Inköp

Jäklar vilket köp jag och mamma gjorde idag. 3 klänning för 500kr på D&D, kändes bah fint! 2st som jag ska ha på bal, vet inte vilken än, haha och så en till skolavslutningen. Blev en liten present till mig från mamma, eftersom jag fyller år om ca en vecka.

Igår for jag och mamma på ikea, gaaalet så trött jag var. Jag var skit taggad men det sjönk ju dock när jag var tvungen att stiga upp 5 (orinare tid), man skulle ju ställa fram till sommartid så då var den 6. Bussen gick sju, jag var så sjuk trött. Men det var kul när man väl kom fram. En hel dag med bara jag och mamma och slippa alla bröderna. Jäkligt skönt, och göra tjejernas favorit sysselsättning, shoooppppppaaaa! Hittade lite saker till rummet tex, en klocka, överkasst osv. ( Inget  direkt super kul:) ) 

Hela veckan.

Jag har inte varit så hyperaktiv vid datorn denna vecka vilket leder till inte så mycket skrivet. Typ ingeting alls. Tänkte snabbt dra igenom hela veckan. Det har inte blivit så mycket träning eftersom jag har varit förslyld och haft hosta hela veckan, eller jag är fotfarande men det är bå bättringsvägen.
I onsdags blev jag bjuden på middag hos min bror och hans flickvän Anna. Det blev våfflor, såklart! Två av Chrilles kompisar kom också det var Porra och Bark, sen kom även Annas kompis Kajsa. Det var super trevligt förutom magvärkan jag fick senare underkvällen.
Igår hade jag bara tre lektioner första var idrott och den kunde jag inte vara med på så jag satt och kollade på. Sen drog jag till Anna och sedan tog vi bussen ner på stan där jag köpte ett par häftiga skor. Sen tog vi go lunch på subway med Kajsa. Där blev vi bjudna av en jätte snäll kille på kakor. Så sjukt komiskt för Anna stog och snackade om att det var tre kakor för 20kr. Sen vände han sig om och sa -"men vi är ju fyra!" . Sen när vi skulle betala så sa tjejen i kassan att han hade köpt tre kakor, en åt oss var. Så himla gulligt!
Idag visade vi upp vår omtalade "stjärnor på is" film. Det blev inte riktigt som tänkt men det kom ändå sjukt många och såg den. Blev lite väl chockad. Tror inte alla tyckte den var så kul, men jag tycker den är skit kul!



TräningsVÄRK!

Det är så sjukt hur ont jag har i kroppen. Jag har nån sån jävulsk träningsvärk i låren, ryggen och i armarna och på det förskyld med en hals som bara kan dö och med en fet hosta. Det gör till och med ont i kroppen ibland när jag går från träningsvärken. Känns inte sådär jätte stabilt men. Ni undrar säker också varför och jag kan säga det att i lördags åkte jag 12mil på skoter. 12 MIL! Nästan som att köra till Skellefteå här ifrån Umeå, det är helt sjukt. Även fast jag fick fetaste värken på söndagen så for jag och åkte ännu en dag men dock inte lika lång, kanske var 2 mil då. Men det är ju så sjukt kul, jag om sa till en kompis att han var fetaste skoter nörden. Nu är den nörden jag, haha!
Våran skoter är den som är till höger på bild 1 och den på bild 2. :)

     

Namnsdag

19 mars tolkar jag som min namnsdag men i själva verket så är det inte det. I almanackan står det nämligen Josef och Josefina. Men hallå? Josefine/Josefin är väl ett lite vanligare namn än Josefina? Och josefine finns inte ens med. Haha, lite fult tycker jag menmen. Den 19 mars har jag Josefine ändå min namnsdag! :)

Ikväll ska jag fara och redigera våran film som vi gjort på bilden. Vi har gjort "stjärnor på is". Så jävla klockren den är, supeeeer kul! Får se om vi lägger in den på youtube sen när den är klar så kan jag lägga in den här på bloggen så får ni se den. ;)

18 / 3

Lite smått blandad dag idag. Humöret har gått upp och ner som en jäkla berg och dalbana. Fråga mig inte varför men snurrar i mitt huvud. Men nu är det rätt bra, kom hem från usm för ett litet tag sen. Var där och tränade med Elin idag. (Har inte varit där sen 22/1, skärpning!) Riktigt kul för det var första gången att gymma för Elin. Vissa saker var hon rätt bra på men hon är så jävla svag, haha. Tyckte hon hade lite för lätta tyngder! Ni skulle sätt när vi skulle träna korsryggen, haha jag höll på dö. Vette fasen vad hon gjorde ;p. Efter vår träning så gick vi och basta, riktigt skönt. Det var jätte mysigt för dom hade tänt ljus omkring osv. Till slut slutade det med att vi låg ner i bastun och höll på somna. Vi har skrattat en hel del av det ena och det andra. Får fasen inte glömma det äckligaste. Var en kille där som visa hela jävla röven. Nu snackar vi inte typ 2cm utan typ 20cm alltså hela paket! En rejäl but crack måste jag säga. Höll på skratta ihjäl mig samtidigt som jag fick typ uppkräkning. Den var inte vacker helt enkelt!

