31 Januari

Dagen har bestått av ett besök hos tandläkaren vilket jag inte blev speciellt mycket vettigare utav. L-E-S-S! Efter det drog jag till stan en sväng med mina fina tjejer, Frida och Elin. ♥ Kvällen blir lugn, hade tänkt träna men det måste jag tyvärr stryka på grund utav förskylgningen vilket är otroligt surt. Vad ska jag nu hitta på istället? Jag som ville träna, håller tummarna är jag är bättre imorgon! 
 

Sore Throat

Hej mina vänner! Vaknar upp med en helt igen täppt näsa och en hals som inte går att svälja med. FUCK! Jag som skulle åka och träna innan tandläkaren men som jag mår just nu så måste jag nog vänta tills jag blir kryare. Hoppas på att jag mår bättre i halsen redan ikväll så jag kan åka och träna då. Får trycka i halstabletter under dagen som får bedöva lite. Nu ska jag ta mig lite frukost och senna fräscha till mig innan det är dags att rulla mot tandläkaren (hoppas på goda besked!).

Vuxenpoäng

Kände att jag fick lite vuxenpoäng i lördags då jag och älsklingen var på väg hem från vår lilla vistelse på Hotell Avenyn och stannade inne på Buketten, och där köpte jag mig två nya blommor (notera äkta) till mitt rum. Det måste ju bara vara vuxenpoäng, eller? Tyckte att det behövdes lite grönt till sovrummet och det blev så fint så, rummet känns mer levanade nu på något vis. Mycket nöjd tjej! Har dock ingen aning om vad det är för blomma men, fin är den iaf! Nu hoppas vi bara att dom får leva länge!
 

I feel it in my fingers

Den här dagen har inte varit min för fem öre idag om man ska tänka från mina fingrars sida. Börjar med att jag ska koka nudlar till lunch på jobbet (går alltid fel när jag ska koka nudlar av någon konstig anledning!). Under tiden dem stod och kokade så velade om jag skulle använda mig av silen för att få bort vattnet men bestämde mig tillsist att jag jag skulle köra utan sil för det skulle gå snabbast. Fuck that shit! Slutar med att jag häller kokade vatten över min fingrar och jag får en fet jävla vattenblåsa på långfingret. Är fortfarande öm i huden på dem fingrarna som blev utsatta och som om det inte skulle vara nog. Tror ni inte att jag stänger igen ytterdörren på mitt finger på den andra handen när jag kom hem från Träna. OM det gjorde ont! Skrek som en stucken gris! Nu blir det att hålla fingrarna i styr hädan efter och vid det här laget så borde jag har lärt mig att jag alltid ska använda sil när jag kokar nudlar, för det slutar inte bra annars för min del! 


She's a fighter

Nu har jag precis duschat, hoppat i min onepiece och satt på björnfötterna. Därav tror jag ni förstår hur lugn min kväll kommer att bli. Är helt slut efter dagens träning men är så glad att jag fortsätter kämpa och krigar vidare trots att jag bara vill lägga mig ner på golvet och död. Den gamla Josefine hade gett upp direkt men inte den nya. She's a fighter! Som vanligt blev det intervaller på crosstrainer i 30 min som idag slutade på 8,1km och så lite styrka på det. Min vardags träning helt enkelt! Nu är det dags för mat, hungrig som ett as! 

Back to reality

Efter en underbar vecka ihop så åkte pojkvännen hem igår. Den riktiga vardagen är nu tillbaka som består av jobb och träning. Kom precis hem från Träna och är nu helt död! 8km intervaller på crosstrainern och så lite styrka på det, keep on fighting!


Surprise

Överraskar kärleken min!

 


Friday

Snart helg och ikväll har jag planerat en överraskning för älsklingen som inte vet någonting alla, hihi! Busigt!


Bowling


Love

Nu när jag har kärleken här så hamnar bloggen lite på sidan av vilket ni kanske förstår, ska försöka uppdatera med lite bilder iaf. Igår var vi på stan en sväng, käkade lunch på Waynes med Frida och sen på kvällen gick vi på bio och såg Django Unchained.


It's a beautiful day


Vecka 11 - Resultatet

Nu har det gått 5 veckor sedan jag slutade med renkur på Cambridge och det har gått 3 veckor sedan jag började äta helt normalt igen och jag går fortfarande ner i vikt. Jag är så stolt över mig själv att jag klarade dem där veckorna med Cambridge och att jag nu klarar det på egen hand! Nu är jag inte ens ett halvt kilo från att ha gått ner hela 20kg. Det är mycket! Jag är även mer än halvvägs till min målvikt, jag ska klara det!
 
Vikt: -1,3kg                    (totalt -19,7kg)
Arm: 0cm                      (totalt -5cm)
Midja: -1cm                  (totalt -14cm)
Lår: -1cm                     (totalt -10cm)

Time to sleep

Imorgon får jag äntligen träffa min kärlek, som jag har längtat!


