Fotboll på is

Här får ni ett litet klipp från isfossin! Blir så jävla irriterad att bilden blir helt cp när jag lägger in den på videofy, GAAH!


Isfossi

Så var den legendariska isfossi avklarad och det var faktiskt rikigt kul! Det var riktigt skoj och detta borde vi göra till en tradition som vi gör varje, eller vad säger ni girls? :) Lyckades även typ sträcka mig lite här och var, skönt! Fick även till en snygg kommentar: Carro: Snygg mössa Jossan! Jag: Tack, jag vet! Äkta tre kronor, direkt från...Sverige! ;)




Elin tror att hon är nått! ;)





Pepparkaksdegs älskaren, PÄLS!


The last day

Morning sunshines! Sista dagen på detta år är nu i full gång. Året har väl inte varit det bästa men inte heller det sämsta, det håller en rätt medelmåttig standard men den är okej. Det har ju trots allt bjudit på två utalandsresor med en veckas mellanrum, lovley! Nu ska jag börja göra mig klar för lite isfossi (fotboll på is för er som inte förstår) med ett härligt gäng! Ha en bra dag och om vi inte hörs något mer, HA ETT FÖRJÄVLA BRA NYÅR NU! ♥


Liten promenad

Kom precis in efter en liten promenad med mina nya träningsskor. Gick först till ica och köpte lite nödvändiga grejor och sen vidare till pappsen för att tanka på med lite ny musik och sen hem igen. Blev ingen vidare lång tur men det blir längre nästa gång nu när jag har lite bättre musik! Nu ska jag göra morgondagens efterrät och sen fixa två naglar som förstördes när jag skulle knyta skorna, inte okej!


Hungry

Sitter i väntan på att naglarna ska torka och att ubbe ska komma med maten. Håller på hungra ihjäl, magen kurrar som bara den. Den sista normala middag för i år blir pizza, skönt att avsluta med något riktigt fett! ;)


Make up store

På mellandagsrean gick jag även in på Make up store och inhandlade lite behövliga ingredienser höll jag på säga, haha! Nämen lite saker som jag behöver, det blev en concealer och en primer. :)


Primer clear - 155kr
Cover all mix - 265kr


Underkläder

Jag som hade tänkt att fynda massa bh;ar på rean och så hittar jag inte en enda. Hittade två stycken som inte var på rea men det var bara att köpa dem eftersom alla andra som jag har är typ för små! 


Gina Tricot

Har varit lite seg på att visa upp allt jag köpte på mellandagsrean men ska lägga upp allt idag. Det är inte så mycket kvar om man säger så. Här har vi iaf tre tröjor som jag köpte inne på Gina.


99kr

99kr

49kr


Oprah

Haha, bjuder på detta fula klipp från Oktober då jag, Emilie och Emma skulle göra en liten film till en engelska redovisning. Nämligen Oprah show men här får ni se ett klipp utan Oprah i bilden. Haha, det är så jävla fult! Checka in mina ögon vid skålen, underbart sexiga! ;) Älskar mig själv för att bjuder på så otroligt fula klipp!


2 days to go!

2 dagar kvar och sen har jag klarat ett helt år. Helt sjukt att jag numera kan börja räkna ner. Snart har ett helt år gått och jag har klarat mig utan godis, chips och läsk. Jag trodde faktiskt inte att jag själv skulle klara det med tanken på vilken godisgris jag har varit hela mitt liv men jag klarar det ju fasen. Erkänn att många utav er inte trodde att jag skulle klara det! Jag är riktigt stolt över mig själv att jag har så gott som klarat det nu och det har varit tufft (speciellt under påsken) men dem sista månaderna har varit lugna och nu har jag bara 2 dagar kvar att klara sen har jag klarat ett helt år!


Kliniskt rent

Äntligen är jag klar med lite städning i mitt rum. Har i stort sätt tagit alla hyllor och lådor som finns. Det är jävligt bra att städa för då hittar man igen en massa saker, jag hittade äntligen min sladd till mobilen, den har typ varit borta ett halv år så nu kan äntligen jag byta ut lite musik. Nu är jag trött och har ont i huvudet så nu blir det lugna gatan i sängen och kanske se en film. :)



Ticktack

Känns helt sjut att klockan bara är sex! Jag var helt säker på att klockan var kring åtta när mamma kom in och sa att det var dags för middag, och då var klockan typ halv fem. Jag bah: "Middag? Har vi inte redan ätit middag en gång?" Gud, den här dagen har verkligen varit seg och snabb på samma gång. Jag har faktiskt varit duktig och städat lite idag så jag tänkte faktiskt fortsätta lite med det nu, jag gillar att ha det välorganiserat på mitt rum. Allting på sin plats, som dem säger i Alfons! ;)


Ögonskuggor

Tror jag inte behöver köpa några nya skuggor på ett tag, eller vad tror ni? Fick 120 + 21 + 10 = 151 skuggor i julklapp. Inte helt fel, jag är fett nöjd!


Nagellack

Mamma fick världens ryck när hon kom hem från jobbet och slängde ut allt från kylskåpet och började städa. Jag fick då ta hand om nagellack lådan och rensade ut den. Kastade alla tomma och gamla ihop torkade lack, så nu är det bara den välfungerade lacken kvar. Skönt! När vi väl är inne på nagellack så har jag noll koll på vad jag ska måla dem nu inför nyår. Shit, vilket i-landsproblem va? Haha!


29 December

Godmoooooorgning! Sitter i köket ny duschad i min nya mys morris (morgonrock) som jag fick av mami in christms present. Just nu sitter jag och Ubbe och lyssnar på mammas nya kille på radion. Så klockrent! Bengt, jag vet! ;) Dags att gå och söka upp några kläder som man kan ha på sig!


Egoboost!

Carro och Barni drog för bara några minuter sen ocn nu funderar jag skarpt på att krypa ner i sängen. Är faktiskt galet trött, ska sova grymt länge imorgon. Inget ska kunna väcka mig! Ska borsta tänderna och krypa ner och läsa min nya bok som jag fick av mami i julklapp. Blondinbellas Egoboost! Ni som känner mig vet att jag hatar och läsa och då undrar ni säker varför jag önskade mig denna bok men den här är faktiskt riktigt bra. Jag gillar att läsa när jag själv får bestämma när och vad! Jag gillar den skart och jag har bara läst inledningen och första del kapitlet. Känner att jag behöver lite Egoboost! ;)


Monki

Fyndade detta linne inne på Monki för endast 45 kronor. Snyggt med tvinnade band och så är det en härlig färg som blir exellente till en solbränd hud!


