Gott nytt år

Får spendera nyårsafton med den jag älskar mest! Gott nytt år på er!


Caviar manicure


Nöjd tjej!

Tvn är på plats, är riktigt nöjd! Nu saknas bara kanalerna.


Suntan

Dags att bättra på brännan lite. Älskat SunTan's nya solarium med svalkande breeze och aromatisk doft. Tummen upp!


Written in the stars


Godnatt

Medans alla är ute och festar för fulla muggar så ligger jag i sängen och är redo för att sova. Imorgon är det fullt upp igen, först väntar det jobb och sen är det bara hem och packa och fixa klart allt för på fredag efter jobbet går flyget till kärleken! Äntligen!


1 av 2

Ett jobb är nu avklarat och nu sitter jag på det andra. Bjuder på en bild från igår då jag satt uttråkad i soffan och lekte med hästsvansen i väntan på bröderna och middagen. Blev en kort frisyr, haha! Vad tycks?


Jobb

Ska alldeles strax rulla mot stan och försöka hinna med några ärenden innan jag börjar jobba på Monki. Kom och shoppa loss! Sen direkt efter är kvällspass som väntar på jobbet så kommer bli kass update. Ha en bra dag, puss på er!


Nöjd tjej!

Är inte dåligt nöjd över mina nya högtalare som jag fick av mamma i julklapp. Dunkas för fullt här hemma om jag säger så! Passade även på att städa min byrrå i samma veva så nu är det bara tvn som ska upp, nöjd tjej!


Lottkungen

Haha, det är inte varje dag man får 7 stycken lotter och vinner sen på 6 utav dem. Så kung man är! Tack mormor, alla dina lotter utom en gav vinst! ;)


Julafton nummer 2

Dags för att fira jul hos mamma!


Blev med ny tv idag!

Idag åkte jag och mamma på Elgiganten, jag skulle köpa tv och mamma en ny telefon. Vi förväntade oss det värsta med super mycket folk och när vi kommer dit vid tio tiden är det hur lugnt som helst, som en vanlig dag. Dock vid åtta tiden så gick det tydligen inte att röra sig där inne. Nåväl, kom hem med en ny tv (köpte den sista av den som jag ville ha) och ett väggfäste. Är hur nöjd som helst, nu hoppas jag bara att min tvförsäljare till pojkvän säger att det är en bra tv och att det var ett bra köp! ;)


Lucka 24


Julaftonsmorgon

Godmorgon och GOD JUL allihopa, dags att bege sig mot jobbet!


Uppesittarkväll

Självklart ett måste dan före dopparedan. Dock har jag egentligen inte tid, har fullt upp med att packa allt och fixa i ordning så jag får med mig allt till jobbet imorgon! Men nu håller vi tummarna för storvinst!


Sneak peak

Här är en liten sneak peak på min nyårsklänning och eventuell look. Funderar på att bara köra på en stram hästsvans (som på bilden), vad tycker ni om det? :)


Lucka 23


Cold

Kändes rätt tungt att lämna sängen klockan sex imorse för att promenera till jobbet i kylan!


Mirror, mirror on the wall


Lucka 22


Middag med tjejerna

Ska alldeles strax börja bege mig mot stan där det vankas middag på Allstar med tjejerna. Ska bli så otroligt mysigt och framförallt gott, ska bli så kul att få lyxa till det nu efter alla soppor. Det är jag värd!

 


Lucka 21


21 December

Godmorgon! Anlände precis till jobbet för en liten stund sen och gud vad kallt det var! Brr! Frös hela vägen till bussen och hela vägen från bussen! Får hoppas att det är lite varmare sen när jag slutar så jag kan gå hem. Ikväll vankas det middag med två pangbrudar vilket jag verkligen ser fram emot!


