Dream away


Kom sommar, kom!

Jag älskar att våren är så tidig i år. Helt underbart! Äntligen får vi en ordentlig vår här uppe också. Det är helt sjukt att det är som det brukar se ut i slutet på april/i början på maj redan nu i mitten på mars. För jag kommer ihåg att när jag fyllde år förra året så snöade de rätt så mycket och det är ändå i början på april. Fortsätt såhär, så är sommaren snart här. Älskar'T!
 

Konstig dröm!

Började dagen med en skön sovmorgon och en otroligt konstigt dröm. Drömde att jag var med i let's dance och sen blev helt plötsligt alla mina vänner emot mig och var jätte taskiga så när jag vaknade imorse var jag väldigt förvirrad, trodde verkligen att alla var emot mig. Men efter lite tänkande i sängen så kom jag på att det var en dröm, haha. Tacka gud för det! Sen blev jag inringd från Tegs central och åkte dit och jobbade någon timme och snart ska jag bege mig mot kvällens jobb. 
 
Elin kom förbi och hälsade på på jobbet och kom med bakelser, otroligt goda! 

Vilka krigare!

Måste bara ge en stor eloge till er krigare som varit inne på min blogg varje dag och förhoppningsvis hoppas på. något nytt inlägg. Ska inte säga att jag ska försöka bättra mig för då blir det väl ännu glesare mellan inläggen, brukar alltid ge den motsatta effekten när man säger så konstigt nog. Så vi lämnar det där och ser hur det går helt enkelt. 
 

Boende bokat!

Hej mina vänner! Long time no seen. Det roliga är att jag tänkt nästa varje dag "att nu måste jag blogga, var så längesen sist", men lik förbannat så har jag inte gjort det. Haha, but thats me. Det har väl i och för sig inte hänt så himla mycket i mitt liv ändå förutom att jag jobbar och står i. Ikväll har i alla fall jag och Emma äntligen bokat boende till London och jag är så jäkla taggad. Kan nog hålla med om att det är bra att ha saker att se framemot, nu är det bara 63 dagar kvar. Inte länge alls! 
 

RSS 2.0