Klar med julklapparna!

I vanlig ordning så är jag tidig med julklapparna men det här året tar jag nog personligt rekord! ;) Är klar med lite mer än hälften och det är inte ens november en (imorgon). Känns så sjukt skönt att slippa alla julpanik, stress och trängsel på stan i år, och sen så slipper jag släppa sprätt på hela lönen innan jul. Blir att köpa till dem kvar stående på november-lönen, vet redan i stort sätt vad jag ska köpa så jag är väl i princip så gott som klar. Fasen så skönt!
 

Time to say goodbye...


Den är min!

Äntligen är den min efter alla år som jag har trånat efter den! Nu kan det faktiskt gärna få bli december!


Dagen är kommen! ❤


Söndag


Imorgon är det imorgon! ❤


I bilen

Sitter just nu i bilkö till biltvätten med pappa. Sedan blir det att åka till ishallen för att kolla läget med min kolleger och fixa lite saker.


Trött


NewBody

Har precis hjälpt klart mamma med detta berg från New Body. Sorterat upp det och sen har mamma suttit med listan och jag har plockat ihop i varje påse. Det blev några som sagt... Dock hade inte hon sålt allt detta men cirkus fyra stora kartonger stod mamma för. Puh! Känner mig typ helt slut, speciellt efter att mamma säger efter cirka 6 påsar färdiga, "Oj, dem här fanns visst i två färger.". Ja, då var det bara att börja om! ;) 
 

06:52

Godmorgon mina vänner, är på väg till mitt näst sista 7 pass innan jag får gå på helg. Här ser ni även lite av mitt senaste köp från monki! :)


Godnatt


16 oktober

Så, då är jag hemma efter ännu en arbetsdag. Efter jobbet så stötte jag på Frida och Anna-karin så följde dem en sväng så jag tog den senare bussen hem. Har nu hoppat i min onepiece och ska äta lite middag, sen blir är det chill-mode som gäller resten av kvällen. Senare ska ni även få se vad som fick följa med mig hem idag, hihi!


Work

Dags att börja gå till bussen i regnet. Idag väntar det jobb på Monki, kom förbi och shoppa hos mig!


Monday morning

Godmorgon mina vänner! Började jobbet för 20 minuter sen och jag är sjukt trött, sov så otroligt dåligt inatt och sen är det så jobbigt att stiga upp när det är kolsvart ute. Blir att lägga sig tidigt ikväll så jag får sova ut lite. Det behövs om jag ska orka jobba resterande 4 arbetsdagar innan jag äntligen går på helg!



Varning för barnporr

Satt och kollade på fotografier när vi var små tillsammans med gull mormor i väntan på middagen idag. Haha, alltså vilka foton det finns på jag och mina bröder. Vissa roligare än andra! Fan, att tiden ska gå så fort ibland. Skulle så gärna vilja spola tillbaka för att få återuppleva allting! Bjuder på några bilder på mig som en liten plutt, eller boll kanske är rätt ord? 
 
Tvättbrädan var redan på plats som 1-åring, äkta vara! 
Snygg frisyr? Tacka min kära far!
"Som en BOLL kommer jag tillbaks till dig.."

14 Oktober

När mormor säger att jag har blivit dålig på uppdatera bloggen så kände jag att det var dags att skriva några rader. Just nu händer det väl inte så mycket i mitt liv och däräv så blir det inte så mycket att blogga om. Jag jobbar och kämpar med att bli av med denna förskylning. Mer än så är det inte. Har varit för trött för att hitta på något efter jobbet och denna vecka jobbar jag alla dagar (förutom lördag och söndag). Ska vara på Monki på tisdag så kom och shoppa hos mig då! :)
 

Less

Hej mina vänner! Var som sagt hos tandläkaren idag, igen. Hon sa idag att dem hoppas att dom hinner operera mig innan året är slut, för annars kommer jag måste jag betala det själv. Säger bara aldrig i livet! Ni får fan se till att hinna! Är så less på att gå till tandläkaren nu, var där förra veckan, var där idag, ska dit på röntgen den 22a och har tid hos vanliga tandläkaren den 30e och sen ska jag upp till sjukhuset igen den 19e. Blääh, känns som det är de ända jag gör...


