7 Månader

Nu har det gått 7 månader sen jag åt godis, chips och drack läsk. Ska jag vara helt ärlig så har jag glömt bort hur det smakar!


Nananana


Mobilen

anonym om Som tack:
vad har du fått för mobil?

Svar:
I början av Juli så fick jag en ny mobil av pappa och Anna efter att min gamla la av, för att jag varit så snäll och ställt upp som hundvakt. Det är en Samsung S5600 :)


Mooooorning!

Godmorgon! Är sommaren redan slut eller vad är det frågan om? Vart tog solen vägen? Det har ju fan bara varit skit väder hela veckan...bläääääh! Aja, nu ska jag väl försöka pallra mig upp ur sängen och göra någon nytta kanske, men sängen känns så mycket mer lockande om jag ska vara ärlig, hihi! :)


23:50

Nu är jag hemma efter en jobbig cykel tur hem, blåser som fan så cykel for åt alla jävla håll. Haha, speciellt på bron men det är tur man är stabil! ;) Av en konstig anledning så är det alltid motvind till böleäng, jämtjämtjämt! Förstår det inte riktigt?! Kvällen har jag iaf spenderat med Elin som äntligen är hemma på svenska mark igen, hade inte träffat människan på 3 veckor, saknat mitt blonda mongo! Nu sitter jag iaf på mitt otoligt varma rum och här ska jag sova senare, kiss my as. Jag som hatar att sova i värmen...


Svettig?!

Hahahaha, jag drabbades typ av en chock när min bror kom i mitt rum efter en spring tur alldeles dyng sur. Jag utbrast, "OJ, regnar det ute?!" och kollar samtdigt ut genom fönstret. Får till svar, "näe". "Nähe, vad är det då?" frågade jag då. "Det är svett!" får jag till svar. Haha, vissa svettas "lite" mer än andra! ;)



30 Juli

Tjatja! Det första jag gjorde när jag vaknade var att diska. Kan säga att det händer inte varje dag, haha! Jag är ju bara för snäll ibland, men det är så att mamma jobbar typ från fem på morgonen och kommer hem typ tio på kvällen så jag tänkte vara snäll. Nog om det, just nu sitter jag och håller på att göra mig klar för dagen. Funderar än vad jag ska ha på mig, i-landsproblem!



GE MIG PENGAR!

Gud vad jag är shopping sugen nu, helt sjukt! Jag har inte shoppat på hur länge som helst nu och nu skulle jag behöva minst 10 000 för att få det jag vill ha just nu. Varav 7 000 är från H&M, hihi! Åhhh, kan nå ge mig pengar eller låt mig ha tur och vinna några miljoner på en trisslott?! Snälla!!!!

Som tack

Som tack för att jag ställde upp och var hundvakt under som här dagarna då pappa och Anna var borta på en liten trip till Stockholm och sen båten till Finland så fick jag förutomm mobilen, tuggummi (äter ju inte godis!) och två parfymer. Tack så hemskt mycket! :)




Dinner

Nu är jag hemma hos mamma igen efter har varit borta i drygt två veckor nu, när jag varit hos pappa, emma osv. :) Ska nu börja skala lite potatis och börja hacka den medans Jonathan är och handlar. Mamma jobbar på Umeå fotbollsfestival så hon far tidigt på morgonen och kommer hem rätt sent så det är jag och Jonathan som står för maten ihelgen kan man som säga. :) Ikväll blir det klyftpotatis och laxfilè, gott! Näe, nu ska jag sätta igång så jag hinner med att duscha innan middagen. :)


Städat!

Haha, nu har jag varit allt bra duktig tycker jag. :) Nu har dammsugit både uppe och nere, jag har torka golven både uppe och nere, jag och skrubba väggen (Väggen som hundarna ligger mot, blir typ alldeles svart av smuts!) både uppe och nere. Nu är det rent och fräscht, bäst att dom uppskattar det när dom kommer hem annars då..

 
Före / Efter


290710

Hallå mina vänner! :) Idag är det sista dagen jag sitter och här och är hundvakt, skönt! Hundarna är iaf både fått mat och blivit rastade så nu tänkte jag vara rätt snäll och städa lite här hemma. Jag har ju som inget bättre för mig heller, så nu ska jag väl sätta igång. :)



Jag vet att ni har saknat det!