Everything changes


Black&gold

Kunde ju självklart inte låta bli nagellacken så jag målade dom på en gång. Blev svart och guld, vad tycker ni? :)


Lucka 20


Frågor ang. Cambridge

Anonym
Vem tog du kontakt med för attbörja med cambridge och vad kostar det? :)
 
Svar: Jag började faktiskt med att googla på vart dom sålde det i Umeå och såg då att dem sålde de på S-H-E (som ligger längst Västra Esplanaden, E4an) och uppe på Ersboda någonstans. Så jag gick till S-H-E och berättade bara att jag ville börja med Cambridge och då fick jag prata med min rådgivare då och sen var det bara att köra igång. En veckoförpackning med 21 soppor går på 500kr. Sen är den en medlemasavgift i börjar som jag tyvärr inte har i skallen.

Nya nagellack

Idag kom äntligen mina nagellack som jag beställde från Nelly. Så nu kommer man ha snygga naglar till jul och nyår! Blir nog att leka lite ikväll med dom! ;)

 


En gång i tiden

Dom här jeansen satt tight en gång i tiden och nu ser det ut såhär. Så nu kanske man äntligen kan börja använda (läs köpa) jeans igen, för nu verkar man ju komma i dom!

 


Julen är här

Äntligen så är det lite jul här hemma också, som jag har väntat! Haha, och jävlar vilket projekt det var att få in alla julklappar under granen. Det är proppfullt!


Lucka 19


The beauty is inside you


FINALLY!

Hej mina vänner! Dagen har bestått av jobb där vi fick besök av Lena, Anders och lilla Alexander. Så otroligt söt! Ville bara äta upp honom! Sen efter jobbet så blev det lite fix hemma, ÄNTLIGEN är arbetsplatsen borta och vardagsrummet och taket och allt annat skit är klart. Vi hade någon städfirma här idag som städade bort allt spån osv, så nu är det beboeligt här hemma igen. Nu är det bara att sätta upp alla möbler och grejer som gäller men det ska jag och mamma fixa imorgon då jag även ska sätta upp julgranen som tydligen bara jag vill ha. Ett måste ju! Har även varit och åkt förbi farmor och farfar och dumpat alla julklappar på pappas sida där och imorgon kan jag äntligen flytta på resten ut ur mitt rum och in i vardagsrummet. Mitt rum har dom senaste veckorna varit tomteverkstaden, julklappar överallt. Har även gjort klart snöbollarna som jag påbörjade i söndags och rullat klart dom och nu hade jag tänkt att ha en stund för mig själv, startar med att färga håret! 
 
Imorgon kan jag äntligen flytta ut alla julklappar från mitt rum!

Lucka 18


Dags för jobb


Lucka 17


Måndag

Precis hemkommen efter att ha varit och vägt mig och efter de blev det en liten snabb runda på stan. Nu blir det bara att ta det lugnt innan det är dags att bege sig till jobbet!


Skönt!

30 minuter intervall på cykel och lite styrka på det. Så skönt att äntligen få känna svetten rinna ner för nacken igen!


När man får se det själv

När man får se det själv med egna ögon så inser man att det har hänt ganska mycket på endast 6 veckor ändå. Har lite svårt att se det när jag bara kollar mig själv i spegeln men när jag får se det såhär så ser man det rätt väl. 9,5 cm är ganska mycket och när jag sen går på gymmet så måste jag bara ta en hantel så nära 16kg som möjligt och känna hur mycket jag har tappat. Eftersom jag får börja träna lite nu när jag börjat äta mer så ska jag ner i källaren och sätta mig på motionscykel och sen köra lite styrka hade jag tänkt. 
 

