Love the way you lie

I väntan på att få se vilka som går vidare i idol så håller jag plugga lite. Nytta med nöje? Svenskan har jag gett upp med och får istället jobba järnet med den imorgon, varför alltid i sista sekund? Kom iaf på nu att vi ha engelska glosor till imorgon så jag sitter och pluggar på dem som en galning, också i sista sekund? Skäpning! Fick precis iaf alla rätt på dem, kanske inte är så pjåkig i engelska...*host* eller hur vare?


Gammal musik

Imorse hade jag laddat upp batterierna till min gamla mp4 och satte i den i högtalarna medans jag satt och sminkade mig. Åh, vad många gamla låtar jag har på denna lilla mackapär. Helt sjukt hur glad jag blev att höra vissa låter, vilka minnen alltså! Vad vore världen utan musik egentligen? Jag är ju den typiska "lugna favoriter" tjejen, älskar lugna och fina låtar!


Declan Galbraith - An angel


Innervoices - Baby girl


Lemar - Someone should tell you


Flipside - Missin you

Fråga på om mitt gymnasieprogram!

Åh, det är super kul att ni har blivit så bra på kommentera och ställa frågor, fortsätt med det! Jag har fått några frågor om mitt gymnasieprogram nu så jag tänkte att om ni har några fler frågor så ställ dem nu så ska jag svara på så gott jag kan senare. Lättast att ta alla flugor i en smäll lixom, så fråga på nu! Va inte blyga! ;)



Kroppspeeling och brun utan sol

Idag hade vi den efterlängtade brun utan sol lektionen på spaet. Vi började med att peela hela kroppen med en chokladpeeling som luktar super gott! Haha, som jag sa till Isabelle när hon peelade mig "jag känner mig som en chokladpudding!" ;) Efter peeling var det dags för brun utan sol, man smörjer bara in dem som vanlig lotion men man måste vara ytterst noga så det inte blir några fläckar. Så nu har vi alla blivit lite brunare! ;)



Chokladpeeling

Våran lärare Carina visar hur vi ska göra



Isabelle




  

Brun utan sol


30 September

Tjoohoo! Dagen har varit riktigt skön idag faktiskt, trots att vi haft dubbel lektion i matte. Appropå matte, satan vad många sidor jag jobbade idag. Nu är jag äntligen ikapp och har jobbat alla sidor utom två som jag hoppade över idag. Tänkte göra dem hemma på söndag, men vi får väl se hur det blir med det! ;) Nu ska jag fortsätta att se på top model, see you!


Sleep well

Kom just ut ur duschen efter att jag påminde mig själv om kroppspeelingen och brun utan sol som vi ska imorgon. Vill ju inte att Isabelle ska behöva riva sig på mina ben, haha! Nu är dem iaf lena och mjuka. Nu är det ett avsnitt av AA som gäller och sen är det nattinatt! Sov gott!♥


Fransk manikyr

Idag hade vi ingen sminklektion utan vi hade naglar istället men eftersom vi var på studiobesök innan på Umevatoriet (blev jätte besviken, snygg Torbjörn var inte där!) så försvann det en massa tid från lektionen. Vi hann bara lacka fransk manikyr, men tanken var att vi skulle göra standard manikyr och avsluta med att lacka fransk manikyr. Här lägger jag stolt ut mina snodda bilder från Emilie! ;)





Emilie

Fanny och Nellie


Resultatet


Sett hockey

Sorry för kass update men jag for till pappa och såg på Messys match mot Leksand och dom vann tappert med 2-1. BRA! Har precis landat i soffan och hade tänkt att försöka se på idol på dator eftersom jag missade det. Har även blivivt lite glad för vi har fått ett sms av mäklaren, så nu får vi se om det kanske nappar lite! :)


Messy till vänster, matchen mot Sundsvall!


9 månader

Imorgon har det redan gått 9 månader sen jag slutade med godis, chips och läsk osv. Jag känner mig så jävla duktigt, nu är det bara 3 månader kvar sen har jag klarat ett helt år. Jag har nästan inte kännt något sug alls förrutom när jag nyss började och nu den senaste veckan, men det är bara att bita ihop. Ingenting man behöver. Känner mig så jävla duktig och framförallt nöjd om jag klarar det här, och det kommer jag. Är förbannat stolt över mig själv om man får säga så, haha! ;)


29 September

Tjeeena! Har precis käkat middag och jag kan säga er att det inte är någon hit att dricka och få hicka samtidigt! Höll fan på spruta ut allt över hela bordet, haha! Hade varit snyggt va? Glömde iaf kameran idag så jag har noll kort från dagen vilket sög, men jag tror ni överlever det. Kan sno lite bilder av Emilie senare när hon kommit hem! ;)


Bröllopskronor

Idag på klädstyling så fortsatte vi med våra fin fina brudkronor. Efter att jag var tvungen att "sprätta" upp hälften av det jag hade gjort på dagens lektion så blev jag ändå klar. När vi sen blev klara med våran krona så var det dags att börja med brudslöjan som vi syr för hand av tyll.


Så här såg min krona ut när jag sluta förra veckans lektion

Maja hade tagit med sig go muffins som vi fikade i början av lektionen

In action

Malin B och Victoria


Sabina och Fanny

Seinab

Victorias krona

Emma, Rawaa och Malin B

Malin B's krona

Några av dem färdiga kronorna

Min krona

Malin och Victoria


Sen i slutet av lektionen så spårade, som typ alltid!

Här har vi snygg Kajsa!

och snygg Malin eller ska vi säga miss piggy?;)


Spirallockar

Idag på hårstlylingen så fortsatte vi med spirallockar som förra veckan. Eftersom jag fick vara hårmodell förra veckan så var det min tur att vara Malins hårstylist och jag kan säga att min tålamod försvann efter att rullarna inte ville sitta på plats. Jag klarade att hålla humöret upp på en och halv passè sen sprack det, haha! Jag lovar, man blir as irriterad! Fråga Malin! ;) Men innan vi satte igång med det så hade vi en kort genomgång på hur man schamponerar håret igen.


Söt Malin

Christina visar på Malin hur man gör


Vi står snälla och glada och tittar på

Emilie och Emma

Jag rullar Malins hår

Isabelle

Josebus

Emma, Emilie och Christina

In fokus!

Missssse
  
In action!

Malin B rullar Victorias hår

Isabelle och Frida

Veckans tanter; Emilie och Malin
  
  
Mitt hårresultat på Malin

Emilie får fläta i håret och är så,... ehm glad?
  