Jag vet att ni har saknat mitt älskade tjatade, men nu är det faktiskt bara TVÅ VECKOR KVAR!









28 Juli

Haha, får nu klagomål av min kära Anna att jag inte har bloggat på 24 timmar och hon har inget att läsa. Jag är ju hundvakt så jag har väl egentligen ingeting speciellt att säga. Jag har haft Carro här och vi har pratat och sett film, Sommaren med Göran! Vet inte hur många gånger jag kan se den, sjukt kul! Haha! Annars sitter jag vid datorn, rasta hundarna, sittter vid datorn, rasta hundarna, ger dom mat osv. Intressant va? Så jävla besviken på vädret också, jag som skulle ligga ute och pressa dom här dagarna jag är hundvakt och så regnar det typ istället och så ringer den andra Anna från båten i Finland och säger att dom har 30 grader och stekade sol. Tack för den?!


Loke som valp, nu väger han 55kg och är inte så liten längre!


27 Juli

Nu ska jag ta med mig dogsen på en lite promenad över till farmor och farfar. För säkerhetens skull så kletade jag på lite smink så jag inte ska skrämma livet ur dom, haha! Man kan ju inte se ut hur som helst när man blir bjuden på middag! ;) Vi hörs!



Dagens

Kläder efter väder, tråkigt väder = tråkiga kläder. Haha!


Allt från Gina Tricot


Nails

Igår kväll satt och och fixade naglarna. Jag satt typ i en halv timme och försökte välja vilka färger och vilken typ av "design" jag ville ha men så slutade med vanlig fransmanikyr. Haha, beslut ångest? 

 


Flowers

Här har vi min nya bikini! Jag vill egentligen inte veta hur många jag har totalt nu, för många skulle jag gissa på. Men jag behövde en ny som jag kan bada i i Turkiet för jag har tappat bort snöret till leopard bikini. Plus, gult är snyggt när man är brun! ;)


26 Juli

Sitter nu hemma hos mamma, ny duschad och packad (har packat ner lite mer kläder!). Blev lite små bitter när jag öppna brevet med lönebeskedet men det är väl bara att le och se glad ut, går ju inte att göra så myclet åt saken, haha! :) Har även fått hem min nya bikini, visar den senare.



Lönebesked?!

Sandra ringde för en stund sen och sa att lönebeskedet från sommarjobbet hade kommit. Och vi får nämligen ännu längre lön än vad dom sagt. Först fick vi höra att vi skulle få kring 4200 om jag nu inte är helt ute och cyklar och sen sista veckan sa dom 3900 men nu när Sandra fick sitt stod det 3500?! Ska fara till mamma och kolla när pappa kommer tillbaka. Fan vad jag bli förbannad, jag behöver varenda jävla krona jag kan få in!


Bajs väder!

Vad är det här för skit väder? Kallt och jävligt! Man blir ju fan deprimerad!

Work!

Idag har jag faktiskt varit och jobbat en stund. Ni kanske kommer ihåg att jag nämde att jag skulle städa på Urbans jobb 3 söndagar tidigare i sommar. Nu är en avklarad och det gick snabbare än vad jag trodde. Det var inte så hemskt stökigt och äckligt som jag hade förväntat mig. Men kylskåpet och frysen, fyfan. Jag trodde det var sådär lite gul aktigt i färgen men när jag drog trasan så blev det vitt. Inte färscht, men nu är det då rent och snyggt. Får hoppas att grabbarna uppskattar det! :)



Före / Efter


Hej då, Marcus!

Nu har jag finally tid att skriva lite. Numera är vi en man kort i familjen här hemma. Vi lämnade Marcus på flyget idag vid två tiden för att åka till Stockholm för att sen byta till flyget mot Salzburg i Österrike. Han ska sitta på planet dit nu om det nu ska vara som det ska, haha! ;) Vem ska nu reta upp mig, vem ska jag bråka med? Det lär bli ganska lugnt nu, haha! Kommer sakna han! :)





Chrille, Messy och Jonathan

Chrille, Messy, Pappa och Jonte

Christopher, pappa, Marcus, Jonathan,
mamma och jag.


I cried...again!

I did it again, I cried. Inte lite heller, jag är svag för filmer men kan inte låta bli att se dom, jag älskar dom! Remember me, love this! ♥


Cosy!


