Tillbaka på gymmet!

Äntligen så är jag tillbaka på gymmet. Idag blev det mage och rygg samt lite jogging på löpbandet som uppvärmning och där känner jag definitivt skillnad, orkar betydligt mer än sist och det känns att det går lättare vilket är jättekul. Dock är min kondition på botten men nu känns det som det finns en chans att den kan bli betydligt bättre. Det jobbiga idag var att när jag joggade var jag tvungen att dra upp byxorna hela tiden, dom sitter inte på plats längre. Dags att köpa ett par nya så jag fokussera på det jag ska göra! 
 

Nytt till sovrummet

Idag åkte även jag och mamma på en liten shoppingrunda. Blev storhandling på Ica Maxi och så blev en runda förbi både Expo och Rusta då jag förstörde en av mina julstjärnor igår när jag plockade fram dem. Klantigt, jo man tackar! Och hem kom jag med detta, lite nytt och fräscht till sovrummet! Bordet och mattan är från Rusta (försökt dölja alla sladdarna bakom mattan lite snyggt!). Hade väldans problem med att välja höjd på bordet, stod och vela mellan 36cm eller 47cm men det slutade tillslut med den lägre. Tror det blev bäst så! Blomman, vasen och stenarna är från Expo. Blev riktigt bra, ljust och fint, är super nöjd! 
 
Gör sig inte riktigt till rättvisa på bild, snyggare i verkligheten!

Julfint!

Idag har jag för en gångs skull varit ledig, endast tredje dagen den här månaden! Gick av klockan sju imorse efter att ha jobbat natt och hade ställt klockan på 12 för att jag måste vända dygnet då jag jobbar dag imorgon. Så idag har jag städat, både dammsugit, våttorkat golvet och dammtorkat, samta renbäddat sängen i nya lite "juligare" sängkläder och sist men inte minst julpyntat. Jobbar natt ihelgen så tog fram mina julstjärnor och små tomtar redan idag så nu är jag redo för första december och första advent på söndag!
 
Nya sängkläder från Jotex

Gått ner 27kg!

På ett år har jag gått ner 27kg och tappat hela 22,5cm runt magen. Samt har jag tappat 6cm runt armarna och 13cm runt låren. Har 3 kilo kvar till att ha gått ner totalt 30kg, och det ska jag nå och då har jag nått mitt första mål! 
 

5 Veckor klara!

Då har jag klarat mina 5 veckor med renkur med Cambridge dieten och börjar ikväll med upptrappningen. Jag är himla stolt över mig själv att jag lyckats klara det här och resultaten jag lyckats uppnå. Första veckan var riktigt tuff med ont i magen och illamående men jag krigade på och det gick bättre och bättre för varje vecka, och ikväll får jag äntligen äta middag! Med viljan kommer man långt! 
 
Vikt: -1,6kg 
Arm: -0,5cm
Midja: -2,5cm
Lår: 0cm

Skön seger!

Kom hem från dagens första jobb för en liten stund sen och ska dra iväg på nästa om dryga timman. Som sagt, jobba är allt jag gör nu för tiden. Sover och jobbar! Kvällens vinst mot Djurgården satt extra fint måste jag säga, riktigt bra tryck i hallen vilket jag älskar. Stämningen gör så himla mycket. Jobbet gick otroligt bra, inte lika hetsigt och stressigt som jag hade föreställt mig så det var skönt. Då har jag lite extra energi till nattens jobb! 
 

Den går att stänga!

Idag fick jag en till rolig överraskning när jag satte på min svarta kavaj som jag nu kunde stänga utan några helst problem (sitter inte ens tight) och den här kavajen mina vänner, har jag aldrig någonsin kunnat stänga. Inte ens när den var sprillans ny! Har inte ens varit nära till att stänga, så fick gladeligen en chock idag då jag fick igen knappen hur lätt så helst! Himla kul måste jag säga! 
 

