V75

Gud vad jag är less och trött nu. Blev inte direkt någon avslappning när vi var och jobba. Jag fick stå kassan med Malin och vi hade fan inte ne vilo paus på 3 timmar. Det bara forsande in folk och nu är jag helt slut i huvudet. Min överskotts- och slutenergi är nu förbrukade och jag kommer nu spendera restan av kvällen i soffan. Men annars så gick det bra, inga stora problem och på slutet fick vi ett underhållande besök. Säger bara, PUSS, haha!


Still working


Mini jossan


4 timmar senare..

Efter dryga 4,5 timmars sömn så är det dags att rulla iväg på jobb med laget. Sliten-times!

Let's dance


Corona

Ikväll kör vi! Nu ska jag börja ta mig till Emilie, ha en trevlig kväll allesammans! :)


Angel

Igår när mami hade smyckesparty så fick jag faktiskt med mig en liten liten grej. Inget smycke utan bara en liten berlock som är en ängel som jag satte fast på nyckelknippan. Pimp my keys!


28 April

Godagens, då var sista skoldagen på fem veckor avklarad. Har lämnat in en massa böcker och annat. Känns som sommarlov redan nu och nu har jag 5 roliga veckor på Iksu spa att se framemot. Kom precis hem från en jobbintervju, berättar om det senare. :)

Sliten nanting!

Kom precis hem efter ha varit på mammas smyckesparty på TC. Är så sjukt jävla trött att jag skulle kunna tuppa av nu men ska fortsätta kriga på någon timme till. Annars blir det fel i mitt sovsystem! ;) Har nada att blogga om, så bläääh. Ska ta tag och berätta om tandställningen men inte idag...


Charmig...


28 April

Så var det sista provet innan sommarlovet (utom nationella) och den näst sista skoldagen avklarat innan praktiken och nu märkar man att det inte är långt bort. Kramade våra fina lärare hejdå idag och till tjejerna som inte ska vara i stan. Nu kommer jag typ inte träffa min klass på fem veckor vilket känns helt sjukt! 7 av 16 tjejer kommer inte ens praktisera i stan så mer än hälften ska bort, omg! Näe, nu ska jag skynda mig ut i solen innan den försvinner!


Sista provet innan sommarn

Har så gott som pluggat hela kvällen eller har väl försökt åtminstonde. Imorgon ska jag skriva mitt sista prov innan sommarlovet vilket känns ofattbart. Nu ska jag fira det med lite Sex and the city innan bedtime, helt klart ett måste!


Give me everything tonight


Spabyxor

Har länge varit på jakt efter ett par byxor som jag kan ha på våra spalektioner men det har som aldrig blivit riktitgt av. Och nu när jag går på praktik nästa vecka och ska befinna mig på Iksu spa så behövs det ett par riktiga byxor så idag tog jag mig i kragen och letade efter ett par. Hittade två par inne på H&M som jag provade och det slutade med att jag köpte den ena modellen och Malin den andra, haha! Problemet är att dem inte får vara för mjukbyxiga men den här kändes bra och när jag provade dem igen när jag kom hem så insåg ju hur förbannat sköna dem var. Vill inte ta av dem! Får hoppas att dem blir godkända av Carina, hihi! ;)


199:- från H&M Sport


27 April

Kom alldeles precis hem efter en sväng förbi staden efter skolan. Vi slutade så tidigt idag så jag och fröken Bäckman drog ner och letade efter ett par "spabyxor" och jag fick faktiskt med mig ett par hem som får duga. Visar senare. Efter det så mötte vi upp Kajsa och Malin en sväng och jag sa hejdå till Malin (glömde bort att det var hennes sista dag idag! Har fortfarande dåligt samvete för det:( ) för hon kommer praktisera hemma i Lycksele från och med nästa vecka då vi går ut på praktik. Sen gick jag och den andra Malin och satte oss på Mc Donalds en sväng och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi började promenera hemåt i det fina vädret!


Inget, precis ingenting fastnar!

Nu har jag läst och läst men inte ett skit fastnar. Det går ut lika fort som det går in. Mamma och pappa, varför gav ni mig inte ett fotografisktminne?! WHY?!?!?! Håller nu på med jag och Malins traditionsnella förhör på msn men malin surar mest bara för att hon inte har någon mick på hennes datorn och inte kan prata tillbaka till mig, för hon vill så gärna kunna prata! (För er som inte förstår så pratar vi (eller i detta fall jag) genom mickarna, istället för att skriva!)


Klädstylingen

Idag på klädstyligen så fick jag väl personligen inte så jätte mycket gjort. Fortsatte att hjälpa Felicia med hennes jenas som vi håller på sy in. Jag sydde och hon nålade i princip. Jag vet inte men jag gillar typ att sitta vid symaskinen ibland. Nåväl, har är lite pics. :)


Vår söta lärare Ingela hade köpt lite godis som hon bjöd på!

Kajsa hade också med sig go fika

Felicia nålar och jag spelar... (A)

Emilie, Kajsa och Malin

Rawaa, Malin B och Victoria


Träningstillfälle

På sminket idag så hade vi ett träningstillfälle så om man hade missat någon lektion eller bara kände att man ville träna på något man vill bli bättre på så kunde man göra det nu. Eftersom jag var tvungen att gå tidigare så hann jag inte sminka någon men fick en lite av en 80-tals make av Fanny. Vi skippade det kinderna och sådär eftersom jag skulle iväg till doktorn. :)


Vicktoria och Emilie

Bjuder på en riktigt snygg bild på mig och Fanny


26 April

Kom precis hem efter första dagen på skolan, doktorn, en sväng förbi mamma morbror på sjukhuset och sist men inte minst en snabb shopping på Coop. Hos doktorn gick det bara bra, positiva resultat denna gång men det visste jag redan sen innan. Nu ska jag ta tag och plugga men jag har verkligen ingen ork. Känner mig typ helt slut. Blir nog ingen träning som det ser ut nu, kan inte ett fucking skit och jag har prov imorgon? Ohyes, happy day..


