Time for a shower

Haha, alltså jag borde verkligen hoppa in i duschen. Känner mig fan vidrigare än vidrigast. Stinker fortfarande kaffe och korv samt hamburgar os från jobbet, ligger i bh med tightsen typ halvt nedanför rumpan och visar upp trosorna. Får inte glömma fågelboet på huvudet heller. Men vad säger vi, redo för stan? Amen gud ja, come and pick me up, I'm ready to go! Nämen skämt och sido, haha, ni vill verkligen inte se det här, det är fan illa! Näe hörrni, duschen gapar och skriker, here we go!


Vilken behå ska jag välja?

Går man alltid omkring i T-shirt behöver man inte så många olika behåmodeller. Då kan det räcka med ett par formpressade, även kallad t-shirtbehåar. Använder man en svart T-shirt fungerar det förståss en svart behå allra bäst, men under en vit T-shirt fungerar en vit behå inte alls. Under en vit T-shirt ska man bära en hudfärgad behå om man vill få ett så osynligt resultat som möjligt. Leta efter en behå vars nyans ligger nära din hudton. För den blekhyade fungerar också en crèmefärgad och rosa under vitt.
Oftast använder man dock inte bara T-shirts. Ibland kanske man till och med masar iväg på ett och annat party och vill känna sig lite extra fin inunder. I behågarderoben bör det alltså finnas flera modeller.

Behågarderoben:
En komplett behågarderob innehåller flera olika modeller.

1. Svart T-shirtbehå
Till framförallt mörka kläder, såväl figurnära som löst sittande. Perfekt under allt från mörka T-shirts till polotröjor och annat varmgosigt kroppsnära.

2. Hudfärgade T-shirtbehå
Till ljusa T-shirts och andra ljusa kroppsnära plagg för en transparent look. Passar förstårs även under andra lediga plagg.

3. Mjukisvariant utan fyllning
Till hemmamys och avkoppling. Passar mycket bra på den lilla bysten, till både vardag och fest.

4. Axelbandlös behå
Ett måste om man tänker visa upp axlarna eller klä sig i toppar med extremt smala axelband.

5. Spetsbehå
Snyggt under lite slinkigare toppar, blusar och kavajer. Med matchade trosa blir det riktigt elegant och sexigt. Snyggt är det däremot inte med spetsbehå under för tajta tröjor eller toppar. Då förvandlas spetsen till något oformligt och knöligt.

6. Sportbehå
Ett måste om du tränar.

Home

Äntligen hemma! Är ganska less nu. Från att vara på topp humör till att bara vilja så huvudet i väggen på några timmar, vad säger man? Haha, not so good men nu är helgens arbete avklarat. 11 timmar, pust! Kan säga att jag är grymt less på att stå och steka hamburgare och parisare just nu, uschhh! Skulle haft ett par andra skor för nu har jag otroligt ont i föttera också, har fan stått i 5,5 timmar. ;p

Träningslinne

Förresten! Här om dagen kom mami hem med ett nytt linne till mig. Skön kvalla och blir perfekt som ett tränigslinne.


Godmorgon!

Godmorgon! Jag har varit vaken ett bra tag nu och det känns som klockan är typ ett men den är bara strax över tio. Sjukt! Sitter iaf och dunkar musik för fullla muggar på rummet. Älskar att sitta dunka musik för mig själv haha, blir alltid på så jävla bra humör. Alldeles strax ska jag bege mig mot jobbet, skriver när jag är hemma igen. Ha en bra dag!


God natt

Ingen sovmorgon imorgon utan då är dax för jobb igen. Har fortfarande ont i magen.. :( Hoppas det har gått över till imorgon. Sov gott! ♥


Vad hände?

Ursäkta, melodifestivalen men vad fan hände? Sibel, Lovestoned? Varför gick inte dem vidare? Helt jävla sjukt att en jävla idot låt gick vidare!

Hungrig!

Åhhh, jag är så jävla hungrig! Är så jävla hungrig att jag rent av är illamående men det blir väl så när man inte har ätit på typ nästan hela dagen (får skylla mig själv!). Plus huvudvärk på hörga hjärnhalvan, hur normalt är det på en skala? Ansträngde mig typ alldeles för mycket när jag cyklade till jobbet så jag fick ont på ena halvan av huvudet. Det gick fan inte att cykla, helt jävla omöjligt! För det första så hade jag typ glömt bort hur man cyklade och för det andra var det inte skottat på cykelbanan. Ni vet när bakhjulet bara glider åt sidorna så man typ snurrar runt. Jävulskt irriterande!

Nu kom mamsi med mat, GOTT!

Vårfint i fönstret


Ny klösbräda

Den gamla


Den nya (Omtyck i första stund!)


Dagens


Tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Tights - H&M


27 Februari

Hej, hinner vara hemma en liten snabbis och ska kasta in en massa inlägg nu innan jag drar iväg och jobbar igen. Har varit på Rusta en sväng med mamma innan jobbet, vi fick med oss en ny klösbräda till katterna samt massa schampoo, toapapper osv. Sen stannade vi på Plantagen också så nu har jag två vår fina blommor i fönstret också. Fintfint!



