En annan värld


Shoes and heels

Det blev 3 par nya skor/klackar för mig då jag var och shoppade tidigare i veckan. Blev kär i alla 3 och blev tvungen att ta med mig hela högen hem. Ni hittar dom på Skopunkten och alla par ligger runt omkring fyrahundralappar. 
 

Hotellkänsla hemma!

Tror jag inte finner ord hur trött och seg jag är. Jag har sovit totalt 10 timmar på 2 dygn, och så jobbar jag natt inatt, tur man är ung säger jag bara! Jag kom precis ut ur duschen och duschat bort allt kaffe och parise-os från dagens arbete på Björklöven. Sitter nu i min nya fina och otroligt sköna morgonrock som jag köpte här om dagen. Har velat ha den sen i somras då min bror fick den i födelsedagspresent och tillslut så köpte jag en själv. Får en sådan hotellkänsla med en stor vit morgonrock, och sen att den är den skönaste jag haft på mig är ju bara underbart. Blir många långa frukostar i denna kan jag tala om. Ni hittar den på Hemtex för 500 rikstaler. Nu ska jag försöka ta mig en power nap innan jag ska iväg på nästa jobb! 
 
499:- från Hemtex

3 dagar kvar!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills det är dags för operationen och jag måste säga att jag har väldigt blandade känslor. Samtidigt som jag är otroligt glad att dagen snart är här och att behandlingen börjar närma sig sitt slut så är jag även livrädd! Livrädd för smärtan! Men jag kan inte låta bli att längta tills jag får mitt leende, så all smärta är värt det! 


Dragkedjor och nitar

När jag var nere på stan i onsdags så fick jag av ren slump syn på den här väskan inne på Scorett och föll pladask. Jag är ingen väsk-tjej och brukar ha väldigt svårt att hitta mig nya väskor men när jag såg denna så var jag bara tvungen att slå till även fast jag inte varit på jakt efter någon ny. Den har perfekt "lite större" storlek som är utmärkt nu när dom kallare tiderna kommer så man rymmer mycket och då är min gamla lite för liten. Föll mest för don tuffa detaljerna, dragkedjorna och nitarna. Sen att axelbandet är avtagbart och att den har bra med fickor/fack var bara ett plus. 
 
Tyvärr gör den sig inte till rättvisa på bild riktigt. 

Sa någon löning?!?

Kom precis hem efter en liten runda på stan efter jobbet. Sa någon löning? Hihi! Blev lite shopping för min del faktiskt, orkade dock inte kolla på allt jag skulle behövt då påsarna blev för tung att släpa på och jackan alldeles för varm (tog fram min päls dagen i ära)! Så det får bli en runda till i veckan eller till veckan därpå! 


Kanon helg!

Hej mina vänner (min standard första mening)! Jag är rätt nyvaken, vaknade klockan två efter att ha jobbat natt. Det är mycket vändning på dyngnet för mig just, ena dagen jobbar jag natt och den andra dag. Men som sagt så åkte jag och mamma ner till Västerås till min bror Marcus i fredags och såg hans match mot Djurgården. Det var en riktigt bra match, Marcus spelade så otroligt bra! Dock blev matchen försenad då vi var tvungen att utrymma arenan pga rökbom och fick stå ute i 45min. Då var man lite less, haha! Tyvärr blev det en väldigt kort vistelse för mig i Västerås då jag åkte till Stockholm på lördagen för att träffa min pingla Emma som flyttat dit. Där blev det lite shopping och utgång och satan i gatan vad roligt vi hade men även den vistelsen blev kort. Nästa gång jag kommer så blir det att stanna längre än en dag på vardera ställe! 
 
