Nytt pannband

Godmorgon solstrålar! Trodde det var ett skämt när klockan ringde imorse. Jag hade ju typ precis somnat och så ringer den? Så kändes det iaf! Nu ska jag alldeles strax börja rulla mot Monki. Tänkte bara meddela att bloggen kommer ligga lågt ett tag nu. För ikväll har jag inte tid att blogga då jag slutar fem och ska vara sminkad och klar till 7 då jag ska befinna mig hos Emilie och imorgon flyger jag till Stockholm! Och jag som inte ens har packat, när ska jag hinna det? Herrejävlar! Haha, men det löser sig! Ha en bra dag, allesammans! :)


Nytt pannband från Monki, 80:-


Öronjävlar

Åhh, nu är jag så jävla less så det inte finns på världskartan! Ni anar inte hur länge jag har krigat med dessa öron till imorgon och resultatet blev inte ens bra. Det får gå ändå. Just nu känner jag bara fuck life! Sängen vrålar mitt namn, nu ska jag sova! Natti!


Svårt att gissa vad jag ska vara imorgon?!


Panik!

Jag blir tokig! Springer runt som en galning och försöker få ihop det sista till morgonkvällens utklädnad! Saknar några viktiga bitar. Letat som fan här hemma men hittar inte det jag söker efter. Varför ska alltid mamma vara bort när man behöver henne, irriterande! Hon är hemma nio, så undertiden kan jag måla naglarna. Yay! :) 


Paket!

WOOHOO, kolla vad jag fick i brevlådan idag! Jag är överlycklig, jag älskar verkligen paket!


Kallesprätt!

Gaaaaah! Snacka om att jag blev besviken då jag förväntade mig ett paket i brevlådan och finner inte ett skit. Tusan också! Hoppas att det kommer imorgon! Ni anar inte hur mycket det kliar i mina fingrar, JAG VILL SHOPPA!

My wish


My Wish - Rascal Flatts

Nu kan jag kassan!

Kom precis hem efter min andra dag på Monki. Fick slinka iväg lite tidagre då det inte fanns så mycket att göra då vi fick en jädrans massa mycket bortgjort under dagen. Idag har jag även fått lära mig kassan så nu behöver ni inte bara komma in och säga hej, nu kan ni även komma in och shoppa hos mig! ;)


Ja, såhär ser mitt hår numera ut!


Damdidam!

Då har man skickat efter sin lilla utklädnad till helgen och jag är super taggad! Kommer bli awesome!


Garnier

Färgtröjan är på och slingan är skyddad. Kan bli sista gången med den här färgen för i år, chansen att jag kör på mörkare nästa gång är ganska stor. Men vi får se! But, here we go!



Monki

Nu är man hemma och har hunnit fylla magen med lite mat efter första dagen på praktiken. I dessa 8 veckor så befinner jag mig på Monki och jag trivs som fisken i vattnet redan efter första dagen. Det här kommer bli kanon! Idag har jag hunnit med att göra en hel del och tiden bara sprang iväg! Så om ni är på stan, så sväng in på Monki och säg hej! :)


Making art

Såhär snygg var min tröja efter allt sminkade igår om inte värre. Vissa äter med hela ansiktet och vissa sminkar med hela kroppen. Vi alla är olika, haha! ;) Kände att det var ett smart drag att köra på vitt, ska nog inte upprepas!


Today i dont feel like doing anything

Dagen har jag spenderat i soffan tillsammans med Loke och kikat på film. Började se filmen Imagen you and me men bytte rätt snabbt till The freedom writers. Jag har noll ork för att blogga idag, ville bara lämna några rader så ni vet att jag är vid liv. Modevisning igår gick bra trots att jag inte var hundra, tacka gudarna för värktabletter! Bjuder på en bild på mig och Loke från förra sommaren!


22 Oktober

Hallå där! Idag lever jag på Alvedon! Jag har redan tagit två och det lär nog måste åka ner en till innan jag måste dra iväg. Som ni kanske förstår så mår jag inte så bra idag men jag måste ändå iväg för idag ska jag sminka för Kostyms modevisning som är ikväll. Det är bara att bita ihop! Håller tummarna att det går bra ändå!


