lite resultat

Förlåt för en sån dålig upptatering det har blivit så nu när jag har cup under helgen. Så fort jag har fått en en stund över så har jag vilat till nästa match. Mot Umeå södra förlorade vi med 2-1 och matchen mot Norge som vi spelade klockan sex vann vi med 1-0. Eftersom vi bara är en grupp så är vi i semifinal imorgon där vi möter Norge igen. Hoppas vi vinner igen, vi spelade riktigt bra! Får sova länge imorgon, skööönt!


Cup

Nästa match mot Umeå Södra FF!




Grease

Nu har jag precis slagit på filmen Grease som jag hade tänkt att se innan jag försöka somna in till söms (Känner mig så duktig nu när jag är i sängen innan tolv, hihi!). Tycker Grease är en riktigt bra och härlig film. En film som man kan se typ 1000 gånger utan att bli less. En typsik tjejfilm? Det är så gulligt när dom springer där i sanden i början, ojojoj. Var det längesen du såg den eller om du inte sett den alls, så är det banne mig dags att se den



 

Imorgon är det dags igen med cupen och vi möter Umeå Södra FF, blir som ett lite derby. Hoppas det går vägen!

Umeå Fotbollsfestival

Snart bär det av på första matchen i cupen där vi ska möta Kågedalens AIF, klockan 13 på Umedalens IP. Nu gäller bara att ge gärnet! ( Internet krånglade när jag skulle lägga in inlägget så det kom nu istället. Bättre sent än aldrig ;) )



Update 18.49 - Matchen gick helt okej, vi spelade riktigt bra idag och matchen slutade lika, 1-1. Det var riktigt jobbigt att spela i denna värmen, det bränns under fötterna på fotbollsplan och det rinner bara svett. Nu ska jag ut på bron och umgås med Pappa och Anna.  

I need some sleep

Nu ska jag verkligen försöka sova och somna på en gång. Har inte kunnat somna förän tre på flera nätter. Behöver mycket söm för imorgon är det dags för fotboll cup, Umeå Fotbollsfestival. Vi skulle egentligen inte vara med men nu är vi det istället för ett annat lag. Nu jävlar tjejer är det bara att tagga igång!

29 Juli

Solen skiner och det är inte ett måln på himlen. Har legat ute och försökt pressa men det har fått bivit i omgångar. Legat en stund och sen gått in, och sen ut igen. Nu har jag duschat av kroppn för att svalka mig lite och käkat lite nudlar. Dom var lite för stark för min smak. Det brann i munnen på mig, haha! Nu är det dags att börja ladda igång för träning, usch vad jobbigt det kommer bli i denna värmen!







TårtKakan

Igår var jag som sagt på stan med Anna. Vi gjorde först några små ärenden, jag fick äntligen köpa mitt efterlängtade puder. Efter det gick vi omkring och kikade på allt som finns på rean och efter ett tag började magen kurra till så vi stannade på Frasses och köpte varsin stripsmeny (Riktigt längesen jag åt stripsmeny men jävlar vad det är gott, haha!). Sen for vi hem och började slinga Annas hår, det blev super snygg. Ser solblekt och naturligt ut, precis som hon vill ha det. ;) Sen testa vi slinga mitt mörka hår med den dära sprayen men det gick inte så bra. Är ljusate mitt på huvudet nu och mörkare nertill ;p haha, lite solblekt kanske!? Efter det blev det lite film och godis, myspys. :)

 
 


Nu ska jag passa på att lägga mig i solen medans den är framme!

Empty

Gud vad allt kan börja snurra till det i huvudet så fort man sätter på lite musik och lägger sig bekvämt. Tankarna springer runt i mitt huvud just nu.

"Ibland önskar man bara att man kunde försvinna från allt. Ibland önskar man att man var någon annanstans. Ibland önskar man att man var någon helt annan än sig själv. Ibland undrar man hur livet hade varit om man hade ändrat på sina val. Ibland känns det som det är något som saknas i sitt liv, men man vet inte vad. Ibland är man bara helt tom."


Skriver imorgon om min dag med Anna,
Alltid lika kul att umgås med dig, hjärtat! ♥


28 Juli

Klar för start. Nu sitter jag bara och tar det lugnt och lyssnar på musik medans jag väntar på att Anna ska höra av sig. Sen ska tårtan och jag ner på stan en sväng, måste köpa nytt puder. Är jävligt tagg på att prova massa kläder, det är det enda man får göra när pengarna inte räcker till. Prova och drömma sig bort, haha! Ska bli skit kul och träffa min Anna, det var fan längsen sen sist!?

