Bad day!

Usch, vilken dag. Inte min för 5 öre! Började dagen med att försova mig och cyklade snabbt som vinden till jobbet. Och inom 20 minuter så hann jag från sängen till jobbet. Pulsen var uppe i över max läget och försvann inte efter 40 minuter. Om man säger såhär, försover man sig så är hela dagen förstörd. I alla fall för min del, blir så jävla stressad och det ligger kvar hela dagen med en klump i magen. Efter det så blev det att stressa hem och bli tvingad eller kanske snarare släpad till Träna av Carro där det blev Step. Dra åt pipen! Fy, så jobbigt! Mina ben eller armar hängde inte med alls. Och som pricken över i:et så var det äcklig mat hemma. Som tur fick jag någonting annat. Bläääh, vilken dag!

 


Godnatt

Godnatt mina vänner, jobbet kallar 07:00 imorgon. För övrigt så höll jag på boka flygbiljetterna riktigt tokigt, tur att jag dubbel kollade en extra gång!


I'm a happy, happy girl

Wiiie! Jag är så otroligt glad just nu så jag inte finner ord. Var lite trött och less nu ikväll på jobbet men sen fick jag ett samtal från min kära som genast fick mig superglad. Älskar att hans tjat om att "det löser sig, älskling", verkligen stämde. Det löste sig tillslut, även till det ännu bättre! ♥  

11 hours

Dags att bege sig till jobbet för ett långpass! :)


My heart is yours

Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag saknar dig! 
 

Glossy box

Idag fick jag min första Glossy box av min års prenumeration, yaaaay! Ska bli kul att får prova lite olika produkter nu och ett tag framöver. Här har vi innehållet av lådan nummer 1:
 
 
COWSHED - Mjukgörande handkräm med grapefruktolja och koriander. Brittiska Cowshed gör produkter med oseriösa namn men med högsta seriösa ekologiska ingredienser. 
 
FIGS & ROUGE - Multifunktionell produkt som passar för både läppar, händer och torr hud. 100% naturliga ingredienser som vårdar och mjukgör.
 
ANATOMICALS - Grovkornig body sced en srub men en lyxig doft av melon, som ändå löddrar likt en shower gel. Korn från malda valnötsskal skrubbar huden len. 
 
BALANCE ME - En antioxidantrik mild men effektiv ansiktsrengöring från lyxiga, naturliga och engelska märket Balance me. Innehåller essentiella oljor från grapefrukt och petitgrain.
 
DEPEND - Depend bjuder på en härlig färgskala i alla möjliga nyanser. En av höstens kanske roligaste effekter är att göra färgade varianter av den klassiska franska manikyren. 

Mode: Fredagsmys

Hej mina vänner! Kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Blev avlämnad på Ica av pappa för att hämta ut min första Glossy box (YAY, vad den innehåller får ni se senare) samt två skvallertidningar kvällen i ära. När jag sedean kom hem hoppade jag genast i min mysiga onepeice och är nu mera inställd på mode, fredagsmys. Har gosat ner mig i soffan med min lilla snopp(?) och hade nu tänkt att starta min lediga fredagskväll med lite avsnitt av Vänner innan det är dags för middag. Inte fy skam!
 

Glömd

Blev glömd av pappa imorse men hann i stort sätt i tid ändå, bara en minut sen!! Första gången jag är sen till jobbet!


Ledig

Idag är jag ledig vilket verkligen har varit behövligt. Har fått sova ut ordentligt och bara tagit det lugnt. Börjar bli förskyld också... går fan inte att andas genom näsan när man ska sova. Jag kan bara inte sova och andas genom munnen! Haha, stora problem. Idag har jag bara tagit det lugnt, har rensat bort cirka 2 000 bilder från mobilen och håller nu på uppdatera den. Annars då? Inga planer! 

Tillslut så

Efter en lång paus från garderobsrensningen så har kläderna nu funnits sin plats i garderoben! :)


To be continued


Vad sysslar jag med?!?!?


Dance with me tonight

Visst vill man bara ställa sig upp och dansa när man hör denna? Min nya make-me-happy-låt! 
 

På jobbet

Hallå mina vänner! Lite snabb update från jobbet här. Ikväll efter middagen så ska Malin komma och hjälpa mig med en liten förändring. Spännande va? Är dock kanske inte så svårt att lista ut om vad son ska göras! ;)


24 September

Hallå där! Längesen jag skrev några rader sist men har inte haft någon lust till att blogga. Har tappar blogg gnistan om jag säger så, vi får väl se om den kommer tillbaka. Vad har jag gjort i helgen då? Fredgas blev det utgång, lördags blev det lite övningsköring till min bror och hjälpte han med att sätta upp några lampor och sen bara mys här hemma och igår blev det övningskörning till kroksjö där det bjöds på våfflor och sen blev en lugn kväll igen. Skönt! Idag är jag ledig fram tills fyra, så det blir bara att ta det lugnt tills dess! 
 