Back to the reality

Har precis insett att nu är lovet slut och det är dags för skolan imorgon. Därför tog jag mig i kragen och tvättade mina sminkpenslar för dem var inte rena för fem öre och nu ska jag tag i idrotts boken och plugga satan. Varför sätter man prov efter ett lov, (tydligen för att vi inte ska få ha något lov)... I hate it!


Nytt


Klänning, H&M - 149:-


The game

Matchen behöver vi inte prata om, jag sög dase och allt bara sög dase. Tur att det var träningsmatch om man säger så. Som ni kanske förstår så blev det ingen vinst. Efter matchen så kom Johan Gruffman (ett troget Röbäcks fan) fram och gav mig ett påskägg för att jag var en av hans favoritspelare. Då blev jag genast mycket gladare och glömde bort förlustet. Jag och Lina S fick var sitt! Haha, tack så hemskt mycket! Nu ska jag ut på promenad, adjöken!


Liten Josefine


H&M

Igår kom Chrille och Anna förbi med en liten påse från H&M som Anna var snäll och hämtade efter att jag hade lagt undan de. Vad den innehåller får ni se sen när jag kommer hem från matchen! :)


25 April

Godmooorgon! Har precis stigit upp och sitter nu och käkar lite frukost och är trött som ett as. Självklart var min bästa vän snoozern med mig i morse i en hel timme. Han har en tilldens att stanna lite för länge ibland, haha! Lite senare nalkas det träninsmatch mot GUIF. Är lite nervös som vanligt, men önska mig lycka till!

Just nu

Sitter med hårtorken och torkar min sovbindel. Den var typ svart så var tvungen att tvätta den och kom på det nu och jag kan inte sova utan den!


Grillat

Åh fyfan, är mätt som ett as! Årets första grillning blev undetbart gott och kvällen grillkung var Matte, inte dåligt! Men har man mig på sidan om så går det inte att misslyckas! ;) Nu ska jag sätta mig och kriga på med lite plugg, verkligheten börjar komma i kapp nu. Jag är så jävla arg också, nån jävel har snott mig älskade rosa cykel! Vilka JÄVLA IDIOTER det finns, skaffa en egen cykel! När jag hittar den, då jävlar kommer det göra ont. Ont som fan!


24 April

Fick en liten rand efter ha legat i solen nån timme, score! Det kommer sakta men säkert, haha! ;) Nu är jag duschad och klar och ska nu börja rulla över till Urban där det blir grillning. GÖTT!


Sunny sunny

Bikinin är på och nu väntar balkongen. Ska ut och blända folk, haha! Gaaah, är kritvit! :(


Malin 18år

Jag hade en super rolig kväll igår och det tror jag inte att jag var ensam om att tycka! Var på topp humör hela kvällen, kanon! Haha, jädrans, jag dansade ju förtusan. Inte likt mig, förrutom att bugga med Emma! ;) Dock var det jävligt tråkigt att någon jävel skulle förstöra musiken! Varför ska man förstöra?! Mycket till liv, blir så arg! Tog dock inte så mycket kort blev typ bara foton innan själva festan drog igång, men bättre det än inga alls. Inte sant? ;)


Malin och Carro

Emilie och Emma

Still fight! ;)

Emma, Emilie och Kajsa

Carro

Kramkalas, vet inte hur många gåner jag kramade Malin igår! ;)

Vissa drack oboy, eller hur vare Emilie?! ;)

Goooogoda efterrätten!

Emilie, Kajsa och Malin

Emma och jag

Ssssssuddigt

Ja.... golvet var ju lagont rent dagen efter

Grabbarna lyckades ta lös dörren... haha fråga mig inte hur?!


Äggjakt

Fick ju världens flashbacks när jag satt och pysslade med påskäggen här om dag och då kunde jag inte låta bli att tvinga mamma gömma dem som hon gjorde när vi var små när jag lix inte var hemma. Hahaha, kommer lätt göra någonting liknande för mina barn. Utan tvekan. Jag minns hur mycket vi älskade det, super kul ju. Både för stroa och små! ;)


Hemma

Så nu är jag hemma igen efter en tripp i Lycksele! Katten blev super glad när jag kom hem, hon bara sprang och hoppade upp i famnen på mig! Eller så inte, önskade nog att det var så men det var så nästan! ;) Fick känna mig som världens ensammaste person på hela jorden när jag väntade på mamma på busstationen. Var ett par som blev över lyckliga när dem sågs och stod och kramades och gosades i 7 minuter. Jag skojar inte, tog typ tid! Sen när jag kollar omkring mig så är det typ bara en massa kärlekspar runt omkring mig. Man bah, hallå vart tog alla singlar vägen?!?!


I wanna play with you

Hahaha, jag dog av skratt när jag såg den här bilden. Inte för hur jag såg ut eller något utan för att jag spelar memory. Med mig SJÄLV! Hahaha, kan säga att det inte bara hände en gång, utan flera. Ingen ville ju spela med mig så då fick jag spela själv. Mobbad unge! Tur att man var/är lättroad!


Visste ni att...?

Visste ni att jag blev förfryst när jag var liten. När jag var kring 2 år och gick hos dagmamma så lämnade hon mig ute förlänge på vintern så jag förfrös kinderna och efter det så hamnade jag på dagis. Som tur så blev det ingenting utav det, inga ärr eller liknande men när jag var mindre så kunde jag få vita fläckar i ansiktet på sommaren när jag blev brun. Nu syns det som tur inte alls, inte ens när jag blir brun (inte vad jag har sett iaf).


Mot Lycksele

Är i fullgång med att göra mig klar och packa väskan innan det bär iväg mot Lycksele. Är galet taggad och känner på att det kommer bli en awesome night! :) Känner även på mig att jag kommer glömma något, den känslan vill ju aldrig lämna en men det löser sig. Bjuder på en bild från förra året när Malin fyllde år! :)


22 April

Godmorgon! Kom precis ut ur duschen och ska nu sätta igång med att fixa håret. Det här kan nämligen ta sin lilla tid!


