Internet och telofoni krånglar!

Vårat internet har hoppat fram och tillbaka och telefonen fungerar knappt längre. Det är verkligen knasigt, folk ringer hit men vi får ingen signal, och om vi ska ringa och lyfter på luren så kommer det inte ett enda ljud. Det därför jag inte har kunnat skriva något för att internet inte har varit som det ska. Men nu, blir äta äta middag själv idag. Mamma ska på bröllop och syskonskaran är borta på massa olika saker. Skönt att vara ensam faktiskt, bara jag och katterna som så gott som hela tiden sover. Så det är riktigt lugnt här hemma. Blir tjockpannkaka till middag tror jag, om inte något annat.
Ska försöka skriva senare, Vad ska ni alla andra göra ikväll?:)

Nikita, älskling!


Loke, gubben!


Ta mig till värmen!

Om jag ska vara ärlig så är måndag den slappaste dagen på veckan i skolan, vi har så grymt sköna lektioner så det är mest bara skoj. Jag gruvade mig en del igår om spanska presentationen som jag hade idag, men det gick faktiskt helt okej. Jag var inte så nervös som jag brukar när man står där inför klassen, kände däremot hur pulsen ökade. Jag förstår inte hur man kan bli så fruktansvärt nervös?! Man pratar ju för alla hela tiden annars, men när man står där frammer så känns det som om man ska dö. Brukar ni bli nervös, gör ni något speciellt då? Jag brukar göra något men foten, handen eller börja skratta som en galning och bli alldeles röd i ansiktet!
Ikväll är det fotbolls träning som gäller, två timmar. Idag ska jag fan vara bra, ska äga ut alla! Haha, nämen det känns som om det kommer bli en bra träning men då brukar det sluta med att det blir rena helvettet istället. Mina magkänslor brukar inte ha rätt. Ska även följa med mamma till vetrinären med katterna och ta bort stygnen.


Mallorca -07
nästa, turkiet -09!

Greeat!

Igår skulle det egentligen bli en tidig kväll för mig eftersom jag hade träning klockan 08.00 imorse, men så blev det inte riktigt. Jag följde med pappa och Anna till grannarna igår. Blev bjuden på tårta, pastasallad och massa snacks. Det var jätte trevligt, fick även låna två böcker. Jag är inte så förtjust i att läsa böcker, men dom här verkar roliga så jag ska ge dom ett försök! Jag fick även käder av Carinne igår, två linnen och två klännigar som kommer från Israel. Jätte söta! Jag ska försöka lägga ut bilder på dom sen när jag far till mamma i eftermiddag, harn nämligen sladden där.

Dubbelträning

Kört dubbelträning ikväll. Blev först yoga för första gången och sen körde jag och Anna vårt eget strykepass. Yoga var inte riktigt min grej, alldeles för lugn osv. Ska testa igen på söndag tror jag det var och får se då om det är roligare. Inte för att jag är ovig. Jag är faktiskt rätt vig om jag ska vara ärlig, kan nästan gå ner i spagat när jag är varm. Kunde göra det för typ ett år sedan men man gör ju inte det så världs ofta så det försvinner som. Super bra jobbar Anna, vi är ju bara bäst! Inte för jag känner av nånting nu, får ta mer vikter nästa vecka! ;)


(Nått år sedan!)

Grisöga

Jag blir bara sur när jag tänker tillbaka på hur morgonen startade. Usch, jag vill inte ens tänka på det men det var iaf så att vi har idrott på morgonen och vår idrottslärare har varit borta hela veckan. Vi tänkte ju att dom borde ju ha fixat vikarie, men icket! Alltså har jag gått upp i hel jävla onödan, jag hade haft sovmorgon till klockan tio! Jag var så, så jäkla nära på att inte stiga upp ur sängen. Så grymt typiskt, inte första gången det händer heller!
På biologin idag så fick vi dissekera grisöga, haha de var riktigt äckligt men ändå kul! Det var väldigt slämmigt och när vi började skära i det så kom det en svart sörja ut, usch!
Nu måste jag kila, ska på banken och fixa lite ärenden! Ha det bra! :)


Jag HATAR verkligen rubriker!

