Färgar håret.

Nu sitter jag med färgen i håret och hoppas på ett bra resultat. Jag har gjort det alldeles själv så vi får se hur det blir. (Hihi) Färgen ska sköljas ut kvart i ett så jag sitter bara och väntar på att klockan ska gå. Det ska bli mörkbrunt, men det brukar luta mer mot svart när det är klart. Mitt hår hade blivit så ljust så jag besämde mig för att färga det mörkare.


Första snön kom idag eller inatt, (spelar det någon roll? -nej) så nu har vi lite snö i Umeå iaf. Inte alls mycket, men det är lite vitt iaf. Helt ärligt så tycker jag att typ inte är någonting alls, haha!

Stan

Idag har jag varit på stan med Carro och hennes kusin Barni (Sara). Blev lite saker köpta, hittade ett par skor så nu är det lungt på den fronten. Kändes super, vi alla tog var sitt par på skopunkten. Ta 3 betala för 2, ibland måste man tänka smart! ;) Sen köpte jag en ny mascara, hoppas verkligen att den är bra. För den som jag ville ha egentligen var tydligen slut. Det blev även en ny bh också, och så köpte jag hårfärg. Så imorgon ska jag färga håret. Ikväll blir det att se på film med några vänner tror jag. Blir bara mys.

Otippat värre

Det är sjukt skönt med lov, man behöver inte gör nånting känns det som. Idag har jag sovit en hel del sen har jag hjälpt mamma med några ärenden. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt och jag har också helt otippat men jag har faktiskt strykit tvätt idag. Känner mig rätt så duktig, haha! Nu har jag rätt så nyss duschat och ska göra mig klar och sen klockan tio är det Subway med massa goa vänner.  

Sometimes I wish I were an angel, sometimes I wish I were you
http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0

27/10

Idag har jag varit på stan en sväng med Elin, hennes stora syster Ida och hennes lilla syster Julia. Det blev ingenting köpt för min del, blir att shoppa det till veckan. Ska på stan med Carro på onsdag, då blir de att shoppa loss. Det är en hel del som behövs köpa kan man som säga. Sen for vi på bio och såg high school musical 3, helt okej. Men ettan och tvåan är ju helt klart mycket bättre. Nu väntar Core passet 20.05, hoppas på en rejäl träningsvärk.


Pigg och glad kexchoklad...

Jag orkade bara inte skriva igår, hade ändå inte gjort något speciellt förutom att jag jobbade. Jag har även jobbat idag och jag kan säga att jag ruggit less. Först Björklöven - Troja/ljungby och det slutade med vinst åt löven med 3-1 och sen Björklövens "damer". Otroligt ruggit less som man kan bli är jag just nu.
Imorgon blir det kanske bio med elin men vi vet inte riktigt än, isf på dagen för det blit träning på kvällen. Det blir Core, taggar faktiskt träningsvärk. Wierd!


Äntligen slut på allt pluggande för ett tag

Äntligen är skolan slut för ett lite tag. Höstlov nu känns ju bara super och det känns ju ännu bättre att spanska provet gick rätt så bra, helt okej faktiskt. Kvällen kommer nog bli lite små seg känner jag på mig. Det blir att fara och jobba på Löven vid fem halv sex sen efter det ska jag till farmor och farfar och hämta hundarna. Nikita är alltid lugn men Loke kommer säker ha något hyper damp och ska bita på allt, och jag kommer säkert dampa tillbaka. Farmor sa att hon skulle bjuda på fika när jag kommer så det blir smaskens. Det blir att vara hundvakt hela natten lång och imorgon är det jobb igen.

Bara 1 dag kvar nu

Och så, äntligen har man bara en skoldag kvar innan lovet kommer. Har bara ett prov kvar nu som ska göras imorgon, så jag ska kila och börja plugga spanska nu och även i kväll. Ska plugga hela kvällenen eller iaf försöka (kommer nog inte gå så bra). Helgen är så gott som helt packad med planer. Planer och planer förresten, snarare jobb. Imorgon är det Björklöven - Sundsvall så då är popcorn jobb som gäller. Sen efter Löven är det bara att hämta hundarna och vara hundvakt så jag hinner nog inte skriva något imorgon. Jag kanske hinner klämma in ett litet inlägg efter skolan, jag ska försöka. Sen blir det jobb igen på lördag, då blir det att jobba hela dagen med gulligull Emmi. (här hittar ni henne, www.emmiwesterlund.blogg.se) Jag gillar att göra reklam märker jag. Det blir även jobb på söndag. Jag har både lördag kväll och söndag dag fri. Får se vad jag hittar på för skoj då, haha!


