All clean

Sådärja, då har man tvättat rent alla dem smutsiga penslarna så nu är dem rena och redo för 20-tal makeup imorgon. Åh, det verkar så jävla svårt men jag håller tummarna och hoppas att det går bra så att jag kan få till en snygg bild. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite av mina favoriter i AA. :)


Lösögonfransar

Kom ju på igårkväll lite sådär super bra i förväg att jag inte har köpt några lösögonfransar till sminklektionen imorgon så jag fick panik och hade inga pengar men det turen i fickan så fick jag min lön idag så jag kunde springa in och raffa åt mig 3 par. Nu räcker dem nog till några lektioner, får jag hoppas! ;) Fick även med mig ett nytt puder då det andra är helt slut, nu snacka vi att det är bara plåtbotten kvar.


60 kr/st hos Kicks

125kr hos Kicks


AB + F/B Färgning

Idag på spalektionen så hade vi Ansiktsbehandling + frans och brynfärgning men - ansikstmassage då vi hade lite ont om tid så alla skulle hinna. Vi har nämligen praktiskt prov på det här nästa veckan (bra not där till mig själv!), kommer som vanligt jaga upp mig som fan så jag kommer vara super nervös trots att jag gjort det flera gånger men bara för att man säger prov så får man ju hjärtklappning, iaf jag! Får hålla tummarna att det går vägen! ;)



Idag provade vi vår nya peeling med papaya


Sista Januari

Kom precis hem efter en liten snabb sväng på stan efter skolan för att köpa lite nödvändiga saker och träffa lite mysigt folk! Nu blir det bara att vara hemma någon timme innan det är dags att börja rulla till skolan för en informationskväll för alla 9:or som ska söka. Hoppas det kommer en hög fast jag hatar att prata högt för en massa personer som jag inte känner, haha! Men det brukar gå vägen så alla som ska söka till gymnasiet, kom förbi draggen och hälsa på oss på Stylist med spa! :)

Mamma goes rörmockare

Mamma leker rörmockare efter att någon anonym person har spytt i handfatet så det blev stopp. Det går inte sådär super bra... Haha! ;)


2010-04-01


Videoklipp på G

Håller nu på lägga upp ett klipp som jag velat lägga in i ungefär ett år men det har då varit för stort. Men nu kan det kanske funka, håll tummarna nu! Ni kommer då skratta, det gör iaf jag! ;)

30 Januari

Idag har jag varit och kollat på lite fotboll med Sandra på Nolia där det är cup. Brorsan spelar bland annat finalen just nu, haha. Efter det så kom pappa och Anna och hämtade upp så for vi ut och käkade på restaurang och idag körde vi pizza. Smaskens! Glömde kameran både idag och igår, vet inte riktigt vad som håller på hända. Har varit dålig på den fronten, ska bättra mig. Nu blir det film mys!



Bjuder på en bild på mig och Sandra som togs med hennes mobil igår!


Give me your heart


Last night

Förlåt för kass update igår men först tränade jag, sen jobbade jag och sen drog jag iväg till Elin på lite drinks. Blev dock typ ingenting för mig då jag kände mig så otroligt otaggad och depp(?) typ, var dock kvar hela kvällen iaf. Kanske inte en av dem roligaste kvällarna i mitt liv men sånt vet man inte i förväg. Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Har inga sepciella planer för dagen, känns skönt! :)

Vad har jag för mascara?

emelie ^^ om Steg för steg: Sotning:
Vad använder du för mascara? :)

Svar:
Jag använder mig faktiskt utav två stycken mascarer just nu. Först använder jag Veryme Fat Lash Mascara från Oriflame och sen tar jag Build-up Volume Mascara från Isadora.


Mitt 2010 - Maj


Åkte till Kroksjö

och åt middag med den ingifta släkten

Det blev dags att inviga skolan nybygda centrum, "mitten"

Där vi sålde produkter, sminkade och gavmassage


Hägde lite med Soran

Kedjan hoppde och jag fick mecka lite

Var tvungen att överföra allt från min dator då den skulle uppdateras


Klippte ur mönster och fick hjälp av katten

Som tack fick hon en rosett

Satt ute i solen med kissen

Målade naglarna



Någon till eller samma idiot gjorde inbrott i Urbans bil

Mamma var hårmodell



Snön försvann

Skulle fota när marcus tränade (det var till någon skoluppgift!)


Låg ute och solade


Grillade

Hängde med Elin och Lina

Mamma hade smyckesparty

Det blev varmare och varmare

Solade lite till

Käkade lite pizza

Sminkade mig ute på altan


Låg och chillade på Chrilles födelsedag


Fick en ny kompis


Var en sväng på stan med dem

Tiger kom på idén hur man ska öppna en dörr, men lyckade tyvärr inte

Sminkade till Rut m.fl modevisning

och fixade hår

Klassen jobbade på kulturnatta och sminkade modeller åt Rut m.fl.


Vi stylister sminkade och frisör fixade håret

Dem fick vara levande skyltdockor


Firade Carros födelsedag!

Hade loppis på travet med mamma

Fick en till ny kompis

Mamma hade ett till smyckesparty

Clara bus var på besök

Åt lite semlor

Tjejerna fixar sig för Rix FM


Jonte var snygg på brännbollsyran

Var och grattade Annas mamma

Åt lite Kina

Var i kroksjö och hälsade på


Natti

Under kvällens gång har jag slitit ihop resumén av Maj, och herre jävlar vad bilder det blev. Det kändes som det aldrig tog slut. Nu snackar vi bildBOMB! Den dyker upp imorgon under min fotbollsträning som jag har imorgon förmiddagen. Nu blir det lite av mitt favorit program, undra villket det kan vara? (höhö) och sen ska jag slå igen ögonen. Natti! ♥


Dem gör det igen, det är inte sant!

Hur fan kan Anders "the teddybear" Bagge åka ut? Helt världelöst! Vad är Lets Dance utan Bagge? Det är absolut ingenting! GAAAH, jag fattar fan inte hur svenska folket röstar!


Stjärnkocken!

Efter en sjukt lyckad middag och ett klämt finger senare så har jag dumpat mig i soffan mätt som en jag vet inte vad. Får nu även höra av Malin lite om vad jag missade i skolan, vilket var i princip ingenting vilket kändes ännu bättre. Nu slipper vi ångest för det och kan se det i stället som en bra tajming på försovning. Riktigt lyckad faktiskt, känns skönt! ;) KUUUUL, nu spydde katt satan och vem får torka bort det om inte jag? BLÄ! Pay back time för att jag badade dem i morse...





Jossan goes kock!

