Svävar på moln!

Efter att suttit hos frisören i fyra timmar och direkt åkt till farmor och farfar för att gratta farfar på födelsedagen så var jag inte sådär super taggad på att åka och träna. Bestämde mig att jag fan skulle dit och det gjorde jag helt rätt för nu svävar jag på moln. Den känslan har jag! Ligger nu nöjd i sängen med precis lagom träningsvärk i magen, lovley! Kommer sova gott i natt, utan tvekan!


Avklippt!

Nu är hästsvansen bra mycket kortare. Tog en bra bit på längden och färgen blev super bra, tack så hemskt mycket Moa! Är super nöjd! Visar bättre bild imorgon!


Time for some change

Hej mina vänner! Idag blir det lite förändringar i håret då jag ska till frisören idag. Blir både färgning och klippning, spännande! Ska bli så kul med lite förändring, behöver det nu! Visar bilder sen, puss!


Cross


Träningssällskap

Ikväll fick jag sällskap under träningen av ingen mindre än min fina Kajsa som numera är bosatt uppe i Boden. Sjukt roligt och sjukt jobbigt! Den lilla jäveln tvinga på mig planken ett x antal gånger men det är jag glad för! Känns riktigt bra nu efteråt trots att min mage skriker av träningsvärk. Hade redan träningsvärk sedan innan så nu är den ännu värre! ;)

Heart skips a beat


Skillnaden

Varje gång jag kollar i spegeln så har jag faktiskt väldigt svårt att se hur mycket jag faktiskt har gått ner. Lite skillnad ser jag ju men när jag tittar och ser min spegelbild så är det min gamla spegelbild jag ser. Men när jag ser det såhär så har det faktiskt hänt en hel del grejer!


Bara för mig själv!

Ikväll hade jag hela gymmet för mig själv. Det händer inte ofta måste jag säga, första gången faktiskt! Satan vad skönt det var. Passade på att köra hårdare än aldrig förr och prova på lite nya saker som jag inte riktigt vågat när det är fullt med andra människor. Har reden lite träningsvärk i magen, wiie! Taggar redan för morgondagens träning!


Bra start!

Började dagen med en runda på löpbandet, skön start på dagen! Har precis duschat av mig så nu är det dags för min gröt till frukost!


Saturday


Godmorgon världen!

Godmorgon alla fina! Vill passa på och tacka alla inblandade för en riktigt rolig kväll igår!


20årsfest

Sticker iväg på lite festligheter på en liten stund. Det är nämligen hela 3st 20åringar som ska firas!


Iphone skal

Vad tycker ni om mitt nya iphone skal som jag köpte när jag var och såg melodifestivalen i Skellefteå förra veckan. Visst är det snyggt? ;)


Den är tillbaka!

Idag fick jag äntligen min älskade bebis tillbaka, min älskade iphone. Det är helt sjukt hur beroende man kan vara utav en apparat egentligen, helt sinnes! Men nu är allting som det ska igen, som jag har längtat och nu kan jag äntligen träna med taggande musik i örona igen. Vilken plåga det var utan musik, huvva! Efter att farmor varit här och jag färgade hennes fransar och bryn så blev det träning, kan säga att den satt jäkligt fint!


Stuckit fel!

Kom precis hem från sjukhuset och blodcentralen då det var dags för mig att tappa blod igen. Den här gången råkade dem sticka fel i den högra armen så dem var tvungen att byta arm och göra om det på vänstra. Det var någon ny tjej som stack först och stack fel men hon vågade nog inte testa igen på vänstern för då var det någon annan som gjorde det. Eventuellt så har blodkärlet spruckit där dom stack fel och i så fall kommer jag få en himla fin och blå arm, annars är jag bara så här snygg om armarna just nu! 
 

Måsten

Godmorgon! Känns som jag är uppe med tuppen idag, jag är så sjukt jäkla trött. Blev tvungen att ställa klockan idag på min lediga dag för att hinna med lite måsten idag. Ska äta upp min gröt och sen ska jag ringa ett samtal innan jag ska iväg och träna! 


Kärt återseende

Känns skönt att vara tillbaka i vardagen igen. Dagen har bestått av jobb och efter middagen åkte vi till bästaste mormor som fyller år idag, hela 68 bast. Hon blev så glad av blombukettet hon fick av mig så hon nästan blev tårögd, så söt hon är. Efter födelsedagsfirandet drog jag äntligen till gymmet efter ett långt uppehåll pga att jag varit bortrest och förkylning. Kan säga att det var lite tungt efter att inte kunnat träna på cirka 2,5 vecka men jag krigade igenom och körde mina 30minuters intervaller på crosstrainern som slutade på 8,3km och så lite styrka på det. Känslan efter ett träningspass är oslagbar, känns så jävla skönt att vara tillbaka igen! 