Födelsedagsmiddag hos Sandra

Tack för en super mysig och trevlig kväll! God mat och världens bästa tjejer, kan det blir bättre? (Bildbomb)



Födelsedagsbarnet



 
 




 


 


 


Kvällens


Kofta - Lindex
Tunika - H&M
Tights - Lindex


Hundvakt

Kom nyss hem från farmor och farfar och har hämtat hem dogsen! Är nämligen hundvakt ikväll. Har käkat 3 rättersmiddag hemma hos Sandra som fyller 17 år idag, grattis igen babe! Ska sätta mig i soffan nu med hundarna framför tv och sen ser om det trillar förbi tre tjejer här lite senare. Lägger in bilder och sånt från kvällen lite senare, ids inte göra det nu.


Bröd

Godmorgon solstrålar! Jag håller på baka bröd för fulla muggar. Blev så jävla sugen på nybakat bröd med ett kallt glas mjölk så när jag klev upp från sängen imorse så satte jag igång. Hoppas de blir lyckade för sist blev dem jävulskt torra. Håll tummarna!


Under lunchen

Haha, går vi verkligen den linjen vi går? Så här roligt har vi under lunchen, everybody needs a banananana.... ;)




Från silikon till hyskor

För att en behå ska fungera riktigt bra kan man behöva fixa lite med den. Det finns en mängd tillbehör att ta till:

Avlastningskuddar för axelbanden
Skaver behåns axelband finns det avlastningsuddar som trollar bort obehaget. De är avlånga till formen och lätt vaderade.

Axelbandshållare och tråd
Envisas axelbanden med att halka av axlarna kan man åtgärda det med en särskild "axelbandsihophållare", men faktum är att det går lika bra med en hållbar tråd. Till fest kan det vara riktigt snyggt att hålla ihop en djup ryggringning med en matchande tråd.

Tejp
När kläderna är ultratunna eller väldigt urringade kan tejp vara ett bra behåalternativ. Tejp kan också vara till god hjälp när en lite för slapp byst ska in i en puschupbehå. Brösttejp finns i vitt, svart, och olika hudfärgade nyanser. Det finns även färdiga tejpkartor i olika storlekar och nyanser som lyfter upp hela bröster på en gång. Att tejpa brösten är dock inte lika enkelt som att tejpa ihop ett trasigt papper. Tejpningen kräver övning, så sätt inte igång en timme innan partyt börjar. Provtejpa några dagar i förväg och kom ihåg att tejpen inte fäster på nyinsmord eller fuktig hud. Torr som fnöske ska huden vara.

Bröstvårtblomma
Små blomformade tejpbitar avsedda för bröstvårtan är ett bra tillbehör till ett upptejpat bröst, om man inte vill att bröstvårtan ska synas.


Ilägg
Jättebra tillbehör för den som vill skaffa sig lite större byst utan att behöva lägga sig under skapellen och för den som har olika stora bröst. Ilägg kan också vara kul att använda då man bara för en kväll vill visa upp sig med lite fylligare byst. Det finns i olika material, från skumgummi som är billigast till silikon som är mest naturtroget. Silikoninlägg känns och väger precis lika mycket som ett äkta bröst, det antar kroppenstemperatur och är dessutom försedda med en liten bröstvårta. I vissa behåmodeller håller sig iläggen på plats av sig själva, men vill man vara säker på att de är väl förankade syr man in små förvaringsfickor i kuporna.

Axelband
Somliga behåar har utbytbara axelband. Med ett transparent axelband i plast eller silikon skapar man en illusion av nakenhet.

Förlängare och extra hyskor
Om axelbanden inte räcker till eller om behån inte riktigt vill nå runtom finns det förlängare att köpa. Bra hjälpmedel om man har stor byst och tycker att de behåar som finns i större storlekar är allt för tråkiga.



Standard manikyr

Idag hade vi inte makeup på sminklektionen. Utan idag hade vi naglar och vi gjorde standard manikyr.












Tomorrow

Förlåt för lite tråkig update and so on, men det blir så ibland. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, varit ute med hundarna och så vidare. Imorgon blir det däremot nog lite roligare inlägg. På sminklektionen ska vi göra manikyr så jag ska försöka fota mycket, sen på klädstyling ska vi gå på stan och prova kläder, både kläder som klär samt inte klär våran kroppsform. Tänkte även släga in ett inlägg inom katigorin "klädrådgivning". Så kika in imorgon! ;) Nu ska jag fortsätta se filmen, Animal. Sjukt rolig film!

 


Vackert väder!

Har gått en liten promenad över till pappa och Anna i det fina vädret! Blir så jävla glad när solen skiner. Snartsnartsnart är det vår!



 
 




24 Februari

Onsdagar är så otroligt sköna. Slöjd, engelska, matte och sen 12.15 är det slut för dagen. Inget man kan klaga på! Nu sitter jag och sjunger med mina falska toner och är på topp humör. Solen skiner och allt känns bara allmänt kung. Fan vad livet känns bra i vissa stunder.



