Hos Sandra

Sitter nu hemma hos Sandra. Har varit och kollat på Jonathans final match innan mot Ersboda och dem vann med 2-0. Skööönt! Nu ska vi se En annan del av köping och dega vid tvn. Skriver när jag är hemma. Puss


Trött


Sista januari

Godmorgon! Känns rätt skönt att vara upp nu, ganska tidigt om man jämför med igår. ;) Idag har jag varken lust eller ork att gå ut fast det inte är nå vidare kallt (-13). Magkänslan säger att det blir en lugn dag här hemma, då kanske jag får något vettigt gjort. Nämen man kanske äta någon frukost?



On the bus


Notera Elins felsägelse, en "fredagkväll"


Fika med bloggläsare ;)

Ikväll har jag varit och fikat på Waynes med mina största bloggläsare! Jag tog en varm choklad (men fick ingen grädde, snåla jävlar!) och en morotskaka men den var inge god men annars var det verkligen ytterst trevligtoch mysigt.







Dagens

 


Säg att det är nu

Det går inte att låta bli att drömma sig bort till varmare tider nu i det här kalla och snöiga vädret. Jag vill inbilla mig att det inte är länge kvar innan jag åker men det går inte så bra. Det är fan ett halv år kvar. Den 11 Augusti bär det av till Alanya, och OM jag längtar...




30 Januari

Goddag för er men godmorgon för mig! Jag sa ju det, inte förrän klockan ett, haha! Elin ringde och väckte mig för en liten stund sen, tur det! Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är någorlunda klar när hon har kommit hit.


 
Haha, dem här bjuder jag på!


Good night

Nu ska jag försöka somna in och få min så kallade skönhetssömn. Ska sova länge så det lär inte upptateras på ett jävulskt bra tag, om jag nu inte har oturen att bli väckt, men jag skulle tippa på att det inte blir något inägg förrän klockan 13. SOV GOTT alla fina! ♥



Cosy

Kvällen hos Sandra var super mysig. Vi såg på Let's Dance och åt dipp med grönsaker och popcorn. Vi tppade det hela med glass med varma hallon. Vi pratade och myste och det slutade med att vi båda halvsov i soffan! ;) Tack för ikväll, gums!



Mot Sandra

Nu ska jag alldeles strax börja gå till Sandra. Vi ska ha en liten mysig kväll med popcorn och dipp med grönsaker. Så det blir inge mer update förrän jag kommer hem nån gång i ikväll/natt. Ha en bra kväll, puss! 

 

Paket

Fick ett paket idag igen från H&M men den här gången bara ett litet. Nu är det bara 4 saker som jag inte har fått än, tror jag. ;p I paketet hittar vi en...




Tubtopp, H&M - 149kr


Modevisning

Idag hade design treorna sin årliga modevisning. Min halvbror Emil var modell och gick på catwalken som han självklart ägde, haha! ;)






Emil


Kvällis

Körde på stort ikväll och tog ett rejält kvällsfika, 2 bullar. Nyttigt och bra, inte sant? Tror nog allt att det börja vattnas i Carro's mun lite väl mycket nu, haha! ;)
Ikväll har jag var med Elin. Vi tog det lugnt i soffan med prat, glass med banan och nougatsås och sex and the city filmen på tvn. Hur mysig och skön torsdag kväll som bara den. Nu laddar vi för sovmorgonen!


Right now


En omsinkad och trött Josefne:)


Killsmink (bildbomb)

Idag på maken hade vi som sagt killsmink. Det var riktigt kul måste jag säga. Vi använde oss av I.D's produkter som verligen ger ett naturligt resultat. Jag tror faktiskt att killarna också tyckte att der var kul. Det händer ju inte precis varje dag att killar sminkar sig, men det blir faktist snyggt! ;) 

 
Före


Efter

 
 


En enkel massage med stenar


Victoria och Henrik

 

Malin och Jonathan


Malin och Marcus



 


Dagens - vill ha

I väntan på att Carro skulle sluta skolan så gick jag en vända på stan. Hittade en massa saker som mer än gärna ville följa med mig hem men när det ekar i börsen så går det inge vidare. Det fanns dock två saker som jag verkligen vill ha in i min garderob, koftan och tightsen från H&M. (Linnet har jag redan beställt ;))



Dagens - outfit


Killsmink

Idag på make up lektionen har vi killsmink på schemat. Vi ska alltså ta med en valfri kille till skolan som vi ska sminka. Min bror Jonathan ska följa med mig. Det här kommer bli roligt! Ska försöka ta mycket kort! ;)

Vilken kväll!

Shit, vilken kväll med blev igår alltså! Den kommer nog sitta kvar i minner ett bra tag. Annapanna, vill tacka för ännu en rolig och mysig kvälll och ett STORT tack till den snälla taxichauförren. Vi höll på att inte ta oss hem igår i den feta snöstormen.

Filmen vad bra men den kan fan inte sluta sådär, det går inte! (Och ja, jag höll på grina där i några sekundet, haha!)