En liten ridtur

Kom ut ur duschen för en liten stund sen och just nu står Carro i duschen. Ridturen gick galant. Jag satt på hästen och Carro och dogsen gick bredvid. Dock var det ruggit kallt, nu snackar vi i-icecold. När vi kom tillbaka till stallet efter en 40 minuters runda så var mitt hår vitt och mina ögonfransar vita. Då var det bara att göra iordning nästa häst och då drog Carro ut och red Phi phi! :)


Bellsan


Belli och jag



Carro och Phi phi


Diamonds

Fick ett par nya hörlurar av mamma i julklapp vilket var kanon. Nu kan vi dunka på lite, har ju ett par reserver nu om dem här skulle pajja! Inte för jag tror det men utifall att så är det lugnt. Mamma lyxade till det med sisådär med varsin 18 karat diamat på varje hörlur! ;)




Ridtime

Godmorgon världen! Nu drar jag och carro ut och rider ut i det finfina värdret. Återstår att se om jag kommer kunna sitta kvar på pollen hela vägen. To be continued

Stallbrudarna

Jag är typ egentligen värsta bondbruden? Jag borstade hästarna (inget nytt men) och krafsade även hovarna, helt själv! Är man dålig eller? Haha, kanske borde ha ett eget tvprogram. Stadstjej söker bonde! Skulle fan göra succé! Tror ni inte det? Haha! Efter en stund i stallet gick vi och la oss på deras gigantiska höloft, fick värsta Barnen i bullerbyn känslan. Tänk att ligga och hoppa där på sommaren, underbart!


Belli

Carros nya häst, Phi phi

"Hästen och jag, vi är goda vänner fast än mycket olika"

Min bondflicka

Har jag sagt att det är jag som är gud? Nu vet ni!




Manne the Manfred!

Nu har vi avklarat middag nr 2 ocn nu inväntar vi efterrätt. Haha, vadå om vi gillar mat?! Nu ska vi ut till stallet och mata hästarna med lite morötter och annat smått och gott! Kolla vilken fin liten misse på ca 4 månader. Kolla vilken stilig karl, låt mig presentera den snyggaste herr katten Manne the Manfred!


Gullbyn

Har precis anlänt till Carro efter lite snabba bud vid matbordet. Carro kom, vi käkade, vi pratade, jag packade, vi tog bussen. Fick iaf klä mig ordentligt med mössa och allt, för hon säger att det är riktigt kalla iskallt här men det återstår att se. Än tycker jag inte att det är kallt men det kommer väl sen när vi ska ut och rida polle ikväll eller imorgon! Hon bor iaf super fint i deras nya hus och granen är riktigt stilig måste jag säga! ;)


Var tvungen att sudda ansiktet för jag såg bostavligt talat förjävlig ut. Mina ögon höll typ på ramla ut! Förresten, vad tycker ni om min mössa? Stekig va? ;)


Waiting

Elin och Sandra drog just hem efter har varit här ett tag och nu sitter jag och väntar in på Carro som är lite seg med sin shopping på strömpilen! ;) Börja få lite dåligt tålamod känner jag, haha nämen skämt och sido så börjar jag bli hungrig så nu får hon ta och komma så vi kan käka! Bjuder på en bild från gårdagen då jag, Elin och Sandra var och åt på frasses. Det togs en hel del kort men dock inga bloggbara.



Ny väska

Det var absolut inte tänkt att jag skulle köpa en ny väska för jag hade faktiskt två redan som jag använder. Men helt plötslit så kom dem fantastiska turen att i förrgår så gick min Puma väska sönder i bandet, på båda ställerna samt i dragkedjan så den var det bara att snöra ner den i sopan. Sen min andra "läder" väska, den skulle självklart gå sönder igår innan jag skulle ner på stan i dragkedjan. Vilket var andra gången för den väskan så den dog den med så då hade jag inget annat val än att köpa en ny. Hittade då denna väska inne på Accent för 199kr på rean.


(Hur svårt är det inte att få en bra bild på en väska?)


Fet högen

Jag har en hel hög med rentvätt som ropar att få slängas in i garderoben, har några shoppingpåsar från igår som ska packas upp, och jag har bilder att lägga in på bloggen och så har jag julklappar att visa.(Självklart kommer inte alla julklappar dyka upp men några kommer komma dyka upp) Oj, vart fasen ska jag börja? Dags att sätta sig i lite arbete, annars lär jag bli strypt när mami kommer hem! ;)


Gull mormor

En rätt så rolig sak som faktiskt händer i stort sätt varje år, är att mormor alltid skriver fel på någons namn på paketerna. Och i år så var det min tur! Haha, fråga mig inte hur hon lyckades får Josefine till Jusifin men lyckas man skriva Grisoffer istället för Chrsitopher så gör man det kanska bra! ;) Gull mormor, du är för söt! ♥


The day

Förlåt för riktigt urkass update idag! Har ni saknat mig? Jag vet att ni har! ;) Men jag kom inte hem förrän nu, har vairt på stan tills nu! Haha, kom först och lämnade sist! ;) Nämen efter rundan på stan (som jag även var grymt besviken på) så gick vi över till Elin där vi låg och kollade på Linas kvällsbok tills vi skulle ut och käka. Tanken var god och vi var super sugna på Kina mat nämen då är det ju självklart stängt så det blev Frasses istället. Dock inte lika flott men magen slutade iaf kurra. Sen drog vi tillbaka hem till Elin och nu är jag hemma! Imorgon ska jag försöka lägga upp en hel del, känns som jag ligger lite efter nu! Eller vad säger ni? ;)


Reebok

Medans jag fortfarande är på stan och stor shoppar så tänkte jag slänga upp en julklapp som jag fick. Fick dessa träningsskor av mina bröder som är för ökaf förbränning och komfort så nu jävlar kommer jag har stan snyggaste rumpa inom en snar framtid! ;)



Mellandagsrea!

Oh, det var tungt att stiga upp i morse. Oj oj oj, vad jag ville ligge kvar alltså, men nu är jag uppe och ska bege mig på stan om en stund för nu ska det ryka lite cash på mellandagsrean. Är så grymt taggad så jag lovar jag inte kommer hitta nått, jag som alltid lyckas fynda på rea! ;) Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem!

Rösta på mig till årets blogg

Får inte glömma att berätta att jag blivit nominerad till att bli årets blogg hos en annan bloggerska. Blev så himla glad när hon meddelade det, så sjukt kul! Har nämligen blivit utvald till den roligaste bloggen och genom röstning bland mig och 4 andra bloggare så kommer det utses en vinnare, det vill säga årets blogg. Så om ni vill hjälpa mig att vinna så gå in HÄR och rösta på NR 4.