Bus stop

Den andra avskedsmiddagen för Marcus men nu med pappas sida ägde rum på Bus stop. Det blev jag, pappa, Anna x2, Chrille, Jonte, Messy (såklart!) och farmor och farfar. God mat och trevligt sällskap, det kan bara inte sluta dåligt! :)



Marcus, Anna, farfar och farmor

Marcus och Anna

 
Jonathan (Haha, we are family!)


Bröderna Jonsson ("Vi kör stoneface på Jossan")


Todayy


Wawe maker

Har suttit och lockat/vågat håret och lyckades bränna panna, det svider än. Lyckat!? Jag älskar iaf lockarna eller vågorna man får av den här, lovelovelove it! Snart ska jag sminka mig det sista, dvs dra på lite mascara och sen byta om så är jag är helt klar och redo för middag! :)


24 Juli

Godmorgon mina vänner! Här sitter jag och har egentligen inget vettigt att skriva men det får gå ändå. Idag är det sista dagen innan Messy åker och är borta i drygt ett år. Så ikväll blir det avskedsmiddag på pappas sida, så vi ska ut och käka blir awesome. :) Eftersom jag inte har några planer för dagen så funderar jag redan nu om jag ska börja leka lite med sminket, ja why not? ;)


Haha, Messy för typ 4 år sedan! ;)


Klipp från trästocks

Det var den här musiken som jag stod och lyssna på hela kvällen. Jag hatar som sagt rock men det älskar Emma, så jag ställde upp och stod och lyssnade. Det gick faktiskt bra, jag gick inte därifrån eller klagade! Tummen upp för det! ;)


Skellefteå/Skelleftehamn

Jag har haft det hur bra som helst borta i skelleftehamn. Det var super kul att få träffa Emma igen, måste få komma fler gånger! :) Det började dock inte så bra för min del! När jag kom på busstationen så letade jag efter bussen som skulle gå kvart över tolv men det stod att nästa skellefteåbuss inte skulle gå förrän tio över ett, så jag gick in till stan och strosade omkring. Men då var det tydligen haparandra bussen jag skulle hoppa på som gick kvart övet tolv. Hur ska jag kunna veta det, haha? Vi har iaf sett på film, både Shutter island (där man själv blev typ psykiskt sjuk!) och farsan. Vi har köpt sen en "liten" mjukglass som var gigantisk, sett på tv, varit och käkat hos hennes morfar, träffat lille Harry, varit på Trästocks och lyssnat på rock. Jag hatar rock och Emma älskar rock! ;) Det har varit kano, tack för dom här dagarna vännen! ♥ (Fotade faktiskt inte så mycket, glömde bort!)


På bussen

Messy somnade, haha!

Det här är en "liten" bägare (hur stor som helst), med både topping och strössel gick den här glassen endast på 18 kronor. Kan säga att jag kommer bli ganska snål med mjukglass i stan nu. Jag orkade knappt äta upp den och Emma som försökte lura mig på att ta en stor, skulle inte tro det! ;)

Tusse, super go katt! Precis som katten gustaf fast brun! ;)

Emma

Jag och Emma

Saga

Emma och jag

Lilla Harry och Emma

Trästocks, Bullet

Bullet

Crashdiet

Crashdiet

Crashdiet

Min morgonväckning, det kan jag kalla blöta pussar! ;)
 

Nyvaken!


Home

Halloj, nu är jag hemma igen och har precis tagit en dusch. Ska nu packa ner lite kläder och sånt, sen ska jag rulla vidare till dady där jag är i veckan. :) Lägger in bilder senare. :)


Mot Skellefteå

Om lite mer om en timme så sitter jag på bussen på väg till Emma i Skellefteå! :) Kommer bli kul att träffa henne igen, saknat henne! Har även just insett att jag måste åka alldeles själv i två timmar. Messy skulle egentligen med för att kolla på några skridskor men han svek mig så nu är jag själv...Haha, men det går nog bra. Har ju mobilen och mp3;n. Så updaten blir nog inte så hög, kanske kan låna Emmas dator lite. Kameran åker självklart med så bilder blir det! ;) Hare bra nu!