20 September

Hej mina vänner. Idag jobbar jag kväll så jag har fått lite sovmorgon, vilket var behövligt. Har sovit så otroligt dåligt dem senaste två nätterna. Huvva! På lördag får jag också sova ut efter lite festligheter på fredagkväll. Äntligen ska jag ut, var bara 8 veckor sedan jag var ute i Umeå sist. Bättre sent än aldrig, inte sant? ;) Nu ska jag göra mig i ordning för att sedan rulla ner på stan för en lunchdejt! 
 

Kan inte sova...


Here we go again!

Sitter just nu och väntar på Malin på Träna. Dags att gräva sig djupare ner i min förjävliga träningsvärk.. Jag kommer fan inte kunna gå imorgon!


Träningsvärk!

Godmorgon mina vänner! Just nu så befinner jag mig på jobbet en onsdag morgon som denna. Förlåt för kass update igår men var inte så pigg igår på dagen så hade ingen lust eller ork att blogga. Igår kväll kom Frida förbi och vi fikade lite, pratade om allt mellan himmel och jord och bara hade det allmänt mysigt. Ni ska bara veta hur äcklig träningsvärk jag har alltså! Helt sjukt! Känns att jag inte varit så aktiv på ett tag, huvva!


Bebisen har magsjuka

Inte nu igen...

 


Dubbelpass

Vet inte om jag har nämnt det här på bloggen att jag gått och blivit med träningskort. Numera ska jag bränna mitt fläsk på Träna och idag körde jag och Carro vårat första pass sedan vi skaffade kortet och vi körde dubbelpass tillsammans med Malin. Det blev först 45 minuter Sh'bam (sjukt roligt!) och sen 60 minuter Bodypump. Kan säga att jag känner mig rätt död nu men ändå känns det för jävla bra att komma igång igen. Kommer inte ha tråkigt ont i kroppen imorgon men ska försöka pallra mig till gymmet ändå. Måste hålla i det här nu! 
 

Puuuh...


Operation - Garderoben

Godmorgon! Jag har precis vaknat till liv efter att jag blev väckt av att älsklingen ringde och kände då att det inte var så lönt att somna om. Ni kan inte förstå skönt det var att somna i natt och veta att jag inte har några större måste idag, bara få sova tills ögonen öppnar sig av sig själv. Kan säga att det var behövligt efter att har jobbat 8 pass förra veckan varav två heldagar (morgon till kväll). Nu hade jag tänkt att ta itu med min garderob. Dags för lite höst rensning! 

Another night


High five

Älskar mina nya vantar från Monki, var bara tvungen att köpa dem. Klockrena!

 

Blir dina för mindre än hundralappen


Kunde inte bli bättre

Trivs jättebra med min "nya" cykel, och speciellt med sadeln som är så mjuk och skön. Jag är hel nöjd, verkligen...


Ingen vila

Efter två arbetspass idag så har jag gosat ner mig i soffan med min favorit för lite snabbt fredagsmys. Alldeles strax är det dags för sängen, dags för jobb igen 07.00. Ingen vila här inte!


Nooo...

Väntar på bussen i regnet för att jobba dagens första arbetspass. Jag saknar min cykel...


Trött...


Cause I had a bad day


Horumeå!!

Åh, nu är jag så jävla arg att jag tror jag ska explodera! Tror ni inte att någon jävel har snott min cykel stod mitt på stan nu när jag kommer ut från jobbet! Det enda som jag bara måste ha tillgång till är nu borta!! GAAAAH!! Köp era egna jävla cyklar!!!


Svart/vit

Mina nya mjuka tröja från Monki, 400 kronor. 
 

Monki

Dags att sätta sig på hojjen och börja rulla iväg mot Monki för lite arbete. Kom in och shoppa hos mig! Vi hörs sen när jag är hemma igen, ha en bra dag i det finfina vädret! :)
 

13 September

Ligger i soffan och degar framför tvn innan det är dags att göra sig i ordning för jobbet. Självklart i min onepiece, kommer bo i den nu. Äckligt skön!

 


Kvällspass

Dunkar min spelningslista "sommarplågor" i öronen och hoppar (försök till att dansa) omkring i min nya onepiece. Ni skulle se mig nu, jääääävlar alltså! Jag får som sagt mina ryck.. ;)

 

Hahaha, fan vad korta ben det ser ut som jag har?!


Onepiece

Fick en ny sparkdräkt av mamma idag. Dock är den aningens lååååååång för mina trogna 166 centimeter. Dock är den så otroligt skön och mysig, lite gällivarehäng har väl ingen dött utav! ;) Kommer hoppa i den direkt när jag kommer hem! 
 