(Tror dock inte att chansen är så stor att jag tar hem det eftersom en annan har redan sisådär 100röster men jag vet ju redan att jag är bäst, behöver ju egentligen inte få det bekräftat, haha! ;) )



Julafton

Här har ni min julafton i stora drag som vi firade hemma hos min farmor och farfar. Mycket trevligt! Tack för alla julklapparn, super fina! ♥


Det började med att bröderna nördade risk hemma hos mamma

Sen gick vi till farmor och farfar lagomt till Kalle


Pappa och Anna


Farmor dukar alltid så fint






Efter maten var det dags för paketöppning



Sen kom Anna en sväng

Chrille och Anna


Noga med rubrik

Kom alldeles precis ut ur duschen och kastat på mig några kläder som snabbt åker av. Imorgon är det mellandagsrean som står först på listan och då har man inte all tid i världen på att klä av sig, snabbt ska det gå! Ska nu börja traska vidare till pappsen där jag befinner mig i helgen. Är nu hemma hos mamma efter minijulen. Tänkte att jag kunde bjuda på lite vad jag fått i julklapp sen, om ni nu har varit snäll! ;)


Julen fortsätter

Hoppas att alla hade en kanon jul igår! Min jul är fortfarande inte över, ska till Kroksjö nu om en stund och sen ikväll så är det minijul hos mamma. Så det blir ingen update idag! Hare bra!

God Jul!

Håret fixat och sminket sitter där det sitter och kläder är på, så då är vi klara för att fira julafton. Är jag den enda som känner att det känns bara som en helt vanlig dag? Jag brukar ju ändå klä upp mig varje dag ;) Nämen skämt och sido, har ingen julkänsla alls och det gör mig lite stressad! Vad är en jul utan julkänsla? Förhoppningsvis så kommer den, den måste ju bara komma vid Kalle Anka, inte sant? Vid halv tre börjar vi iag traska vidare till farmor och farfar där vi kommer befinna oss hela kvällen. Näe, nu ska jag gå och göra sällskap tillsammans med mina 3 älskade bröder som sitter och nördar sig och spelar något spel med deras iphones. Jippi, så jag får väl sitta och kolla på. Blir väl som vanligt, dem tre bröderna och Josefine... ;)

Vill passa på att önska er alla en riktigt GOD JUL, ha en fantiskt dag nu! För det ska banne mig jag ha, annars blir jag arg! Många julpussar och julkramar från mig! ♥



Lucka 24

"Min jul ska vara kul, min jul får inte vara ful..."



Uppesittarkväll

Sitter och spelar på Bingolottos uppesittarkväll tillsammans med mamma. Det har som blivit som en mini-tradition nu. Kan säga att det var jävligt surt att vara ett nummer från en resa till Kina och en till Barcelona, men man vinner ju aldrig... :( Efter det blir det att hjälpa mamma att slå in dem allra sista julklapparna! :)


Auld lang syne

När jag först hörde den här låten, som faktskt var i första Sex and the city filmen så hatade jag den här låten. Tyckte den var otroligt dryg. Men nu, så är det helt tvärt om. Jag älskar den, otroligt mysig och skön låt och sen gör Kurt Nilsen den så otroligt bra. Blunda och bara lyssna, jag är kär! ♥
(Sök på spotify för bättre version)


Kurt Nilsen - Auld Lang Syne


Mys med brudarna

Har nu tänt en massa ljus, tagit fram pepparkakor och satt på lite mysig julmusik. Nu saknas bara mina 3 favoriter! ♥



Nytt i badrummet

Tänkte snabbt bara visa upp vårat nya badrumsskåp här hemma hos pappa. Visst är det snyggt?:) Nu ska jag gå ut och rasta dogsen en snabbis. Kan säga att det inte känns så lockande när termometern visar -18.8 grader. Känner taggad!


Hundvakt

Idag är jag barnvakt åt mina "små" bebisar, Loke och Nikita. Haha! Nu på morgonen har dem hunnit äta och varit ute i den fina men SUPER kalla vädret och gjort sina ärenden. Sen fick även jag stoppa i mig lite mat i magen. Blev även tvungen att torka upp en jävla massa vatten efter att jag skulle ge Nikita vatten och Loke trodde såklart att det var mat (han hjärna tänker bara på mat) och välte ut hela skola. Ja, grattis! Och vem tror ni fick torka upp skiten? Kan säga att det kom rök ut min näsa, haha. Inget vidare morgonhumör!


Nikittotokko och Loke the snowman


Lucka 23

Det känns aboslut inte som att det är julafton imorgon. Har faktiskt ingen julkänsla alls, förhoppningsvis så dyker den upp förr eller senare men låt mig presentera lucka 23, Dan-före-dan! :)


Bli inte för rädd nu!

Hahaha, fick denna lilla present av Elin när hon kom idag. Tror nog alla i mitt gamla fotbollslag känner mer eller mindre igen denna fula bild. Som min ursäkt så tänkte jag säga att det var längesen men det är det inte riktigt heller, två och ett halvt år sedan (Från Gothia, 2008)! Säger bara OMG, vilket jävla monster!


Damdidam

Har nu suttit och pysslat hela dagen. Elin kom också och gjorde mig sällskap. Det blev det vanliga, lite snack och lite slams! ;) Det blev faktiskt en hel del saker gjorda idag, några snyggare än andra! Jag fick även en liten present av Elin när hon kom som jag kan visa upp senare, mycket vackert måste jag säga! ;)




Pysselstugan

Just nu ser det förjävligt ut på vårat köksbord. Jag har tagit fram pyssellådan och spridigt ut mig över hela bordet. Nu är det pysseltime, ingen jul utan lite pyssel ju! ;)


Lucka 22

HAHA, går ju inte att inte älska! "Här är vi pappa! Gubben har inte börjat prata än." "Har du tänkt på en sak? Jultomten och Jesus kanske är samma person, jobbar som jultomte på vinter och som jesus på sommaren." "Bla bla bla bla, Armen!" "Pappa, jag är inte kissnödig längre!"


Ung & bortskämd

Oj vad tiden rinner iväg ibland! Har suttit och slagit en jävla massa paket, känns som det är det enda jag gör nu för tiden men det är det typ så också? Sjukt! Sen har jag suttit och kollat på programmet 'Ung och Bortskämd'. Så jävla kul! Dem är typ 20 hela bunten och har aldrig rört en dammsugare eller nått, ganska sjukt men det är rätt underhållande! Älskar Daniel, grymt skön kille. Hans kommentarer är ju guld, haha ;)


Done!

Gud så skönt! Nu är man klar med alla julklapparna, eller nästan alla iaf. Har bara en kvar och det är till Jonathan. Nu har jag bara paketeringen kvar men det är bara skojsigt och den ska jag börja med nu tänkte bara skriva några rader och berätta att jag lever! ;)


Bjuder en suddig facelook


Stan

Nu drar jag ner på stan med broder och köper dem sista julklapparna. Ha en bra dra! :)

Pepparkakshus delarna

Igår kväll/natt så fixade jag dem sista bitarna till vårat pepparkakshus. Det vill säga alla bitar utom ena taket som jag gjorde för några dagar sedan. Men nu så, nu är alla bitar klara och är reda för att sättas ihop och bli fint litet hus men det får mamma göra för annars blir det inget hus, snarare en hög med krossade bitar! ;)


Red as blood

Morning sunshines! Första lovdagen och det känns underbart att inte ha några måsten. Var duktig och ställde klockan och steg upp en hyffsad tid. Har nu suttit och målat tånaglarna för dem såg förjävliga ut. Hade lite lack kvar sen vi hade fotbehandlingar på varandra på skolan... och ja det är längesen. Haha, men nu är dem iaf röda och fina, perfekt till julen! :)


Lucka 21

"Backa, backa, backa, IIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHH!"