Skönt med sovmorgon idag, hade missat den totalt om jag inte blev påmind igår av en vän. Så tack så mycket för det! Skulle kännas grymt surt om jag steg upp halv sju och gör mig klar för att vara på skolan klockan åtta och sen komma på att "juste fan, jag har sovmorgon till 20 i 10!". Haha, fyfan vad sur jag skulle bli!
Har kommit hem från skolan nu, glömde självklart Hkk boken som jag verkligen skulle komma ihåg att ta hem. Det är ju bara så typsikt, att jämt när man ska komma ihåg nått så glömmer man det, inte sant?
Ikväll missar jag fotbollsträningen, för ikväll är det jobb som gäller. Vilket leder till att jag kommer stinka popcorn när jag kommer hem, lite less den lukten nu faktiskt! Haha, kanske inte är så konstigt?!
Nu ska jag se Andra Avenyn, missade det igår för då hade jag fotbollsträning.

Jag skrev ju för ett tag sen att katterna skulle kastreras och såhär ser den ena katten Tiger`s mage ut just nu.
 (Hon är en tjej fast hon heter Tiger)
 Inte speciellt vacker va?




Våra klasströjer har kom idag med det är söta trycket,
syftar självklart då på den söta gubben med den lilla snoppen! ;)

Ont om tid

Det är inte förän nu jag har tid för att skriva, det är faktiskt lite sjukt. Först skolan, sen hem och äta. Sen vidare till Dragonskolan för att kolla på program till gymnasiet, och därefter direkt till träningen. Nu sitter jag i sängen och ser på tv, ska snart sova, sjukt trött. Jag skriver mer imorgon, hare bra. pusss

19 / 1

Gud så skön den här dagen har varit. Jag har bara haft endast två lektioner idag, spanska och hkk. Helt sjukt! Slutade direkt efter lunchen, vilket var super. Tidigaste dagen ever, fick sluta ca tolv. Jag skulle egentligen sluta ca kvart över tre annars tror jag. Som alla andra dagar typ, inte en dag före tre...  Jag och Carro har då jobbat med fysiken så gott som hela dagen, skönt att gjort bort lite av den. Nu är det datorn som gäller, snacka på msn och lyssna på musik, eller sjunga. Haha, inga ljuva toner om jag ska vara ärlig! ;)
Träning ikväll, klockan sju. Taggen börjar faktiskt komma, trodde jag inte. Cup i början av februari då, tagga satan!



Tog en liten paus!

Ja, vad säger man. Bloggandet har inte riktigt varit min starkaste sida dom senaste dagarna. Jag tog mig en liten paus, men nu ska jag försöka hålla mig på banan. Idag har jag inte gjort så mycket, sovit sen varit och tränat. Mamma körde spinning och medans hon körde det så körde jag och Anna vårat eget pass, så gott som hela kroppen. Får försöka ta lite kort nästa gång så får ni se hur det brukar se ut! ;d
Ikväll blir det bara ta det lugnt och vädra rummet. Hittade nämligen bajs i mitt rum idag, inte nå vidare mysigt. Nån av dom två katterna vi har, har släppt en korv i mitt rum. Uscccch, men som tur är stanken iaf borta. Haha, nog snackat om bajs nu. Nu måste jag verkligen skärpa mig, inte bara med bloggandet utan med allt, tex plugget osv. Och valet inför gymnasiet, har inte så bra koll på vad jag vill gå. Nån som har något tips på en bra/rolig linje? Inte med världs mycket plugg tack!

Allt möjligt

Idag har jag och anna tränat för första gången för i år faktiskt, och det var 2 månader sen sist! ;o Det är sjukt, vet inte vad som hände där men det gick bara inte ihop riktigt. Nu har vi bestämt oss för att ge gärnet och köra så fort det passar. Målet är att bli en bodybuilder till sommarn, men vi är tveksam att vi kommer så långt! ;)

Imorgon har jag faktiskt inga större planer, slutar skolan tio i fyra imorgon... suck*. Eller juste, måste nog vara hemma och göra bort lite plugg. Jag glömmer bort det hela tiden, men det är väl inte så konstigt? Inget man vill ha i huvudet precis. Juste, jäklar vad jag kommer på grejer nu. Katterna ska ju kastreras imorgon, åh tycker synd om dom. Dom kommer vara sjuka i tre dagar dom små sötnosarna. Hoppas dom inte blir så slöa sen. Menmen, tänkte att jag skulle fara på stan på fredag och jag får med mig någon. Är inte typen som gillar att gå själv på stan, så svårt om man får beslutångest. För då har man ingen att fråga om råd, gillar inte att fråga personalen. Haha, fråga mig inte varför men så är det! Men ett tips, när du går på stan, ta alltid med dig en vän som kan hjälpa dig och så blir det inte så tråkigt! :)

Nu ska jag börja göra mig klar för sängen och lägga mig och se lite tv, sen är det natti. Vi hörs imorgon!