Ojoj, nu höll jag på glömma. Min brors företag från skolan ska nämligen vara med på TV ikväll. På svt någon vid typ nu eller nått. Dom säljer en sjukt smart och användningsfull sak. "Smartwrap". Det är nämligen en sak som du lindar mobilsladden runt. Då är det inte ett ända tjorv när du ta upp den hur fickan. Helt super!


Ansiktsmask

Hejsan hoppsan lillebror. Nu sitter jag med en ansiktsmask fullt utkletad över hela ansiktet och väntar på att den ska torka. Lukar typ vanlij glass, den innehåller typ grädde, honung osv. Kom inte riktigt ihåg och jag har slängt förpacking. Att ha ansiktsmask på mig på en måndag kväll är inte precis det jag brukar sitta och göra på vid elva tiden. Köpte ett fler tal idag på stan så nu jävla ska jag bli len som en babystjärt i ansiktet. Imorgon ska jag på Östra Gymnasiet på någon kamratstödjar sak. Aja, avslutar med Bert`s citat. "Killi kill i maggropen nu stänger jag dagboken!" Sleeep well, puss! :)


Skoter!

Idag har jag kört skoter för typ första gången i mitt liv. (Pappa har köpt en ny skoter för nån vecka sen, en Polaris) Jäklar vad kul det var, känner mig helt eggad! Haha, jag som klagade på en vän att han var värsta skoter nörden. Säger bara - Hej, jag är den nya! ;) Det var jag, pappa, Anna, Anna, Chrille och Calle. Carola mådde inte så bra så hon stannade hemma. Jag och Anna fick åka släde bakom pappa och Anna. Det var skit kul men det börjde inte så bra. Vi körde typ fast på sjön, kom massor med vatten och så fick vi hoppa av och jag hade typ gympadojor så jag blev ju en aning blöt men vi kom loss och körde igång. Jag och Anna skrattade i varje gupp. Sen stannade vi uppe på ett "berg" eller vad man ska säga. Där grillade vi korv och åt bullar och hade mysigt. Sen på hem vägen så skrattade vi hur mycket som helst, och jag skrek till pappa att gasa och fort gick det. Men jag kommer garanterat ha ont i ryggen imorgon. Jag hade nämligen inget rygg stöd, men jag var ett för Anna. Haha, så jag fick hålla emot men jag är stark så det är nog lugnt. Vill inte skryta men, haha! ;) Sen fick jag också köra själv med pappsen bakom mig. Shiiiiit, vad kul det var! Jag var fan inte dålig, jag ägde. Först lite feg men sen full gas! Min nya hobby, faaaasen så kul! :)
Är hundvakt ikväll åt älsklings hundarna, Nikita och Loke. Elin kommer även över "strax". Skrev hon på sms men det är väl om en timma. Haha, ni anar inte hur seg hon är och även är det typ 10 meter mellan oss (Vi är grannar). Vi ska se melodifestivalen och feta oss med chips!  

   

Haha, huuuumorn!

Jag hade så himla tråkigt bara för en lite stund sen och tänk vad det kan ändras snabbt. Jag satt och kollade runt på youtube då jag hittade igen detta klipp från Norge. Har sett det förut och jag blev så himla glad när jag hittade det. Så galet roligt, jag kan bara inte låta bli att skratta. (Jag vet att jag har dålig humor!)
"- Har du kabla, har du slusa, har du svartball i mannemusa? " "- Perkohitta Perkopitta, har du starkebæsj i guttefitta?" Hahaha!




"Tillbaka blick"

Okej, har absolut haft fullt upp så jag har inte kunnat skriva nått. Kanske ska börja med ett hej, haha. Hej allesammans, det känns som jag inte har suttit vid datorn på flera veckor men så är det ju inte riktigt men 4-5 dagar tycker jag är rätt bra förutom att jag inte kunnat skriva på bloggen. Så nu tänkte jag snabbt berätta vad jag gjort dessa dagar.
Lördag börjar med att stiga upp halv sju och vara på jobbet halv åtta. Riktigt tungt att stiga upp, efter det vid ett tiden for jag på stan med Elin och Lina och shoppade en present till Sandra där vi ägnade kvällen på tjejmiddag. Super duper kul med jättegod mat som Sandra och Kajsa lagat. Efter det blev det ansiktsmask och bastu och en del snack. Måste göras om helt enkelt, kanon kul!
Söndag blev inte heller någon sovmorgon. Upp halv åtta och iväg på cup i Nordmaling. Rätt ut i skogen, haha! Cupen gick helt okej, vi tog oss till semifinal med 2 vinster och 1 förlust.
Måndag, skolan började igen efter sportlovet vilket leder till ännu ingen sovmorgon. Trött som en sengångare, höll på somna vid fem tiden i bilen. Inte ett bra tecken? Sen blev det plugg till matteprov hela kvällen.
Tisdag (idag) startar med att jag ska försöka låsa dörren med cykelnycken. Lyckat? Haha, sen skolan och först tar man ju självklar innekäder till idrotten då det är ute sen matteprov där det inte gick bra. Min mattelärare kommer garanterat sänka mig. (FAN!) Sen blev jag bjuden på god mat hos pappa och Anna med efterrätt till och med, på en tisdag. Inte illa! Sen var det bara att bära iväg igen till jobbet och sen skynda hem till Andra Avenyn som jag hann se en kvart. Det har varit en hel del så jag hinner inte skriva något förän nu och trött är jag. Väldigt trött.
Blir nog sängen nu och sovmorgon imorgon, kan inte blir mycket bättre! Jag älskar sängen, måste ju vara den bästa uppfinning eller vad säger ni? :)


