God fortsättning!

Jag hoppas att alla har haft en underbar julafton. Jag själv firade med familjen hemma hos mina bröder som höll i julen i år vilket dom gjorde otoligt bra. Fanns mat härifrån till evigheten och så hade dom styrt upp familjen jonssons juljepordy. Riktigt kul! Fick otrolig fina julklappar som jag förövrigt aldrig trodde skulle ta slut, hade tydligen varit snäll i år. ;) Nu ska börja börja röja undan lite och sen börja göra mig i ordning för ikväll blir det sittning på Allstar med ett gäng pangbrudar! 
 

Helgen

I fredags var jag ute och åt på Allstar med min älskade Emilie som har kommit hem en sväng från Göterborg över jul. Så himla kul att få träffa henne, har saknat den tösen så himla mkt! ♥ Blir en lite dejt på juldagen också innan hon pyser vidare till Frankrike. Annars så har det/händer det inte så mycket för mig i helgen då jag jobbar natt. Sista nattpasset inatt och sen imorgon så ska jag prova på hur det känns att vara ute i sist minuten med julklapparna då jag har typ hälften kvar. Väldigt olikt mig då jag brukar vara klar i slutet på november, men jag antar att jag vill prova på hur det är att vara normal! Haha!
 

What now


Receptet: Rocky roads

Ingredienser:
  • 400 g mjölkchoklad
  • 15 st dumlekola lakrits (jag använder vanlig dumle)
  • 3 1/2 dl blandade salta nötter (tex cashew-, pistasch- och jordnötter)
  • 1 dl Rice Krispies
  • 1 1/2 dl minimarshmallows
  • 1 1/2 dl geléhallon
 
Såhär gör du:
  1. Smält chokladen i vattenbad. Blanda chokladen med övriga ingredienser. Bred ut smeten i en bakpappersklädd form, ca 15 x 20 cm (för ca 40 bitar). Ställ kallt ca 2 timmar.
  2. Stjälp upp och skär i bitar.
Recept: Pehrs ljusa rockyroad

5 dagar kvar!


Ge blod

Efter cirka 3 timmars sömn efter nattens jobb så steg jag upp och tog bilen till Blodgivarcentralen för att göra dagens goda gärning och lämna blod. Har även varit aktiv blodgivare nu i 3år och fick då en nyckelring som tack eller vad man ska säga (YAY!), haha! Nu blir det bara att ta det lungt innan jag ska skjutsa vår inneboende till flyget och sen senare ikväll blir det nog att åka till gymmet och köra lite armar och axlar. 
 

Keep on fighting

Har verkligen kommit i gång med träningen nu vilket känns så jäkla bra. Idag blev det bodypump med Alicia och Ylva och så blev det squats, butt lift och plankan här hemma. Det är ett under att mina ben ens bär just nu, har sån jävla träningsvärk men jag är så jäkla envis också och ska är inte den som ger upp i första taget. Kommer köra tills benen går av! 
 

30 days challenge

Igår började jag med 30dagars plank- och squatutmaning (+butt lift) och satan i gatan vad jag har träningsvärk i mina lår idag. Jisses! Blir spännande och se hur det här kommer sluta då dag 30 består av hela 250st squats. Jag kör Barbell squats med en stång på 20kg på axlarna och idag står 55st på schemat. Bara att kriga på!  
 

Frans- & brynfärgning

Idag har jag haft mamma och hennes två arbetskamrater över på frans- och brynfärgning så nu är har dom nyfärgade ögonbryn och ögonfransar och är fina inför julhelgen. 
 

Hemmagym

Igår när jag skulle åka och träna så var det något tekniskt fel så man kunde inte ta sig in på gymmet. Jag som var så himla taggad på att ta död på benen och rumpan. Istället fick jag köra så gott jag kunde nere i hemmagymmet men är inte riktigt samma sak. Hoppas att man tar sig in ikväll för då blir det mage och rygg som ska få sig en rejäl omgång! 
 

Say Goobye

Är så otroligt jäkla stolt över min fina vän Frida som precis har släppt sin första låt som hon har skrivit helt på egen hand på Spotify! Jag älskar låten och just nu går den på repeat om och om igen. Grymt stolt över dig vännen! ♥ Gå in och lyssna på den, klicka på bilden för att komma direkt till låten!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LYSSNA PÅ LÅTEN!

Fredagen den 13e

I fredags blev det middag på Olereys med familjen för att sen trotsa löven och heja på brorsan och hans Västerås, som tog hem segern med 5-2. Efter det var det bara att skynda sig hem för att ta sitt pick och pack och bege sig på förfest för att sen dra vidare ut på Allstar. Otroligt lyckad kväll, hade jättekul och träffade en massa trevliga vänner, gamla som nya! 
 