Första middagen

Har precis fått ätit min första middag, blev kyckling och sallad på en assiett. Jag som drömde om kyckling dom första två veckor, var så otroligt sugen då så det fanns inte. Märkte i alla fall gott och väl att magsäcken har krympt, orkade bara halva kycklingen och halva salladen och sen var jag mätt. Kändes även konstig att göra en matlåda, kan säga att det var inte igår jag jag gjorde det. Jobbar ju nämligen kväll imorgon så då blire middag på jobbet! :) 
 

Lucka 16


Vecka 6 - Resultatet

Nu har sex veckor gått och nu är det dags att börja trappa upp med att få äta en riktigt måltid om dagen. Så ikväll ska jag få äta min första middag på sex veckor, vilket känns jätte konstigt! Har ju inte ätit normalt på ett bra tag så det ska bli jäkligt gott måste jag säga. För att jag inte ska kunna trycka i mig för mycket så kommer jag hädan efter äta på assietter. Nu kommer även viktminskingen gå saktare men nu får jag istället börja träna igen! Det ser jag fram emot! 
 
Vikt: -1,9kg                   (totalt -16,4kg)
Arm: -1cm                    (totalt -4cm)
Midja: -1,5cm               (totalt -9,5cm)
Lår: -2cm                     (totalt -8cm)

Lucka 15


Falling star


Bartender

Igår efter jobbet så åkte jag direkt iväg för att vara bartender på personalvetarnas julavslutning tillsammans med Frida. Bartender duon! Det var riktigt kul och träffade några kända ansikten! Sen otroligt grymt och bra jobb av Bettan som styrt upp och ordnat allt, en stor eloge! Det bästa var nog när jag såg två stycken smita in på herrtoan efter lite intim kelande utanför och sen när man gick förbi så såg man 4 stycken fötter inne i båset. Slutade med att vi stod typ 10 personer utanför och kollade, haha! Dock var jag inte hemma förrän halv fyra imorse och som pricken över i:et så blev vi stoppade av polisen strax innan Frida lämnade av mig. Sen var det att sova två timmar innan klockan ringde och det var dags för jobb igen, tur man är ung! ;)


Lucka 14


Fortfarande för lite plats

Sitter just nu på sjukhuset och väntar på pappa efter att ha varit hos tandläkaren. Det är fortfarande för litet utrymme mellan rötterna för att inplantatet ska få plats. Får alltså fortsätta att leva med att se ut som en hockeyspelare i käften en tag till...

 


Två timmars sömn

Kom hem halv 4 efter nästan 12 timmars jobb och sen ringde klockan 6 imorse och då var det bara att stiga upp för jobb igen. Är ju inte alls trött idag eller så...


Lucka 13


Uptown girl


Vildhjärta

 

Alla snubbar vill ju vara katt

Ibland önskar jag att jag var katt, så simpelt liv. Äta och sova. Sen ser det alltid så förbaskat skönt ut när dom sover...

 


Hello you

Hej mina vänner! Igårkväll gick jag hem till Elin (som jag för övrigt inte träffat på över en månad) och myste lite. Pratade om allt, finns ju en del att prata om när man inte sett på ett tag om man säger så! ;) Jättekul att se dig igen vännen! ♥ Annars då, har jobbat dag idag och imorgon jobbar jag kväll och direkt efter jobbet imorgon så blir det att åka iväg för att leka bartender på en student-julavslutning, kan bli riktigt skoj! ;)

Lucka 12


121212


Godnatt världen!


Take me there


När man själv ser skillnaden

Hade ingenting att göra så började prova massa gamla/nya klänningar. Då la jag helt plötsligt märke till mina ben, känner knappt igen dom. Det är kul när man själv börja se skillnaden! 
 
Här är förresten en sneak peak på min nyårsklänning! 

Dagens


Lucka 11


Time to sleep


Read all about it


Lucka 10


Julklapp

Kom hem för en liten stund efter mina små ärenden. Blev även en snabb runda på stan, köpte nya strumpbyxor till jul/nyår och lite basic smink. Skulle behövt pallra mig till Make up store också och köpa lite grejer, men det får bli senare, efter jul typ. Där har ni faktiskt en julklapp till mig, presentkort på Make up store (riktat till familjen/släkt!). Var även förbi och hämtade min julklapp från komunen och jäklar vad stort det var, kan säga att jag var rätt slut i armarna när jag kom hem. Blev rätt tungt att släpa omkring den efter ett tag! 
 
