Black

Har precis målat mina naglar svarta till morgondagens sminklektion, då vi har temat cleopatra. Ska bli så himla kul att se hur resultatet blir! ;) Gaah, känns riktigt konstigt att ha svarta naglar, det är inte riktigt min grej! :)


Ny header

Kände för en liten förändring här på bloggen så knepade ihop en ny header. Ungefär som den förra men med nyare bilder. Vill ha det enkelt! Så, vad tycker ni om mina så otroligt stora förändringar? ;)


We found love

YAAAAY, nu är det endast en månad kvar innan jag och brudarna sticker ner till Sthockholm för att se Rihanna i globen den 1 November. Som vi har längtat och taggat! Vi har ju bara väntat sen sisådär december! Det firar vi med hennes nya låt, we found love!

Rihanna - We found love


Plötsligt händer det!

Ser att jag har lite skön slö tid att spendera och det gör jag med nya numret av Veckorevyn som kom ner i brevlådan idag. Har förresten glömt att berätta att jag hittade min elevkort igår. Thank god, skulle köpa ett nytt imorgon annars! Haha, ni vill inte veta vart jag hittade det! Ojoj! ;)


28 September

Har kastat på lite smink och lite kläder och satt upp fågelboet i en toffs. Nu inväntar jag sms från Keescha och Zara för att sedan bege oss till Emilie för lite ***mys! Den ni, den får ni klura på! ;)


Körde lite spontant


Waiting

Har precis fått i mig lite mat och nu försöker jag bara att få tiden lite att gå innan dagens kund kommer hit för en frans och brynfärging. Hon dyker upp vid sex så jag får roa mig med något i en dryga halv timma, det blir nog inga större problem för mig! Jag brukar kunna roa mig ganska lätt! ;) 


Tisdag

Veckans "tyngsta" dag som består av endast 3 lektioner är avklarad. Nu går det bara nedåt (ledig onsdag, en lektion på torsdag och så två på fredag). Slängde mig i soffan direkt när jag kom hem och här lär jag nog dega ett tag innan jag tar tag i mitt liv igen! ;)


Sista spalektionen för i år

Idag hade vi våran sista spalektion inne i sparummet för det här året. Det känns verkligen super konstingt. För det är så att dom två kommande veckorna kommer vi befinna oss på IKSU Spa för att lära oss Kurbad. Ska bli jättekul! Och sen efter det så drar vi iväg på praktik i 8 veckor och är inte tillbaka förän efter jul. Känns helt sjukt! :)

 

Idag gjorde vi ansiktsbehandling med frans och brynfärning


Geisha

Har ju glömt att lägga upp resultatet från sminket i fredags. Här har vi då min make och styling på Nellie som en liten Geisha!


Besök på vårdcenralen

Tjenare! Efter skolan idag så tog jag med mig Malin som sällskap till vårdcentralen för att kolla upp min hals. Vi kom fram till att man ändå kan ha rätt kul i väntan på vårdcentralen trots allt! Haha, ojoj! Om vi säger såhär. Vi var helt säker att var en tant med diadem, klänning och sjal men det visade sig att det var en man. Jag hade klarat det utan att skratta om inte Malin hade viskat i örat, "VA? jag trodde det vat en tjej!". Chocken alltså! Det visade sig även att jag bara ha något virus efter att dom stoppat ner en tops i halsen på mig. Blev liten besviken över det så nu ska jag alltså bara gå och vänta på att den här skiten ska gå över. Tack för den! Hade fan känns bättre om dem hade sagt att det hade varit halsfluss eller streptokocker! Då hade man iaf fått penicillin! Nu känns det bara som, kommer jag någonsin bli frisk?



Vad hände?

Kan någon föklara hur jag kunde komma hem med detta stora hål i mina tights i fredagsnatt? I mina nyaste också.. så typiskt!


Björklöven

Nu ska jag börja dra iväg mot jobbet. Idag ska jag även lära upp Malin som ska bli en mini Jossan! Blir super att vara två Josefine idag, speciellt när min hals mår som den mår!


Svullen hals!