Season 4

Har precis sett Big Brother och nu blir det Sex and the city innan det är dags för att slå igen ögonen. Har snart sett klart säsong 4, älskar SATC! Imorgon bär det av till Lycksele för att fira fina Malin, kommer bli sjukt kul! :)



Vad gillade ni som små?

Nu när jag tittade igenom bilderna tidigare idag så hittade jag något som jag uppenbarlingen tyckte om rätt så mycket som liten. Jag vara bara inte en riktig godisgris utan gillade även någonting annat (tydligen). Kan ni gissa vad? Haha, svaret är då smör. Var det någon fler än jag som gillade smör? Lämna mig inte som värsta miffot här nu, haha! Eller som mamma precis sa, jag började rätt tidigt med ansiksmasker! ;)


Like kindergarten

Ska nu dela upp godiset i påskäggen. Precis som när vi var små! Gaasch, vilken nostalgi!


Norge

Som schlagernörd som jag är (iaf hos mina vänner) så kollade jag på 'Inför Eurovision Song Contest' för någon dag sedan. Då hörde jag Norges bidrag och den fastnade ganska snabbt i huvudet. Jag vet inte vad det är men jag diggar den!  



Fotoalbum

Jag är ju en person som älskar att sitta och kolla i fotoalbum eller bara bilder i överhuvudtaget. Speciellt gamla bilder! Så idag så var jag där igen, satt och glodde igenom några fotoalbum fann en massa bilder. Gud vad det väcker minnen, helt sjukt. Och ibland så undrar man ju hur man tänkte egentligen. Tänkte visa upp några bilder sen faktiskt, inga märkvärdiga men jag tycker det är kul! :)

Påskkärringar

Kom ju på att det är skärtorsdag idag, haha! Det är ju för tusan påsk nu. Vilken dag är det man går runt som påskkärringar, är det idag? Var ju bara tvungen att leta fram bilder på när jag och Elin var påskkärringar för ett x antal år sedan. Gud, vad tiden går fort! Det här är typ 12 år sedan, helt sinnes ju! Ganska gulliga ändå, eller? ;)


Bra start!

Godmorgon! Har precis vaknat och har äntligen fått sova ut hyffsat bra! Nu ligger jag i soffan och hade tänkt börja dagen med några asvnitt av Sex and the city, vilken kanon start! :)

Intresseklubben

Har absolut nada att blogga om och det är därför det är lite tomt här på bloggen idag. Sitter och inväntar tecken från Sandra. Sen ska vi ut på en liten promenad! Juste, kom på nu att jag har glömt att berätta om tandställning. Få se till och greja det imorgon! :) Värt inlagg... mycket!


Let's get it over with

Sådär, då har man hunnit vara hemma en stund och svarat på några frågor åt rekryterings myndigheten. Nu hade jag tänkt att tag i lite tråkigt plugg och få det bort gjort. Iaf en uppgift borde jag väl kunna få ihop tyck man, men det återstår att se! ;)


I'm going back again

Blivit många svängar ner på stan den senaste veckan och nu ska jag ner igen. Vi hörs senare, puss!


20 April

Oops, I did it again! Lyckades snooza bort hela min morgon, igen. Haha, duktigt Josefine! Jag som skulle vara duktig och gå ut och promenera imorse men jag var tydligen alldeles för trött för det så jag snoozade bara i 2 timmar. Ojoj, få göra ett nytt försök imorgon istället. Nu ska jag kasta i mig lite frulle och sen fräscha till mig för sen ska jag ner på stan en sväng med Anna! :) Förresten, godmorgon på er!


Moviestars

Tänkte bara bjuda på en go bild på mig och Elin från när vi var på stan igår, enjoy!


Boda Borg!

Ååååh, jag vill tacka min älskade fina vänner som har gjort det här för mig och Malin! Så himla fina ni är och gud vad kul jag har haft. Dagen började med att jag gick ut på parkeringen där och hoppade in bilen då dem säger att jag ska ta på mig en ögonbindel SNABBT och sen sa dem det även till Malin. Haha, det roliga var att hon trodde bara att det var jag som skulle blir lurad (vilket jag också trodde) så vi båda blev grundlurade! Haha, så himla kul! Då åkte dem runt för att förvirra oss och sen när vi kommer fram så kommer vi in någonstans och står stilla ett tag. Sen helt plötsligt så för dem in oss in något som jag först trodde var en helikopter. Kändes som vi steg på värsta plattformen men det visade sig vara en buss. Så där satt vi som två muppar med varsin ögonbindel på och så lämnade dem oss där? Haha, hygglo! Efter ca 10 min så sneglade Malin fram mobilen och ringde Emilie och då fick vi ta av oss bindel och då listade jag ut att vi skulle till Skellefteå på Boda Borg (får inte glömma nämna att vi fick en påse med en massa götta på bussen)! Och om jag hade rätt, hihi! ;) När vi väl kom fram till Skellefteå så mötte brudarna upp oss när vi kom fram (dem åkte bil) och sen gick vi in till stan och in på H&M. Där dem säger att vi ska får shoppa för 500 kronor var. Vilket jag inte gick på, stort skämt, haha! Hade dem sagt för typ 200 så hade jag trott på de men 500 var lite too much. Självklart lurade dem oss där och sen gick vi och käkade lunch då jag och Malin fick välja så vi for på Frasses och sen drog vi iväg på självaste Boda Borg. OMG, visste ni att det är inne i en fet jävla grotta?! As äckligt att gå in i och det luktade röv men sen så. Dem hade lottat lagen innan så Lag Josefine bestod av: Jag, Emilie och Carro. Och lag Malin bestod av: Malin, Kajsa, Emma och Sandra. För mitt lag gick det väl inte världsbäst. Vi klarade iaf 3 banor, hihi! Men kul hade vi, haha! Emilie satt på mitt huvud en gång? Jag släppte Carro och gick, Carro har väldigt långa armar som kommer till bra användning, vi skrämmer varandra osv! Ett jävligt bra och rolig lag och framförallt en himla rolig dag! TACK så sjukt jävla mycket, kommer nog inte kunna tacka er nog! Det här uppskattas så sjukt mycket, ni ska bara veta, blir så himla glad! Det här kommer jag alltid komma ihåg. Och får inte glömma, jag har världens bästaste och finaste vänner! Ni ska bara veta hur mycket ni betyder för mig, jag älskar er!♥
(Världens särkrivning men jag är så hima trött nu! (A))


Jag och snuttan på Busstation, utan någon helst aning om vart vi är!