God natt sverige

Åhhh, min tår är typ blå (känns det som)!! Kallt så in i helvete ute! Ni där nere i sverige ska banne mig inte klaga, det är bra nog mycket kallar här uppe, haha! ;) Näe, nu ska jag krypa ner under täcket och filten. Sov gott!

Smooothie ♥


Utländsk?

Är du helsvensk? Vart kommer dina föräldrar ifrån? Har fått de frågorna lite till och från nu den senaste tiden Tycker det är lite små kul, ser jag utlänsk ut? Tänkte det kanske är någon fler som undrar men inte vågat frågat. Nej, jag är inte utlänsk. Jag är helsvensk! Ingen i min släkt är utländsk så långt vi vet. En rolig fråga bara, vart ser du ut som jag kommer ifrån? ;)


   


Hon går genom tavlan, ut ur bilden

Hör och häpna girls! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa boken Hon går genom tavlan, ut ur väggen. Har "bara" kring 200 sidor kvar tills på fredag!


Björklöven - Bofors

Nu blir det att se min bror Marcus "messy" Jonsson (nr 24) på tv. Björklöven spelar borta mot bofors nu klockan 19.00 och matchen sänds live på Viasat Hockey för er som är intresserande! ;) 


Ny jacka

Har nyss klickat hem den här jackan från H&M. Istället för 299 kronor fick vi den för endast 149kronor. Känns som det kommer bli snyggt och fräscht till våren/sommaren! - Thank you mami!


Besök hos doktorn

Idag på morgonen var jag på besök hos farbror doktorn (det var dock en tjej), eller läkaren som Kajsa tycker att man säger eftersom det bara är små barn (inklusive jag) som säger doktorn. ;) Om exakt varför jag var där är kanske inget jag direkt vill gå in på men vi pratade och jag tog blodprovm blodsockerprov i fingret samt längd och vikt osv. Det roliga var att när hon stack nålen i armen sa jag inte ett ljud och rörde mig knappt men när hon stack mig i fingret så gjorde det ont, haha!

 


Glass med varma hallon


Behåmodellernas A-Ö

När det där med storleken är avklarat gäller det att välja rätt modell. Men hur hittar man rätt? Det finns massor av modeller att välja bland. Behåar görs också i olika material, färger och mönster - och i prisklasser. En behå kan kosta alltifrån 75 till flera tusen.

Amningsbehå
Bröst fyllda med mjölk får förstås en annan storlek och form än vad de haft tidigare. En bra amningsbehå ska vara försedd med en nedfällbar kupa, så att barnet kan komma åt bröstet utan att man behöver klä av sig för mycket. Det kan vara skönt att inte behöva strippa på caféet. En framknäppt behå kan också vara ett alternativ. Tidigast 6 veckor före förlossningen bör behån provas ut. Den bör vara minst en storlek större än den behå du använt fram till förlossningen. Om man lägger en hand innanför kupan blir storleken rätt.

Axelbandslös behå
Det är inte snyggt om behåns axelband tittar fram ur balklänningen eller breder ut sig under sommarklänningens spagettitunna axelband. Somligt mode och vissa tillfällen kräver helt enkelt en behå utan axelband. Vill du inte ha för många modeller i garderoben rekommenderar jag en behå vars axelband är avtagbara. Använd den som den är, ta av axelbanden eller byt ut dem mot transparenta band. Den axelbandslösa fungerar bäst för den som drar A- eller B-kupa. Stora bröst får lätt en osnygg limpartad form i axelbandslösa modeller.

Balconette
En rak modell som lyfter upp bysten underifrån rakt uppåt och skapar så kallade liljekullar. Balconetten är oftast vadderad och försedd med bygel. Passar bra på en större byst och är snygg till framförallt lite breda, fyrkantiga urringningar, eftersom axelbanden sitter brett isär.

Bygelbehå
Har skenor under bysten som stödjer, lufter och formar.

Formpressad behå
Har mjuk vadderade formpressade kupor med fyllning. Skapar en naturligt rundad form och en snygg profil som sitter som en andra hud under bysten. Inga kanter eller sömmar syns igenom kläderna. Finns med eller utan bygel. Perfekt under det figur nära. Kallas även T-shirtbehå.

Halvkupa/Helkupa
Helkupan täcker hela bröstet, medan halvkupan slutar strax ovanför bröstvårtan. Halvkupan är vackrast på en lite fastare byst.

Kombinationsbehå
En överkursmodell. Har axelband som kan flyttas och knäppas på olika sätt och anpassas efter olika ringningar. Perfekt till en halterneck (knäpps runt nacken) eller en djupt ryggringad historia.

Minimizer
En riktigt trolleritrick utför minimizern, som finns från storlek C och uppåt. Behån plattar till och fördelar brösten över en större yta. Resultatet blir en mindre byst. Med minimizern kan man krympa bysten en hel kupstorlek! Den är dyr men ger ett enormt bra stöd.

Mjuk behå
Saknar bygel och är därmed en riktig mjukis. Den varken förstorar eller förminskar bysten, utan finns bara där och håller bysten på plats. En bekväm stapelvara.

