Trevlig valborg!


30 April

Har försökt mobilblogga hela dagen men det har skitit sig helt! Nu hade jag iaf tänkt att kleta på lite smink och göra mig fräsch för kvällen! :)

Stay in this moment!


MUA: Malin Bäckman
Foto: Maria Westling


29 April

Har precis suttit och gjort klart resumèn för Maj förra året så nu är den klar och är redo att publiceras på tisdag. Näe hörrni inte mycket fritid här inte, nu ska jag återgå till det jag egentligen skulle göra. Blääh...


Frågestund!

Nu tänkte jag att det är dags för en frågestund. Jag har ju aldrig haft en tidigare (på 3,5år) så tänkte att nu är det då på tiden, och så får vi se hur många som nappar. Det är bara att dumpa alla frågor och funderingar ni har så ska jag svara på dem så gott jag kan senare i veckan.


In my head


Done!

5390 ord och 21 sidor senare så är den inlämnad och klar, ÄNTLIGEN!


Inga framtänder!

Har så ont i framtänderna så jag inte ens kan bita av brödet. Känner mig som ett litet barn som måste göra maten i bitar...


Ny bikini

Köpte en ny bikini idag när jag mellanlandade på stan mellan tandläkarbesöken. Har haft ett helvete med att hitta en bikini som inte ska ge några fula linjer till balen men då hittade jag denna inne på H&M. Nu blir jag nog inte kritvit i urringningen, goooood! Tycker det var en härlig färg också, snyggt när man är brun. Fast, ja.. Nu måste man bara bli brun först! ;)


Rond 2

Då är jag på plats hos tandläkaren igen, andra gången för idag. Blääh


Skruv i tandköttet?!?

Då var provet avklarat och det gick faktiskt helt okej. Mycket tack vare min älskling som förhörde mig igår! :* Nu sitter jag på bussen på väg mot tandläkaren, livrädd! Jag tror nämligen att det är idag dom ska sätta in en skruv som ska hjälpa till att dra tanden. Skönt... Får väl se hur jag mår efter, om jag ens överlever! :O


Godnatt världen!


Småföretagande

Imorogon får vi äntligen lätta axlarna lite med ännu ett prov. Jag vill bara göra bort allt nu, så otroligt jävla less. Cirka 25 dagar kvar i skolan, sen är jag fri som fågeln!


Ledig från skolan!

Hallå där mina kära vänner! Idag har man varit ledig hela dagen vilket jag verkligen har behövt. Har en sån tung period framför mig med mycket som ska göras och har varit så trött och grinig så lite extra sömn var det jag behövde för att komma tillbaka på banan igen. Idag har jag pluggat hela förmiddagen tillsammans med Malin. Känner mig dock som ett frågetecken men det blir hårdkörning hela kvällen. Kan ju lixom var kul om man får iaf nårga rätt på provet om man säger så...

Frukost!


Sa jag...

Sa jag att det bara är tre veckor kvar?! Jag längtaaaaaaaaar!


26 april

Sitter på bussen på väg mot stan och högtidskläder. Nu ska nämligen balklänningen sys upp! :)


Besök av Farmor!

Sa hejdå till farmor för en stund sen, hon var här på en liten spabehandling. Damen fick en frans- och brynfärgning och resultatet blev faktiskt riktigt bra. La brynfärgen två gånger då den inte riktigt ville fästa sig och då farmor ville ha dom rätt mörka och då blev färgen kalas. Och som jag alltid säger: Är kunden nöjd så är jag nöjd! :) Nu hade jag tänkt att slänga in mig i duschen och tvätta bort mitt blåmärke och mina fina sår. Sen blir det en väldigt lugn och tidig kväll. För imorgon måste jag vara pigg då det är dags för att skriva nationellaprovet i 5 timmar. Huvva!



Såhär såg jag ut idag innan jag skadade mig! ;)


Sår

Här har vi då mitt resultat från dagens lektion då vi som sagt fick lära oss att göra sår och blåmärken. Det var riktigt kul måste jag säga och jag gick lös på Rawaa! Så klantig som jag är så glömde jag självklart att fota min andra sår som jag gjorde, det som blev så köttigt och äckligt... Typiskt!


Slagen...

Såhär kan man se ut efter en skoldag...


School

Är på något bättre humör idag och har verkligen sovit djupt. Vaknade inte ens när älsklingen ringde. Död tjej! Nu ligger jag på en av massagebänkarna på skolan och läser igenom svenska nationella häftet inför morgondagen. Känner mig duktig som gör något vettigt på hålet, sen efter lunch är det dags för smink där vi ska få lära oss göra blåöga och sår. Spännande!