 


Just nu

Sitter och väntar på tiden ska gå lite snabbare. Kring 10 över 8 ska jag ta bussen in till stan. Jag ska nämligen bjuda Anna på bio. Mina biobiljetter som jag fick av pappa och Anna går ut idag och det är klart dem måste användas innan dem går ut. Filmen vi ska se är Snabba Cash! Hört av några som har sett den att den ska vara bra, så jag på hoppas det!


Nytt


Treggings - 149kr/st


Randig tröja - 99kr | Shorts 79:90kr


Bikini Lila - 49:50kr per del | Bikini leopardmönstrad 129kr (väntar på trosorna)


Halterneck tunika 99kr | T-shirt 149kr


Paket

Wohho, hämtat paketet nu! Hämtade även hem marcus paket från bubbleroom när jag lix var på plats. Nu ska öppna och fota så får ni se sen. :)



Insnöad?

Satan vilken storm det är ute alltså! Nog en av dem få gångerna jag tror vädret stämmer, haha! Jag är fan insnöad är hemma!


H&M

Jag vet inte om jag har nämde det tidigare men jag beställde ett fet lass från H&M förra vecka, kring 15 saker tror jag att jag slutade på. Fick sms idag att paketet har kommit! Åhhh, fan vad taggad jag är! Jag vet dock inte vilka av sakerna som har kommit. Allt fanns nämligen inte på lagret så det sista paketet är beräknat att komma i slutet av April. Det blir lite små kul att få ett paketet lite då och då, inte så pjåkigt!


Ägd...

Hittade mitt busskort......i skåpet!
Fan vad dåligt samvete jag har nu alltså!


OTUR

Det måste fan vara min otursdag idag, det MÅSTE! Är jävligt less nu kan jag säga, orkar dock inte rabbla upp allt men för det första är mitt busskort borta (Liver går under!!!!). Gå i snöstorm med 40cm snö rasandes från i himlen i 30minus grader, NJAAA det känns inte som det kommer hända! NEVER! För det andra, min engelska lärare fattar inte vad jag skriver and so on....

Hoppas att paradise kan vända dem sista minuterna till nått bra... TACK OCH HEJ!


work

Nu är det dags att börja rulla mot jobbet ikväll igen. Moneymoneymoney, must be funny..


Mask

Idag på spalektionen så började vi ansiktsmask. Först körde vi ansiktsrengöring, peeling, massage som vi lärt oss sen tidigare,  sen masken som vi fick lära oss idag.

 


26 Januari




HAHA!


kasst

Kasst med update idag, eller hur? Haft massa annat som självklart går föra bloggen, men imorgon ska jag förska blogga mera. Jag jobbar dock imorgon också samt att jag slutar vid fyra men jag ska försöka! Nu måste jag sova, annars blire en grinig Josefine imorgon, puss och godnatt!



Jobbelijobb

Man hinner bara hem och sen ska man iväg känns det som. Nu är det dags för jobb. Ska jobba istället för Emil eftersom han måste plugga, good for me. More money! ;) Skriver ikväll när jag är hemma igen.



Post

Nu är jag hemma och jag är hungrig som ett svin. Känns dock som man inte borde äta något efter hälsobesöket med skolsköterskan men det är väl inget att hänga huvud över va? Mot det possitiva istället. Fick post idag, det händer verkligen inte varje dag. 


25 Januari

Godmorgon! Ni anar inte vilken jävla värk jag har i armarna alltså. Måste smörja in mig med något, orkar fan inte bära något, haha! Idag ska jag på hälsa kontroll på skolan, känns som eftermiddagen kommer bli ganska depp. Måste kila, ha en bra dag, kraaaam


MVG

YES! Fick MVG i slutbetyg i datakunskap. Känns bra. Lär ju dock vara det enda jag får MVG i, men bättre 1 än inget! ;)

 

 


Ljusparty

Idag har mamma har varit värdinna för företaget Partylite som säljer ljus samt tillbehör till ljus och spa produkter som body butter, fotkrämer, m.m. Det fanns ljus i alla olika färger, former och dofter. Mamma och jag köpte två olika sorters votivljus (votivljus blir helt flytande när man tänder dem) i dofterna, Acai Berry Mist som var min favorit och Balnce. Vi köpte även en såkallad Spa votivljushållare som jag kommer att ha när jag gör mina spabehandlingar här hemma med min favoritdoft, Acai Berry Mist!




Finns över 30 olika dofter


Minnesbok

Nu har min minnesbok äntligen kommit och gud vad bra den blev. Jag är riktigt nöjd! Den är fylld med över 400 olika bilder på 72 sidor. Jag kommer garanterat göra fler sånna här böcker, det är ett sjukt bra och roligt sätt att spara bilder som man har på datorn. Jag är verkligen superduper nöjd!

Update: Jag gjorde min bok hos Ifolor och den gick på 339kr + frakt.




 


Sovgott!

Tänkte bara slinka in och säga godnatt. Jag ligger just nu i sängen ner bäddad och ser på jag vet vad du gjorde förra sommaren. Är så sjukt trött och lam i kroppen! Sov gott nu allesammans, becuase I will!


