Caught in the middle


Midgårds wonderland!

Kom hem för en liten stund sen från föreställning av midgård dans-, musikproduktion- och musiktreor. Alla är så sjukt duktiga, satt med typ ståfräs under hela showen! Riktigt bra!


Första julklappen!

Har fått min första julklapp för i år. Gull Elin kom in idag på Monki med ett litet paket. Blev galet chockad men otroligt glad, tack så hemskt mycket hjärtat! ♥


Wonderland

Ska nu alldeles strax sticka iväg mot midgård för att se på treornas föreställning, Wonderland! Spännande, hörs när jag är hemma igen! :)


Free fallin'

Så då kan vi checka av att jag har ramlat med cykeln nu i vinter. Hade dock föredragit att landa på snö istället för asfalt. Lyckades även se till att det hände på stan, desto fler desto roligare? (SÅ JÄVLA PIIINSAMT!) Är det bara jag som kollar så att mina kläder är hela efter att jag har ramlat? Skiter fullständigt i om jag blöder någonstans. Fick lite sår på händerna men byxorna höll (viktigt!). 



You used to smile with hope


Vart köper jag lösögonfransarna?

Lundström om Looking back, over my shoulder:
Söta du, dina lösögonfransar vart inhandlas dem ifrån?

Svar:
Fransarna som jag använt mig av den senaste tiden är dom jag köpte från Skönhetsmässan från märket Peggy sage. Har ingen aning om dom går att beställa från någon sida eller så, men hoppas jag kan hitta det för jag är kär i dem jag har just nu. Vill har fler! Annars använder jag mig av Depens lösögonfransar nr 2 och dom finns och köpa på antingen Kicks eller Åhlens.


29 November

Halloj, nu är jag hemma från dagens arbete. Nu blir det käk så vi hörs lite senare helt enkelt!

Looking back, over my shoulder


Bakochfram?!

Jag var nog tröttare än vad jag trodde imorse. Tyckte väl att det kändes konstigt!


Slutade tidigare

Kom precis hem efter att fått sluta tidigare idag då vi har gjort bort precis allting som skulle göras. Vi kunde inte ens gå med soporna för allting var redan gjtort. Annars flyter allting på som vanligt och jag stor trivs på Monki!

Första advent mys

Haft en super mysig kväll hemma hos Elin med glögg, pepparkakor, juleskum, julmusik och en massa snack as usual! Tack för ikväll vännen, har haft det lika trevligt som vanligt! ♥


Victoria's secret

Gjorde en liten beställning med min kära bror när han for till USA från Victoria's Secret. Beställde tre stycken kroppsmistar och alla luktar så ofantligt gott! Tack så hemsk mycket, Jonathan!


27 November

Har precis fått i mig lite mat och nu ska jag göra mig iordning för att sedan sätta mig på cykeln för att rulla över till fröken Hilli. Där vankas det julmys, precis vad jag behöver! Vi hörs när jag kommer hem igen, senare ikväll! :)


Vad trevligt..

Idag har jag sovit, följt med och hämtat brorsan på flyget och varit och storhandlat med mamma på Maxi där jag precis kom hem ifrån. Kommer hem och möts av torkad kattspya i mitt rum, tack älsklingar! Vad snällt av er och dumpa det i mitt rum. Så det var ju ett ytterst trevligt välkommande!


Would i lie to you?


Tidvis


Lars Winnerbäck - Tidvis

Dogs

Man behöver då aldrig äta ensam när man har dess två filurerna i huset! Dom lämnar aldirg matbordet förrän tallriken är kliniskt ren!


We all want love


Slumpvisa bilder - November 2010


26 November

Godmooorgon! Äntligen har jag fått sova ut och jag känner mig rätt så utvilad. Dagen kommer bli riktigt lugn och lika så kvällen men det känns väldigt behövligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kila ner för att äta lite frukost!

(Ganska kul när jag kikade tillbaka i arkivet och kollade vad jag gjorde för precis ett år sedan. Det visade sig att jag gjorde mitt första fall rätt ner i djupsnön. Nu har vi ingen snö och typ plusgrader?)

I'm surviving this for sure!


Jul fint på jobbet!