Emmas hårresultat på Emilie


28 September

Idag fick jag med mig ett litet sällskap på köpet med mig hem. Inte vem som helst, utan ´älskling Malin! Efter skolan drog vi på stan en sväng och Malin fyndade en ny kofta, nya tights och en t-shirt! Jag vill också shoppa! Nu sitter vi i soffan och ser på tv, eller malin ser på tv och jag bloggar, måste även blogga på klassens blogg! :) Bilder från dagen kommer senare! :)


Regent

För att få tiden att gå lite snabbare nu innan idol börjar så har jag suttit och lekt lite med en av mina nya skuggor. Jag tog den gröna, Regent från MUS. Gjorde det rätt snabbt faktiskt, därför behöver vi ju inte kommentera eyeliner för den ser ut som skit, haha! Men så här blev resultatet:



Dåligt nöjd kille?

Jonte kom precis in och tog en skit snygg bild på mig med sin nya mobil, notera skit snygg! När jag sen frågar om jag kan få kolla på den så bah; "Näe, du kan få kolla på den här" (och räcker fram sin gamla!) Sen går han och sjunger, "Jag har världens bästa mobil, världens bästa mobil!" Vadå nöjd?


Jonathan är inte dåligt nöjd över sin nya iPhone 4


Fotbehandling/Fotmassage

Idag så fortsatte vi med fotbehandling och fotmassage, det som vi började med förra veckan. Eftersom jag gav förra veckan så fick jag idag. Jag var jätte rädd att det skulle kittlas som bara den och att jag skulle ligga och fnittra hela tiden, men så var det inte. I början så kittlades lite men sen när jag väl slappnade av så var det jätte skönt! Jag hann även få min ögonbryn plockade och plocka Nellies. På torsdags så ska vi ha kroppspeeling och brun utan sol, det ser jag verkligen framemot! :)


Emilie och Felicia

Emilie

Felicia

Carina våran lärare visar vad och hur vi ska göra




Söt Malin




100927

Nu är jag hemma från ännu en skoldag hungrig som ett as. Har fått i mig lite smörgåsrån i väntan på middagen. Ska nu överföra bilderna från spalektionen idag och sen blogga på klassen blogg som jag och Maja har anvsar för i veckan så jag slänger in bilder efter det. :)

Goodnight people!


Turkiet -10, del 6

Har lite mer bilder att bjuda på från Turkiet resan med mamma som jag inte har visat än. Det är bilderna som är tagna med mammas kamera, glömde toalt bort dem men bättre sent än aldrig. Eller hur?:)



Jag på flygplatsen i Umeå, skit taggad?!

Söt mami!

Framme på hotellrummet!

The room

The pool



Gör mig iordning

Middagsdags


Mamma

Jag

Mami

Trubaduren
  



Väntar på käk

Jag

Mamma

Jag







Sista kvällen

På flygplatsen i Antalya


Ögonskuggor

Har nu blivit 4 ögonskuggor rikare från Make up store, känns otroligt bra måste jag säga! Nu vill jag dock bara ha mer och och mer skuggor. Det bästa vore ju om jag fick 120 paletten från Eleven, då är jag i himlen! Den som ger den till mig en vacker dag är bäst, utan tvekan! Guld värt. Här har vi iaf mina 4 nya skuggor. :)



Crow, Diva, Regent och Muffin


Söndagsfika

Idag for jag och Carro ner på stan för ett litet fika med Kajsa. Tanken var först att vi skulle gå på café station men där var det stängt så vi vandrade till Waynes istället. Mysigt! Innan fikat så hann jag in på MUS en snabbis och brände mitt presentkort. Nu är jag glad! Fick med mig fyra nya skuggor hem och nu vill jag bara ha mera! Visar dem senare! Var faktiskt duktig och tog med mig kameran i vanlig ordning men det kan ju vara en fördel om man har med sig minneskortet också...



26 September

Godmorgon alla sköna! Har precis stoppat i mig lite frukost med Carrbarro, det blev dem såkallade micro mackorna. Det var alldles för länge sen man käkade sånna, men gött var det! Nu har Carro bäddat ner sig i sängen igen och ska plugga. Duktigt flicka! Jag ser istället på reprisen av idol och funderar på en dusch, låter som en bra idè. Tror vi kör på den!


Länge sen sist!

Idag har jag sett lite på matchen Västerås - Malmö där Västerås tog ledning redan efter 37sekunder. Inte dåligt! Västerås vann och Messy var nära på göra mål! Träffade även Frida idag vilket var otroligt länge sen sist, hon kom förbi en liten stund efter hon varit på stan. Hon har även blivit brunett vilket blev super fint! Det var riktigt kul att se dig igen, vännen! :) Just nu sitter jag och kollar på när Chrille och Anna lirar tv spel, det är så att dom tränar upp Annas tv spels kapacitet. Den är nämligen inte så bra! ;)


Frida och jag, typ igår! ;)


Naglar

Har suttit och lekt med naglar lite. Fick dom ju målade i tordags på lektionen av Nellie så jag tänkte piffa till dem lite men det gick inte så bra, haha! Noll inspiration så det blev som det blev. Målade det svarta med en tandpetare, blev inte så bra men det gick! Ska göra det ordentligt någon dag framöver! :)


Hockey repris

Jag, mamma och Jonathan sitter och kollar på reprisen av Messys match i Onsdags. Domarn blåste ju för utvisningar typ 24/7, blåste totalt sönder matchen. (WOHO, VI BLEV FILMADE NYSS!). Vi sitter och väntar på stunden när Messy får 10 minuter! ;)

Mamma - "Han tar tid mellan utvisningar, 1 minut exakt!"
Jonte - "Näe, det är 1 minut kvar! (av utvisningen)"
 
HAHAHA, tjejen med kollen!


25 September

Godmorgon eller god dag, iaf godmorgon för min del. Ligger fortfarande i sängen och funderar lite vad jag ska hitta på under dagen innan min sköna böna kommer till mig efter middagen. Har iaf sovit som en stock inatt och jag kan säga att  jag väl behövde det. Har börjat bli lite små sjuk också, ont i halsen, snorig, hosta och världens slembollar i halsen. Mysigt! Vill inte bli sjuk!


Tvättning av sminkpenslar

Anonym om 21 September:
hur tvättar du dina penslar?

Svar:
Eftersom penslarna är gjorde av äkta gethår så tvättar jag dem 1 gång i veckan med schampoo och så 1 gång i månad även med balsam. Det behöver absolut inte vara något speciellt schampoo eller balsam utan du kan ta vilket som helst. Dock så ska concealerpenseln och foundationpenseln tvättas med diskmedel. :)

-


Ett klipp från Turkiet

Bättre sent än aldrig... ;)


CSN-kortet

Jag måste bara säga att det är för jävla skönt att sluta hyffsat tidigt på fredagar! Det blir ju helg tidigare och så är det så jävla skönt speciellt när man vet att Carro slutar tjugo i fyra! Haha, här är det ingen skadeglädje? eller va?! ;) Nämen just nu sitter jag och ser på lite tv och har precis aktiverat mitt ny CSN-kort. Tror jag använde mitt förra typ en gång? Jag vet knappt vart man kan använda dem, någon som vet?


Dyrast från H&M någonsin?