Dåligt humör!

Så då är man äntligen hemma efter att ha suttit kvar lite på skolan och jobbat och åkt typ runt halva stan för att få ta sig hem. Idag är jag på så otroligt kasst humör så jag vet inte vad. Är så trött och less på allt i princip. Var så trött att jag inte ens orkade sminka ögonen. När har som det hänt tidigare?! Aja, back ti my no-life. Dags att plugga...


Powerwalk


Någon intresserad?

Någon som har lust att skriva min labbrapport eller finslipa lite på projektarbetsrapporten? Eller skriva mitt svenska tal? Eller jag vet, varför inte plugga till små företagande provet, nk provet, religionsprovet eller till slutproven? Någon intesseras? Näe, jag förstod väl det... Helvetes månaden är kommen och jag vill dö! Juni kom, snälla kom! Ska försöka plugga lite till, sen måste jag bara rensa skallen på en promenad!


Frans- och brynfärgning

Har precis färgat hillsans fransar och bryn innan hon sticker iväg till utlandet på onsdag. Hoppas du blev nöjd stumpan! :)


Godmorgon!

Godmorgon säger vi här från sängen. Tiger och jag kör på lite söndagsmys, välbehövligt. Senare idag blir det träff med flickorna. Äntligen, känns som det var år sen vi sågs!


You didn't have to cut me off


Slutat!

Kom ganska precis hem efter jobbet och det gick lika bra som alltid. Fina Felicia kom in och hälsade på en sväng och sen gick vi gemensamt när jag slutat och kollade på hennes projektarbete som har utställning i UP2 gallerian. Det är alltså hon som har sminkat så spring in och kika! Får även lite smått ångest att jag inte följde med ut igår då alla som pratat med mig säger att det var skit kul och bra drag, men säger ekonomin nej så är det nej. Jobbade ju som sagt även idag så det var lika bra att vara hemma. Nu ska jag fortsätta med min garderob, alla klänningar ligger på hög...


21 April

Godmorgon på er! Just nu håller jag på fixa mig och göra mig klar för jobbet. Jobbar 12-15 idag på Monki, så är ni i stan så kika gärna förbi! Ha en toppen dag så hörs vi när jag kommer hem! :)


AJJ...

Ärrad för livet! Brände mig i ugnen... FAAN vad ont det gör! :(


My love

Fick en liten följdfråga på inlägget där jag svarade lite om hur jag och min pojkvän träffades osv, och den lyder:

H om Hur träffades ni?:
Hur gammal är han och vad heter han:)

Svar:
Min kära pojkvän heter Per, född 91 och bor Linköping. :)

På väg hem

På väg hem efter en lunch date med fina Emmi. Har även hunnit boka tid för att sy upp balklänningen och hämtat ut mina bilder till projektarbetet. Otroligt nöjd tjej! :D


Godnatt!


Rensar bort!

Håller på rensa bort lite från garderoben. Jag har så himla svårt att bestämma mig om kläderna jag inte använt på ett dag. Ska man ha kvar eller ska man kasta?!


Tattoos

Kände för att märka mig lite. Är så grymt sugen på att tatuera mig men jag kan inte bestämma mig riktigt för vad men jag tror jag har bestämt en iaf! :)


Sommarjobb!

Så då har man sommarjobb klart! Fruktansvärt skönt! Blir att spara ihop lite pengar till eventuell flytt till min älskling till hösten! :D


Sunny day!


Det är jag värd!

Med rapporten klar och efter att ha städat upp lite på rummet och i garderoben så är jag helt klart värd lite glass i soffan! I see yooou ;)


OMG!

Kan inte tro att det är sant, men jag tror att jag är klar... ÄNTLIGEN!


Balbiljetter - Check!

Kom hem för en liten stund sen efter har suttit kvar lite på skolan och jobbat lite. Mitt mål är för kvällen är att jag ska bli helt klar med projektrapporten. Har inte mycket kvar utan det är mest lite finlir som ska göras. Så då behöver jag inte tänka mer på den efter det, vore grymt skönt att få den bortgjord för det är så grymt mycket just nu. Helt sinnes! Så är även balbiljetterna fixade. Betalda och klara! Skönt att allting till den är i stort sätt klart! Är väl bara skorna det är lite oklart om men det är nog grönt efter kvällen på den fronten. Näe, hörrni! Nu ska jag sätta igång och jobba! Vi hörs senare! :)


Balfrisyr

Denna fina frisyr gjorde fina Emilie på mig under dagens lektion. Och den kommer nog se ut såhär på den stora dagen också, om jag inte hinner ändra mig! ;) vad tycks?


image descriptionimage descriptionimage description


Hår

Idag på hårlektionen så fick vi göra några eventuella frisyrer till balen. Hur min blev får ni se... Lite senare! ;)


Home

Nu är jag hemma i Umeå igen och jag vill redan tillbaka. Saknar min älskling redan så sjukt mycket och jag trivs riktigt bra där nere. Linköping, vi ses snart igen! Nu ska jag duscha och sen hoppa i säng. Någon fick mig tillbaka på jorden och fick mig att inse att det är skola imorgon... Jippi!