( Sen typ Augusti, lite större nu alltså! ;) )

:)

Äntligen är man hemma,  har inte varit hemma något sedan klockan halv åtta imorse. Efter skolan for jag nämligen direkt till Chrille och Anna och hälsade på. Blev även bjuden på mat, fick kina mat, tre små rätter. Shiit, vad gott det var. Speciellt den friterade kyklingen, MUMS säger jag bara! Vi såg några av snitt av vänner innan jag for och jobbade på ishallen och det är därifrån jag nyss har kommit hem från. Jobbet gick utmärkt bra, var typ ingen där kändes det som så det var inget slitsamt om man säger så. Hemvägen blev lite mer jobbig, fick ont i fötterna efter typ halva vägen, att gå hem i ca 5cm klack var ingen hitt. 

Har även gjort om designen som ni kanske ser, med lite hjälp av anna kan man fixa det mesta! ;) Vi ska faktiskt träna imorgon, hårt ska det vara. Svetten ska rinnna, haha! Nu ska jag se Andra Avenyn som jag missade ikväll, även top model rök ju också bort men aja, fick ju in lite cash istället!

11 / 1

Nu är jag alldels ny duschad från dagens träning. Har kört Core (mag och ryggträning), det gick helt okej. Inte super bra och inte askasst så helt okej. Imorgon ska jag testa på yoga för första gången, haha ska bli kul och testa det. Är det någon som har kört det tidigare, isf vad tycker ni om det? Imorgon börjar en ny skolvecka, suck. Det tycker vi inte om, ska även till doktorn imorgon. Nu ska jag lägga mig och se på tv:)


Ett löfte? - Ska försöka!

Godmorgon, sitter med håret rätt upp i luften, värsta morgon frillan och en hals som svider när man sväljer ni vet. Usch, kanske blev det lite mycket singstar igår? Haha, vann iaf flest gånger mot Anna (låtsas mamma) typ alla, vilket är viktigt! Har iaf ingen mensvärk idag, tur det. Hade det hela dagen igår på skolan, inte skönt precis haha. Fick en alvedon av Niklas på sista lektionen lite to late men vad säger man, räddaren i nöden? Inte för det var värsta nöden för jag skulle ändå bara hem efter. Men tack för den Niklas, super! Menmen, har varit jävligt dålig på skriva nu den sista tiden. Ska försöka gör ett löfte hade jag tänkt. Att jag ska skriva varje dag på bloggen, det kommer bli fruktansvärt svårt men försöka var det! :) Ska göra så gott jag kan! Har ni något löfte? Idag ska jag fara och jobba, behöver lite cash till turkiet i augusti. Blir najs najs! Ska gå och fika frukost nu, ha en bra dag allihopa! :) 

Första skoldagen!

Första dagen på skolan för i år var riktigt bra faktiskt, ganska så otippat men. Blev iaf en hel del skratt för min del iaf, inte heller så otippat, haha! Även är torsdagar vår längst dag på schemat, vi slutar 10 i 4 :O Kan ni fatta, jag kommer fasen inte klara av att gå så länge varje torsdag. Jag slutar typ skolan samtidigt som pappa slutar jobbat, hmmm känns som nått inte stämmer. Uscch!
Idag så gick klassen på nybro och fikade, börjar bli som en liten tradition. Varje år kan man som säga, en gång i 7an, en gång i 8an ocn nu i 9an så har vi gått dit och fikat. Riktigt gott, massor av fika. Det är bullar, chokladbollar, tårta, kakor osv. Kan säga att man är en aning mätt nu. Glömde tyvärr ta kort, kom på det när allt var slut! Haha, jag måste verkligen förbättra mig på bildfronten!


Inte hunnit skriva.

