Stan

Halv dag idag på skolan eftersom det är valborg. Otroligt skönt, istället för att sluta fyra fick vi sluta ett vilket var ett plus, men skulle helst velat vara ledig hela dagen, aja. Efter skolan drog jag ner på stan med tjejerna där vi bland annat kollade in stans nya affär, Monki. Där jag bland annat träffade Emmi som har fått jobb där, den lilla rackaren som fick sitt dröm jobb. Ny förlovad och allt, grattis än en gång vännen! ;* Hittade även ett hårband på Monki, ett lila. Sen blev det inget mer köp för mig. Vart så jävla less på sluten. Jag svättades i alla värme, och hade ont i ryggen pga min feta väska som var propp full med massa skit från skolan. Hade även ont i fossingarn från skorna, så jag bestämde mig för att åka hem tidigare än tjejerna och duscha och ha en liten tid för mig själv. Humöret blev då mycket bättre och ikväll vill jag ha kul! Ha en super trevlig valborg nu allihopa, puss!


Hårband - Monki, 40:-


Godmorgon!

Godmorgan, har sovmorgon på onsdagar vilket är super. Idag har vi rätt lång dag, men det är mycket jobb man väljer själv så det är bara att passa på att göra bort så mycket skit som möjligt.  Imorgon får vi sluta ett istället för fyra. Då tänkte jag passa på att fara ner på stan. Nu måste jag göra mig klar det sista. Ha en bra dag, puss!




Klasskort - enskilt!

Imorgon på skolan ska vi ta enskilda kort inför bland annat gymnasiet. Det känns inte bra. Jag är den person som inte direkt fastnar på bild. Om jag ska vara ärlig så har jag nästan aldrig blivit nöjd över ett sånt där enskilt kort man tar på skolan. Okej, när man typ gick i trean-fyran men då var man ju nöjd över allt så det går som inte att jämföra med det, men nu. När man är lite mer smart och förstår mer så blir man oftast onöjd. (menar inte att man är helt dum i huvudet när man går i fyran, men ni förstår nog vad jag menar!) Antingen är det nått fel på håret, log med tänder, log inte alls, en finne som är det enda som syns på bilden osv. Man hittar alltid något som är fel. Känner ni igen er?


8:ans enskilda!
(Vi visste inte att det var enskilda, vi
 trodde det var bara en grupp bild.)

Sjuk

Började med att kallsvettas och huvudvärk. Jag la mig i sängen och försökte sova. Efter ett tag kändes de som jag skulle spy, och det slutade med att jag har spytt två gånger. Vill inte vara sjuk, inte nu när det är sånt super fint väder! Hoppas jag mår bättre till imorgon så jag kan fara till skolan. Jag som skulle plugga idag, gick ju skit bra. Det är svårt att få någonting gjort när man inte mår bra och huvudet värker, man blir helt enkelt liggandes.
Kollade en sväng på youtub där jag hittade det här fina klippet, så gulligt. Jag som älskar djur!



I huvudet!


Godmogon

Godmorgon bloggen!

Nu är jag rätt nyvaken, jäklar vad jag var trött igår. Det var riktigt skönt att lägga sig i sängen igår och få sova så länge jag kunde. Nu ligger jag i soffan och kollar lite på tv, ska gå och äta frukost om bara någon minut. Förresten var jag och körde bodybalance igår för första gången. Det var faktiskt godkänt, hatar nämligen yoga. Det var verkligen inget för mig med det är lite granna yoga i bodybalance men det var så lite. Bodybalance blir något jag ska fortsätta med :)
Idag blir det bara att ta det lugnt nu på förmiddagen, ska följa med mamma och handla och sen vid sex har jag samling. Då är det dags med match mot GUIF. Blir spännade, hoppas givetvis på en vinst. Oj, nu kurrar magen, dags för frukost!