Marcus på affisch bild i arenan (lampan bländade ansiktet!)
Djurgården hade pimpat Marcus Västerås-bil med ett klistermärke!
Mamma och Marcus på frukosten på hotellet
I väntan på tåget till Stockholm
Min och Emmas efterrätt, grädde med kladdkaka, haha!
Min fina! ♥

Kompenstion

Hej mina vänner! Sitter just nu på flygplatsen med mamma och väntar på att få gå ombord på planet. Egentligen skulle vi redan sitta på planet med SAS men det blev lite strul. Planet som vi skulle åka med hade gått sönder i Luleå och reservplanet som skulle komma istället hade 40platser mindre så dom ombokade min biljett till 16:20 men då skulle jag inte hinna till Västerås och därmed ha missat matchen ikväll så vi blev ombokade till Malmö Aviation istället 13:40, och som kompensation för besväret så fick vi 150€ att köpa ny biljett för (eller 750kr kontant) samt 100kr att köpa för i restaurangen. Ingen skada skedd, vi hinner nu ändå och vi tackar SAS för all hjälp! 

'Morgonmys'

Har lite morgonmys i soffan med min lilla bebis som har somnat i knäet mitt. Jobbade natt igår, därför jag är rätt nyvaken, sen jobbar jag även natt i natt! Så måste packa ikväll inför helgens roligheter!


17 September

Hej och hallå! Höll inte på ta mig upp imorse, är så himla trött nu då sömn tiderna hoppar mellan både natt- och dagtid. Lyckades tillslut ta mig upp efter en timmes snoozning, bättre sent än aldrig! Gjorde mig lite frukost och sen gjorde jag mig i ordning för dagen för att sedan fara ner på stan och lämna ännu ett CV och för att sen möta upp Elin för lunchmys och snack om allt mellan himmel och jord. En riktigt skön dag med andra ord!   
 

-




Godnatt

Efter att ha jobbat 6 nätter den här veckan så säger jag här med godnatt! 


14 September

Förlåt att uppdateringen är så kass men eftersom jag jobbar natt i veckan så blir som sagt allting så himla upp och ner vänt! Satt lixom och åt spagetti och köttfärssås halv tre i natt, kändes lite wierd måste jag säga, haha! Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu. Ska börja komma igång med träningen och kosten på måndag igen, då blir det full fokus och tillbaka till rutinerna igen. Åker till Västerås och Stockholm till helgen och sen har jag sökt lite jobb. Spännande, hoppas att jag intresserar någon! Håll tummarna för mig! 

Tassimo

Kom precis hem från en runda förbi Ica för att hämta ut mitt paket som jag beställt från Tassimo till kaffemaskinen. Beställde 3 olika te smaker samt chai latte - lemongrass (då jag inte är en kaffedrickare, men jag har kaffe i olika smaker hemma för den som dricker och kommer på besök!), jag läste dock thai latte när jag beställde men, det var visst chai. Tänkte testa den ikväll i alla fall efter middagen och håller tummarna att den är lika god som den andra chai latten som jag har. Nu håller jag på att laga middag, lite sen middag men vaknar man halv 3 och jobbar natt så blir det lite fuckat med mattiderna. 
 

We are who we are


Jobbar natt!

Hej, goddag eller godmorgon vilket det är för mig. Jag jobbar nämligen natt den här veckan, vilket är helt nytt för mig så jag är rätt så nyvaken. Kan säga att det känns väldigt konstigt att stiga upp klockan halv två och äta frukost. Första natten gick bra, men där vid fyra tiden blev det väldigt kämpigt och ögonen ville bara läggas igen. Annars då, hade tänkt att börja om med LCHF den här veckan efter Mallorca och sådär men insåg att det inte är så lönt den här veckan då jag jobbar natt för mattiderna rubbas något så jäkuls och jag behöver nog socker för att hålla mig vaken. Så på måndag kör vi igång igen! Då jävlar! 

Sista bilderna från Mallorca

Pappa, Anna, jag och Per!
Sista kvällen!

Så trött..

