Trosmodeller

Det finns trosor för alla former och plagg. För lågt skurna byxor, för gravida magar och för svettig träning. Det finns trosor med uppgift att inte synas alls, som lyfter upp när det behövs och som gör platta rumpor rundare och runda rumpor plattare.

Bikinitrosa
Klassisk modell som är din på alla och passar bra under alla plagg. Finns med tillplattande effekt.

Tangatrosa
En minimal trosa som på grund av sin storlek passar bäsr på den minimala kroppen.

Stringtrosa
Många sjunger dess lov, mendans andra får skavsår. Ett råd är att öva med en ultramjuk string några timmar om dagen för att vänja sig. Skonsammast är silikonstringen. Raffig spets är däremot inget för nybörjare. Stringtrosan är ursnygg under tajta kläder då man vill undvika att troskanterna förstör den släta silhuetten.

Hipster
Rak och låg modell som passar bäst på den smala kroppen.

Boxermodell - med eller utan string
Har små ben och passar bra under såväl jeans som kjol. Finns med låg respektive hög midja. Med inbyggd string är den ett bra alternativ till stringtrosan, särskilt under byxor. Stringer gör att skinkorna fortsätter att vara två och inte förvandlas till ett komprimerat paket.

"Gördel" - magtillplattare, upplyftare och tillstramare
Är man inte gymfantast kan hyllorna med gördeltrosor bli ett trevligt stamställe. Där finns allt från trosor som ger magen ett lätt stöd till oansarartade modeller med nästan knälånga ben (fungerar som en extern fettsugning). Vill man lyfta rumpan men inte få den tillplattad ska man kika efter modeller med rynkad söm bak. Då tillåts rundningen leva sig vidare. En del gördelmodeller räcker långt upp på bålen och är fantastiska på att trolla fram bortglömda midjor. Även ryggen får ett otroligt skönt stöd och på köpet får man en stilig hållning. Bra modell till festen.

Högt skurna ben
Får benen att se längre ut. Stiligt.

Hög midja VS låg midja
Är hullet lite slappt är en hög midja definitivt snyggare - och skönare. Låg midja bör man ha till lågt skurna kläder. Med för lågt skuren trosa under en luftig kjol kan det dock kännas som om man är på väg att tappa underbyxorna.

Vill man se snyggare ut ska man välja underkläder sin skapar en så slät silhuett som möjligt. Om trosan skär in i rumpan och delar upp vardera skinka i två delar har du plötsligt en rumpa med fyra skinkor. Det är inte snyggt. Men kom ihåg, det är ingen världskatastrof om folk ser att man har underkläder på sig. Det kommer inte att hamna på dagordningen i FN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0