Var precis inne på H&M hemsida och såg hur mycket som helst som så gärna vill bo i min garderob (som vanligt) men jag hamnade rent av i chocktillstånd när jag såg var den här väskan kostar. Var tvungen att uppdatera sidan flera gånger och kolla så det inte var fel men, näe det är sant. Det är det dyraste jag någonsin sett från H&M!


23 September

Har precis sett klart gårdagens avsnitt av idol eftersom jag missade det igår. Som tur är så har ingen av mina små favoriter åkt ut än, jag håller mina tummar att dom gör bra för sig och går vidare! Nu ska jag fortsätta att dega lite och se lite på Andra Avenyn. S-könt!


Sundsvall

Dagen var riktigt kul faktiskt, kändes absolut inte som det var en onsdag. Jag var typ hel säker att det var typ en lördag. Dit vägen tog dock lite längre tid än väntat för strax nedanför Örnsköldsvik så var vi tvugna att stanna på grund av en trafikolycka så där stod vi i typ en halv timma innan dem kom och berättade att vi skulle köra en annan väg, 3 mil i omväg för det var en oljetank som hade vält så dem höll på skumma och grejja så det inte skulle börja brinna. Vägen var fortfarande avstängd på vägen tillbaka hem så det var nog bra att vi inte väntade, haha! ;) När vi väl kom fram så stod det Ikea på schemat sen hann vi även in på Birsta en snabbis. Efter det var det dags för Hockey som vi alla var jätte taggade på. Domaren var dock den sämsta på riktigt länge, han blåste av matchen hela tiden. Galet! Messy lyckades även få 10 minuters utvisning för osportsligt uppträdande som han inte en skulle ha. Det var en kille som drog av han hjälmen och handskarna. Om han var förbannad?! På vägen hem så försökte jag plugga så mycket jag kunde men det var inte så lätt med en mobil som lampa. Vid två låg jag äntligen i min sköna säng om somnade direkt. Lång, men en rolig dag!



Resan gick felfri tills vi kom en liten bit nedanför Örnsköldsvik då vi stannades på grund av en trafikolycka

Vi alla blev lite små nyfikna och ville se det som hänt, speciellt vi två i baksätet! ;)

men jag var glad trots att vi stod still, försökte även plugga till provet men det gick inge vidare

Anna och jag

Ambulansen åkte förbi

Kön var gaaaaaalet lång, vet inte hur långt den fortsatte efter kurvan heller...

Kön var inte kort bakom oss heller!

Chillade lite lagomt lugnt i väntan på att få börja rulla igen


Vädret var kanon, varmt och skönt! Sen kom Anna fina kommentar;
"Hur kan det vara en trafikolycka, det är ju så fint väder!"


Vi stannade på ett bekant ställe efter att Chrille tjatat om korv hur länge som helst. Jag skulle också köpa en korv men när jag väl ska betala och öppnar börsen så är inte kortet där! Lyckat!

Chrille och Anna

men jag fick mig en korv tillslut men från mammas börs! ;)

Sen rullade vi vidare, mot Sundsvall


Vi drog in en sväng på Ikea


Chrille däckade

Middag


Anna och Christopher

Sen sprang vi in på Birsta City en snabbis

Sen åkte vi på ett till bekant ställe där man till och med har vunnit guld!

Uppvärming

Marcus "Messy" Jonsson ;)

Västerås hade med dig storklacken på sisådär 70pers..*host* 3

En fördel var att alla juniorer hade gula hjälmar så man kunde lätt se var man hade bror sin på isen!



Självklart spelar han i första femman! ;)

Marcus

Bröderna!
 
Mamma och Pappa med Mezz

Messy och Lennart

Innan vi rullade hem stannade vi på donken för lite käk i bilen :)


Ikea

Det blev ingen stor shopping för mig och mamma på Ikea igår. Bara lite små saker lite galgar, ljus osv. Hittade dock typ all min framtida inredning där. Hittade bland annat min garderob på ca 9000, stolar för ca 3600, och sen vågade jag inte kolla på priserna. Haha, känns som det kommer bli dyrt när jag flyttar hemmifrån! Dags att börja spara nu?! Fick iaf med oss en sak hem som jag har i användning av. Detta fina och smarta lilla "databord" som är perfekt för mig som alltid sitter med datorn i sängen, soffan osv. Nu finns det ingen risk för överhettning!


149 riksdaler gick denna på, från Ikea


Nails

Tjena, idag fick vi sluta lite tidigare efter ett litet informationsmöte om Umeå fashion weekend som vi kommer vara delaktiga i slutet på Oktober. :) På sminket idag hade vi naglar men jag orkade inte fota för vi målade bara varandras naglar, antingen hel lackat eller franskmanikyr. So no pictures from today, men jag har dock lite bilder från Sundsvall igår som kommer dyka upp här lite senare. :)


Bjuder på en bild från i vintras/våras istället :)


Kill me

NK prov idag och jag kan nada... love my life!

'Mot Sundsvall

Nu rullar snart bilen här från Umeå påväg mot Sundsvall. Det blir jag, mamma, Chrille och Anna som drar, blir fett najs! Ska försöka plugga så mycket som möjligt i bilen eftersom jag har prov imorgon. Jag vet inte när jag är hemma, efter tolv någon gång skulle jag tippa på så det blir ingen bloggning idag. Ha en bra dag! :)


Dagens


Allt från H&M


Sundsvall imorgon

Imorgon blir det ingen skola för mig utan jag sticker till Sundsvall för att se när Messy och han Västerås spöar skiten ur Sundsvall. Om jag nu har åkt bil i flera timmar så får du fan se till att göra poäng nu, brorsan! Annars får du fan byta efternamn! ;) Haha, nämen ska bli jävligt kul att få sen när han lirar och sen blir det kanske lite Ikea innan som grädden på moset! Inte dumt det heller!


Messy i svart/gult!


Brudkronor

På klädstylingen idag så började vi med att göra våra egna brudkrona med hjälp av ståltråd och pärlor. Vi får göra den precis som vi vill, vilket var svårt. Jag hade noll inspiration och började därför bara med att göra något, vi få se hur den blir när den är klar helt enkelt. Kan bli spännande, haha! ;)


Alla hoppade direkt över pärlorna


Lite förslag

Bestämde mig för att köra i svart/silver


Början på min brudkrona


Felicia


Så här såg min krona ut på slutet av lektionen, fortsättning följer... ;)


Skruvlockar

På hårstylingen idag så fick vi jobba med att göra på varandra. Vi forsatte med att göra läggning men dock så att det skulle bli skruvlockar. Jag och Malin körde sten sax påse om vem som skulle få sitta och om vem som skulle göra. Självklart vann jag så Malin fick göra på mig! ;) 
 



  
Emilie och Emma

Förra veckans uppsättningar!

