Jag vet inte vad jag ska säga...

Nu har jag alldeles nyss kommit hem från min sista dag på praoen. Allt har gått bra och efter allt slit så faktiskt varit kul. Som tack för hjälpen  fick vi fylla en hel godis påse med så mycket godis vi ville. Jag är typ i chock tillstånd. Så sjukt snällt! Tack!

Designade om bloggen igår med tårtan, lite mer jul känsla nu tycker jag. Vad tycker ni, blev det bra?:)
Bakade lussebullar för någon dag sedan med mamsi och jag ska ju alltid komma på nått nytt när jag bakar så jag kom på att iställer för att stoppa russin på, så tog jag hallon. Det vart sjukt gott, speciellt när dom kommer just ut ur ugnen. Testa det, smaskens!
Och ett stort GRATTIS till min bror Jonathan som klarade körkortet idag!

Bestämt mig

Nu har jag äntligen bestämt mig vilken klänning jag ska ha till jul. Kommer nog eventuellt ha den på nyår också. Nu har hoppat mellan två styckenoch det tog sin tid innan jag bestämde mig, men det blev den hära! :) Bara ringa och beställa den nu. Vad tycks?



Halens - 599kr

24 november

Idag så var jag ensam på praoen för Carro var hemma och är sjuk och jag kan säga att det inte var kul och vara själv. Hade ingen att prata med eller nånting när jag packade upp varorna. Jag tror aldrig jag har varit så tyst under en dag i hela mitt liv. Inte riktigt min stil att vara tyst. Hur som helst så gick det iaf bra, tur det! Men jag var jävligt nära på att tappa ner en kartong barnmat, kan säga att det var riktigt, riktigt nära men jag räddade den! ;)
Nu sitter jag hemma och ska snart ta mig nått att stoppa i magen sen är det bara iväg till nästa jobb. Sen efter det blir det att plugga, har en hel del ogjorda saker kvar.
Jäklar så kasst väder det är!

Bada badtunna i minus grader

Jag har inte haft så mycket tid att skriva i helgen, igår jobbade jag 09.00 till 15.00 sen efter maten drog jag och Carro till Obbola och badade badtunna med en massa godingar. Jag kan säga att det var riktigt jävla svin kallt att stå i handuk klockan ett på natten i minus grader, i väntan på att badtunnan skulle bli varm. Det var galet kallt och så fick vi inte den riktigt varm heller, men till slut hoppade vi ner i badtunna och då blev det i alla fall lite varmare. Men när vi skulle stiga upp, det var då problemet kom. Handukarna låg nån meter bort och det blev ju sjukaste kallt när man ställde sig upp när man var blöt. Men till slut tog vi oss upp och sprang gärnet tillbaka in! Det var jätte kallt men det var ändå grymt skönt när vattnet blev varmt.

Nu har jag rätt så nyss kommit hem från dagens Björklöven match. Hör och häpna men Löven vann med hela 7-3 mot Nybro, riktigt otippat men den segern satt fint!:)
Imorgon börjar sista veckan på praoen, riktigt kul med prao faktiskt. Då slipper man glo ner i alla böcker dag ut och dag in, fast nu måste jag göra det hemma istället för det 3 prov när jag kommer tillbaka till skolan...

Idol

Jag förstår verkligen inte hur Anna kunde åka ut ur idol ikväll? Hon har ju hur unik röst som helst! Hon är jätte duktig och har är bara 16 år. Jag tycker hon skulle få vara kvar och att Johan Palm skulle åka. Vad tycker ni andra?:)



Dag 2

Andra dagen på praoen har gått lite segt måste jag erkänna. Vi har mest varit i frukten och grönsakerna idag och packat upp, det blev lite drygt mot slutet men vi fick sluta tidigare och så får vi börja 10.00 imorgon. Blir super med sovmorgon, det behöver jag! På lunchen träffade vi Lina, Maja, Ullrika och Felicia dom praoar på förskolor och dagis. Haha, räcker med att jag sitter och kollar på alla små barnen i matsalen så blir jag full i skratt. Kan inte fatta att man själv har varit så där liten?
Snart är det dags att packa träningsväskan för halv fyra kör jag och Anna igång igen! ;)




