Tierd!

Sådärja, då ser det inte så naket ut i fönstrerna längre. Var sak på sin plats! Nu saknas bara gardinerna och mina nya möbler (som ska köpas den 25:e, när vi sticker ner till Sundsvall), så när allting är klart kommer det nog bli awesome. Nu ska jag ta min trötta själ in i duschen och sen ska jag fösöka plugga lite bland mina ny tända ljus!


Tss, var lite ful och fuskade med sportbhn idag och körde på vanlig! Kunde inte låta bli, är så jävla less på att gå med sportbh 24/7!


Sista Januari

Dagen i stora drag har bestått av skola, middag med Carro och så en snabb träff med Elin och så en massa. Var duktig och tog en promenad på väg hem från stan nu när jag skulle hem. För imorgon är det skärpning med kost och träning, ny månad och nu är det dags att kämpa lite igen! :) Nu ska jag ta tag i mitt rum igen, nu är nämligen fönsterbräderna på plats!

What to do?

Sitter nu och har svenka. Lektionen är frivillig, vi har grupparbete och min partner är inte här. Så hur ska jag nu roa mig innan det är dags för lunch? Någon som har lust att underhålla mig? :) Efter skolan blir det middag på stan med mina fina, mys!


Boka resa?

Förlåt! I stort sätt direkt efter maten så drog jag hem till Elin. Där jag färgade hennes hår, blev faktiskt riktigt brsa! Sen vart det lite vanligt skönt häng, jag satt vid datorn och hon vid mobil. Vi har ju våra sociala stunder! Nu snackas det lite om utlandsresa, där det luktar bokning snart (WIIIIE!) och sen blir det att pysa i säng. Behöver all möjlig sömn som jag kan få!


Vilken storlek?

issa om A la shopping!:
bh:arna ser ut att vara i ganska stor storlek, ta inte det på fel sätt. Jag har svårt att hitta min storlek och har väl aldrig gjort det på gina direkt. Får man fråga vilken storlek det är på dom? Om det är D ska jag definitivt springa till Gina imorrn och lindex med för den delen. Dom var ju riktigt snygga ju :) Håller tummarna för D nu :P

Svar: 
På dessa fyra bh:ar så är det C-kupor. Jag vet att dem jag köpte på Lindex finns upp till storlek D och jag tror även att den rosa som jag köpte från Gina också fanns i D om jag nu inte är helt ute och cyklar! Hoppas att dem finns och att du hittar någon som sitter bra! :)


Kvalitetssäkert!

Kom alldeles precis hem från skolan, vilket även visade sig att det blev en riktigt slapp dag. Började dagen med NK som vanligt och där kom vi in på om könsbyten. Slutade rätt roligt faktiskt! ;) Efter det så fick vårat hantverksprogram på Dragonskolan, det vill säga vi, Stylist med Spa och Frisör ett diplom för att vara kvalitetssäkra program. Utvald från alla program i hela Sverige, den ni! Det firades med tårta för hela slanten från rektorn och sen avslutades dagen med att jag gjorde en ansikstbehandling med frans- och brynfärgning på fröken Liljeström. En helt okej dag i mina ögon, om jag säger så! ;)


Snodde bilden från min kära Emilie


Foton

Har suttit med en jädrans massa bilder nu som jag hade tänkt framkalla och stoppa in i mitt fotoalbum som jag fick av fina Carro i julklapp. Ibland undrar jag faktiskt vart alla jävla bilder kommer ifrån?! Det tar aldrig slut! Är typ uppe i 450 bilder redan och då har jag en massa mappar som jag inte ens gått igenom. GAAAH! Nu ska jag duscha och sen krypa tills sängs! Godnatt!

Det börjar likna något!

Har hållt på hela kvällen med att fixa och dona i rummet mitt. Nu börjar det äntligen likna ett rum. Såg ut som en svinstia när jag kom hem och efter att snickarna har varit här, allt låg på sängen, bord och speglar i andra rum och spån och smuts överallt. Nu är det rent och luktar godis från mina doftljus. Det enda minuset, mami kommer in och säger att dem ska sätta fast fönsterbrädorna imorgon. Då jag redan tryckt dit blommor och annat smått, aja bara att ta bort det imorgon innan skolan. Vill ha det fint tills dess! ;)


A la shopping!

Tänkte bara visa upp vad det var för roligheter som fick följa med mig hem i fredags. Bara nödvändigheter (i stort sätt). Tröjan från Monki - har jag velat ha sen jag slutade praktiken, linnet och T-shirten gick bara på 60kr tillsammans - lite impuls, kanske inte så nödvändigt, nya leggings - behövs jämt då jag nöter sönder dem! och nya BHar - ett MÅSTE, då typ alla andra är försmå! Och så blev några måsten till sminklagret också, men det orkade jag inte fota!


Tröja, Monki - 250kr

Linne, Monki - 40kr (REA)

T-shirt, Monki - 20kr (REA)

V-ringad T-shirt, H&M - 50kr

Leggings, Gina Tricot - 99kr | Leggings m. dragkedja, H&M - 149kr(?)

Rosa BH, Gina Tricot - 129kr | 2 svarta + vit BH, Lindex - 149kr/st


På plats!

Hej mina vänner! Kom alldeles precis hem från Great Eastern med pappa och Anna. Kinamat är ju grymt och jag är mättare än mättast! Tryckte i mig som bara den för nu när Februari kommer så ska jag skärpa mig med kosten igen, haft någon slags "unna dig" period nu men snart är det slut på det roliga! :) I fredags fick jag ÄNTLIGEN mitt fönster på plats så nu kan jag flytta tillbaka till mitt rum. Tog bara sisådär två veckor! Men nu är det på plats och det blev grymt fint. Nu längtar jag bara tills vi drar på Ikea i slutet av Februrari så jag kan äntligen få ordning på mitt rum! Nu ska ja städa och dra tillbaka mina skit möbler så det inte så tomt ut!


Fredagskvällen


29 Januari

Godmorgon mina vänner! Ingen sovmorgon idag heller för idag är det jobb igen som gäller. Börjar hemma och är väl hemma innan 3 någon gång så ska skärpa mig lite med bloggen då. Hoppas alla får en bra dag, och ni som sover länge, sov gärna lite åt mig med. Tack, på förhand!

Amazed


Chris Medina - Amazed

Hur vare nu?

Jag som inte skulle shoppa och så kommer jag hem med 5 påsar igår? Haha, men det är saker som jag behöver så det är inga onödiga köp men nu är det stopp. Ska bara köpa en tröja idag från jobbet sen är det slut på det roliga! :) Vad påsarna innehåller får ni se senare, troligtvis imorgon!  


