Lugn kväll

Kvällen har jag spenderat med Elin vilket alltid är roligt. Jag tror aldrig att jag har varit med henne utan att ha skrattat faktiskt, ganska kul! Vi fikade, pratade, skrattade och såg på tv. En skön och lugn kväll med en toppen tjej helt enkelt! Bilderna får tala för sig själva! ;)



Mysis


Hahahaha, hittade den här sötnosen under Jonathans säng när jag låg på golvet av någon konstig anledning. Fråga mig inte vad jag gjorde på golvet för jag har ingen aning om varför eller hur jag hamnade där! Frågan är hur den där tjocka katten tog sig i det där hålet? Allt går om man vill, fast saker går sönder! ;)

 


Påsklov!

Nu är det äntligen lov. Fyfan vad skönt. 1 och en halv veckas frihet. Inte så dumt! Slutade som vanligt kring halv tolv idag så jag, Emma och Malin gick in till stan och käkade lite lunch och greja på. Mycket mysigt! Ångra dock nu att jag inte köpte hårfärg, mitt hår ser verkligen sjukt ut. Ljust i hårbotten (ser ut som utväxt) och sen mörk längre ner. Får fara ner på stan imorgon och köp färg! :)


Imorgon

Imorgon är det sista skoldagen och sen är det lov i en och en halv vecka. Har egentligen ingen stor lust att gå till skolan imorgon men jag har inga bra skäl till varför jag ska stanna hemma. 2 lektioner - egentligen inte jobbigt, trött - kan sova hela lovet, mycker plugg - inte ett skit, sjuk - njäeeeee. Lika bra jag går, har inget val. Time for bed, nightiiii!




8 olika sexställningar

Det här är inlägget tillägnat till er sex-hunkar där ute som inte har tillgång till det nya nummret av Veckorevyn. (Klicka på bilden för förstoring)
    




3 Månader

Idag är det näst sista dagen i Mars och vet ni vad?! Idag har jag varit utan godis, chips och läsk i hela 3 månder. Visst är jag duktig? Jag är jätte stolt över mig själv! Nu är det bara 9 månader kvar sen är nyårslöftet bortgjort. I can do it!


30 Mars

Tjaba tjena hallå! Har nyss lagt mig i sängen med Tiger liggandes sovande vi fötterna. Hade nu tänkt att läsa/bläddra igenom det nya nummret av Veckorevyn. En påminnelse till mig själv, renbädda sängen ikväll!



Clown

Jag lovade förrut att jag skulle lägga in bilderna sedan fotograferingen då jag var Clown. Jag bjuder på dem här, haha! ;)





Naglar


29 Mars

Hej mina vänner! Ikväll blir det ingen träning som det var tänkt. Jonathan var tvungen att ta bilen så jag och mami blev utan. Kaske lika bra det. Är så jävla trött idag, jag har suttit och små skrattat åt absolut ingenting och mig själv hela dagen. Rolig tjej? Därför kan jag faktiskt försöka ägna lite mer tid till bloggen, något speciellt ni vill ha/undra efter. Fråga på!


Almost one year to go

Nu är det bara 10 dagar tills man får byta ut den lilla ruttna sexan bakom ettan till en sjua. Sen är det bara one year to go så är man myndig! :)


28 Mars

Kom alldeles nyss hem för troligast sista gången från jobbet, iaf sista matchen. Känns skönt men ändå inte, är i behov av pengar just nu menmen. :) Allt gick bra som vanligt och det var lugnt och skönt. Nu hade jag tänkt stänga in mig på rummet och dunka lite musik innan middagen.


Farmor&Farfar

Igår kväll så käkade jag middag hemma hos Farmor och Farfar tillsammans med Anna. Det var ytterst trevligt! Nu ska jag sminka mig och göra mig klar för jobb. :)



Girls just wanna have fun

Godmorgon mina vänner! Ville bara tacka alla inblandade för en sjukt rolig kväll igår!

Dagen fråga

 

Anonym
om Sunpark Ocean, Alanya:
hur mycket kostar det där en vecka?


SVAR: Det beror ju helt vart ifrån man åker samt på vilken tid på året man åker. Nu är jag ju inget resebolag men skulle tror att priset för en vuxen går på mellan 6000-7500kr, inklusive flyg. Ni får gå in på Ving och söka själv för ett mer korrekt svar. :)

27 Mars

Tjenatjena, hur är det med er? Med mig är det bara bra. Kom alldeles nyss hem från en liten runda förbi Strömpilen tillsammans med Anna. Vi gick in på Apoteket och kikade in en snabbis på H&M. Trevligt trevligt. Har hittat en massa kläder på H&M hemsida, var uppe kring 4 tusen där ett tag men nu när jag ska iväg på två utlandsresor så får det inte bli nått, iaf inte så mycket!  


Jag idag


Myskväll

Har haft en riktigt myskväll här hemma tillsammans med Anna. Är nu så jäkla trött av någon konstig anledning så jag har gått upp och lagt mig i sängen och kikar på tv. Tänkte bara kasta några få bilder från kvällen innan jag somnar. 


 


Sunpark Ocean, Alanya

Nu är det bestämt, den 25 Augusti åker jag och mamma till Turkiet (blir då tredje gången i rad,hihi!). Vi ska bo på hotellet Sunpark Ocean i Alanya. Hotellet ligger precis vid kleopatrastranden och är heltrenoverat sedan 2009. Haha, jag hinner alltså bara vara hemma en vecka efter turkietresan med pappa innan jag och mamma åker iväg.






Bokat!

Kom alldeles nyss hem från resebyrån med mamma. Nu är det bokat! Berättar mer om det senare, nu ska jag packa!