Liten Josefine:)

Prao

Första praodagen idag med Carro på Ica Fyrklövern där vi ska vara i 2 veckor. Vi har packat upp alla möjliga varor och det har bara gått bra. Det hände bara en liten olycka bara, Carro råkade tappa ner en svartpeppar på golvet men det såg ingen. Haha, jag höll på garva ihjäl mig idag när vi skulle käka lunch. Vi åt på Böleängsskolan som ligger närmast Ica, där går barn som går i förskolan och upp till sexan. När vi väl sitter och äter vänder sig en liten pojke om och frågar vad vi gör där osv. Sen vänder han sig om en sista gång och säger till Carro ; Min kompis tycker du ser ut som en 30åring! HAHA, jag höll på skratta ihjäl mig. Imorgon är det start igen kl.09.00.



Gymnasiebesök

Idag har vi varit ute på gymnasiebesök på olika gymnasieskolor. Först var jag och Carro på Liljaskolan och kolla på Barn och Fritidsprogrammet med inriktning instruktör. Lät ändå helt okej men jag tror det inte blir precis mitt första handsval om man säger så. Sen var vi och kollade på Stylist med spa på Dragonskolan. Det verkade jättekul tycker jag. Rätt skönt att göra något som inte är så mycket läsning och skit i. Skulle lätt kunna tänka mig att gå det men det är ju så höga poäng för att komma in, det är nog det som är problemet.


Julshow was great!

Julshowen igår var super! Det var nästan inga jullåtar alls, vilket jag tyckte var bra. Andreas Johnsson sjöng, Sing for me, A little bit of love och Glorius, Jill sjöng Crazy in love osv. Publiken på golvet tappade det totalt, speciellt en kille som ställde sig upp och dansade hela tiden, haha gud vad vi skrattade åt han! Thomas Järvheden fick mig verkligen att skratta, så sjukt kul han var! Kan avrunda och säga att det var sjukt bra och vi skrattade en hel del, iaf jag. Haha!


Christmas

Så sjukt bra jag och Anna var idag. Vi körde gärnet och det rann bara svett. Vi är inte så pjåkiga inte. Vi Riktiga lirare måste jag säga. Det var sjukt skönt idag på gymmet, nästan ingen var där så man slappa vänta på alla maskiner osv. Sjukt skönt. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lungt, sett på lite tv och chillat brax. Nu sitter jag och väntar på mat och sen vid åtta så ska jag fara och jobba på julshowen Christmas, med bla Jill Johnsson, Andreas Johnsson. Kommer bli sjukt skoj!:)  


Morgon pigg? - Åh nej!

Ingen sovmorgon här inte, bara upp och hoppa! Jag är trött som en jävla sengångare men det är bara att bita ihop. Klockan kvart i elva ska jag träffa Anna sen är det dags för träning!


Bakat kaka!

Idag när jag kom hem från skolan så blev jag jätte sugen på att baka. Så jag satt på ugnen och jag började baka någon sorts kakor, tror dom heter fudgekakor eller nått liknande. Jag var nästan helt säker på att dom skulle bli jätte misslyckade men det slutade med att dom blev rätt så goda. Rätt otippat men tur! Ikväll kl.19, ska jag på möte på Umeå Södra med några fler tjejer. Eftersom vi inte vet riktigt hur det blir med vårat fotbollslag än så ska vi fara dit och lyssna osv. Hatar att det blev så här krånligt med vårat lag, varför ska man alltid göra på det svåraste sättet? Tjejer, vi kommer alltid vara dom bästa hur det än slutar!