Röööööd

Har alldeles nyss kommit hem från sun tan. Det var riktigt  varmt och skönt och jag var inte långt ifrån att somna. För omväxlingens skull så solade jag 20min istället för 16min. När jag då kom ut från solariumet kände jag mig röd, jag har typ dock bränt mig en liten aning. Såg sen att dom hade bytt rör när jag kom ut från dörren, så det var nog kanske därför, haha! En sak, det som är det enda negativa med att solasolarium är att man luktar så konstigt efteråt. Det har ju en speciellt doft, inte direkt på topp listan måste jag säga. Jävligt långt ner rättare sagt, alltså inte så gott. Ska gå och duscha om en stund, men först ska jag se "Hjälp! Jag är med i en japansk tvshov". Det är ju helt sjukt, haha han program ledaren står ju bara och skriker. Jag fattar inte hur man kan komma på så sjuka saker? Finns bara inte på kartan, helt galet! Men det är super kul att kolla på! ;)

SOOOL!

Började 20 i 10 och slutade 20 över 11. Inte så dålig dag, inte! Guuuud så skönt. Har pluggat massa SO nu, vi har fått ett hemprov med typ 80frågor och på varjer fråga är det 80 frågor. Haha, fattar ni? Ni fattar kanske inte riktigt vad jag menade men en sak kan vi komma överrens om det är att det är jävligt mycket iaf. Nu ska jag ta en paus i pluggandet och följa med Anna på stan i det super fina vädret. Såg inte ett enda moln när jag cyklade hem. På med brillorna och ut i solen nu! - Kom sommar, kom!

Jag fick en dildo!

I torsdags hade jag min tjejmiddag för några av tjejerna. Det blev tacos vilket är lätt att göra. Jag var så duktig den dagen, jag dammsög hela lägenheten och gjorde all mat själv och dukade. Kände mig riktigt duktig, fick lite små utbrott här och där men dom är inte inräknade, haha! Tjejerna kom kring sex och vi började äta lite granna sen kom dom med paket. Jag fick muffins och te av Sandra och Kajsa och när jag skulle öppna paketet från Elin, Lina och Carro så kändes det väldigt konstigt. Jag öppnade och vad fick jag? Jo, en dildo! Haha, jag trodde verkligen inte mina ögon. Så sjukt, jag skämtade om det förut och så fick jag en. Haha, en svart med vibrator och hela paketet! Kan typ inte sluta skratta när jag tänker på det, jag har ju för påhittiga vänner. :)

      
     


:)

Vi vann sista matchen i cupen med 4-0 mot röbäck. Känns riktig skönt att avsluta med en seger, vet inte riktigt vart vi hamnade men det blev inte i toppen iaf. :)
Nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv med en liten godisskål framför mig. Min sista godisskål, ska nämliga sluta med allt skit nu. Lättare sagt än gjort men, ska verkligen försöka nu. Hoppas det går vägen, blir tufft men. Har även två katter på var sin sida av mig, Mysis och Tiger. Mina små sötnosar:) Ikväll blir det bara att ta det lugnt eftersom imorgon börjar helvettet igen, vilket innebär skolan. Då var det slut på det roliga. Ska bara förbi pappa en väng och hämta mina skor och min cykel som vi ska laga. Kedjan hoppade när jag var på väg hem i onsdags, vid halv två tiden. Säger bara, hoppet. Satan vad sur jag blev!





Tiger


Mysis


Loke

Cup

Har inte hunnit skriva något på min kära blogg i helgen, bland annat för att jag är med i en fotbollscup. :) Det har gått helt okej än så länge. Vi förlorade dock första matchen med 1-0 mot umedalen och har vunnit dom andra med 1-0 mot sörfors och 2-0 mot mariehem. Nästan match spelar vi klockan 14 och då möter vi röbäck. Då taggar vi!

I förrgår var jag och växlade mina småpengar som jag har "sparat", och det visade sig att det var hela 604kr! Jag blev ganska chockad att det ändå blev så mycket. Haha, det roliga var att 127kr var från 50öringar! :] Alltså hade över 200 50öringar, det är sjukt! Men istället för att slänga, stoppad dom någonstans, det blir ändå en hel del tillslut. Spara era små pengar, det lönar sig!

Stan

Nu blir det ett snabbt och kort inlägg. Jag var på stan idag med Elin och kom hem med en tröja och en väska. Har nyss varit och gymmat vilket var väldigt längesen sen sist, det var super kul och jag kommer nog har träningsvärk imorgon, haha! :) - SKööööönt!