Friday I'm love

Äntligen är det fredag! Har så otroligt slappa fredagar så det inte är sant. Börjar nu fem över 12 med svenska och sen idrott där vi ska dansa, sen är det slut. Skönt. Just nu sitter jag bara i stort sätt och väntar på bussen. Ska försöka hitta något gott till magen bara, annars är jag klar. :) Tänkte bara önska alla en bra dag, puss!



p!nk

Jag har varit riktigt kass på nagelfronten dem senaste månaderna men det har blivit så eftersom vi varken få ha långa naglar eller nagellack på spalektionerna. Då har jag som inte orkar "styla" dem något extra eftersom jag ändå måste ta bort det efter 6 dagar samt att jag inte får spara ut dem. Då finns det inget att göra, men till sommaren. Då ska jag försöka bli bättre. Körde på ett vanligt enkelt rosa lager ikväll.


Får ju värsta korvfingrarna med korta naglar.


Ving

Har varit inne och kikat på lite hotell till min och mammas lilla semsester. Hittade några fina hotell som var i rätt prisklasser. Kommer nog bli att vi åker antingen den 20 eller den 25 Augusti. Hinner i så fall bara vara hemma några få dagar innan jag åker iväg igen. Kommer ju hem från resan med pappa och Anna den 18 Augusti. Hihi!



Vilka strumbyxor ska jag välja?

  • Mycket ljusa och vita strumpbyxor får benen att se större/kraftigare ut. Högt blanka och glossiga strumpbyxor ger samma effekt.
  • Svarta strumpbyxor får benen att se mindre/smalare ut.
  • Är strumpbyxorna tunna och av bra kvalitet kan det skuggspel som uppstår vara riktigt smickrande.
  • Det sägs även att Opaka, det vill säga matta strumpbyxor får benen att se smalare ut men så är det inte.
  • Vill du inte att blickarna ska dras till dina ben ska du välja neutralt färgade strumpbyxor.
  • Riktigt tunna och hudfärgade strumpbyxor är alltid snyggt.
  • Om klädsel och strumpbyxor matchar i färg skapas ett enhetligt intryck och därmed en lång och snygg silhuett. Men se upp med svart från topp till tå, det kan se alltför kompakt ut. Prova med ett par ljusare strumpbyxor.
  • På vintern ger tjocka strumpbyxor som matchas i färg med överdelen ett sofistikerat intryck.
  • En svart enkel klänning blir raffig i sällskap med ett par nätstrumpor. Nätstrumpor är snyggast till skor med lite mer klack. Små maskor är snyggare än stormaskigt. Stora maskor får snarare tankarna åt kassler än åt något annat. Vill du ha stormaskigt i alla fall? Grunda då med ett par hudfärgade strumpbyxor.

Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Dagens


Kofta - H&M
Tunika - Bikbok
Tights - Wear it
(upptäckte just hur fult det blev med sockarna, men who cares?)


25 Mars

Aloha min kära vänner! Idag har vi lyssnat på förläsningar i stort sätt hela dagen. Det var en as skön kvinna som hette Suss som berättade om hennes liv med ett funktionshinder. Hon har nämligen en sjukdom där man inte har några bråsk i kroppen. Hon var jätte insperarnde och fick mig verkligen att lyssna. Hennes historia var super rolig och hon var hur glad och positiv som person. Mer humor till folket! Eller hur


Bjuder på en liten bild på Tiger


Armband

Har suttit och jobbat lite på mitt armband från slöjden. Ligger lite efter alla andra så jag kände att jag behövde jobba ikapp lite granna. Började med armbandet idag och blev klar idag, bara fästningen kvar. Det är faktiskt ett rätt kul tidsfördriv. :)



Today


Make up visning

Idag på skolan så hade några från stylist med spa 3;orna en lite visning i aulan. Det var en Make up visning där dem visade dem flesta av dem maker dem har fått lära sig. Det var alltfrån Cleopatra Egypten till extrema modevisningar. Det var från 20tal till 90tal, geisha, och dragqueen m.m. Killarna på Cleopatra Egypten var inte dåliga, give me! Får inte heller glömma dem två snygga dragqueenerna, klockrent! Glömde självklart kameran hemma!


Säger bara slappt

Just nu så känns det som skolan är slut för den här veckan. Vi har inget plugg och nästan inga lektioner. Imorgon har vi någon gemensamdag, vi ska gå på massa föreläsningar och annat i aulan tillsammans med alla andra ettor och på fredag har jag två lektioner. Bara skönt! 
Har varit så duktig och gick hem från skolan idag, man får passa på när man slutar tidigt! Har inga bussåk kvar och snart inga pengar kvar på mobilen. Illa! (Har självklart gratis sms)


Det blev...

MUFFINS! Tror det var Malins muffins från skolan som lockade mig. Gjorde en dubbelsats, annars är dem slut imorgon. Det går rätt snabbt i min familj ska ni veta. Vill tacka så hemskt mycket för tipsen, ska baka något av dem nästa gång!



Tips på bakning?!

Har nu suttit och väntat på mamma i några timmar med världens hungrigaste mage. Till slut kunde jag inte vänta mer så jag tog saken i egna händer och lagade mig en wook. Tänkte passa på att vara lite nyttig eftersom jag hade tänkt att baka nu lite senare men det skulle jag inte ha gjort. Wook är fan inte är gott, iaf inte när jag lagar den! :(
Nu vill jag dock ha lite tips på vad jag kan baka ikväll, helst nått enkelt och OTROLIGT gott och INTE kladdkaka. Måste försöka bryta trenden med den klassiska kladdkakan!