Nyinköpt

När jag var nere i Stockholm tidigare i veckan så hittade jag denna snygga jacka som fick bli till min ägodel från Cubus. Älskar den! 
 
699:- från Cubus

Julgodis

Idag började jag och mamma med att baka lite julgodis och först ut blev Rockyroads. Snöbollar och fudgen får bli någon dag till veckan! 
 

Snow frost

Måste bara säga att jag är lite småkär i mitt nya nagellack från Lancome som jag köpte av världens bästa Emma. Det är perfekt, älskar det! Jättesvårt att fånga på bild dock men man kan nästan säga att det ser ut som snöfrost. Ett matt vittglittrigt lack, super fräscht! 
 

Döda armar

Idag slutade jag jobbet redan klockan ett så idag hade jag äntligen tid att åka till gymmet. Tog ihjäl mina armar rejält och sen körde jag även lite bröst och axlar. Kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon då det bara mobilen är tung att hålla i, haha. Så jäkla mör så det finns inte men det gillas. Imorgon blir det att mörbulta benen och rumpan! 
 
Kunde inte ens hålla mobilen still efter passet, riktigt skakis!

Middag med jobbet

Ikväll har jag varit ute och ätit middag på Great Eastern med mina fina arbetskollegor, otroligt trevligt och god mat som vanligt. Det här måste vi absolut göra om! ♥
 

Side by side


Julmys

Idag så har jag och Elin varit hemma hos Carro och haft julmys med lite  julbakning. Blev både pepparkakor, lussekatter och lussebullar. Super mysigt, en perfekt söndag och andra advent helt enkelt! 
  

Fredagskvällen

I fredags hade jag förfest här hemma hos mig med en härligt gäng tjejer. Blev fördrinkar, snittar, ost och kex och en massa andra gosaker. Och jag måste bara tacka alla inblandade för en grym kväll och hoppas att alla hade lika roligt som jag. Det här ska vi definitivt göra om tjejer! ♥
 
Frida och jag

Julmusik

En ny julfavorit för i år är Christmas Eve med magiska Celine Dion. Älskar den här kvinnas röst, helt fantastisk! 
  

Pepparkaksbak

Ikväll har jag, mamma och vår inneboende student Claudia bakat pepparkakor, lyssnat på julmusik och druckit glögg. Riktigt mysigt! I år slog jag även till på att garnera pepparkakorna vilket jag aldrig har gjort förut. Dom blir ju så mycket finare och ser även mycket godare ut! Nu kommer jag dock måste göra det varje år för den såg så tråkiga ut utan garneringen, haha! Kan även säga att fantasin tog slut rätt snabbt men dom blev betydligt finare än vad jag hade föreställt mig, jag är nöjd! :)
 

Skruv nummer två på plats!

Och då var skruv nummer två insatt och det börjar närma sig sitt slut. ÄNTLIGEN! Dock var det här lilla "ingreppet" om man kan kalla de så mycket värre än självaste operationen enligt min mening. Under operationen så fick jag lugnade och var halvt borta men idag fick jag bara lokalbedövning och var helt med i matchen. Min kirurg hade även en läkarstudent med sig så han berättade precis vad han gjorde ordagrant samtidigt som jag kunde se litegrann i en spegel. Blir av någon konstig anledning mycket värre när dom berättar var dom gör, fyfan säger jag bara! Är så jäkla nyfiken också så kunde sjävklart inte låta bli att titta i den där lilla spegeln och se hur dom öppnar upp tandköttet, blodet som rinner och hur dom skruvar dit skruv nummer två och sen syr ihop det. Ingen vacker syn! Nu är jag klar hos kirurgen och väntar nu på kallelse till protetikern, inom 10 dagar sa dom. Håller tummarna att det här blir kanske blir klart mycket snabbare än vad jag trott! 
 

Första snön!

Och så kom snön lagomt till första advent. Måste säga att jag fick lite julkänsla igår natt på jobbet när jag kollade ut genom fönstret och snön föll stilla ner. Härligt , men nu är jag nöjd så inge mer snö nu, tack! Haha! Annars jobbar jag på som vanligt, blev upp tidigt idag för att åka och jobba på ishallen och nu är det snart dags att börja göra sig klar för att åka och jobba natt igen. Så lever på inte så många timmars sömn om man säger så och inte blir det fler imorgon heller då jag måste vända dygnet då jag ska befinna mig på sjukhuset klockan 8 på tisdag. Ojoj, zoombie varning på mig dom kommande dagarna, många dygnsrytm ändringar. Tur man är ung! 
 
På väg hem från jobbet imorse

RSS 2.0