När jag var på väg in på personalrummet/lagret idag på jobbet för att byta skor då mina fötter inte riktigt pallade med klackarna längre så stoppas jag av Sofia. Skulle vänta för där väntade det en överraskning sa hon. När jag sedan fick komma in så hade gull Emmi julpyntat så fint! Super mysigt där inne! Nu har jag jul både hemma och på jobbet, nu väntas det bara på julen ska komma utomhus (jag vill dock inte ha snö riktigt än men, hihi!)!


12 timmar senare...

Efter tolv timmars arbete och lite mat i magen så har jag äntligen landat i sängen med lite fredagsgodis som jag fått av pappa och Anna. Kunde inte sitta bättre än kväll som denna! Är jag trött eller är jag?!


Off to work!


Godmorgon!

Godmorgon solstrålar! Idag är det make up time hela morgonen. Håller på sminka mig själv nu för fulla muggar och när jag sedan kommer till Monki så väntar 3 härliga brudar på att få bli sminkade. Vill även bara säga att bloggningen idag kommer inte vara bra, jobbar 9-21.30 idag så vi hörs senare ikväll helt enkelt. Nu ska jag fortsätta med att göra mig klar!


1 måndad kvar

Med en månad kvar till julafton så firar jag med lite julpynt till mitt fönster och med det säger jag godnatt för nu är jag as kasst humör!


Önskar mig...

Efter att ha insett att fodret i väskan inte vill samarbeta med mig för fem öre så gjorde jag något åt saken. Det funkar inte att ha en väska där fodret endast sitter fast i cirka fem centimeter på ena sidan av väskan. Så jag tog fram saxen och sa farväl till fodret. Jag inser nu en sak jag önskar mig i julklapp, det är ett presentkort på Accent så jag kan köpa mig en ny och en HEL väska!


Vart hittar man personlighetstestet?

linn om Personlighetstest:
VAD HETER APPEN!?

Svar:
Jag hade lite fel angående om det här persolighetstestet. Jag trodde också att det var en app som Emmi använde sig utav av på mobilen men det är tydligen på internet man hittar personlighetstestet och hemsidan hittar ni HÄR!

24 November

Buuhu, fick ont i fossingarna av att gå hem. Har alldeles för dåliga skor egentligen, behöver verkligen köpa nya. Har knappt ett par skor som jag kan ha när snön anländer. Bra, Josefine! Jobbet idag gick iaf bra som vanligt och imorgon har vi ett litet tema hos oss i personalen på Monki och jag står för det mesta av arbete. Ska faktiskt bli riktigt kul trots att jag är lite nervös, haha! ;)


Supermega trött!

Åh, nu är jag riktigt trött. Har varit på världens bushumör idag på jobbet och det fick tyvärr Sanna straffas för, hihi! Idag gjorde jag och Sanna om vårt lilla skyltfönster (som ligger precis brevid Only för er som möjligtvis missat det), så nu är det riktigt vintermysigt och fint. Så nästa gång ni åker upp i UP2 gallerian så får ni ta en titt och gärna säga vad ni tycker. Under sista timmen så försvann dock typ all min energi och nu är jag supermega trött! Gick in på Apoteket efter jobbet och deras dator var nog lika seg som jag är i huvudet just nu, tror jag stod där i cirka tio minuter och vänta. Var dock livrädd att jag inte skulle ha några pengar på kortet, skulle ju kännas lagomt värt att stått där och väntat i hundra år och sen när man äntligen ska betala så går det inte. Men icke det, hade turen på min sida idag! :)


Natti!

Sådärja, då är man nyduschad och har precis krypit ner i sängen. Är trött som ett as, ska bara snabbt kolla igenom det nya nr av Veckorevyn som damp ner i brevlådan idag sen stänger jag ögonen för idag. Godnatt!

PS!
Elin - tror du har glömt din vita kajal här?
Frida  - och du har glömt ditt rouge här?


Personlighetstest

Emmi gjorde ett litet personlighetstest på mig igår på lunchen via hennes Iphone, faktiskt lite små kul! Jag fick svara på 41 stycken frågor och sen fick man svar på sin personlighet och vilka yrken som passar en. Här har vi mitt svar. Ni som känner mig bra, tycker ni att det stämmer?


Josefines personlighetstyp:
Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.


You make me feel


Put the lights on me

Woooho, äntligen har jag fått upp två taklampor i taket. Har inte haft någon taklampa sen vi flyttade hit i början av augusti. Så har jag har varit utan i cirka 4 månader. I början gick det bra, för då behövde jag dom knappt ha lampor på men nu den senaste tiden har det varit lite små drygt att inte haft någon lampa i taket då det är typ kolsvart ute, men nu. Nu har jag två spotar i taket, tack kära morbror för att du satte upp dem!