Sista dagen i Linköping!

Idag är det min sista dag här nere i Linköping för ikväll går planet hem igen. Så idag blir det ingen bloggning, ska spendera all min tid på älsklingen nu! Vi hörs när jag är tillbaka i norrland igen, puss på er!

Ming Palace

Sitter just nu och äter lunch buffé på en kina restaurang här i Linköping med min älskling. Måste nog erkänna att den här maten klår Great Eastern, tro det eller ej! Matkoma väntar resten av dygnet!


Morgonmys!


Nattkäk


Vi har det bra!

Jag och Alice ligger och har det bra i soffan medans familjen Magnusson är och jobbar. Har även varit snäll och diskat undan och vikt ihop lite tvätt! Får se vad vi hittar på härnäst! ;)


Fredag!

Tänkte bara slänga in några ord här från Linköping. Jag har det jättebra här, älsklingen jobbar idag så jag och Elisabeth ska ner på stan en sväng. Mysigt! Och senare ikväll vankas det party!


Gräddnos!

Medans älsklingen är och jobbar idag så har jag och hans mamma Elisabeth, varit ute på lite äventyr och hämtat hem denna sötnos. Säg hej till Alice! :)


Bröllopspalatset

Idag har vi varit förbi Bröllopspalatset här i Degerfors där Pers pappa bor. Här fanns hur mycket balklänningar och bröllopsklänningar som helst. Även kostymer och smycken och annat tillbehör. Hur mycket fint som helst, nu vet man vart man ska kolla efter klänning när det är dags för den vita stora dagen. ;) Trappan ner var hur söt som helst med sin Askungen målning!


Sängjakt

Är ute på sängjakt med älsklingen och hans pappa. Här har vi någon som kan roa sig... Haha!


Det ni vill ha!


Jeanette om Vad vill ni ha?:
Hej. Jag älskar din blogg. :) men du kunde uppdatera lite oftare ;)

Jag vill läsa om vad du gör, dina tankar, dina åsikter ja allt! Helst långa inlägg ibland :D

Ps: Du är jättefin :)

Svar: Gud vad roligt att läsa! Jag ska verkligen skärpa mig, för den här bloggen håller ju på ruttna ihop totalt. Jag ska försöka att mobilblogga så mycket som möjligt nu när jag är nere i Linköping. Annars kommer jag skärpa mig när jag kommer hem med bloggningen. Så ska jag försöka uppnå dina önskningar! Tack så hemskt mycket! :)

Anonym
om Vad vill ni ha?:
sminktips, hur du tar hand om din hy och håret(älskar ditt hår!! :D), massa bilder !! :)

Svar:
Sminktipsen hör jag ofta att mina läsare vill ha, och jag ska fixa det! Vet inte hur ofta jag har sagt det där men det kommer. Jag lovar! Så fort jag har tid att leka lite så kommer det upp här på bloggen. Om min hy och mitt hår kan jag också ta upp, även fast är kass på att ta hand om dessa grejer så kan ni få höra! Bilder kan jag garantera att ni ska få, för jag älskar själv bilder! ;)

Är det någon som har något annat som den vill att jag ska skriva med här på bloggen så, write it down i kommentarsfältet!


Hur träffades ni?

Linn om En månad! ♥:
vars bor din pojkvän och hur träffades ni? :)

Svar:
Min pojkvän bor i Linköping (dit jag är på väg nu i detta nu, hihi). Vi fick först kontakt via internet faktiskt, där meddelandena blev längra och längre som sedan övergick till en jädrans massa sms och samtal allt eftersom. Därefter träffades vi när jag var i Stockholm med tjejerna och såg Rihanna, för första gången. Sen åkte jag dit efter nyår och sedan kom han hit på sportlovet och nu ska jag åker jag dit igen. Drog en lång historia kort, men nu vet nu hur allt gick till i stora drag. ;)


My love ♥


På bromma

Har landat och nu väntar jag väskan och sen är det är dags att åka vidare till Linköping!


Naglar


Packningshjälp sökes!