 


Beck

Jag skrev ett inlägg tidigare under dagen vid fyra tiden men det kom tydligen inte in, typiskt nog. Just nu sitter jag och ser på Beck - Annonsmannen. En av mina favortiter som mindre. Riktigt bra (säger jag som älskar typ alla Beck-filmer)! Sen ska jag försöka sova men lär inte somna förän tre som vanligt. :)


1 Månad

Om exakt en månad bär det av på min andra utlandsresa till Turkiet. Den 26 Augusti bär det av till det varma, jag längtar som bara den. Åker dit med Pappa, Anna, Farmor, Farfar och lill kusinen Anton. Ska bli grymt skönt, ligga och steka i solen hela dagarna. Hotellet Green Garden, verkar super fint ligger endast 300 meter från centrum och har 3 pooler och 3 rutchbanor. Längtar bara ännu mer när jag sitter och kollar på massa bilder, ååh vad kul!

    
 

H&M - VILL HA!



Twilight

Såg Twilight för första gången ikväll med några vänner. Vilken otroligt bra film, sjukt bra och galet bra! Finner nästan inga ord, haha jag vet inte vad jag ska skriva riktigt men ni förstår nog vad jag menar. Annars förblir det en lite gåta! Måste iaf se tvåan på bio, det är ett måste. Helt klart!



Nails

Har passat på att måla naglarna i det dåliga vädret. Idag blev det lite mer anvancerat än förra gången och färgen blev blå. Det blev typ likadant som en design jag gjort förut, det blir så när man inte har så många färger att välja mellan. Får vara lite mer modig nästa gång och testa något fräsigt.




En riktigt svensk sommar med bara regn, vart är solen och all värme?

 

24 Juli

Godmorgon, känner mig duktig för nu har jag ställt klockan två gånger i rad. Dock känns det lite ensamt just nu, sitter i hallen med inga lampor tända och med alla sovandes över mig. Ungerfär som igår då. Har varit dålig på blogga dom senaste dagarna, hallå? Ett inlägg per dag? - Inte okej.

Igår var jag och åt på Great Eastern med Pappa, Anna och hennes bror Mikaels familj (Mina ingifta släktingar). Det var super gott och jag åt som vanligt friterad kyckling med ris. Det är så jävla gott, friterad kyckling i mitt hjärta! ♥ Resten av kvällen bestod av lite snack och tv tittade med min kära vän Elin och "kusinen" Linn innan dom drog hemåt.


Anna




Linn "kusinen"

Jag som hade tänkt att fara ner på stan en liten sväng på stan idag igen men vädret är ju totalt värdelöst. Regn, regn och mera regn och det är Juli? Schysst...

23 Juli

Jag är vaken och innan tolv för den delen men dom andra i huset sover som stockar förutom Jonte som är och jobbar tror jag och Anna som skulle väcka mig? Vi såg ju hur det gick med det, inge vidare! Har faktiskt varit vaken ett bra tag dock gick jag inte upp den tiden jag hade tänkt mig men, jag har hunnit duscha och kollat runt på mina måste bloggar. Något av det första jag gör när jag sätter mig vid datorn, konstigt nog.
Idag hade jag tänkt att cykla ner på stan en sväng men innan det måste jag förbi mamma till kissarna. Hjärnan är så tom nu så vi hörs lite senare, have a nice day!


Sovar'N

Vaknade kanske för 50 minuter sen när pappa ringde och berättde att han var hos Carola och Calle och hjälpte dom med sin garageport. Tur att han ringde för jag hade inte en tanke på att vakna i min lilla värld. En sekund efter samtal sprang jag upp ur sängen, kom på att skulle förbi hos mamma och ge katterna mat. Nu får jag börja ställa klockan, de här funkar inte. Kan inte sova bort dagarna, fy skäms.


Kissekatterna

Nu har katterna fått både mat, vatten och en fräsch kattlåda. Dagens måste avklarat. Duktig jag känner mig, haha skoja. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, har fått förfrågan om jag vill följa med ner på stan men jag vet inte om jag är så sugen. Har inga pengar att shoppa för och bara för att man då inte ha några pengar så brukar man alltid hitta en massa saker som man vill ha, så vi får se hur der blir med det. :)

Världens finaste katter!
Tiger




Mysis (My)

Morning

Godmorgon, sitter och försöker klara en patiens som farmor har lärt mig som aldrig går ut. Haha, har typ lagt den 1000gånger men det går bara inte. Nu ska jag fika lite frukost, o'boy och mackor. MUMS! Sen ska jag klä på mig och gå till mamma och mata katterna och rensa kattlådan.