Här sitter jag med en kopp te och håller tummarna att det får min hals att må lite bättre innan jag ska iväg på dagens arbete. Halsen har svullit upp och det gör förbannat ont när jag sväljer, till och med när jag pratar så gör det ont och för att stoppa grädden på mostet så har jag fortfarande hosta och snorig. Spekulationerna här hemma är om det kan vara halsfluss. Imorgon blir att uppsöka en vårdcentral för min del!


Last night

Haha, igår så försvann jag bara från bloggen. Efter maten drog jag hem till Elin för en myskväll. Vi drog och köpte oss snarra och la oss sen framför soffan och såg lite film och snackade om allt mellan himmel och jord! Alltid lika kul! Sen färgade vi även Elins hår snäppet mörkare, jag fick dock lite panik när färgen tog slut! Haha, men jag hoppas det blev bra ändå! ;)


Geisha

Igår på sminklektionen så hade vi temat Geisha vilket man nog inte kan missa. Jag var super dålig på att använda kameran men jag har några enstaka bilder att bjuda på! :) (Studiobilderna kommer upp när jag fått dom!)



Här har vi då min make på Nellie


This

For every stop light I didn't make,
Every chance I did or didn't take,
All the nights I went too far,
All the girls that broke my heart,
All the doors I had to close,
All the things I know but I didn't know,
Thank God for all I missed
Because it lead me here to this




This - Darius Rucker


Dancing on my own

Ska alldeles snart börja bege mig mot Emilie där det blir det uppvärming (och fixa håret!) innan vi drar ut på 5ive! Ikväll kör vi, fan så kul! Om jag kommer in? Jag kommer knappt ut!


Vart fan har det tagt vägen?!

Oh, bloggen är typ lika död och tråkig som Gustav Vasa just nu! Helt sjukt men har hamnat i en liten blogg svacka. Bloggen kommer nog få tillbaka sitt riktiga liv så fort jag får min dator för mammas är så fruktansvärt seg! Men jag ska bättra mig, ska försöka! :) Nu kom jag precis hem från skolan efter några vändor fram och tillbaka, haha! Har försökt ett letat efter mitt elevkort men det är helt spårlöst försvunnet. Blir så irriterad då jag flyttade på det igår för det var iväg i soffan men nu har jag då hett det på ett bra ställe, alldeles för bra för att hitta! Bra jobb, jossan!


Promise


Just a little


Bingo Players - Cry (Just a little)


To the.... window?

Det är ganska luftigt här hemma nu! Ett fönster från mitt och och ett från vardagsrummet har varit på lagning idag. Kan inte direkt påstå att det är dålig luft här hemma längre! ;)


Work work

It's time to run! Ska hoppa på cykeln nu och cykla tll jobbet. Kommer inte bli någon update då jag kommer befinna mig på ishallen hela kvällen men vi hörs senare ikväll. Hare bra! :)

Ändrade planer, om en kvart! ;)


Finbesök

Har precs haft min fina Carolina här på vårat vanliga onsdagsbesök som består av mat från restaurangen a la Josefine som idag bjöd på lövbit med pasta och en jädrans massa snack! Alltid lika trevligt! Nu ska jag snart börja göra mig iordning för att sedan sticka iväg på jobb! :)


Putsat upp

Hittade någon liten möglig skål när jag packade upp min allra sista flyttkartong med alla sminkskålar i. Det visade sig att jag tydligen fick den när jag döptes när jag var liten. Dock har den blivit lite ful sen dess så igår fick jag ett lite ryck och putsade upp den. Visst blev den en aningens finare nu? :)


Äntligen på plats!

Efter att ha blivit piggare så tog rastlösheten över och jag tog äntligen tag i sminkbordet. Morfar var här i helgen och hjälpte mig få upp speglarna och lamporna och nu är även sakerna på plats. I'm back, baby! Dock vet jag inte vart jag har en del av mitt smink. Det försvann typ med flytten för det är typ, gone? Men mina paletter är i säkerhet! ♥



Home

Vaknade upp och mådde skit. Huvudvärk, alldeles varm och så hosta. Hosta och huvudvärk är ingen bra combo, trodde huvudet rent av skulle lossna näe jag hosta. Försökte kriga på men kände tillslut att det var lönlöst att försöka ta sig till skolan. Skulle bara bli jobbigt! Så jag tog en alvedom och la mig igen. Nu mår jag mycket bättre! Sa bara för någon dag sedan att jag kände att jag höll på bli sjuk, dock vill jag inte riktigt kalla mig sjuk nu för det gör jag endast då jag har spytt men jag mår inte 100 iaf!