Sitter nu och väntar på att tacogratängen ska blir klar i ugnen, väntar på att få en guldbrun ost på ovan sidan. Nu håller vi tummarna att det här går att äta, haha! BTW, en tutorial på sotningen kommer senare ikväll! :)


På G

En sotning kommer upp på ett tag! :)


men värt..

Bra att vakna för 15 minuter sen när man började för 45 min sen. Skön försovning Josefine och bra jobbat, jag tackar och bugar! (Y)


Världens finaste missar



Gamla godingar

Åh, har suttit och nördat mig inne på youtube och hittade en massa gamla och goa låtar som jag lyssnade på för flera år sedan. Helt sjukt att texten fortfarande sitter som sten i huvudet. GAAASH, säger bara minnen!


Adlib - Kom tillbaka ♥


Tabais Mc's - För kärlekens skull


Fonky fresh - Du var mitt allt


Anton & Affe - 26 December


Jadde - Living to love you

Årets första kundpass

Idag så hade vi vårat första kundpass för i år och då hade jag älskade Anna på besök. Så himla kul att få träffa dig igen, blir ju inte så ofta nu för tiden tråkigt nog. Hon fick iaf en standard manikyr och en rygg och nack massage. Hoppas att du blev nöjd och tyckte om det men hon verkade då gillade på smset som jag fick för en stund sen! ;)



Dreaming people

Nu: Andra Avenyn.
Sen: Sova.
Godnatt! ♥


Vill kunna laga mat!

Har precis kollat på sveriges mästerkock och jag känner bara suget på att själv kunna laga skit god mat. Tänk att bara kunna ställa sig vid spisen och inte behöva oroa sig om det blir bränt eller om man kommer måste kasta skiten när det är klart och att alla ens vänner vill bara käka hos en eftersom man är så jävla bra. Haha, det vore något! På fredag är det upp till bevis, då är det dags att ställa sig vid spisen och göra en förjävla god tacogratäng (iaf när pappa och Anna gör den). Hoppas det blir gott, annars är min fredagskväll förstörd! ;)


Mitt 2010 - April


Hade en sjukt konstig utväxt?

Provade en söt klänning inne på Kii

Köpte hårfärg

Blev svarthårig?

Jag och mamma tog drive in för första gången i mitt liv

Visade skillnaden med smink

Rensade garderoben

Fick besök av lilla Clara

Fyllde 17

Nån idiot gjorde inbrott i vår bil

Gick på promenad till travet där mamma hade loppis

Fick en finfin present av mina babes! ♥

Käkade kebeb pizza för första gången tror jag(?)

Sminklektion

Kajsa och Malin

Åkte buss till Malin i Lycksele

Togs en massa fula kort..

Massa...

Malins 17års fest

Fina girls, Kajsa, Emilie och Emma

Hela gänget

Hade mera skola, noppade lite tröjor och putsade lite skor

Fick skjuts av pappsen hem

Vi fick nya lampor till spaet

Hade frans- och brynfärgning på spaet

Sminklektion

Min sminkning på Malin

Åt middag med mina bästa! ♥

For på stan med Anna

Köpte tyg till mitt slöjd arbete

Hjälpte Anna med att rensa hennes garderob (det BEHÖVDES!)

Mera skola

Hade lite naglar

Vi grillade på Valborg och..

åt en super mysig middag!


Soon

Är i full gång med min årsresumé som är förjävla seg om jag ska vara ärlig. Men resten av månaderna kommer komma snabbare inpå nu när har resten av bilderna på min dator. Mamma är så jävla seg så det tar ju år men om ett tag så kommer April upp! :)


Bildbok

Ni kanske kommer ihåg min minnesbok som jag gjorde för lite mer än ett år sedan. Den är verkligen kanon jag är super nöjd med den, är nu på gång med att göra en ny. Det kommer verkligen ta tid för jag satt med den förra i princip ett år så det här kommer nog också ta sina dagar. Har dock väldigt svårt att välja hur den ska se ut, vad den ska innehålla och hur jag ska lägga upp det. Ingen som har några förslag?


Utan mascara

På onsdagar så har vi bara idrott och samhälls så jag orkade verkligen inte he på mascara imorse. Det kändes så himla onödigt så jag sket i det vilket var rätt skönt. Känner ni er typ inte mycket tröttare utan mascara eller är det bara jag? Segare som, konstigt är det iaf. Är det även bara mina ögon som byter färg? Idag är dem riktigt bruna men ibland är dem mer grön. Strange!



A cup of tea

Här sitter jag och har dricker en kom te, inte dirket varje kväll det händer. Ska typ dock göra det till en vana, en kopp te innan sängen är väl inte så dumt. Har precis renbäddat sängen det händer inte heller precis varje kväll. Ska nu hoppa in i duschen och ska sen krypa ner sängen, renbäddad säng är pricket över i:et, helt underbart! Håller ni inte med? Blir nog ett eller två avsnitt av AA innan jag somnar också, hihi!


Yay, snygg mugg!


Vad vill ni ha?

Lite senare har jag tänkt att leka lite med mina nya älskade sminkpenslar. Har fått in lite förslag på att ni vill ha en svart sotning och något med lila. Det ska vi absolut kunna ordna! Tänkte höra om vi har några fler förslag på lite sminkningar eller färger som ni vill se så fixar vi det! :)


Kampen om Umeå

Igår så bestämde Malin att vi skulle spela lite sällskapsspel. Det är rätt underskattat, men det är faktiskt riktigt kul. Vi började med att spela Markolioo spelet och sen gick vi över till något lite mer seriösat, Kampen om Umeå. Vi orkade dock inte spela klart hela då vi kände att ögonen höll på falla ihop, men om vi hade spelat klart så hade jag självklart vunnit! ;)


Militär idrott

Idag så började vi med våran första idrottslektion för i år och jag tror jag snackar för hela klassen när jag säger att jag blev ritkigt chockad. Det blev riktigt hårt. Jag är helt seriöst när jag säger att uppvärmningen kändes precis som militären, UPP, NER! Haha, helt sjukt men det är bra! Sen så kom fotografen idag så vi fick gå igenom kameran och ljuset så nu kommer vi få kanon fina bilder! Sen avslutades dagen med helkroppsmassage, inte helt fel!


Helt slut..

Sitter nu ny duschad, helt slut efter träningen och kollar på medans Malin spelar tvspel. Alltså helt seriöst, efter uppvärmningen var jag död, typ 10 minuter in på träning så var jag helt slut. Snacka om att kondisen är på topp. Haha, tappade även känslan i mitt vänstra bröst i typ en halv timme efter ett skönt skott. Kommer nu inte kunna amma mina framtida barn på det bröstet, kul... Nämen skämt och sida. Ska nu avsluta mina "två rader" som jag sa till Malin och vara social. Nu blir det nämligen sällskapsspel har Malin bestämt! ;)


24 Januari

 Åh så skönt det är att börja veckan med sovmorgon, det är så underbart! Hade inget spa idag eftrsom vi lånat ut salen idag till färg och stil kursen. Nu ska jag börja göra mig klar det sista och packa ner alla fotbolls saker för direkt efter skolan är det dags för träning. Nu måste jag kila, hare!