Nelly

Beautiful Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Pink Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM Colour Block Dress SEK 649, Quontum - NELLY.COM

Teater

Nu är vi hemma från stugan ännu en gång. Vi åkte upp för att kolla på när moffe (morfar) spelade teater på deras hembygdgårdsdag eller nått liknade. Morfar är ju värsta hollywoodstjärnan och fick spela två roller en gång som man och en gång som kvinna. Haha, höll på dö av skratt när han kom ut som tjej. Teatern var helt okej, man skrattade en hel del!

 
Scenen

 


 
 
Moffe

 

19 Juli

Tänkte lägga in lite bilder från igår kväll. Jag var med Elin, Philip, Foppa och Joel, först drog vi ner på stan en sväng där några av oss fick små modella för umeå (nånting), bilderna kommer läggas ut på deras hemsida nästa år (-10). Sen for vi förbi Hemmakväll och köpte lite godis och sen drog vi hem till Philip och såg på Batman, the dark knight. Batman är inte riktigt någon favorit hos mig, det där var nog den första Batman filmen jag har sett hela på. Den var faktiskt helt okej, rätt bra men jäääklar vad lång den var, haha!

Ska upp till stugan idag igen men bara över dagen. Morfar ska spela någon slags teater som vi ska se på, blir kul. Är hemma vid 18-19 tiden. Skriver då, ha en super bra dag. Puss



Foppa och Joel.


Vi hittade en död fågel på vägen hem till Philip. RIP!


På cykeln på väg hem.


Hemma

(Ingen rubrik)

Nu har jag duschat och känner mig fräsch och glad. Har gjort mig i ordning för kvällens sällskap där jag ska vara med några vänner, blir nog kul. Eftersom jag sov så länge så känner jag mig rätt pigg men ändå lite små trött. Det stämmer typ ändå in på det hära "ju längre du sover ju trötteare blir du" men ändå inte. Sov så lite när vi var i Örträsk så det har varit ruggit skönt att fått sova ut nu i några dagar. Är nog bara lite rastlös. Haha, min lilla tokiga vän Elin stod tydligen utanför mitt fönster och bankade för att få mig att vakna idag men hon lyckades inte, sötnöten!

 

Haha, kan inte vara seriös!

Naglar

Nu har jag målat om mina naglar, jag vet inte om det blev så himla mycket bättre men nu slipper jag iaf den knall blå färgen som gjorde så alla mina fingrar såg ut som blånaglar. Hatar mina naglar just nu, en nagel gick av för typ kanske 2 veckor sen och då var jag tvungen att klippa alla och nu tycker jag dom är jätte korta.


Jag använde mig av detta dubbel nagellack, först den orangen och sen den rödglittriga på det

 
och så här blev  resultatet.


sovit som en stock

Gud vad jag har sovit gott inatt, jag har sovit som en stock och jäklar vilka roliga drömmar jag har drömt. Haha, sjukaste. Jag vaknade bara för några minuter sedan och hade 6 missade samtal av elin. Nu ska jag ta mig något att äta och sen måla om mina naglar. Vad ska ni göra idag? :)

Godnatt


Beach mitt i stan

Idag har jag varit på stan med Elin, vi ha kollat på lite beach volly samt kollat om kring lite på den lilla marknaden vi har i stan under helgen. Efter en lite stund efter vi kikat på allt som fanns att äta började magen kurra till, jag köpte en rullpizza och Elin en Subway macka sen gick vi tillbaka och såg på vollybollen. Sen gick vi förbi Gina en sväng och sen H&M så jag fick köpa mig en ny ögonfrans böjare. Långt hår och långa naglar har jag men inga långa ögonfransar. Man kan ju inte ha allt här i världen. :)

 
 

The Hangover

Kom nyss hem från bion, jag, Elin, Niklas och Qrillo såg baksmällan "the hangover". Ojojoj, vilken sjukt bra film. Man skrattar ju nästan hela filmen, det är inte många minuter du inte gör det. Det där är verkligen en film du kan se 1000gånger och du skrattar ändå lika mycket varje gång, som om den vore den första. Har ni inte sett den så måste ni se den helt klart ett måste och helt klart värd att se på bio. Skrattar bara när jag tänket på den, Alan var helt klart min favorit!