Emma och jag


20 Juli

Anlände just hem till mamma för att packa och se till katterna lite. Imorgon sätter jag mig på bussen till Skellefteå för att tillbringa några dagar hos Emma! Blir super kul, har bara träffat henne 1 gång sen skola slutade. Har inte orkat blogga idag, har försökt att sola men efter var 10 minut så kom det ju ett moln som skulle täcka solen. Typiskt!


Droskan

Vi åt BBQ-tallrik på droskan. Helt okej men jag jag saknar faktiskt tacosbuffen, det var ju som den jag var inställd på men icke det inte. :) Men gott var det och det blev jag, mamma, Urban, Christopher, Jonathan, Marcus, Emil och Mattias som for och käkade. Trevligt trevligt!


Matte, Messy, Chrille och Jonte
 
Mamma och Urban

Emil
 
Chrille och Jonte


Middag på droskan

Snart bär det av mot droskan där vi ska ha en liten avskedsmiddag för Messy. Redan på söndag lämnar han landet för att åka till Österike för att spela hockey! :)  


Klipp från Örtäsk


Morfar in action

En scen från teatern

Logdans - födelsedagsvals


19 Juli

Godmorgon mina vänner. Dock är det inte riktigt godmorgon för mig, har suttit ute på balkongen i solen en stund. Riktigt skönt. En av det första sakerna jag ser nu när jag vaknar nu är min fina rosa resväska. Mamma har ju som sagt börjat rensa ut förrådet och då kom hon in med min resväska. "Det är ju inte så länge kvar tills du åker, så du kan ju börja packa snart!" Haha, det är typ 3 veckor kvar men, mami är för söt ibland!


Movie time

Orkade aldrig lägga in några klipp från idag, hihi! Dom kommer in imorgon, dom är ändå inte så märkvärdiga men någon kanske vill se, tex du mormor! ;) Näe, nu har bänkat upp med lite popcorn och mjölk i sängen och tänkte slänga igång en film. Vi hörs imorgon och då hoppas vi på sol så man kan lägga sig ute och pressa nån timme eller två! ;)


Balen -09


Teater i Örträsk

Idag har som sagt varit i Örträsk och kikat på morfars årliga teater på hembyggdsdagarna. Där är det är sång, teater, någon liten loppis, fiskedamm för dom allra minsta, litet café och så säljs det palt till lunch. Självklart var morfar skådespelare i år igen och precis som förra året så var det skrönor från Örträsk byggden som gällde. :) För morfars del så gick det väl helt okej, han glömde dock väskan i en scen och glömde någon replik men det är sånt som händer! ;) Kommer även kanske lite klipp in senare. :) 
  




mami!

Chrille

Jonathan och Urban

Christopher och Jonathan

Lite sång





Moffe till höger! :)







Moffie till höger





Morfars bror Berthold



Moffe

Morfar, Mia och mami

Jonny

Jonte

Chrille


18 Juli

Nu är jag äntligen hemma igen. Jävligt skönt att vara hemma trots att jag inte ens var borta ett dygn, haha! :) I vanlig ordning så håller jag på överföra en massa bider och klipp från morfars tetater som så småning om kommer dyka upp här. :) Mina händer så för övrigt riktigt bruna ut i stugan (iaf i mina ögon), det börjar ta sig! ;)


Middag hos Sandra

Ikväll har jag varit hemma hos Sandra och käkat middag tillsammans med hon, Carro och Olivia. Det var super gott, speciellt fetaost röran. Mums! Kan säga att den ska få komma in i min familj, haha! ;) Så mysigt att käka middag tillsammans, mer sånt! ;) Nu drar jag vidare till stugan för att se morfars teater imorgon. Kommer hem imorgon igen vid sju, då ska jag bjuda på bilder på morfar! ;) Hare gött!



Sandra

Carro och jag

Olivia och Sandra


17 Juli

Nu är jag duschad och klar för att rulla vidare. Ska iväg till Sandra nu för att käka middag innan jag rullar iväg till stugan IGEN ikväll. Om jag har tur hinner jag blogga en liten snutt innan jag drar iväg men nu ska jag till Sandra. :) Fick även lite färg på stranden, SCORE!