Christina visar hur vi ska rulla innan vi sätter igång


Sen började vi med att tvätta håret


Emilie var borta förra gången så hon fick göra det vi gjorde förra gången, hollywoodsvall och uppsättning


In action







Så här fina var vi när vi gick och åt lunch. Vi fick ju inga extra blickar, inga alls! ;)
  

Malin var lite less sen efter all läggning och värk




Sabinas reslutat

Fridas resultat

Mitt resultat


21 September

Nu är jag hemma! Eftersom det bara öste ner regn så vägrade jag att cykla hem. Kändes som ingen hitt så jag åkte hem med pappa istället. Håller nu på överföra en jädrans massa bilder från dagen lektioner, och det kommer som vanligt upp lite senare. :)

Tisdag

Godmorgon! Idag är det en rätt skön dag på skolan, endast 3 lektioner varav 2 praktiska. Slappt! Hoppas att vi får göra på varandra i dag på hårstylingen som Christina lovade förra veckan, annars blir vi lite arg, haha! Näe, nu är det dags att börja göra sig klar och börja rulla mot skolan. Ha en bra dag!


Dags att sätta igång med träningen!

Haha, när Facebook börja påpeka träningen så är det inte bra. Anna, vi skulle sätta igång i veckan och nu börjar du bli sjuk. Inte okej! Imorgon är det jag som tar med mig träningskläder och far och gymmar efter skolan. Punk slut! Nu jävlar, vilan är över, biggest loser Jossan är på gång!


Måste plugga!

Haha, varför kan jag aldrig se till att göra det jag bör göra? Fan, asså jag behöver verkligen plugga men tar fan inte tummen ur röven och gör det. Näe, nu är det fan skärpning som gäller. Lovade mig själv att skärpa mig i skolan och det ska jag fan se till att göra också! Jag ska plugga....snart!

Fotmassage

Idag på spalektionen så fick vi lära oss fotmassage. Tror nog att vi alla var lite små skeptiska innan men det gick bara bra faktiskt. Vi hade på oss handskar under hela behandligen så det var absolut inte farligt/äckligt.




Vi började med ge fötterna en liten såpbehandling

Masserade in såpan i fötterna

Sen tog vi bort såpbehandlingen på ena foten och torkar av och låter den andra sitta kvar medans vi jobba med den första foten. Då lägger vi på papper/en handuk på den andra för att låta den "vila".

Sen peelar vi foten och vaden

Efter peelingen så börjar massagen

Massage under foten

Massage på hälsenan

Sen avslutade vi med att måla naglarna


Bilder kommer

Sen när jag kom har jag bytt till lite mer bekväma kläder, hoppade i mjukisbyxorna och en tjocktröja och hoppade direkt framför tvn för lite top model. Skönt! Bilder från dagens spalektion kommer upp lite senare, för nu är det dags för lite käk! :)


20 September

Godmorgon! Det är för jävla skönt att börja veckan med sovmorgon! Idag börjar jag inte förrän halv elva med spalektion. Idag har vi dock pedikyr så det känns inte hemskt taggat. Fötter är inte riktigt min grej men det kommer nog gå bra. Ska käka färdigt frukosten nu och börja göra mig klar. Ha en bra dag!


Jag med min fina turban på huvudet!


Kalla mig nörd!

Nu är jag helt fast i Andra Avenyn, skulle aldrig börjat kolla om! Har sett 10 avsnitt idag och det kommer bli mer, det kan jag lova! Haha, kan inte sluta se. NÖRD, jag vet! Men jag har inger bättre för mig, skulle behövt plugga men...det kändes inte lika kul! ;)


Emilie 18 år #2

Här snackar vi bildbomb, och en rejäl sådan!


Emilie fick spelet Förfest av hennes ridkompisar som vi spelade

Victoria, Jessica, Isabelle och Malin

Isabelle fick uppdraget att sitta i en persons knä som hon kände minst och sitta och kolla djupt in i ögonen i en minut

Malin och Kajsa

Carro fick i uppdrag att nypa en i motsatt kön på rumpan

Emilie fick ta av ett klädesplagg

Jesper fick i uppdrag att hångla med någon, Victoria




Emilie och Sandra

Mallanbrallan

Carro som älskar att vara med på kort! ;)

Carro och jag

Malin, Kajsa, jag och Emma

Alex, Vickan och Jessica

  
Kajsa och jag | Jag och Isabelle


Alexandra, Victoria, Jessica, Isabelle och Malin

Sne?











Malin



Karl och Victoria



Snygg Emilie

Kusin Victor och Foppa


Emilies kamera gick sönder lite, men nu har hon lagat den!


Ny skjorta


Skjorta, H&M - 199kr


Mätt som ett svin

Åh, fyfan vad jag är mätt nu, helt galet! Det här måste ni prova om ni inte gjort det, det var ofantligt gott. Gyros rulle, det är precis som en kebabrulle fast det är med fläskkarrè istället. Ny favorti!


Svalan

Snart blir det dags för lite god snabbmat. Pappa är och hämtar maten på Svalan nu. Jag ska testa något nytt, något som heter Gyros rulle, jag hoppas verkligen att det är gott för jag är vrååååål hungrig, min mage kurrar som fan!

19 September

Morning! Är det bara jag som tycker att det känns som att det är lördag idag och att det var söndag igår? Det är nog tack vare löven matchen igår, man är ju van att dem är på söndagar. Amen hur som helst, söndag är det idag. Jag tänkte bara ta det lugnt och lata mig idag och se lite Andra Avenyn avsnitt (nörd!). Ska fara förbi mami om en stund och ge katterna lite käk. Annars blir det bara att lata sig, så som söndagar är till för. :)


Andra Avenyn

Fick äntligen hem första säsongen av älskade Andra Avenyn. Nu hoppas jag bara att det är lika bra som jag kommer ihåg det. Jag hatar att det tog slut, var ju mitt favorit program! Nu ska jag se ett avsnitt eller två innan jag lägger igen ögonen för ikväll! Sov gott! ♥


Emilie 18 år


Tjejerna och jag började med att käka middag, självklart blev det tacos! ;)

Malin och Emilie

Söta flickor vid matbordet!

Sen gjorde vi oss iordning, vi sminkade oss

och några plattade håret

och vi var taggad till tusen


Emilie, jag och Emma

Goooo Emma!

Malin, Emilie och Emma
  
Emma och jag

Emma, Malin och Emilie

Moooi
  
Någon hade lite kul med kameran...

Emma och Kajsa

Maliiiiin

Emilie

Emma, Jesper och Sandra

Emilie, jag och Carro

Jesper, Sandra och Elin

Malin gör... vadå?

"Försök och se full ut", favorit i repris!

Vattenfallet

Vattenfallet

Kajsa och Emma

Stor trädet! ;)

Stor trädet! ;)

Det kommer mer senare!