Saturday night

Inte många som är och träna på en lördagkväll, kan säga att det var rätt tomt gymmet, vilket dock var otroligt skönt. Träningen har varit rätt tung i veckan konditionsmässigt men ikväll hade jag världens energi och krigade mig till 8km (33min) intervall på crosstrainer. Sedan blev det styrka på det. Känns så jäkla bra och jag är så sjukt taggad för morgondagens vägning och mätning, hoppas på att det gett något resultat den här veckan. Håller tummarna! 
 
Blev med ännu ett träningslinne idag när jag och mamma var på ICA Maxi, 99kr.

Godmorgon

Gud vad skönt det var att det inte var så kallt när jag gick till jobbet imorse, bara någon minusgrad. Dock klädde jag på mig för mycket kläder så höll på svettas ihjäl när jag väl kom fram! ;) Sen är det ju så att det är inte varje stad som har en snöborg mitt i stan, den ni! ;)


Ingen vila!


Frukost

Godmorgon, mina vänner! Ni undrade lite om min kost, vad jag äter osv. Numera (dvs sen jag började äta normalt igen) så äter jag bara havregrynsgröt till frukost. 1dl havregryn, 2,5dl vatten, salta lite, koka upp och så på med kanel och lite äppelmos. Done! Där har ni min frukost! :)


Smile from your heart


I like the way it hurts

Har någon så grym träningsvärk i mina kärlekshandtag så det finns inte. Fick det redan efter gårdagens träning, vilket jag kände av redan när jag gick hem från gymmet och idag pumpade vi på lite till. Jag känner av det när jag går, eller så fort jag rör mig typ, det gör ont men är samtidigt är det skönt. Härlig känsla! Nu ska jag ta och städa mitt rum lite innan jag blir alldles för trött, jag jobbade nämligen natt igår (till idag!).
 

Träning - check


Startvikt

Anonym
Förstår om du inte vill säga din vikt innan, men ungefär hur mkt väger du nu? Om du vill säga förstås :) Bra jobbat i alla fall!
 
Svar: Jag kommer tyvärr inte lägga ut någonting om hur mycker jag vägde innan viktnedgången eftersom jag tycker inte att det är någonting som alla behöver veta. Jag svarar gärna på den här frågan personligen till folk som frågar mig face to face så att säga, men det är inget som jag vill lägga ut offentligt. Kan säga kort och gott att jag aldrig har vägt så mycket i hela mitt liv och kommer kämpa för att aldrig hamna där igen! :) 

Glitter toppar

Gjorde nya naglar igår men resultatet blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det ser bra ut på långt håll men kollar man nära, vilket är det avstånd jag ser hela tiden, så ser det förjävligt ut. Haha, det får dock duga några dagar så får jag väl måla nya innan mitt hjärta kommer på söndag! 
 

Beneath your beautiful


I'm dead!

Börjar min lediga dag med en runda på gymmet och krigade på. Det var riktigt tungt idag men jag bet ihop för helvete heller att jag skulle ge upp, and I made it!


Rutin

Efter jobbet blev det en snabb övningskörning till Djurmagasinet och sedan hem. Bäst att ni är förberedda för man vet aldrig när jag är ute och kör! ;) När jag sen kom hem blev det att snabb ladda mobilen så att jag hade tillräckligt med batteri till att åka och träna, musik är ett MÅSTE! Blev som vanligt intervaller på crosstrainer 30 min som idag slutade på 7,5km och sen lite styrka på det. Känns så skönt att fått in träningen som rutin och att jag inte ser det som en plåga längre. Nu är det bara kul!


Iskallt

Blev en väldigt uppfriskande promenad hem från jobbet. Tacka gud att jag var smart nog att ta med mig mjukisar men då glömde jag tyvärr mössan men det var det värt. Satan så kallt! Ge mig sommar och sol!


Mera resultat

Evelina
Jag undrar om du inte kan göra fler inlägg om dina resultat av Cambridge nu och lite mer om hur och vad du äter? :) Kör hårt, du kommer att klara det här!
 
Svar: Absolut, visst kan jag lägga ut mer om mina resultat här på bloggen om ni vill. Ska även försöka ordna önskemålet om kosten. Jag ska göra mitt bästa! 

Full fart

Kan säga att det var inte så roligt att behöva ställa klockan på 07:30 när man inte börjar jobba förrän klockan 16. Jag hade en tid bokad vid 9 och efter det blev det lite små ärenden och även en bokning till när älsklingen kommer. Sen gick jag hem och kastade på mig träningskläderna (som är nya), kan vara bra att ha två ombyten då de ena ligger i tvätten. Nu är jag nyligen hemkommen, idag blev det 7km intervall på crosstrainern och gym på det. Härligt!


Någon som har saknat mig

Kvälls mys med min lilla prinsessa!


På väg

Är just nu på väg till Boden med Carro för lite inflyttningsfest hos Kajsa som nyligen flyttade upp. Såg att jag fått några frågor här på bloggen, svarar på dom när jag kommer hem igen! :)


Fredag

Ikväll blev det först träning på Träna där det blev 7km på crosstrainer plus mage och armar. Efter det och en snabbdusch så gick jag direkt till min fina Elin där det blev en lugn kväll med lite snack. Skönt! Nu är jag hemma och ligger i sängen och är helt död, så sjukt trött! Känner att jag kommer sova gott inatt och så slipper jag att klockan ringer 06:30, yay!