Pushupbehå
En välvadderad 90-talsinnovation som trycker ihop och upp brösten på en och samma gång. Därmed skapas två små berg med en klyfta emellan. Snyggt till V-ringat och fest. Har man lite platta och en aning hängande bröst kan det vara svårt att får ett snyggt resultat med hjälp av en pushupbehå.

Sportbehå
En vanlig behå klarar inte av att hålla bysten på plats när man sportar. Sportbehån finns med eller utan bygel och ska vara gjord av ett material som klarar av svett och många tvättar. En bra sportbehå är ganska stum, ordentligt tajt, bred under bysten och har korslagda axelband eller axelband som sitter tätt för ordentlig avlastning. Sportbehån är ett måste för att inte bröstens vävnader ska tänjas ut när du hoppar och skuttar. Den förebygger också smärta i rygg, skuldror och nacke.

Gelfylld behå
Har kupor fyllda med gel. Resultatet blir en ytterst naturtrogen större byst som rör sig och känns precis som äkta vara.


Dagens outfit

Idag har jag kört på mjukisar. Grymt skönt, speciellt när man jobbar! Har även kört på långkallingar och det händer inte ofta kan jag säga. Första gången för i vinter/i år faktiskt!


Jobb

Nu drar jag iväg och jobbar. Är hemma vid tre halv fyra så skriver då! Sen efter middagen hade jag tänkt att skriva om olika sorters behåar, så kika in då! :) Ha en bra dag!

Slitna krigare

Här ligger vi alla tre tillsammans i soffan. Trötta som få men kämpar tappert mot tröttheten! Väntar bara på att pappa och Anna ska komma hem från grannarna så man kan få krypa ner i den varma sängen och få sova. För imorgon är det dags för jobb igen! Sov gott!



Så jävla kallt!

Har nyss varit ute med hundarna en snabbis, fort gick det kan jag lova! Ut-kissa-in! Fyfaaan vad jävla kallt det är, hela 21 minus grader, nästan 22! Helt jävla sjukt!!!!!



2 timmar tidigare

Nu är jag hemma, två timmar tidigare än vad det var tänkt. Har jobbat sedan halv fem och skulle egentligen jobba till tio men fick stänga halv åtta. Blev ju super för nu hinner jag ju se melodifestivalen!


Fråga

fackin' Bitch om Behå tips + råd I provrummet:
Kom du på allt det själv?

SVAR:
Nej, det har jag inte gjort. Jag har använt mig av en boken Chic - Den kompletta garderoben som vi använder oss av på klädstylinglektionerna. Jag tycker den är så himla bra och vill där med dela med mig och tipsen och råden till er som inte har tillgång till boken. Hoppas att ni uppskattar det! :)


  


VISA HÄNSYN!

Vem i helvettet börjar borra halv elva på en lördag!?! Ursäkta, men det finns folk som sover som till exempel jag, så VISA GÄRNA LITE HÄNSYN!!!!!!!!!!!!

BTW, sorry for bad blog yeasterday! 

25 Mars, 2008

HAHA, SÅ JÄVLAAA FUUUUUULA!


Behå tips + råd I provrummet

När du provar en behå är det viktigt att brösten hamnat rätt i kuporna. Börja med att knäppa behån - alltid på yttersta hyskan. En behå töjer sig och efter en tids användning behöver du de inre hyskorna. Böj dig lätt framåt så att brösten trillar nedåt och utåt av sig själva. Lägg sedan handen på sidan av bröstet och lyft varsamt på plats i kupan. Dra till axelbanden ordentligt. Ser du ut som om du har massor av fett på sidan av behån? Då är den för liten eftersom brösten inte får plats. Prova då en större kupa! Och försök inte stoppa in det lilla fett som så många av oss har hängande precis i armhålan, för det är inte ditt bröst.
Ibland kanske en halvkupa passar just dig bättre än en helkupa. En halvkupa går inte lika högt upp som en helkupa, utan täcker precis bröstvårtan. Är behån försedd med byglar, det vill säga små inbyggda stödskenor, är det viktigt att det löper längs hela brösten och upp på sidan längs en tänkt tröjas sidsöm. Prova dig fram.

Tips inför köpet

  • Tänk efter vad det är du vill åstadkomma med din behå. En slät silhuett under t-shirten eller en klyfta till party? En större eller mindre byst?
  • Bestäm dig för en prisklass.
  • Prova mycket, många och länge.
  • Var inte rädd för en behå med fylld kupa bara för att du har stor byst. Visserligen kan själva behån se ut som softkuddar, men fyllningen håller ihop bysten.
  • Glöm inte att prova behån med kläder ovanpå. Ta gärna med dig en blus eller t-shirt för att testa hur behån ser ut under olika plagg.
  • Till balkänningen med en styvurringning som man kan kika ner i, passar det bäst med en svart axelbandslös modell. Då kan kanten som eventuellt skymtar fram kan tolkas som en skugga
  • Ta alla råd med klackspark. Ett par röda axelband som skymtar fram under ett turkost linne ser läckert ut, likaså en orange behå under en svart sidenblus.