Juletiketten satte jag dit själv, så ingen annan
familjen ska tro att den är till nån av dom! ;)

10 December

Godmorgon! Idag är jag ledig och ska alldeles strax traska iväg för vägning hos min rådgivare och köpa lite mera mat och efter det blir det att hämta julklappen från komunen. Får se om jag orkar gå och köpa strumpbyxor och lite annat nödvändigt som behövs, kanske lika bra medans det är lugnt på stan! :) 
 

Open up your eyes


Lucka 9


Vecka 5 - Resultatet

Nu har jag klarat 5 veckor och brorsan skylldig mig en present! Ska bli spännande och se vad det blir för en present. ;) Är så sjukt glad att jag klarat av dom här veckorna och riktigt nöjd över resultatet! Jag har även bestämt mig för att fortsätta en sista vecka innan jag börjar trappa upp och får äta vanlig middag igen. Lika bra att köra medans jag är igång! 
 
Vikt: -1,9kg                   (totalt -14,5kg)
Arm: -1cm                    (totalt -3cm)
Midja: -2cm                  (totalt -8cm)
Lår: -1cm                     (totalt -6cm)

Äntligen klar!

Berättade jag att jag blev klar med alla julklappar idag? Så sjukt skönt! Dock behöver vi ju inte gå in på exakta antalet men, haha! Nu är jag iaf klar och behöver inte oroa mig något mer över det där. Blev nog less när jag gick snabbt på stan efter jobbet för att köpa dom sista, det är ju fasen redan helt kaos. Folk överallt som springer omkring och vet knappt vart dom ska, otroligt långa köer och ja... Jag är så glad att jag är klar och slipper allt det där i år! YAY! Nu ska jag ta en dusch och sen blir det mys till någon film innan det är dags att slå igen ögonen. Imorgon är det dags för vägning och mätning, spännande! 
 
Dom två sista!

Bästa!

Har precis haft min fina Carro här på besök. Passade på att bjuda på mitt julgodis som jag bakade förra veckan och det blev godkänt! Ska bli så otroligt spännande att få smaka dom själv sen när alla säger att dom är goda! Vi har i alla fall bara tagit det lugnt och myst, pratat om allt som hänt sen vi sist sågs och skrattat åt i princip ingenting! Super trevligt! ♥ Dessvärre kommer hon nog döda mig för att jag lägger ut dessa bilder, men jag har nästan inga bilder på oss två förutom dom när vi är typ 6år, men då hittar jag dom här från när vi var på väg ut en kväll i somras (kvällen då jag klarade mina slutprov!)
 

Lucka 8


Tisdag?

Av någon konstig anledning så har jag inte helg nu, i mitt huvud är det nämligen tisdag. Allt blev så konstigt när jag var ledig i 2 dagar och Per var här så då var det helg för mig, men iaf så är en helgdag avklarad och nu väntar bara långpasset imorgon och sen är jag nämligen ledig i 2 dagar till. Har en rätt slapp vecka framför mig nu men sen nästa vecka är det full rulle nästan ända fram till den 28e då jag flyger söderut. Annars då, sitter här med min vattenflaska medans mamma och Urban är på restaurang, yaaay! En vecka till och sen får jag äta middag igen, bara att bita ihop! 
 
Kan säga att det var rätt lugnt ute när jag stod
och väntade på bussen däromkring 06:10

7 December

Då är man tillbaka till vardagen, dvs ensam och jobb. Igår så åkte kärleken hem efter en kort vistelse. Förstår inte hur en människa kan lämna ett så stort tomrum! Ikväll är det i alla fall dags för jobb, börjar klockan fyra. Idag slog jag även på stort och sminkade mig. Har blivit för lat för att sminka mig nu för tiden, orkar inte sminka mig när jag börjar jobba så tidigt och sen när jag är ledig så orkar jag inte heller, så det blir typ aldrig av men idag kände jag att det var på tiden få känna sig lite fin, haha! ;)
 

Lucka 7


Godmorgon!