Mys(is)

Får hjälp av Mysis med att slå in paket. Dock är det inte så mycket till hjälp, snarare till besvär när hon bara är intresserad av snörerna! Har nu tvingat med brorsan ner på stan imorgon så vi kan få dem allra sista julklapparna färdiga!



Kaffekokare

Fick nämligen denna filuriga julklappen av Anna som hon fick i julklapp av kommunen men hon gav den till mig istället! ;) Tro det eller ej men det är en kaffekokare! Man lägger kaffepulvret i botten och sen kommer det ett filter över, sen häller man i kokade vatten och sen pressar man ner knappen och *taaaadaaa* så har man kaffe! Fiffigt va?! ;)


Julklappspaketering

Hela kvällen har gått åt med att hjälpa Anna med att slå in alla julklappar. Det blev en hel del faktiskt och vissa blev finare än andra! ;) Vi fick även ta tag med super tejpen och då blev vi lite full i skratt!




Kattbajs

När jag satt och slog in paket kom denna lilla dam och gick förbi och då känner jag verkligen hur det stinker bajs. Jo självklart har hon varit lös i magen och har bajs fulla röven. Jippi! Var ju bara att sätta på sig några plasthandskar och stoppa hon i badet. Hon blev då inge glad men jag kan väl inte rå för att hon skiter på sig. Hon skulle ju knappast slicka bort sin egna avföring, eller?  


Lucka 20

Haha, tycker det här avsnittet passar ganska bra till denna dag, skolavslutningen! "Lätt på tå, lätt på tå, alla går vi lätt på tå, lätt på tå, lätt på tå, men några går på hälen enda upp till sälen. Trallalalalalalalalala.."


20 December

Kom alldels nyss hem efter skolavslutningen på skolan och så hann jag med en liten snabbis på stan. Får även inte glömma min feta jävla mensvärk som ville vara med under denna dag. Jippi! Nu blir det att slå in lite mer paket och sen sticker jag till pappa för att vara hundvakt en stund medans dem ska åka och köpa dem sista julklapparna! :)

Bärgaren

Efter en dag med shopping tillsammans med mamma så slutar det med att bärningsbilen kommer, den for alldeles precis. Tänningslåset har gått och som tur i oturen så gick det sönder här hemma utanför trapphuset istället för när vi var ute på vift! Här shoppar vi sönder bilen, ska det va så skare! ;)



Right now

The day after tomorrow


Tönt


Sömmerskan

Jag började faktiskt dagen med att laga ett par leggings som lyckats gått sönder. Faktum att typ alla mina leggings börjar gå sönder nu, kastade ett par tidigare i veckan (mina favvosar!). Det blev inte så snyggt lagat för jag hade bråttomt att göra mig klar innan vi skulle iväg på klappsjakt men det läcker då inte in någon kall luft längre. Skitsamma om det blev fult, ingen ska väl sitta och glo mellan mina ben? ;)


Paket

Nu har jag slagit in lite paket och lagt dem så fint under granen! Jag kanske är konstig men jag tycker verkligen att det är kul att slå in paket. :)


Julklappsshoppingen

Kom alldeles precis in genom dörren. Snacka om att den här dagen inte ville oss väl på nått sätt. Precis allting skulle krångla men allting slutade iaf bra och nu kan jag stryka några från julklappslistan, men ändå har jag typ mer än hälften kvar! Nu blir det att slå in lite paket! :)


19 December

Godmorgon mina vänner! Kom precis ut ur duschen och ska nu börja göra mig klar för en dag med lite juklappsshopping. Igår var mamma på någon pysseldag med några kompisar och när hon kom hem så hase hon gjort denna fina apelsin till mig, luktar juuuuuuuul!


Lucka 19

"Var rädd om den här, - och den här, - och den här.."



December 2009


Köpte lite smink från MUS

Mamma hade Mary kay-party

Färgade håret

Bakade pepparkakor

med Anna


Hårstyling på skolan (den gången då Malin fönade fast Emilies hår ;) )

Busade med Kajsa

For och spelade bingo med Mamma

Vaccinerade mig mot svininfluensan

Käkade middag på Balder med en fin vän

Jobbade lite

Hårstyling på skolan


Film mys på klädstylingen


Åt ett super gott julbord med den ingifta släkten

Tv mys med Loke

Pyntade julgranen



Vickan klippte mig på hårstylingen

Anna


Chrille kom hem efter 6 månader i Australien

Chrille och Anna



Anna och mormor på uppesittarkvällen

Vi åt gröt till lunch på julafton

Chrille och Anna

Jag och mormor

Jonathan och morfar

Jag och Jonte / Jag och Chrille

hos Farmor och Farfar


Kusin Alexander och Messy

Shoppade en del på mellandagsrean
Elin och Sandra

Pappa och Anna

Calle / Tove

Erik

Såg idolerna i MVG gallerian

Elin och Lina

Myste med kissen

Marcus fyllde 18

Farfar och Farmor

Christopher och Anna

Katten hade skitit på sig

Nyårsafton

Pappa tappade äggen

Carro, Elin och Jessica

Rasmus och Sandra

Haha, vi tog årets fulaste kort


OM jag frös....


Bildbomb om en stund

Haha, tror ni inte ni vill veta vad jag gjort hela dagen. Har nördat mig vid datorn och spelat Heroes, så jävla kung det är, haha! Men nu, nu är jag äntligen på gång med en bildbomb från december förra året. Dyker upp om en stund! :)

Lagggg

Har suttit och fixa med en massa bilder från december 2009 men när jag hade kommit typ halv vägs så laggade hela datorn ihop så allt försvann. Så jag blev lite less och gav upp. Får ta tag i det senare, nu blir det lite nörd-time! :)


Lucka 18


Skoter time

Godmooorgon! Är trött som en jag vet inte vad men är ändå uppe. Idag blir det the first skoter day. Ska bli kul och jag hoppas faktiskt att jag får lite träningsvärk, skönt! ;) Ni andra får ha en bra dag så hörs vi när vi hörs, kram!

Blir inge skoter, värt att stiga upp.............


Natti

Jag strök att snack om ingenting idag, orkade inte blogga helt enkelt. Hade ändå ingenting vettigt att komma med. Sandra for iaf nyss, vi har sett på film, dippat grönsaker och käkat glass och självklart pratat allt mellan himel och jord. Nu blir det sängen för imorgon följer jag med far till kroksjö för skoter premiär, lovley! :)


Friday i'm in love

åh, äntligen fredag och äntligen lov (kan man som säga), har bara måndag kvar och då är det julavslutning. Det blir en myslektion sa Carina igår och sen gå och lyssna i idrottshallen, så det blir mysigt, haha! Just nu sitter jag och sysselsätter mig själv med ett julspel på facebook som jag blir sjukt stressad över ju högre level jag når. Det händer alltså inte allt för spännande saker just nu, väntar på maaaat! :)


Lucka 17


Vardagslyx

Nu blir det sängen och Andra Avenyn, natti!