Lite shopping

Varit på stan med mamsen idag. Fick äntligen ny skor. Det har varit lite efter längtat måste jag säga. Lite jobbigt och måsta jämt gå runt i 5cm klack, så nu är dom lite lägre. Det en bonus på ett till par så nu har jag två. Ett par var likadana som jag haft förut och ett par galet lika dom. Jag har även köpt ett nytt vanligt vitt linne från Gina och ett till par jeans leggings i beige. Riktigt nöjd, älskar verkligen jeans leggingsen. För jag hittar aldrig några bra jeans, dom är alltid för långa för annars får jag inte åt dom i midjan osv. Bara drygt. ´Fast haha, jeans leggingserna år också lite långa, men jag är väl för kort helt enkelt. Haha! Lunch blev det på straz, mamma åt dagens soppa mendans jag tog en nacho tallrik. Inte dåååligt gott :) Om ca en halv timma är det dags att dra sig år jobbet, sen efter det blir det Elin skulle jag tro. Hare bra! :)


Ellos

Jag fick ju som sagt mina kläder från ellos i förrgår och jag blev faktiskt riktigt nöjd över beställning, det händer ju inte allt för ofta. Det är alltid nånting man är missnöjd över, färg, storlek, matrial osv. Men jag är faktiskt nöjd, på rea och allt! :) Orange bikini blir det till sommarn, hoppas det blir snyggt. Det är ju snyggt med orange när man är brun, så jag går hoppas på att jag blir brun! ;)








Oriflame

Min mamma säljer som sagt oriflame produkter och vi fick hem vår beställning för någon dag sen och seg som jag är så kommer det inte ut förän nu. Kläderna från Ellos har också kommit, lägger ut det imorgon!


1. Foundation, min egna favorit täcker inte sådär jättebra men den är lätt att smeta ut och ett + i kanten den luktar gott ;)
2. Lash Booster, lägger på natt eller dagen. Ska stärka och förlänga ögonfransarna. (Om jag nu inte är helt fel ute.)
3. Gloss Booster, läppglans som inte ger så mycket färg luktar liknade nougat.
4. Eyeliner, själv tycker jag den är jättebra för penseln är lite hård.
5. Foundation, ingen hitt enligt mig. Alldeles för orange.
6. Smink Set, jätte bra men jag vet inte riktigt vilken borste man ska ha till vad. Någon som vet? (A)
7. Ögonskugga, jätte fin men den ena färgen är lite för röd för min smak.

Stan

Haha, alltså vilken dag. Så otrligt rolig, med en hel del kassa kommentarer osv! Det började med att när jag och Elin skulle cykla till stan så började vi bara skratta och skratta åt ingenting. Det tog aldrig slut, snacka om att magmusklern började jobba (även fast dom inte finns). Vi tog oss inte riktigt ända till stan med cyklarna, utan halv vägs så ställde vi undan cyklar och tog bussen. Haha, lat människor måste ni ju tänka men det var så otroligt dåligt väder, blåste massa snöregn och så var det inte skottat så bra.
Vi blev ju även hungrig där när vi var på stan, så vi gick på MC Donalds. Elin beställde då en Mc chicken jr och det roliga var att när han la hamburgaren på brickan så stog det på papperet att det var en Mc muffin, vad fasen är det? Så vi började ju asgarva. Elin säger då till att hon beställde en MC CHICKEN och inte en MC MUFFIN! Så hon stod där och pratade, och inte gav hon upp heller. Sen kommer det en kille bakom och säger bara att papperet har tagit slut! Elin bah . jahaaaaaa! Haha, höll på dö, så sjukt kul! (dålig humor!) Bättre blev det ju när jag och Sanna väntade våra på hambrugare och en kvinna bakom oss ska beta och betalar med rikskuponger och sanna frågar mig. "Är der där euro?" HAHA, jag började skratta igen! Två blondiner på stan slutar alltid kul! ;D

I väntan på bussen (fråga mig inte vad fasen jag gör med munnen!)



 


RSS 2.0