Ingen ork kvar

Jag orkade inte skriva någonting igår, hade ändå ingenting speciellt att skriva så det hade inte blivet så märkvärdigt. Idag var jag och mami och körde både Cardio x-press och Core. Jag hade redan träningsvärk sen måndags träningen och kan säga att den blev ännu värre nu. Men det är ändå rätt skönt med träningvärk tycker jag, haha wierdoo! Just nu sitter jag och pluggar lite spanska till provet som jag har på fredag. Har en känsla att det kommer inte gå så bra på det här provet heller. Jag orkar bara inte plugga, jag är så sjukt jävla less på skola nu asså och jag tror inte att jag är ensam om den saken. Nu är det bara två dagar kvar, det blir bara att härda. Imorgon har jag en bokrecention. Jag har faktiskt läst en riktigt bra bok, typ den ända boken jag har läst ut hela på. Den heter Expert på att rodna och skriven av Katarina Von Bredow. Den är riktigt bra. Ett tips, läs den!



Första träningen på USM och ALDRIG mer fiskpinnar

Nu har jag nyss kommit ut ur duschen från dagens första träning på USM. Jag och mami var och körde ett pass som heter Core. Det är mag- och ryggträning. Det var riktigt bra träning, hade redan träningsvärk när jag gick därifrån. (haha, ontränad?) Det här passet rekomenderar jag verkligen! Mamma sitter nu och se på nått program om skolmaten i skolan. Då fick man veta att det är mer bröd än fisk på fiskpinnarna och det äckliga var att det man skar bort från fisken (resterna, alltså det man inte äter från fisken), det malde dom ner i fiskpinnarna. Säger bara, aldrig mer fiskpinnar!

    


Jobbat

Idag har jag varit en sväng hos tårtbiten Anna och grattat henne. Jag blev bjuden på god tråtat som "Anna hade bakat" (som min mamma hade bakat!). Sen har jag jobbat så gott som hela dagen. Jag började tolv och kom hem för ca en timme sen. Har jobbat med Jesper the all day. Sen kom Jesper nr två och hälsade på. Sen fick vi middags rast och då gick jag och Jesper gånger tvp och köpte varsin pizza på Alladin. Sen blev det bara att jobba igen och nu sitter jag hemma och ser på tv. Jag ska gå och duscha nu innan reprisen på Andra avenyn börjar så hare bra, everyone!



Stjärnor på is

Är bara hemma och tar det lungt ikväll. Just nu sitter jag i vardagsrummet och ser på tv med papi. Vi sitter och ser på Stjärnor på is och jag måste bara säga att Markus Fagervall är ju kungen. Lätt bäst av dom alla "stjärnorna", sjukt skön kille asså. Han äger! Haha, Tony Irving får ju ett plus i kanten. Skönaste!





 


Jag är sämst på rubriker

Jag har som aldrig något riktigt intressant att skriva om, tycker jag. Det händer inte så mycket för mig i helgen. Jag har jobbat en sväng idag och imorgon blir det att jobba igen. Imorgon ska jag även till Anna och Chrille. Anna fyller 21, så det blir det att fira min lilla tårtis (gulligt smeknamn). Hon har också en blogg och ni vill läsa den, www.aannab.blogg.se. Nu gör jag lite reklam åt henne, så nu borde hon bli glad. Det är inte orfta man gör det, haha! Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Vet inte om det bara får bli en liten myskväll här hemma bara, låter faktiskt riktigt skönt. Jag tror det får bli så. Jag måste verkligen gå och duscha nu känner jag. Jag stinker korv blandat med hamburgare och kaffe, mysigt va?