Malin försökte ta kort på mig när hon hade ögonbideln på, tyckte hon hittade av rätt så bra iaf! ;)

Goodiebagen!

Mina flickor! ♥


Boda Borg och det gigantiska berget!

Lämnade dock allt i bilen så har tyvärr inge fler bilder därifrån!

På väg hem

Någon tog verkligen ut krafterna, haha! Sötnos!


Vad använder jag muffin till?

Anonym om Make up store:
Vad använder du Muffin till? :)

Svar:
Haha, vad använder den jag inte till, höll jag på säga! Nämen den är super och kommer alltid till användning. Använder den främst som highlighter dvs. för att ljusa upp vissa partier. Jag lägger den oftast (typ jämt) direkt under ögonbrynen för att ge ögonen ett "lyft" eller så använder jag den bara som en vanlig skugga. Man kan även lägga lite på näsryggen, kindbenen (lägg lite på kindbenets högsta punkt så kan du trolla bort lite runda kinder eftersom ljuset dras till kindbenen) och lite på läpparna för att få en lite fylligare effekt.


Shoes, nr3


349:- på Skopunkten


Monki


Linne, 150:-

Kofta, (REA) 100:-


Spännande dag!

Wohooo, snart bär det iväg på lite äventyr! Jag har som sagt ingen aning vad som kommer hända idag så jag har ju ingen koll när jag är tillbaka men jag har tidinställt några inlägg åt er. :) Åh, det här ska bli så himla kul! Är så sjukt nyfiken på vad tjejerna har hittat på för något, det kommer bli en toppen dag! Och att få spendera tid med mina bästa, kan inte bli bättre! ♥


Imorgon är det dags för äventyr

Nu hade jag tänkt att hoppa i säng så jag är pigg inför morgondagens hemliga äventyr. Jag har absolut ingen aning om vad som kommer ske utan jag har bara fått veta att jag ska vara klar 8.30 med bekväma kläder och skor. Åh, det ska bli så himla kul! Sov gott mina vänner!


Hemmaspa

Ikväll har jag haft en liten spakväll för mig själv. Började med en lång promenad med Loke och sen när jag kom hem så blev det en lång varm dusch med hårinpackning och sen har jag tagit hand om fossingarna, smörj in mig med mina goa vattenmelon lotion och nu sitter jag med ansisktsmask och kollar på BB. Sen blir det att peela händerna och läpparna så när jag vaknar imorgon kommer jag vara en helt ny människa, haha! ;)


Fick hem två masker i brevlådan idag men lyckades kleta net och kasta den jag har på innan jag kom på att jag skulle fota, bright! :)


Mineral foundation powder

Det enda som inhandlades idag för min del var en ny foundation då min andra tog slut idag. Skulle egentligen vill ha I.D's eller Mary Kays foundation men min ekonmi håller inte riktigt det måttet så det fick bli en Isadora igen, den duger gott och väl! :)


Prova

Blev inte så mycket köpt på stan men det blev en hel del provat. Hela 13 plagg provades inne på H&M men inget fick följa med hem. Vill känna mig riktigt säker innan jag släpar med mig det hem så jag inte ångrar mig sen. Snart så kommer mina presentkort ryka! ;) Bjuder på två pics Elin tog i provrummet!


Shoes, nr2


349:- på Skopunkten


The city

Nu ska jag börja rulla mot Elin och stan. Vi hörs senare! :)


18 April

Godmorgon solstrålar! Första lovdagen bjuder på underbart väder, man blir så himla glaaaad! Är nu i full gång med att göra mig i ordning för en dag på stan med fröken Hilli. Har inte träffat människan på veckor känns det som så det blir ett kärt återseende, hihi! ;) Som sagt, klockan tickar!


Bound to you


Show me heaven


Make up

En sminkning kommer upp snart! :)


På tisdag

Gud, vad nyfiken jag över vad tjejerna har hittat på för skojsigt. Det här är allt jag har fått veta. Jag är både exalterad, rädd och nervös på samma gång! Vad kan de vara för något?! OMG, så kul, jag älskar sånt här! Och att få spendera tid med mina bästa. Det kan inte bli annat än super! ♥

Shoes, nr.1

Här har vi då skoparet nr.1 som jag köpte i fredags. Kunde inte bara låta bli eftersom dem var så himla snygga men samtidigt blev jag så osäker eftersom jag vet inte vad man ska ha för kläder till, men det brukar lösa sig! ;) 


399:- på Skopunkten


Keep on walking

Dags att sticka ut på promenad med broder jord. Åh, vad jag har flyt! Klarade veckan mål igen och även denna gång mitt i prick. Tur att jag har tur i någonting! Haha, ville ha en fin promenad bild så jag sökte på google och fann denna. Den stämmer in så jävla bra (förrutom att kvinnan på bilden är gravid), så här har ni mig och Chris när vi är ute på promenad! ;)


17 April

Godmorgon solstrålar! Inatt har jag sovit som en stock och vaknade precis. Idag väntar då "veckans mål" som kör igång klockan 14 och jag gruvar mig som fan. Kommer inte ha klarat det, känner det på mig. Nu ska jag iaf ta och pallra mig till mor för lite bättre kläder och skor för att promenera i det fina vädret men dock det blåsiga vädret! Håll i hatten! ;)

23:59


Make up store

Fick ju med mig lite nytt hem från Make up store igår. Köpte lite nödvändiga grejor som börjar ta slut och det var lika bra att passa på när man har presentkort. Två av mina favoriter blev det, Cover all mix och Muffin. Dessa två används mycket flititgt här hemma hos mig få jag be och tala om!