Popcorn

Jobbet idag gick bara bra! Dock kändes det lite konstigt att det bara var jag och Jesper som jobbade när man är van att vi är typ 10 stycken. Allt gick iaf bra, inga problem på vägen. Sen fick jag hjälp i popcorn av en söt liten tjej som heter Linnea. Efter jobbet drog jag förbi Chrille och Anna en snabbis och hämtade min skjorta som har kommit. Visar upp den senare! :)

P.S. Har fått in bilder från igår nu så jag slänger in en rejäl bildbomb lite senare.

Some pictures

Nu drar jag alldeles strax dra iväg mot jobbet. Tänkte bara slänga in några bilder från igår som jag snodde av Emilie! :) Skiver sen när jag är hemma igen!


I'm a happy happy girl..(?)

Emilie och jag
 
Ehh, taggad´tjej?

dancedancedance


blaablaa

Just nu sitter jag och håller på göra mig klar. Ska möta upp Jesper om en timma så ska vi cykla gemensamt till jobbet. Får hoppas att det går bra. Det var ju som år och dar sen sist så man känner sig lite ringrostig, men det ska nog gå vägen. Näe, nu ska jag fortsätta göra mig klar, ska även packa ner lite små behövde saker som jag ska ta med till pappa också. :)



18 September

Godmoooorgon! Som ni såg igår så blev det ingen update. Direkt efter skolan så drog jag hem till Emilie där jag sen spenderade hela kvällen lång. Vi firade hennes 18årsdag och p-p-partaaade! Kvällen var riktigt kul, vi lirade lite ölspel, gjorde helium grattishälsningar, spelade spelet förfest, trevligt folk och bara bra! Dock slutade det inte riktigt lika bra, båda kissarna var borta och Emilies mobil men katterna är iaf tillbaka men inte mobilen... Fattar inte var den kan ha tagit vägen? Nu ska jag iaf hoppa in i duschen för senare idag blir det dags för jobb! Bilder kommer senare, så fort jag fått in dem på dator! :)

I forgot ...

Haha, fan! Jag kände på mig att det var något jag hade glömt men visste bara inte var det var, men jag kom på det nu när jag kollade omkring på olika bloggar och gick in på Emilies och såg att hon målat naglarna. Det var ju det jag skulle göra! Sataaaaaaan, inte okej! Det är nu man märker vilka tjejproblem man har, vem bryr sig om jag har omålade naglar egentligen? Haha, inte en skit förrutom jag själv. Får försöka hinna måla dom snabbt imorgon bitti!


Done

Nu 1 och 1/2 timme senare så är håret färdigt vågat. Det tar tid med långt hår, är helt slut i armen. Kanske inte så konstigt efter den tiden? Appropå det så ska träningen sättas igång nästa vecka, det är ett MÅSTE! Ni får fan påminna mig, haha! För det lär jag behöva! Skulle egentligen sättas igång i veckan, hur blev det med det Anna? No comments! Näe, nu åker håret upp i en toffs och sen ska jag krypa ner i sängen till lite tv. Vi hörs imorgon! ♥


Kläder till morgondagen - CHECK!

Har precis tagit ut kläderna till morgondagens fotografering på skolan och till Emilies 18 års fest imorgon. Så slipper jag stå imorgon bitti i panik och vet inte vad jag ska ha på mig. Typiskt ett tjejproblem, inte sant? Men så äre det, när det väl gäller så känns garderoben så tom och absolut ingenting passar (dock känns det så varje dag). Gjorde iaf bort det problemet idag, känns skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag våga håret och den här gången UTAN att bränn mig. Har ju en snyggt brännmärke på kinden och på axeln. 180 grader bara så där, lite lagomt skönt!

Aromapressur och chokladmask

Idag på spalektionen så hann vi med en hel del faktiskt. Vi började med att göra ansiktsrengöring men rengöringsmjölk och ansiktsvatten, efter det la vi en mekansik peeling (som dock bara första gänget hann med), det är en peeling som man rubbar bort för hand, sen gjorde vi både frans och brynfärgning och sen gick vi över till massagen. Där vi först gjorde en massage med greppet effleurage (strykningar) som vi lärde oss i årskurs 1 och sen fick vi lärar oss en ny aromapressur massage (då trycker man på vissa punkter i ansiktet) och sist men inte minst så la vi en chokladmask som luktade så otroligt gott. Luktade precis som kladdkakesmet och man ville bara äta den!











16 September


dingding

Här sitter jag rätt nykommen hem från skolan helt osminkad efter en skön ansiktsbehandling och känner en svag doft av choklad. Vi hade nämligen chokladmask idag, berättar lite mer om det senare. Fick ett samtal precis efter jag har slutat av min "förra" chef och ringde och frågade om jag kunde jobba på lördag! JA! Blev så glad, är i sådant förbaskat behov av pengar nu så jag behöver vart enda litet öre.


Idol

Audition är ju helt klart det bästa i hela programmet! Fastnade direkt för denna sköning. Inte så pjåkig på den där gitarren heller. Jag bara älskar när han går över till Lady. Likelikelike!


Bröllopsmake #2

Idag hade vi en till bröllopsmake och idag var det inriktat på höst-/vinterbröllp. Vilket innebär lite mer mörka och jordnära färger. Jag använde mig av en mörkgrön glittrig skugga (kom inte på namnet) och smog (typ brun) från MUS. Idag jobbade vi även med studiofoundation som man använder bland annat i tv och för fotograferingar. Den täcker otroligt mycket och är bra på så sätt men den är även inte så bra för hyn för den täpper igen allt och hunden kan inte andas. Så att använda den här dagligen är ingen rekommendation, men perfekt till fest. Sitter som ett smäck! ;)


Min make på Rawaa




Right now

En liten söt, hårig och kurrande sak har somnat i mitt knä. Cosy!


It's raining...

Jävla fitt väder! Det öser bara ner, sinnes! (Appropå ösa så regnade in i vårat sminkrum idag. Som dessutom är på undervåningen, någon som kan förklara det?) Men vadå blöt? Försökte cykla hem fort som satan för att slippa bli "så jävla blöt" och det tror jag fan inte hjälpte. Kunde lika gärna gått och jag skulle faktiskt typ var torrare. Haha, sjukt! Har jag förresten sagt att min favorit säsong av top model går på repris (igen?). Ska se det nu sen slänger jag in ett inlägg om dagens sminklektion. :)


Mina byxor efter cykelturen hem, "eh vadå blöt?".
Fick fan knappt av mig dom heller, dom satt som klister!


Nu säger jag godnatt!

Nu ska jag faktiskt, hör och häpna men gå och lägga mig! Jag behöver verkligen sova för jag är så galet trött på mornarna nu så jag kommer garanterat att försova mig vilken dag som helst och för att undvika det så ska jag krypa ner i min underbara säng, just precis nu. Godnatt mina vänner!

Varm eller kall?