Skoterturen

Skoterturen idag var händelserik på många olika sätt, haha! Det börjar med att Ove körde fast vid ett träd och "parkerar" väldigt snyggt i en brant backe. ;) Pappa fick hjälpa till och efter många men så kom dem lös och vi körde vidare. Många leder var väldigt guppiga så jag spände mig rätt mycket och har ont i typ hela kroppen. Pappa körde ju som ett cp, haha! Fort gick det iaf! När vi var ca 1-2km från botsmark så ville jag vända, hade lite to much pain in the as. Sen var det pappas tur att att tabba sig. Vi gled som ut ur spåret och då kom det en massa snö över skotern och den bara dog. Pappa trodde då att det hade kommit in en massa snö i skotern så han börja öppna upp huven och grejja men då hade han bara råkat trycka på NÖD STOPP knappen!

Vill tacka Anetti för den goda lunchen och fikat, och Roland såklart! ;)




 

Ove körde fast!


Kiss-paus


När pappa trodde den var "trasig"


Men han hade råkat trycka ner nödstopp knappen

 
Man var ju lite lagomt snygg när man kom hem igen, haha!


Sliten

Är helt jävla slut i heeeela kroppen. Om man inte orkar hålla i ett festispaket är det inte bra alltså..Träningsvärk imorgon, tagga! NU MAAAAAT!



Skoter

Godmorgon sunshines! Hur mår ni? Jag mår bara bra, blev lite små less när klockan ringde men det känns ändå bra att vara uppe. Nu sitter jag och fikar frukost med papi. Sen vid halv tolv hade vi tänkt att börja rulla bort mot kroksjö och köra skoter. Det blir första gången för i år. Kommer bli skojigt värre. Vad ska ni göra idag?

Skriver när jag kommer hem igen, vid fyra skulle jag tro.



Premiär imorgon

Nu är det snart dags att börja släcka ögongen för den här dagen. Jobbade nämligen ikväll och det gick som vanligt bra. Nu hela kvällen har jag degat i soffan tillsammans med Pappa, Anna och Richard. Imorgon ska jag och pappa fara och köra skoterna, första gången för i år. Kommer blir kul! SOVGOTT!


Dagens


Tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Tights - Monki


Walking on sunshine

Det blir att jag går till skolan, visst är jag hurtig! Tänkte börja gå nu alldeles strax så kan jag gå i lugn och ro, här ska det inte jäktast. På idrotten har vi snö rugby, 30 tjejer, det här kan bli intressant! ;)



Sovmorgon

Guuud så skönt med en ordentlig sovmorgon. Jag börjar fem över tolv, varje fredag. Fyfan vad skönt! Ska det vara sovmorgon så ska det vara ordentligt? ;) Sitter och käkar frukost nu och sen ska jag börja klä på mig, sminka osv. Funderar även på att gå till skolan, men det får vi se hur det blir med det.

 


Läppar

Idag på maken hade vi läppar som tema. Det är faktiskt svårare än vad man tror. Innan jag började idag tänkte jag bara "fan vad lätt" men när jag var klar "fan vad svårt", haha! Det är svårt att få läpparna lika och jäma så att dem blir så där perfekt som man vill ha dem. Bara att öva! (Vi övar jämt på varandra!)



 


 


 


Studiobesök

Idag på klädstylingslektionen så var vi på studiobesök på Gammlia. Där fick vi först veta lite om Umeås bakgrund och sen fick vi se en massa gamla kläder som jag dock glömde fota.
En sak som vi fick veta är att kvinnorna hade inga trosor utan ett par "byxor" utan en söm mellan benen så det var som en öppenkjol och så hade dem klänningar över det. Det äckliga är att när dem fick mens så droppade det på golvet som dem senare torkade upp. Haha, som en hund? äckligt! Vi fick se några kläder med mensfläckar på, not so nice!

 
Fanny



 

Malin




Den gröna jackan är en väldigt gammal fjällräven.


Dessa skor är handgjorda!



 





Sliten

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Träningen idag var super hård core + spinning, spinningen var hemskt! Fan vad plågsam den var men det var bara att bita ihop. Nu håller jag på hungra ihjäl magen skriker hejvilt på mat, frukosten och lunchen är som bort blåst!

Almost done

Nu är nästan veckans plugg helt klart, engelskan är in skickad och nu är det bara "idrottsprovet" kvar och det hade jag tänkt att göra imorgon för nu vill jag duscha och sen hoppa i säng. Jobbade idag så jag luktar korv och så fick jag senap i håret, äckliiiiiiigt! Det luktar bajs om jag ska vara ärlig, haha. Näe, nu ska jag skynda mig i duschen sen sängen innan jag slocknar. SOV GOTT!



Där var man inte stor.


Fråga

Stina om Promenad:
hur många läsare har du?

Antalet läsare varierar väldigt mycket men den senaste veckan har det legar om kring 70+ om dagen. Men medelvärdet kanske är omkring 60 läsare om dagen. 
 