Pepparkakshus tak

Har precis påbörjat mitt allra första pepparkakshus. Har dock bara gjort ett tak men det är iaf en början. Fick så satans ont i fingrarna utav att trycka ut kristyren men får fortsätta någon annan dag. Känner att jag varit värsta julig idag, klätt julgranen och grejat på med pepparkakshus. Mysigt!


Granen står så grön och grann

"Granen står så grön och grann i stugan!". Så nu är granen klar, visst blev den helt okej?:) Har även lagt dit några röda och fina paket där under, inte så många än men vi får hoppas på att det blir fler! ;) Jag är helt TOKIG i paket! Har nog fått det från söta mormor, hihi!



Christmas tree

Idag har vi äntligen dragit fram granen. Jag får som ingen riktig julstämning utan gran, det är ju som den och paketen där under som gör det hela! ;) Just nu är den naken och väntar på att bli klädd. Mamma ska snart iväg och käka julgröt med jobbet och då blev det bara jag kvar. Känns konstig att göra det själv eftersom jag är van att göra det tillsammans med mina bröder, speciellt när vi var mindre. Alla ville självklart ha olika färger på glittret då, så det slutade med att man inte såg själva granen, haha memories!


Lättad

Matteprovet är bortgjort och nu känns det redan som att jag fått jullov. Dock kommer jag måste göra om provet sen i februari vilket inte känns sådär super kul men, det gick rent sagt åt helvete och jag har seriöst inte ett ända rätt, helt serisöt. Men det är lönt att gruva över det, gjort är gjort och jag gjorde det jag kunde så, nu är det bara 2 dagar kvar och sen jullov. Underbart!

Lucka 16

"Gör det då da!", "-En? det är ju mörkt i hela kvarteret!" "-JAHA? OCH?"



Sick of being tired

Har nu krypit ner till sängs och tänkt vila mig i form till morgondagens nationella prov. Jag är trött som en sengångare, den här veckan har inte riktigt varit min vecka kan man som säga. Nu blir det lite Andra Avenyn innan jag slänger ihop ögonen, godnatt!


Bjuder på en bild från dagens sminklektion


Make up

Idag på sminket så fortsatte vi med våra reklambilder som vi håller på med och idag sminkade jag till min reklam, H&M nyår. Eftersom Rawaa var sjuk som jag skulle sminka så fick jag helt enkelt sminka mig själv vilket inte gick sådär super men. Jag kan verkligen inte sminka mig själv, super svårt!






Photoshoot


I give up

Nu har jag gett upp! Jag pallar inte mer för stunden, det går bara inte. Jag måå ju vara hur trög som helst men det går bara inte. I princip allt jag gör bli fel, får helt enkelt ta nya tag efter middagen. Håller nu på laga någon lite goare mat för att få mig på bättre humör, hihi! :)


Mer tid!

Sådär, då kan vi stryka ett prov från veckanslista. Bestämde mig lite hastigt efter provet att jag skulle åka hem och det var ett bra va. Nu har jag 1 och en halv timme mer jag kan plugga matte på, behöver all tid jag kan få. Eftersom svenska var frivillig så tar jag den tiden till matten istället! Nu är det matte för hela slanten som gäller. :)



Lucka 15


Norsk karaoke

Haha, så här går det till när HV2D kör norsk karaoke! ;) (Fattar inte varför bilden blir helt cp? den har ju aldrig blivit så förut!)


Klädstyling

Idag på klädstylingslektionen så fortsatte en hel del med sina popart bilder och vi andra gjorde julkort eller i mitt och malins fall, loppor! Sen blev vi lite trötta och rastlösa så vi körde norsk karaoke, riktigt kul!




F I K A


Norsk karaoke


Skärning av hår på kund

Idag skulle vi ta med oss en egen "modell"/kund (helst manlig) som vi skulle skära håret på. Jag hade då en sån otur och fick ingen som kunde komma, vet inte hur många jag har frågat som inte kunnat eller haft mycket i skolan men till slut kunde Anna igår men då fick jag sms på skolan imorse att hon blivit sjuk. Vad är oddsen? Krya på dig hjärtat! Istället så tog jag en docka och skärde på den och trimmade även skägget på den! ;)



Jag och min "kund" Sigurt!



14 December

Sådärja, nu är jag äntligen hemma. Kom precis från jobbet där vi fått en ny ugn att göra hamburgarna i och fått lära oss hur den fungerar så det blev hamburgare till middag. Inte helt fel! Nu blir det plugg för hela slanten och sen så kommer det dyka upp inlägg lite nu och då. :)

Kvällsryck


Lucka 14

Helt klart ett av mina favorit avsnitt!


Lucia

Haha, det här måste ju bara vara den fulaste lucia bilden ever!


Jag och Marcus


Wierd day

Den här dagen har varit väldigt konstigt. Vaken hela natten, vara på skolan kvart i fem, fara hem när dem andra börjar, sova till halv tre, ta bussen tillbaka till skolan när alla andra far hem för att vara på matte hjälpen till sju och sen hem. Vilken dag! Fick iaf lite gjort på matte och förstår lite mer nu faktiskt, känns skönt! Nu hade jag faktiskt tänkt att slå in lite julklappar. :)

Loke

Måste bara bju den denna godning, ibland förstår jag inte varför Loke inte bara lägger sig någonstans där han ryms? Det ser inte allt för bekvämt ut, sötnosen!


Lions Luciatåg

Som sagt, klockan kvart i fem imorse så befann sig klassen på skolan för att sminka och fixa håret på Lions Luciatåg. Det gick bara bra men blev lite irriterad där ett tag men det är inget som bör nämnas men annars gick allt som en dans. Tjejerna blev sjukt fina! När dem var klara och innan dem skulle iväg till tv4 för att sjunga live så lussade dem för oss. Mysigt! När vi sen var klara så bjöd världens bästa handledare Carina på frukost, så sjukt snäll och söt hon är!