Det var precis det vi gick igenom på klädstylingslektionen idag. Om man har en varm eller kall ton men man kan även vara båda, det vill säga neutral. För att kolla vilken ton vi hade förrutom att bara titta personen så använde vi oss av ett guldigt och silvrigt tyg, varma tyger, kalla tyger och rouge, en "varm" och en "kall". :)




  


Kalla färger

Varma färger


Hollywood svall och uppsättning

Idag på hårstylingslektionen så tog vi ut läggningen som vi rullade förra veckan och gjorde ett såkallat hollywood svall. När det var gjort så fortsatte vi med att göra en uppsättning som man kan ha till bröllop, bal, fest, ja you name it. När som helst! Om jag ska vara helt ärligt så gick det faktiskt riktigt bra idag, blev rätt nöjd med uppsättningen iaf. När uppsättningarna var klara så avslutade vi (jag, kajsa och malin.L) lektionen med att tvätta håret. Efter ha tjatat på Malin.B så fick jag mitt hår tvättat, tack! ;)


Läggningen från förra veckan

Malin drar ut spolarna


Kajsa och Malin

Dagens födelsedagsbarn Emma!

Malin in action

"Hollywood svall"

 
Min uppsättning


Våra uppsättningar


Malin fick blått schampoo


14 September


Blir galen!

Har suttit sen jag kom hem och försökt få in bilderna från kameran på datorn men det går bara inte. Så sjukt jävla irriterande. Det går ju fan inte att blogga utan bilder, haha! Går gör det ju men hur kul är det på en skala? Bara massa text lixom. Nu verkar det iaf börjar fungera via mammas kamera. Min mor kom på den smarta idèn att jag skulle stoppa in mitt minneskort i hennes kamera, och ja. Det verkar fungera. Mamma är rätt smart...ibland!

Vågit!

Ikväll har vågtången varit mitt lilla tidsfördriv. Resultatet blev helt okej faktiskt. Precis som det brukar bli, vågit såklart! Om vi har tur så kanske det sitter i och ser bra ut imorgon med, annars åker väl plattången fram. Var så duktig och fotade reslutatet men sen fick kameran krupp och la av och vill inte samarbeta för fem över. Slänger in bild sen när den vill samarbeta igen, om den nu vill det?!


Ingen idol?

Vafan är det ingen idol ikväll? Fan vad jag blir besviken. Det är fan det jag har suttit och sett framemot sen jag kom hem och så är det inget? Vad ska jag nu hitta på då? Någon som har förslag? Ska iaf renbädda sängen så jag får väl fixa det nu.

Spa

På spalektionen idag så fortsatte vi med bröllopsmassagen och det var min tur att göra på Malin. Först så kändes den lite knepig eftersom det var så mycket flyttningar men efter andra gången så börjar det sätta sig på plats och var inte alls så svår. :) Nu är det bara att öva, öva och öva som gäller. Någon som vill köpa en massagebänk till mig? Den som köper tjänar ju på det eftersom det är jag som ger och det är ni andra får! ;)

Glömde ta kort idag så jag bjuder på några få från förra veckan.




Today

Idag hade jag på mig min nya tröja från H&M. Jag hade även håret uppsatt för första gången på riktigt länge. SKa faktiskt försöka ändra på det och ha uppsatt lite oftare! :)

Mamma mia

Ska nu krya ner i soffan och se lite på filmen Mamma mia som går på trean ikväll. Efter det blir det nog sängen, så vi hörs imorgon! :)

 


När löven faller

Tre bilder från hösten 2008.

 

Jag och Elin

Frida och jag

Jag och Elin

Haha, den här bilden är så ful att den inte bör visas men den bjuder jag på!


Girls night

Igår hade jag en super trevlig kväll med b-rudarna! Vi körde lite spel och det blev en hel del skratt och sen drog vi vidare. Sånt här måste vi verkligen göra oftare, helt klart. Nu ska inte det här bara bra snack utan det ska bli verklighet! Eller hur tjejer? Bjuder på en bildbomb!


Vi käkade lite

Sandra och Elin

Sandra leker fortfarande med maten! ;)
 
Kajsa och jag

Vi gjorde oss i ordning


Över eller under

Elin lite skadeglad efter att Sandra fick 25 klunkar!

Waka waka eh eh

Kajsa, Carro och Sandra

Fuck the dealer


Sandra och jag gör reprisen av Sandra själv på midsommar "ska jag se full ut"

Kajsa och Carro

Sandra och Elin
 
Elin och Kajsa

Kajsa och Carro

Sandra goes DJ

Elin och jag

Kåt Elin!

In action

Elin och Carro fixar lite musik
Elin, Sandra och Kajsa


B-rudarna



Goo bruden!


More from H&M


Skjorta, 99kr

Tröja, 199kr

T-shirt, 99kr


12 September

Godmorgon! Blev väckt av att mamma ringde och frågade vad hon skulle köpa för tacochips. Vilken väckning? Kan man bara inte köpa nått?;p Var lika bra att gå upp och inte sova bort dagen, tar istället en tidig kväll. :) Slänger in bilder från gårkvällen lite senare!


Vad gör vi, NU KÖR VI!

Vi ses i dimman, det är allt jag har att säga!

Lite nytt!

Här är lite nytt från paketet som jag fick hem från H&M igår. Lägger in resten senare! :)


Kjol, 69:50

Tröja, 199

3 pack ringar, 49:50

Tröja, 199

Tights svarta, 79:50 och leggins ljus demin, 149


Godmorgon!

Jag hann se filmen Awake i cirka en kvart igår innan jag kände att jag knappt kunde hålla mina ögon öppnade så jag stängde av datorn. Sen vaknar jag till lite vid sju och se att dator står öppen bredvid mig (fast avstängd). Var jag så trött att jag inte orkade lägga ner den under sängen? Haha, har iaf sovit som en stock. Vaknade sen vid 20 i ett och kände att nu får jag inte sova bort något mer. Förbannat skönt! Sovit i ungefär ett halv dygn och känner att kvällen kommer bli grym! Tack och hej!


Sneak peek

Eftersom jag inte orkar fota alla plagg ikväll så tänkte jag vara lite små snäll och lägga in en liten sneak peek åt er. Nu ska jag leta rätt på en bra film och sen krypa ner under täcket, mys!


Paketet har redan kommit!

Kasstkasstkasst med upptatering idag. Efter den rätt sena maten så drog jag hem till pappa en sväng, dåg idol bland annat. :) Efter det drog jag direkt till Anna för paketet från H&M hade kommit. Redan? Gick super snabbt! Dock kom inte allt, saknar 4 saker tror jag, men det lär ju droppa in eftersom. :) Ska försöka fota och lägga in allt imorgon! :) Orkar inte göra det ikväll, har precis avslutat min otroligt snygga catwalk för mami.

10 September

Hej, förlåt för lite kass updateringen men det är inte förrän nu jag är hemma. :) Sitter just nu i soffan och väntar på att få fylla ut magen med lite käk! :) Hungrig som ett as! :)



Natti!


Palla rubrik!