Good night!


Penslarna

Åh gud, jag tror jag är kär. Så jävla kär! Är grymt nöjd med dem än så länge, och jag tror inte dem kommer göra mig besviken. Måste självklart prova dem på en gång, kan inte motstå dem här godingarna!



599 kronor hos Eleven.se


Paket

Det kom redan i fredags men eftersom jag har varit hos pappa ihelgen så har jag inte fått det förrän idag! Wohoo, så jävla kul! Är skit taggad på att se hur det ser ut, ska bara käka nu och sen ska jag öppna!


Breakfast


22 Januari

Har precis käkat en riktigt god middag och varit ute med fin Nikita. Hon var och hoppade i snöhögarna och jag stod nedanför och kastade snöklumpar. Då var båda nöjda, haha! ;) Jobbet gick bara bra, som vanligt. Nu väntas ett mysigt samtal med Carrobarro! :)



Nikita


Hissa eller dissa?


Vilket sämt!

Jag är född som en vädur, lever som en vädur och kommer dö som en vädur! Vad är det här för strunt? Jag tänker inte byta ut mitt stjärntecken. Det är helt okej om man går efter den här nya mallen på dem ny födda men inte på oss andra. Tänker ni "byta" erat stjärntecken? Jag tänker inte va någon fisk, jag är vädur, the end!


Jobbelijobb

Har nu gjort mig färdig och är nu reda för lite jobb. Är ritkigt otaggad och det känns som det var en evighet sen jag jobbade sist, iof sig så är det typ det också. Det är nog inga problem, det brukar rulla på rätt bra. Vi hörs sen när jag kommer hem! Ha en bra dag och gå ut i det super fina vädret!


California king bed

Vet att min blogg verkligen har sugit purjolök idag men jag har faktiskt tidinställt två inlägg som kommer dyka upp medans jag är och jobbar imorgon. Det var väl inte så dumt eller? Egentligen har jag fotbolls träning imorgon men eftersom jag både jobbar och har lyckats dragit på mig en fin förskylning så måste jag stryka den. Nu ska jag lägga mig och sova innan mina ögon sväller igen av trött het. God natt alla fina! ♥


Jag och Pepsi i 4an


Frågestund?

Elin om Ny frippa'N!:
KUNG! ser ju sjukt fräscht ut på bilderna iaf, hoppas jag träffar dig imorgon så jag får se dem irl oxå:D btw vi vill ha FRÅGESTUUND nån gång;)

Jag har faktiskt absolut ingenting att blogga om nu så jag tänkte höra om vi har några som är sugna på en frågestund. Tänkte om det är några stycken som är intresserad så kör vi en, eller vad säger ni? Höll på säga att ni som är intresserade kan räcka upp handen men det blir ju lite svårt för mig att se (jävla nötskal!) så ni kan ju istället lämna en kommetar så ser vi om det är något att hänga i julgranen eller inte! :)


With one arm

Kom precis in genom dörren efter ha varit ute och käkat med pappsen och sen varit hans rörmockar assisten. Pappa bröt ju fingret igår och idag så opererade han sig så nu får han känna på hur det är att bara ha en hand. Se lite små kul ut när han gör vissa saker t.ex. sätter på sig säkerhetsbältet. Haha, tur att man själv är lättroad och sitter och skrattar. Nu har vi satt och i soffan och kollar på Messys match!

Hold it against me

Tummen upp för Britneys nya!


Britney Spears - Hold it against me

Nu ska jag ut och rasta hundarna och sen bege mig till mamma och till min underbara säng som jag egentligen ville ligga och sova i redan klockan sju men plugget måste ju göras... Fick även rycka in som akut hundvakt då pappa bröt fingret. Dem är fortfarande kvar på akuten men jag måste verkligen hem och sova...

Coming soon

Snart kommer en ny sminkning upp, stay where you are! ;)


Byte av tjänster #2

Idag var då den andra och sista dagen av våra utbytesdagar med frisör. Idag var det då min grupps tur att ge frisör tjejerna behandlingar. Jag gjorde då en helkroppsmassage, frans- och brynfärgning samt en ansiktsbehandling på fina Moa. Får verkligen hoppas att du blev nöjd och tyckte om massagen! Innan jag drog hem för dagen så sprang jag in i frisörsalongen en snabbis för att kolla hur hälften av klassen så ut i håret då det var deras tur att få fixa sig! ;)


Sabina gör ljusare och mörkare slingor

Fanny färgade utväxten

Felicia färgade svart

Emma färgade hår och gjorde slingor


Kajsa var modig och klippte bort en toffs ;)

Sidecut! ;)


200111


20 Januari

Kom hem från skolan för en liten stund sen och jag blir alltid lika arg och irriterad då jag kommer in efter har suttit på den där jävla cykel i denna kyla. Världens trögaste cykel, åh jag dör. Varför gud? Varför kan du inte bara ge mig ett månads busskort? Det är jag väl fan värd, eller? Äntligen har mamma köpt hem gröna äpple, åh så gott!


Sleep tight


Dagens bästa!

Det bästa är ju när man är som mest deprimerad över svenskaprovet så kommer mamma hem från bion och har med sig lite godis. Dagens höjdpunkt! Nu blir sen mitt älskade Andra Avenyn innan ögonen läggs igen, natti!


FUCK YOU

"I can see I'm dying...
I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why
Everytime I looking in the book
I see I die a little more inside
I don't wanna hurt myself anymore
I don't wanna take away my life
I don't wanna be.... a murderer!"

Text och musik: Josefine Jonsson



JAG ORKAR SERIÖST INTE MER, den här boken tar livet av mig. Fyfan vad jag längtar tills det här är över...


Mitt 2010 - Mars


Käkade lunch buffé på Eurasia med Anna

Jobbade på boddy Holly med Brolle

Fyndade dessa skor för ynka 33kronor på REA!

Vi hade "smink efter bild" på sminket

Jag och Malin spårade efter att vi skulle sminka varandra

Pappa och Anna köpte en ny bil

Jag och pappa var och körde skoter

Hälsade på Farfar på sjukhuset

Klippte klorna på kissarna

Var ute på långpromenad med Nikita

Världens finaste!

Klippte mig


Glömde hårsnodd på jobbet så då tar man det man har! ;)

Trodde jag var cool?