Work

Ska göra mig klar nu för alldels strax så ska jag börja bege mig mot Monkan (Monki) för lite jobb och direkt efter det drar jag till ishallen för ännu mer jobb. Är nog hemma kring åtta och då blir det myskväll med Anna! Vi hörs senare mina vänner! :) 


Godmorgon!

Hörs senare blev visst lite längre än vad jag hade tänkt. Hann inte med och blogga igår innan jag drog ut på lite festligheter. Nu är jag uppe och ska nu ta och noppa av min tröja som nu ser ut som ett litet får och sen står det jobb på schemat hela dagen! :)


27 Januari

Wiiiie, jag är vid liv och förlåt för kass update. Igårkväll fick jag Emma på middagsbesök och sen tog vi bilen och hämtade upp Emilie och drog ut i skogen till Kajsa och myste och idag har jag gått på stan hela dagen. Skriver mer om ett tag, är hos mami nu och ska packa mina saker innan jag sticker iväg och spenderar helgen tillsammans med Anna medans pappa har dragit till Västerås. Hörs senare!


Äntligen!

Nu har jag äntligen tagit helg och det gör jag nu med sällskap av soffan, Jims värld och Veckorevyn. Inte fy skam! Ska bara bli så jävla skönt att bara få vara, i någon timme eller två. Eller hela dagen? (A)

Får ju inte glömma

Att visa upp min nya fina vän som jag hämtade upp igår. En makeup-pallet för läpparna med hela 66 olika färger, 219 kronor hos Eleven.se.


Mrs Lonely

Alltså, jag orkar inte den här morgonen. Tog mig knappt upp imorse men jag pallrar mig iaf till skolan efter många om och men, och sen när jag sitter på bussen så får jag veta att första lektionen är frivillig. Jag bara älskade mitt liv när jag fick höra dem där orden och sen när jag får höra att vi har grupparbete och att jag inte har någon grupp. Då älskade jag livet ännu mer - haha, jävla lonely wolf! Jag som verkligen hade behövt en sovmorgon, men inte fick jag det. Slutar dock 12 och då tar jag helg, så ska väl inte hänga läpp alldeles för mycket men lite är jag iaf värd! ;)


Ibland tar det sin lilla tid

Nämen, om man kanske ska sluta ruttna och skaffa sig ett liv och typ hoppa in i duschen. Låter som ett rätt bra idé! Har bara tänkt den tanken nu i två timmar, men jaaa. Bättre sent än aldrig!


Amezed


Min kväll!

Ikväll har jag lekt lite med sminket för att söka lite inspiration till mitt projektarbete. Jag har ju så jävla svårt för att bestämma mig för saker och ting och kan ju då självkart inte bestämma mig för hur jag ska göra mina sminkningar. Jag undrar verkligen hur detta kommer sluta!?


Vilka fransar för ett naturligt resultat?

Anonym om Lurad?:
Jag har en fråga, och du verkar ha koll, om man har ganska små ögon, vilken typ av lösögonfransar skulle du då rekommendera så att det inte ser så onaturligt ut? :)

Svar:
Jag skulle säga att det beror helt på hur långt du har emellan dina ögon och dina ögonbryn. Jag själv har ganska långt mellanrum mellan mina ögon och ögonbryn vilket gör att jag kan ha rätt så långa fransar utan att det ser så himla onaturligt ut. Själva storleken på ögonen spelar absolut ingen roll då du ändå måste klippa till fransarna så dem passar just dina ögon. Men om jag skulle ge ett tips så skulle jag säga ett par kortare fransar (cirka i den längd som du själv har) för att få en så naturlig look. Då får du fylligare fransar med ett naturligt resultat. Sen kan man köpa längre eftersom, jag själv är ju helt förälskad i långa fransar! ;) Men allt är ju en smak sak!

Jag rekommenderar att ni köpa från märket, Fashion Lashes, då dem har alla möjliga olika storlekar och designer men köp då med ett annat lim för limmet som åker med är inget att hänga i granen. Annars så är Depends fransar bra och det limmet som följer med där funkar hur bra som helst. Båda märkerna hittar ni på antingen Kicks eller Åhléns.


Fransar från Fashion Lashes


Mot ica och posten!

Dags att hämta ut det jag beställde från eleven, spännande!


25 Januari

Idag har vi haft en otroligt slapp dag som endast har bestått av att skämma bort frisörerna. Det vill säga behandligar hela dagen och ett alldeles för fullt bord med onyttigheter! För mig blev det att göra en helkroppsmassage, en snabb make och en ansisktsbehandling. Sen stannade jag kvar på skolan en stund efter vi slutat för att snacka en massa strunt med några brudar. Mys!


Bjuder på en gammal bild från en spalektion


Schoool

Nu sticker jag iväg till skolan för lite utbyte med frisör. Nu är det deras tur att få bli bortskämda! ;)


Kap!

Fyndade i 10 kroners lådan på Ica idag. Två ramar för som sagt 10 kroner styck. Det kalla jag kap!


Mindre och mindre


Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre

Lurad?

Kom hem för ett litet tag sen efter en liten snabb runda på stan efter skolan för lite utprovning av bhar. Provade 6st och bara 1 kändes bra. Blir en till runda på fredag då jag är ledig från skolan. Har även lyckats blivit pålurad en 4 månader förbrukning av Omega 3 sen jag kom hem. Bra där Josefine!


24 Januari

Sådär, då är jag klar och redo att börja dra iväg till skolan. Måste säga att det var otorligt skönt att inte behöva stressa och bara kunna sega på och hinna vakna till liv innan man måste dra iväg. Men det är var och första och sista gången! Måste hitta en väckarklockan här hemma, då jag tydligen inte vaknar av mobilen längre. Efter skolan så ska jag ner på stan och prova en massa bhar... spännande!


KUUL!

Yay! Gissa vem som försov sig och vaknade nu... INTE OKEJ! Hatar sånt här! Får sån jävla ångest! Orkar iaf inte stressa ihjäl mig till svenskan, så ser till att jag är där tills klädstylingen börjar istället då vi får besök från handels!

Innan läggdags!

Blev tillslut en seger för brorsan men det såg inte ljust ut efter dem första två perioderna. Han fick även en rejäl smäll på halsen när han blev fälld vid målet gled rätt med halsen på stolpen. Men han är en krigare och bet ihop! Nu är det dags att ta tag i dagens plugg, eller rättare sagt kvällen. Blir att läsa lite försäljning och service innan ögonen åker igen!


Jag har fan problem!