Ikväll for jag och träffade Elin, vi gick ut och pratade och hade det allmänt trevligt. Vi satte oss på bryggan i solnedgången, riktigt mysigt! Pratade om allt mellan himel och jord, skönt! Vi gick även förbi donken och provade nya mcflurry Magnun brownie. Riktigt god! Bör provas av alla mcflurry lovers! Just nu sitter jag och kollar på idol och SATAN vad en tjej blev såg, hennes min gjorde min kväll! Så kul!


Going out

Nu drar jag iväg en sväng till Elin. Skippar att plugga ikväll, nån fritid måste man ju få ha! Vi hörs senare :)



Bröllopsmake

Idag på maken så hade vi bröllopsmake. Vi jobbade med en lite mer vår/sommar make och vi användes oss av rosa, grå i globlinjen och så lite brunt presis under det gråa för att få ett djup i sminkningen. För mig så startade det inte så speciellt bra, deppade ihop lite men det slutade väl helt okej ändå. :)


Lisa visar hur vi ska göra

Malin in action

In action

Isabell sminkar Victoria

Malin och jag

Bill&bull

Min make på Malin

Min make på Malin


Emilie

"Ni är lesbiska och ska gifta er"

Felicia


Clean

Har precis tvättat sminkpenslarna så nu är dom rena och fina inför morgondagens lektion. Kan säga att dem verkligen behövdes tvätta, det blev lite slarvigt med det under sommarlovet. Dem var lite smutsiga, haha! Hade tänkt göra mig klar för sängen nu och lägga mig och sova. Jag? Nu? Helt sjukt! Men jag var så förbannat trött när jag vaknade imorse och imorgon börjar jag med dubbel lektion i matte, och då måste huvudet vara på skaft. Fattar absolut ingenting av den där boken, nada. Det står helt still! 



Turkiet -10, del 5


Mamma

Jag





En cola vid poolen, gott!






Mor och dotter



Fisk sista kvällen, det enda vi inte ville ha! ;)

Efterrätt

En liten Sex on the beach som vi fick, gratis! ;)


Matte

Eftersom jag fortfarande inte kommer någonstans med NK uppgiften så gick jag över till lite matte. Har gjort två stora frågetecken på dem första två uppgiterna, känns inte direkt bra det här!


Matrix

Här är sakerna som jag köpte från Matrixbussen idag på skolan. Blev lite på fyllning på frans och brynfärgnings förrådet och en inpackning. (Bussen kommer igen den 13 Oktober, påminnelse till mig själv!)



Ögonskydd, Väte och frans/brynfärg

Hårinpackning


8 September

Yayy, kom rätt nyss hem från ännu en skoldag. Dagen har faktiskt riktigt slapp, har mest bestått av film sen fick vi shoppa lita från Matrix bussen som vi för övrigt aldrig får veta att när den ska komma. Irriterande! Visar senare vad jag har köpt. Just nu har jag solen lysande i ryggen, hur jävla skönt som helst. Känns som jag aldrig vill lämna stolen, haha! ;)

Klädstyling

På klädstylingen idag så pratade vi först om något helt annat än vi skulle, nämligen förlossning. Haha, men till slut kom vi igång med det vi skulle prata om, bröllop. Bröllop är temat som vi har ni inom alla våra praktiska ämnen just nu och tid framöver. Vi pratade iaf och bröllopsklänningar, klassiska, eleganta, ljuva och otrendiga. Vi snackade även allmänt om bröllopsklädesel. Efter det fick vi lära oss knyta slipsar och efter det fick dom som inte hann klart med kimonon i våras göra klart den och vi andra fick putsa skor, noppa tröja osv.


Malin putsar sina finfina skor från Paris! ;)
 
Före / Efter
 (hihi, notera kajsa på den högra vänster*! ;))

Emilie noppas Malin kofta och Malin går igång lite! ;)


Suddigt


Idag ser eller rättare sagt såg jag ut såhär. Ser inte ut så längre, haha! Just ni sitter jag i min mysdress med en stor boll på huvudet och försöker plugga men det går som vanligt. Tummen ner!


Rulla spolar!

Idag på hårstylingen så fick vi lära oss att rulla spolar. Detta ser och låter dock jätte lätt men det kan jag säga att det var det inte, inte om man vill få till rätt och snyggt. Tror nog vi alla blev lite små less (iaf jag!) efter lite misslyckande med att spolarna inte ville fastna osv. Hur resultatet blev får vi se nästa vecka! Stay tuned! ;)




Malin lite små less! ;)

Jag ska kanske notera att det här inte är mina spolar, glömde ta kort på mina inna jag ställde bort dem så jag tog på Sabinas istället! :)

Emilie skulle göra EN fläta i luggen på mig
 
Det slutade så här! ;)


Kajsa lyckades riva ner lampan! ;)


Drar till sig blickar!

Fick lite extra blickar idag när jag cyklade till skolan och när jag gick på skolan. Undra varför? Man hörde även kommentarer som "Åh, gud vad rädd jag blev!" och "Fan, vad läskigt!" Haha, det ser faktiskt lite små kul ut att gå omkring och bära på ett huvud! ;)


My friend, Marita! ;)


Godnatt!

Hade faktiskt tänkt mig att börja krypa mig ner till sängs redan nu och läsa lite i nya nummret av VeckoRevyn samt se på lite tv och bara slappna av innan jag lägger igen ögonen för ikväll. Tro inte att jag kommer somna nu, det blir inte av förrän efter mitt älskade 2 1/2 män! ;) Morgondagen ser faktiskt riktigt skön ut, iaf på dagen. Har bara NK, hårstyling och klädstyling. Skönt! Nästan bara praktiska ämnen. Eftermiddagen ser dock inte lika skön ut, där står det P.L.U.G.G på schemat. Vilken fritid skolan ger oss ungdomar alltså, helt sjukt!


Beställt!

Ikväll har jag skickat iväg lite kläder från H&M. Tröstar lite att huset som vi skulle köpa blev för dyrt. Varit sjukt deppad för det men det känns bättre nu när jag fått fylla ut garderoben lite! :) Det kommer fler tåg!


Bröllopsmassage

Idag var det min första spalektion för den här terminen. Eftersom vi är inne nu i ett bröllopstema nu så började vi med något helt nytt, bröllopsmassage. Eftersom det var så mycket nytt vi fick lära oss så var det bara halva gruppen som fick massage idag så nästa vecka fortsätter vi som fick idag att göra på dem som gav idag. :) Kan säga att det var riktigt skönt! ;)



Vårt nya sparum

Söta Malin




Massageoljan och ansiktspeelingen som vi använder


Jag får massage av Malin

Malin och jag


Måndagar

Kan säga att det är riktigt skönt att börja veckan med sovmorgon och inte nog med det så har vi spa som första lektion. Så jävla skönt! Sen har vi bara två lektioner till, matte och engelska. Jag gillade faktiskt matte förrut, men det kan jag säga att det gör jag inte längre. Vi läser bara matte B den här terminen vilket leder till att vi måste göra 1 kap i veckan. Den här veckan ska vi gjort till sida 35 och jag är på sida 18. Kul liv!