Lägger in lite bilder och sånt om hur det har varit i stugan osv imorgon.
Jag är alldeles för trött för att göra det nu och vad kul att 
statistiken har hållit i sig fast jag har varit borta. :)

Home sweet home

Äntligen hemma! Vi har haft det riktigt kul men ont om mat, haha! Det öste bara ner regn när vi åkte hem mer hinner jag inte skriva, ska på bio nu med några vänner. ciiaao ;'

Stugan

badkläder, undekläder, tröjor, byxor, hygienartiklar... Är i full gång och håller på att packa till stugan. Vill inte glömma något men det tror jag inte att jag gör heller. Jag ska åka dit med några tjejkompisar och så ska vi bo i en liten stuglägenhet, dock på andra sidan från där jag har stugan. Det kommer blir ruggit nice. Jag har ingen dator där och jag har inte lärt mig hur man mobil bloggar ännu så jag kommer inte kunna skriva förän på torsdag men ni överlever nog några dagar utan mig, haha! :) Om ni har tur hinner jag kanske kasta in ett litet inlägg innan vi far annars hörs vi på torsdag. Har mobilen med mig, juste fan, jag får inte glömma laddarn!

Grattis Mamma

Godmorgon! Jag är så himla trött, ställde klockan på åtta imorse för att jag skulle vara snäll och ge mamma på frukost på sängen (hennes föelsedag idag) men jag tog mig inte upp. Tryckte på snoozern typ tre gånger sen måste jag har råkat stängt av den i sömnen för jag vaknade av värsta rycket som om jag har försovit mig (gjorde jag ioförsig) för ett tag sen. Jag får försöka hitta på något annat snällt som jag kan göra för mamma istället, vi får se vad det blir för kul. Har ni några tips? :) Grattis Mamma på födelsedagen! ♥

Dagens outfit


Before I go to bed

Dags att gå sista svängen med hundarna innan det är dags för att sova. Hatar att gå ut vid den här tiden själv, man vet aldrig vad det finns för konstiga personer ute (med tanke på dom två senaste våldtäckterna i stan) men jag känner mig ändå rätt trygg med mina två rottweiler i handen. Sov gott! ♥

11 Juli

Guud vad jag har blivit dålig på blogga nu, pinsamt dålig. Jag ska få hjälp med så jag kan mobilblogga så då lär jag bli mycket mer aktiv. Nu när jag är hos pappa så är sämst på blogga för jag kan nämligen inte få in mina bilder på datorn. Jag tycker det är så tråkigt att blogga när man inte har nån bild att lägga upp. Det blir ju roligare för er läsare också om det finns nån bild osv. :) Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, ska bli skönt. :) Vad ska ni hitta på för kul ikväll? :)


Hittade en gullig bild på loke, det ser inte så bekvämt ut?!

Träning

Nu är det dags igen för spinning, 5 månader sen sist kaske? hihi, vi ha varit riktigt usla på att ta oss till USM dom sensaste månaderna, men nu är vi på G igen. Jag kommer dö, jag kommer inte orka ett piss! Önska mig lycka till!
Ni ser ju om jag skriver sen, om inte så alved jag tyvärr under spinningen...


"Havet rengade ner"

Har inte så mycket att säga, förrutom att vädret igår sög! Som mamma sa, "hela havet regnade ner!" Det regnade non stop hela dagen, det öste bara ner. Tror det var cirka 80mm vatten om inte mer, helt sjukt! Jag skulle gå ut med Nikita och hon ville knappt gå ut och om hunden inte vill gå ut, då är det illa!

 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dagens outfit, 8/7

Tunika - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Tights - Lindex
Skärp - Ellos

Stugan

Äntligen hemma! Det var en plågsam bilresa hem, började må dåligt och var trött (är det fortfarande) men nu är jag äntligen hemma. Vi kom oss i väg vid åtta imorse och var framme i Örträsk strax efter nio. När vi kom fram spelade vi lite kort och sen efter det ett frågespel. Vi åt Lunch och sen for vi en sväng med båten. Morfar har byggt båten själv (förrutom  själva stommen då). Det blev inte så lång sväng, vi körde typ fast efter en knappt kilometer. Haha, då var de dags att gunga lös båten (Det gjorde vi ca 10gånger). Sen blev det fika vid bryggan och efter det for vi hem och körde vi nya bonde spelet och jag kom sist igen, Jippi! Vi hade ingen tur med vädret men vi hade det kul tillsammans! Nu dregglar jag efter mat, jag dööööööööööör. Jag är skit hungrig!