Ingen ork

Orkade inte med bloggen idag, tar tag i den imorgon. Skola, kund och möte är min dag i stora drag! Like I said, i update tomorrow! :)

Dreggel!

Idag har jag bara degat hela dagen och lång och njutit som få! Sett filmen Burlesque för typ femte gången och jag kan nog se den femtio gånger till utan att lessna. Och denna mannen, han kan äta upp mig levande! Så grymt jävla snygg så det finns inte, gaaaah!


18 September

Godmorgon! Har precis vaknat till liv efter en natt då jag trodde att jag aldrig skulle få somna. Min hosta har blivit värre. Hostade så mycket igår att jag fick blodsmak i halsen. Fräscht! Kanske borde ta mig till apoteket och fixa mig någon hostmedicin? Amen jusjtja, det behöver man pengar till... det ekar ju för fasen från mitt konto!

Edens lustgårsd

Nu är vi igång på skolan igen och igår på våran första sminklektion så hade vi temat Edens lustgård! Några lånade en av ormare på skolan som dom fotade med. Hur dom riktiga bilderna blev får ni se nästa vecka skulle jag tro. Bjuder i vanlig ordning på en bildbomb! :)


Victoria, MUA: Isabelle

Malin, MUA: Kajsa

Kajsa, MUA: Malin

Seinab, MUA: Felicia


Dinner

En bild säger mer än tusen ord. Den här säger: att jag äter själv för pappa och anna ska till grannarna på kräftskiva, och att jag klagar inte för det! ;)


17 September

Kom precis hem efter har träffat Malin och hennes John en sväng. Lyckseleborna har tagit sig till stan för lite shopping! Kulkul! :) Visade henne huset och så drog vi till Expo där John införskaffade sig lite prylar. Oh shit, vad jag är inrednings sugen. Ge mig en lägenhet och en jädrans massa pengar så ska ni få se på grejer! 



Gårdagen/kvällen

Morning! Hann inte blogg någonting igår. På sminklektionen igår så hade vi Edens lustgård, har lite bilder därifrån som kommer dyka upp lite senare. Igår blev det även utgång, som jag hade taggat! Hade en rolig kväll men den slutade dock inte på bästa sätt då Elin gjorde illa knäet. Håller alla mina tummar och ber till gud att det inte är korsbandet igen!


Krångligt..

Har försökt hela kvällen med att få in låtar på Ipoden och det gick tamme fan inte. Den är lite för hightech för mig! Men tillslut så fick jag in några, men inte alla jag ville ha! Hur fasen ska jag veta att man måste he in dom via Itunes?! Varför krångla till det så pass? Mycket lättare att bara överföra det till en mapp ju. Dagens tekniker, alltså! Haha! ;) Nu ska jag duscha och sen jumpa mot sängen! Nighty!


Plötsligt händer det!

Titta vad som mer damp ner i brevlådan idag! Min kära bror från Västerås skickade hans Ipod som jag numera ha fått. Skulle tippa på att han läste inlägget om att jag inte kan spela musik från min mobil längre och var då snäll och postade hans Ipod, eftersom han ändå inte använder den. Super schysst! Tack än en gång, Messy!


Intuition

Fick hem en ny rakhyvel i brevlåda idag. Den ska testast ikväll! Någon som har den eller har testat den så den vet om den är bra? :)


Not my day!

Den här dage har inte varit på min sida för fem öre. Allt har bara krånglat. Små saker som hänt som har fått mig på as kasst humör. Total ljög även för killen som står i kungspassagen som jobbar med någon telefoni bara för att slippa prata. Så kan man ju också göra förstår ni. Nu är jag iaf hemma efter en kort skoldag som bestod av fotografering och sen hårlektion (som för övrigt gick åt skogen!). Här ska du nu spelas någon ljuv musik som säkert får mig på bättre humör!