Torsdagsmys



Kajal i globen

Idag på sminklektionen hade vi kajal i globen. Vi jobbade med två skuggor, en valfri färg på ögonlocket och en vit färg (satin) närmast ögonvrån. Sen målade vi med kajal som ungefär formen av ett C och sedan sudda ut. Är dock inte världs bäst på förklara som ni vet, men det var inte lätt men jag blev faktiskt riktigt nöjd över min sminkning på Isabell. 



 

Emilie och Kajsa sminade varandra


Isabell, Frida och Viktoria


Rawaa och Seinab

 
Malin och Felicia




Min sminkning på Isabell


Lunch hos Emilie

Efter ett kort besök på Teg Central så vandrade jag och Kajsa vidare hem till Emilie där även Emma befann sig. Sen började vi laga lunch som blev Tacos med ett jättegott tacos bröd med vitlök och örter. Sedan satt vi vid matbordet i timmar och snackade och hade det super mysigt! Sen drog jag direkt vidare till jobbet och kom inte hem förrän vid halv 10. :)



 
Kajsa, Emma och Emilie

 
Emilies gulliga katter, Bonnie och Zlatan


Den här sötnosen stoppade klorna i stjärten på mig!


Gjorde en snygg manikyr på Emilie med vänstern, vad tycks? ;)


going out

Kajsa skickade just sms att hon sitter på bussen nu, så nu är det dags för mig att börja göra mig klar för start. Vi hörs senare :)


17 Februari

Godmooorgon! Idag är vi ledig, sjukt skönt! Dagens planer är att fara och hälsa på en snabbis på TC med Kajsa, våran gamla skola. Sen ska vi till Emilie och käka lunch och ikväll blir det jobb. Nämen nu måste jag hoppa in duschen!  


Kvällens ute-outfit


Övningskört

Vad tycker ni om den otroligt bra upptateringen idag? Riktigt intensiv va? Nämen skämt och sido så har jag inte haft varken datorn eller kameran med mig under dagen. Efter skolan drog jag direkt hem till pappa och jag har datorn samt kameran hos mamma. Jag och pappa har precis varit ute och övningskört lite på parkeringen (Notera att det var första gången med växellåda, räknar inte med gången när jag och mamma körde runt på 1 på en liten parkering).  Om ni frågar mig så tycker jag att det inte gick så farligt som det kunde ha gjort, men om ni då frågar pappa så kanske det inte kommer lika positiv kritik, snarare att jag var livsfarlig! ;)


So what

Fyfan vad träningen var jobbig ikväll! Trodde alla mina hjärnceller skulle ploppa ut där ett tag, fan vad det tryckte på i huvudet men jag krigade på ändå. Bara att ge gärnet för det känns alltid fantastiskt nu när man har kommit hem.

Dagens träningslåt: P!nk - So what



Rätt behåstorlek

För att kunna grunda rätt måste man ha kännedom om den egna kroppen, vilket de flesta tyvärr inte har. 7 av 10 kvinnor har fel storlek på behån och därmed missar målet. De flesta använder en för snålt tilltagen behå och får missprydande utbukningar både ovanför behåkuporna och på sidorna. En del kvinnor skaffar sig till och med "bröst" på ryggen av samma orsak.

Rätt storlek
En behå i rätt storlek är inte bara snygg och bekväm, den förhindrar också evetuella hängbröst längre fram. Men hur tar man reda på vilken storlek man har? Jo, det är inte så svårt. En behå storlek består av en bokstav och två siffror. Bokstaven anger storleken på kupan och siffrorna anger omkretsen runt ryggen.
Gör så här: Ta med ett måttband reda på centermetermåttet runt överkroppen. Mät precis under brösten och så rakt som möjligt. Har du hängbröst ska du lyfta upp dem. Låt inte måttbandet sitta för löst, utan dra till lite. Mellan måttbandet och kroppen ska ett finger få plats - inte mer. Låt oss säga att du hamnade på 84cm. Måttet du fått fram är den ena utgångspunkten för din storlek. Dags för kupstorleken. Nu mäter du runt kroppen över bysten, där du är som störst. Mät med en bh på. Kika i tabellen och du har fått en fingervisning om din kupstorlek. Blev det senate måtter 102cm har du behåstorlek som heter 85C.


Men tror nu inte att du alltid kommer ha just 85C. Behåtillverkarnas modeller skiftar i storlek men framförallt kommer dina bröst att ändra storlek genom livet. Graviditet, amning, viktförändringar med mera påverkar bröstens form och storlek. Så ta för vana att mäta bysten inför varje nyinköp. Är du osäker på ditt mått, ta hjälp av proffsen i din butik!
 


Redovisning

Idag hade jag min redovisning om 90-talet och det gick väl inte precis som jag hade tänkt mig, haha! Jag var dock inte lika nervös som jag brukar vara, (framsteg) men jag var ändå nervös på något sätt! Haha, nån som förstod mig där överhuvudtaget? Men jag har aldrig varit någon vidare person på att förklara saker och ting! ;) 


Söndags mys

Efter färgningen så satte vi på filmen Stepfather, en rysare från 2009 (En rysare på alla hjärtansdag?). Till det hackade vi gurka och morötter och poppade popcorn. Riktgt söndags mys!