Promenad

Var ute på liten en promenad med Nikita. Kanske dock lite mer bus än promenad men det gillar hon!






 


20 Januari

Från och med idag är onsdag en bra dag! Förutom maten på skolan som typ jämt är fisk på onsdagar så är det en bra dag. Slutar 12 Slutar kvart över tolv, hur skönt som helst! Känns som man får så mycket mera tid, haha det får man i och för sig. (Bright?) Nu sitter jag iaf hemma hos pappa med Nikita. Vi ska snart ta en prommis och hoppa lite i snön. Hare bra!

 


Öppethus

Hinner bara vara hemma en snabbis nu för 5 i måste jag ta bussen till skolan igen. Det är nämligen öppethus idag på skolan, så kom mer än gärna och kika in vårat roliga program samt alla andra på skolan. Det börjar klockan 18 tror jag och varar till 21 kanske? Tänkte slänga in lite bilder från dagen, togs dock typ inga, haha!



 


Fat ass

Hahahaha, lyckades pajja en stol idag på spalektionen med mitt feta ass...
En säng + en stol = Ett tecken på...




Försov mig

Jag försov mig så jag vaknade tio i åtta! Fick paniiiiik och skyndade mig som en galning för att hinna ta nästan buss 10 över. Vill inte veta hur det ser ut där hemma. När jag kom ut till bussen och satt mig och vänta kom det en svart bil som stannade. Eftersom min reaktionsförmåga var ca 10 minuter för seg men tillsist såg jag att det var Malin! Thank good! Så jag kom bara 5-10 min sent!


Måste skriva av mig!

Jag blir så fruktansvärt jävla förbannad! "Josefine, du får cykla till skolan!" Amen, hur då? Har en cykel men INGEN JÄVLA NYCKEL som min kära mor har slarvat bort! Tänker fan i mig inte gå pågrund av hennes misstag, never in my life! Kanske en liten sak att koka för det håller jag med om, men inte när det händer JÄMT! Jag blir seriöst tokig. Varenda jävla gång jag lånar ut nått till nån i familjen så är det antingen förstört eller bort tappat, och vad får jag för det? Inte en gentjänst iaf, JAG FÅR SKITEEEEEEN!

Skriver imorgon när jag fått nån sömn och är på bättre humör, TACK OCH HEJ!


Back to the routines

Det känns så jävla skönt att fått in lite rutiner nu med träningen osv. Det kändes lättare idag än förra veckan men kommer ha grym träningsvärk imorgon känns det som. Är lite små öm i låren redan nu, bah skööönt! ;)
Har krypit ner i sängen med lite kvälls fika, te;et "lyckliga stunder" och skorpor. Vilket jävla kärring fika men gött äre vid nu läget!


Work it out!

Blir lite halv kasst med update idag känner jag, inte så sugen på blogga. Ska börja byta om nu för träning, hörs kanske sen!


Dagens


Plugg

Har gjort klart power pointern och skickat in den. Nu ska jag bara läsa ut engelska boken och jobba på den. Kommer aldrig hinna bli klar tills på tisdag, inte en chans. Engelska är ju mitt favvo ämne, det ämne jag är bäst i, eller hur vare nu?


Träning

Fan jag har krigat på bra idag! Jag och mamma körde på löpbandet idag och vi gick/jogga/sprang en halv mil. Jag är nöjd! Det kommer bli rätt mycket träning i veckan och jag hoppas att det håller i sig! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka lite.


17 Januari

Nu drar jag iväg och jobbar och sen far jag och tränar så jag skriver efter det, ha en bra dag! puss



Bild från nyår


Dreams

Godmooooorgon! Klev upp för ett litet tag sen och jävlar vilka drömmar jag hade inatt, haha! Helt sjukt, fyfan! Tänker dock inte dela med mig av dem till er iaf, mohaha! Näe, nu ska jag försöka göra ihop något till frukost, hare!




Sugen på banan?

Anna och Chrille har nog dem goaste bananerna i stan, eller? Såg dem här godigarna igår när jag skulle börja gå hem och fyfan vad äckliga!! Haha!


=)

Hade super kul hemma hos Anna igår och årets första kladdkaka blev perfekt! På slutet av kvällen satt vi och skrattade åt en massa felskickade sms på felsms.com. Sjukt kul!




Mys hos Anna

Vandrade till kylan över till Anna så nu ska vi ha lite mys här tillsammans framför tv med Let's dance och kladdkaka! Mums!




Nu jävlar ska det bakas!