23 Mars

Godmorgon! Som våran första lektion idag så har vi våran spalektion. Det är inte alls dumt att börja dagen med massage. Hur skönt som helst. Vi har nu gått igenom hela kroppen så nu kan vi helkropssmassage. Näe, nu ska jag inte sitta här att slöa, dags att göra sig klar det sista sen springs ut till bussen. Puss!


Spinning&Core

Jag ska vara ärlig och säga, fyfan vad skönt det var att träna idag. Att få gå in i sin lilla bubbla och bara ge gärnet. Wonderful! Helt slut som vanligt efter spinningen. Känner dock att coren går snäppet lättare. Snart kanske det går som en dans? Utmanade lite med mig själv genom att tävla med killen bredvid mig (vilket han dock inte visste) men på plankan insåg jag att det inte var någon idè, haha. Men jag krigade på bra idag, bara plankan som ska förstöra allt. Nu "taggar" vi bodybalance på onsdag! God natt sweethearts!


Dear John

Såg den här trailern på bion i lördags och jag blev kär i första ögonkastet. Jag måste bara se den här filmen! Den har premiär i Sverige den 7 Maj om jag inte läste helt fel.


Fotoshoot



Jag


Viktoria

Emma och jag

Malin och jag


22 Mars

Tjenixen. Kom just hem från skolan. Tror dock att jag håller på att bli sjuk. Har alla syntom som jag brukar få huvudvärk, illamående och svättas. Trycker även lite vid näsbenet, tecken på migrän. Får inte blir sjuk. Jag vill inte. Ska ladda upp lite bilder från skolan idag sen lägger jag upp dem här på bloggen.


Bildbesvis

Godmorgon! Här har vi ett bildbevis på att jag käkade frukost. 2 rostade makor med o'boy. Har fasen ätit frukost fyra dagar i rad nu. Jag är så duktig, haha! Om en timma så ska jag förvandlas till Clown. Det här kan bli intressant! Ska försöka få tag på bilderna sen så ska ni få se. Ha en bra dag!


Skoter

Idag har jag varit och åkt/kört skoter i det fina vädret. Idag var det inte lika guppigt. Antingen berodde det på att det var bra och mjukt underlag eller så var jag mer avslappnad eller så har pappa blivit bättre på köra. Jag tror på dem två första alternartiven! ;)
Jag fick även köra runt som en liten galning. Jag trodde dock att jag bara körde 60 och blev as depp för jag kom inte högre upp på den sträckan. Tänkte bara, fyfan vad pinsamt och köra så sakta men sen när jag sa det pappa så var det tydligen 60 miles och det var tydligen 100. Då blev jag genast mycket nöjdare! ;)





Time for

SKOTER! Seee yaaaah!


Remeber me

NI MÅSTE SE DEN HÄR FILMEN, NI MÅSTE! Så jävla bra! Rekomenderar den verkligen, så underbart fin film. Jag älskar den! Måste nästan se den en gång till på bio. Finner inga ord. Ännu en film jag måste skriva upp på gråtlistan.



Skräckkväll

Igår sov jag, Kajsa och Emma över hos Emilie. Vi hade en liten Skräckkväll. Vi sminkade oss till spöken/lik och jag blev seriöst skrämd när jag kollade mig i spegeln då jag var klar, haha! Vi såg en äcklig film som hette Unborn. Ett tips för er som vill se en bra skräckis! Får inte glömma att vi lirade Alfapet och vem utklassade dem? - jo, JAG! Jag vara fan kungen, skit kul! Det var super kul kväll och det något vi verkligen måste göra om! ;)


Kajsa sminkar Emilie

Hade lite problem med att se arg ut, haha!

Kajsa

Emilie

Jag och Emma

Kajsa och Emilie

Emilie och Kajsa

Jag, Emilie och Kajsa


20 Mars

Förlåt för kass update men igår sov jag över hemma hos Emilie och for direkt därifrån till jobbet idag och det är inte förrän nu jag är hemma och kan blogga. Ska bara lägg in bilderna från igår sen ska ni få se några otroligt heta bilder! ;)

Så jävla drygt

Jag skulle egentligen sitta på bussen på väg mot Emilie just nu. Missade bussen bara med några sekunder. Så jävla drygt! Otroligt jävla irriterande, haha! Första gången för i år jag missar bussen. Då var det också gjort!

 


Namnsdag

19 Mars
Josef och Josefina Josefine


19 Mars

Godmorgon! Jag känner mig otroligt duktig idag. Gick upp någerlunda tidigt för att vara ledig och gick direkt (notera detta) och käkade frukost. Efter det tog jag datorn och satt mig och började skriva på svenska recensionen som ska in ikväll. Visst är duktig, huh? Nu har jag inte så jätte mycket kvar på svenskan tror jag, haha!

Tekniskt sätt så är jag inte ledig idag. Har bara en lektion idag och jag orkar inte fara på den. Känns inte värt att betala 22kronor för att sitta på en svenska lektion i 50 minuter och sen åka hem.


Beställt

Idag skickade jag efter min efterlängtade jeansjacka från H&M. Äntligen kom den in i min storlek igen efter har tagit slut. Perfekt! Idag är det även sista dagen man får 100kronor rabatt när man köper en jacka. Det blev även ett impuls köp av en sötklänning från rean.


Klassisk make

Idag på maken hade vi klassisk make. Vilket betydde en hel del repetition. Idag jobbade vi med globlinjen, gjorde eyeliner med kråksparkar, röda läppar och lösögonfransar (om man hade/fick fast dem!).

Idag sminkade jag Seinab och här är resultatet.