Turkiet -10, del 4




Mamma

Jag

Mamma


Jag

Mamma




Jag


Turkiskt bröd

Mamma försöker se söt ut med förrätten

Varmrätten

Efterrätten

Jag


hatar läxor!

Just nu vill jag bara dö, nanting så less jag är nu. Har iaf lyckats göra klart en läxa i alla fall, en av typ fyra-fem stycken. Skulle helst behöva blir klar med två till ikväll men jag sitter så djupt ner i klistret nu så det ser så förbannat mörkt ut. Har helt andra tankar än plugg i mitt huvud just nu och det ska bli förbannat skönt med att börja dagen med spalektion imorgon. Så förbaskat efterlängtat!


Kattväskor

Idag fyndade mamma dom här två söta kattväskorna för endast 40 kronor, alltså 20 kronor styck! Egentligen är dem för små hundar men det spelar ingen roll, sådan hund sådan katt. Funkar ju för båda! Vi har haft en kattväska sen tidigare men det blir lite väl trång med två katter i, så det blev perfekt med två nya. Dessutom är dom ju rosa, perfekt! ;) Söta va?




5 September

Hej mina vänner! Idag följde jag med mamma och mormor en sväng på loppis på Nolia. Min plan var att se till att inte mamma skulle släpa med sig någon skit hem men den planen höll inte riktigt. Det blev var sin sak till katterna som jag visar upp lite senare hade jag tänkt. :) Nu ska jag sätta igång och plugga, nu ska det blir klart! Det måste bli klart! 


 
Mormor och mamma


Fix you

Har precis gjort mig i ordning för dagen/kvällen. Kände att jag var tvungen att färscha till mig efter har suttit osminkad och i uppsatt med min mjukisdress och lata mig framför tvn hela dagen. Såg inte bra ut, haha! Hur kvällens planer ser ut vet jag inte ritkigt än, det återsår att se! :)


Turkiet -10, del 3













Från Turkiet




4 September

Godmorgon! Carro sov här inatt och igår pratade vi en hel del, riktgit mysigt. Vi tog igen det vi missat efter båda våras utlandsresor. Vi gick dock upp tidigt imorse, Carro skulle iväg jobba och jag trodde jag skulle dö. Var så sjukt trött! Trodde inte att jag skulle kunna somna om men det gjorde jag och vaknade inte förrän nu. Sovit som en stock. Skönt! Nu ska jag ordna någon mat till magen. Har snart ätit frukost varje dag i en månad, jag är så duktig! ;)


3 September

Huset som vi var och kolla på var riktigt fint, ligger bra och ja vad kan man säga. Kändes riktigt bra faktiskt! Man kan ju alltid hoppas men vi får se hur det blir. :) Ska nu faktiskt vara duktig och göra bort lite plugg, försöka iaf! Roligt på en fredag? men jag har ingenting annat för mig medans jag väntar på Carro. Det ska ju ändå göras så småning om.


Jag och Carolina på skolavslutning på förskolan :)


Den nya hårfärgen!

Kom hem för en liten stund sen och har nu satt mig i ett rum där det inte finns någon tv eller något annat för att kunna fokusera helt på plugget. Har typ 5 uppgifter som ska vara klar tills på tisdag. Ska försöka göra bort en nu innan fyra för då ska jag fara och husvisning. Näe, nu ska jag sätta igång med plugget. Tänkta bara slänga in en bild på den nya hårfärgen, vad tycks? :)


Kasst!

Blev jäkligt dålig upptatering idag men så blev det. Vet att några är lite sugna på se färg restultatet men det kommer upp imorgon. Fick inte till någon bra bild men det kirrar jag imorgon. Har försökt att göra lite plugg ikväll men det gick absolut inte, fick inte ett skit gjort. Jag som skulle skärpa mig i skolan, bra start där!


Turkiet -10, del 2





Mamma




Mys framför  tvn



Mamma vid frukosten



Mamma fick några sexiga ränder från stolen! ;)


Mor och dotter!









Right now


It looks a little bit red..


2 September

Fick sluta bra mycket tidigare idag. Skulle egentligen sluta tjugo i fyra men fick sluta redan halv tolv eftersom dom var och jobbade i sparummet med att sätta upp drapperierna i taket. Så det blev helt enkelt ingen spalektion. Både på gott och ont, alltid skönt med spalektion men det är även skönt att sluta tidigt! Efter skolan så drog jag med mig Emma och Vickan på stan en snabbis så jag fick växla tillbaka pengar, köpa hårfärg och även ett par nya svarta tygskor eftersom min är hemma hos min bror har dom hos hans kompis? Fråga mig inte varför!


H&M, 99:-


Natti!

Jag som hade tänkt att jag skulle ta en tidig kväll ikväll, men det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig. Nu ska jag göra kuddarna sällskap och försöka sova ut ordenligt för imorgon börjar skolan på riktgit för min del. Fick ju en skön mjukstart förra veckan men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Imorgon ska jag äntligen köpa hårfärg, som jag har längtat!



Handikappad!

Nu känner jag mig handikappad, helt utan tvekad! Blev tvungen att klippa naglarna och ta bort nagellacket för imorgon har jag spalektion och då får vi varken ha långa naglar eller nagellack. Känner mig som en fucking man. Jag vänjer mig så småning om (hoppas jag) men nu känns det helt knäppt, speciellt att klia sig och man känner inget. Absolut inget. Livet är allt bra tufft ibland!


Turkiet -10, del 1

Kan säga att vi har haft det otoligt bra borta i underbara Alanya. Kan egentligen skriva en hel del men det blir sällan bra när jag ska försöka skriva mycket så jag låter istället bilderna tala för sig själv. Varför krångla till det lixom, och om det är nått ni undrar över så fråga på så svarar jag på det sen!



Mamma på flygplatsen


Mami

Det otroligt fina hotellrummet!

Egna tofflor och morgonrockar!


Badrummet

Mamma med lite fika på terassen

"så otroligt glad!"


Mamma


Jag

Mamma på middagen

Förrätten, den där bruna saken ser inte så god ut men det var jäkligt god faktiskt!

Varmrätten

Efterrätten

Borgen

Hotellet


Home

Nu är jag hemma igen! Känns faktiskt jäkligt skönt att vara hemma, borta bra men hemma bäst. Så enkelt är det bara! :) Nu tror ni säkert att jag ska vara rå brun eftersom jag har varit borta totalt i två veckor nu men det kan jag säga att det kan ni fet glömma. Är bara lite brunare än när jag for. :) Bilder kommer, kanske ett lite gäng ikväll annars kommer det senare.


Är inte så brun som det ser ut, bilden lurar!


RSS 2.0