Träd

Ja, ibland undrar jag (rätt ofta faktiskt) hur min mamma tänker. Här om dagen så hade hon släpat in ett helt träd som vi haft ute på altanen in i mitt rum. Hon hade inte direkt placerat den på något ställe heller, utan bara ställt den i princip mitt i rummett. Så jag fick helt enkelt trycka in den i ett litet hörn där den precis fick plats. Om jag nu inte hade flyttat på den, hade hon bara låtit den stå där då eller? Tyckte hon att den stod bra där eller? Dagens fundering! Var ju inte direkt en liten kruka med ett litet träd..
 

Farligt

Ni blir väl inte sådär super förvånad om jag säger att jag fick med mig en tröja hem från jobbet. Ni som också jobbar i butik känner säkert igen er, det är en helt normal yrkesskada! ;) Vad påsen innehåller får ni se senare! 
 

Monki

Idag är jag på Monki och jobbar, kom förbi och shoppa lite!


Helgen i bilder


Sista hjälpen nu!

Efter förra omröstningen om vad jag skulle göra med mitt hår så blev det lika mellan att antingen färga Ombre eller färga tillbaka till det röd/lila jag hade i höstas/våras. Nu behöver jag eran sista hjälp, vad tycker ni jag ska göra? :) 
 

Bloggextra.se
 

A touch of flowers


7 av 7

Hej mina vänner! Då är jag hemma från ännu en dag på jobbet plus att man kommer hem med ännu mera jobb. Skulle egentligen vara ledig imorgon och på torsdag men istället ska jag jobba på Monki då. Så om ni har vägarna förbi eller är på stan imorgon så kom in och säg hej hos mig på Monki. 7 arbetsdagar av 7 möjliga blir det denna vecka! Som tur är jag ledig 4 nästa vecka, så det jämnar ut sig. Lika bra att jobba medans man kan! Inte sant?!
 

Jobbelijobb


Nagelfix

Hallå där! Kom hem från jobbet för en stund sedan och har nu tänkt att fixa naglarna lite. Dem var inte så snygga längre efter att allt nagellack börja försvinna. Får se vad jag hittar på denna gången med det lutar åt en klassiker, fransk manikyr. 
 

Imagine


I'm back

Godmorgon mina vänner. Nu är jag tillbaka i norrland och har precis klivit upp. Dagens planer är att dega i soffan fram tills jag börjar jobba klockan fyra. Inte helt fel om ni frågar mig! Bloggningen blev ju inte sådär superbra i helgen vilket vi alla nog kunde förutspå, men nu är jag hemma och ensam igen så nu kommer den att bli som vanligt. 

Sist men inte minst

Sist men inte minst så beställde jag även detta linne. Sen klickade jag även hem dessa accesoarer som man fäster fast på kragen. Dock blev jag lite besviken där då jag trodde att ena paret var i guld men det visade sig att det var i koppar. Nitlott! 
 
Linne, 149 kronor - Nelly.com

99 kronor - Nelly.com

Bed Head

Det här beställde jag även från Nelly, ett schampoo och balsam från Bed Head. Blev dock lite arg när jag öppnade paketet och ser att det har läkt från båda flaskorna, mest från balsamflaskan (den som går åt mest!).  Hur kul är det på en skala? Som tur var så låg dem i en enskilld påse men vart så jävla irriterad att när jag väl orkar lägga pengar på ett bra schampoo till håret så ska man typ få dem alldeles geggiga! 
 

Mot flyget!


Fred Perry

Äntligen har mina Fred Perry skor kommit som jag beställde från Nelly. Fick syn på dem när jag var nere i Linköping men hade inte då pengarna för att köpa den så jag beställde dem sen när jag kom hem från Nelly. Då fick jag även 10% rabatt, vilket inte var helt fel! :) 
 
995 kronor hos Nelly.com

Jag behöver lite medvind

Godmorgon världen! Kom precis till jobbet för en liten stund sedan efter att har krigat igenom stormen på hojjen. Satan, vad det blåser! Med min tur så hade jag självklart motvind hela vägen, jag är helt slut! Haha! Får hoppas att jag har medvind på vägen hem för då har jag bråttom, har fasen inte ens packat än!


Lämnar Umeå imorgon

Sådär då har jag kastat ihop tre inlägg till er som kommer dyka upp imorgon någon gång! Kan säga redan nu att jag knappt kommer kunna blogga någonting imorgon. Jag jobbar nämligen mellan 8-17 och sen är det bara hem, packa och fräscha till sig för sen beger jag mig till flyget för att spendera helgen hos min kärlek. Så det kommer knappt bli någon tid över till att sitta och skriva men jag kommer nog kunna slänga iväg något mobil-inlägg under dagen (Will do my best!). Sen ska jag även försöka blogga från Linköping, läs försöka! Nu hade jag tänkt lägga huvudet på kudden och prata med mitt hjärta, godnatt mina vänner! 
 