Tidsfördriv

Hur bor du: Jag bor i lägenhet hos min mamma och i radhus hos min pappa.
Brukar du komma i tid: Jag kommer nästan jämt i tid, hatar verkligen folk som kommer sent och jag blir riktigt stressad när jag är sen.
Hur lång är du: Jag är 165cm lång *host*
Kan du laga mat: Ja, jag kan om jag vill om jag säger så, haha!
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag jobbar i kiosken/popcorn på Umeå Arena och så går jag Stylist med spa på Dragonskolan här i Umeå.
Vad har du på dig just nu: Just nu sitter jag i min blå vit-randiga tröja från gina med ett vitt linne under och ett par svarta tights.
Har du någon fobi: Det där är så olika, ena stunden är jag rädd föra allt och i den andra så är jag inte rädd för nått men småkryp som spindlar är ju så vidriga.
Hade du en bra kväll igår: Haha, igår var väl helt okej, lite tråkig men det dög gott och väl för att vara en torsdag kväll.
Vilket är ditt senaste inköp: Mitt senaste inköp var nog kavajen, klänningen och den vita koftan, om jag inte minns helt fel
Din favoritdryck på morgonen: Det är nog apelsinjuice.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Av min bror Jonathan, han var skyldig mig!
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.
Vad hade du sönder senast: Oj, det vet jag inte riktigt. Det känns som jag slår sönder nått hela tiden men jag kommer inte på vad det senaste var. Vet någon?
Vem snackade du med senast: Mamma.
Varm favoritdricka: Oboy eller te.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: En kall cola eller ett kallt glas mjölk.
Alkoholhaltig favoritdricka: Bacardi breezer
När gjorde du senast något riktigt dumt: 2 Minuter sedan? Haha, jag vet inte.
Saknar du någon just nu: Ja, jag saknar stunderna med mina favorit tjejer.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Säga att jag är sur. Hatar när folk säger att jag är sur när jag inte är det!
Någon jag stör mig på: Ingen, just nu. ;)
Intressen: Blogga, givetvis! Umgås med mina vänner samt nära och kära, träna (ibland). Hihi! Nämen jag gillar det mesta.
Senaste person du kramade: Det är någon av tjejerna i klassen, men jag kommer inte ihåg vem. Kramas ju med alla, är så kramgo utav mig! ;)
Senaste person du ringde: Mamma
Senaste person som ringde dig: Mamma
Vad drack du senast: Mjölk
Vill du ha barn: Ja, det vill jag. 2 eller 3, MAX 3!
Längtar du till din nästa födelsedag: OM jag gör, är i behov av pengar som jag kan lägga undan till Turkiet!
Har rakat dina ben någon gång: Hahaha, ”näjju aldrig, jag sparar till päls!”
Är du sugen på något nu: Ja, på typ allt jag inte får äta.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inte en enda!
Använder du hudkräm: Inte så ofta, men jag försöker.
Attraheras du av män med skägg: Det sitter väl inte i skägget?
Micro-pop eller poppa själv: Eftersom jag är popcorn kungen så poppar jag ju själv.
Brukar du baka: Ja, jag får något ryck lite då och då när jag bakar en hel del.
Röstade du i det senaste valet: Nej.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, men det finns ju en hel del saker man ångrar och som inte borde ha hänt men, vad säger man? That’s life!
Vilken låt lyssnade du senast på: Hungry Heart – Calle Kristiansson
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nä, tyvärr. ;)
Har du pengar på mobilen: Nej jag har ju inte det, men gratis sms har jag och då överlever jag!


Spa manikyr

Idag hade vi ingen sminklektion utan vi hade spa manikyr. Hann dock inte få mina naglar helt klara, vi hann inte polera dem osv men jag är nöjd endå! Känns så sjukt att vi får göra sånna här roliga saker på skoltid och på Nerfertiti nere i stan går en sån här spa manikyr på ca 550kr.



 


 



Saknar webben

Saknar min  webbcamera. Det var så lätt när man bara kunde slinka in en bild som jag bara skulle vilja göra nu. Det är så att Jonathans dator har pajjat och då har han taigt mammas istället men jag tror han kommer till veckan så då jävlar ska jag passa på, haha!
Nämen sitter och käkar lime för fulla muggar, jag älskar sura saker, sura godisar, sura frukter osv. Jummi! Ska ladda in bilderna från skolan så dem kommer in på en tag!

På bara knä

ber mamma mig och hjälp! Everybody wants to be with me... ;)


Ingen jeans-tjej

Nu har jag satt på mig min pigelin gröna mysdress. Hur mjuk och skön som helst! Blev less på att gå omkring i jenasen. Jag är ingen direkt jeans-tjej, jag äger faktiskt bara endast 2 par jeans. Tror det eller ej, och ett av dem är förstora och glider ner. Haha, inte så lyckat. Men jag har faktiskt aldrig varit så förtjust i jeans, ni som känt mig länge vet väl om det. När jag var liten gick jag mest i klänning eller i tygbyxor.


Mysdressen köpte jag på Bikbok och är hur nöjd som helst! Mjuk och go!


Sista hårlektionen

Idag hade jag ingen fingerkänsla alls. Allt jag gjorde blev fel så jag gjorde om, och om igen. Det slutade med att det inte blev något, bara ett stort ruffs så det får ni inte se, haha! Det togs dock en massa bilder så jag tänkte visa en liten del av dem.