Gud, jag håller fan på få problem! JAG VILL SHOPPA, SHOPPA, SHOPPA! Blir tokig! Jag vill shoppa så himla mycket men jag har verkligen inte råd men jag har en känsla att jag inte kommer kunna hålla mig hur länge som helst! Har en del jag måste spara till, det är Ikea, det är utlandsresa, det är inrikesresa, det är nya bhar, det är grejer till projektarbete, det är balen, det är studenten, det är nöjen, ny mobil, tv, ny säng, etc. Behöver jag fortsätta?! Hur fan ska detta sluta? :O Glömde säga att det jag bara har hittat ikväll och som jag mer än gärna vill ha med mig hem går på ca 3500... (A)

Hockey

Skjuter upp plugget ikväll och kollar istället på Hockey för att heja fram en seger åt brorsan och hans Västerås, mot Örebror!


Rätt på snoken!

Frida om Ett klick!:
DU SKULLE INTE SHOPPA MER JU! SHOPAHOLIC! JAG SKULLE SÄGA TILL DIG OCH NU GÖR JAG DET!!! DET VAR JU BARA GREJERNA PÅ MONKI!

Emilie om
Ett klick!: jag tror att det är en såndär grej man ska ha i håret för att fylla ut "bollen". Hair donut? :D

Haha, jag älskar att jag blir slagen på näsan på en gång efter mitt lilla internet köp. Det är nämligen så att jag har köpt något som jag verkligen behöver, något som jag behöver till mitt projektarbete. Så min lilla gulle Frida, det är inget onödigt köp. I need this! Har velat ha den länge men har inte haft pengarna men aldrig köpt den men nu behöver jag den som sagt till mitt projektarbetet så snart är den min. Tyvärr är det inte en hair donut som jag sa att jag ville ha i ett tidigare inlägg, den får jag ska införskaffa någon annan gång helt enkelt! Eller varför inte önska i födelsedagspresent? :)

Besvikelsen...

Besvikelsen som uppstår efter ha först varit tvungen att gå hem (trodde jag tog en genväg, visade sig att det var en omväg!) och sen när kommer hem och inser att fönstret fortfarande inte är på plats! Blääh, less jag är! Jag vet inte om jag har berättat det för er men för  typ två veckor sedan så skulle vi byta ut mina två fönster och då fann dem nämligen mögel i det ena och då har det varit lite strul om dem har inte satt fast det andra än. Så jag har fått sova i gästrummet nu den senaste veckan och det känns så grymt konstigt att inte kunna vara i sitt egna rum, där man har ALLA sina grejer. Fönstret måste bara in i veckan, annars så... jadu!


Vem kom på detta?

Jag har bara en fundering innan jag lägger huvudet på kudden och tar min skönhetssömn. Vem var idioten som skapade en kudde som sticks? Jag har den rakt i min rygg nu och vill bara slita sönder skiten. Vad är det för jävla innehåll som sticks och typ kliar? Inte skönt för fem öre alltså! Kan jag få tillbaka mina kuddar, min säng och mitt rum! Måste få det imorgon, annars blir jag tokig! Hoppas verkligen att det här förblir den sista natten i gästrummet! Godnatt mina vänner! :)



Cut off!

Prinskorvna is back in town! - Och jag känner mig som en man men framförallt så känner jag mig handikappad. Kan knappt skriva sms nu när naglarna är borta, klia mig, etc. Känns så fruktansvärt konstigt, typ... naket! Men nu är jag redo för en massa spabehandlingar! Massage, någon? ;)


Ett klick!

Ooops, I did it again! Nu har jag råkat vara inne och internet shoppat lite, jag som skulle försöka dra ner på all shopping. Men denna grej behöver jag så det är verkligen inget onödigt köp. Någon som kan lista ut vad det kan vara? ;)


Det som måste göras..

Nu jag ta tag i det jag har förträngt och försökt ignorera dem senaste veckorna för att jag har varit så oroligt trött efter operationen, nämligen allt skolarbete. Nu hoppas jag som verkligen hatar att läsa att jag kan få gå igenom iaf några kapitell!


Sirenerne


Rasmus Seebach - Sirenerne

Jobbat

Hallå där mina vänner! Imorse gick jag upp tidigt och jag är faktiskt chockad att jag rent av tog mig upp när klockan ringde och inte låg kvar och snoozade. Trots att frestelsen var högre än allt annat! Så redan vi halv nio så befann jag mig på ishallen där jag jobbade till klockan tre. Nu är jag hemma och hade tänkt små plugga lite nu innan maten! :)


Nåldyna

Har alltid velat testa ha en nåldyna hur länge som helst och igår fick jag en, en riktigt stor en! Me like! Riktigt snyggt måste jag säga, ska köpa mig en boll när jag får pengar någon gång i mitt liv så jag lättare kan göra det på mig själv! :)


We run the night

Kom precis hem efter en fet middag på Kina. Är mättare än mättast! På måndag är det dags att skärpa sig med kosten igen, då jävlar! Igår blev det som sagt förfest at my place innan vi drog vidare mot five. Hade riktigt kul och damn, vad mycket folk det var! Verkligen skit kul! Träffade både på gamla och välkända ansikten, alltid lika roligt! Synd bara att man inte fick dansa och köra all-in men den dagen kommer den med!


Dinner time

Nu blir det ut och käka på a la restaurante med la familia! Exakt vad det blir får vi se, men gott kommer det blir hur som helst! Vi hörs när jag kommer hem! :)


Makes you up when you're down

Ni är så himla fina, era ord värmer så! ♥


Utbyte med frisör

Igår på skolan så hade vi som sagt utbyte med frisör men det blev inte så mycket förändring för min del då jag olyckligtvis färgade håret i måndags och fick veta på onsdagen att vi skulle byta tjänster. Kul! Så istället blev det en lyxigare inpackning, klippning och en uppsättning för min del. Tack, Marika! Blev kalas bra! Har lovat mig själv att vara duktig med kamera på skolan det här halvåret, vill spara så mycket minnen som möjligt nu innan det är slut!


Yesterday

Igår hade jag fullt upp hela dagen, först skolan med en lektion och sen fick man sitta i frisör stolen och bli snygg i håret, sen var det att springa till stan för lite jobb på Monki innan det var dags att ladda upp för en liten förfest hos mig och utgång med mina brudar! Dock slutade inte kvällen på bästa möjliga sätt, blev lite knasigt avslut men jag hade iaf riktigt kul så länge det varade om jag säger så! Och hem tog jag mig också, tillslut! Har lite bilder att bjussa på, dem kommer lite senare!