Tandis

Hallå där, då var man hemma från ännu ett tandläkarbesök. Jag och Emmi kom fram till att jag varit/ska till tandläkaren totalt 4 gånger under dessa 8 veckor jag befinner mig på Monki. Det är fan sjukt! Hej, stamkund säger jag! Nu har jag dock en ny lagad tand och bedövad i halva käften. Har knappt någon känsel i tungan eller i högra delen av min mun. Är det nu man ska fara och pierca tungan eller? ;)


One more time


Chris Medina - One more time

Sovmask

Har äntligen köpt mig en ny sovmask. Min förra från H&M är inte så mysig längre, inte så smart att ha en vit sovmask kan nog inte påstå att den är vit längre heller men nu har jag äntligen köpt mig en ny. Jag kan knappt sova utan sovmasken faktiskt, det går men jag sover inte så bra som jag gör med den. Har väldigt svårt att somna om det är för ljust (speciellt på sommaren, då klarar jag mig absolut inte mig utan den) och när jag testade den för första gången för några år sedan så gled den först bara av men efter några försök så satt den på plats hela natten och sen blev jag besatt. Nu klarar jag mig nästa inte utan den. För endast 60 kronor så blir den din och du hittar den inne på Monki! Visst är den söt? :)


- Glad Monki

- Sur Monki


21 November

Jobbet idag gick kalas bra, vi hann med det vi skulle och det flöt på bra. Fick även med mig en liten grej som jag velat köpa hur länge som helst då min gamla har du möglat ihop. Och det är verkligen någonting som jag behöver och använder mig utav, klara mig knappt utan den. Kan någon gissa på vad det kan vara? Brorsan som just nu befinner sig i USA ringde precis och undrade över det jag har beställt från Victoria Secret och nämde även att han köpt en annan present också. Wiiie, nu är jag super glad. Jag som älskar presenter! Undra vad det kan vara? :D


Jag saknar...


Förfest före förfesten

I fredags så befann vi oss hemma hos mig på förfest innan vi drog i väg på förfesten på Corona innan dom öppnade dörrarna för alla. Krångligt? Fullt förståligt! Hade iaf en riktigt rolig kväll som alltid, tack till alla inblandade! :)


Carro påstod att vi inte hade någon sprite... Ehhh va?!


Boom boom boom

Hallådär! Tänkte bara meddela att jag lever och säga att jag nu hade tänkt leta fram kameran och kolla om det finns några bloggbara bilder från förfesten i fredags. Vi håller tummarna!


White party

I vanlig ordning så snor jag lite bilder från Emilies blogg som jag passar på att bjuda på från gårkvällen! ;)


Mascara, före eller efter lösfransarna?

Bettan om Steg för steg: Sotning:
dum fråga (?) om man kör lösögonfransar, lägger man på mascaran före eller efter man limmat fransarna då? har det så sällan att jag glömmer hur jag gjorde sist, vet bara att jag alltid lyckats göra i fel ordning!!

Svar:
Börja med att lägga kajal närmast fransarna och sedan sätter du på fransarna och slutligen så böj ihop fransarna och he på mascara. Det går lika bra att he på mascara först men ta gärna mascarna sist för bättre resultat! :)

Stressad?!

Kul att jag skrev ett hyffsat lång inlägg och så råkade jag ta bort allt. Bra där! Nu orkar jag inte skriva om för jag är skit stressad och sitter och väntar på duschen så jag kan göra mig klar. Ska bara befinna mig på jobbet om typ 45 minuter, nejdå jag är absolut inte stressad!

Dancing on my own/Från och med du

Hörde den här låten för första gången på jobbet igår. Helt sjukt att dom ändå går så himla bra ihop. Låter ju nästan som den ska va så, jossan diggah!