 


 


14 Januari

Kom hem från skolan för ett lite tag sen men sitter och kollar på min favorit säsong av top model. Ska överföra bilderna från dagen och så lägger jag in dem om ett tag så kika in då.


Blir en tidig kväll

Är så sjukt jävla seg idag, har fan inte gjort någon nytta alls idag förrutom att jag lagade maten. Tänkte avsluta kvällen rätt tidgit så jag får sova ut lite granna. Imorgon har vi våran sista hårlektion för årskurs ett och vi har inte det förrän till hösten igen. Vi får nämligen ett nytt schema till nästa vecka.



Mitt nya knark!

Mitt nyårs löfte är som ni vet att inte äta godis, chips och dricka läsk (popcorn är tilllåtet!) och för jag inte ska bli sötsugen så knarkar jag tuggummi! Köpte en ny sort idag av läkerol, någon som vet om dom är goa?



Någon fråga?

Jag vill skriva så mycket här på bloggen men jag har inget vettigt att skriva just nu. Då tänkte jag höra om ni har någon fråga eller nått som ni undra över? Isf svarar jag på det här lite senare på bloggen.

Månadskort

Är så less, jag har bara fem åk kvar på mitt älskade busskort. Vilket kommer leda att jag kan bara åka buss till skolan till typ på onsdag och så måste jag gå hem och det var ingen hitt. Jag gjorde det idag! Först och främst så
är det kallt och för det andra tar det så lååååång tid. Det tar typ 40min... Hoppet!
- Kan nån ge mig månadskort!?


In my heart!


Home

Nu är jag hemma från jobbet och satan så långsamt kvällens match gick och håret doftar lika ljuvligt som vanligt... Eftersom tiden gick så segt så kan man ju alltid försöka roa sig på något sätt t.ex vika "några" kartonger. 



Sandra ville bara säga hej till bloggen, haha!


Jobb

Ska snabbt kleta på lite smink, ser ut som en padda sen är det bara att börja gå mot Sandra så ska vi sedan gå gemensamt till jobbet. Känns en aningen drygt men det brukar kännas bättre när man väl är på plats. Skriver efter jobbet!

Spalektion

Just nu sitter jag i gymmet på skolan och ser på medans tjejerna kör sten hårt. Kom på att vi hade idrott när klockan var kvart i och bussen går 20 i från röbäck så jag hann inte. Inte så lyckat?
Tänkte passa på att slänga in lite bilder och ett litet klipp från dagens spalektionen. Idag hade vi repetition på ansiktsrengöring och frans-/brynfärgning.




 






 


Filmare: Emilie ;)


Frukost

Godmorgon! Känner mig jätte duktig sitter och äter frukost. Ni som hängt med ett tag vet att jag är inge vidare bra på käka frukost men det måste jag verkligen bättre mig på. Måste skynda mig nu, bussen går om 8 min. Ha en bra dag!


Helt slut!

Damn vad jobbigt det var! Är helt jälva slut. Efter typ tredje låten på spinning var jag död men jag fortsatte och pumpa allt jag hade men sen då på coren fanns det no energy left men jag plågade mig så gott jag kunde! Nu ska jag ta en varm och skön dusch, det är jag värd. See yah!

Dags för träning

Nu är det dags för att börja om med träningen, var ett tag sen sist och jag vill inte ens veta när det var jag var på gymmet sist! 
Det är spinning + core som står på kvällens schemat och jag känner redan nu vilken jävla träningsvärk jag kommer få. Wish me luck!


Ny kategori?

Tycker du att något saknas här i bloggen, tyck till!  
Svara i kommentarsfältet.



Enkelt och bekvämt

Tyvärr så har jag ju inte 365 olika klädesplagg, så jag kan inte visa ett ny outfit varje dag, men jag bjuder på det lilla jag har. ;) 



Idag kör vi det väldigt enkelt med svarta tights, ett svart långt linne som täcker stjärten och en addidas tröja. Enkelt och bekvämt helt enkelt!

 


It's a beautiful day!

Idag var det första dagen på skolan för det här året och det känns riktigt bra. Tycker inte alls att det känns jobbigt/tråkigt att börja skolan igen, snarare kul. Vi har så himla kul på våra lektioner så tiden går så fort! Det var kul att träffa alla tjejerna igen samt alla andra på skolan, tummen upp för det!

Kameran jag fick i julklapp ska jag försöka ta med every day!



Ny design

Nu är designen klar efter många men. Blev faktiskt rätt nöjd efter har gjort nästan helt på egen hand, hihi! Ville ha den enkel och stilren kanske lite tråkig men eftersom innehållet är så skojsigt så spelar det ingen roll eller hur? ;) Nämen, vad tycker ni om ny designen?


Färgar fransar

Håller på att färga mammas ögonfransar. Färgen ska tas bort alldeles strax och då kommer vi få se reslutatet. Hoppas hon bli nöjd!


Renovering

Bloggen är under renovering och kommer snart bli klar!