21 Januari

Godmorgon! Har precis tagit mig och nu ska jag ta en morgonpromenad med dogsen. Är nämligen hunvakt idag med pappa är och leker med den nya skotern och Anna är och jobbar. Passar bra för mig som ändå tänkt att vara hemma all day long och bara vara. Behöver det! Vi hörs senare mina vänner!

Ha en toppen kväll!

Förlåt för urkass update men har inte haft en sekund fri över idag. Skola, jobb, party! Ska alldeles strax dra in till stan med mina bästa för att förgyllla denna kväll, ha en toppen kväll! Puss


Falling in deeper

Klockan har passerat 22 och mina ögon svider av trötthet. Något stämmer inte med min kropp, är alldeles för trött. Har nog att göra med alla värktabletter eller så är det något annat knas med mig, någon infektion eller liknande. Nu ska jag iaf lägga igen ögonen för ikväll i hopp med att det är en pigg och glad Josefine som vaknar imorgon. Godnatt mina fina! :)


Kommer bli tufft!

Kom alldeles precis hem efter möte med ishallen och nu står det mer jobb på schemat. Jag har faktiskt ingen aning hur jag har tänkt att hinna med allting, både skola och två jobb! Känns som det kommer bli en tuff period ett tag framöver men jag behöver pengarna! Det måste bara gå ihop helt enkelt!


The one that got away


Katy Perry - The one that got away (acoustic)

Det är inte sant!

Vart kommer allt ifrån? Det bara öser ner ju! Jag är så grymt less på snö och kyla, ge mig sommar NU!


Better than i know myself


Ingen religon

Amen värt, då har man hål på en och en halv timma. Vad ska man göra nu då? - PARTYYYYYYYYYYY!


Peeling

Idag har jag varit alldeles för trött för att lägga energi på bloggen. Har haft varken lust eller ork, har bara legat i soffan hela kvällen. Kan säga att det var inte igår! Nu ska jag duscha och ta hand om mig själv hande jag tänkt. Tänke faktiskt unna mig en peeling och testa den nya som jag fick av mami i julklapp. Blivande babystjärt? ;)


Självbedömning

Sitter nu och försöker bedömma mina temastylingar som jag gjorde i höstas på skolan. Det är faktiskt inte så lätt som det låter! Jag är rätt kritisk mot mig själv när det gäller det här, är väldigt hård mot mig själv då jag vet att jag kan bättre! Ska bli intressant och se hur papperet ser ut när jag är klar, haha! Ska skärpa mig med bloggningen också, den är så grymt tråkig just nu! Vad vill ni ha, mera smink? :)


Sleepyhead

men morgning, gissa vem som somna i soffan? Alltså jag brukar aldrig kunna somna efter skolan men jag lyckades tydligen med det omöjliga idag. Trodde det var helt seriöst ett nytt dygn nu när vaknade. Somnade till strax efter två och nu vaknar jag till liv, skönt! Det dem där timmarna behövde jag men nu är jag kissnödig som bara den, men den informationen var inte så nödvändig för er men ni fick den på köpet!


Söker killmodell


I can't forget you

Har känt mig värsta low ikväll, trött och bara allmänt hängig! Tror det spökar lite sjuka inom mig men det krigar vi bort som all annan smärta i kroppen. Nu ska jag dyka ner i sängen och så taggar vi sovmorgon, hur skönt!? Godnatt på er, mina fina!


The studio

Ligger och sover och blir väckt av att The Studio ringer och erbjuder mig att komma tid att vara en modell för en dag. Jag har ju redan gjort det här för typ 2 år sedan men eftersom att Emilie numera jobbar där så kändes det lite kul att göra det igen. Det är ju som ändå gratis, så nu ska jag bara lyckas få med mig 3 personer som joinar mig den här dagen. Söndagen den 5 Februari, någon som är sugen? :)


3 bilder från när jag var på the studio - 2010


Kostade operationen?

Anonym om Om min operation:
kostade det något? :)

Svar:
Förstår att det är rätt många av er som har funderat över den här frågan och svaret är faktiskt nej. Jag har inte lagt ut en enda krona på detta. Eftersom den här operationen var en korrigering och inget skönhetsingrepp så har jag fått det gratis från landstinget.

Laboration

Idag på NK lektionen så hade vi laboration då vi fick göra våran alldeles egna massageolja och handkräm. Massageoljan blev bra och luktar rätt gott, men handkrämen blev inte riktigt lika så bra. Den ville som inte bli i fast form om man säger så, haha!


17 Januari

Kom hem för ett tag sen och det känns riktigt konstigt att vara hemma redan strax efter tre. Dock fick vi sluta lite tidigare men ändå, van att komma hem vid halv sex så det är rätt så stor skillnad! Nu hade jag tänkt att lägga mig och vila en stund, är så sjukt trött och sen senare ikväll blir det att ta tag i plugget lite. Måste få bätte självdisciplin känner jag, det här håller inte!


Lugn och ro, va?

Jag som ville ha en lugn morgon och slippa stressen! Tror ni jag fick det eller? NÄE! Nämen josefine vaknar 07.37 och börjar 08.20. P A N I K ! Hade dock tur och fick skjuts av min käre far så jag kom typ bara 5 min sent. Tur det!

Trött

Nu ska Jossan sova, det är en trött tjej som skriver nämligen. Ska verkligen försöka ta mig upp imorgon när klockan ringer också, så jag slipper stressa sönder som jag gjorde idag! Hårfärgen blev förövrigt bra, ni får nog se hur den blev imorgon! Natti!


Bjuder på en bild från i tisdags i min mysdress, som jag i stort sätt
lever i numera. Den åker på så fort jag kommer hem, underbat skön!


Bruna linser

Var lite tuff och ändrade min ögonfärg lite idag. Blev dock lite små rädd när jag såg mig själv i spegeln! Min pupill såg ju helt konstig ut, typ som om jag vore hög på något, haha! Men här har vi iaf mina nya bruna linser på en liten halv kass bild! Trodde faktiskt inte att någon skulle knappt märka det att jag hade linser, men där hade jag fel. Nästa gång blir det att prova dem gröna, det kan bli intressant! ;)


Coloring


Kick-off

Tjenare! Glömde totalt berätta för er att det skulle bli kasst med update idag. Direkt efter skolan så följde jag med brudarna på stan för att Emma skulle köpa lite behövligheter till lägenheten. Människan har äntligen tagit sig i kragen och flyttat hit i stan, underbart! Sen efter det så gick jag direkt till Monki där vi har haft en kick-off ikväll. Riktigt kul och spännande! Nu ska jag ta tag i min dassiga hårfärg och min underbara utväxt. Lyckades även tajma in det där ganska bra då det var kampanj på hårfärg. Perfekt!


