Fin i håret

Efter jobbet idag så åkte jag till Clip och min favorit frisör Moa som gjorde mig fin håret! Bort med utväxten och så färgade vi längderna mörkare. Otroligt nöjd, tack igen vännen!


The same girl?

Ibland måste sätta ihop två bilder för att man själv ska se skillnaden och när jag ser det här bilderna så känner jag knappt igen mig själv, är det ens samma tjej på bilderna?

 


Wake me up


Göteborg

Här kommer en liten bildbomb från vår lilla vistelse i Göteborg. Hade gärna fått vara en dag längre så vi hade hunnit med lite mer och sen lite mindre regn hade ju inte heller skadat! ;) 
 
 

Save me


Period shoppare

Var så otroligt kul att träffa Malin idag, det kändes precis som det var igår. Det kändes dock konstigt att säga hejdå igen då hon åker tillbaka till Göteborg ikväll och är inte tillbaka förrän i slutet på augusti. Ska se om jag kan åka ner nån gång och hälsa på, skulle vara jätteroligt! Blev iaf lite shopping för mig på stan. Blev en topp, en tröja och en ny börs. Har även insett att jag är lite av en "period shoppare". Shoppar väldigt intensivt ett tag och sen shoppas jag inte alls på jättelänge, haha! 
 
 

Om en vecka!

Har haft en riktigt bra och mysig helg nere i Göteborg med älsklingen, bilder från vistelsen kommer lite senare. Idag är jag ledig, har duschat och renbäddat sängen och sen vid två ska jag ner på stan för att träffa min sköna böna Malin innan hon pyser tillbaka till Götet. Sen vid fyra ska jag hjälpa pappa med att köra en av bilarna och sen ikväll hade jag tänkt pallra mig till gymmet, var alldeles för längesen sen sist! Låter som en riktigt bra dag om jag får säga det själv och en ännu bättre grej är dessa två underbara människor är tillbaka i Sverige igen om en vecka efter att ha varit i Nya Zeeland i ett helt år. Ni är så saknade! ♥
 
 

Kort och gott

Tanken var att jag skulle hinna skriva några rader efter gårdagens jobb men var så jäkla trött, så jag stöp i stort sätt direkt i säng så fort jag kom hem. Men iaf, kort och gott. Gick en sväng på stan igår och kikade efter lite nya sommarkläder innan personalmötet. Fann faktiskt lite smått och gått men dock inga nya shorts vilket jag verkligen behöver men det hittade jag däremot idag då jag droppade förbi stan igen innan jag fortsatte min cykeltur hem. Kvällen består av att göra sig redo för helgen, för jag åker nämligen till Göteborg imorgon direkt efter jobbet för en liten weekend med pojkvännen. Som jag längtat! 

Hello there


Körkortet

Var precis på posten och hämtade ut mitt körkort. Känns fortfarande jätte konstigt men fruktansvärt jävla bra!


.


Drivrutin?!?!

Åh, vad jag är less och irriterande just nu! Jag har nu suttit sen klockan elva och försökt fixat med min fotoskrivare och ladda ner programmet som behövs för att det ska funka. Får hem programmet och när jag sen ska börja skriva ut så funkar inte skrivaren! Saknas drivrutin?! VAD FAN ÄR DET?!? Funkade ju innan min datorn var på lagning men nu går den inte att installera på datorn. Så jävla less jag är nu, speciellt då jag precis lagt ut tolvhundra på fotopapper...


Sista timmen

Efter jobbet så drog jag på mig bikinin och pressade den sista soltimmen på altanen innan jag gick in för lite middag. Har inga planer för kvällen så får helt enkelt se vad som händer, blir nog ingentins speciellt utan bara vara hemma och ta det lugnt då jobbet allar 07.00 imorgon. 
 

Goodnight


My room

I tisdagskväll fick jag världens ryck och fick för mig för att städa. Vet inte vad som hände men hade så mycket energi i kroppen efter att jag klarat körkortet så höjde upp volymen på högtalarna och tog fram rengöring och trasan och började dammtorka. Tog hyllan, sminkbordet (som var bokstavligt talat svart) och byrån och alla speglar. Sen tog jag även och tvättade mina sminkpenslar, jag kan säga att det inte var igår. Dock städade jag bara ytligt, så om man öppnar byrålåderna så det för taskigt ut, men det man inte ser.... Haha! ;) Ska ta tag i dom någon regning dag! Rent och fint blev det i alla fall, nöjd tjej! 
 

Båten

Kom precis hem från att ha varit ute och ätit på Båten tillsammans med mamma och mina bröder för att fira mitt körkort. Var faktist första gången jag var där, riktigt mysigt och maten var supergod! Blir nog några kvällar där i sommar skulle jag kunna tänka mig! ;)
 

Brännbollsyran

Helgen var riktigt rolig och jag säger precis som alla andra, att yran levererade! Hoffmaestro var riktigt jävliga bra live, deras ryckte stämde verkligen. Really good! Dock orkade jag aldrig pysa ner och se brännbollen på lördagen, vi åkte istället ner till stranden, solade och tog årets första dopp. Det blev tyvärr inte någon festival på lördagen heller då vädret inte var på topp så vi stannde kvar på förfesten istället vilket var riktigt trevligt! Kort och gott har jag haft en fantastik helg med fantastiska människor! Super nöjd!
 

Smiling

Åh, vilken underbart bra dag! Kan inte sluta le, fan vad härligt livet är nu. Körkortet och skatteåterbäringen på en och samma dag, var inte helt fel. Satt jävligt bra måste jag säga! Har givetvis varit ute på min allra första biltur, standard. Körde mamma till 9ans bal där hon är bjuden på middag och sedan körde jag till Rusta och köpte olja och solskydd inför sommaren och utlandet och så ett sista stopp på godishuset för att fira lite innan hemfärd. 

Körkort!

Äntligen har jag också KÖRKORT! Så jävla skönt! Känns dock helt overkligt att jag har klarat det och att jag nu får köra alldeles själv ute i trafiken. Kommer nog ta ett tag innan det går in, men nu är det mitt!


RSS 2.0