Hejhopp

Dålig update idag och det kommer inte bli bättre heller, haha! Sitter hemma hos Anna och Chrille och vi ska sitta och fixa och trixa lite med bloggarna. Vi har nyss käkat supergoda frasvofflor med sylt och grädde så sitter vi och jäser med varsin dator i knäet, not bad at all! ;)



Drömmer mig bort

Nu i dem kalla vinterna dagarna kan man ju inte låta bli att drömma till varmare tider. Längtar så sjukt mycket till den 11 Augusti då jag lämnar Sverige till en varm vecka i Turkiet! Vi åker till samma plats och hotell som förra året, Alanya, Green Garden. Fyfan vad skönt!


Några bilder från förra året :)


Prommis

Kom ganska nyss in efter en promenad med dogsen, den blev inte så lång som jag hade tänkt mig. Efter att dem hade trasslat in sig i kopplet typ tjugotusen gånger och efter Loke dampat så blev jag less och vände, haha!


Tomten är far till alla barnen

Hahaha, jag måste bara lägga in det här klippet. Den här filmen är så jälva skön, jag älskar den!


Vilken härlig dag

Solen skiner och det är bara -4 grader. Vilken dag alltså! Dock har jag inga större planer för dagen, men det känns rätt skönt om jag ska vara ärlig. Blir en spontan dag idag, vi tar den som den kommer. Funderar på att ta med dogsen på en långpromenad, men det har jag tänkt många gånger och det har ändå inte blivit av, haha men vi får se! Vad ska ni göra idag? :) 



Hår

Jag är super sugen på att färga mitt hår. Jag vet, det är lite väl mörkt nu för att kunna färga eller det går ju men det blir nog ingen större effekt på det. Ska försöka hålla mig till iaf April innan jag färgar nästa gång så färgen får gå ut sig lite. Hade tänkt mig att byta färg då, från mörk brun till kastanjebrun eller vad tycker mina läsare? Vilken färg? Blond, rött, brunt, svart?


A la shopping!

Åh, vad jag älskar REA. Det är ett perfekt läge att kunna utöka garderoben utan att man får dåligt samvete att pengarna ryker. Älskar att shoppa! Sparade ca 800kr bara idag, ÅH SÅ VÄRT!



Kavaj - Gina Tricot, 99kr (599kr)


Klänning - Gina tricot, 49kr (250kr)


Kofta - Gina Tricot, 99kr (199kr)


8 Januari

Nu är jag hemma igen och magen är ny fylld med mat så den är mätt och belåten. Shoppade lite mer idag, hihi! Har blivit lite mycket nu men man kan ju inte låta bli nu när det är rea och har ju ändå bara lagt ut 50kr idag, presentkort tycker vi om! ;) Ska ta kort på kläderna och så lägger jag ut det om en stund. :)


Kavajen på bilden är ja nu mera ägare till ;)


Today

"Godmorgon"! Mamma väckte mig elva men jag tog mig ändå inte upp ur sängen föran halv ett. Nu har jag lite bråttomt, ska ta bussen mot stan med Anna. Tänkte bara snabbt lägga i dagens outfit bild lite slarvig men det får duga.



Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Strumpbyor - Klädhuset


Minnesbok

Har nu äntligen blivit klar med min minnesbok som jag har hållit på med i ca 2 år men aldrig blivit klar. Har förståss inte suttit varje dag i två år men ni förstår. Jag har tagit med en bassa bilder blev totalt ca 412 bilder tror jag, och ca 70-80 sidor. Ska bli så kul att få se den sen när den är tryckt och klar!

Jag gjorde min bok på ifolor, gör en du också! Det är super kul, skulle kunna göra hur många som helst! Ett smart sätt att spara dem bilderna du har på datorn.



Min framsida


Haha mamma...

Hahaha, mamma är ju för rolig! Hon måste haft en tråkig dag idag. Först kom hon in med en liten blå ask med mina gamla tänder i och om jag blev rädd när jag öppna asken, så jävla äckligt! Efter ett tag så kom hon in igen, skit glad med ett tomtebloss i handen och bah "Kommer du ihåg dem här? Jag hittade en hel låda!". Haha, knas mami! ♥


Mina mjölktänder...ueww


Knasmami!


Tror att jag tar kort

Eftersom jag inte har något vettigt att skriva så tänkte jag bjuda på ett klipp från igår. Jag skulle ta kort på Carros klocka men den var visst inställd på filmning...


2 sängar - CHECK!

Haha, igår pajjade jag säng nr 2 i mitt liv. I got a really fat as! Så sjukt, haha! Jag satt mig bara ner i sängen och så "donk" lossnade det en bräda. Kan ju vara bra att skriva in på sitt CV.... haha så jävulskt! Ett tecken på att det är dags att börja träna, haha!



Inga pizzabud i Umeå?

Haha, jag låter som en man/bebis. Tacka förskylningen för det! Menduuu, snygg bild...