Väska - DNA, 199:-


Tröja - Nicole, 129:-

Godmorgon!

Godmorgon, ibland blir det inte riktigt som man planerat. Jag och Elin bestämde oss igår för att fara och gymma idag vid tio tiden, men när man väl ligger i sängen när klockan har ringt kändes det inte riktigt taggat. Vi bestämde oss att ta det lite senare eller helt enkelt en annan dag. Haha, lata vi är men det är ju lov. Nu ska jag gå och göra mig klar, mamma har tvingat med mig att fara och kolla på Jonathans match. Det blir nog rätt trevligt ändå, det är ju fint väder ute :)


Sun Tan

Kom hem för en liten stund sedan. Jag har varit med Elin och solat på Sun Tan. Det var riktigt längesen jag solade sist, vågar nästan inte ens tänka tillbaka på ungefär när det var men, jag skulle tippa på ett halv år. Ni kan ju bara tänka på hur blek jag är just nu, tror fan aldrig jag har varit blekare. Haha, då är det illa alltså! Nämen jag måste försöka bli brun innan balen som är den 3 juni. Vill inte komma som en blekfis, typ blända alla dom andra. Nästa gång jag ska sola ska jag testa när man står. Har nån av er testat stående solarium? Isf, var det bra? :) Näe, nu ska jag gå och duscha! :)


Glad Påsk!

Glad påsk bloggen och er alla andra. Det känns som jag är lite sen på att säga det men, bättre sen än aldrig! Right?
Ligger nu i säng och har tänkt att bädda om mig om en liten stund. Ska bara köra lite kalles tetris innan, ganska kul sysselsättning.
Hittade en hit som jag diggade som liten men kom aldrig på vad den hette så jag kunde inte lyssna på den. (Hörde den första gången på små stjärnorna som liten.) Men nu, 11år sedan så hittar man igen den på youtube. Kommer ni ihåg den här sköna låten?


Dagens outfit

Gud så skönt det är med lov, sov som en stock i natt. Somnade troligaste nästan direkt efter tjejerna farit och sov sedan till tolv! Nu ska jag över till pappa så ska han hjälpa mig med att bränna ut filmen som jag och några klasskamrater har gjort på bilden, så har man kvar den! Här ar ni min första dagens outfit:



Kofta - Lindex
Linne - Gina Tricot
Jeans tights - Gina Tricot
Armband - (födelsedagspresent)
Halsband - (födelsedagspresent)

Påsklov

Kom alldels nyss på att vi har ju fått påsklov nu, så sjuk skönt! :) Äntligen får man sova ut, ska bli ruggit skönt imorgon att bara få sova utan att slippa vakna av att klockan ringer. Haha, jag längtar rent av!
Ikväll blir det tjejkväll med tjejerna, Sandra är påväg hit och Elin och Carro kommer senare. Det blir bah mys. :)


Trippelboll

Det blev ingen träning idag, orkar inte och plus är det sveriges sämsta väder ute. Det regnar, kan det bli värre.
Jag är trött som jag inte ver vad, typ en sengångare eller nått liknade och mitt huvud börjar sakta värka. Usch! Vi har haft trippelbollsturnering (fotboll,innebandy och volleyboll) på skolan idag och igår. Våran klass kom till semifinal där vi förlorade med en liten marginal mot 9G, dom hade sån grymt tur! Dom som vann hela skiten blev 9B som hade även jävligt tur i semifinalen, dom vann dock med ett enstaka poäng mot nån 8;a. Men det är grymt kul, sikken stämning man får allstå! :)


Nämen

Gud vad glad jag blev nu, upptäckte nyss att jag nu har hela 6st prenumenanter här på bloggen. Vilket leder till att jag har två nya:) Jättekul!, kanske inte sådär super många men för mig är det många.  
- Välkomna hit, eller vad säger man? Haha.
Juste, hann inte skriva något igår efter maten osv. Blev så mycket. Det var jätte trevligt, men blev lite små sur för ingen höll typ tiden till maten. Haha, börja bli så less att jag alltid ska vara i tid men inte dom andra? Aja, jag fick jättefina presenter, jag fick ett halsband och armband i guld av Anna, presentkort på gina tricot på 300kr av Anna och Chrille, 500 kr till turkiet + ett halsband med en ängel på av pappa och Anna, 1150kr osv. Fick även balklänningen (2st) och skolavslutningsklänningen av mamma :)
 
   

16!