Guld Mcdonaldscupen -08!


Anna är bäst!

Efter skolan idag så drog jag och Anna och tränade. Kan säga att vi körde gärnet. Jag är helt slut i hela kroppen, jag orkade inte ens ta med mig biologi boken till Anna nu när jag for hit  för den var så tung (Haha). När jag kom fram så fick smaka en pannkaka som Anna hade gjort, dom var super goda med spraygrädde och hallonsylt. Magnifico! Nu har hon även hjälpt mig att fixa till designen lite. Syns inte så tydligt men det är små detaljer som gör det stora hela. ;)

Btw, Anna fick bestämma rubrik! Haha, annars skulle det aldrig inträffa! (A)
Skojaaa tårtis!

(ingen kommentar)

Kan man ha svart klänning på jul?

Just nu sitter och bläddrar i några kataloger och tittar om jag hittar något att ha på mig till jul. Det är ju inte så länge kvar nu så jag tänkte kika lite så jag inte står där sen på julalfton och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag har hittat massa snygga klänningar men då är typ alla i svart, fast jag vill ju helst ha en röd. Och då har jag ju bara frågan till er mina kära läsare. Kan man ha svart klänning på jul?:)

10 / 11

Jag hade nämligen fysik prov idag och jag kan säga nästa nu på en gång att jag inte kommer klara det! Sägger bara blääää, orkar inte något mer. Bli träning i stort sett nu hela kvällen med Anna och mami. Först ska jag Anna få en runda i gymmet om hur allting fungerar osv. Sen ska vi köra både Spinning och Core, ikväll ska jag köra sten hårt! ;)

8 / 11

Jag och Anna som hade tänkt att fara och träna imorse men Annas mage svek oss så det blev ingen träning! Krya på dig vännen. När jag ändå lix var redan vaken så följde jag med mamma på några ärenden vi for på ishallen och fixade och sen drog vi och handlade osv. Sen när vi kom hem bad mamma mig att baka en kladdkaka till efterrätt, jag hitade inte det goda receptet jag alltid bruka ha så jag blev tvungen att ta nått jätte konstigt. Kakan ser inte så jättegod ut om jag ska vara helt ärlig. Haha, jag får berätta sen hur den smakade...
Ikväll ska jag fara och se på bio med några vänner. Vi ska se Saw 5 och jag kan säga att jag är riktigt jävla taggad!


YES!

Igår fick jag det besked som jag nu har väntat på i flera veckor. Jag är sjukt glad för jag ska åka till Turkiet! SÅ SJUKT KUL DET SKA BLI! Det är ett väldigt bra tag kvar, ca 10månader men tiden går så snabbt nu för tiden. Det säger ju bara "POFF" så är det augusti igen. Så Turkiet i augusti -09, jag är så grymt taggad. Jag har bara varit utomlands en gång tidigare i mitt liv, det var förra året och då var jag på Mallorca. Bara att spara massa pengar så man kan shoppa loss där borta! Gud, jag längtar redan nu!

Det blir att jobba ikväll på Björklöven som möter Västerås. Matchen sänds även på TV ikväll för er som inte kan se live, haha! ;) Sen efter det blir det att vara hundvakt åt hundarna. Hoppas jag slipper dampa på Loke ikväll för jag vill inte bli på dåligt humör. Ibland lönar det sig att vara hundvakt, en utomlansresa satt inte helt fel!


Vad tycker du?

Jag är verkligen inte på något blogg humör idag och jag har ändå ingenting speciellt att skrvia om. Så det blir inte så många rader idag. Tänkte mest höra om vad ni tycker om bloggen, vad ni tycker om att läsa om osv. Om jag kan förbättra bloggen på något sätt? Kommentera gärna era synpunkter!



 
För alla som är vädur, har har ni eran sexställning! ;)


Alltid lika bra på ruriker...