Dancing on my own / Från och med du - Robyn / Oskar Linnros

Dagens fråga

Har varit dålig på att besvara era frågor som ni ställt här på bloggen. Igår när jag grävde omkring på bloggen så hittade jag en fråga och svaret på den dyker upp imorgon. Ska skärpa mig på den delen och svara på det jag kan så fort som möjligt! Om ni har någon fråga, så ställ den! :)

18 November

Då har man hunnit vara hos tandläkaren och varit på stan en sväng. Dock visade det sig att jag hade ett hål, så ska dit igen på tisdag. Blev då en jädrans massa springade till tandläkaren nu. Kom iaf hem med en nya tröja till mig idag som ska bäras redan ikväll och en eyeliner. Köpte även med mig ett par tights till Anna som hon blev sugen på efter att ha sett dom på mig!


Make up!

Imorgon när det är white party och allt ska vara vitt så tänkte jag få lös på någon rolig effektfull makeup. Försöker komma på något roligt som jag kan göra och vilka färger jag ska köra på. Några förslag? Så dumpa dom mer än gärna i kommentarsfältet!


Kommer ni ihåg denna? :)


Sparkler

Köpte med mig ett par gulliga sturmpbyxor när jag for hem. Blev lite småkär i dem när jag stod och packa upp dom tidigare idag så kunde inte riktigt låta bli. Dom kan nog piffa upp en tråkig outfit! 80 kronor går dem hem för och du hittar på Monki.


80 kronor - Monki


Bingotime!

Nu drar vi hem stor vinsterna occh färgfemma och hela faderittan! ;)


Kalender

Wiiiihooo! Mamma hade köpt mig en julklappskalender som låg så fint på sängen när jag kom hem idag. Dock är den varken från åhlens eller från body shop där jag ville ha ifrån, men den duger! Som mamma sa, du får iaf en grej varje dag! ;)


Nu har jag helg!

Och då har jag tagit helg för den här veckan. Varför jag är ledig kan jag ta imorgon, orkar inte ta det nu. Dagen har gått hur bra som helst och tiden gick rätt så snabbt och många kända ansikten kom och hälsa på. Super kul!  Mami har köpt bingolottor så ikväll så ska vi vinna lite bilar och resor, kommer sitta fin fint! ;)


Right here waiting


Höll på spy!

Tror ni jag höll på spy igår eller?!?!? Herregud! Urban kom hem med två feta jävla delar från en älg igår (en låg på vardagsrumsgolvet!). Fyfan, vad det stank. Det verkligen stank lik! Usch, fick uppkräkningar flera gånger om och jag... Var så att jag nästan inte vågade gå in i köket imorse. Var rädd att stanken skulle vara kvar, men tack och lov var den då borta!


Tired!

Dagen idag har gått bra men varit lite seg. Har varit så himla trött dom senaste dagarna, jag har ingen aning om varför. Huvudet var helt dött den sista timmen, helt slut! Så kvällen kommer bli lugn, väldigt lugn för min del!

Monki time!

Godmorgon! Då är man klar och redo för en ny dag på Monki. Ska bara packa väskan och sätta på mig ett par sturmpor sen är jag redo. Ha en bra dag! :) Bjuder på en liten bild från förra veckan då jag och Emmi satt på kontoret en stund.


Emmi, min handledare


I'm in heaven!

Efter att ha fått en helkroppsmassage av Malin så känner jag mig som en helt ny männiksa. Gud vad det där var behövligt! Malin fick en rygg och nackmassage och sina ögonfransar och bryn färgade. Kan lova att det kommer bli fler sånna här kvällar, utan tvekan! Nu ska jag krypa ner under täcket och sova som en prinsessa!

Massagekväll!

Nu har man tänt ljus lite överallt i rummet, satt på lugn musik och bäddat massagebänken. Nu inväntar jag bara på fina Malin så ska vi ha en massagekväll. Det är vi värda! Jag hör redan nu hur gospelkören börjar sjunga!


15 November

Hallå där! Har precis fått i mig lite efter dagens arbete som i vanlig ordning bara gick bra. Morgonen började med besök av Ingela för att höra hur jag har det, vad jag gör och hur jag trivs osv. Super kul att få se henne igen! Sen flöt det på som vanligt med lite städning då lådorna var sena men sen kom det det 4st som jag fick lägga händerna på. Är helt tokig i att packa upp (normalt?)! Dagens problem var dock hur jag skulle få i mig lunchen. Slutade med att jag fick kära köttet i småsmå bitar så jag kunde svälja dom hela så som jag gjorde med grönsakerna. Kroketterna är så mjuka så dom gick bra att mosa. Kände mig inte dåligt handikappad där vid lunchen alltå... så jävla ont jag har!