Jobbar och står i

Jobb, jobb och mera jobb. Så ser alla mina dagar ut just nu. Kom precis hem från att ha jobbat på Björklöven och sitter nu och äter min "middag". Längtar så himla mycket till måndag då jag äntligen får börja äta lite rikitig mat, ska bli så sjukt gott. Vad det blir har jag ännu inte bestämt, lutar väl mot kyckling! ;) Nu blir det att hoppa in i duschen och sen krypa ner till sängs för att vända tillbaka dygnet lite då jag jobbar dag imorgon. 
 

Döskalle

Köpte denna grymma spargrisen på Expo häromdagen. Diggar den verkligen och den bryter bort lite av de "romantiska stilen" som jag har vilket jag gillar. Så nu blir det att dumpa ner allt småkrams i denna som brukar samlas i börsen, och så slipper denna skalle vara helt tom! ;) 
 

En månad avklarad

Då har jag klarat en månad och har nu bara drygt en vecka kvar innan jag börjar med upptrappningen, det vill säga att äta vanlig middag. Ska bli så fantastiskt gott! Sista rycket som gäller och hoppas att den sista veckan ger lite mer än den här veckan våg-mässigt. Är så jäkla nära mitt första mål så det är lite jobbigt att det går lite trögt nu men det går ju bara segare och segare ju mer man tappat. 
 
Vikt: -0,8kg
Arm: -0,5cm
Midja: -1cm
Lår: -1,5cm

Har gått skilda vägar

 
Elisabeth Om: Fullspäckat schema
Har du och din kille gjort slut?
 
Svar: Jag vet inte om det är någon fler som kanske sitter och undrar över denna fråga så jag tänkte att jag tar och svarar på den här på bloggen. Ja, jag och Per valde att gå skilda vägar och skildes som vänner då det slutade med att ingen av oss ville flytta. 

Första julklappen inslagen

Har precis slagit in min första julklapp för i år. Ligger lite efter i jämfört med förra året, då var jag i stort sätt klar med alla vid den här tiden. Haha, helt sjukt! I år går vi dock ihop alla syskon så om jag ska följa deras takt så blir det nog att köpa alla julklappar typ 2 dagar innan julafton, men riktigt så blir det inte med mig i bilden... ;) 
 

Den gamla Josefine

Det finns ingen bättre boost än att titta på gamla bilder och det är då jag verkligen ser hur långt jag har kommit på min resa. Jag är inte så långt bort från min första mål och jag vill verkligen inget annat än att nå det och jag ska nå det. Har en vilja av stål och med viljan kommer man långt! 
 

Fullspäckat schema

Från att ha haft ett i stort sätt ett tomt schema i början av månaden så har jag nu ett fullspäckat schema månaden ut. Otroligt skönt för en arbetssökande som jag att kunna få jobba så pass mycket. Super!
 

Sa jag att jag har 3st....

 
Rekord på antalet julkalendrar slås i år med hela 3 stycken. Nu saknas bara Haribos julkalender, haha! ;) 

Black/And/White


Fäller hud!

Fick en smärre chock igår efter att jag ut ur duschen och skulle krypa ner i sängen. Känner hur "smuligt" det är nere vid fötterna lyfter på täcket för att borsta bort det och ser då hur mina fötter ser ut! Haha, alltså fyfan! Fräscht! Jag kan lixom dra bort av hudflikar från fötterna. Fick bort en del men har massa kvar. Stoppade bara ner fötterna i sockarna imorse, snabbt som attan, vill verkligen inte titta och ser hur mycket död hud det ligger i mina sockar förtillfället. Haha, men jag ser verkligen framemot att se slutresultatet om drygt en vecka, men än så länge så måste jag säga att baby foot funkar super!
 