God natt!


School tomorrow!

Hade nu tänkt att krypa ner i sängen och plugga lite. Känns lite konstigt att skriva det men imorgon är det dags för skolan igen. Har inte varit där på hela 13 veckor, helt jävla sjukt! Men imorgon är det dags och det ska bli kula att får träffa klassen och alla andra igen!


Ny header!

Satt och trixade ihop en ny header lite snabbt sådär. Det är ju nytt år så tänkte att det kunde vara lite kul med något nytt. Den här känns lite fräschare, om inte annat nyare än den förra även fast det är samma stuk på den. Vad tycker ni, hissa eller dissa? :)

Need you now


Färdigt jobbat!

Kom alldeles precis hem efter dagens arbete, det fick snabbt och smärtfritt (inte från min smärta men)! Underbart! Nu är det en bit bort innan det är dags för jobb igen, har ju både sina för och nackdelar. Nu ska jag sluta surra och krypa ner i min mysoverall och sen få i mig någon mat! Sounds good to me!

Vad är det för operation?

:D om Now it's gone!:
vad är det för operation du har gjort?:)

SVAR:
Ni kan läsa allt om operationen, vad jag opererar och varför. Klicka HÄR så kommer du direkt till inlägget!

Blackjack

Glömde ju berätta att jag gjorde succè i Blackjack i fredags. Jag gjorde min premiär och rockade totalt.. iaf på slutet! Spelade först bort en hundring men var nöjd ändå, eftersom det var ju som sagt första gången. Sen sa jag till Emilie att klockan 1, så ska jag fan köra igen. Sagt och gjort (dock tidigare än sagt, var ju inte tråkigt taggad)! Tror ni jag inte vinner tillbaka min hundralapp plus 20 till. Då var jag nöjd med spelandet för kvällen, riktigt nöjd! ;) Ska lätt spela fler gånger, riktigt jävla kul!


Ont i hjärtat!

Kan ni förstå hur ont detta gör i en disney-älskares hjärta! Alltså, det här är bara inte okej. Vem har som inte sett självaste Lejonkungen?!?! Helt jävla sinnes! Jävla hjärtekrossare du är, Malin! :( Och bara en enkel fråga till dig min älskade Malin, VAD FAN SÅG DU PÅ SOM BARN? :O  


Jobbar idag igen!

Nu sticker jag iväg för ännu en dag med jobb. Sen blir dem hem och ta det lugnt. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll då det är comeback i skolan imorgo, efter att varit borta i hela 13 veckor. Känns lite konstigt faktiskt, men ska bli otroligt kul! Ha tidinställt några inlägg till er medans jag är borta så ni överlever dagen. Nämen skämt åsido! ha en kanon fin dag! :)


Tjejkväll!

Kom hem från denna lilla tös för ett tag sen efter att jag har spenderat natten där. Igår blev det mycket snack, mat, film (självklart tjejfilmer, bring it on och mean girls) och en jävla massa flumm! Super trevligt! Varför gör man inte sånt här oftare? 'Dock riktigt trist att jag var tvungen att dra så tidigt, men jobbar man så jobbar man,. Tack för kvällen stumpan! Nu ska jag börja göra mig klar!


Skämde bort henne med en liten present! ;)


Say you, say me


Sticker iväg!

Slutade jobbet för ett tag sen och sticker nu iväg till Elin där jag ska spendera kvällen och natten. En tjejkväll, väl behövligt! Så vi hörs imorgon helt enkelt, hare bäst! puss!


Bjuder på en ful bild från igår!


I won't let you go


Make someone happy

Har köpt något till mina två närmaste, bara något litet. Det är det små sakerna som gör det stora! ♥


Vilken mascara?

Anonym om 10 Januari:
Vad använder du för mascara? :) Jättefina fransar!

Svar:
Önskade jag kunde tacka och ta emot den där komplimangen men det går inte riktigt då det inte är mina egna fransar. Som dom flesta av ni (förhoppningsvis) vet att jag använder mig dagligen av lösögonfransar, då jag knappt har några egna fransar. Så det är lösfransar som gör detta underverk. Men macaran jag använder för att få ihop mina fransar med lösfransarna samt den jag använder för att måla underfransarna är, Define-A-Lash Volume mascara från Maybelline New York.


All at once


Whitney Houston - All at once

More tattoos

Är grymt sugen på att tattuera men jag har ju fan beslutångest. Kan inte bestämma mig för varken vad eller vart! Har några funderingar, men så länge får jag nöja mig med fake! ;)



Jobb

Har precis gjort mig klar och ska alldeles strax börja åka iväg till Monki och jobba. Efter det bär det direkt iväg till ishallen för mera jobb. Ska tidinställa något inlägg så ni inte är helt utan medans jag är och jobbar. Vi hörs senare ikväll, ha en bra dag! :)


Gina Tricot

I förrgår så lyckades jag fynda rätt bra inne på Gina Tricot. Fick med mig en T-shirt, en tröja, en kofta och en klänninga för 350 kronor. Inte fy skam om ni frågar mig! Dock var det svårt att se hur klänningen egenligen skulle sitta då jag är så tejpad och svullen från operationen, men 50 kronor var den då värd! :)


Klänning - 50kr

Tröja - 50kr

Kofta - 50kr

T-shirt m. spetsrygg - 199kr


Tusen TACK!

Som sagt så hade jag min allra sista praktik dag idag och för att tacka mina fina monkisar så bjöd jag på kladdkala, grädde, cola och massa godis, som tack för dessa hela 8 veckor som jag har varit där. Jag har haft det så sjukt bra Monki, det varit så himla roligt! Har trivts som fisken i vattnet och jag kommer sakna dem! Och ett stort TACK till er, för att ni varit så snälla och tagit hand om mig så bra! Ni är ju världens gulligaste! Fick nämligen ett litet paket idag efter jag slutat och jag höll på dö av glädje när jag kom hem och öppnade det. Då har dom gett mig tröjan som jag själv tänkte köpa! GAAAAAAAH, TACK SÅ HESMKT MYCKET! Blev typ alldeles rörd, ni är ju för fina! ♥


Now it's gone!

Idag fick jag ta bort all bandage och tejp från operationen! Nu är det flitig användning av sportbh som står på schemat, ska användas nu i en månad framöver. Men allting ser bra ut och jag är nöjd över resultatet än så länge! :)


Fredagen den 13onde

Tanken var att jag skulle hinna skriva några rader innan jag drog iväg på min allra sista praktikdag men tiden bara försvann! Nu har jag precis kommit och ska nu trycka i mig lite mat. Idag står det tacos på bordet, så jävla gott!