It still hurting..

Godmorgon! Har fotfarande grymt ont i tänderna så det blir nog nått flytande till frukost och så får jag härda i mig lunchen senare. Sen ikväll lutar det mot massage. Oh, så grymt skönt! Nu ska jag fixa mig det sista innan jag brummar iväg med hojjen! Hörs när jag kommer hem från jobbäääh!

Vit helg?!

Jag som hade tänkt ha en vit helg och så kommer Corona med White party. Tack för den! Jag som till och med sa till tjejerna fredags att jag kommer inte följa med ut på fredag hur ni än försöker. Ja, det förstod vi väl att det inte skulle hålla och dom behövde inte ens försöka. Alltså, faan! Fredag blir sista helgen för ett bra tag. Så är det, punkt slut! Men fredagen blir ju vit ändå men kanske inte riktigt som jag hade tänkt, hahaha! ;)


Pain!

Okey, now I am in pain! Så jävla jobbigt att ha ont i käften så det finns inte. Att man inte ens ska få kunna äta utan att det ska göra ont. Blääh, hate it! Nu kommer Elin förbi en snabbis, så ska springa ner och sociala lite med henne en stund!

My day

Halloj! Dagen idag har rullat på bra trots att jag inte mådde super på förmiddagen men det vara bara bita ihop och så blev det bättre med tiden. På jobbet (eller ja, praktiken!) så har vi packat upp den nya julkollektionen Snow Wow och börjat fixat kring det. Super kul! Sen var jag tvungen att dra iväg tidigare för att kunne befinna mig hos tandläkaren 10 över fyra. Även det gick bra trots att jag var livrädd innan, fick så sjukt jävla ont sist men det känns inte som jag kommer få så ont den här gången. Vi får helt enkelt vänta och se hur det känns ikväll/imorgon när det är då smärtan brukar vilja dyka upp! Nu väntar jag på gomiddag, tacogratäng står på schemat! Mums!

Godnatt världen!

Imorgon drar tredje veckan igång på praktiken och Monki! Nu ska jag sova så jag är hyfsat pigg imorgon, godnatt alla fina!


Relax, take it easy

Sticker iväg med pappa en sväng till farmor och farfar för lite fika! En helt okej söndagkväll i mina ögon! Skriver senare!


En Josefine utan lösfransar för ovanlighetensskull!


Bollkastning

Kom precis in efter en liten promenad med Nikita. Kan säga att någon var ju riktigt taggad på att kasta boll. Hon satt och stirrade på hatthyllan och sprang runt en galning och bara glodde på hyllan. Självklart så tog vi med oss bollen och det var som att se ett barn på julafton. Hon blir ju som en valp igen, mitt lilla hjärta! ♥



Bild från sommaren -10


Here we go again!

Imorgon är det dags igen! Kommer inte bli mycket mat denna vecka alltså...


13 November

Godmorgon! Ligger i sängen, slöar och lyssnar på musik. Ska strax pallra mig upp härifrån och går ner och ta mig någon frukost, sen blir det att ta en dusch och sen får vi se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. Kanske blir någon film eller en promenad med dogsen. Vi får helt enkelt se! :)


Blog you later


23:23

Kvällen har jag spenderat med att ladda ipoden med lite ny musik. Eller ny och ny, har laddat med lite mysig julmusik! Det är ett litet tag kvar till jul, men jag kunde inte låta bli! Nu ska jag sova i min nya renbäddade säng, känner på mig att jag kommer sova som en prinsessa inatt. Well, det förtjänar jag faktiskt! :)


Min små sötnosar, Loke och Nikita


Batteriet börjar ta slut!

Så, då ska jag ta cykeln och börja rulla mot far och överraska honom! Blir nog så att jag stanna där över natten för jag kommer nog inte orkar cykla tillbaka till mamma sen. Börjar känna av att energi sjunker rätt så snabbt nu faktiskt... Uppdaterar när jag är hos dady! 


Bless the broken road


Rascal Flatts - Bless the broken road

10 Oktober

Wooho, nu är jag hemma och fått i mig lite mat i magen. Som vanligt flyter det på bra på Monki och jag trivs super bra. Blev även lunchdate idag med fina Emilie och Malin på Max. Blev lite ändrade planer då dit vi skulle hade stängt konstigt nog men Max gör en aldrig besviken! Kvällens planer är att åka förbi pappa en sväng och lämna liten nödvändigheter för helgen! :)


Good night!