 
(förra året)

Tid över

Jag trodde inte att jag skulle hinna skriva något idag, men vi fick sluta en hel del tidigare från skolan idag. Skulle egentligen slutat kvart över tre men fick slutar 20 över två istället. Vart ju bara super! Nu sitter jag hemma hos pappa med min sötnos Nikita och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Ska se top model 6 klockan fyra, funderar på att gå ut med Nikita på en liten längra promenad om en liten stund för att få tiden att gå. Blev ju en hel del tiden över,  jag trodde jag skulle måste stressa sönder mig efter skolan men nu fick man ju en massa tid. Det blir att jobba ikväll och det är Björklöven - Växjö som gäller. Så jag måste vara på ishallen omkring fem halv sex. Ska gå ut med Nikitiotokko nu, haha!

PS. IG på matte provet dåra? ;o Sjuk svårt,!

 SÖTNOSEN MIN!

"Det regnar här i umeå idag"

Nu har jag pluggat lite matte ett tag, måste plugga igen om ett lite tag. Men nu har jag "paus". Är sjukt less på att plugga, har i stors sätt gjort det hela veckan så det är nog inte så konstigt. Matte provet imorgon kommer nog inte gå så bra. Kapitlet är sjukt långt så det är en hel del som ska in i huvudet. Jag har hört att det är skit svårt och det gör saken hemskt mycket bättre. Hoppas iaf på ett G men jag vill ha VG men jag får göra så gott som jag kan.
Har alldeles nyss tvättat katterna My och tiger och jag kan säga att det var dom inte så förtjust i. Fick några riv märken på händerna, gjorde en aning ont men det är bara att härda. Nu är dom rena och fina, men don tvättar sig själva nu som galnigar. Förstår inte hur smutsig man kan bli av att duscha? 

  

"Det regnar här i umeå idag" - SUGER.


Oväntat att jag måste plugga?

Jag hann inte skriva någonting igår, hade fullt upp hela dagen. Pluggande en hel del, ärligt talat typ hela kvällen och jag blev äntligen klar på träningsdagboken igår! Usch vad skönt det var att blivit klar med den. Var även på USM (Umeå Sport & Mortion) och ska fixa träningkort där och det kommer blir super. Idag blir det att plugga, plugga, plugga och ännu mer plugg. Har kemi prov imorgon och som vanligt så kan jag inte mycket, haha! Men nu ska jag fortsätta plugga och nu börja gamla top model som jag ska såklart se.

"Vädurar är fantastiska älskare"

Har alldeles nyss kommit hem från skolan, så jag gör så gott som ingenting alls. Måste säga att jag blev väldigt chockade när jag kollade på statistiken alldeles nyss, det var 97st som besökte min blogg igår. (REKORD) Jag tycket det är galet många och att det är skit kul att folk läser. Inte för jag tror att alla läser men dom räknas ju iaf! Ikväll blir det att göra bort träningsdagboken som ska in på torsdag så den är bort gjord. Måste verkligen göra klar den ikväll. Har även en labrapport som ska in den här veckan och prov i både matte och kemi. Så det lär bli en hel del pluggande i veckan, inte direkt min favorit veckan nu precis.Igår när jag var hos pappa så tittade jag i tidninge Söndag och fastnade på en sida där det stod hur alla stjärtecken är i sängen osv. Var bara tvungen att ta kort, och så här är mitt stjärntecken väduren! ;)


Oturs förmiddagen and Girl power night!

Förmiddagen i går måste ha varit min oturs dag. Det hände en del saker som bara inte händer. T.ex så tappade jag ner min parfym ner på stolen och sen ner på govet så splaaaaach så rann det ut över typ halva golvet. Så nu luktar hela mitt rum vanilj. Delvis så luktar det gott men det luktar alldeles för mycket!