Sett innebandy

Kom alldeles precis hem efter ha varit och sett på innebandy med fröken hilli. Självklart tippade jag på att City skulle vinna mot dalen och det gjrode dom också! Jag är inget direkt innebandy fan men den här matchen var grymt kul att se då det blev mycket hets! Innan matchen blev jag även bjuden på mat hos Elin, riktigt mysigt! Tack för ikväll vännen, hade riktigt roligt! :) Tror även att jag aldrig gått så snabbt till bussen och hem i hela mitt liv, alltså helt seriöst så trodde jag att jag skulle kissa ner mig. Alltså jag sprang rent av den sista biten, haha! Men jag hann tack och lov, ville bara att ni noterar det! ;)

Make up

Har duschat och lekt lite med sminket! Dock längtar jag till jag får upp mina speglar till min sminkhylla och så lamporna så jag kan köra på riktigt! Då ska jag även bli bättre på att visa steg för steg, har ju nämligen lovat Elsa att det ska komma en på sotning. Så sort speglarna och lamporna är på plats så ska jag fixa det! :)


Jealousy


Will young - Jealousy


Ledig!

Godmorgon! Det är onsdag som även kallas lill lördag och jag är ledig. Inte fy skam! Vaknar upp och är vrål hungrig och går in till köket och finner typ ett tomt kylskåp. Fatta besvikelsen som uppstår! Ska snart gå och laga mig någon brunch, kan bli intressant och se vart det slutar faktiskt! Idag ska jag även försök pallra mig in till stan för att köpa mig en sladd, det måste bli av i veckan iaf och typ idag!


Money, money, money...

Åh, just nu vet jag inte riktigt hur jag ska kunna få ihop allt ekoniskt. Min mobil börjar att ge upp, den ar blivit glapp så jag kan varken ladda den eller lyssna i hörlurar för den känner inte av det längre. Det är mycket som behövs införskaffas nu, det är möbler, tv, extern hårdisk, ny mobil?, kläder, skor osv. Ojoj, det kommer inte att gå! Sen äre stockholm där i mitten också! Herregud, dags att vinna på lotto kanske?


Kalla mig kungen!

Igår så lirade jag och Emma lite alfapet. Vissa har ju inte en sån super hightech mobil utan bara en hightec så man har inte det på mobilen, haha! Nämen, vill bara poängtera att jag ägde ut henne rätt rejält. Vet inte vad det är med mig och alfapet men jag vann sist när jag och brudarna hade en mysig kväll ihop. Jag är bara kung, helt enkelt. Thats it! ;)


13 September

Hej mina vänner! Förlåt för kass update men igår hade jag fröken Norling här på övernattning och då vill jag gärna vara social med henne. Idag har det även varit lite fullt upp. Efter skolan följde jag med Carro på stan och sen blev det hem i 5 sekunder innan det bärde av till jobbet där jag precis kom hem från! Nu är jag en aningens less på i princip allt, humöret vände lagomt till hemgång från worket!

Miss sunshine

Miss tajmade ganska rejält med bussen när jag skulle hem från pappa. Trodde att bussen skulle gå 18 över vilket den i vanliga fall gör men just 21.18 på söndagar så går den ju självklart inte. Så jag satt i regnet och väntade på bussen i en halvtimma extra. Inte för det gjorde mig något, det var faktiskt riktigt skönt. Dock är jag jävligt less på min mobil som inte kan spela musik i hörlurarna längre utan ska spela högt. Ingen som har lust att köpa mig en ipod eller en ny mobil? Vore hjärtligt tacksam för det! :)


Less är förnamnet!

Har precis gjort klart den absolut drygaste samt min sämsta artikel någonsin och det firar jag med ett glas cola, skål på er!