Jesper cutta fingret på jobbet

Vi köpte ny soffa

Klassiska make på skolan, här har vi min make på Seinab

Åkte med pappa och Loke hem från skolan

Hade en spökkväll med brudarna!

Haha, jag kan verkligen inte spela död...

Emilie

Haha!

Hade tema fotografering på skolan och jag var clown!

Bakade världens godaste muffins

Käkade middag hemma hos Farmor och Farfar med Anna


Hängde med Elin


Angående sminkpenslarna

Elin om Pssst...:
vart köpte du detta unga dam?=)

vickis om
Pssst...
ååh! äre från eleven? vad kostade det?

Svar:
Precis, jag har beställt penslarna från Eleven.se. Där finns det många olika pensel set men man kan även köpa enskillda penslar för er som kanske inte vill ha så många. Pensel settet som jag köpte gick på 599 kronor och innehåller då 21st olika penslar och kommer som sagt från Eleven.



19 Januari

Gillar faktiskt mitt nya schema. Har riktgit sköna onsdagar, sovmorgo till halv tio, idrott, samhälls och sen var det slut. Lovley. Har suttit och kollat lite snabbt igenom nya nr. av Vecko Revyn (läste typ halva tidningen) som dök ner i brevlådan idag. Nu är det dock dags att ta tag i plugget, ska försöka jobba stenhårt nu tills det blir time for dinner!



Pssst...

Jag glömde att berätta vad jag råkade klicka hem igår och som snart är mitt, can't wait! Herrejävlar, här ska det sminkas!


Ny frippa'N!

Har nu blivit så gott som tvingad av min kära och ivriga Elin att lägga ut en bild på håret. Tänkte att det kanske finns någon fler ivrig liten person som är också sugen på att se resultatet, so here we go. Dock var det riktigt svårt att få till en bild på hur det egentligen ser ut men eftersom Elin är så ivrig och har så fruktansvärt bråttomt så får det här duga! ;)


Svårt att fånga hur det verkligen ser ut in real life!


Byte av tjänster

Här kommer det en bildbom från idag. Vi har delat upp det så att det är hälften från våran och hälften från frisör, så idag fick hälften från våran klass fixa sig hos frisör och halva klassen från frisör fick behandlingar. Så på torsdag byter vi, att vi som fick idag ska göra på frisör och så tvärt om! ;) Förstod någon av det jag skrev? För det gjorde fasen inte jag själv!


Malin B skulle färga det lite mörkare

Emilie gjorde en inpackning

Nellie skulle avfärga

Här färgar Malin min färg till mina slingor

Maja ska få slingor av Johanna

In action!

Maja och Johanna

Cassandra och Rawaa

Alexandra färgar håret på Seinab

Linnea avfärgar Nellies hår

Fick fina guldiga små paket i håret! ;)

Nellies hår innan jag for hem! ;)


Sjuk?!

Känner mig så sjukt jävla hängig, trött, frysen, ont i huvudet och så en förskylning på det. Alla syntom som jag brukar ha (förrutom förkylningen då) när jag börjar bli sjuk. Känns inge vidare, speciellt när jag verkligen måste plugga och nu när jag mår skit har jag ingen större lust att dunka ner huvudet i boken för det kommer ändå inte fasta något. Ska lägga mig och vila och se någon film och hoppas på att jag kommer må bättre efter det. Annars får jag väl lägga mig och sova och hoppas att jag mår bättre imorgon när jag vaknar!


Slingor

Kom hem från skolan för en liten stund sen med ett nytt hår. Har ju nämnt tidigare att vi stylister och frisörer ska byta tjänster med varandra och idag var första dagen. Känns kanon bra och jag är jätte nöjd! Tack så hemskt mycket Malin, blev awesome! Bilder från lektionen och på resultater dyker upp senare för nu är det mat som gäller!


Ryggmassage

Kan säga att ryggmassagen idag som vi hade på spalektionen var riktgit efterlängtad. Man blir ju lite bortskämd nu med att ha spa en gång i veckan och få massage och andra ompysslade saker och sen har man lov och får helt plötsligt ingenting, haha! ;) Nämen efter jag stod och typ bokstavligt talat slet sönder min rygg efter kört fast med skotern så var det riktigt skönt med massage, underbart!







HAHAHAHA, älskar bara Malin B's face!


Tillbaka efter ett och ett halvt år!

Så då var den första fotbolls träningen på riktigt länge avklarad! Fyfan, man känner verkligen att kondisen har sjunkigt några stepp på den osynliga konditionstrappan som aldrig har existerat. Men ack så kul det är! Känner mig så jävla hemma i målet med mina två herr stolpar på varsin sida. Det kan jag inte neka! Svettlukten, spotta i handskarna, slänga sig, vilken nostalgi! Josefine är nu back on track! Nu ska jag joina min oeniga vän Dikten och vi, vi kommer inte riktigt överrens men jag får göra mitt bästa för att få det att funka mellan oss! ;)


Känns konstigt

Det känns hel konstigt att ha tagit fram mina fotbolls saker. Imorgon är det dags för min första träning på 1 och ett halvt år och det känns helt kansigt men förhoppningsvis så kommer det nog gå vägen. Bara jag får stå i målet så är jag nöjd. Sitter nu och kollar på filmen 'En prinsessas dagbok' som går på tv, sen ska jag hoppa in i duschen och sen är det bed-time. Jag har även tidinställt inlägget om sminket steg för steg, så det kommer dyka upp imorgon när jag är i skolan någon gång. :)


Kissen

Tiger har hittat en ny leksak, verkligen skit kul tydligen! Bilder på en sminkning kommer upp på ett tag och då kommer även en liten halv steg för steg!


Ur fokus!

Åh, nu är jag så less och ur fokus på plugget. Har iaf märkt ut alla hundratals sidor som jag ska träna in och jag blandar bara ihop allting. Nu ska jag hitta på något roligt så jag kommer bort från det här ett tag, sen får jag återgå till plugget senare när jag har lite mer energi. Ska leka med sminket senare och om det blir okej så kommer det dyka in här senare! :)

Plugg hela dan

Godmorgon! Har precis vaknat upp från dem döda och ska nu få i mig lite frukost. Kan säga redan nu att det kommer inte bli någon större rolig dag idag, har lovat mig själv att jag ska plugga hela dagen idag så vi får se hur det går med det men ska göra mitt bästa! :)


Frans och brynfärgning

Ikväll så färgade jag mammas ögonfransar och buskar till ögonbryn. Det gick bra som vanligt typ, haha! Ögonfransarna blev då svarta och brynen blev ränsade och mamma blev nöjd. Då finns det ingenting att klaga på! Jo en sak, hade nämligen slut på pads (bomullsrondeller) så fick ta bomullstussar istället men det gick lika bra.  Glömde även ta en före bild så den blev lite halvdålig bild där! ;)



Ja, det här är då min "före"  bild ;)

Efter


Back in the goal?!