Färg resultat

Färgningen ikväll gick hur bra som helst. Anna blev super nöjd över resultatet och om kunden är nöjd är jag nöjd! ;) Färgen på brynen kunde dock ha fått suttit ett lite tag längre men det vet vi till nästan gång.






Färga bryn och Fransar

Nu ska jag snart börja gå till Pappa och Anna för ett lite uppdrag. Ikväll ska jag nämligen färga Annas ögonbryn och fransar. Har packar ihop alla mina saker och hoppas nu att allt ska gå vägen, hihi!


Ha en bra


Sköna söndag

Godmorgon! Nu är det söndag. Söndagar är väldigt sega men ändå väldigt sköna. Det känns som att man får mycket gjort på en söndag men det kanske bara är jag? Haha! Nyvaken som jag är hade jag tänkt ta itu med min klädstylingsrapport som ska in idag, så nu ska det jobbas.  


Good night!

Insåg just hur många inlägg det har blivit idag. Förvänta er inte så här många varje dag för det kommer garanterat inte att inträffa. Nu hade jag tänkt säga godnatt för ikväll för nu ska jag bädda ner mig i sängen och fortsätta se på Beck - Kartellen på tv4+. Som dem flesta vet... älskar jag Beck.


Melodifestivalen

Helt klart gick dem två bästa till finalen, Andreas och Erik. Erik var ju inte ful heller, säger bara *busvissel*, svaga knän och dreggel! Vilken läckerbit! Woohooo! Andreas är inte heller ful men det vet vi ju sen tidigare, haha! Åter till musiken, dem andra låtarna sög ju purjo, helt ärligt. Vad gjorde dem ens där?!

 


Bordet är...

Bordet är dukat, maten är klar och ljusen är tända. Nu saknas bara gästerna!



Bakning

Här bakas det för fulla muggar. Ikväll kommer min bror Christopher och hans flickvän Anna på middag och jag håller på göra efterrätten medan mamma håller på med varm- och förrätten. Hoppas kakan blir lyckad! ;)



Dagens make up



 


Nytt smink

Igår fick jag hem lite nytt smink från Oriflame. En kajal eye-liner som jag hade tänkt sota med och en silver/grå ögonskugga. Nu ska det tetast lite. :)

 


Foundation

Efter sminklektionen i Torsdags så hade jag turen att få en foundation från Make up Store med mig hem. Självklart inte full men det är ändå pengar. En full går ju på ungefär 250kr, så där hade jag tur! ;)


Godmorgon

Godmorgon alla fina! Ser ni vad tidigt är uppe, helt otroligt! Känns dock väldigt skönt att kliva upp i tid någon gång. Har fortfarande lite ont i magen men långt ifrån lika ont som jag hade igår men det blir nog en lugn dag idag men med mer blogg inlägg! ;)


Bild från i tisdags


Bekvämt?


no school

Blir ingen skola för mig idag. Vaknade med en fet magvärk (mensvärk) och den blir bara värre och värre! Har tagit alvedon men jag känner att jag inte orkar fara till skolan iaf, kommer inte kunna koncentrera mig och då är det inte lönt. Kommer bara göra ont. 



Ingen skillnad!

Precis som jag förstod så blev det typ ingen skillnad! Den enda lilla skillnad det blev var att jag blev lite rödare i hårbotten men det blir väl lättare att se imorgon i dagsljuset. Lite tråkigt men sånt är livet, haha! Nu får jag vänta tills efter sommaren då det har blekts.

Färgar håret!

Sitter nu med färgeb i håret och hoppas på bra resultat! Tror dock det inte kommer bli någon skillnad eftersom jag hade så pass mörkt, men jag kunde inte låta bli! ;) Var så jävla sugen på något nytt!


Sotning

På sminklektionen idag så gjorde vi sotade ögon och här får ni en bildbomb!



In action!


Victoria och Frida

 

Fanny sminkar Malin.L




Frida sminkar Victoria


Misse sminkar Kisse


Emma sminkar Nellie


Felicia har sminkat Emilie


Missen och Kissen


Jag och Emilie


11 Februari

Puuhuuu, äntligen hemma. Efter skolan (15.40) var det bara att skynda sig till ishallen för möte (16.00) med jobbet och det gick bara bra. Hade grymt tur med att hinna med bussen idag måste jag säga, flyt upp 150%. Efter mötet hämtade mamma mig och sen for vi ner på stan och käkade middag på subway. Man måste ju passa på när det är bara jag och mami! ;) Fick även med med mig hårfärg hem, men vilken färg får ni se senare... ;)


Vilken Hårfärg?

Imorgon hade jag tänkt att köpa hårfäg men jag har inte riktigt bestämt mig vilken färg det ska bli än. Så nu vill jag har lite tips om vilken hårfärg ni tycker jag ska ha.

10 Februari

Nu är jag hemma från skolan. Matte provet idag gick helt okej, känns det som men när det jämt känns bra så går det dåligt. Så vi får säga att det gick dåligt så kanske det går bra? haha!
Hade tänkt att baka mig en kladdkaka nu så jag har något gott att mumsa på medans jag pluggar. Blev så sugen när jag och Emma stod och snackade om tårtor och gosaker när vi väntade på bussen. Ska bara leta fram något recept sen ska ugnen får jobba.