My day

Hej mina vänner! Idag så var jag som sagt och åt lunch med Frida på Waynes. Hade jätte trevligt och vi pratade om allt mellan himmel och jord och om allt jag missat från när jag var borta. Hade en hur bra dag som helst, super trevligt. Varför gör man inte sånt här oftare? Vid fyra tiden var det iaf dags att rulla mot jobbet och där gick allting bra som vanligt. Efter det rullade jag förbi Ica på vägen hem och hämtade mitt paket från Nelly. ÄNTLIGEN! Som jag har väntat! Ni får se vad det innehöll senare! :) 
 

Mot stan

Sådär då ska jag bara sätta mig på cykeln och börja rulla mot stan. Där väntas det lunch med Frida och sen är det dags för jobb klockan fyra. :)


Godmorgon!

Åh, vad jag har sovit gott inatt! Finns ingenting bättre än att lägga sig ny duschad i en renbäddad säng. Nu måste jag snart pallra mig upp, lunchdejt väntar klockan halv ett!


I knew i loved you


New in - Blus

(Ursäkta för dålig kvalla på bilen!)
 
Blus, 149 kronor - Halens

Mer bilder från Linköping

Kom ju på att jag har glömt att visa resten av bildern från när jag var nere hos Per. Lite sådär en och en halv vecka senare. Men som sagt, bättre sent än aldrig! ;) 
 
Passade på att sova ut ordentligt medans mannen var och jobbade

Låg och njöt i soffan medans Stephanie spelade piano

Vi hade en (bokstavligt talat) tjockis-kväll!

Försökte på mig lite teori

Blev bjudna på trerätterns hos Jakob och Thess och hade super rolig kväll! 

Låg och myste med Alicen

Lekte lite vid datorn!

Åkte och fikade med Elisabeth på ett jättemysigt
café som hade utsikt över hela Linköping

Åt en fruktansvärt god cheescake med passionsfrukt!

Frukost!

En less flickvän på att vänta..

Tog bussen till stan

Världens mest oskönaste busssäten jag någons åkt på! 

Min älskade pojkvän på Ming palace 

Fritierad kyckling med ris / Friterad banan med grädde och glass

Åkte till mysiga Bergsslussar och spelade minigolf

Någon slog hole in one på bana 8! (Någon var inte speciellt glad då!)

Åkte till Cloetta och shoppade lite godis!

 Sedan var det dags att säga hejdå till Linkan för den här gången


4 September

Kom precis hem från jobbet och är helt slut. Jag cyklar som ett jävla cp, tävlar typ mot alla andra cyklister och måste bara cykla om. Ser det som ett träningspass! ;) Men så fort jag kliver in i sovrummet så kan jag inte sluta le när jag ser denna otroligt vackra rosbukett som jag fick av älsklingen igår. Han är ju bara för fin, mitt hjärta! ❤


Godmorgon!

Trots att jag börjar tidigt så blir jag så glad när jag går ut genom dörren och möts av en strålande sol i mitt ansikte. Underbart!


20:34


Från mitt hjärta!


Hjälp mig!


Bloggextra.se

3 September

Hej mina vänner! Dagen började helt underbart med att ett blombud plingade på dörren. Har fått världens största rosbukett av min älskling, ni ska få se den sen! Jag måste bara ha världens finaste kille! ♥ Sen hämtade Malin upp mig så for vi hem till henne och åt lunch, såg på film och tog en promenad med hunden (vilket resulterade blåsor för mig på 4 av 10 tår!). Haft en otroligt bra dag idag, förutom blåsorna då. Dem hade jag gärna skippat!

 


Blombud

Titta vad som plinga på dörren! Omg..


6 månader

Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i ett halvår, gud vad jag älskar dig! ♥
 

Natti

Då säger jag och kisseman godnatt för ikväll. Imorgon är jag ledig vilket inte är helt fel, behöver få sova ut lite efter helgens arbete.


New in - Black top

Topp, 199 kronor - Halens

Lång pass imorgon

Imorgon står 11 timmars passet på schemat, så jag säger godnatt för ikväll!


Nytt från Mallorca

Fick det här söta skalet som numera bryder min mobil av pappa och Anna som kom hem från Mallorca igår. Tack så hemskt mycket!


Lyxade till det på lunchen!


Umeå 06:45

Kan någon förklara för mig varför det är dubbelt så jobbigt att stiga upp tidigt på en lördag? Mötte iaf inte en enda själ när jag cyklade genom stan. Helt jävla dött, stendött!


RSS 2.0