Tomorrow!

Nu ska jag ta och försöka få mig lite sömn, gick ju som sagt inge vidare igår. Tänker inte ens nämna den lilla stund sömn som jag hann sluka i mig, haha! Men imorgon är det inte vilken dag som helst utan det är min sista praktikdag på Monki, vilket känns tråkigt. Kommer sakna mina små Monkisar och därför ska jag överraska dem lite grann imorgon! Sen får jag även ta bort tejpen från operationen imorgon. WIIIIIIE, ska bli så spännande att äntligen kunna få se hur det ser ut! Can't wait! Godnatt och sov så gott, sötnosar!

Från Monki

Shoppade självklart lite från Monki igår. Blev två tröjor, ett par svarta leggings och ett par monki sockar. Leggingserna orkade jag inte fota, då det ändå bara blir typ en svart klump på kort. Och sockar tänkte jag att ni inte ens vill se, eller? Vill bara påminna er om att vi har utökat våran REA med nya toppen varor igår, så kom in och shoppa loss!


Tröja (nu på REA) - 150kr

Tröja (nyhet) - 300kr


För exakt ett år sedan

Igår när Frida skulle leta igen en bild igår på min blogg så råkade vi se två bilder på mig med samma tröja, en från i år och en från förra året i Januari. Var bara tvungen att sätta dem bredvid varandra när jag kom hem och gud vilken skillnad, tycker jag inte ens ser ut som samma tjej om ni frågar mig!


Om min operation

Det är väldigt många av er som undrar vad det är jag har opererat och det kommer jag berätta för er nu. Har länge funderat på om det ens är något som jag vill gå ut med överhuvudtaget men efter många funderingar så har jag kommit fram till att det är bäst om jag berättar. Det gör jag endast för att slippa massa falska ryckten och massa skit snack bakom min rygg. Man kommer längst på ärlighet och detta kommer nog spridas lika snabbt som blixten och därför vill jag berätta hur det egentligen ligger till!

Det är nämligen så att jag har gjort en korrigering på mitt högra bröst. Jag har alltid haft stor storleksskillnad på mina bröst. Har kollat upp det här sedan jag var 15 och dom kunde inte göra så mycket innan jag fyllt 18 och brösten vuxit klart. Det var en skillnad på hela 150ml, det vill säga 1,5dl i volym skillnad. Jag har haft stora problem med att hitta någon bh som passar då den antingen har varit alldeles för liten för det ena brösten eller alldeles för stor för det andra. Har även haft stora problem med bikini. Kunde aldrig ha vanlig bh-bikini för då hade jag ju samma problem som jag nyss nämde plus att alla skulle märka skillnaden för det var ju inget jag direkt ville skylta med, så jag har varit tvungen att köra på bandeau bikini för inte visa det. Detta har även sänkt mitt självförtroende en bra bit och gjort mig väldigt osäker som person!

Som sagt så är det mitt högra bröst som jag opererat och det har jag då förstorat så det ska bli lika stort som mitt vänstra. Brösten kommer aldrig kunna se likadana ut men nu kommer dom iaf vara lika stora. Den här operationen klassas inte som skönhetsoperation då det var en korregering som skulle göras. Operationen har jag gjort helt och hållet för min egen skull.

Om ni har några frågorom det här så ställ dem direkt till mig och inte till någon annan, ni kan ställa dem bland kommentarerna så ska jag försöka svara så gott jag kan!


Noll energi!

Kom alldeles precis hem från jobbet och ska nu försöka få i mig någon mat. Jag känner mig som en död zombie. Har ingen ork i varken huvudet eller kroppen. Ska bara fixa några få grejer och sen ska jag hoppa i säng och där lär jag stanna tills imorgon!


Gårdagens vardagslyx!

Igår på lunchen så lyxade jag och Emmi till det men en liten efterrätt. Glasswienerbröd - Så sjukt gott! Dock orkade ingen av oss äta upp hela då vi blev så grymt mätta. Lite vardagslyx måste man få ha ibland, inte sant? Har ju även världens finaste arbetskamrater och världens finaste handledare på Monki! Kallade idag Emmi  (min handledare) för min lilla mamma då hon var så orolig för mig, om hur jag mådde och så att jag inte hade ont. Hon iaktog mig hela tiden och kollade så jag inte lyfte något för då kom hon springandes! Så söt, du är allt för omtänksam, puss på du! ♥


Utökad REA!

Godmorgon solstrålar! Blev inte många timmars sömn för mig inatt måste jag säga men, jag krigar på! Igår så utökade vi REAN på Monki med nya super grymma plagg. Så kom in och shoppa idag! Ha en toppen dag, så hörs vi när jag är hemma igen! :)


När man inte kan sova

Åh, det går verkligen inte att somna för min del ikväll. Inte för smärtans skull den här gången för ikväll har jag verkligen knarkat i mig en hel del smärtstillande, så smärtan är inte alls så farlig. Utan det går bara inte att somna. Känns riktigt tungt för att sömn är väl en av dem viktigaste sakerna jag behöver just nu, för att jag ska kunna må så bra som möjligt! Vi får hålla tummarna att John Blund dyker förbi så snabbt han bara kan!


Ingen enkel match!

Oh herregud, det var då lättare sagt än gjort att få sig en dusch för att bli lite ren. Var först tvungen att tvätta nederkroppen innan jag sen kunde ta håret, och det var där problemet kom... Kan ju typ knappt böja fram då det gör så förbaskat ont och sen ska jag jag tvätta långjävla håret utan att blöta ner där dom tejpat. I den här stunden önskade jag att jag var korthårig! Puh, nu är det över och jag är ren. Vill man bli fin får man lida pin - so true! Tänkte egentligen kasta upp några fler inlägg ikväll men nu är jag alldeles för trött för det, så dom får dyka upp imorgon istället. Godnatt på er! :)


Mer från Style by tyra


Korsörhängen - 89kr
Korsring - 99kr
Ear cuff, stjärna - 49kr


11 Januari

Kom alldeles precis hem från mina lilla Frida. Hon hämtade upp mig efter att jag slutat och så drog vi en snabbis på stan och shoppa lite innan vi for hem till henne där jag blev bjuden på mat. Sen drack vi te, pratade, jag hjälpte henne med att fixa en ny blogg och bara allmänt myste helt enkelt. Nu kom jag hem och ska fota det jag köpt sen försöka lösa dusch mysteriet. Jag behöver verkligen duscha och dvs inte bara benen. Hur ska detta gå?