For tillsammans med några brudar till Röbäck och kollade på när några tjejer från vårat gamla lag spelade match. Vilket slutade med det hela att jag och några tjejer till ska fara och provträna på måndag. Jag vet typ knappt vad jag själv har gett mig in på men det blir nog bra. Haha, nu är det dags att komma i form och ställa sig i målet igen, hur ska detta gå?


Var sjukt kallt idag, håret blev alldeles vitt!


Snyggt jobbat!

Jag är sämst men dock världsbäst på klösa upp skorper. Åh vad irriterande så nu har jag ett ännu större sår mitt på kinden, jättefint. Bra jobbat Josefine. Satt dit världens största plåster nu så nu är det verkligen vackert, tur att man är själv! ;)

15 Januari

Good morning sunshines! Har precis ätit frukost med Carrobarro som har sovit här inatt. Hjälpte henne igår med att göra om hennes hästblogg som hon har haft tidigare men som rann ut i sanden, men nu är hon på gång igen. Så om du är rid intresserad så gå in och kika här! Nu ska jag börja göra mig klar, senare blir att åka iväg till Röbäck och se lite fotboll.

Update: Haha, upptäckte precis nu när jag såg kommentaren att jag skrivit december av någon konstig anledning, men självklart menar jag Januari! 
 


Bjuder på en bild från förra året


Mela lis

Som vanligt när vi fyra ska göra någonting tillsammans så blir det aldrig riktigt som vi tänkt oss. Tanken var att vi skulle äta taco buffé på Balder men vad är oddsen och när vi kommer dit så har något företag abonnerat hela jävla restaurangen. Så istället tog vi vårat pick och pack och vandrade till grann restaurangen Eurasia så det blev kinamat istället, och självklart så blev det friterad kyckling för hela högen. Vi är som sagt en fyrfot, vi äter likadant, vi går likadan (eller?), vi tänker likadant (oftast), vi skrattar likadant (inte alls!). Ja, som sagt, hur lika som helst! ;)


Elin och Carro

Carro fick kyla ner Elins öron efter att dem börjat koka! ;)


Pigga brudar!


Middag med fyrfoten

Carro kom hit för en stund sen och nu håller vi på fräscha till oss innan vi drar in till stan för en middag tillsammans med Elin och Sandra. Den stadiga fyrfoten, haha! Blir kanon mysigt! Näe, nu ska jag ta mig i kragen och fixa fågelboet som sitter på mitt huvud. Har tidinställt ett inlägg som dyker upp lite senare, så håll utkik!

Tampongtjuv

Blev lite små chockad men framförallt så full i skratt när jag går in i badrummet och hittar massa tamponger utspridda över golvet. Stod länge och funderade hur fan dem kunde ha hamnat där med tanke på att det inte var jag och mamma var på jobbet och hon började före mig imorse. Jag tror ju knappast att jonte skulle vara där och greja men sen kom jag på vem det var, Tiger. Mina tamponger har numera blivit kattleksaker, att man inte ens kan få ha sina tamonger för säg själv längre! ;)


14 Januari


Årskrönika

Kom precis hem från skolan efter att ha fått sluta tidigare. Samhällslektionen ställdes in så vi flyttade fram våran svenskalektion så vi fick sluta tidigare. Otroligt skönt, det är inte varje fredag man får vara hemma innan tolv. Nu ska jag ta tag i samhällsuppgiften som vi fick istället för lektionen och och göra den klar så att jag sen är fir. Dags för att se Rapports årskrönika!


Kvälls prommis!

Kom precis hem efter en lång promenad med Anna på en och halv timme. Var riktigt kul att se dig igen gumman, och nu får vi börja ta igen våra dagar. Tycker dem blir av är alldeles för sällan nu för tiden! Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sen ska jag dyka ner i sängen. Känns som jag kommer somna sittandes! Vi hörs imorgon mina vänner!

Mitt 2010 - Februari


Myste med Tiger

Hade anisktmask på spaet

Mera mys

Hade "3 skuggor" på sminket

Rensade bikinilådan

Jobbade lite

och tränade lite

La upp några gamla klipp

Färgde mammas hår


Hade sotning på sminklektionen

Malin och jag

Lekte med sminket hemma


Bakade

Färgade Annas bryn och fransar


Tränade lite till

Åt lunch/middag hemma hos Emilie med Emma och Kajsa

Emilie, jag och lilla Zlatan

Målade Emilies naglar med vänster, blev otrolgt snyggt! ;)

Hade kajal i globen på sminket

Min sminkning på Isabelle


Var ett stycke hundvakt

Åt glass med varma hallon ♥

Tog blodprov och blodsockeprov

Gjorde milkshake

Mysan

Hade standard manikyr på skolan


Vi busade på skolan

Bakade bröd


Sandra fyllde 17år


Todays


Gick hem

Jag tog mig faktiskt i kragen och gick hem från skolan idag. I och för sig så hade jag inte så mycket val, mitt busskort tog slut i morse! Haha, nämen hade förvisso redan planerat det och det var faktiskt riktigt skönt speciellt när vi fick sluta tidigare så det var fortfarande ljus och inte så farligt kallt. Imorgon blir det cykeln till skolan, återstår att se om det är lika skönt! ;) Nu ska jag göra iordning del 2 på min lilla årsresume!


I'M SO HAPPY!

Åh, ni anar inte hur jävla glad jag är idag asså! Har fan burit på en fet jävla klump över hela lovet pga oro för att få ig på nationella provet i matte och idag fick vi veta resultatet och vet ni, JAG KLARADE DET! Jag fick 10+3, alltså 13 poäng och g var 12. Fick 1 poäng över på förra provet också och jag säger som min lärare sa, snacka om stolpe in men dock en jävligt skön sådan! Nu slipper jag matten för gott (typ?), åh det så jävla bra. Annars hade jag måste göra om det i februari men nu slipper jag det! Känner mig fan 10kg lättare, svävar på moln. Det ska firar med en pluggfri dag, det är jag utan tvekan värd!


God natt världen

Känner på mig att jag komma sova som en stock inatt, finns fan inget bättre! Dock förstörs allt när jag tänker på att klockan ringer halv sju imorgon...


A la josie and mali förhör

Nu har jag och Malin kört live förhör på msn a la Josi and Mali! Haha, det gick väl helt okej. Vi båda fuskade nog lite granna på vissa frågor men, hihi. Kan säga att det inte sitter som sten som det egentligen borde göra men nu orkar jag inte mer. Ska nu hoppa in i duschen och sen kanske se något Andra Avenyn avsnitt, det är jag väl värd nu?! 