Tredje veckan

Och då var redan 3 veckor klara, shit vad tiden går ibland! Första veckan var riktigt tuff och seg men sen har det bara flytit på och nu är jag bara en vecka från att ha klarat en hel månad. Trodde inte att jag skulle få några resultat den här veckan dock (hade den känslan bara), men det hände lite grann ändå! Super kul! Blir nog 2 till 3 veckor till innan jag börjar med upptrappningen, har alltså kommit halvvägs. Nu är det ju nästan nerförsbacke! ;) 
 
Vikt: -2kg
Arm: 0cm
Midja: -2,5cm
Lår: -0,5cm

It's cold around me


Nytt från New Body

Igår fick jag hem mina paket som jag beställt från New Body. Blev två nya sportbhar i lite roligare färger än dom svarta jag har sen tidigare. Älskar dom! Sen blev det även ett packet med nya "låga" sockar. Nu längtar jag bara tills jag får träna igen så jag får använda mina nya sportbhar! ;)
 

Baby foot

Jag vet inte hur länge jag har velat testat detta, tror att det är över ett år men har totalt glömt bort det varje gång jag befunnit mig på stan. Men idag åkt jag och mamma till Ica Maxi och handlade lite och då kom jag äntligen ihåg det. Så nu sitter jag med varsin påse på fötterna och min flaska vatten i ena handen och dessa ska nu sitta på i 2 timmar. Ska verkligen bli spännande och se resultatetet (slutresultatet syns om cirka 2 veckor) då mina fötter inte är så mysiga. Har mycket förhårnader så ska bli spännande och se om dom blir lena och mjuka efter detta. 
 

Dumle christmas calendar

Inatt strax över två så åte jag och hämtade mamma och Camilla när dom kom med bussen. Dom har nämligen varit på en liten mini-semester tilll Åland och som tack för att jag hämtade dom så fick jag en Dumle-julkalender av mamma. Perfekt för mig som inte tycker om dom traditonella chokladkalendrarna och som sagt så man blir aldrig för stor för julkalendrar! ;) 
 

Keep on fighting


6 November

Hej mina vänner. Känns som det var längesen jag satt ner och skrev men det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Söker fortfarande jobb för fulla muggar sen ska jag inskolas på två nya ställe som vikarie, vilket är väldigt spännande. Annars är det inte så mycket, bara Cambridge som jag lägger all fokus på. Går in lite i min egna bubbla då och isolera mig lite från omvärlden. Funkar bäst så! Igår var vi även och grattade brorsan tjej Frida som fyller år idag. Chrilles och Carros present som var en "öltårta" var magisk, nån gång ska någon av mina ölkompisar också få en, så rolig idè! ;)
 

2 veckor har nu gått!

Nu har två veckor gått och imorgon går jag in i vecka 3. Vecka två brukar generellt gå lite segare plus att det märks att det kroppen har betydligt mycket mindre att ta ifrån jämfört med förra årets omgång. Jag fortsätter att kriga på och ska försöka klara av minst 4 veckor, vilket jag tror att jag kommer fixa. Bara att bita ihop, med viljan kommer man långt! 
 
Vikt: -2,2kg
Arm: -1cm
Midja: -0,5cm
Lår: -0,5cm
 
Bjuder på en jämförelse med en gammal bild från något år
sedan jämfört med en bild från idag, det har hänt en del! 

Bingo

Efter att ha sovit 3,5 timme efter natten jobb så var det bara att stiga upp och göra sig klar för att sedan åka ner på stan för att möta upp bröderna och Carro för bingo. Självklart så har man lika mycker missflyt som vanligt, så himla nära flera gånger. En lycklig person tog iaf hem potten på 15.500 kr, kul för hon... Varför får jag aldrig vinna?!
 

Utökat samlingen!

Tidigare i veckan så beställde jag ett litet lass från Cdon, vissa filmer och serier osv vill jag bara ha i orginal om man säger så. Det blev Sex and the city filmerna (så nu är den komplett!), Saw boxen, Harry Potter boxen, Sune boxen (sommar + jul), Stieg Larsson filmerna och självklart alla Beck filmerna. Vänner och SATC-boxen har jag sen tidigare. Frågan är vad nästa lass blir... Vill ha alla Disney filmer och alla Astrid Lindgren filmerna och massa favorit filmer med såklart. Undra vad som står på tur, återstår att se! Börjar likna en liten samling i alla fall men större ska den bli! 
 

RSS 2.0