Idag fyller jag 16 år. Fått många gratulationer från många olika sätt, på skolan, sms, apberget och på msn:) Riktigt kul. Min dag med ett super väder. Solen lyser och det är super varmt. Jag har inte fått några paket ännu, blir senare när gästerna kommer vid halv sex-sex tiden. Har fått mina balklänningar och skolavslutningsklänning av mamma och pengar till turkiet av pappa och Anna. Skriver mer sen! ;D

Sista...

Sista dagen som 15åring och sista kvällen som 15åring. Imorgon blir jag 16:) Hoppas verkligen på en bra dag, denna dag har varit upp och ner, speciellt ner efter skolan. Lite små tjafs med mamma osv menmen. Idag har varit och tagit min sista spruta mot livmoderhalscancer. Spruterna gör bara ondare och ondare. Som ni då kan räkna ut att det tredje gör ondast. For även ner på stan köpte smink så jag inte ser ut som ett lik och slutligen har jag bakat min tårta till imorgon, blev en gammal hederlig gräddtårta med sylt, banan och hallon ovan på. Glömde ta kort, kom på det efter jag satt på folie (plasten var slut), ni får se den imorgon istället! :)





Bild från pappas bröllop, -08.

I don`t want to be sick

Mitt huvud håller på sprängas av värk. Ligger i soffan om stoppad av filtar och kuddar och sitter och kollar på reprisen av singing bee. Trycker i mig lite godis från mitt påskägg som jag fick av pappa och Anna i helgen när jag varit där för att det ska kännas bättre. Haha, typ tröst äter. Fick även min födelsedags present i förskott igår av pappa och Anna. Jag fick pengar til turkiet som jag far till i augusti, vilket var super för det behövdes. Nu är alla fickpengar klara så nu kan jag börja spara lite till annat, bland annat till australien.
Känner mig inte pigg idag alltså, känns som jag kommer bli sjuk! Det får jag inte bli, fyller 16 på tisdag och då vill jag verkligen inte vara sjuk. Kul och vara sjuk på sin födelsedag? - njäeeee, skulle inte tror det.


Gulliga Tiger!

Skönt med lördag

Usssch vad trött jag är. Steg upp halv sju imorse. Vi har haft träningsmatch idag mot umedalen och det blev lika. Dom hade även en manlig målvalkt så det var starkt tjejer. Jag tycker vi gjorde ett bra jobb tjejer! Nu ska jag gå och fika och sen vid fyra tiden ska jag följa med mamma och se på Christer Sjögren på Idun. :)

I made my teacher cry!

Ojojoj, vilken engelska lektion vi hade idag. Jag hatat englska som ni flesta vet eftersom jag är så ruggit kass på det. Idag lyckades jag med något som jag tror inte så många har lyckats med. Jag fick min lärare att börja grina! På ett positivt sätt förstås. Hon skrattade så mycket att hon började grina, det forsade ner. Det var inte bara en gång heller, utan två! Haha, så sjukt! I made her day! ;) Första lektionen ever i engelska som jag tyckt varit rolig, och undra vad det kn beror på? Haha, så bra är jag på engelska så jag får min lärare att börja grina! ;)


Inredning

Ikväll har jag fixat och trixat i mitt rum. Har hängt upp klockan som jag köpte från Ikea och klistrat fast sånna dära "klistemärken" som man klistrar på tapeten. Finns i olika färger osv, kommer också från Ikea. Har även hängt upp ett tidningsställ som har typ stått i mitt rum typ ett halv år utan att ha fått komma upp på väggen. Men nu är den uppe på dörren, tänkte lägga alla skolböcker och skit så jag ser det innan jag går. Ändå rätt smart va? haha! Då lär jag då inte glömma skolsakerna iaf, skulle inte förvåna mig om jag gjorde det iaf. Blev iaf rätt nöjd med mitt lilla mästervärk tillslut! :)


RSS 2.0