Friday i'm in love

Yay, äntligen är det fredag och jag är ledig. Himla skönt! Är inte ledig på en vecka sen så det känns lite extra skönt. Idag ska jag iväg till tandläkaren igen, sen fara och handla lite till jobbet. Sen blir det hem och kurera mig lite med lite tvspel! ;)


Snorefin

Hallå mina vänner. Vilket otrolig fint höstväder det har varit idag, solit och fint. Dock känner mig att vinter börjar närma sig för det är fan snorkallt ute. Apropå snor, helvete vad snorig jag är. Håller på bli tokig! Inte nog med att jag har typ 20 liter snor i näsan så har jag börjat få hosta och sen ont i hasen då och då. Huvva! Jag vaknade till och med i natt av att jag var så jäkla täppt i snoken på mig. Hatar verkligen att vara förskyld! 
 
En bild från igår när jag var på väg till jobbet. Jag har aldrig riktigt tänkt på 
hur vacker hösten är. Den är ju fasen helt underbar! 

10 Oktober

Godmorgon mina vänner! Början inte förrän klockan 16 idag så fick sova ut ordenligt idag, otroligt skönt. Börjar dagen med att jobba lite direkt men hemifrån. Styrt upp lite på Björklöven inför matchen på fredag samt att jag skulle ringa tandläkaren (den vanliga) för att byta tid men då har dem stängt? På en onsdag? Fattar ingenting, men jag får väl ringa från jobbet imorgon istället. Annars så blir det lugna fisken här hemma tills det är dags att rulla iväg mot jobbet. 
 

Million voices


Min helg

Gud vad längesen det var sen jag skrev några ord här. Har mest bara lagt upp någon bild med kanske någon rad, blir lite små lat när jag uppdaterar via telefonen ibland. Så nu vet ni, är det korta inlägg med en bild så är det 99.9% chans att det gjort från mobilen. Tänkte iaf skriva några rader om dem senaste dagarna. 
 
Torsdag: Tandläkaren ringde igen och bad mig att komma in igen nu på fredag och att det eventuellt kan bli operation i december (håll tummarna!).
 
Fredag: Fick ett samtal när jag var på jobbet från Umeå praktiska gymnasium som undrade om jag ville ha ett jobb (jag fattade ingenting!). Dock har jag redan ett jobb nu men sa att dom kunde ringa om det var kris någon gång eftersom jag är ledig vissa dagar. Sen efter jobbet tog jag planet söder ut och fick äntligen hoppa in i min älskling varma famn. 
 
 
Lördag: Åkte som sagt till Ikea med Elisabeth för att kolla på en soffa samt att jag köpte 300 ljus som jag nu har smugglat med mig hem till Umeå. På kvällen blev det lite festligheter med standard gänget med lite dricka, beer-pong, spel och bowling. Alltid lika roligt! Dock kanske vi inte behöva vem som kom var men jag kom iaf 5/6. Klura på den ni! ;) 
 
 
Söndag: Vaknar och får nybakat bröd till frukost, inte varje dag måste jag säga. Otroligt gott! Sedan blev det en lugn avkopplande dag med bland annat en varmt bad. Sedan blev det fruktsallad med glass innan vi åkte och hämtade hem min man från jobbet. Sedan blev det middag ute med älsklingen och sedan åkte vi hem för en myskväll med lite film. 
 
 
Måndag: Blev också en lugn dag. Älsklingen jobbade så jag passade på att sova ut ordentlig och sen kikade jag lite på solsidan och packade ner allting för att sedan vara redo för att åka mot Stockholm för hemfärd. 
 