Don't matter


Fashion weekend

Igår så var klassen uppdelade i olika pass och stod och sminkade inne i H&Ms gamla lokal för att visa upp vad vi håller på med i vårat program. Jag var med på första passet då vi sminkade Kleopatra (som jag sminkade), Geisha och Edens Lustgård. Tänkte bjuda på en bild bomb från dagen då det för en gångs skull inte är jag som är fotografen, idag har vi Malin och Johanna som har mesta delt agerat fotograf.



Mössprovning

Nu ska jag börja rulla in mot stan en sväng för att prova ut studentmössan. Känns helt sjukt, tänk att snart är det min tur! Overkligt! 


Sista lektionen för i år!

Idag har jag haft min sista lektion på skolan för det här året. Känns riktigt konstigt! Idag var det iaf min tur att tona Malins hår. Det blev en askigare nyans och tonade vi hennes effekt svart och det gick bara bra. Hoppas du blev nöjd, vännen! Tycker det var faktiskt riktigt kul att stå att pensla på färg! Som sagt, sista lektionen på skolan den här året. Kommer sakna det!


Födelsedagsfirande

Kom hem för en stund sen från lite födelsedagsfirande av Anna. Där det blev en massa go fika, ont i magen är det jag har nu! Vi hann även spela lite Buzz. Det spelet är ju sjukt kul (förrutom när man spelar mot Elin som har spelat spelet fem tusen gånger och kan alla frågot utantill)!


Från VK

Har snabbt kastat i mig lite mat och på med lite puder. Nu bär det av på födelsedagsfirande hos fina Anna (Christophers flickvän) som fyller 24 idag! Passar på att slänga upp två bilder från idag från Vk.se


BH:n sprack!

Haha, ojoj! Jag har verkligen inte haft tur den här förmiddagen för fem öre. Börjar med att jag försover mig och vaknar 20 minuter innan jag måste fara så det vara bara att dra på sig några kläder och kleta på lite smink och rulla iväg. Sen sminkningen som jag gjorde idag gick inte som jag ville (kände det på mig!), och som pricken över i:et så spricker min bh! Alltså, det är inte sant! Precis efter att jag hade sminkat klart och städat undan efter mig och står och pratar med några så känner jag bara hur bh spricker. Snabbt springer jag undan och så ber jag Frida hämta säkerhetsnålar. Haha, så jävlulst! Så, såhär snygg blev min och Fridas lagning! ;)


19 Oktober

Hallå där, sitter hemma hos fröken Hilli och hjälper henne med hennes blogg. Har inte haft någon vidare tur idag, berättar det senare när jag kommer hem! :)

Det regnar... IN!

Idag har det bokstavligen talat regnat satan för nu börjar det även regna in i vårt vardagsrum. Bra där! Chocken när jag gick till soffan och gled i världens jävla pöl! Livsfarligt, höll fasen på slå ihjäl mig!


Clean

Penslarna är tvättade och redo för lite sminkning på fashion weekend imorgon. Och nu sitter jag bänkad i soffan framför Värsta pojkvänsakademien.


Don't wait


Pictures

Har suttit nu en stund och fixat med lite bilder till skolan som jag ska skicka in för bedömning. Nu inväntar jag bara dom sista bilderna från den senaste sminklektionen som var i fredags då vi hade look-a-like tema, då jag gjorde Felicia till Selena Gomez! :)


18 Oktober

Moooorning! Har legat i soffan och latat mig ett bra tag och nu hade jag tänkt att dra mig i kragen och göra det jag lovade mamma, klippa klorna på katterna! Och möjligen ge dom en dusch, men då blir jag nog inte så omtyckt i deras ögon! 


Skönhetsmässan, del 2


Magnus Betnér

Den 14 december så ska jag och fröken Cabrer skratta till oss magrutor i hela 80 minuter åt denna man. Kommer bli så fucking awesome! Nästan så jag känner krampen i magen redan nu, can't wait!


SATAN....

Skulle tydligen jobba ikväll med laget vilket jag hade ingen aning om. Gick in igår på hemsidan och kollade vilken grupp det var som skulle jobba och då var det inte min grupp och så tänkte jag inte mer på det. Glömde totalt bort att jag har bytt med Lina (för ett halv år sedan!) så det var tydligen jag som skulle jobba! FUCK! Får veta det nu! Bra där! Hatar när det blir sånt där missförstånd och jag med mitt super vekliga samvete mår ju inte direkt kalas bra nu...

Skönhetsmässan, del 1

Här kommer det lite bilder från vår lilla helg i Piteå då det blev utgång för tjejerna på fredagen (alla utom jag och Malin som var nyktra) och mässa och show på lördagen. Har varit en riktigt rolig helg och jag är så tacksam över att vi fick dom här biljetterna av skolan!