Shoes

Igår fick jag även med mig 3 par nya skor hem från Skopunkten. Köp 3 betala för två. Hur bra som helst! Har även kvar pengar på presentkortet så mer skor kommer det bli, underbart! Här får ni en liten sneakpeak! ;)



Avslutning

Ska nu börja göra mig iordning det sista och sen bege mig iväg för att möta upp grabbarna grus innan vi bär iväg mot Snack. Har tidinställt nått inlägg till er som dyker upp senare. Ha en super trevlig kväll allesammans, puss!

16 April

Matchen gick helt okej men vi kom hem med en förlust på 3-1 mot Umedalen. Vi gjorde ett bra jobb och stod emot bra, det var ju trots allt bara en träningsmatch! ;) Kommer iaf få ett mycket vackert blåmärke på smalbenet efter min lilla krock med Linnea. Kom iaf precis hem från moder där jag har fixat mig och gjort mig klar för kvällen. Ikväll är det nämligen avslutning med jobbet med go middag (förhoppningsvis)!


When you say nothing at all


Tierd

Godmorgon! Jag har sovit som skit inatt eller jag vet inte ens om jag kan kalla det för sömn. Känns som jag inte sovit ett blund. Känns mer som jag har legat vaken hela natten fast med stängda ögon. Ni anar inte hur trött jag är nu, finns fan inte ens på världskartan. Inatt ska jag sova som en stock och sova ut ordentligt, det är ett måste. Idag så är det match som gäller och försöker nu tagga till, är nervös som vanligt! Wish me luck!

Love the Peanut!

Ojojoj, kan tänka sig att jag har suttit och kollat på en amerikans komiker och jag förstod vad han sa! Är typ i chock! Nu vet jag att jag iaf kan förstå engelska (nästan alla ord) men kan inte prata. Där har vi problemet, haha! ;) Nämen skämt osdio, Jeff Dunham, vad ska man säga. En jävligt skicklig buktalare måste jag säga, och riktigt rolig. Den bästa måste karaktären nog vara mr. Peanut men tätt in på har vi Achmed, the dead terrorist! Näe hörrni, nu ska jag sova för imorgon är det dags för gameday, nighty!


Shopping


Skopunkten, Monki och Make up store. Vad kan detta va? Visar er senare!


Jeff Dunham

Nu drar jag iväg och jobbar på ishallen. Vi hörs senare när jag kommer hem! Hoppas att jag skrattar så mycket att jag får träningsvärk, how lovley! Men problemet är väl att jag inte kommer fatta något och bara sitta och skratta när alla andra skrattar!


Stan

Kom precis hem från en hel dag nere på stan och mot min förväntan så kom jag faktiskt hem med 3 påsar. Dock ingen från H&M! Vad hände lixom?! Hittade ingenting där. Får gå dit igen och gå igenom precis allt! Det är inte likt mig att inte hitta någonting där. Ska fota allting nu och sen så får jag visa er det senare, sen måste jag se till att jag får någonting i magen innan jag sticker iväg för lite jobb! :)


Jessica och Malin

Brudarna köpte lite mjukglass, vårkänsla!


Gräddvit


15 April

Nu måste jag skynda mig! Ska sätta mig på cykel och rulla ner på stan nu. Malin sitter redan på bussen och är typ i stan nu(?) Hatar när folk måste vänta på mig. Ska ta med mig presentkorten så får se om jag kommer hem med något nytt! ;) Ha en bra dag, puss!


Bonne nuit!


Hockey

Sitter och målar naglarna lite enkelt sådär medans jag tittar på hockeyn. Ser riktigt mörkt ut för Skellefteå men man förstod ju redan innan finalmatcherna hade börjat att Färgestad kommer vinna så det är då ingen större överraskning (för min del) att det lutar åt det hållet! Vilka tror ni tar hem guldet, Skellefteå eller Färgestad? Jag tror på Färgestad!


Fantasi









Coming up soon


Watermelon

Tänk på hur stor skillnad ett litet piller och lite sömn kan göra. Nu mår jag lite bättre men är fortfarande lite illamående. :( Men jag ska inte tråka ut er med hur jag mår. Har precis tagit en varm och skön dusch och smörjt i mig med min nya goda lotion från The body shop som jag fick av Malin i födelsedagspresent. Kan inte sluta sniffa på mig själv, haha! Åh, man vi bara äta upp den!



Pizzzaaa

I förrgår så var ju inte så lång tid från när vi slutade tills det var dags att vara på plats för öppet hus. Så jag och några brudarn från klassen pallrade till Pizzerian Lovley som ligger typ 2 min från skolan och beställe lite käk som vi sedan satt och tryckte i oss på skolan. Götttttt! Dock fick inte jag min vitlökssås... :(


Blir hemma idag...

Idag så mår jag inge vidare. Har ont i magen, huvududet, känner mig illamående, varm och hängig. Jag vill inte bli sjuk! Snälla, låt mig slippa det! Så jag blir hemma idag, ska gå och ta några värktabletter och lägga mig och vila nu, innan mitt huvud exploderar!

Öppet hus

Igår så hade vi öppte hus på skolan. Vi visade då upp lite av vad vi har gjort, lite årtalsbilder, drop in behandlingar, bildspel, en tävling, lite salta pinnar och broschyrer och sådär. Dock tyckte jag inte att det kom så mycket folk igår, hade förväntat mig en massa från årkurs 9 men såg bara några få. Lite tråkigt men:) Imorgon kommer vi ställa upp alla bilder och sådant igen och även tävlingen där man kan vinna en behandling hos oss så imorgon eftermiddag så tycker jag att ni alla som går på dragonskolan ska komma förbi till uppehållsrummet vid oss på Stylist med spa och tävla! Här kommer lite bilder från när vi gjorde i ordning.