Tillbaka till verkligheten!


Kvällsmys


Pepparmint


Lucka 5


Pepparkaksbakning


Gårdagens

Glömde lägga in gårdagens lucka igår, här har vi då lucka 4.


You and I

Godnatt mina vänner, inatt har jag äntligen min älskling vid min sida! ❤


Godmorgon!


Imorgon! ❤

Imorgon behöver jag inte sova ensam längre, så nu lägger vi oss och sover så dagen kommer snabbare!


Lucka 3


3 December

Hej mina vänner! Jag har hunnit med rätt mycket denna dag. Har varit och vägt mig och köpt mera mat på Cambridge + att jag bokat tid för min julklapp till mig själv. Kan någon gissa vad? Sen har jag varit uppe på sjukhuset och röntga tänderna (igen), denna gång i någon hyper avancerad maskin som typ snurrade runt mig. Rätt coolt faktiskt. Som jag sa till dom, känns som jag sitter i en tidsmaskin. Haha, nööörd! Sen hann jag med att shoppa några julklappar på vägen hem igen så nu är jag äntligen klar, nästan, har bara min älskade låtsats mamma Anna kvar. Känn dig speciell! ;) Sen har jag även hunnit med att renbädda sängen som nu har två täcken då kärleken kommer imorgon efter jobbet! Nu blir det att ta det lugnt i cirkus en timme innan det är dags att åka att hämta ut mitt Umeå kommun kort innan jag börjar jobba klockan fyra. 

Hej mitt vinterland!


Snöbollar

Mina fina snöbollar som jag bakade idag. Både mamma och Urban tyckte dom var jättegoda så jag litar på deras omdöme och funderar på att göra en till sats i veckan! :)


Lip butter


Julbakar

Julbakar med min kära mor som alltid är så snygg på kort!


Vecka 4 - Reslultatet

Då har 4 veckor gått och jag klarat mitt egna personlig mål. Nu är det en vecka kvar, och klarar jag den så ska jag få en present av Chrille. Har även funderat på att köra en vecka till efter den här veckan, men vi får se hur jag känner när den kommande veckan är slut! 
 
Vikt: -1,7kg                   (totalt -12,6kg)
Arm: 0cm                     (totalt -2cm)
Midja: 0cm                   (totalt -6cm)
Lår: -1cm                     (totalt -5cm)

Kan inte sova...


Lucka 1


Kärt återseende

I torsdags så åkte jag hem till Frida efter en liten kort utbildning med Björklöven. Där blev det mys med en massa prat och allt mellan himmel och jord. Super mysigt vännen, så kul att träffa dig! ♥ Sen så var även Pepsi hemma, deras hund som numera bor hos hennes mormor och morfar. Har inte träffat han på typ 3-5 år och trodde inte att han skulle känna igen mig men det gjorde han verkligen. Och OM han blev glad! Lill fåret, min lill prins! 
 

Omtyckt!

Katterna tyckte om lucka nummer 1, speciellt Tiger. Mitt matvrak till katt!


Mysteriet på Greveholm 2

Har precis sett första avsnittet av julkalender och jag gillar den! Tror faktiskt att den kan bli riktigt bra. Inte så konstigt, det är ju trots allt mysteriet på Greveholm! ;)


1 December

Godmorgon mina vänner! Idag fick jag äntligen sova ut ordentligt, så otroligt skönt. När jag låg i sängen och sträckte på mig och hade det mysigt så hör jag barnen här utanför skratta och fnittrar. Så jag går till rullgardinen och dra upp den och ser det snöa för fullt här utanför. Och det kändes faktiskt helt okej, för det är ju ändå trots allt första december! Min dag kommer iaf långt ifrån bli som jag hade planerat... så vi får se vad som händer. Mådde väl inte sådär jättebra igår + mycket jobb och därav blev det ingen bloggning.
 

RSS 2.0