Söta mami

Min gulliga lilla mamma ringde mig idag på skolan och så här lät samtalet:

Josefine - Men, vad vill du?
Mamma - Grattis på namnsdagen!
Josefine - Jag har inte namnsdag i dag!?
Mamma - Jo, det stod på torsdag och idag är det torsdag.
Josefine - Ja, jagg har namnsdag den 19mars och idag är det den 18.
Mamma - Men det stod ju det!

Hahaha, gull mami! Det är inte förrän imorgon det är min namnsdag men jag uppskattar samtalet! Iaf någon som kommer ihåg det, men dock fel dag! Fast jag har egentligen ingen namnsdag, imorgon är det Josef och Josefina men eftersom inte Josefin/Josefine finns så är min namnsdag imorgon! ;)


18 Mars

Godagens! Pappa kom och hämta mig efter jag hade slutat skolan. Perfekt, då sparar jag bussåk! ;) Sitter just nu med en underbar mensvärk och kollar på Förkväll där dem har en massa spindlar på besök. Så satans äckligt! Usch! Att folk ens håller i dem där äckliga och håriga djuren med typ 8 armar, det är fan sjukt! Att någon vill, BLÄÄ!


Pappa och Loke i bilen


God natt!

Är så sjukt trött både psykiskt och fysiskt. Min kropp är helt jävla död, hoppas att det blir bättre imorgon och att jag slipper träningsvärk, men ndet tror jag icket. Har tvättat sminkborstarna, fikat mammas nybakna surdegsbröd som tog hela 5 dagar att baka och nu har jag bäddat ner mig i sängen med nya numret av Veckorevyn som damp ner i brevlådan tidigare idag. Hade nu tänkt bläddra i den innan jag slår igen ögonen för ikväll. Sov gott alla fina, för det kommer jag garanterat göra! ♥


Jag säger bara, FYFAN!

Vad jobbig bodybalancen var jobbig! Benen började skaka redan efter första låten och skakade sedan hela passet ut. Satans vad jag skakade, skade när jag gick från passet, skakade till bilen och från bilen. Skakar fan än, helt jävla otroligt! När vi var där omkring i mittet av passet så körde vi plankan och vi stod och stampa och allt möjligt, sen känner jag hur det rent av börja krampa i benen. Sen när övningen var slut och vi fick vila fick jag typ orgasm, så jävla skönt vad det! Näe, nu ska jag ta ett stort varmt bad innan Andra Avenyn. Det är jag värd! ;)



Dags för Bodybalance

Nu ska jag och mamma snart bege oss till USM för att köra ett pass bodybalance. Blir första balance passet för i år och det kommer nog bli en upplevelse för sig! ;) Synd att inte Anna kunde följa med, jävla mage! :( Krya på dig, hun!

Tänkte bara passa på att "presentera" den nya funktionen här på bloggen. Nu kan ni översätta texten med hjälp av Google Translate (till höger ovanför klockan) till vilket språk som helst så nu kan ni som kan svenska även läsa och förstå innehållet i texten. Bra va? ;) (Tror dock jag inte ha någon utländsk läsare men det vet man ju aldrig! haha! ;) )



Josefine going...

Josefine going clown on Monday! Vi ska ha en fotografering på skolan och jag ska bli clown. Jag ska ha på mig det här fina håret och näsan. Det kan inte bli snyggare, RAOR!


Wednesday i'm in love

Jag bara älskar onsdagar! Om jag gillade dem så gillar jag dem ännu mer nu. Från och med nu kommer jag sluta ca 11.15 varje onsdag istället för 12.15. Det är helt sjukt men jag gillare! Vi behöver nämligen inte gå på mattelektionerna längre. Vi har måndagslektionen som är oblikatorisk annars är resten valfria. Jag tycker det är kanon bra för då får vi ta eget ansvar och jobba själva + sluta tidigare.

Nu: SATC


Går inte att inte älska!


Time for school


"Blont" igen?

Har nu kikat omkring på lite bilder på datorn och jag hittade en massa bilder från den lilla "blonda" tiden i mitt liv. Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt blev lite smått sugen på att testa det igen. Kanske till sommar? Vad tycker ni?


Våran Dikt

Tänkte dela med mig av min, Kajsa och Malin x2 fina dikt som vi har nyss gjort på svenskan. 

Den vita kaninen skuttade ensam genom det gröna gräset i fullmånens sken. Likt en silversked blänkte vattnets hemlighet under det tjocka molnet av svidande hagel. Den enda tryggheten han hade var pärlbandets tryck i hans uttöjda anus.

I just hate it!

Nu ska jag försöka mig in på det jag verkligen hatar. Att läsa! Boken skulle vi egentligen har läst ut för två veckor sen men jag ligger ganska långt bak på den tidsplanen så jag har en hel del sidor att läsa bara på några dagar. Otroligt dumt gjort men det är jag, haha! Ingen som vill ställa upp och läsa boken åt mig? ;)

 
"Bara" 200 sidor kvar


Ut med det gamla och in med det nya



På strumpavdelningen

Köpa billigt - köpa dyrt. Betalar du dina strumpbyxor i samma kassa som tvättmedlet och köper du dem lika ofta som du köper mjölk? Pröva istället att köpa ett par dyrare. När du väl vant dig vid vardagslyxen att ha snygga strumpor som smeker benen, är billiga chockbeigea snabbköpsstrumpor otänkbart. Låt strumpbyxorna kosta lite mer.