Från treornas arbete

Treornas arbete tillsammans med fotografen, Andreas Nilsson

Medans vi andra fixade iordning så gjorde dessa två brudarna 70tals maken som dem missade när dem var i Miami


Dumma ankor!

Hahahaha, gissa vad jag har här utanför lägenheten? Två korkade ankor. Dem tror typ att dem är i en sjö eller något liknande. Jag såg dem igår när jag cyklade till skolan, jag skämtar inte när jag säger att jag gnuggade ögonen för jag trodde inte det var sant när jag såg två ankor. Och dem är kvar än! Jisses, hur dum får man vara lixom? Känner dem sig inte lite väl fel placerade?



Recykling

Igår på klädstylingen så började vi med att recykla klädesplagg, men eftersom jag inte har något här hemma som jag vill göra om så tänkte jag ta från skolan. Det blev så att jag istället hjälpte Felicia med hennes jeans som hon ska sy in. Vi blev inte klara så vi får fortsätta med det nästa vecka! :)


Go Malin


Nya handskar!

Oboy, nu är jag äntligen tillbaka. Igår så befann jag mig på skolan hela dagen lång och var inte hemma förrän strax innan tio och då låg inte datorn på prio nr 1 utan jag och Emma pluggade så gott vi kunde innan vi däckade på kuddarna. Och idag direkt efter skolan så var den banken som väntade och sen har jag och mor varit iväg och fixat målvaktshandskar och nu får jag äntligen (om man får säga så) sätta sig vid datorn och bara koppa av!


Hatar samhälls...

Kom precis hem från en husvisning på östteg, ett helt okej hus! :) Nu måste jag verkligen ta tag i pluggandet, men jag fattar inte ett skit. Usch, hatar samhäls. Ca 4 veckor kvar och sen är det över. Håll ut Josefine, håll ut!

Fredags innan 5ive

Här kommer lite bilder från i fredags hemma hos mig innan vi drog ut på 5ive. Kan säga att jag var typ nervös när jag skulle visa legget för vakten och sen sa han helt plötsligt "grattis i efterskott" och då sken jag upp som en sol och typ skrek TACK! Det var ju inte heller lite folk inne på 5ive, det var precis som alla sa. "Alla ska på 5ive" och alla var tammefan på 5ive också, men det var jävligt kul, riktigt svettigt och mysigt! ;)



Emilie, Isa, Linnea och Johanna

Johanna och jag

Isa, Linnea och Johanna

Brudaaaar!

Johanna, Emilie och jag

Fina Emilie och jag! ♥

Sen kom räven fram.. ;)


11 April

Gud vilken skön dag! Fick sluta 3 och 1/5 timme tidigare, gjort bort en redovisning och vädret är på topp! Underbart! När jag även kom hem så möts jag av två riktiga livsnjutare i vardagsrummet. Nu har jag precis sett lite Sex and the city och nu är det dags att plugga satan. Usch!


Madicken

Igår på mitt lilla tema så var jag Madicken. Jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle vara men då i fredags så gick jag till mammas garderbob och hittade något som fick duga. Vad tycker ni, ser man vad jag försökte åstadkomma?:) Och så jag och paket, vi är som gjorda för varandra. Jag älskar verkligen paket och jag älskar att mina underbara vänner och min familj också vet om det och slår in allt för att det ska bli så mycket att öppna som möjligt! You gotta love it!


Snodde bilden från Emilie


Bloggsvar

Matchen gick som en dans på rosor och jag behövde inte göra ett skit. Vi vann med 12 eller 13 - 0. Jag frös, som fan. Har nu käkat och satt på mig något mysigt och ska nu rulla över till pappa en snabbis. Min statistik har försvunnit helt dem senaste dagarna men nu verkar den vara igång igen, blevl lite fundersam där ett tag. Har även lyckats vinna in en lite ny funktion här på bloggen så nu om nu har några frågot till mig så kan ni ställa dem i den här lilla fyrkanten nedanför som även finns i spalten till höger men det funkar också skit bra att bara dumpa den i kommentarsfältet!


Astrid Lindgrens-tema

Igår så hade jag mina favvo brudar här hemma på en liten tjejmiddag med Astrid Lindgrens-tema. (Dock, tråkigt att inte alla kunde komma men ibland kommer förhinder!) Det blev riktigt kul tycker jag och jag hoppas att ni andra tyckte det med. Tack så hemskt mycket att ni kom, det betyder så mycket och tack så hemskt mycket för presenterna! Ni är så himla fina! ♥ Var så himla stressad så ja glömde helt bort kameran, men har iaf några bilder att bjuda på!


Gameday

Nu kör vi, dags att börja rulla mot samlingen för träningsmatch mot Tvärålund. Är så jävla nervös men nu jävlar!


10 April

Hej alla fina! Idag ska jag försöka blogga som vanligt, det känns som jag ligger efter en hel del. Har ju inte hunnit visa er bilder från i fredags, ni ska få bilderna från igårkväll från min tjejmiddag med Astrid Lindgrens-tema och sen så ska jag berätta om tandställningen. Jag vet inte när allt kommer men det kommer komma. Sa hejdå till Emma för en liten stund sen och nu sitter jag och laddar inför dagens träningsmatch! :) 

Presenter


 


Stressigt

Godmooorgon! Idag blir det en lite stressig dag. Det är lite saker som behövs fixas innan brudarna trillar in senare. Kommer bli super trevligt! Vill bara varna er att det kommer bli dålig bloggning idag..


Lite bilder från min födelsedag


The cake, med 18 ljus!


Morfar och Farmor

Pappa och Farfar


Chrille och Anna


Ner på stan

Nu drar jag ner på stan en sväng, blir nog inte så länge. Måste köpa lite nya fransar, ska kolla efter skor och lite kläder nu när jag har fått presentkort! WOHOO, äntligen kan jag shoppa. OM jag har längtat!


8 April

Godmorgon alla fina! Det var väldigt skönt att få sova ut i natt trots att jag inte har sovit ut allt jag behövde. Vaknade och kom på att jag verkligen måste plugga och fixa lite annat tills imorgon så ska fixa det nu och sen blir det förmodligen stan en liten sväng! :)

Sweet, sweet dreams!