Bildbomb från melodifestivalen

Har verkligen haft en super kul liten vistelse i Skellefteå tillsammans med mamma med Melodifestivalen och allt. Blev lunch/middag två bord från Tommy Körberg, kan säga att mamma var inte lite extas vid det tillfället. Där på hotellet stötte vi även på Martin Rolinski, Rennie Mirro, låtskrivarna till Amanda Fonells låt, Molly Sandèn sen fick vi även se Johan Rabaeus i morgonrock! ;) Sen var det bara häftigt att vara med och se allt live, sjukt bra! Ska lätt göra om det, får hoppas att dom håller till i Linköping nästa år. Then I'll be there! ;)
 
Vårat mysiga hotellrum
Bonnstaden, eller som jag och mamma kallade det "spökhusen"
Lunch på stadshotellet där vi satt två bord från Tommy Körberg
Mamma, super mega redo för Melodifestivalen!
Hade riktigt bra platser!
Förbandet 
Lite för-snack med D&G
och även lite snack med Christer Björkman
 

Right here waiting


Godnatt från Skellefteå


Snart är det dags!

Nu har vi bytt om och snyggat till oss lite och ska alldeles strax börja gå mot Stadshotellet där det vankas lite middag innan det är dags att ta melodifestivalbussen mot Kraft Arena 17:40! 
 

Melodifestivalen 2013

Just i detta nu sitter jag och mamma på bussen på väg mot Skellefteå. Ikväll väntar alltså min barndomsdröm att gå i uppfyllelse då vi ska se Melodifestivalen live. Har alltid varit helt galen i Melodifestivalen speciellt när jag var liten, kallade lixom mig själv för den lilla/den nya Christer Björkman (it's true), men den lågan har slocknat en aning med åren men det ligger fortfarande nära hjärtat! ;) Det blir även övernattning på hotell så vi hörs eventuellt ikväll, om det finns internet på hotellet, annars hörs vi helt enkelt imorgon när jag är back home in Umeå. 
 

Lazy day

Idag har jag haft en riktigt lat dag och har faktiskt inte gjort någonting vettigt alls om jag ska vara ärlig, men ibland måste man ha en sådan dag. Har pratat med min pingla på skype som numera befinner sig i London och är så glad att turen börjar vända där borta. Håller tummarna för dig, vännen! Annars då, sitter just i detta nu och försöker beställa lite från Jotex men kopplas bort från sidan till och från så vi får se om beställningen går igenom eller ej. Vart lite bitter då dem hade ett knivset för endast 39 rikstaler (värde 400) är slut, kanske inte så konstigt att det är slut men tyvärr blev det inte mitt vilket svider lite. That's life, man kan inte få allting här i världen! 
 

Portrait


15 Februari

Hej mina vänner, det var inte igår. Kom hem till Umeå igårkväll efter nästan en vecka ihop med min finaste. Alltid lika trist och jobbigt att måsta säga hejdå men förhoppningsvis så ses vi snart igen. Min tanke för dagen var att åka och lämna blod men jag var så jäkla trött och somnade om trots att älsklingen ringde och väckte mig två gånger innan han började jobba. Sliten krigare! Lika bra att sova ut tänkte jag, då det blir att åka iväg på lite äventyr redan imorgon med mamma då det bär av till Skellefteå för Melodifestivalen. Spännande! Får åka och tappa blod till veckan istället, då dom stängde tolv idag! 

Linköping ikväll!

Väskan är packad, jag är duschad och färdig fixad och där med redo för att åka till min älskade. Törs inte svara på hur bloggningen blir då jag är iphone-lös och kan inte blogga från mobilen men har tagit med mig min kamera (som jag i stort sätt aldrig använder numera), så jag ska försöka fota lite. Planet går 19:40 från Umeå och jag är framme i Stockholm 20:45 så vi lär inte vara hemma i Linköping före tolv. Vi hörs när vi hörs helt enkelt mina vänner, hare så bra! Puss
 
Min lilla hårboll är redan sur för att jag ska åka bort! 

Det går framåt!


Lånetelefon

Åh, jag är så less. Min mobil gick ju så vackert sönder igår (inte den bästa tajmingen då min 1års garanti gick ut för 3 dagar sen, slår aldrig fel!) så var idag och lämnade in den. Fick ett lånetelefon, en HTC som jag inte begriper mig på och den här måste jag nu dras med dem närmaste månaderna och som pricken över i:et så har jag inte ett enda nummer kvar. Så mina vänner, skicka gärna ett sms med ert namn så jag har det. Annars får jag inte tag på er! 

Instagram

Glöm inte att följa mig på Instagram - jjosefine_
 

Only know you love her when you let her go


Träning

Tog det lite lugnt på gymmet idag då jag inte kunnat träna på ett tag men imorgon blir det hårda tag igen, YAY!


My day

Godmorgon världen! Kan säga att idag blir det inte många knop för min del på min lediga dag. Har precis vaknat och ligger nu och drar mig i sängen. Ska snart pallra mig upp för lite frukost och för att sedan äntligen pysa iväg till gymmet igen! Det är dagens planer, för sen blir det bara att ta det lugnt här hemma och samla ihop lite energi för veckans jobb! :)


Mycket jobb

Ni får ursäkta men jag har inte orkat blogga någonting i helgen. Har jobbat 11 timmar både igår och idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen somna till någon film. Jobb imorgon klockan 7 igen. 
 
För övrigt har jag och Per varit tillsammans 11 månader idag, snart ett år! ♥

Fotoalbum

Skriver ut mina minnen från min nya fotoskrivare som sedan ska få flytta in i mitt fotoalbum som jag fick av min fina Carro förra julen.


Morgonmys


RSS 2.0