Denier- och storlkelsdjungeln
Till en strumpbyxa går det åt 9 tusen meter tråd. Antalet denier talar om hur många gram den 9 tusen meter långa tråden väger. 40 denier innebär att tråden väger 40gram. Ju lägre denier, desto tunnare strumpa. Eftersom tråden kan vara olika tjock, kan en strumpa med ett högre deniertal faktiskt se tunnare ut än en strumpa med ett lägre deniertal. Krångligt? Jajemän, strumpavdelningen är en denierdjungel.
Att hitta rätt bland storlekarna är inte mindre krångligt. Som tur är har de flesta strumppaket tabeller som utgår från längd och vikt och hjälper dig att hitta rätt. Strumpbyxor i rätt storlek ska sitta som en andra hud och ska absolut inte påminna om barndomens kalasbyxor med hängade gren. För stora strumpbyxor smalar sig kring anklarna och får dem att se tjocka ut. Både för små och för stora strumpbyxor glider ner. Så framför expediten är det ingen idè att ljuga om vikten - då blir det bara fel.  

Material och förstärkningar
Nylonstrumpor tillverkas oftas av flera olika syntetfibrer. Elastan är en extremt töjbar fiber som förbättrar hållbarhet, passform och komfort. De vanligaste elastanfibrerna heter lycra och spandex. Lyckra 3D betyder att tråden är stickad så att den ger elasticitet år tre håll. Resultatet blir en jämn färgyta i kombination med en fantastisk mjukhet. Crêpe är en äldre och enklare nylonvariant som är osmidig och saknar lyster. Mikrofibrer transporterar bort fukt och torkar snabbt samt gör strumpan len och mjuk, medan bomull blandat med lycra ger en matt, "torr" finish.
Nylonstrumpan kan vara förstärkt i tå eller häl. Det finns även strumpor där hela foten är förstärkt, vilket dock inte hjälper ett dugg om man får en sten i skon. Enbart tåförstärkt är däremot bra, det skyddar strumpan mot naglarna och du slipper fula strumphälar som kikar upp ur skon. Till en öppen sko är dock tåförstärkt inget bra val. Var barfota eller använd en ultratunn oförstärkt strumpa.


Ingen soffa

Klev just in i vardagsrummet och hade tänkt lägga mig i soffan och se på tv. Men det blev lite svårt utan självaste soffan. Golvet är ingen direkt hitt för min del, lite för hårt! Glömde totalt bort att Urban var här tidigare idag och hämtade soffan för imorgon ska nämligen den nya soffan komma. :)


14 Mars

Förlåt för dålig update men har inte haft så stor lust att blogga idag. Finns ju sånna dagar också. Idag har jag haft mammas arbetskompis Helene som kund hos mig. Färgade hennes ögonfransar och det gick bara bra. Annars har det inte hänt mycket här idag, bara tagit det lugnt.

Det är inte sant

Det är fan i mig inte sant. Hur fan röstar svenska folket egentligen? Och ja jag får faktiskt klaga för jag har själv röstat fyra gånger! Låten är väl inte super kass men inte super bra heller enligt mig. Jag är då inte nöjd över det här resultater, inte alls! Erik Saade, Salem Al Fakir, Darin eller Ola Svensson skulle ha vunnit! Vad tycker ni, vann rätt person?


Bild tagen av aftonbladet


Melodisnacks

Bordet är dukat med en massa gott. Here we go! ;) Hahaha, mamma är för söt. Hon har blandar dippen i gräddfil burkarna, ändå rätt smart! ;)

- Mamma. vad ska jag har för rubrik?
- Melodisnacks





FINAL!

Ikväll är det äntligen den stora finalen i melodifestivalen. Nu hoppas jag verkligen att ni röstar fram rätt person! Tänk på att personen även ska medverka i Eurovison. Jag hoppas på att det är någon av grabbarna som tar hem den stora vinsten idag, antingen Erik, Darin, Salem eller Oa. Vem tror ni tar hem vinsten?


Salem Al Fakir
Keep on Walking



Ola Svensson
Unstoppable



Anna Bergendahl
This is  my life



Erik Saade
Manboy



Timoteij
Kom



Peter Jöback
Hallow



Andreas Johnson
We can work it out



Darin
You're out of my life

Work

Ja, vad säger man? Nu är det dags för jobb igen, och idag är det 3 timmar längre än igår. Ska alltså jobba 8 timmar idag och jag är redan lite less, bra start? Haha! Måste börja rusa nu, vi hörs ikväll! :)


Dagens innan jobb outfit


Hårband


Lindex - 20kr/st


Bilder från stan

Var som sagt på stan idag tillsammans med mami. Tanken var att jag skulle få med mig en jeansjacka hem men då fanns det självklart inte i min storlek - SUG! Menmen, kom inte hem tomhänt iaf! ;) Vi var även förbi Resia och hämtade hem resekataloger för i september/oktober ska jag och mami utomands. Och lunch åt vi tillsammans med Anna och hennes mamma Ulrika, super mysigt.




VARNING FÖR ÄCKIG BILD!

Jesper lyckades skära bort en liten flis av sitt finger och fyfaaaaaaaaan vad det blödde eller rättare sagt blöder. Tror fan att det inte har slutat!


Home sweet home

Äntligen hemma efter en lång dag. För det första har jag otrligt ont i fötterna efter har stått i ett x antal timmar och för det andra är jag förbannat less på steka hamburgare, USCH! Men inte är jg bitter för det inte..lr? ;)



Glömde hårsnodden, men man tar ju det man har! ;)


Trosmodeller

Det finns trosor för alla former och plagg. För lågt skurna byxor, för gravida magar och för svettig träning. Det finns trosor med uppgift att inte synas alls, som lyfter upp när det behövs och som gör platta rumpor rundare och runda rumpor plattare.