Äntligen, ska jag få bli snygg i håret!

På tisdag ska jag  Ä N T L I G E N  få bli snygg i håret. Då ska vi nämligen byta tjänster med frisörerna (och på torsdag), så dem fixar vårat hår och så får dem valfri behandling av oss stylister. Mitt hår behöver verkligen klippas, det är rätt slitet nu (inte så konstigt med tanke på när jag klippte mig sist!) men vill ändå inte klippa det för mycket, hihi! (A) Älskar längden som jag har nu men det är klart det ska klippas, det är ju hår så det växer ju ut igen! Kommer även köra på lite slingor som jag gjorde sist, kommer nog bli awesome!


Håret efter någon vecka efter jag slingade det förra gången vi bytte tjänster!


The first day

Så, då var den första skoldagen för i år avklarad. Kändes lite konstigt att säga så men så äre. Blev väl ingen vidare mjukstart, har prov imorgon, uppgift till på fredag och så ett stor jävla prov om alla epoker och dess författare till fredag nästa vecka. Jag dör, långsamt! Direkt när jag kom hem kastade jag av mig kläder och hoppade i våra nya filt med arman. Otroligt jävla skön och riktigt snyggt mönster också, me like!


Count on me

"You can count on me like 1, 2, 3. I'll be there..."

Bruno Mars - Count on me

Mitt 2010 - Januari

Så nu kommer hela mitt 2010 i bilder. Det kommer några bilder som jag inte ha publicears tidigare, annars känner man nog kanske igen det mesta för er som hängt med länge! Som jag sa blev det en hel del bilder så det kommer troligast komma ut en månad i taget. :) 




Myste en del men kissen

Var ute i kylan

Mitt nyårslöfte hade börjat och det här var mitt nya "godis"

Åkte ner på stan med mamma

Käkade från Subway



Gjorde några coola lockar

Det blev mega krulligt

Jag och Carro letade efter pizzabud

Min säng gick sönder


Hittade mina mjölktänder


Var på stan och på strömpilen och shoppade med Anna

Fick in en flaska i munnen

Var ute med hundarna

Jobbade

Käkade våfflor hemma hos Anna och övernattade

Färgade mammas fransar och bryn

Skolan drog igång igen

Blev mycket bus och skratt

Seriösa på jobbet


Hade vår sista hårstylingslektion för åk.1

Mamma tjatade om hjälp


Hade spamanikyr på skolan

Myste lite till med kissen

Råkade ha sönder en stol på skolan


Var ute med Nikita

Hade röda läppar på sminket

Var på studiobesök på Gammlia



Åkte skoter och såg ut som ett monster när vi kom tillbaka

Min minnesbok blev klar

Mamma hade ljusparty

Ansiktsmassage på skolan

Shoppade ett lass från H&M


Var på bio med Anna och såg Snabba Cash och fick åka hem med taxi i snöstorm.
(Notera att vi knappt höll på ta oss hem)

Hade killsminkning på skolan där min bror Jonathan ställde upp

Före / Efter


Designprogrammet hade modevisning


Hade myskväll med Sandra


Var och fikade med Carro, Elin och Lina


Kollade lite på brorsans cup


Jag vill bli brun!!!

Sitter och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan fara hem till mamma och fixa klart den första årsresumen och plugga lite grann. Imorgon är det ju dags att återgå till verkligheten och skolan drar igång igen. Känns jävligt drygt att man typ nästan börjar med prov. Det enda jag har i mina tankar är utomlands och en solbrändhud. GÖR MIG BRUN NU!


Tutorials

sanna om Brownieee:
vad roligt att du uppdaterar med sminkningar! kan du inte visa hur du gör också? :)

Bettan om
I'm blue:
kan du inte lägga upp en liten skola om hur du lagt ögonskuggan steg för steg? :)

Svar:
Självklart kan jag visa hur jag gör steg för steg. Tänkte faktiskt sminka mig ikväll så får se om jag gör en steg för steg då annars kommer det inom en snart framtid! :)

För mycket snö leder till problem

Det har ju kommit en jävla massa snö i år vilket leder till otroligt höga plogkanter. Man ser ju fan inte ett skit på varken gångbanan eller bilvägen om man kollar åt sidorna. Allt är ju bara vitt. Eftersom det har kommit så mycket snö så är ju cykelparkeringen hos pappa översnöad. Så när jag kom hit i fredags och skulle parkera så var det ju snö upp till midjan typ. Så det var bara att hämta spaden och skotta fram ett litet parkering hål! Blev jävligt snyggt!


11 Januari

Godmorgon! Vaknade nyss och har nu bara kastat på mig några kläder och ska nu kasta i mig någon mat. Om en timme ska jag vara hos pappa och va hundvakt en stund tills pappa slutar jobbet! Årsresumen* del 1 kommer och jag vet att jag stavade fel men jag orkade inte ändra det när jag först blev påmind, det är ju bara charmigt! ;)


Eyebrow

Nu har man iaf lite mörkare bryn och mycket mer välplockade. Har varit fruktansvärt lat på den sidan nu dem senaste veckorna och bara låtit dem gro. Ska försöka få dem lite större, tycker dem har blivit så smala nu men det är inte lätt att låta dem växa samtidigt som man vill ha dem snygga! 



Före

Efter


Kladdis

Ikväll har jag haft kära Carrobarro på besök. Vi käkade middag och sen har vi legat och spanat efter en utlandsresa men det finns ingen som passar. Efter flera timmars sökning så gav vi upp och gick och bakade en kladdkaka, årets första. Gott som bara den! Nu ska jag färga mina ögonbryn innan jag hoppar in i duschen! :)




Årsrume?

Många bloggare har ju nu haft en årsrume nu på sina bloggar, dock inte jag. Jag har funderat på det där lite fram och tillbaka men jag tänkte höra med mina kära läsare om ni vill ha en årsrume? Isf fixar jag det mer än gärna, lär ju bli en hel del bilder skulle jag tror. Om ni vill ha en så fixar vi en, om inte så skippar vi det. Så vad säger ni? :)


Fågelskit!

Det borde fan vara förbjud att plugga under lovet för det är precis det jag gör nu och det känns fasen förjävligt att måste plugga på sin lediga tid. Speciellt när det är något helt ointressant från min sida. Som nu, vi har prov på om olika fåglar. Kan det bli mer intressant? Tror ni jag bryr mig om vilken fågel som sitter på träden? Inte ett skit och nu ska jag kunna vad dem heter och hur dem ser ut. Vafaaan, alla ser ju fan likadana ut. Jag kan två och det är jag stolt över, Blåmesen och Domherren! Kill me...