Beachen

Snart blir jag upphämtad av Carro och då bär det ner på stranden för andra gången för i år och hoppas på att får lite färg. :) Nu ska jag packa ner det sista, vi hörs sen! :)


Picknick i parken

Kvällen har jag spenderat med en liten picknick i parken med en massa göda (alltifrån jordgubbar till ölkorv) med ett par härliga brudar. Sedan mötte vi upp några grabbar och satte oss under bron? Fråga mig inte varför, efter en lite stund så satte vi iaf oss på gräset och då kom Malin och Emilie ut en sväng. Efter det drog vi igenom stan en sväng och sen slutade det med några filmsnuttar hos Philip innan cykel rullade hem. Har iaf haft en ytterst trevlig kväll och jag fick en hejdå kram av mina snuttisar som lämnar landet imorgon för en trip till frankrike i två veckor!



Sandra, Olivia, JT och Carro

Sandra och Olivia


Rosa tippar

Idag fick mamma bestämma hur det skulle bli och hon tyckte rosa tippar, så rosa tippar fick det bli. :)



-

Solen gick i moln så nu hade jag tänkt att göra lite nytta och fixa naglarna! :)


Sola

Nu tar vi en paus i allt rensade och lägger oss ute i solen och hoppas på lite färg! :) Ska fixa naglarna senare!



16 Juli

Godmorgon! Just nu håller jag på att hjälpa mamma med att resna förrådet. Det är en hel del som ryker kan jag säga och det är då på tiden, haha! Vet inte hur mycket saker mamma har, det är sjukt!


In Action
 


15 Juli

Idag har jag spenderat hela dagen nere på bettnes med Carro och Sandra. Jofan, man fick fasen lite färg och man brände sig även lite på baksida lår och en liten rand på ryggen. Nu hade jag tänkt att vara duktig och rensa ur min garderob rejält, för det är jävligt trångt i den just nu. Måste få bort något! :)


Presenten från Jonathan


Bilder från Emilies stuga

Jag har haft det ytterst trevligt med 3 av mina klassbrudar och en stockholmare. Så det var alltså jag, Emilie, Malin, Kajsa och Yousef. Vi har spelat kubb, jätte plockepinn, haft Harry potter maraton på 2 filmer, cyklade 1,2 mil för att bada, slagits, spelat wii, sett tv, suttit vid havet, Malin har halkat på några stenar, träffade två hundkompisar, jag låg i en fet mensvärk m.m! Det har varit mycket roligt förutom min plågsamma mensvärk, men annars så! BTW, hennes stuga kan man inte kalla stuga. Fy satan vad snyggt det var!


Kasja gjorde ett snyggt handavtryck på Malins rygg

Jag och Malin

Kajsa

Yousef och Emilie

Vi lärde stockholmarN lira lite kubb

Malin in action

Spelade lite plockepinn
 
Kajsa | Malin

Ssssssuddigt!

Sötmalin
 
Vi cyklade 6 km till stranden

Stranden

badade lite (bara mitt andra dopp, pinsamt!)


Gull Malin!

Fick hundbesök, otroligt fina hundar!

Emilies egna lilla stuga!

Kajsa, Malin, Emilie, Vovve och Yousef

Från stugan såg man enda ner till havet


Titanic

Malin halkade

men hon var glad ändå! ;)

Girls, girls, girls ♥


så jävla söt!







Love♥

K E J M ! ♥

Sötnosar!

Malin och Kajsa

Malin


Home

Hej, nu är jag hemma efter två roliga dagar i Emilies stuga. Det blev lite ändrade plans, tanken var först att jag skulle sova hos Emilie en natt till men eftersom beachen står på listan imorgon så blir det lite knas så jag sover hemma inatt. Just nu håller jag på överföra all the pictures till datorn och mumsar på en liten bit från mamma tårta (hon fyllde år igår!). Bilderna kommer antingen in ikväll eller imorgon, beror på om jag orkar eller inte. :)


Emilies stuga

Nu drar jag iväg, vi hörs om några dagar! Har det bra :)



Redy!

Väskan är packad och här sitter jag redo och klar för start. Väntar bara på att mamma ska komma hem och sen börjar jag nog rulla iväg till Emilie. Ska vara i hennes stuga i ett par dagar och ha det super med ett gött gäng! Så bloggningen hamnar åt sidan i några dagar men jag tar självklart med mig kameran och ska försöka fota mycket så får ni se sen! ;)



Mer klänningar

I fredags så fick jag hem två klänningar som jag fick av Pappa och Anna. Tack så hemskt mycket. Endast 50kr/st från H&M.