Har inte blivit mycket skrivet nu, har faktiskt inte haft tid. Helt otippat men så är det! Igår hade jag fotbollsträning och jag sträckte mig i låret på uppvärmningen, men jag körde ändå hela träning. Försökte inte tänka på det så mycket. För 2 1/2 år sedan så skade jag mig en cup, sträckte mig i låret även då och hade problem med det ett tag. Så jag vilade från träningen idag, vill inte ha problem igen! Var det någon fler än mig som såg hockey matchen igår? Varför ska alltid Sverige släppa in massa skit mål, Canada har sån jävla tur. Usch, jag blir typ bara sur när jag tänker på det. Igår stod jag och bakade klockan 01.00 till hockeyn. Det blev en av dom godaste kladdkakorna jag har gjort, med smält choklad på toppen. Säger bara smaskens! Idag blir det jobb, Björklöven har match mot AIK. Hoppas  som vanligt på en vinst men, det börjar bli tveksam på. Nu måste jag gå och börja göra mig klar. Ha en bra dag allihopa, och jag har inte hunnit byta tema än, tyvärr! haha!

Sämst på rubriker!

Jag hinner inte skriva så mycket nu, börjar jobba om mindre en än timme och jag sitter fortfarande i linne och helt osminkad. Hann inte skriva något igår om hur filmen var eftersom båda datorerna vad upptagna men den var iaf helt okej. Jag såg filmern Allt Flyter, man kan inte säga att den var as bra osv, men det var rätt rolig så man har ju nått att skratta åt. En hel del, faktiskt. När vi gick från bion igår så stannade mamma och började skrika, mitt på stan. Jag började tänka, vad fan äre med henne? och pinsamt vare.! Haha, då hade hon fått senadrag i låret och jag höll på garva ihjäl mig för hon kunde inte gå! Kissnödig som bara den var jag också så ni vet hur det blir när man skrattar hur mycket som helst när ni är kissnödiga. Kriiis, säger jag! På gränsen att man kan hålla sig, men jag klarare! ;) haha! Men nu, måste jag göra mig klar. Jobbet kallar. Vad ska ni hitta på idag/ikväll?:)

Helt slut!

Fotbollsträning idag klockan 10.00 - 11.30, det var grymt jobbigt. Har inte tränat fotboll sen typ spetember för det blev lite kris med lagen osv. Kan ju säga att konditionen är inte precis på topp, blir träna mycket nu. Men det var riktigt kul att köra fotboll igen eftrer en långt uppehåll. Efter fotbollsträning cyklade jag till USM och körde ett till träningspass. Jag körde Core (Mag och ryggträning) med mamma. Kan ju säga att det blev ju inte bättre med den träning, jag är helt slut nu!
Efter all träning skulle jag följa med mamma och handla. Vi har ingen bil för tillfället för den är på lagning så vi cyklade och jag var redan less efter träningarna. Jag har kommit fram till nu att det jämt blir en massa krongel när man ska handla med min mamma. Nu funkade tydligen inte hennes kort, medges ej stod det bara på gång, på gång på gång igen! haha, jag skäms rent av när jag står där, det är så pinsamt ;p
När jag kom hem så hade min personliga almanacka kommit, då vände humöret lite grann så jag blev lite gladare och nu har ju duschat, sminkat mig och grejat på. Snart ska jag och mamma ta bussen till stan och fara och se på bio. Vi ska se allt flyter, hoppas den är bra! Skriver senare när jag kommer hem, pussss



   

Första dagen på det nya året

Kvällen igår var jättekul! I början såg det väldigt mörkt ut för vi hade nämligen ingenstans att vara men det löste sig i sista sekund. Vi var hur många som helst och det var super kul. Vi började gå ner på stan vid halv tolv och var där på tolv slaget. Träffade massa vänner och bekanta, vilket betyder en hel del kramar! 
Jag hann inte skriva något igår, eller okej. Jag orkade inte skriva nått! (haha (A)) Men nu är det ett nytt år med nya mösjligheter! Min första dag på det nya blir väldigt slapp, sitter och ser på vänner för fulla muggar just nu. Eftersom jag nu inte skrev någonting igår så vill jag önska alla ett gtt nytt år!
Lite rörigt skrivet men det funkar nog att läsa, haha!


RSS 2.0