10 Januari

Ställde egentligen klockan på 10 för att inte sova bort hela dagen men jag var alldeles trött för att stiga upp och istället låg jag kvar och halv sov till halv tolv ungefär. Skönt! Ryggen känns iaf lite bättre idag men det är fortfarande samma kärringrygg. Idag blir en lugn och skön dag hemma, blir att fixa brynen, plugga lite och eventuellt lite sminkning. Det dyker säkert upp något annat med! :)


Spikmatta

Åh min rygg, jag tror jag dör! Har så fruktansvärt ont i ryggen så att det är hemskt. Har ont i alla jävla delar, delar som jag inte ens visste fanns. Har precis legat på spikmatten en stund för första gången in my life. Är nu knall röd på hela ryggen, som om jag bränt sönder mig. Fick igång blodcirkulationen iaf och ber nu till alla gudarna att det känns bättre imorgon!


Taormina

Ikväll har jag varit och käkat middag på restaurang Taormina tillsammans med Pappa och Anna. Det blev fläskfilé och pommes, mums!



Dinner

Igår ikväll så hade jag, Sandra och Carro en jätte mysig middag hemma hos Sandra. Vi slog även på stort och gjorde någonting annat än tacos eller kött. Det blev nämligen kyckling och ris, blev riktigt gott! Det blev även en rekord lång middag och vi snackade om allt mellan himmel och jord, super mysigt! Sen gick vi över till Elin där hon, Ida, Jazza och Farah var. Där blev det sällskapsspel, charader och pingis och vi får inte glömma lite dans som Farah lärde mig! ;) Dock slutade det att jag fick ont i hjärtat(?) och slowade down sen när det var dags att bege sig hem så fick jag gå den "långa" vägen hem, runt snön över till huset mittemot! ;)


Carro och Sandra



Bjuder på den ;)

Farah och Sandra i en pingismatch


I'm stuck

Igår var jag ju som sagt och körde skoter och eftersom jag inte tagit skoterkörkortet så får jag inte fara ut på lederna med pappa, Ove och Calle. Så jag och Viktor (min ingifta kusin kan man som säga) körde på åkern istället. Det var riktigt kul att köra men dock var det riktigt guppigt och mycket lössnö. Efter ett tag gick Viktor in för att han frös så var jag själv ute på åkern och tror ni inte då att jag kör fast! Hade ingen som kunde hjälpa mig och jag stod och slet åt alla håll och kanter och efter ett kämpande på en kvart och ca 30 sekunder från att ge upp så kom jag äntligen lös. Just nu skulle jag bara kunna döda för så ont jag ha i nacke och rygg idag, helt sjukt! Med tanke på hur mycker jag slet med den där tunga skotern igår så är det nog inte så konstigt...



Pappa och ny skotern


Snowflings

Godmorgon! Klev upp för en för en liten stund sen (egentligen nyss men en det andra lät bättre ;) ). Sitter nu och käkar lite frukost och SATAN vad det snöar. Fick typ världen chock! Flingorna är ju lika stora som sockerbitar typ?!


Ont om tid!

Förlåt för kass update men sämre kommer det bli. Kom precis ut genom duschen och fått bort skoter lukten och jag tror jag fick med mig 20 liter vatten i håret också. Droppar som aldrig förr! Måste skynda mig nu, ska vara hemma hos Sandra om 25 minuter och här sitter jag i underkläder. Stressad som tusen! Vi hörs senare ikväll, puss på er!

Ont om tid!

Förlåt för kass update men sämre kommer det bli. Kom precis ut genom duschen och fått bort skoter lukten och jag tror jag fick med mig 20 liter vatten i håret också. Droppar som aldrig förr! Måste skynda mig nu, ska vara hemma hos Sandra om 25 minuter och här sitter jag i underkläder. Stressad som tusen! Vi hörs senare ikväll, puss på er!

Klipp från bilresan

Medans jag är ute på åkrarna och bränner en massa snö så lägger jag upp ett litet klipp från bilresan upp till Lycksele. Sjävklart så dunkar vi Rihannas nya album i högtalrna, måste ju värma upp till globen! ;) Kajsa berättar även lite om alla 1000 renar vi såg, asså nu skämatar jag inte! Det var minst 1000 renar, helt sjukt! Har aldrig sett så många i hela mitt liv!


Dreaming away

Nu är det dags att sova för min del så att jag är pigg imorgon när dem kommer in och väcker mig. Följer nämligen med pappa imorgon och ska köra lite skoter, måste ju inviga vinter/årets första körning! Egentligen vill jag bara iväg till värmen. Sola, bada och bli brun! Och imorgon ska jag göra rena rama motsatsen, haha! Drömma, det får man..


Saknar...


Pictures

Nu kommer det äntligen lite bilder från våran lilla vistelse i Lycksele. Det var super mysigt att få träffa brudarna igen! Vi spelade en hel del spel, åkte och träffade Malins kompisar och hennes pojkvän en sväng och sen blev det mys framför tvn innan vi somnade som små prinsessor.
(Snodde även två bilder från Emilie)


Vi körde bild upp och Emilie körde, hon kör som en gud!

När vi kom fran så spelade vi Geni (tror jag?)

Åt min allra första tacotårtbit, super gott!

Spelade lite tvspel

Malin

Vi spelade "Vem är jag?" (som jag nyss döpte så fint!)


Söt Tova

Fruktsallad och glass

Vi körde "Med andra ord", fast med egna ord! ;)

Emilie

Vi åkte en sväng förbi Malins kompisar, Shirie, Gabriella, Elin och Tim
(men tyvärr hamnade Shirie lite out of the bild!)

Malin och jag

Myyyys


7 Januari

Ville bara säga att jag är hemma och håller nu på försöka lägga in bilderna på datorn men det vill sig inte riktigt. Att det alltid ska skrångla! Bilderna från Lycksele åker in så snabbt det går vill säga! :)

Lycksele

Håller nu på packa väskan till våran lilla roadtrip till Lycksele där vi ska vara med finfina Malin men jag har helt fått hjärnsläpp! Vad brukar man ta med sig? Vad behvöer jag? Springer runt som en yr höna och bara tar något men det löser sig. Har jag glömt det får jag nog låna! Kajsa drog just upp en mini lista som jag checkat av så det är nog lugnt. Men mina vänner, drar nu iväg till Lycksele så update blir låg. Har dock tidinställt ett inlägg ikväll men annars är det rätt stilla! Som sagt, vi hörs när vi hörs!


Good night!