12 Juli

Godmorgon mina vänner. Nu sitter jag vid den stationära datorn och det känns en aning wierd. Marcus har glömt sin dator hos pappa så han tog mammas den som jag numera använder eftersom min är paj. Så det var bara den stationära kvar, seg som fan men vafan. Man tar det man får! ;) Jag ska iaf alldeles strax hoppa in i duschen och fräscha till mig men först ska jag ta lite mat i magen. Känns även kanon att vakna med ett par mjuka och lena fötter, eller iaf lenare och mjukare än vad dom var. Haha! :)


Fotbad


Hemmaspa

Ikväll så kör jag ett litet hemmaspa för mig själv. Började med att fixa tånaglarna så nu är dom klippta och nya målade. Har nyss rengjort ansiktet med ansisktmjölk och ansisktvatten och sitter nu med en ansisktmask. Sen blir det fotbad och lite annat. :)



Hatt

I torsdags fick jag hem min hatt som jag beställde för ett bra tag sen, men jag måste säga att jag blev besviken. Den var mycket snyggare på hemsidan än när jag hämtade ut den, men men. Den kanske kommer till användning ändå om inte av mig så kanske någon av bröderna! :)


Hatten kommer från H&M


1 Månad

Det är helt sjukt hur fort tiden går. Känns som det var typ igår som jag stod och sa att det var ett halv år kvar men nu är det bara 1 månad kvar innan jag åker iväg på den första resan för i år. Tiden går fort när man har kul! :)







Turkiet 2009, 1 månad kvar...


Right now


kärlek

Vill också ha nån att pussa på..


Kroksjö

Idag har jag spenderat hela dagen i Kroksjö. Pappa och Calle hjälpte Roland med att få in nån värmepump om jag nu inte är helt ute och cyklar. Vi andra satt och spelade lite kort, det blev plump och lite 500. Var nära vinst i plump men Carola knep vinsten och Anna blev en liten dålig förlorare där i mitten. ;) Som alltid så bjöds det på gott fika och god mat, tack igen! ;)


Fika-time

Marängtårta

Huset

Jag blev gravid

Pappa spelade cool

Älskling Nikita

Dukat för middag


Rosa

Igår kom jag hem med den här klänningen från Lindex. I ryggen så går banden i kors. Tänk vad det blir snyggt när man är brun, perfekt till turkiet! ;)


139 kr på Lindex


Försenad födelsedagspresent

Igår när jag satt mig i sängen för att sedan lägga huvudet på kudden så satt jag mig på något. Det var så att Jonte hade gömt ett paket under täcket så jag såg det inte, haha! Ganska gullig bror va? ;) Det var min (jävligt) försenade födelsedagspresent, och när jag öppnade så var det en tröja som jag velat ha HUR länge som helst från H&M. Visar senare, har rätt mycket att visa upp nu, haha! ;)
 



Igår

Igår så for jag och Carro och åt en lyxig middag inne på Max och satt och snackade om allt och inget. Efter det tog vi en Mc flurry och satte oss nere på kajen och lyssnad lite på ett par killar som satt och spelade gitarr och sjöng. Rätt mysigt! Vi pratade och skrattade en hel del. Efter att Carro fick syn på en riktigt pudding vadrade vi hem till hennes syrras lägenhet och såg lite tv osh myste innan jag cyklade hem i kylan i bara klänning. Hacka tänder var bara förnamnet!




Shopping

Jag och mamma hann slinka in på Lindex en snabbis och jag fick med mig lite saker hem. Visar upp det senare för nu ska jag iväg till pappsen och vara hundvakt en stund medans Anna far till frissan. :)


Scrub

Om jag hade fått bestämt så skulle jag nog sova just nu men jag var duktig och klev upp nio imorse för jag hade ett litet ärende att fixa. For ner på banken en sväng för att överföra pengarna till min och mammas utomlands resa. Känns jävligt skönt för nu är båda resorna betalda! :) Först och främst så började jag faktiskt dagen med att prova min nya scrub från Oriflame, luktar otroligt gott. Så nu är jag mjuk och go! ;)


NY mobil!