Svart slinga

På mässan i lördags så fick jag en svart slinga insatt gratis av Rapunzel!


Who you are


Fight for you


Jason Derulo - Fight for you

Lösfransar

På mässan så köpte jag mig faktiskt ett gäng med lösfransar och fyllde på mitt lilla lager. Blev totalt 8 nya par och ett franslim! Kan inte får för många, ska beställa hem ett bra gäng lite senare när jag har lite mer pengar också hade jag tänkt mig. Kan inte vänta till jag får använda dem, gaaah!


I did it!

Sitter i sängen och är helt slut, och det är jag nog inte ensam om. Titta bara på dessa två latmaskar! Kan då inte neka till att det skönt ut iaf! Humöret blev då mycket bättre när jag gick in på fronter och såg att jag klarade kemiprovet, svävar på rosa moln! Förhoppningsvis nu så slipper jag kemi för alltid! Nu blir det att bädda ner sig för lite filmmys!


Home sweet home

Så då är man hemma efter en rolig helg i Piteå! Glömde berätta att jag skulle dit över helgen för att fara på en skönhetsmässa så det är därför bloggen har varit så död. Nu är jag hemma och nu är jag död, är helt slut. Så om hur uppdateringen blir ikväll törs jag inte svara på!

Turkiet, del 8

Haha, min kamera måste bara älskar Emilie! Vet inte hur många kort hon är med på! ;)


Toning

Som sagt så hade vi toning idag på dagens lektion och jag tänkte bara bjuda på lite bilder från det. :) Enjoy!


Isa busar i bakgrunden, såg henne inte först! ;)


Min katt är söt


Tonat håret

Idag på hårstylingen så tonade vi håret på varandra. Det kom väldigt lägligt för min del då min hårfärg hade blivit så dassig. Färgen som jag ville ha fanns då självklart inte så det skulle räcka till hela håret så vi blandade den med 2 andra färger och Malin gjorde ett super jobb. Blev super bra, jag är nöjd! Dock är det svårt att fånga den riktiga färgen på bild!



Höstmys

Sitter nu med lite tända ljus runt omkring och lyssnar på musik. Har snabb städat igenom rummet så nu ser det rätt fint ut igen. Ska alldeles strax börja göra mig klar för en fika i stan med lill frida. Funderar på att prommenera dit istället för att cykeln. Gillar ju att gå när det är mörkt, så det blir nog rätt mysigt i höstmörket!


Good feeling


12 Oktober

Onsdag vilket betyder ledigt men dock inte idag. Idag skulle vi in till skolan mellan 10-12 för att lyssan på en liten föreläsning om Bareminerals. Gick igenom produkterna och den nya hudserien som dem har startat med. Riktigt intressant! Nu är jag hemma och precis satt mig i soffan och då kom en sällskapssjuk liten misse som ville vara med. Nu ska jag ta det lugnt tillsammans med tvn och mina två tidningar tills mamma kommer hem då vi ska iväg på Ica Maxi och handla!


Not over you


Gavin DeGraw - Not over you

Turkiet, del 7


Brallan blev nerslängd i havet! ;)

Vi tog en liten trip efter en liten vinst på hotellets show

till en smyckesbutik!


Hårfärg

Har lite tråkigt här hemma just nu och sitter och bläddra igenom lite bilder på datorn och kom och tänka på min hårfärg. Vad tycker ni jag passar bäst i?


Stay on top, Halebop


Första och sista

Idag har jag gjort bort mitt första och sista prov för det här året. Känns rätt sjukt om jag ska vara helt ärlig! Gick bättre än förväntat och nu håller jag alla mina fingrar och tår att jag blir godkänd så jag slipper göra om det. Jag hatar nämligen kemi, låt mig slippa det nu föralltid! Nu är det soffhäng innan middagen som gäller! :)

Från min vän, Carolina


Turkiet, del 6

Har ju äntligen fått tillbaka mina bilder så jag tänkte fortsätta med att lägga upp lite bilder från Turkiet resan. Hann ju som inte visa allting innan datorn ville bli osams, men bättre sent än aldrig. Right? ;)


Brudarna laddar stenhårt inför kvällen



Gratis, tack och bock!


Käääääärlek

Carro och jag byggde en snygg pyramid! ;)

Vart är Emilie?