Dagens stug-outfit

 
   



 
 




 

Femte Juli

Dålig bloggat dom senate dagarna. Har haft Elin som gäst över helgen, hon har sovit här två nätter och då blir det lite svårt att blogga. :) Det har varit super kul, som alltid!
Kom alldels nyss hem från droskan där jag har käkat taco buffè med hela högen, mamma, Urban, Messy, Jonte, Chrille, Anna, Emil och Mattias. Nu resten av kvällen har jag ingen aning om vad som händer, kanske fotboll om jag orkar. Det ska bli en tidig kväll i kväll iaf,ska upp typ 7 imorgon för att fara till stugan vid 8 över dagen. :)

Dagens

Hummel tröja - The Store
Linne - Gina Tricot
Jeans Leggings - Gina Tricot


Poker

Nu är det kört! Jag är helt fast i poker på facebook. Snacka om beronde framkallande?! Som tur är det inte om riktiga pengar, men man kan ju låtsats? ;) Haha, snacka om att man blir sur när man har satsat en massa pengar och så förlorar man. Det kan råka komma en lite damp skrik då ;) Hihi, nu ska jag forsätte spela lite.. (A)


Kina mat

Det var jätte mysigt igår på restaurangen Great Eastern med Anna. "Vi ska inte hets äta nu, nu ska v njuta av det goda". Haha, inte riktigt blev det så, vi var så himla hungriga. Anna åt fyra små rätter och jag åt som vanligt friterad kyckling, så jävla gott! Efteråt var vi mätta och belåtna, vi rullade nästan ut därifrån (kändes det som iaf). För att sätta grädden på moset så for vi på godishuset och köpte lite godis fast vi höll på spy av mättnad. Man kan ju alltid bli sugen senare, right? Höll på bli en rolig/olycklig incident, Anna du vet pecis vad jag menar. ;)


Anna


Mat


Otroligt gott bröd!




3 Juli

Idag har jag inte gjort så mycket, följde med mamma på apoteket och sen på ICA för att handla. Vi köpte även lite blommor till balkongen. Nu ska jag bli bjuden på mat igen, Anna min låtsats mamma ska bjuda mig. Kanske Kina, gott!




:)

Igår hade jag det jättekul! Vi började käka middag hos Kajsa där vi bjöds på grillat med pommes, bearnesås, vitlöksbröd, sallad osv. För mig blev det inte riktigt så men på efterrätten så fuskade jag, är man bjuden så är man. Efterrätten var hur god som helst! Mums, jag måste få receptet kajsa!?!
Efter vi ätit for vi ner på stan en snabbis där det är "sommaren i city", kollade lite på 2004 Idol vinnare Daniel Lindström. Sen drog vi ner på bölesholmarna och träffade en massa vänner och då bestämde vi oss att bada, utan badkläder?! Jag fick bada bh och tights eftersom jag hade rosa spetstrosor. Haha, det var helt sjukt men kul. Tänker inte bada med tights någon fler gång, det var bara allmänt äcklig hur dom slickade sig runt benen!
 


Grillning.


Vi åt precis vid en sjö, fin utsikt.


Sandra och jag.


Maten, inga pommes för mig.


Haha, jag.


Daniel Lindström.


Torget.


Lite eldning efter badet.



 


Middag hos Kajsa

Nu ska jag fara till Carro och sen tar vi moppen ut i skogen till Kajsa. Hon bjuder på middag, sen födelsedagsmiddag. Ska bli så kul så, hörs efteråt. Ha en trevlig kväll, puss!

 

Andra Juli

Hola mi dulce amigos! Ahora voy a tomar el sòl. Kolla, lite spanska sitter faktiskt kvar i huvudet. För er som inte förstod; "Hej mina söta vänner! Nu ska jag gå och sola."  Haha, fan vad töntigt det där kändes. Näe, nu ska jag sätta på mig ny bikinin och steka ett tag i solen sen måste jag måla om mina naglar. Dom är mer än hemsk nu asså, rättare sagt förjävliga!

Lite kortfattade bilder från gårdagen:)
(- 1kg)


  
 


Shoppat





Bikini - Lindex
överdel 100:-, underdel 80:- (REA)





Tunika 75kr - Gina Tricot (REA)


Klänning 100kr - Gina tricot (REA)


Mascara 40kr - Lindex (REA)

Kortkungen

Ingen strand och sol idag för min del, ville vila mig lite så jag inte bränner mig ännu mer. Det var lika bra att jag var hemma för det började tydligen ösregna och åska på bettnes. Haha, era losers för er som var där! ;)
Istället var jag hemma och spelade kort med Anna och min bror Jonathan. Vad fick jag efter första bytet i Chicago? - Jo FYRTAL I KUNGAR!!  Inte så dålig tjej inte. ;) Slutade med att Jonte vann men ändå, jag var lätt bäst! ;d Sen for jag ner på stan en sväng med mamma och har köpt lite nytt, lägger in det senare. :)








RSS 2.0