Färgat

Har färgat mamsen gråa hår. Färgen hon hade köpt var Loreals mahognybrun. Resultatet blev lite rött men det vart ganska bra tycker jag. :)


 

Jag själv är super sugen på att färga mitt hår nu och jag kan verkligen inte hålla mig länge till. Ska köpa färg på torsdag!

 


Partylite

Igår fick vi hem ljusen som vi beställde från mammas ljusparty med Partylite. Dem dofter otroligt gott kan jag säga! Synd att man inte kan få med dofterna in i inlägget. Vore ju super coolt, haha! ;)


Vita: Acai Berry Mist (Min favorit!)
Blå: Balance


Spa votivljushållare


Bright?

Men bra Josefine! Otroligt bra att glömma matteboken på skolan när man har prov imorgon. Riktigt bra! Helt jävla fantastiskt bra gjort!


WOOHOOO

NYTT REKORD PÅ TETRIS! ;) (det är det vi gör på skolan)


Spinng + core

Nu bär det alldeles snart iväg på kvällens träning där vi ikväll kör spinning och core (som varje måndags pass). En liten liten tagg har kommit och ikväll ska jag fan köra hårt, ska banne mig inte komma hem levandes! ;)



Träning ikväll

Om en timma är det dags att hoppa in i bilen för träning och taggen är förjävla långt bort nu alltså. Kommer bli otroligt tungt, men det brukar som sagt kännas bättre efteråt. Right? Nu ska jag återgå till plugget en stund till!

Kvällspromenad med katten

Var tvungen att gå till pappa för att hämta några papper som jag behöver till skolan. Då helt plötsligt fick jag idèen att jag skulle ta med mig katten, haha. Jag satte på henne selen och stoppade in henne i jackan och så gick vi. Trodde först att hon skulle vara rädd hela vägen men hon var mot min förväntan väldigt nyfiken av sig. Stack ut huvudet och kikade, till och med hängde utanför jackan där ett tag. När vi sen kom hem igen släppte jag ner henne på marken och sen hoppade frivilligt upp i snön.



Björklöven match

Kom nyss hem från kvällens jobb på Björklövens alags match på Borås. Det slutade med en vinst, 2-1. Min bror Messy fick spela hela matchen och spelade riktigt bra. Synd bara att han inte fick göra mål.



 


Godmorgon

Godmorgon! Här är man nyvaken. Mamma ringde mig halv ett och tack och lov för det annars skulle jag nog har sovit ännu längre för attt vakna fast långt ifrån i mina tankar. Men nu är jag uppe och nu jag försöka stoppa något i magen.



Melodifestivalen

Ikväll börjar första deltävlingen i melodifestivalen för i år. Har älskat melodifestivalen sen barnsbenen och det är nästan ett måste att se. Eller vad säger ni, hur många ska se melodifestivalen ikväll?


Trött efter 7 timmars arbete

Nu är jag äntligen hemma efter nästan 7 timmars arbete. Är trött i både huvud och själv och äntligen får man sitta! Fanns ju inga stolar så vi har stått hela dagen och jag kan säga att det känns, haha. Ikväll blir det bara att vara hemma. Har lovat Pappa och Anna att ha en lite hemma kväll tillsammans. Blir mysigt, orkar ändå inte göra något annat, hihi! Vad ska ni hitta på för kul ikväll?



När jag for till jobbet


När jag lämnade jobbet


Dålig update under dagen!

Idag kommer det bli en rätt lugn dag/kväll. Ska iväg och jobba nu i ett x antal timmar sen ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. :) Skriver när jag kommer hem, skulle tro vid halv sex, sex. Ha en bra daag!


"Glöm din bekymmer, imorgon kommer nya"

Jag vet inte riktigt vad det är som händer nu? Känns som allt faller samman, en pusselbit efter den andra. Och den kommade veckans hektiska schema gör inte saken bättre. Just nu vill jag bara sticka huvudet i sanden och försvinna iväg för ett tag, det är dock ingen större lösning. Fanfanfan, vad är det som egentligen saknas? Nu ska jag sova, det känns nog bättre imorgon..



Hahaha


Basta

Efter skridskor åkningen idag på idrotten så bastade jag, Kajsa, Emma och Malin. Super mysigt var det! (Finns en bastu på skolan) Kan säga att det var sjukt skönt att få gå in i en varm bastu efter man varit ute och krigat på i kylan. Skridskor åkningen gick bra, det var bara den gamla vanliga smärtan i vaderna och fötterna som kom och skulle jävlas. ;)


Elin för 2 år sedan..


Frukost

Åh, vad jag älskar min sovmorgon på fredagar! Hur skönt som helst att få sova ut lite grann, är dock fortfarande trött! (A) Sitter just nu och käkar frukost och håller på lägga in en gammalt klipp på Elin. Det vill ni inte missa! ;)


Hittat gamla videoklipp!