3 "Gubbar"

Tänkte bjuda på tre såkallade gubbar som jag gjorde inne på Monki för någon dag sedan och som nu hänger så fint ute i butiken. Vad tycks? :)


9 November

Godmorgon! Jag är uppe och det är huvudsaken! Jag är dock trött som en jag vet inte vad men jag piggnar nog till om en stund. Alldeles strax ska jag börja sätta mig på cykeln för att rulla in mot stan för ännu en till dag på Monki. Kom och shoppa hos mig! :D


Go to sleep

Är trött men ändå pigg, hur går det ihop om jag får fråga?! Men jag behöver verkligen sova för jag håller knappt på ta migg upp på morgonen så nu gör jag ett försök med att joina kudden. Sov så gott! :)


Finally I'm home!

Äntligen är jag hemma efter cirkus 13 timmars arbete. Är dock piggare och på bättre humör än vad jag trodde att jag skulle vara på trots lite strul på jobbet! Det är nog för att jag är omkring så otroligt glada och fina människor! Nu ska jag joina duschen och tvätta bort allt kaffe och korv stinkade från mitt hår och mina kläder. Sen blir det sängen, I need some sleep! :)


En bild från imorse inne på Monki


'Cause baby you're a firework


200 kronor - Monki


Take me there


8 November

Godmorgon! Ville bara lämna några rader med att jag inte kommer kunna blogga något idag. Jobbar på Monki från 9-17 och sen direkt ska jag till ishallen så jag lär inte vara hemma förrän efter 22. Hare så bra!


Stockholm, del 5 - Rihanna

Äntligen kom dagen vi väntat på i dryga ett år! Vi köade från halv tre men det var det helt klart värt, ojojoj! Vi hade även riktigt tur att vi ens fick se henne. Helt sjukt! Hade lite missflyt med kameran också.. Var en snäll vakt som skulle ta våra väskor till några vänner som hade sitplats och då hann jag inte ta upp min kamera som låg typ underst i min väska under jackan osv. - Men som jag sagt förut, har inte jag kamera så har emilie det! ;)


(HAHA, älskar Malin!♥)

Jag och två norska flickor som vi träffade när vi köade!


Barbie


"Spakväll"

Ikväll hade jag tänkt att ha en liten spakväll för mig själv. Ska fixa naglar (+ tånaglarna), ta en lång varm dusch, ansiksktmaskt, hårinpackning, raka benen och eventuellt färga ögonbrynen osv. Tycket det lät som en bra kväll! För imorgon kommer jag jobba från 09 till 22 så då blir det inte lugnt för fem öre, så ikväll är det bara jag i fokus. Skönt!



Tröstshoppade

Kom alldeles precis hem från dagens arbete. Råkade även få med mig en tröja. Tröstshoppade på lunchen efter att jag fått världens äckligaste grönsaks soppa på burk till lunch. Var redan skeptisk när mamma gav mig burken och jag säger då det, aldrig mer! Soppan bestod typ av 90 procent ärtor... usch!



Klackar

Glömt och visa upp mina nya shoes som jag köpte i stockholm. Försökte fota dom men blev inget bra kort så tog en bild direkt på Skopunktens hemsida istället, 399 rikstaler går dem lös på och du hittar dom på Skopunkten.


Tillbaka på Monki!

Höstlovet är över och jag är tillbaka på Monki! Så det är bara att ni kommer och shoppar och säger hej! ;) Nu ska jag börja göra mig klar det sista, ha en bra dag!


Allstar

Haft en super trevlig kväll på Allstar med ett gäng brudar. Var hungrig som en jag vet inte vad och som vanligt körde jag på min standard, pasta Alfredo. Men nästa gången ska jag vara modig och prova på något nytt! Delade även vitlöksbröds med Elin och dom var fantastiskt goda! Mums!


Var ju skit kul när alla satt med sina jävla iphones,
kul att man kunde joina den gruppen...


Turkiet, the last part


Middag på Allstar

Sådär, då är man klar för en mys middag på Allstar med ett gäng goa brudar! :) Nu inväntar jag bara på Malin som ska komma och hämta upp mig. Vi hörs senare ikväll när jag är hemma igen!


Stockholm, del 4


Klockren (Klocka+ren) tatuering!