Tack!

Åh, tack tack och återigen tack för alla gratulationer, brev, presenter, sånger, kramar och allting. Jag är evigt tacksam! Blir så sjukt himla glad så jag vet inte hur jag ska reagera, haha! Denna födelsedag som jag trodde skulle bli den sämsta blev nog den bästa hittills. Åh, jag är så glad nu och nanting vad laddad jag är inför morgondagen. G.A.L.E.T.!


Inget än

Kom hem från tandläkaren UTAN tandställning. Kan berättar varför senare i ett videoinlägg, tror jag inte orkar förklara allt via textform om man säger så. Så nu är jag på hur bra humör som helst och ser fram emot att fira resten av min 18 årsdag med mina nära och kära (och så taggar vi utgång imorgon)! Vill även tacka alla för alla fina gratulationer, blir så himla glad! ♥



I'm home...


The big day!


Because you had a bad day!

Åh, vilken jävla skit dag det har varit idag. Allt har bara gått åt pipen vilket har vänt mig på världens deppigaste humör. Får då verkligen hoppas att morgondagen blir bättre för nu dyker jag med huvud under täcket och försvinner ett tag. Bläääääh, för den här dagen. Den åker direkt ner i papperskorgen! 18 imorgon..yay!

Ge mig tips!

Sitter och håller på att jobba med lite saker till lördagen men blir sur för det blir inge bra. Vill ju ha de jättebra men min fantasi är alldeles för dålig just nu. Har någon några bra förslag på vad man kan hitta på för kul på en tjejmiddag? Så skriv dem! Ska nu ta tag i och göra en tårta till morgondagen! I år ska den bli snygg, förra året såg den ut som en jag vet inte vad...


I tidningen


Sista dagen

Som 17åring och sista dagen utan tadställning. Usch, kan säga att jag gruvar mig för morgondagen och hoppas att den här dagen är väldigt, väldigt lång. Idag ska jag njuta av precis allt. ALLT! För sen kommer jag inte kunna njuta på typ 2år!



Drar ut

Näe, nu drar jag ut på en promenad så jag får rensa hjärnan lite. Det behövs, det är mycket som händer denna månad! Vi hörs senare!


ID-kort

Sådärja, då har man varit och fixat ett nytt ID-kort. Kommer få hämta ut om 2-3 veckor och kommer kosta mig 400 jävla kronor. Kändes jävligt ovärt. Speciellt när mamma hade kollat upp det och dem hade sagt att man skule få det gratis till man fyllt 18 och därför skynda vi oss nu för att göra bort det innan, men icket. Man får tydligen bara ett gratis och eftersom jag haft ett sen tidigare så är det bara att punga ut pengarna. Kändes jävligt tungt men min otroligt starka ekonomi, det kostade ju även "bara" 175kr för att ta ett jävla bild till själva ID-kortet. Så 600 kronor för ett ID-kort, inte direkt vad jag vill lägga min kronor på. Varför är jag inte rik?


Haha, min gamla VS min nya bild!


Sitter nu på banken och väntar på att få f...

foto0200 (MMS)

Sitter nu på banken och väntar på att få fixa id-kortet. Bara 16 stycken före...


Stan

Ska ta en promenad in till stan i det underbara vädret och fixa mitt ID-kort. Blev ju som inte av sist. Vi hörs senare!:)



Mixat


5 April

Godmorgon! Idag så är man "ledig", känns riktigt onödigt att fara till skolan och inte göra ett skit så då kan jag lika gärna vara hemma och få saker och ting gjort. Har precis stigit upp och hade nu tänkt att göra ett tappert försök för att få ihop en omelett. Första gången gillt, eller?


Sengångare

Försökte på mig något avancerat med lite folie på naglarna men kan säga att det sket sig totalt. Blev lite annat skoj istället, får lägga upp bilder på det imorgon. Orkar inte fota och greja på med det nu. Sitter och kollar på Big Brother och sen är det godnatt för mig. Är så sjukt galet trött, kanske därför jag råka snooza i en timme imorse?!


Nageltime

Väldigt längesen sist men, here we go!


Rumpvärk

Halloj! Förlåt för lite dålig update men jag har som sagt lill trollet på besök. Har hjälpt henne med lite tekniska problem, pratat och sådär. Det vanliga vill säga! Har förövrigt världens jävla träningsvärk i röven och jag har fan ingen jävla aning om vad jag har gjort! Fotbollsträning igår? Men vad gjorde jag där som ska ha tagit nått så jävulskt i rumpan. Ni anar inte smärtan asså, helt sinnes! Ont men även lite små skönt men mest ONT, går fan inte beskriva med ord men ni förstår hur jag menar.


Sitter nu på bussen hem från skolan och fi...

foto0198 (MMS)

Sitter nu på bussen hem från skolan och fick med mig ett litet troll på vägen. Inte varje dag men det är iaf ett fint troll!:)


Åh, blir så glad!

Era ord gör mig så himla glad, det värmer ska ni veta! Det betyder så mycket med erat stöd, blir så sjukt taggad. Är så galet tacksam att jag har så himla fina vänner, skulle inte klara mig utan er! ♥



In this moment

Kom precis hem efter en liten runda med mami och bilen. Blev ett litet stopp hos Urban, på Coop och sen ett lite längre hemma hos Chrille och Anna. Fick se en massa snygga kläder som hon shoppade i USA, vadå avis?:( Har nu satt mig i sängen med världens finaste misse och lyssnar på musik. Så skönt!


JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Whohooo, klarade veckans mål igen och jag är så jävla glad och även denna veckan utan minsta marginal! Kan säga att det inte såg speciellt ljust ut igår, haha! Var bara tvungen att fira med lite chips som stod på bordet (ajaj!) men Jonte stoppade mig sen. Vilken tur! Denna vecka som kommer nu så ligger ribban jävligt lågt men jag ska försöka göra så gott jag kan iaf så det lindrar till veckan därefter! ;)


3 April

Morning! Då kan vi stryka fotbollträning från söndagens schema, näst på tur står det promenad med broder men jag vet om min fot kommer palla det! Det funkade helt okej på fotbollsträning då jag mest körde målvaktsträning och linimentet gick i huden. Ska dränka foten i salver nu så får vi ser hur det går!