Bikinitrosa
Klassisk modell som är din på alla och passar bra under alla plagg. Finns med tillplattande effekt.

Tangatrosa
En minimal trosa som på grund av sin storlek passar bäsr på den minimala kroppen.

Stringtrosa
Många sjunger dess lov, mendans andra får skavsår. Ett råd är att öva med en ultramjuk string några timmar om dagen för att vänja sig. Skonsammast är silikonstringen. Raffig spets är däremot inget för nybörjare. Stringtrosan är ursnygg under tajta kläder då man vill undvika att troskanterna förstör den släta silhuetten.

Hipster
Rak och låg modell som passar bäst på den smala kroppen.

Boxermodell - med eller utan string
Har små ben och passar bra under såväl jeans som kjol. Finns med låg respektive hög midja. Med inbyggd string är den ett bra alternativ till stringtrosan, särskilt under byxor. Stringer gör att skinkorna fortsätter att vara två och inte förvandlas till ett komprimerat paket.

"Gördel" - magtillplattare, upplyftare och tillstramare
Är man inte gymfantast kan hyllorna med gördeltrosor bli ett trevligt stamställe. Där finns allt från trosor som ger magen ett lätt stöd till oansarartade modeller med nästan knälånga ben (fungerar som en extern fettsugning). Vill man lyfta rumpan men inte få den tillplattad ska man kika efter modeller med rynkad söm bak. Då tillåts rundningen leva sig vidare. En del gördelmodeller räcker långt upp på bålen och är fantastiska på att trolla fram bortglömda midjor. Även ryggen får ett otroligt skönt stöd och på köpet får man en stilig hållning. Bra modell till festen.

Högt skurna ben
Får benen att se längre ut. Stiligt.

Hög midja VS låg midja
Är hullet lite slappt är en hög midja definitivt snyggare - och skönare. Låg midja bör man ha till lågt skurna kläder. Med för lågt skuren trosa under en luftig kjol kan det dock kännas som om man är på väg att tappa underbyxorna.

Vill man se snyggare ut ska man välja underkläder sin skapar en så slät silhuett som möjligt. Om trosan skär in i rumpan och delar upp vardera skinka i två delar har du plötsligt en rumpa med fyra skinkor. Det är inte snyggt. Men kom ihåg, det är ingen världskatastrof om folk ser att man har underkläder på sig. Det kommer inte att hamna på dagordningen i FN.

Fullt upp

Nu drar jag iväg på stan med mami och direkt därefter så åker jag direkt på jobbet. Vilket ni själv förstår så kommer det inte skrivas mycket här på bloggen idag. Men tänkte snabbt kasta in ett till inlägg om trosor. Då kan ni läsa på det nedanför samt det ovanför under dagen! ;) Ha en bra dag!

På trosavdelningen

Börjar man prata rumpor med sina vänninor visar alla vara oroliga över den egna stjärten, framförallt att den ska se för stor ut. För stor i förhållande till vad man bör man fråga sig. I förhållande till huvudet, handväskan, soffan? Kom igen, vi har de rumpor vi har. En del är naturligt försedda med små fasta äpplen, andra håller sina skinkor i trim genom trista timmar på gymmet. Somliga breder ut sig åt sidorna, andras är runda som en jäst bulldeg och en del är helt platta. Men misströsta inte, precis som det finns en behå för varje byst (befintligt eller obefintligt) finns det en trosa för varje rumpa och tillfälle.
Vilket material trosan ska vara gjord av är ofta en smaksak. Många kan inte tänka sig något annat än bomull, andra är helt såld på spets. Ren nylon ska man dock akta sig för; det blir svettigt och är inte bra för underlivet. Men mikrofibrer andas! Köper man billiga trosor ska man dra med fingret över grensömmen. Är den vass nylon - låt trosan stanna i affären.
Tillåt dig frossa i färg, mönster och andra experiment. Är du sugen på något nytt i klädväg, en ny stil, men har svårt att slita dig från din svarta garderob eller jeansen så kan lösningen vara nya underkläder. Kanske turkos spets istället för vit bomull, en svart set istället för beige behå och vita trosor eller småblommigt istället för hudfärgat? Prova!

Tänk på:

  • Putmage och byxfantast? Det blir snyggare med ett par trosor med inbyggd gördel som plattar till magen.
  • Allt för kraftig gördeleffekt är inte bra, kroppen måste ju ta vägen någonstans. Kanske väljer den att ramla ut ovanför troskantens linning. Förvisso blir man då av med de breda höfterna men istället begåvas man med bilringar. Den kan också välja att försvinna nedåt och vips får man gigantiska lår.
  • En enkel regel: ju större kropp, desto större trosa. Undantag: stringen
  • Välj rätt storlek. En trosa ska inte skära in, då uppstår bara fula valkar.




The hair


11 Mars

Höll nästan på att skriva godmorgon men jag har ju fasen varit uppe i 2 timmar nu och gjort bort lite plugg. Har dock en del kvar att göra men det tar vi en annan dag! ;) Nu ska jag gå och sminka mig och göra mig klar. Ser ut som ett jävla troll, inte okej.


k*kdator!

Saaaaataaan så rädd jag blev. Trodde datorn hade pajjat. Hatar skolans jävla datorer, sämst! Låg och kikade runt på en massa bloggar och helt plötsligt blir dataskärmen alldeles blå med en massa text. Startade snabbt om datorn och nu funkar den som vanligt igen. Thank god! Skulle vara surt om den pajja, bor inte direkt granne med datateknikerna från skolan och jag som ska plugga imorgon. Tur att den lever! Bäst jag stänger av dem nu, haha, det kanske ett tecken på att jag borde sova? Who knows!