Don't compare yourself to others!


Träningsvärk

Huvva! Kan säga att det kändes inte lite i benen idag när jag körde på bandet. Kanske inte så konstigt då jag tränat 5 dagar i rad från att inte ha tränat någonting sen jag började med Cambridge. Bara att bita ihop och köra, ingen vila här inte. Vill man bli fin får man lida pin! ;)


Övningskört

Har precis varit och övningskört med pappa och det gick helt okej. Nu blir det hårdträning på körning och teori för innan sommaren så ska kortet vara mitt!


Ingen vila

Blev en runda intervaller på löpbandet. Satte på max farten på sista spurten och satan vad benen gick, fyfan... Helt slut!


Då VS nu


I wanna make you sweat!

Woopwoop, ställde mig på löpbandet även idag så svetten fick rinna, äckligt skönt! Tanken var att jag skulle pallra mig till gymmet idag då jag var ledig men vaknade med världens mensvärk så jag var inte så pigg. Så efter ett besök hos tandläkaren och lite middag så blev det 30 minuter på bandet.


I'm gonna rock it


Dagens träning

Är hos pappa i vecka så passar på att utnyttja det vi har ståendes här hemma. Blev 25 minuter på löpbandet, känns skönt att komma igång med träningen!


På jobbet


Nöjd tjej!

Är riktigt nöjd med dagens träning (för att vara jag)! Körde intervaller på crosstrainer vilket är på 20 + 3 minuters nedtrappning så på totalt 23 minuter så klara jag 5,1km. En halv mil! Det känns verkligen att man har tappat 18kg! Hade ju aldrig klarat det här för 9 veckor sen med dom där kilona i bagaget. Det går framåt!


Mot träna!


Tierd

Efter 11 timmars jobb så blir man rätt slut. Nu är det bara att lägga sig och sova för jobbet kallar igen 07:00. Godnatt mina vänner!


Från Expo

 
vickis
var kommer den ifrån? och vad kostade den?:)
 
Svar: Den är köpt på Expo och kostar nu endast 499:- på halva priset, så tidigare gick den på 999:- så jag vara bara tvungen att slå till. Vet inte hur länge jag har trånat och dregglat över den här varje gång jag varit inne på Expo men nu så är den äntligen min. Visst är den snygg?!
 

Bear feets

Älskar mina nya mystofflor/strumpor som jag fick av mamma i julklapp. Jag har dom på mig varje kväll, varma och så otroligt sköna. Sen ser det även ut som två björnfötter när dom är på, gulligt!


Dagens fråga

Anonym
Är det du som förlovat dig eller var det någon annan?:):)
 
Svar: Nej, det var inte jag och Per som förlovade oss på nyårsafton utan det är våra vänner Jakob och Theresia som har gjorde det! ♥ Hihi, och vem var inte den första som fick veta att det skulle hända? Lite små nöjd faktiskt!

Träna

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit och tränat lite, har bara hunnit kasta i mig en halv avokado. Känns riktigt bra faktiskt att vara igång igen med träningen, dock blev dagens träning inte som jag hade tänkt mig då jag inte fick upp mitt lås efter mitt intervall på crosstrainern men med lite hjälp av Carro så fick vi upp det men då vågade jag inte låsa igen så pulade in mina saker i hennes skåp och fortsatte gymma med hennes fast tanken egentligen var att jag skulle köra Sh'bam. Det får bli en annan dag! På söndag efter jobbet blir det gym igen!

 


Kandelaber

Äntligen, den är min! Så jävla snygg!


10 underbara månader

Tillsammans med killen som gör mig till världens lyckligaste tjej. Om du bara visste hur mycket jag älskar dig!


Nyårsafton

Jag hoppas att alla fick en lika underbar nyårsafton som jag! Jag har haft den jättekul i Linköping och haft min bästa nyårsafton någonsin. Att jag bara fick spendera den med kärleken gjorde hela nyår men att även få spendera kvällen med ett gäng underbara människor, med god mat, fyrverkerier och mycket skratt och till en med förlovning gjorde denna kväll så sjukt lyckad och jag måste bara tacka alla inblandade för en sjukt bra kväll! Dock blev fotograferingen inte lika lyckad som jag hade tänkt, fotades lite i början och sen glömde jag bort både kameran och mobilen, haha! 
 
Jag älskar dig! ♥
My love! ♥

Back in Umeå

Är nu tillbaka hemma i Umeå igen och jag saknar redan min fina pojke! Har haft en underbar vistelse i Linköping och haft min bästa nyårsafton någonsin som spenderades med fantastiska människor! Ligger just nu helt stendöd och myser under min nya värmefilt som jag fick av älsklingen i julklapp. Haha, han var lite less på höra att jag frös varje kväll när vi pratade i telefon! ;)


RSS 2.0