Girl power kvällen igår var super, så sjukt kul vi hade asså. Vi började laga maten kring halv fem hacka grönsaker, steka köttfärs osv. Vi kanske var klara med maten kring fem nån gång. Det blev värsta draget där vid sju och sen vid åtta kanske så typ deckade vi i Carros säng och låg och tittade på alla bilderna som tagits under "kvällen". Åhh, så kul vi hade. Mycket skratt och massa annat, gaaaaalet! Sen vid nio, halv tio så tog vi bussen och for till Ersboda. Lite otippat men, där träffade vi iaf Jonas en vän till Elin och hans fyra vänner som satt och såg på en skräck film. Vet inte vad den filmen heter men den hanlade om speglar. (bra förklarat där, tycker jag) Omg haha, sen när vi skulle fara så skulle Jonas följa oss till busshållplatsen och så ser vi bussen fara förbi typ 500m föra oss, så vi börjar springa järnet och vi springer och springer, jag hade värsta paniken och stressen. Sen när vi har sprungit så vi är typ 2m bakom bussen så ser vi att den är 8an, och vi ska åka med 69an. Då hade vi sprungit som nåra jävla galningar efter fel buss. lyckat! Men sen kom våran buss efter nån minut, och så blev det en hel del skratt på bussen åt massa olika saker. Galen kväll, men jag hade sjukt kul! (Bild/bilder kommer)

Idag tycker jag själv att jag var duktig, jag bad mamma väcka mig när hon steg upp så vi kunde äta frukost tillsammans eftersom hon var alldeles själv igår. Men jag tänkte inte på att hon vaknar typ nio, så hon väckte mig där vid nio nån gång. Även fast jag var sjukt trött, brukar sova till tolv annars om inte längre så var det bara att bita ihop och stiga upp. Ska försöka göra bort skolarbete idag, känns som jag har sagt det flera gånger men det har inte blivit av. Men nu ska det göras. Och sen klockan fyra blir det jobb, Björklöven - Leksand. Har nog inte så mycket mer att tilllägga förutom att ni suger på kommentera!



Elin, Josefine (jag), Linas hår och Carro.

Vinst

Det slutade med att Löven vann med 3-2 mot Borås. Ritigt skönt med en seger och speciellt på hemma plan, det behövde dom verkligen. Själv tjänade man lite extra ikväll på matchen, ännu bättre. Pengarna behövs om man säger så. Har alldeles nyss hjälpt mammsen med att räkna lite pengar. Jag är sjukt trött, så jag är lite sur och grinig just nu känner jag. Blir att sova länge imorgon, skönt som fan. Just nu sitter jag och äter en sandwich glass, åh så sjukt gott. Håller på dö här inne vi har jämt så varmt här hemma,  jag svättas som en, jag vet inte vad. Så det är ruggit skönt att kyla ner sen lite grann. Jag sitter även och funderar hur jag ska planera dagen imorgon. Funderar på att fara förbi farmor och farfar en sväng innan jag ska ha girl power kvällen. Blir nog så skulle jag tippa på, det blir super.


Låter inte helt fel med Turkiet -09, hoppppppppppppppas!

Work tonight

Nu har jag alldels nyss kommit hem från skolan. Ska äta middag bara på en liten stund och om ungefär en halv timma så ska jag befinna mig på ishallen. Det är nämlingen Löven ikväll så det blir jobb för fulla muggar och efter den har jag ingen aning vad som händer. Så idag blir det inte så mycket skrivet. Men jag ska försöka skriva en lite snutt ikväll efter matchen om jag inte har nått annat för mig. Imorgon blir det girl power. Ska äta middag med Carro, Elin och Lina. Vi har suttit hela dagen på skolan och taggat satan, det kommer bli grymt skoj!


Om designad

Har nyss kommit hem från Anna och Chrille. Det jag egentligen kom dit var förutom att hälsa på var att Anna skulle hjälpa mig med ett skolarbete men det blev istället att hon hjälpte mig att designa min blogg och fixa till lite saker och ting. Själv tycker jag att den vart snygg. Jag diggar verkligen min gris-klocka men den tyckte Anna var skit ful men jag tycker den är söt, haha! Ni får mer än gärna kommentera och säga vad ni tycker om designen. Sen lite senare kom Sanna och fick sin födelsedagspresent av Anna i efterskott och det slutade med att jag åt middag där med dom två flickorna. Blev ingen tacos hemma och så då blev man bjuden på tacos istället. Det var riktigt gott! Det var även riktigt kul måste jag säga, blev en hel del skratt. Blev även nyss påmind av Carro att vi har spanska glosor till imorgon, det hade jag helt glömt bort. Kommer nog inte gå så bra imorgon på förhöret men måste plugga på det nu så jag kan inte skriva så mycket mer nu. Jojuste, nu kan ni även följa min blogg om ni vill. (gör det, gör det, haha)

Nu har ni chansen!