Never look back


Lackigt

Tidigare i veckan när jag hängde med Emilie på stan en sväng efter skolan så köpte jag mig 3 nya nagellack. Det var nog första gången jag köpte nagellack till mig själv. Är lite snål på den fronten faktiskt! Kände mig även en aning feminin när jag stod där i kassan med dessa tre färger i handen, haha! ;)


11 september

Godmorgon! Steg upp för en stund sen efter att ha ställt klockan och nu har man precis fått i sig lite mat i magen. Nu ska jag försöka göra lite skolarbete innan det är dags att göra sig klar för dagen! :)


Everybody's changing


Äntligen!

Wohoo, nu har vi äntligen trådlöst internet här hemma och mattes laddare funkar till mammas dator! Det här gör min kväll! Precis som Urban sa "Josefine, kan du blogga nu?!" men dock på ett väldigt ironiskt sätt! But yes, finally I can! ;)

Ny i håret!

Är fortfarande utan dator så det är därför bloggen står så still som den gör! Men just nu är jag hemma hos far och ska försöka göra lite skolarbete. Det är ju lite svårt att göra sånt när allt ska göras på dator och så har man ingen! Tänkte bara snabbt lägga upp en bild på hur jag numera ser ut i håret. Testade en ny färg, vad tycks? :)


Nu kör vi!

foto0558 (MMS)

Nu kör vi!


Ett tips! Ha inte ballerinaskor när det re...

foto0555 (MMS)

Ett tips! Ha inte ballerinaskor när det regnar, speciellt inte trasiga!


Jag klagar inte!


Solid base

Satt och sökte runt på Youtube och fann några gamla låtar som jag diggade för ett x-antal år sedan. Haha, alltid lika kul att hitta låtar som man gillade grymt mycket förrut. Någon mer än jag som lyssnade på dessa två?


Come on everybody


This is how ww do it

En enkel fika för två med fina Emilie!

foto0551 (MMS)

En enkel fika för två med fina Emilie!


Datorn har kraschat!

Ja, bloggen kommer nog få lida nu ett tag framöver för min dator har valt att krascha. Först utan internet och så nu utan dator. Tackar för det! Dock vet jag inte om jag ska skratta eller gråta för risken finns att allt som jag har på datorn och nu snackar jag bilder från varje dag i två år tillbaka kommer försvinna. Why me?! Håller tummarna att det går att rädda annars försvann en del av mitt liv bara sådär. Det är farligt att ha typ hela sitt liv i datorn. Har sagt till mig själv att jag ska köpa mig en extern hårddisk hur länge som helst men det har aldrig blivit av. Men till jul ska jag försöka skaffa mig en, då behöver jag aldrig oroa mig! :) Men nu, är det lite too late för dom här bilderna...

Laddar upp rejält för en slapp kväll då ma...

foto0548 (MMS)

Laddar upp rejält för en slapp kväll då man är utan tv och så har datorn kraschat! Det här är inte min dag!


Turkiet, del 5


Drog mot stranden

Och körde lite vattenskoter

Emilie och Kajsa svävande i det blå!


Fiskbensfläta och enkel frisyr

Idag så var det min allra första hårstylingslektion för i år då jag var utomlands förra veckan. Det var väl egentligen den första riktiga för oss alla då vi nu började jobba. Idag så hade vi lite repetition på fiskbensfläta på långt hår och en enkel frisyr. Nu har jag ingen aning om vad den heter men det är väl en annan femma. Någonting säger mig att det är en 50tals frisyr, rätta mig och jag har fel?! Bjuder iaf lite bilder från dagens lektion, glömde dock fota flätan som jag gjorde!


Malin in action

Malin var så glad över att få visa upp sitt resultat! ;)

Min frisyt, dock inte nöjd över resultatet. Speciellt inte baksidan!

Sen gjorde jag den på Malin, gick väl sådär... haha!


1 September

Tjenare! Lite dålig bloggning här tidigare idag men kom precis hem för en liten stund sen efter ett möte med laget. Fick dock sitta och vänta på bussen i en halv timma efter ha missat den precis, lyckan! Men dock glädjen som uppstod när man hoppar på bussen och ser att det är reggae chaffisen som kör. Haha, och skadeglädjen när man går hem och ser en liten kille som försöker vara cool med att köra på bakhjulet och ramlar! Haha, ojoj vad man blir full i skratt! (Hoppas bara inte att plutten gjorde illa sig!)

RSS 2.0