YAAAAAY, idag fick jag en NY mobil i present av pappa och Anna som tack för att jag varit så snäll och ställt upp som hundvakt. Ibland lönar det sig att vara snäll och ställa upp! ;) Har förresten inga nr nu igen, så var vänligen smsa ditt namn to moi! :)


Sjävklart lila som min förra ;)


Örträsk

Jag kan säga att det kändes en aning ensamt i stugan. Jag som är van att åka dit tillsammans med mina tre bröder när vi var yngre och nu var jag helt plötsligt ensam. Haha, blev en lite förändring där men vad har jag då sysslat med där borta? Morfar ville att jag skulle hjälpa han med en massa ogräs och skit men det sa jag att det kunde han fet glömma för jag kom inte dit för att jobba (speciellt inte slavgöra!). Då sa han att jag var precis som min far, men sådan far sådan dotter! ;) Visar iställer i bilder vad jag har gjort. :)



On the way


Örträsk

Stugan

Hjälpte morfar med att hacka rabarber till hans saft

Färdigt hackat!

Käkade lite rabarber

For på ica

Morfars båt som han har byggt själv

Vi tog en tur med båten

Kaptenen själv! ;)


Vi stannade och fikade lite


Vi tog en cykeltur
 

Jag och mamma for och fiskade lite

Jag fick den stora och mamma dom små


Messy till Österrike

Medans jag kollar igenom alla bilder från stugan så tänkte jag slänga in lite bilder från tidningen idag. Om ni nu inte har läst tidningen så är det så att min bror Marcus är med i den. Det har nu blivit offciellt att han åker till Österrike i slutet på Juli och ska spela Hockey där nu. Ja, ni kan ju läsa själva! ;)





Ser att några ord har fallit bort men ni får gissa lite! ;)


Back in town

The girl is back in town! Saknat mig? ;) Fan vad underbart att komma hem. Borta bra men hemma bäst, så enkelt är det bara. Just nu känner jag mig som håriga damen, haha! Ni ska se mina ögonbryn! Sjävlklart så har morfar ingen pincett och jag glömde blocka dom innan jag for. Kan säga att det är busk varning just nu men dom ska rensas, NU!


Mot stugan

Nu bär det av till stugan! Vi hörs om några dagar, hare bra allesammas. Finns på mobilen, puss! :)


Blue


.


Godnatt!

Nu är det dags att lägga igen ögonlocket för min del. Känner att jag kommer sova som en stock ikväll, är helt slut in the wole body. Imorgon bär det av till stugan i Örträsk i ett par dagar. Vilket beyder ingen dator och ingen bloggning, men jag tror att både ni som läser samt jag överlever dem dagarna. Näe hörrni, sleep-time. Sov gott! :)



Elins stuga

Igår så tog jag och Elin bussen till hennes stuga. Vi tog bussen till vindeln där hennes morfar och Biggan hämtade oss, sen for vi vidare till stugan. Det är verkligen hur mysigt som helst, det är utedass som gäller och så har dom varken el eller vatten. Det kallar jag riktig stuga! Vattnet får dom från en kallkälla och där mina vänner är vattnet iskallt. Jag hittade ett gigantiskt getingbo som blev helgens upptäckt. Vi spelade lite badmington, la patians, kollade på ko tarmar, grillade, spelade yatzy, sjöng allsång, va med småttingarna, var nere vid sjön, fiskade (fick två abborar! ;)) osv. Pratade och tog det allmänt chill! Fick även miljarder myggbett, ingen överdrift!


Elin

Smsnörden!

StekarN

Stugan!

När Elin var i sina yngre dar så sprang hon ofta upp på denne sten när hon var riktigt sur på sin mamma.

På väg ner till sjön så blev Elin kissnödig!

Kastade lite macka

Dom äldre tog sig ett dopp i det blå


Hittade en stekig cowboy hatt

Elins gulliga tomtenisse till morfar



Elin och hennes poser

Järngänget på promenad till kotarmarna
Kotarmar

Min söta lilla Alien

En av dom tre grillplatserna


Natti-time

Borsta tänderna

Taggad fisketjej

Baywatch Elin


Elin råkade kliva på denna lilla sork och platt blev den, eller vad säger ni?


Bilder kommer

Bilder från Elin stuga kommer på en stund. Ska bara fara en sväng förbi pappa så ska min låtsas morbror kolla på min hela, fina och älskade skoldator. PEACE OUT!