Blir inte så bra bloggning i helgen som jag hade tänkt. Fick rycka ut och jobba idag på jobbet och så blir det även imorgon och då jobbar jag även långpasset. Jag är så himla trött så det blir en rätt lugn kväll för mig så jag orkar jobba imorgon och resten av veckan som kommer, då ska jag dessutom jobba natt. Byrå rensningen som jag hade tänkt ta i tu med i helgen får vänta till i veckan. Sista gänget av bilderna från Mallorca dyker upp imorgon, så då kan ni kika in. Annars vill jag bara önska er alla en trevlig lördagskväll! 

-


Mer bilder från Mallorca

Helt förkrossad över att det var dåligt väder 3 av dagarna
Det tröstades med glass i stora lass! 
Sangria
Calamares
Jordgubbsmilkshake som blev en stor favorit! 

Sänglamporna!

Blev glatt överraskad när jag var på jobbet och fick plötsligt ett sms från posten att mitt paket från Jotex har kommit. Var ju självklart tvungen att cykla och hämta ut det på vägen hem och jag är så nöjd! Lamporna är så snygga och det passade så sjukt bra till sängen. Så kär inredning och mitt rum just nu! Dock kommer inte min väggskyllt som ska sitta ovanför tvn förrän i november vilket kändes väldigt långt bort. Vi får hoppas att den kommer tidigare, håll tummarna! 
 
199:-/st hos Jotex

Just one kiss


Bilder fån Mallorca

Laddade inför resan! 
Otroligt fräscht flygplan! 
Ute innan frukosten och paxar solstolar!
Jag, Michael och Per
Första kvällen!

Krånglar!

Blogg.se verkar ha lite problem med uppladdningen av bilder för jag får bara upp en bild och sen laggar det ihop, så bilderna från resan får helt enkelt vänta tills imorgon. Har nu myst ner i soffan istället framför idol med en marabou-varmchoklad från kaffemaskinen, ljuvligt god!


MINE MINE MINE!

Sitter just nu och går igenom alla bilder från Mallorca, så senare ikväll så ligger nog några bilder ute här på bloggen. Delar nog upp det i olika inlägg så dom inte blir en mil långa. Fick världens sug att åka till Ica Maxi igår så åkte dit och handlade istället för på kära Teg. Blev två nya leksaker till katterna bland annat och min fina Tiger älskade den, hon vägrar släppa den! 
 

Ring with a diamond


My day

Har varit en riktigt skön och lugn dag för mig idag, det behövdes. Bara vara för sig själv och knappt göra någonting. Tog ta i rummet och städade till det lite och dammtorkade, så nu är det perfekt. Ska försöka ta tag och rensa byrån i helgen för där är saker och ting huller och buller. Sen efter middagen så följde jag med mamma och handlade och sedan åkte jag förbi mina bröder som numera bor i samma hyreshus då Jonathan flyttade förra veckan. Så bokade flygbiljetter till Stockholm hemma hos Chrille och sen ner till Jonte för att spana in hans lägenhet, riktigt fin. Sen fick jag även med mig hans Tassimo maskin som han längre inte ville ha kvar längre, tack och bock säger jag. Avslutade kvällen med en Chai latte framför idol, inte fy skam.
 

Beställt

Blev kär i dessa bordslampor vid första ögonkastet och var bara tvungen att beställa dom som sänglampor. Fick lite beslutångest innan jag klickade hem dom om jag skulle ta dom i vitt eller svart men bestämde mig tillslut för dom svarta som jag var inne på i första början. 
 
199:- hos Jotex, finns i vitt,grått och svart!

Sängen har kommit!

Hej mina vänner! Kom hem i fredags efter en otroligt skön och härlig vecka på Mallorca. Dock hade vi lite otur med vädret vilket resulterade med 3 dagar av regn och moln. Kan visa lite bilder från resan senare. När vi sen kom hem så möttes jag av att min nya säng hade kommit. Blev så jäkla glad! Självklart så satte vi ihop den underkvällen och jag är så jäkla nöjd, älskar den! Mitt bästa köp någonsin måste jag säga.
 
Måste nog flytta klockan också så att den är i mitten av sängen!

RSS 2.0