My new hair!

Får inte glömma att jag klippte mig idag. Velade väldigt mycket fram och tillbaka med hur jag vill ha luggen så jag lämnade det beslutet till min frisör. Så det blev en bladning mellan sne och hellugg tillslut. :) Fick ingen bra bild så ni får nöja er men en halv så länge! ;)



Nya tights


Wear it - 80kr (REA)


Stan

Idag har jag varit på stan med Carro. Vi gick omring och små kikade och drömde oss bort bland alla plagg. Dock fyndade jag idag igen. På rean såklart! Det är nått med mig och reor, perfect match! ;) Vi stannade även till uppe på Starz och lunchade/fikade.



Jag slog till på stort med det vanliga från Starz, en nachotallrik!


Medans Carro fegade lite och tog en bärpaj. ;)


Ny soffa

Mamma ringdde nyss Halèns och beställde hem en ny soffa. Priset hamnade på 5999kr + frakt, och där ingick soffan samt en fotölj med en fotpall. Frakten skulle ta upp till 10-14 dagar så inom 2 veckor har vi fått hem den nya soffan. För den soffa som vi har nu har verkligen gjort sitt efter sina 18år. Färgen blir en grå i tyg. :) Haha, upptäckte just hur ful den ser ut! ;)



Långpromenad

Har nu varit ute med Nikita på en långpromenad i en timma. Vi tog rundan över åkern. Satan så skönt det är att gå en långpromenad ibland, skönt att få rensa hjärnan lite. :)







Nu drar...

jag ut på en långpromend men Nikita! :)


Katterna

Nu har jag klippt klorna samt badat katterna. Ingen rolig dag för dem idag. Jag brukar vara ganska duktig med att hålla efter med klorna men det har väldigt långt bak i mina tankar nu dem senaste månaderna, men igår när jag busade med Tiger och hennes klo fastnade i nosen på henne. Då kände, nu är det på tiden. Stackars kissemissen som fastna med klon i näsan! Efter jag klippt klorna fick jag en smart idè, nu kan jag passsa på att bada dem när dem inte kan riva mig. Perfekt för nu fick jag även bort en jävla massa hår, dem löser hår som bara den just nu.






Frukost

Som dem flesta vet är jag rikitgt jävla urusel på att käka frukost. Jag är inte hungrig. Vill helst vara vaken i typ 2-3 timmar innan jag käkar något. Men vet ni vad? Dem senaste dagarna har jag faktiskt käkat frukost. Unbelievable! Fast jag inte är hungrig så trycker jag ändå i mig, visst är jag duktig? (vill bara de bekräftat!) Frukost är ju trots allt det vikigaste målet!



Våren är på G

Våren är äntligen på väg. För att den ska gå lite "snabbare" så började jag mig klä mig i lite kallare kläder idag. Tog på mig min nya jacka från H&M samt mina nya skor från H&M och nu tänker jag banne mig inte ta på mig några fler vinter kläder!



Hjälp!

Nu börjar det närma sig klippning, på onsdag smäller det. Jag har fortfarande inte bestämt mig om hur jag ska göra. Hjälp mig!
1. Ska jag låta det växa ut hellångt?
2. Ska jag klippa upp det och låta luggen bli lika långt som håret?
3. Ska jag klippa upp det med snelugg?
4. Ska jag klippa upp det med hellugg?
5. Något helt annat?

 
 


Black and White


Kofta - H&M
Linne - Gina
Tights - H&M


GRATTIS PAPPA!

Idag är det inte vilken dag som helst. Förrutom att der är den internationella kvinnodagen så är det också min fars födelsedag. GRATTIS ÄLSKADE PAPPA på 44 årsdagen!



Bloggtorka?

Åhnej, det här känns inte bra. Känns som jag håller på få en rejäl bloggtorka. Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva men samtidigt kryper det i fingrarna på mig. Not god at all! Nu måste ni verkligen hjälpa mig, vad vill ni läsa om, vill ni har mer av något?


Ny bilen

Den nya bilen som pappa och Anna har köpt en Mazda 6 kombi. En deisel i en sportigare variant i färgen pärlemorvit. Inte för jag är så bil intresserad men visst är den snygg? ;)



Nytt från H&M


Kofta - 199kr


Kofta - 100kr, Ord.pris 199kr


Skor - 99kr


Jobbet är inte slut än

Dagens arbete är nu avklarat. Trodde dock att det här var en av dem sista matcherna jag skulle jobba men så blir det icket. På tisdag jobbar jag igen och även i helgen, sen är det nog över för den här säsongen.

På vägen hem efter jobbet for jag förbi Chrille och Anna och hämtade min påse som jag hade lagt undan tills i fredags som Anna var så snäll och hämtade dem när hon lix var på stan. :) Lägger upp bilder på det snart.


7 Mars

Godmorgon! Gud vad skönt det var att sova i natt. Var helt slut i hela kroppen igår efter skotern. Sovit som en stock i 12 timmar, underbart! På dagens schema står det jobb. Björklövens sista match och det är bäst för dom att dem vinner för annars finns chansen för kval, för att hålla sig kvar i allsvenskan. (dock ett plus för mig, mer pengar! ;)). Bara dem håller sig kvar!


Sjukhuset

Direkt när vi kom hem från kroksjö så for vi till sjukhuset där min farfar ligger inlagd. Han blev inlagd igår pågrund av blodproppar i lungorna. Men han mår bara bra just nu.