Luciatåget som vi sminkade och fixade håret på
(Glömde kameran så snobbe en bild från Lions hemsida)


Luciavaka

Nu är jag vaken! Skulle mer än gärna ligga kvar och sova typ 20 timmar till men måste upp någon gång så jag kan somna någon hyffsad tid inatt! Igår så hämtade jag Malin och Emma vid sex och efter det så käkade vi middag, efter det blev det lite tv och sen bestämde vi oss för att spela något spel, Monopol. Självklart så hittade inte jag det då så det blev Trivial Pursuit istället. Dock var det svåra frågor och konstiga frågor om olika världsdelar men efter några timmar kunde vi utse en vinnare och det blev Emma, efter det kom jag och Malin kom sist! Haha! ;) Vid tolv tiden så sa jag och Emma godnatt till Malin och sen satt vi och snackade ett tag och kom fram till att det inte är lönt att vi går och lägger oss eftersom vi skulle upp om typ 3 timmar så vi fick och målade naglarna, poppade popcorn och ställde lite frågor från spelet till varandra. Det blev en hel del skratt och felsägningar, sjukt kul! Sen vid fyra tiden var det bara att göra sig klar och för kvart i fem skulle vi befinna oss på skolan, som tur så skjutsade mamma oss! :)


Jag, Malin och Emma


Så här såg mina sötnosar ut strax efter fyra, Malin som sovit var död medans Emma var pigg som bara den! ;)


Lucka 13


Ni säger godmorgon, jag säger godnatt

Kändes jävligt konstigt men samtidigt lite små kul att lämna skolan medans alla andra kom. Nu är jag hemma och ska nu försöka sova några timmar, har inte sovit någonting inatt så nu är det time for bed! Godnatt! :)

Boka till kundpass

anonym om The show:
en fråga till stylist med spa programmet, har ni ngn hemsida så att man kan boka behandlingar på dragonskolan?

Svar: Ni är så välkomma och boka tid hos oss på Stylist med spa programmet på Dragonskolan. Vi har två alternativ till att boka tid hos oss. Antingen så ringer man eller så mailar man men det går också bra att komma förbi under våra kundpass och boka. På torsdagar mellan 12.30-15.00 så har vi i årkurs 2 (min klass) kundpass och på fredagar mellan samma tid, 12.30-15.00 så har årskurs 3 kundpass.

Ni når oss på telefon - 070 660 24 16
Under dessa tider går det att ringa;
Tisdag: 12.00-16.00
Torsdag: 12.00-15.00
Fredag: 12.30-15.00 

Det går också bra att maila in din bokning och det gör du till: [email protected]

PS. Om du vill vara hos någon speciellt person så gå det bra att önska det vid bokning.



So this is christmas

Det var faktiskt ovanligt lite folk på stan idag med tanke på att det bara är 1 och 1/2 vecka kvar till julafton men det har inget emot mig. Ju mindre folk desto skönare! Dem flesta kanske ha samma problem som mig och har ingen aning om vad man ska köpa och lär springa som en galning nån dag före julafton! ;)


Haha, älskar att man hittade pappa i varje massagestol i varje butik! ;)

Vi tog ett litet stopp på frasses på Ersboda där jag även stötte på Frida i klassen! :)


Utan kläder

Godmorgning sunshines! Åt frukost för en liten stund sen och håller nu på fixa mig, är så gott som klar men har inga kläder! Haha, jag har bara klänningen som jag hade på mig igår och ett par tunna nylonstrumpbyxor. Känns som det är lite för fint och framförallt för kallt att springa runt med det på stan. Ska nämligen följa med pappa och Anna på stan en sväng för julklappsjakt, och förhoppningsvis så kanske jag kommer på någon julklapp för just nu står det verkligen still! Bjuder på en bild på syskonen Jonsson från Pappa och Anna bröllops, 080808! :)


Lucka 12


11 December


Mysis

Katter är ganska roliga! Man hittar den på nya ställen varje dag. Hittade nämligen Mysis i min väska som hängde på stolen idag, haha! Knaskatter!


The show





Dagens sysselsättning

Det dök inte upp så många inlägg tidigare idag men här har vi anledningen. Jag har nämligen suttit med matteboken så gott som hela dagen. Hela dagen var kanske att ta i men sen efter frukosten tills jag gjorde mig iordning för att åka på showen. Lyckades göra rätt många uppgifter iaf, började även förstå lite grann vad jag sysslade med, och när jag säger lite så menar jag lite!


Mätt som ett svin

Har precis käkat och ikväll blev det pizza och självklart från älskade Roberto. Det var riktigt längesen jag åt pizza men nu är man mätt som aldrig förr, som tur tog jag mig till sängen och här kommer jag nog stanna ett tag till! Säger som pappa, nu är man i pizzakoma! ;)


Snowflakes

Förlåt för kass updaten men har inte orkat eller haft tid till bloggen. Nu har jag precis gjort mig klar och ska snart bege mig mot Sagateatern och se julshowen Snowflakes. Jag skriver sen senare när jag är hemma igen! :)


Lucka 11

Innan jag vaknar upp på strålande humör så tycker jag vi beger oss ut och julhandlar lite, eller vad säger ni?


Sweet dreams

Nu säger jag här med godnatt! Måste sova ut ordenligt i helgen så jag orkar vara på skolan kvart i fem på måndag morgon och styla Lions luciatåg! Sov gott mina vänner, becuase I will!


Dreaming people

Jay Smith, vinnaren av idol 2010! Gjorde en Fagerwall och gled igenom hela tävlingen utan att hänga lös. Tycker att det var helt rätt att Jay vann, Minnah kommer lyckas ändå så som hon har utvecklas. Bert Karlsson är säkert bakom hälarna på henne redan imorgon! ;) Vinnaren låten är även skön, kommer digga den här nu dem kommande veckorna!  



Bokat och klart!

Får inte glömma att berätta att idag på skolan så bokade vi våra biljetter till RIHANNA! Så i slutet på oktober nästa år så åker jag, Emilie, Kajsa, Malin och Emma ner till huvudstaden för att gå lös till Rihanna i globen. Fyfan vad kul, taggad som fan!


Sminkning och hårstyling

Tjeeenare! Har haft det lite fullt upp nu på eftermiddagen. Direkt efter skolan var det bara att cykla hem och snygga till det lite, bädda sängen etc. Sen kom min kund (mammas gamla arbetskompis Jessica), hon ska nämligen iväg på julfest ikväll med hennes jobb så jag sminkade henne och fixade hennes hår. :) Lyckades även bränna till mig en liten blåsa på tummen av locktången men det är som min svenskalärare sa idag att barn måste bränna sig lite för att det ska förstå att det är varmt! ;) Har dock ingen bild på slutresultatet för jag glömde nämligen ta kort! :)


Lucka 10


Hope it happens!

GAAAAAH, är så jäkla uppe i varv nu så det inte är sant och mitt huvud värker som fan men det skiter jag i just nu. Emilie berättade nyss att Rihanna ska till globen i november nästa år och hon har tänkt att fara och jag funderar på att följa med! Jag ska fan med! Fyfan vad kul, vadå t-t-t-t-taggad! 



Makeover på Anna

Efter ha fått ett sms av min låtsats mamma där det stod att hon höll på färga håret lila och orange så trodde jag det inte. Hon tyckte iaf att jag skulle komma förbi, så jag gick till frisören (bara en liten bit härifrån) för att kolla om det nu stämde. Och det gjorde det! Tycker det blev jävligt fränt! :) Såhär såg hon ut när jag lämnade salaongen men då var dem ännu inte riktigt klara. Innan var hon blond med svart underhår.