Hos Frida

Hallådär! Sitter nu hemma hos Frida och myser, har blivit bjuden på mat och allt! Värsta bortskämd! ;) Vi hörs mer när jag är hemma igen, då ska jag även visa vad shoppa idag på stan. Från och med nu har jag shopping förbud, ska bara köpa mina 2 tröjer från Monki sen är det stopp för mig!

Tillbaka på Monki

Godmorgon, jag fortsätter att kriga på emot smärtan! Idag så ska jag börja om på Monki igen så om ni är på stan så kom förbi och säg hej, vettja! Ha en toppen dag nu hörrni så hörs vi ikväll! :)


Hänt bild

Sådärja, då har jag lyckats krypa ner i sängen för att ta mig en tidig kväll. Ska bläddra igenom den nya skvallertidningen som mami kom hem med idag och sen ska jag göra ett försök för att få mig lite sömn. För imorgon ska jag nämligen försöka återvända till vardagen och det vill säga till min sista praktikvecka på Monki! Så håll tummarna att jag får slippa så mycket smärta som möjligt imorgon! Sov så gott mina fina!  



Jag och min bebis till katt tidigare ikväll


Fråga om operationen

Vet att det är många som sitter och undrar vad det är jag har opererat, varför osv. men inte vågar fråga. Jag kommer att berätta det för er men ni får ha lite tålamod. Tänkte skriva om det här på bloggen när jag börjar känna mig lite piggare, så om några dagar dyker det nog upp. Så om ni har några frågor så ställ dom så ska jag försöka svara på dem så gott jag kan senare. :)


Nytt lack!

Nu har jag vaknat till liv igen. Jag somnade och har nu fått sova en timme. Otroligt skönt, det behövde jag! Ska ta mig några tabletter mot smärtan och sen fortsätta vila mig. Tänkte bara snabbt visa upp mitt nya nagellack som jag köpte innan nyår. Jag är helt såld på färgen, helt klart en ny favorit!


Love actually

Idag är min fina Elin och hennes pojkvän med i inget mindre än Aftonbladet. Har precis läst artikeln som handlar om hur dom som par bevarar sin kärlek till varandra! Så söta!



10 Januari

Kom hem för en liten stund sen efter tandläkarbesöket som blev försenat. Fick sitta och vänta i 20 minuter, kanske inte det roligaste med tanke på hur jag mår. Så nu har dom dragit åt skroten och satt fast något på insidan. Det är inte roligt för mig nu alltså! Efter det gick jag förbi Monki en snabbis och hälsade på då jag misstajma bussarna. Är troligast tillbaka på Monki redan imorgon! Nu har jag krypit ner i min nya rosa mysiga sak och ska nu vila mig med någon film, vi hörs! :)


Mot sjukan, igen!

Fick mig en del sömn tillslut men krigare vidare mot smärtan nu på morgonen. Nu måste jag skynda mig mot bussen för klockan 9 ska jag befinna på mig sjukhuset igen, men den här gången hos tandläkaren!


When it hurts the most

Smärtan stiger och nu gör det ont så fort jag bara rör mig :( Tog två smärtstillande för ett tag sen och hoppas nu att jag ska kunna få mig någon sömn. Hur det nu ska gå till?! Jag som föredrar att sova på mage, det kan jag ju bara drömma om nu! Bara att kriga på, Godnatt mina vänner!

Vill bara passa på att tacka för att fina samtal, sms och meddelande som jag fått under dagen. Det värmer verkligen! Ni är så himla fina! ♥


Zebran

Ikväll har jag haft min fina Carolina (förlåt Carro, men det rimmande så fint) här på besök. Hon är så gullig som ville komma och kolla hur jag mådde och så hade hon med sig chips. Vilken primmadonna! Vi har bara legat i min säng och pratat om allt mellan himel och jord och bara njutit! Tack för att du kom förbi fina du, det glädjer mig så! Sen så kom även mami in med ett litet paket till mig som innehöll en super mysig one piece liknande sak. Den åkte på på en gång, hur skön som helst!


Operationen gick bra!

Nu har jag fått komma hem från sjukhuset och ligger nu i sängen och vilar. Operationen gick hur bra som helst men nu är jag riktigt trött och har rätt ont men jag ville bara skriva några rader så ni vet att jag lever!


Januari 2011

Här kommer då min försenade årsresume och först ut är ju såklart, Januari! Hahaha, hur fan såg jag och ut? och DAMN, fan vad tjock jag var! Hejochhå, när jag ser dom här blilderna (och alla andra som jag har på datorn från Januari) så syns det verkligen att jag har gått ner. OMFG!
(* Resten kommer dyka upp den 1:a varje månad!)



Såg innebandy tillsammans med Sandra och Elin

Åkte till Sundsvall för att se min kära bror spela

Sminkade mig typ varje kväll och la upp sminkningar på bloggen
(som förövrigt ser förjävliga ut)

Tog en tripp till Lycksele och fina Malin


For till kroksjö och körde skoter, körde fast och slet sönder min rygg!

Hade mys middag tillsammans med Sandra och Carro

Bakade med min fina!

Fick en ny mysfilt som jag tog på direkt då jag kom hem!

Tog en promenad hem från skolan

Åt på kina med mina babes!

Var så kallt så håret blev vitt när man gick

Började om med fotbollen

Hade hårvård på skolan och Malin gjorde mig snygg i håret

Ljusade upp det med lite slingor

Jobbade på som vanligt på ishallen

Fick hem mina ny penslar som jag beställde från Eleven

Hade Anna som kund på vårat kundpass på skolan

Festade lite med ett gäng vänner

Myste med min bebis!


Operationsdagen!

Nu har jag duschat för andra gången inom 7 timmar och ska nu börja bege mig mot sjukhuset. Jag hör av mig när jag kommer tillbaka hem igen, förhoppningsvis bara senare under dagen!


23:55

Finns det något bättre än att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng? - I'm in heaven! Känner att jag kommer sova som en prinsessa inatt. Nu blir det en av mina favoritfilmer innan jag stänger igen ögonen för idag! Natti på er!


Häxnaglar?!

Var tvungen att ta bort nagellacket ikväll, inte okej. Ser förjävligt ut med långa naglar utan lack. Känner mig som en häxa när jag ser mina naglar, haha!


Change my color

Här har vi två saker som jag fick ner i brevlådan medans jag var borta. Två par linser, ett par bruna och ett par gröna. Kan inte vänta tills jag får använda dem! Så spännande!


Were have you been


Rihanna - Were have you been

Karatefylla

Hahaha, jag döööööör! Ligger och kollar på den mest sjukaste serien jag någonsin sett. Så jävla skön! Dör av skratt, alltså!



Kompis, det går bra nu!