To win my love


Ny plånka!


100kr - Monki


6 November

Har lyssnat på julmusik hela morgonen, gud så mysigt! Julen är ett tag bort men jag kunde inte låta bli, haha! :) Är nu iaf fixad och klar för dagen. Tanken var att jag skulle träffa Elin men någon var visst lite bakis så vi får se om vi tar det lite senare. Vad ska jag nu göra då?! :)


H&M


Kofta, 299kr

Kofta, 249kr


Gina Tricot


Tröja, 149kr

Tröja, 199kr

Trosor, 3 för 149kr


Yes!

Yay, äntligen klar med garderoben och den här gången gjorde vi det ordenligt. Gick till och med igenom alla jävlar sockar och kastade dom som var trasiga. Skare va så skare! ;)


Stockholm, del 3



Monki


Tröja, 350kr

Skjorta, 400kr


Sleepy

Oooops! Här har vi en nyvaken Josefine. Blev faktiskt chockad när jag bara snabbt skulle kolla vad klockan var. Trodde den skulle vara typ elva men den visade sig att den var halv två. Då kände jag att det var dags att stiga upp, haha! ´Nog för att det är skönt att sova men jag kan inte sova bort hela dagen! ;) Nu ska jag ta tag i den andra halvan av garderoben! Wiihoo!


Vart tar klädhögen vägen?

Anonym om Färdig!:
vad gör du av klädhögen sen? bloppis?

Svar:
Jag ger bort de kläder som jag inte ska/kan ha kvar. Till exempel så får Elin min vita hummel tröja då den sitter som ett korvskin på mig (och har alltid gjort men jag ville aldrig inse de!). Annars så går bara mamma igenom högen om det är något hon vill ha och resten brukar vi då köra till myrorna. :)

Stockholm, del 2


Work it out!

Ska börjar rulla iväg för en jobbkväll på ishallen. Kanske inte direkt favorit platsen på en fredagkväll men, det är pengar. Det vankas mys med några brudar här hemma efteråt så det blir super! :)


Purple


Linne, 99kr (tror jag) - H&M


Surprised

Hemma igen efter vårdcentralen och en sväng förbi Telia då vi har lite strul med tvn fortfarande. Mamma är nådigt less! Hur som helst, vårdcentralen gick överraskat bra. Blev rent av chockad, speciellt efter dessa fyra dagar i stockholm! Men jag är då glad! :)


Zara


Kofta, Zara - 299kr


4 November

Godmorgon! Kan säga att det tog emot att stiga upp när klockan ringde idag. Men ska befinna mig på vårdcentralen klockan 11 så det var bara att bita ihop och stiga upp. Imorgon får jag äntligen sova ut! Fick mig även lite sovsällskap inatt som stannade nästa ända fram till klockan skulle ringa. När det var tio minuter kvar så ville denna rackare ut. Gillar även att hon tog upp mer plats än mig i sängen! ;)


Stockholm, del 1


Färdig!

Då var man äntligen klar med kvällens uppdrag! Tog tag i ena halvan av garderoben och rensade bort allt som jag inte använder eller vill ha kvar. Fick då bort en hyffsad bra högi af! :)


T-shirts


99 kr/st - H&M


Kom i brevlådan


3 November

Så, då är man hemma med 4 nya påsar och nån tusenlapp fattigare! Känns som det är en hel del plagg som jag måste visa upp nu, både från idag och från stockholm men det kommer, det kommer! :)


Shopping time!

Godmorgon solstrålar! Nu är jag redo och ska börja rulla ner mot stan för lite shopping och förhoppningvis så har jag med mig en del nytt hem. Sen när jag kommer hem blir det att ta tag i garderoben. Här ska det rensas! :)


Halloween

Jag har blivit ruggigt dålig på att fota (för att vara jag) nu den senaste tiden! Men det jämnar ut sig ganska bra, för när inte jag fotar så fotar Emilie och så virse versa. Tur vi har varandra helt enkelt! Så här bjuder jag på några bilder från halloween som då kommer från Emilies kamera.


Hemmaaa!

Så, då är man hemma efter en grym vistelse i huvudstaden! Jag har haft det sjukt bra och skulle gärna stannat ett tag till! Är dock sliten som en jag vet inte vad så jag får se hur det blir med bloggningen ikväll, annars återkommer jag imorgon! :)

RSS 2.0