God morgon Sverige, här har man sovmorgon till 09.40. Jag ber om ursäkt för mitt fina emo inlägg som råkade komma in igår. Var inte på så bra humör som ni nog märkte. Men iaf så känns det mycket bättre idag, känns iaf som om jag kommer kunna klara G på provet men man ska inte ta ut så mycket i förskott men aja. Idag slutar jag vid 13.10 så då ska jag till Anna och sen ska vi fara och träna. Vet inte riktigt vad det blir för träning men det blir nog bra. Have a nice day everyone.

Bäääää, this sucks

Okej, skjut mig riktigt långsamt nu. Jag är så sjukt jävla less som man kan bli för tillfället, det går verkligen inte att beskriva med riktiga och framför allt inte med ordenliga ord. Slutar nog med massa svordomar tillslut som så gärna vill ploppa ut ur min gulliga mun just nu. Jag har försökt att plugga judendom nu i ett x antal timmar (snarare minuter, näe faktiskt nån timme) och jag kan säga att inte ett ända vettigt ord av det jag läser kommer in i min fårskalle. Känner mig som ett dumt jävla får just nu, utan hjärna och utan ork. Kan nån rädda mitt liv just nu och stoppa in all den här faktan om judendomen in my head NOW. Och helst innan jag dör...
Har även alla vardagsrum möbler överallt i lägenheten. Dom ringde från Bostaden idag och dom ska tydligen tapetsera om där imorgon. Jag och mamma har helt glömt bort vilken tapet vi valde så det kommer blir en surpise. Denna kväll har jag alltså även hjälpt mamsi att bära ut alla dessa jävla saker hon har nu i vardagsrummet. Jag är otroligt less börjar även känna att jag kommer snart bli sur. - Det här är illa, riktigt illa!



BTW, www.emoinlägget.se (kändes som om det här blev värsta emo inlägget)

Alltid lika skillad...

Är man duktig så är man. Imorse var det ju väldigt halt ute speciellt när jag cyklade till skolan. Och jag tror att ni har rätt tanke i huvudet just nu och ja, jag vurpade jag med cykel. Inte bara att jag vurpade utan det var även framför en liten pojke också. Jag tror jag nästan skrämde livet på den lilla pojken, haha. Elin, Lina och Carro började ju självklar skratta, haha gjorde även jag med men det gjorde sjukaste ont måste jag säga. Jag landade på sidan och jag är fortfarande lite öm i låret. Jag kan inte låta bli att skratta när jag tänker på det. Så sjuuuuuukt... (A)
Blir att plugga judendomen hela kvällen lång, usch jag gruvar mig över provet. Det här kommer inte gå bra.


Trötter på dagen och träning på dagen

Idag kan jag säga att det var riktigt tungt att stiga upp. Om jag ska vara ärlig så kom jag knappt upp ur sängen. Jag har varit så sjukt trött idag på skolan och det är jag nog inte ensam om. Men nu är det bara att återgå till den "riktiga" vardagen. Känns inte så taggat, har redan SO prov på onsdagen om Judendomen. Yes...

Ikväll blir det träning för fulla muggar. Först blir det Spinning och efter det blir det Core. Det är faktiskt mitt första spinning pass ever ikväll, så vi får se hur det går men det är bara att ge gärnet. Anna ska även med ikväll så det lär bli skoj! :)


HELVETE!

I går (lördags) så gick min älsklings mobil sönder. Kan ju säga att jag blev inte glad, har inte ens haft den ett år. Fyra knappar bara slutade funka. Bara sådär. Det är sidoknappen till vänster, 4an, 6an och nollan som slutat fungera. Så nu har jag en skit mobil som vi hade hemma med inga nummer eller nånting. USCH, kan man blir mer less?

Blev iaf god mat ikväll. Det blev lövbiff med persiljesmör och ris. Jag gjorde en jävligt god sallad till det med fetaost osv. Smaskens!

RSS 2.0