Följ min blogg med bloggkoll

Dålig rubrik

Har kommit hem från skolan för ett tag sen, dagen har ändå varit rätt så slapp känns det som. Fast låååång som vanligt. Fick massa uppgifter gjorda i matten iaf, så nu känns det bra på den fronten. Hände även en sak på skolan idag som nog alla reagerade på. Ska nog inte skriva om vad det var som hände. Menmen, klockan halv fem ska jag tydligen fara och ta en spruta mot livmodercancer eller nått sånt. Det var nått mot cancer hur som helst. Har börjat tycka mindre och mindre om sprutor sen jag tog en spruta och hon typ stack fel så det gjorde ont osv. Men det går nog bra, antar jag...

Måndag

Snart är det dags att börja dra sig till ishallen för att jobba ännu en kväll. Säger bara pengar.....! Hade ju som sagt fysik prov idag, och jag ska inte ljuga och säga att det gick bra för det gjorde det inte. Jag chansade typ på 85% av alla frågor, det känns inte så bra. Men ett G borde det bli, det måste det iaf bli. Pallar inte med några omprov nu, alldeles för mycket i skolan nu dom sista veckorna innan lovet. Jag är även riktigt sugen på att fara utomlands nu, hörde lite små prat om det hemma hos pappa. Hoppas bara man får följa med, är riktigt tagg på det. Vet inte vad jag ska skriva om för kul och "jätte intressant" information som jag har men jag har iaf en rätt så söt katt som fastnar med huvudet i en kartong. Klå det ni! ;)




 

Säger bara ring mig vid jul, då är jag tillbaka!

Har nyss kommit hem från mitt så kallade jobb. Björklöven förlorade med 4-1 mot Almtuna, inte bra asså! Luktar ju så otroligt gott nu också, bara sniffa på om man gillar popcorn. Stinker rent av, usch. Hinner inte duscha nu heller, får bli innan sängen. Eller hinner och hinner, har inte tid. Måste plugga fysik som jag har prov på imorgon. Om mekanik, typ krafter och skit. Så om nån är bra på det så hjälp mig, kan inte ett piss. Känns alldels perfekt innan provet också, jippi! Min mage kurrar även lite granna, är jätte hungrig. Blir hamburgare iaf, smaskens. Det var iaf nått som var bra med kvällens slut. Fast inte det ända, har ju andra avenyn också, sikken tur man har ibland. Nu måste jag återgå till min underbara fysik bok, lyllo mig. Jag vet att ni är avis, kan jag helt klart förstå. Kan ju passa på att göra er ännu mer avis, har även kemi prov på fredag också, tro ja. YEEEEEEEEEEES! - jag dööööööööööööööör........

Har även fått klagomål av en vän att jag skriver för sällan. Kan faktiskt erkänna att jag inte har skrivit så mkt nu på senaste tiden, men jag ska försöka skriva oftare. MAT NU, MUUUUUUUUUUUUUMS!

Plugg hela veckan

Har ju inte varit så speciellt närvarande på bloggen precis, ska försöka förbättra mig nu. Jag har haft sjukt mycket i skolan den här veckan och det har jag nästa med. Är riktigt less på skolan nu lovet ät ju riktigt jävla efterlängtat måste jag säga. Ihelgen blir det att fara till pappa, vet inte riktigt vad som händer mer förutom att jag jobbar på söndag. Björklöven - Almtuna, hoppas på en vinst såklart. Ska också försöka göra lite små plugg i helgen så jag har gjort bort det. Finns en hel del som ska göras *suck*. Just nu sitter jag och ser på tv och tar det lungt, borde egentligen plugga, men det har jag gjort hela veckan så det vill jag absolut inte göra. Tar "ledigt" idag. Ikväll blir det att se idol, har redan sett alla veckans avsnitt från andra avenyn så idol ikväll. Har inte hängt med så mycket på idol heller, men jag har ju mina små favoriter.


RSS 2.0