.0