Något som jag saknar...

är min brun färg som jag hade någon gång under detta år. Den försvann lika fort som när jag kom hem från utlandet, just nu känner jag mig bara blekare än blekast. Nu vill jag bara tillbaka till värmen och bara ligga och lata mig i solen och bli brun och färsch. Det hade inte varit helt fel kan jag lova!



Todays work

Kom hem från skolan för en liten stund. På eftermiddagen idag så har vi haft kundpass och idag hade jag farmor på besök. Hon fick frans och brynfärgning och spa fotbehandling. Plockade även till hennes bryn så nu är dem fin fina, perfekt innan jul! :)


Lucka 9


More photos

Har nu fått lite fler bilder från dagens sminklektion av Emilie. :)


Här blir jag sminkad av Rawaa

Malin B och Emma


Emma, MUA: Malin b

Blir stylad i håret

Nellie, MUA: Emilie

Rawaas sminkning på mig

Vi fotade sen alla bilder i vår lilla studio


Frans och bryn kund

Har precis sagt hejdå till kvällens kund. Carros mamma Ulrika kom över på en liten behandling hos mig ikväll, det blev en frans och brynfärgning och det gick bara bra. Hon höll på somna och det är ju ett bra tecken! ;) Efter det så bjöd jag och mammsen på lite glögg och lussebullar. Hoppas verkligen att Ulrika blev nöjd, är kunden nöjd är jag nöjd! :)


Reklambild

På sminket har vi nu börjat med att göra en reklambild. Vi har lottat ut olika "teman" som vi sen ska sminka, fixa hår och styla till. Halva klassen började idag och den andra halvan gör det nästa veckan. Idag så blev jag sminkad av Rawaa och hon skulle göra reklam för coca cola. Chockerande nog tog jag nästan inga bilder alls med min kamera men Emilie fotade lite så jag ska få lite bilder av henne sen men jag bjuder på mina fjuttiga sålänge! ;)





8 December

Tjena, nu är det här typ tredje gången jag ger mig in på ett inlägg. Har nu lyckats radera varenda jag skrivit nu innan på något konstigt sätt men nu ska det här vara kvar. Dagen idag har varit riktigt skönt, började med en film på NKn och sen blev jag sminkad till en cola reklam på sminket, efter det var jag ambassadör och sen avslutades dagen med svenska redovisning som jag även sumpade bort totalt. Haha! Jag suger men that's life. Älskar även min otroligt briljanta kommentar mitt i alltihopa, "näe jag vet själv inte riktigt vad jag ska säga".


Lucka 8


Pluggeliplugg

Just nu håller jag och Malin på att plugga inför våran svenska redovisning till imorgon. Kan säga att den inte kommer bli så bra från min sida, redovisningar är verkligen inte min grej. Hatar att stå där framme och snacka framför en massa människor om något jag knappt vet! Blir lite blyg då, tro det eller ej men så är det. Om en liten stund ska vi iaf lyxa till det med daimkaka. Säger bara som dom säger på comhem reklamen, MUMS!


Jag och Malin på midsommar


"Pilla på bröstet"

Haha, bjuder på detta goa klipp från i våras när vi gick i ettan. Jag har en sån där godis svamp som bröstvårta och tror att Emilie ska ta kort, men självklart så filmar hon istället! ;)


Pop art fort.

Idag på klädstylingen så fortsatte vi med pop art bilderna som vi började med förra veckan. Har inte så mycket mer att säga så bjuder på en bildbomb. :)








Fika time, idag stod Vickis för fikat





Lucka 7


Lalalalaaaaa

Jag kom inte hem med något från H&H fast det fanns ett x antal plagg som mer än gärna skulle vilja följa med. Hittade även klänning som skulle passa hur bra som helst som nyårsklänning men är det tight i ekonomin så går det inte, allt ska gå till julklappar. Nu blir det lite Andra Avenyn innan det är dags för skönhetsömnen. :)


Saknar att vara brun, värmen, att bara kunna slänga på sig en klänning, saknar utlandet...


H&H

Följer med mamma och hennes arbetskompisar nu till butiken H&H i hörnefors. Vi hörs senare när jag är hemma igen! :)


Frans och brynfärgning

Idag på spaet så fick vi en rätt så kort lektion eftersom vi har besöksvecka i veckan så vi gjorde frans och brynfärgning. Jag kunde dock inte göra det på Rawaa eftersom bomullsrondellerna tog slut så hon fick istället bestämma vad hon ville ha och då blev det benmassage. :)





6 December


Lucka 6


Leopard

Har nu krypit ner i min renbäddade säng nyduschad och så toppar vi det med sovmorgon imorgon, underbart! Skolveckan blir lite speciell eftersom vi får besök av nior hela veckan ut. Jag är även ambassadör 3 dagar (eller 3 halva dagar kan man som säga) denna vecka och ska ta hand om dem tillsammans med Emma, blir kul! Nu ska jag lägga huvudet på kudden, godnatt!

If you can dream it

Har fastnat helt på den här låten, diggar den totalt. Lite sådär disney feeling håller ni inte med? Och jag gillar disney! Andreas sjunger ju sjukt bra och har nu bevisat att det inte bara är snack bakom jurybordet på idol utan det är även finns verkstad, tummen upp för det!


Julbak!

Ikväll har det varit full gång med julbak här hemma. Christopher och Anna kom och så bakade vi lussebullar, pepparkakor, knäck och något som hette vaniljhorn. Anna briljerade med hennes pepparkakor om hon fick säga det själv men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om det! ;) 


Lilla tårtan

Tänkte att vi kunde köra på lite extra stora lussebullar i år! ;)
(Den till höger är en lussebulle i typ en vanligt storlek)

Så stor var den väl inte? Behövde ju bara hålla i den med båda händerna! ;)

Anna vevade på

Det här ska då föreställa väduren tecken ;)

Den lite mer utspårande plåten

Chrille och Anna


Chrille och Anna

Ja, här har vi då den fin fina hajen som Anna gjorde, den fick till och med ett öga och en böld på köpet och även en snygg bränna! ;)




Dags att pimpa pepparkakorna lite

Mitt lilla mästerverk

Mysis

Mysis ville också vara med och baka

Pimpade även till katten lite

Nu hänger min pepparkaka så fint i köksfönstret


Christmas dress

Tanken var att jag inte skulle köpa någon klänning till julafton men jag kunde inte låta bli att köpa den när jag hade provat den och så var det så bra pris så den fick följa med hem! :)


199kr - H&M


Yesterday


Lucka 5

Haha, älskar att dem skriver upp skidvallan också! "Kolla Sune, störtlopp!"