Crawling back to you


Lagavslutning

Tänkte bjuda på lite bilder från lagavslutningen i lördags som faktiskt var riktigt rolig! Sånt här gör man alldeles för sällan. Riktigt bra uppstyrt av grabbarna med sjukamp och 3 rätters! :) (Är för lat och har inte tid så orkar inte skriva precis allt vi gjorde, bilderna får tala för sig själv!)


Mitt lag, team Tallkottarna

Tävling nr 1

Tävling nr 2

Tävling nr 3


Min dator är tillbaka!

Har äntligen fått tillbaka min älskade dator så nu kommer precis allting bli som förrut igen! YAY! Innan jag sätter igång och hård pluggar så håller jag på fixa och dona på här med datorn. Överför alla bilder (yttligare 38,6GB) från morsans dator till den externa och fixar hem lite nödvändiga program osv. Och där var intresseklubben med igen! :)


9 Oktober

I morse ställde jag klockan för att bege mig till pappa för att överföra allt från hårddisken till min nya externa hårddisk och göra klart min projektplan. Haft lite krux med att göra projektplanen när jag inte haft någon dator och på mammas dator så finns inte word. Så har varit tvungen att rulla till pappa varje gång. Nu är den iaf så gott som klar. Lite finlir som ska göras bara! Sen ska jag rulla iväg på jobb om en stund!


Från Matrix

I förrgår på Matrix bussen så fick jag med lite smått och gott hem. Ett leave in-treatment för färgat hår, dust it puder, torrschampo och frans- och brynfärger. Det var bra för dem färgerna var så gott som slut så nu kan jag ta lite kunder igen! :)


Skärning av långt hår

I förrgår på hårlektionen så fortsatte vi med det vi började med förra vecka, skärning på längre hår! Förra veckan när jag gjorde nacken och håret där bak gick det kalas bra och det såg faktiskt bra ut men sen idag när jag skulle göra sidorna så råkade jag glida lite med kniven så det blev lite mindre hår just där vi örat, haha! Ops! Man lär sig av sina misstag! Men det syntes inte så farligt när håret var torkat, som tur var! :)  


Walk with me


I'll never walk alone


Glädjen som uppstod...

Glädjen som uppstod när jag kunde rädda mina bilder och sorgen när jag upptäcker att mina 61,9 GB i bilder inte ryms på pappas datron.. :( Blir att fara och köpa en extern hårddisk imorgon direkt efter skolan för min del!

JAAA!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jag är så jävla glad! MINA BILDER ÄR RÄDDADE! FYFAAAAN, DET HÄR SKA FIRAS! OMG! Vet inte vad jag ska ta mig till!!!!!!!


Micro Shop

Yes! Idag tog jag äntligen tummen ur på riktigt och pallrade mig till micro shop tack vare Emilie (ville inte gå dit och skämma ut mig alldeles själv) för att köpa någonting (en kabinett fick jag höra av min IT-vän!). Kändes som killen i butiken förstod mitt problem och gav mig rätt grej så nu, om allting går som jag vill så ska jag kunna rädda allting på min datorn om det nu inte är så att det är hårddisken som har kraschat! Det får inte vara den för då kraschar tammefan jag med!


Matrix

Haha, var lite komiskt idag när vi satt på skolan och inväntade dagens lektion och så kom vi in på frisörbussen och att vi alltid lyckas missa den. Så vi alla slänger blickarna på anslagstavlan och inser att bussen skulle komma idag, klockan 13. JACKPOT! Så nu har jag införskaffat mig liten nya väl prylar, visar upp dem senare! :)


6 Oktober

Slutade kring elva och lämnade skolan typ halv två? Hur kan det komma sig?! Just nu sitter jag iaf och degar framför soffan och kolla på Extreme home makeover. Är man fjollig om man får rysningar och tårar i ögonen när man ser det? Isf får ni sätta mig på den listan, haha!


När löven faller


Jägarna 2

Kom precis hem efter en liten bio runda tillsammans med mamma. Vi såg filmen Jägarna 2 och jag tycker den var riktigt bra. Jag gillar sånna där kriminalfilmer som Beck och sådär så den här föll mig utmärkt i smaken! Har dock aldrig sett den första filmen, är den bra? :)


Look into my eyes


Steg för steg: Sotning

Sådär, då har jag äntligen tagit tummen ur och fixat Elsas lilla önskning. Bättre sent än aldrig! ;) Här har ni hur man gör en sotning steg för steg (utan kajal!)! OBS! Om ni har löspuder så lägg det som stopper under ögat!