Nu är det dags att krypa till sängs, imorgon är det nämligen dags för nya äventyr! ♥


Mina fina ♥


Sorority Boys

Jag och Sandra precis sett klart en av dem skönaste filmerna jag vet. Hade inte sett den på flera år pga av att jag glömt bort vad den heter, men nu! Åh, älskar verkligen den här filmen. Så grymt jävla klockren! Har ni inte sett den så se den, ni lär skratta, det kan jag lova!


Catfight


To be continued


Ayer


1, 2, 3, Ost

Igår hade jag en liten mysig kväll för mig själv. Det vara bara jag, datorn och Andra Avenyn. Underbart! Till det så blev det lite kex och ost. Riktigt gott, det är verkligen underskattat. (Ptsss.. Är snart klar med säsong två, hihi!)


Förvandling av rum

Just nu håller vi på med ett omöjligt prodjekt här hemma. Vi ska nämligen försöka göra om Marcus rum till ett sparum, men det är helt omöjligt men det verka inte mamma förstå. Först och främst har vi typ 1000 saker och sen är rummet minimalt. Vi har då kommet en bit på vägen iaf och nu får det se ut som det gör. Haha, jag orkar inte mer men det är helt okej nu och det får duga. Mina produkter är då på plats på sina hyllor, det är det viktigaste! ;)


Angående hår

Håller ni inte med att när man jämt gör något slarvigt med håret så blir det oftast snyggt men sen när man ska försöka göra det seriöst någon annan gång så lyckas man aldrig. Det är så jävla typiskt. Kastade ihop mitt dyngiga hår i en fläta idag och det blev faktiskt snyggt, men tror ni jag kommer lyckas nästa gång då jag verkligen vill ha en fläta? Näe...



Svårt att fånga hår på bild, snyggare i verkligenheten!


Make up time!

Har inga planer för kvällen så varför inte låra penslarna få arbeta lite. Time for make up!


Sundsvall



Sminkade mig i bilen, inte det bästa stället att sminka sig på men

Min chaufför tyckte det gick kalas bra!






Chrille och Jonte kom lagomt till matchen




Mami och Messy


Home

Kom hem för en liten stund sedan och sprang och landade i sängen direkt. Sov på typ hela bilresan hem vilket var grymt skönt! Nu är man lite piggare men fortfarande seg. Ska nu lägga in lite bilder från min lilla tripp, dem kommer in på en stund!


Mooorning

Har precis varit och käkat frukost med mamma. Mycket godare frukost än middag är en sak som är klar! Just nu sitter jag som ett levande lik på sängen medans mamma gick ner till Chrille och Jonte som är och käkar nu. Har sovit as kasst. Alltså 1 platt kudde är inte okej, platt som en bok typ.  Har kännts som jag legat med huvudet bakåtlutat hela natten, inte skönt... Jag som är van med att ha 5 kuddar min säng!


På hotellet

Sitter nu uppe på hotelletrummet och väntar på att restaurangen ska öppna. Jag är hungrig som ett as! Kul, att när man kommer hit och ändå försöker få en hyffsad lugn och avslappnad kväll så kryllar hela hotellet med massa hockeypojkar. Typiskt! Glömde även kamerasladden hemma *yay* (ni får se bilder när jag kommer hem), men jag har iaf gratis internet. Det gillas! Och nu släcktes tv av sig själv, scary!


Hotellet är dock inte lika snyggt och fräscht som det Turkiet!


Mot Sundsvall

Nu är det dags för mig att hoppa in i bilen och åka en 4 timmars lång bilresa ner till Sundsvall. Som ni kanske förstår så blir det ingen vidare bloggning idag/imorgon men jag tror ni överlever. Om inte får ni väl kolla igenon arkivet, där kan ni rota i nästan allt som har hänt i mitt liv undet 2 års tid. Den ni! ;) Hare super nu, så hörs vi när vi hörs. ♥


3 Januari

Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska nu börjar göra mig klar för att lämna Umeå över en dag. :)

Leaving tomorrow

Kvällen har jag spenderat med fina Sandra. Vi började med att gå ut på en promenad, en lång promenad om man jämnför med min senaste lilla promenad! ;) Vi runt åkern och pratade allt mellan himel och jord, väldigt skönt att promenara och bara rensa tankarna lite. Efter det så gick vi vidare till rimi för att köpa lite chips och dipp och inviga mina första chips på över ett år, och det var förjävla gott! Sen såg vi filmen P.S I love you. Underbart fin, vilket får mig att tänka på hur jävla dåliga vi är på att uppskatta sakerna som vi har. Det är mitt nyårslöfte, att börja uppskatta saker och ting mer, allt det fina som jag har och allt som händer! Nu ska jag börja krypa ner till sömns, för imorgon lämnar jag umeå för att åka fyra timmar längre ner. Yes you heard me, Sundsvall tomorrw baby!


En bild från min förra tripp ner till Sundsvall i September


City match

Nu är jag inget stort innebandyfan och kan i stort sett ingenting om innebandy, men matchen var inte bra. Det gick lite segt för våra citygrabbar. Jag satt mest och tänkte på helt andra grejer t.ex att det är stor skillnad på stockholms dialekt och våran dialekt, hur konstigt det är att det bara helt plötsligt slutar växa hår på killars huvuden, ja och så vidare. Haha, inne i matchen va?! Näe, men tittade faktiskt på matchen fast det kanske inte låter som så! ;) 
 


2 Januari

Drar iväg och ska kolla på innebandy tillsammans med Elin och Sandra. Min favoritsport... Haha, nämen det blir nog great! Vi hörs när jag kommer hem, måste börja göra mig klar så jag är redo när bussen kommer. Ha en bra dag!


Nyårsafton

Här har vi en bildbomb från nyårsafton. Elin ser skräckslagen ut på typ alla kort och alla har tydligen fått demonögon men det är nya modet, så enjoy!



Jag och Carro hade en mysig liten middag



Carro, Elin och Sandra

Sandra och Carro

Jag

Elin och Sandra

Säxi Elin


Elin och Sandra äter min otroligt goda efterrätt



Systrarna Hilli




Haha, love this one!



Elin och Peter







Vi fyra ska bara inte vara på kort tillsammans, det blir aldrig bra, haha!


Jag lever!

Tjenare älskade blogg! Tänkte bara säga att jag lever, jag bloggade ju som ni kanske såg ingenting igår men jag orkade verkligen inte. Kände att jag inte orkade ha några måsten så jag låg typ i sängen hela dagen igår och inatt har jag sovit som en stock och vakande inte för nu! Så nu har jag lite ångest att jag typ sovit bort hela dagen men nu är jag vaken och nu ska det bloggas! Bilder från nyår kommer! :)


RSS 2.0