Hair color

Godmorgon! Har sovit som en stock i natt men blev väckt för en liten stund sen att hemtelefonen ringde konstant. Det slutade aldrig ringa och jag var för lat för att springa upp och svara, haha! ;) Jag hade iaf en super trevlig kväll igår hemma hos familjen Hilli/Nilsson/Åström! ;) Här får ni en bild på den nya hårfärgen, blev rätt mörkt men det trivs jag i så det är inga problem. :)  


Nya hårfärgen


Lördag

Har precis haft "lillebror" här och käkat lite middag från Olles. Alla andra är på julbord men vi blev inte bjudna så vi fick stanna hemma, haha! ;) (Det är med Urbans jobb) Nu ska börja rulla över till Elin. Ha en trevlig kväll allesammans! :)


Färgning

Sitter nu med färgen i håret och ska bara om några minuter skölja ut det. Det blir ingen extrem förvandling om man säger så, bara lite mörkare, innan såg det så sjukt uttvättat ut. Nu håller vi tummarna att det blir bra, har inte ens koll på om jag fick med allt hår, haha!


4 December


Stan

Kom alldeles nyss hem efter en dag på stan med Carro. Tanken var jag att jag skulle köpa julklappskalendern på Åhlens men då var den slut så det blev hårfärg och en klänning till julafton istället. Lite sådär i tröst, haha! ;) Klänningen får ni kanske se senare! :)



Lucka 4


Godmorgon!

Ligger i sängen och är redan långt efter min lilla tidsplanering. Ställde klockan på nio men den ville tydlingen inte ringa men jag vaknade ändå halv tio med den här känslan då man har försovit sig. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för en dag på stan! :)


Bjuder på denna från -09


Vad hände?

Vad hände med att Olle skulle vara i final? Sög ju dase att han åkte ut, var helt säker på att han skulle stå i finalen med Jay. Nu är det ju ingen snack om saken om att Jay tar hem segern. Vad tycker ni om finalisterna, blev det dem rätta eller var tycker ni?


A dinner for two

Efter fyra tiden trippade Carro in genom dörren och då blev jag lagomt klar med mormor. Efter det då så startade vi med maten som idag bestod av kycklingburgare, klyftpotatis och fetaostsallad. Gott som bara den! Vi myste även till med att släcka ner och tände ljus och så lite julmusik i bakgrunden som grädden på moset. Sen kom Elin och Sandra och vi pratade lite om allt mellan himmel och jord men mest fokus på nyår. :)



Hemma spa

Direkt när jag kom hem så gjorde jag i ordning mitt lilla sparum (Messys gamla rum), tände ljus och satte på lite lugn och skön och sen ringde jag lilla mormor och så fick hon komma. Då fick hon ansitktsrengöring, frans och brynfärgning, ansiktsmassage, ansiktsmask och ryggmassage. Det blev dock lite problem med hennes ögonbryn eftersom dem helt plötsligt bara tog slut! Men allting gick kanon och mormor var jätte nöjd, blev även lite rikare på köpet. Catchiiiiiing! ;)




Jag lever

Sitter och käkar middag med Carro, super mysigt! Vi har tända ljus och lyssnar på julmusik och snart kommer Elin och Sandra. Återkommer senare! :)


Lucka 3


Från H&M

Bättre sent än aldrig, right? Beställde dem här leggingserna när jag kom hem från Turkiet i början av September och dem kom nu i December. Haha, hade till och med glömt bort att jag beställt dem. Men ja som sagt, bättre sen än aldrig!


Perfect Home

Ikväll så har mamma slagit till på ännu ett till hemma party. Fast idag var det väldigt längesen hon hade sen sist. Ikväll var det det norska inredningsföretaget Perfect Home som stod i centrum. Hittade en hel del som jag gärna skulle vilja pynta min framtida lägenhet med men det är något år bort och börsen är tom så det får vänta! ;)







SPA musik

Har nu sutitt och knepat ihop en lista på spotify till mina spa behandlingar här hemma. Mormor kommer redan imorgon och ska få massage, frans och brynfärgning och då kan det ju vara skönt med lite avkopplade musik i bakgrunden, så nu har jag en hel lista med en massa lugn och skön musik. Här har jag några liknande som jag hittade på youtube. :)


Tears in heaven


I Will always love you


My heart will go on

Lucka 2

Ni har väl inte glömt att kolla på det andra avsnittet av julkalender? Jag håller mig till min stora favorit, Sune. Helt klart den bästa julkalendern genom tiderna om ni frågar mig!


2 December

Har precis kastat i mig lite middag. Dagen idag har gått bara bra, den har flytit på helt okej tycker jag. Dock hade vi ingen NK och det hade vi inte igår heller. Inget mig emot men tycker det är lite drygt att vi ska behöva stå och vänta och sen så kommer det ingen. Om hon är borta och ingen kan hoppa in som vikarie så kan väl iaf någon komma meddela det? Menmen! Kundpasset gick bara bra, mamma kom på en fotbehandling och det verkade då var skönt för hon är då nöjd och belåten och har nu fina rosa naglar på tårna! :)


Bjuder på en bild från hårlektionen i tisdags


Skvaller

Det blev visst så att det gled in några inlägg lite titt som tätt nu på kvällskvisten men nu hade jag faktiskt tänkt att avrunda för ikväll. Det är ju en dag imorgon också, tro det eller ej men så är det. Imorgon har vi även kundpass  på skolan och då ska nämligen mamma komma på en fotbehandling hos mig, trevligt! Tänkte nu avsluta kvällen med lite skvaller, skönt avslut! Jotack, jag vet!



Vi är Christinas lärjungar!

Detta klipp kommer från en av våra hårstylingslektioner för några veckor sedan. Helt plötsligt säger Christina att vi är hennes lärjungar och alla faller ut i skratt! "Det är tur att vi har roligt!", kan inte göra mer än att bara hålla med! ;)


Glömt något!

Måste nog hoppa in i duschen nu innan popcorn lukten fäster sig i tapeterna! ;) Känns även som det är något rätt så viktigt som jag har glömt men kan inte komma på vad det är. Det är inte skorna för dem har jag packat ner i väskan efter två påminnelser av Malin. Jag vet att det är nått, fan vad jobbigt! Men det kommer väl fram så småning om, annars var det väl inte så viktigt! Nu: duschen, Sen: dyker det upp ett klipp från skolan som jag glömt lägga in om nu datorn vill sammarbeta med mig! :)


No time

Förlåt för kass update idag men direkt efter skolan så for jag till vårdcentralen och efter det var det bara snabbt hem och kasta i sig någon mat och sen bege sig till ishallen för lite jobb där jag precis kom hem från. Nu hade jag tänkt se paradise och sen ta en dusch! :)


Haft små funderingar på klippa lugg igen, vad tycker ni?


Smink planering

Hallå där kött och blåbär! Sitter och snyltar Malins dator nu medans vi planerar nästa veckas och veckans efter det sminklektion. Vi ska nämligen sminka till en reklam så vi har fått var sitt "tema" som vi då ska sminka och fixa hår osv till. Jag fick H&M nyår. Så det blir spännande! ;)

RSS 2.0