Gårdagens jobb och dagens städning lönade sig - Cattjing! Pengarna rullar in som dom ska! ;) Tackar och bockar för det, och nu hade jag tänkt att dö en smula. Är inte pjåkigt sliten alltså! 


Trött chey!

Kan ju säga att jag är ju inte tråkigt trött efter nästan 10 timmars arbete. Nu ska jag ta och slänga igen ögonen för den här dagen för imorgon är det lite dagen-efter-städning som gäller kring elva tiden. Det vill säga OM jag nu tar mig upp, haha! ;) Godnatt, fina ni!


Min spotify lista!

Emelie om Stjärnor på is - del 2:
Hejsan! lust att skicka din spotify lista? :)

Svar:
Jag har valt att inte gå ut med min spotify lista på typ facebook osv för jag lyssnar på så otroligt blandad musik. Det är bara några av mina vänner som har fått den faktiskt, haha. Jag har bara en lista (förutom min myslista och partylista) och den är på ca 1500 låtar och där har vi allt i från vad jag lyssnade på när jag var liten till det dagens hits. Man hittar disney, 80-tal, 90-tal, klassiker, pop, rock, schlager osv. En jävla blandning! Snacka om att jag bara har tryck in en massa, haha! Men jag tänkte faktiskt bjuda på min lista, så vill ni lyssna på den så hittar ni den HÄR eller klicka på bilden!


Nyår!

Jag tror nog rätt många har väntat på dem här bilderna och här kommer dom tillslut. Jag hade en jättetrevlig nyårsafton tillsammans med mina närmaste och sen senare på kvällen så kom en massa nya ansikten för min del, skoj! Slutade med en enkel middag för 14, en trasig ring, en trasig klänning, stor vinst i nyårsquizet (- VIKTIGT!) och massa annat skoj! Tack för det här nyåret och nu har vi ett nytt händelserikt år framför oss! Vi kan väl säga som alla andra år, 2012 ska bli det bästa året! ;) 


Work

Sådär, då sticker jag iväg för att jobba på en 60års fest. Jag är inte hemma förrän vid två inatt skulle jag tro, men jag har tidinställt två inlägg åt er som kommer upp medans jag är borta. Ha en bra kväll fina ni, puss!


Årsresume?!

Tänkte bara kolla med er om ni vill ha en årsresume från 2011? Isf om ni vill ha det, vill ni ha dom på löpande band eller om vill ni ha vad jag gjorde förra året den här månaden, sen när det är första februari så kommer förra årets februri osv. Så, vad säger ni? Hur vill ni ha det? :)


Från noll till tusen!

Det är ju helt sjukt hur mycket snö vi fått. När jag lämnade Umeå så hade vi lite snö, precis så det täckte det "gröna". Åker ner till Linköping och är där ca en vecka och där har dom ingen snö alls och så kommer man hem igen och så är det typ en meter snö?!? Nämen, tjenare istiden!


7 Januari

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter lite frukost med dogsen. Trogna vänner som alltid gör en sällskap vid matbordet. Inte helt fel! Dagen i sig så är jag hundvakt tills dady kommer hem / till när jag ska iväg och jobba. Så vi får se vad jag och dogsen ska hitta på för kul men först och främst ska jag in i duschen! Tjingeling så länge!


Senaste klippen finns direkt på startsidan

Ikväll har jag varit på lång promenad med min fina Nikita och sen stupat ner i soffan med en film. Riktigt skönt faktiskt! Har fått hem ett paket i veckan som jag beställde innan jag for ner till Linkan och så har jag lite små saker från IKEA att visa upp. Men det får ni se på söndagkväll när jag är tilllbaka hos morsan då jag dumpade allting där. Förresten, fixade in en liten widget från Videofy Me här på bloggen. Finns längst sidokanten ovanför kategorierna och arkiven osv. Och där hittar ni dom senaste klippen som jag lagt upp. Annars hittar ni som vanligt alla klipp under kategorien, videoinlägg.

Bortklippta scener

Och här kommer då det absolut sista delen och även den del som brukar vara roligast från våra älskade flumfilm. Låt mig presentera... Dom bortklippta scenerna! WIIIE! Se och njut!


Hemma!

Hej mina kära vänner! Nu är jag tillbaka i Umeå igen. Hade dock velat stannat längre men det kan jag inte då det står lite saker på schemat det närmaste dagarna. Har dock typ inga bilder att visa er efter min vistelse i Linköping då jag glömde helt bort att jag är ägare till en kamera. Hur som haver har jag haft det fantastiskt bra och kunde nog inte få bättre start på det här året! Helt underbart bra!


Lipstick


H&M


Fixar du naglar åt folk?

Anonym om Nailstickers:
Fixar du naglarna åt folk?:)

Svar:
Jag brukar hjälpa mina vänner lite då och då när dom ber mig om hjälp. Oftas vill dom bara att jag ska måla dom, eller göra en franskmanikyr. Annars så gör jag manikyrer och så på skolan lite då och då, antingen på kundpass eller som lektion. :)

Bokstäver

Köpte dessa snygga bokstäver inne på Gallerix och skapade ordet LOVE. Dom här ska sedan stå på min fina ikea byrå som jag ska införskaffa mig inom en snar framtid. Tror priser var 39kr/per bokstav om jag inte är helt ute och cyklar!



Monki


Just like a tattoo

Tattuerade mig lite snabbt igår och kan faktiskt tänka mig att ha alla tre. Specielt svalorna på armen och hjärtat bakom örat. Vi får fundera på saken innan vi slår till på riktigt!


Stjärnor på is - del 2


Have you heard the news today, I'm leaving town!

Näe hörrni, nu ska jag ta och börja bege mig mot flygplatsen för att spendera några dagar söder ut. But, were?! Hur bloggning blir törs jag inte svara på, men det kommer iaf inte vara som den brukar. Hare gott Umeå, vi ses på fredag! PUSS


Stjärnor på is - Del 1

Vad passar inte bättre en dag som denna då typ hela sverige ligger hemma och är bakis än lägga upp våran grymma film som vi gjorde i 9an. Jag måste bara säga att vi hade INGET manus till detta så allt kommer bara från huvudet, eller i detta fall från mitt huvud. Notera alla dålig skämt och alla felsägningar. Mina vänner, låt mig presentera: Stjärnor på is - Del 1!


1 Januari

Godmorgon! Har alla haft en bra nyår? Hur många är det som är bakis idag? WIIE, inte jag! Jag mår skit bra och har precis busat till det lite granna. Jossan ska nämligen ut på äventyr! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så kommer Stjärnor på is filmen upp lite senare. Som ni har väntat!


RSS 2.0