2 April

Kom hem från ett middagsbesök på busstop med familjen för en stund sen. Blev lövbit och salld för mig, bytte bort pommeserna och så en loka på det. Riktigt gött! Nu sitter jag och invätar lite girls för en myskväll. Foten mådde dock inte så bra efter promenaden, blääääh! :(


Är ute på promenad med bror och körde ett ...

foto0196 (MMS)

Är ute på promenad med bror och körde ett stopp på suntan. Tack för solningen, bror!:)


Frukostmys

Godmorgning! Vaknade så vackert av att det plingade så fint i mobilen och sen kunde jag inte somna om. Tack, Malin! ;) Haha, nämen skämt åsido så var det bara bra. Man kan ju inte sova bort hela dagarna. Har iaf precis ätit frukost och det som är så bra hos pappa är att man aldrig behöver äta ensam. Hade mina två dogs på varsin sida, en dregglades på golvet och en sittandes på stolen bredvid. Snacka om frukostmys!



1 April

Haha, ja det är ju som sagt första april idag och jag körde nog på världens sämsta skämt. Jag har alltså inte tatuerat mig. Tanken var först att jag bara skulle skriva det i mitt första inlägg som jag skrev imorse och bara kolla om någon skulle gå på det och när Malin sen gick på det så kunde jag inte låta bli att fortsätta! Haha, så himla kul! Förlåt stumpan men jag kunde inte låta bli när du skrev, var bara tvungen att fortsätta drica på! Var det någon fler som gick på det eller vågar ni inte erkänna? ;)

BB

Haha, åh vad kul det var att se gårdagens Big Brother. Jag dog av skratt av att se hur rädda dem blev! Älskar även Rodneys min, ojojoj! Nu laddar vi inför kvällen program. 

 


Frågestunden med

Lisa om Varför Messy är på dragonskolan:
Vilka tycker Messy är topp 3 av tjejerna på dragonskolan, han måste säga en från varje årskurs
Svar:
Blir ingen ranking, det får ni lista ut själv. 


Anonym om
Varför Messy är på dragonskolan:
bor han hemma eller har han en egen lägenhet?
Svar:
Jag bor hemma hos mina föräldrar och blir ompysslad av min söta syster.


Anonym om
Varför Messy är på dragonskolan:
du sa att han skulle vara hemma 3 veckor, men nu säger du att han ska vara hemma länge låter det som?
Svar:
Är ju en fråga till dig jossan bloggen och inte mig.


sara R om
Varför Messy är på dragonskolan:
Beskriv hur en vacker/söt/ snygg tjej ska se ut?
Svar:
Ta en titt på Adriana Lima och ni vet hur jag tänker.


emil lindberg om
Varför Messy är på dragonskolan:
är jag snygg meessy?
Svar:
Emil, du är definitionen av sockersöt kille.

Anonym om Varför Messy är på dragonskolan:
trivs du där du bor nu?
Anonym om
Fråga Messy!:
Vart bor du nu? Trivs du där?
Svar:
Jag bor i Västerås och jag trivs jättebra.

Anonym om Mina ögonbryn:
har marcus någon brud?
äter messy fiskbullar?
Svar:
Jag har ingen brud och jag kan äta fiskbullar, men det är inget jag bestället på restaurang.


Anders om
Fråga Messy!:
HUR BAKAR HAN FRILLAN?!
Svar:
Den är inte svår att fixa, allt som krävs är ett fantastikt hår och ett härligt svall.

lövare om No air:
messy vad är dina mål i hockeyn
gör du mål snart
Svar:
Mina mål är att bli en duktig ishockey spelare. Jag gör mål när jag känner för det, kanske om nått år i en VM final.

Anonym om Hos frissan:
Till mezzi! vem är den snyggaste hockeyfrugan i björklöven?
Svar:
Jag har ingen aning eftersom jag inte spelat i laget och vet inte hur frugorna ser ut.

 


Ny gaddad och klar!

Åh, nu är den äntligen klar! Blev faktiskt riktigt nöjd! Vad tycker ni? Gjorde den som symbol för min mamma. Hon har en ros nere på vaden och då gjorde jag också det, men kanske lite mer modern än hennes! ;) Är superduper nöjd!



Ursäkta för att jag har håriga ben men orkade inte raka dem, haha!


Sallad

Är nu hemma med lite kortare och mycket fräschare hår. Mamma kommer säga som vanligt att det inte är någon skillnad, men det är det. Om man nu inte ser det så känner man det och jag är nöjd. Det är huvudsaken! På vägen hem så stannade jag på gourmet och köpte mig en sallad då jag inte hann käka någon lunch på skolan. Åh, dem är så himla goda när man får välja själv vad man vill ha i, nu ska jag sluta svamla och trycka i mig den här! :) Och till er som smsat mig, jag har inga pengar på mobilen det är därför ni inte får något svar. Så ni behöver inte känna er dissade! ;)


Hos frissan

Sitter nu hos min frisör Carro och ska bli finfin i håret. Var ju ett tag sen sist.. *host*! Vi hörs när jag kommer hem. Frågestunden med Marcus kommer upp lite senare, puss på er!


Äntligen fredag

Äntligen så är det fredag! Jag är verkligen i behov av helg, måste få vila ut mig. Kan säga att det var riktigt tungt att stiga upp idag, puh! Min förmiddag är rätt fullbokad. Först är det nationella i engelska, sen direkt efter det så är det möte och efter det ska jag fara till frissan och sen ska jag faktiskt tatuera mig! Det blir en ros på nere på vaden som mami. Åh, vad jag är taggad!


Idag är det dags för klippning!


RSS 2.0