 
Där har vi min helg, kort och gott! Saknar redan min älskling men vi ses igen om 13 dagar så det är bara att bita ihop. Vi har ju varit med om längre perioder ifrån varandra om vi säger så. 
 

Time to fly home... :(


Sista timmarna i Linköping


Saknar att ha badkar hemma

Passar på att ta ett avkopplande bad medans älsklingen är och jobbar!


Linköping

Hallå där! Jag befinner mig nere i Linköping hos pojkvännen över helgen. Alldeles strax ska jag och Elisabeth åka till Ikea för att bland annat kika på en soffa samt ska jag shoppa en hög med ljus som jag ska smuggla med mig tillbaka till Umeå! ;)


Godmorgon världen

Någon har visst gått tillbaka till the darkside! Ikväll åker jag äntligen till min kärlek, hoppas dagen går fort idag!


Bedtime


Lunch med Frida

Idag har jag ätit lunch med denna älskade tös. Lika trevligt som vanligt och som tur är så ska vi ses en stund imorgon också. Mys! 

 

Standard lunchen på Waynes, jag tar alltid tacotallrik! ;)


7 månader


Jag kan inte bestämma mig!!

Rödhårig eller mörkhårig?!?


Natti


Todays

Såhär här såg jag ut idag och här har ni även resultatet på hur håret blev. Hårbotten lyser inte lika extremt längre men funderar ändå på att färga det mörkt igen, haha! Vad tycker ni? :)


Vezzo

Idag var raggade jag upp en lunchdate på stan, gick förbi Monki och fick med mig Emmi. Vi gick och invigde Vezzo för min del och hoppades på att Frida skulle jobba, men inte gjorde hon det. Får komma en annan gång när du jobbar, stumpan! Tog en pasta med Oxfile, riktigt god! Tack för tipset, Frida. ;) Det var otroligt trevligt att träffa Emmi igen, blir inte så ofta men det är alltid lika kul varje gång. Blir alltid massa prat om allt mellan himmel och jord och på torsdag ska vi ha middagsdejt på Balder, vilket vi gör varje år! Tack för sällskapet, vännen! ♥
 

Glugg helvete!

Hallå där! Kom alldeles precis hem efter att jag drog ner på stan en sväng efter tandläkaren och raggade upp en lunchdate. Det gick relativt bra hos tandläkaren idag, dvs att det inte så lika äckligt ont när dem var och drog åt skiten. Dock får jag ju en inte allt för skön tandvärk efter åt och har lite svårt att tugga, men det hör ju till standarden om man säger så. Det enda negativa var väl att min glugg är fortfarande inte tillräcklig stor, för att få inte den nya tande. Gluggen är ju "bara" på 5mm men det räcker tydligen inte utan den måste vara på minst 7 för annars blir det för trångt för kirurgerna tydligen. Så för att få fram dessa 2mm så ska dem flytta mittlinjen lite åt höger. Åh, jag är så less på att gå runt som en hockeyspelare med gluggar överallt. Kan ni bara ge mig min tand nu! 
 

Waiting for the bus

Står just nu och väntar på bussen för att åka till tandläkare. Huvva...


Med ett leende på läpparna

Då har en nöjd Josefine krypit ner, ny duschad och fräsch ner i en renbäddad säng. Nu snackar vi heaven! Lite mör i kroppen men med ett leende på läpparna för att jag har klarat mig igenom ännu ett dubbelpass. Kroppen är inte nådigt mör och jag kommer garanterat att få smaka på träningsvärk imorgon och som pricken över i:et så är jag ledig imorgon. Yay! Känns som det var en evighet sedan så det ska bli skönt att få sova ut lite men det får jag inte riktigt heller för imorgon kallar tandläkaren. Ska bli intresant och höra vad dem säger, det kanske börjar närma sig till en ny familjemedlem där inne! 

Träning

Dags för dubbelpass igen, Sh'bam och Bodypump!


Jobb

7 timmar kvar sen får jag min helg på 1 1/2 dag!


RSS 2.0