Skotertur

Satan vilket kanon väder det var idag, helt sjukt! Idag var det bara jag och pappa som åkte. Jag har inte så mycket att säga så jag låter bilderna tala för sig själva! :)







 


Morning!

Godmorgoooon! Det är helt galet hur fint väder det är, solen mitt på himlen och inte ett enda moln så långt ögat kan nå. Idag ska jag följa med pappa och Anna till Kroksjö och åka/köra skoter. Så det blir kasst med upptatering idag, kan reda meddela det i förväg så blir det inga sura miner, haha! Ha en super bra dag och gå ut i det fina vädret! Puss


Buddy Holly

Hann inte fota så mycket under självaste musikalen, bara en liten snabbis innan det blev paus och det blev dags att jobba igen. Efter den hektiska och otroligt stressande pausen blev jag lite smått less och valde där med att gå hem istället för att stanna och titta klart på showen. Jag tycker showen var bra (det lilla jag såg), synd att jag bara inte såg hela!





Buddy Holly

Nu drar jag iväg och jobbar på Buddy Holly med Brolle! Skriver senare!


Sportlov

Äntligen är det lov, fyfan så skönt. Haha, alltså min dag idag. Packade mina idrottskläder och svenskaboken i väskan och sen när jag ska ta fram boken på svenskan så fick jag inte upp väskan. Trodde det var ett skämt men jag fick verkligen inte upp den, ingen annan heller. Det pinsamaste var ju när jag gick till min idrottslärare och sa att jag inte kunde vara med för att jag fick upp väskan. Haha, han skrattade och sa att "det var en bra en" men jag var 110% seriös och han fick inte heller upp den. Han skrattade och sa "den här ska jag berätta för mina arbetskolegor". Haha, ganska bra ursäkt egentligen om man inte vill vara med! Pappa fick iaf upp den när jag kom hem men hjälp av tången, thank god for that! ;)

Troll

Det började helt seriöst till en början men sen gick någonting väldigt snett av någon konstig anledning! Nu ligger vi (jag och Malin), ny duschade och helt slitna nerbäddade i mammas dubbelsäng med varsin dator. Det är nog inte länge kvar innan vi har deckat, så sov gott alla fina! ♥




 


Paket

Idag fick jag hem ännu ett till paket från H&M. Nu är det bara ett paket som återstår som kommer typ i början av April. Tänkte bara snabbt slänga in bilderna för nu ska jag och Malin färga mina ögonbryn och fransar. :)


Mina bikinitrosor 99:-


Tights med dragkedja 99:-


Jacka 350:-



Sminka efter bild

Idag på sminklektionen skulle vi ta med oss en egen bild som vi sedan skulle sminka efter som mall. Har tyvärr inga bilder "in action" men jag bjuder på det lilla jag fotade.



 


Shoes

Fick bland annat med mig hem 3 par nya skor, med dessutom bra pris. La även undan 2 kofter och ett till par skor tills på fredag. :)




Fick dessa godingar för endast 44kr från Monki Ord.pris 350kr


Och dessa för 25kr från Skopunkten Ord.pris 199kr


99kr från Skopunkten Ord.pris (199?)


Lunchbuffé

Efter en massa provning av kläder så gick jag och Anna iväg för en rejäl lunch. Vi bestämde oss att käka på Eurasia eftersom Anna aldrig hade käkat där innan, och hon ska ha bott i Umeå i 22år och har inte käkat på Eurasia! Helt sjukt!



 


Stressad!

Åh, är så jävla stressad! Trodde jag skulle hinna slänga in bilder på det jag köpte men det hinner jag inte. Måste rusa på jobbet nu, pappa är så snäll som skjutsar mig (Tack)! Sen efter jobbet drar jag hem till Anna där jag ska stanna över natten. Bloggar mer därifrån!


Mot stan

Nu drar jag, skriver när jag kommer hem! Ha en bra dag, puss!


Ledig

Fast jag är ledig så går jag ändå upp tidigt? Hur störd får man vara? Men jag vill faktiskt inte sova bort hela dagen som jag annars skulle ha gjort om jag nu hade sovit ut. Idag ska jag på en lunch och shopping date med Anna men först ska jag duscha och fräscha till mig!


Frisyr tips?

Om ungefär en vecka så har jag fått tid hos frisören. Men problemet är att jag inte vet hur jag vill klippa mig, det enda jag vet är att jag vill ha kvar så mycket som möjligt på längden. Ska jag klippa upp det, lugg, snelugg, spara ut eller något helt annat? Vad tycker ni? Måste få några tips!

2 Mars

Sitter och tittar på älskade Sex and the City och äter mina goda mackor som jag bakade i fredags. Riktit goda faktiskt och imorgon är vi ledig! Fyfaaan så skönt! *värt inlägg*



Jane Hellen

Älskar verkligen det här gamla märket från 80-talet (om jag nu inte är helt ute och cyklar)! Luktar förjävla gott och fräscht. Finns även som lotion, hårinpackning, hårspray, hårmousse samt deoderant. Billigt och bra, tummen upp för det!


Krigar på

Förlåt för kass update idag, men jag trodde faktiskt att jag skulle hinna trycka in ett litet inlägg innan träningen men då skulle mamma på ica innan och då hann jag inte. Hur gick då träningen? Lika jävla plågsam som alla andra måndagar. Haha, usch! Att man aldrig lär sig? Menmen, vi krigar på så länge!

 


Hämtar den nya bilen

Sitter hemma hos pappa just nu och är en hundvakt medan pappa och Anna är och hämtar den nya bilen. Får ta ett bättre kort på den senare och lägga in. Pappa kommer skryta om den nu i flera månader, snacka om rå nöjd kille! ;)


RSS 2.0