Om du har primer så lägg ett tunt lager över ögonlocken så fäster och sitter skuggen bättre. Men det går lika bra utan.

Ta den svarta skuggan

och tryck fast den på ögonlocket

Tryck fast mycket färg

Sudda sedan ut kanterna. Sudda kanterna uppåt!

Lägg skugga under ögat, och sudda ut kanterna!

Ta e ljusare skugga, som tex Muffin från MUS

Den lägger ni under ögonbrynet som ni sedan suddar ihop med den svarta skuggan

Lägg sedan svart kajal i ögat för en mer intensiv look!

Sen på med mascara/lösfransar och det är klart!


Morgonfrilla!

Godmorgon! Tror jag har drömt världens konstigaste dröm inatt, haha! Det värsta var att allt var så jävla verkligt och jag kommer typ ihåg hela drömmen. Helt sjukt! Nu är jag iaf vaken och jag måste bara säga att det är inget tips att gå ut och hämta posten i förstora träskor! Det kunde fan ha slutat illa det där, haha!


Telefonjakt!

Ja, då var tiden för min mobil förbi. Den lever inte om jag inte har sladdan i och då är det fasen inte mycket att ha som mobil om jag måste ha kontaktutag vart jag än befinner mig! Så, nu är det telefonjakt här hemma som gäller! Sen får man köpa sig en ny vid jul istället.. åh har ingen lust att lägga pengar på en telefon just nu!

En bra start på dagen?

Denna morgonen var inte att leka med. Jag vaknar upp och tänker ska inte klockan ringa snart? Ligger och drar mig och sen ska jag kolla på mobilen vad klockan är. Den är helt svart! Då har mobiljäveln dött trots att jag har haft laddarn i hela natten! Inga vidare bra tecken, nu måste jag fasen skaffa mig en ny! Det här håller inte! Så jag kollar efter vad klockan är och inser att den är 25 i 8 och jag börja 20 över så det var bara att springa upp från sängen, kleta på lite smink och dra på lite kläder och dra ut och tokcykla i regnet. Skön start på dagen! Nu är det tvn och lite soffhäng som gäller! :)


Don't say a word


Dagens citat!

Ibland får man till det! Det roliga är att jag inte förstod vad vi gjorde fel? Vi gjorde ju som sagt allting rätt men ja...  något gick ju uppenbarligen fel!



Kurbad

Idag efter NK-lektionen så drog halva klassen iväg till IKSU spa för att lära oss kurbad. Jag fick börja att hoppa i badet med lite alger, salt och olja i medans Emilie utförde behandlingen. Sen blev det ombytta roller innan det var dags för lite fika och så avslutade vi dagen med varsin massage. Ingen pjåkig dag måste jag säga, har njutit som bara den! Känns riktigt sorligt att det här var min sista spalektion för i år! 


The dentist

Kom precis hem efter en sväng förbi tandläkaren efter skolan. Åh, gud! Blir bara mer och mer förbannad för varje gång jag far dit. This shit is fucking killing me! Försöker få i mig nått att äta nu innan smärtan ta över det! För sen går det fan inte!


Nerpackat!

Bikinin är nerpackad och nu ska jag alldeles strax gulla lite med Urban så han kan köra mig till skolan. Någon som kan lista ut vad vi ska göra idag? :)


Let's make a change

Måste göra en förändring,
För en gångs skull i mitt liv,
Det kommer känns riktigt bra,
Ska göra en skillnad,
Ska göra det rätt.

Jag börjar med flickan i spegeln,
Jag ber hon att förändra hennes sätt,
Och inget meddelande kunde ha varit något tydligare,
Om du vill göra världen till en bättre plats,
Ta en titt på dig själv och sedan göra en förändring.

Jag ska göra en förändring, jag börjar med mig själv!
Jag vill, jag kan och jag ska!

 


The blind side

Har precis sett klart filmen The blind side för andra gången i mitt liv. Den här filmen kan jag varmt rekommendera! Att den är baserad på en verklig historia gör berättelsen bara ännu finare!


I can

Kände inte för att sitta vid datorn igår så jag lät bli! Har precis tömt diskmaskinen och höjt volymen till max för att du dra fram dammsugarn. Hemmafrun Josefine is back!

 


RSS 2.0