Åhhh, har hittat igen en jävla massa gamla videoklipp nu på datorn. Blir så glad! Det väcker så sjukt många minnen. Ska försöka få upp dem så ni också kan se det men inte ikväll. Nu ska jag försöka bädda er mig. SOV GOTT!


Rapport

Blogg.se har krånglat lite ikväll,  jag har inte kunnat logga in men nu funkar det äntligen. (Har dock glömt allt jag skulle skriva) Har sutttit och skrivit på en mode rapport så gått som hela dagen/kvällen men har även tappat fokus ett x antal gånger. Nu har den dock kommit igång igen så jag ska försöka skriva lite till sen får det nog räcka för idag.


Gott med glass!


3 skuggor

Idag på sminklektionen fick vi lära oss att använda oss utav 3 olika skuggor. Försöka få en så jämn och snygg övergång genom färgerna så dem går ihop snyggt. Idag gick det inte riktigt som jag ville, alltså inge vidare men det slutade iaf helt okej! :)


 


 

Min make på Emilie









Godnatt

Nu har jag tänkt att jag ska vara duktig. Innan klockan är kvart över elva ska datorn vara av och jag ska ligga i sängen och försöka sova. Duktig va? ;) Haha, nämen jag känner att jag behöver lite mer sömn än bara 5-6 timmar. Så nu säger jag godnatt och sov så gott. Imorgon ska jag försöka fota mycker på sminklektionen så får ni se det sen. GODNATT! ♥

UPDATE 23.26: Det blir inte riktigt som man tänkt sig ibland...


Pennslar

Nu är pennslarna rena och fina inför morgondagens sminklektion. Nu hade jag bara tänkt att märka dem men jag vet inte med vilken färg, haha! Tänkte att ni kunde hjälpa mig lite, orange, guld, vit, ljusblå, mörkblå, grönblå eller lila? (Rosa och röd är redan upptagen ;) ) Vilken färg tycker du?

 


3 februari

Kom hem bara för drygt en timme sedan. Har varit på ett möte med jobbet och det gick väl okej förrutom att det var bara tre stycken som dök upp. Känndes dock att mötet inte rörde mig speciellt mycket. Ikväll hade jag bara tänkt att ta det lugnt, plugga lite, kanske ta ett fotbad, tvätt sminkpenslar och märka dem. Vad ska ni göra ikväll?


Wet pants

Hej! Sitter och sjunger med min ljuva musikstämma i väntan på att min byxor ska torka. Var ute med Nikita och då fick jag tanken att vi minsann skulle ta en liten genväg. Det fanns en liten, liten upptrampad stig så vi börja gå på. När jag kommit mer än halv vägs sjunker jag ner i snön så jag hade snö enda upp till midjan. Haha, höll först inte på ta mig upp, (Nikki fick hjälpa mig lite) men tillsist kom jag lös och då var det bara plumsa vidare. Nu är dem in kastade i torktumlarn och jag hoppas dem är torra och varma snart! ;)

Nu paradise

Förlåt för lite halv kass update idag men jag har varit och jobba som typ varje tisdag. Efter det drog jag nästan direkt till stan för att möta upp Elin och sen bege sig på go Subway. Sitter alltid mer än finfint i magen. Nu ska jag se avsnitten på Paradise, så IGEN får säga någonting än! ;)


Ansiktsrengöring, peeling, massage och ansisktmask

Det var det vi gjorde den här veckan igen. Och det var nämligen min tur att få ligga på bänken och få behandlingen. Kan säga att det är otroligt skön, inte så dåligt att få en behandling en gång i veckan! ;)

 
 
 


Inga normala

Sitter och kollar igenom bilderna som togs på spalektionen idag, men alla är ju helt störda. Ska försöka hitta någon normal bild som jag kan visa. :)

Nagellack

Kajsa frågade mig idag om vilket märke det var på nagellacken som jag fick från Thailand. Har dock ingen större koll på vad det är för märken, kan det vara CR och QY? Men här är då alla Nagellacken som jag fick av Anna och Chrille. (Dock inte alla jag äger ;))





Biggest loser

Sitter och kollar på tvprogrammet Biggest Loser. Tycker att der är ett super bra program, varför har vi inte det i Sverige? Folk får hjälp med sist största hot, sin vikt. Dem får hjälp och dem rasar i vikt och nåt till slut sin målvikt. Helt sjukt! Tummen upp för det!


Walking on sunshine

Kolla vad fint väder det var när jag gick till bussen. Vädret påverkar faktiskt humöret mer än vad man tror..


1 Februari

Godmorgon! Ny vecka, ny månad och solen SKINER. Kan det bli bättre? Vilken bra start på dagen. I veckan har jag tänkt att plugga mycket, vill få så mycket som möjligt bortgjort nu. Ska snart gå ut och vänta på bussen, time for school.


(`v´)

Jag sa ju att jag skulle skriva sen när jag kom hem men jag har inte haft något vettigt att skriva. Tänkte iaf börja tvätta bort sminket och sånt nu och krypa ner i sängen. Eget arbte på klädstylingen imorgon vilket leder till sovmorgon. Helt underbart! ;) Natti! ♥



Balen i nian, pris för bästa humor!


RSS 2.0