Inga telefonnummer

Nu har jag som sagt bytt mobil. Min älskade lila mobil har nu svikt mig och vägrar starta normalt. Skrev in alla nummer på min skoldatorn men eftersom jag inte får igång den nu är har jag noll nr. Lyckat! Vore guld om ni kunde skriva era nummer antingen här eller om ni skickar ett sms med erat namn, 0768409361. Tack på förhand? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra i ordning lite käk sen lägger jag in lite bilder från Elin stuga! :)


Kvällsdopp i älven


Fredagskvällen

I fredags så åt jag en super god middag tillsammans med Elin, Sandra och Johanna. Efter lite spel och liknande charader så for vi vidare till grabbarna grus där det var äckligt varmt. Kändes precis som om man gick in i en bastu och det säger jag utan överdrift! Fick se ett par välbyggda kroppar, blev lite smått uppraggad av en gammal nisse inne på donken och fick mecka med Elins hoppade kedja, haha! Kan säga kort och gott att kvällen blev lyckad!



Sandra, Johanna och Elin

Johanna och Elin

Sandra och jag

Johanna och Sandra


Johanna, Sandra och Elin

Affe, Samuel och Evelina

Erik, Johanna, Sandra, Philip
Kim, Elin och Victor
Pontus

Sandra, Affe, Philip och Kim

Victor, Joel, ? och ?

Rasmus, Sandra och Johanna


Philip, Sandra, Erik och Rasmus

Erik, Rasmus och Philip

Söt Johanna

Rasmus och Sandra

Rasmus, Ida, Johanna och ?

Rasmus, Johanna, Ida och ?


Fika

I fredags så tog jag och Elin en liten cykel tur till både på stan och sen en liten sväng till hennes mammas jobb på västerslätt där hennes syster sommarjobbar och tog ett litet fik. Gott! Brände dock tungan på chokladen och den är fortfarande lite öm men that's life! :)


Elin

Jag


Home

Nu är jag hemma efter en trevlig natt hos Elin stuga. Berättar mer om det senare för nu kommer det rassla in några inlägg och vi börjar med i fredags. :) Min dator är fortfarande paj så någon som är bra på datorer, RING MIG!


HELVETTE!

NU ÄR JAG JÄVLIGT LESS PÅ TYP PRECIS ALLTNG! Min skoldator är typ numera paj och jag kommer inte kunna laga den förän när skolan börjar vilket är i slutet på augusti och kommer kosta SATAN! Hinner inte lägga in några bilder, lägger in dom imorgon för nu tar jag semester över dagen. Drar till Elins stuga, tack och hej!

blabla

Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. For som sagt ner på stan med Elin och sen for jag aldrig hem igen. Det kommer nog rassla in några inlägg nu om nu kameran vill samarbeta! Hörs snart!

2 Juli

Nu ska jag sminka mig och göra mig klar sen drar jag ner på stan en sväng med Elin :)


Halva vägen kvar nu

Eftersom juni nu är över så betyder det att ett halv år har gått och jag har klarat mig ett halv år utan godis, chips och läsk. Känner mig jätte duktig, trodde aldrig jag skulle klara det såhär länge. Nu ska jag fan klara hela året ut. Får ju dock dricka cola veckorna jag är utomlands, kan säga att jag längtar lite, haha! Har ju fan glömt bort hur det smakar!


Fitt kamera!

Dålig update idag, jag vet men det blir så när kameran inte vill samarbeta! Vettefan vad det har blivit för fel på den nu för tiden? Funkar ju typ aldrig att överföra till datorn och hur kul är det att blogga utan bilder på en skala 1 till 10? Jag hatare! Nu hade jag tänkt att sova för jag är trött som en sengångare och imorgon får jag äntligen sova ut! Godnatt!

1 Juli

Sitter och kletar på lite smink, känns som det var alldeles för länge sen sist! :)


Det är över nu

Nu är sommarjobbet slut för i år och fan vad skönt det känns. Det är nu det riktiga sommarlovet börjar och jag längtar tills jag får sova ut imorgon. Säger bara, U N D E R B A R T ! Fotbollsskolan har varit super bra och framför allt rolig, helt klart det bästa sommarjobbet. Ungarna är för gulliga, det går nästan inte att bli förbannad. Jag är super nöjd! :)

 


RSS 2.0