Godmorgon mina vänner! Vill börja att tacka för alla gratulationer jag fick igår. Tusen tack! Just nu sitter jag ny duschad och ny insmord. Resväskan ligger på golvet och är packad (tror jag?), känns som jag har packat ner hela Umeå! Jag som inte brukar ha problem med att packa... Vad har hänt?!?!?


Birthday!

Efter en heldag på jobbet så möts man av detta på sängen när man kom hem! Nu är det dags för middag och idag blir det tacos till dagen i ära. MUMS!


Överraskning!

Bombad på jobbet med tårta och paket av mina bästa! ❤


På jobbet

Sitter nu på jobbet och käkar lite candy med Frida innan det är dags för öppning! Och ett stort grattis till mig själv som blir hela 19 idag! Ha en kanon fin dag, så hörs vi senare! :)


Tidig födelsedagspresent

Öppnade precis min födelsedagspresent från pappa och Anna i förskott. Fyller år imorgon men fick öppna den redan idag när jag ändå här. I paketet så fanns det fyra parfymer från clean!!! Har velat ha clean - warm cotton hur länge som helst och nu är den äntligen MIN! Tack så hemskt mycket! ❤


Kört fast!

Har suttit och kämpat på med den här jädrans rapporten hela förmiddagen men det känns som jag inte kommer någon vart. Nu har jag verkligen kört fast och behöver en liten paus känner jag. Ska dyka ner i soffan där hunden ligger och lata sig och ladda upp batterierna lite! Det är behövligt!


6 april

Godmorgon! Ingen vila här inte! Blir att (försöka) jobba på projektrapporten hela dagen! Vill hinna så mycket som möjligt innan jag åker ner till Per! So, hard work work!


Efterrätt


ÄNTLIGEN FRI!

Äntligen är lovet här! Fyfan, vad jag har längtat efter det här, helt jävla sjukt! Lovet är här, fyller år om två dagar och åker till min älskling om tre. Underbart!


Något jag önskar mig

Min födelsedag närmare sig med stormsteg och jag har faktiskt inte önskat mig någonting och har verkligen inte kommit på något som jag vill ha/behöver när folk har frågat. Men plötsligt så kom jag på något som jag faktiskt vill ha, och det är nya träningskläder! Känner att tiden med gamla fotbollshorts och söndertvättade fotbolls t-shirtat inte är så aktuellt längre! Jag vill ha riktigt träningskläder!

Dessa plagg kommer från H&M och det hade jag inte tackat nej till! :) 


Retur

För cirka tre-fyra veckor sedan så var jag en snäll flickvän och skickade ner några sladdar som mina kära pojkvän hade glömt här. Och vad tror ni inte jag får hem i brevlådan och inte paketet jag skickade! Haha, då har han glömt bort att hämta ut det så nu har dom skickat tillbaka det eftersom det har tagit för lång tid. Hahaha, smart kille! Älskar också att efter någon dag att jag skickade det så jag frågade jag i telefonen om han fått det så svarar han: "ja, jag ska hämta ut det imorgon!". Jo, det märkte jag... ;) Nu får han dom när jag kommer på söndag istället! ;)


Time for school!


En månad! ♥

Idag firar jag och min kära en månad och nu är det bara 5 dagar kvar tills det är dags för mig att ta flyget söder ut! JAG LÄNGTAR SÅ! ♥


Jag saknar dig!


Gör rätt för fan!

Fick precis hem min studentmössa i brevlådan och jag är inte nöjd! Vart fan är mitt rosa band?!?!? Gör om och gör rätt för fan!!!


Då kör vi!


April 2011

Höll nästan på att glömma resumèn från april förra året, but here we go!


Vi hade det bra i soffan

Hälsade på denna brud!

Klarade ännu ett mål!

Målade naglarna

Myste i vårsolen på balkongen med bebis

Skaffade nytt leg!

Prydde tidningen

Fyllde äntligen 18 och tog steget in i vuxenlivet

Skulle få tandställningen på den stora dagen... (men det blev framflyttat!)

Laddade upp för min allra första utgång med ett gäng härliga brudar!

Fina Emilie och jag

Hade middag med tjejerna i Astrid Lindgren tema

Game day!

Lekte med sminktet!

Drog på stan och njöt av att våren var kommen!

Redo för äventyr!

Lekte lite till!

Hängde på stan med Hillsan

Bortrövade på äventyr!

Busfröna! ♥

Som tog oss till Boda Borg en heldag, fantastiskt skoj!

Drog till Lycksele för 18årsfest!

Födelsedagskraaaam! ♥

Sommaren närmade sig!

Fick ett påskägg efter fotbollsmatchen - för bästa målvakt! ;)

Mera party!

Och så blev det lite jobb på V75


En vecka kvar!


RSS 2.0