(ingen rubrik)

Fyfan vad jag är förskyld nu. Hela jäva näsan har ju täppt igen, kan typ knappt anas genom näsan. Typ täppt igen med 20 liter snor. Haha, det där lät verkligen inte fräscht!
Sitter nu och känner doften av god mat, är galet hungrig. Min bror Jonathan har gjort lövbiffen för hand tidigare idag innan jg for och jobbade och det är det som ska stå på bordet om en liten stund. Det här kan bli intressant!


Dagens


Tröja - Gina Tricot
Lång ärmad vit tröja - Haléns
Linne - Gina Tricot
Lack tights - Rut mfl.
Armband vän. arm - Från Turkiet
Armband hög. arm - H&M

6 Januari

Tog ur lockarna för ett tag sen och om det blev lockigt? Det var först som 10 feta korkskruvar men sen när jag "blandade ihop" dem så blev krulligt.



Lockar

Testade något som vi hade en hemma som ska göra att man får lockar. Någon som vet vad dem här gummi grejerna kallas? Hoppas iaf på ett snyggt resultat. NU PARADISE!




Dagens

Dagens outfit

Tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Tights - H&M

Dagens facelook



Pantar'N

Sitter hos pappa och har ingen sladd till datorn så ni får vänta 1 timme eller två på lite bilder. Tänkte bjuda lite på dagens outfit också, inget märkvärdigt men vad gör man inte för sina läsare! haha!

Måste bara berätta att idag när jag skulle panta flaskorna på ica så var den en kille före mig. Han såg värsta sliskig ut och med värsta tusingfoten över läppen. Så stod han där och pantade med sin svarta stora säck och så tittade han på mig och sa: Det är min jacka som hänger där. (Ja, tänkte jag vems annars eftersom du inte har nån på dig?)Svarde okej, lite obrytt. När han sen var klar med sin svarta säck och jag tänkte bara "yes, nu är det min tur" nämen då drar han fram en till jävla fullproppad svart säck och han började köra igång igen. Han stod och snegla på mig jämt vart annat och usch, blev lite äcklad! Jag bara stod där och tänkte ta mig här ifrån, haha. Att han aldrig blev klar. Då kom det en man som också skulle panta och ställde sig bakom mig. När den sliskiga mannen endast hade max 15 burkar/flaskor kvar då blir maskinen FULL! Kontakta personal stod det. Vad är oddsen? Gubben bakom gav mig hans 3 pepsi flaskor och sa du får dem och så gick han in och handlade. (Jag tackade givetvis!) Personalen satte igång efter att killen före stått och ropat över hela butiken. Det tog ju typ en kvart innan dem blev klar där bak och under den tiden hann det komma ett par och gammal man som också skulle panta. Men medans vi väntade så började den sliskiga mannen stå och jucka och jag börja tänka är han är inte riktigt frisk? Efter många men så funkade maskinen till slut och han pantade äntligen klart hans flaskor. Sen när han var klar så började han tvätta händerna och tog inte ut lappen och så titta han på mig och sa: Kan inte du ge mig lappen? (Ursäkta den är ju närmare för dig tänkte jag) men jag gav han lappen så han äntligen skulle gå och thank god han gick men inte nog med så hade han pantat för typ 250 spän, fattar ni hur många burkar/flaskor det är?


5 Januari

Morsning! Kollade på massa gamla inlägg igår kväll och insåg hur spontan jag var då med skrivningen, nu tycker jag allt känns så jävla stelt. Ändring på det!
Förresten, om Anna Jonsson läser detta så väntar jag på tacogratängen. Jag lovar att jag är bänkad vi köksbordet! FAN VAD GOTT!



Fynd

Fick ju med mig några saker hem från stan idag. All from mum - Thank you! Jag älskar verkligen att shoppa, skulle kunna lägga ut flera tusen i veckan om nu ekonomin höll för det. Vilket den inte gör på långa vägar men jag över lever antar jag, hihi!


Örhängen - Guldfynd, 39.50 (REA)


 Bh, 69.50kr Trosor, 39.50 - Lindex (REA)


Ring, Guldfynd - 21kr (REA)


Armband, Guldfynd - 18kr (REA)


Oriflame

Höll totalt på att glömma bort att jag fick hem Oriflame produkterna idag. Blir alltid lika glad när det kommer hem paket fast det sällan är till mig, haha. Oftast till mamma men det är alltid jag som öppnar. Fick rätt mycket idag, fick hem hela 7 produkter (inklusive rakbladen och ett hair volume shampoo som vi fick på köpet.)



- Foundation
- Hair - volume boost
- 2 svampar till mitt lilla "spa"
- Ögonskugga
- Conceler kit

 


Goooo middag!

Kom nyss hem från stan med moder jord, fick med mig lite smått och gott hem. Visar senare! Nu är det dags för middag! En aning tidig men fyfan vad gott!


Hem till midgård

Godmorgon! Jag måste börja vända tillbaka dygnet lite granna nu känner jag. Igår kväll satt jag och såg på Hem till midgård halva natten. Haha, jag kunde inte låta bli, det är så jävla bra! Passar min dåliga humor perfekt!



Nu ska jag göra mig i ordning sen bär det av mot stan.

 


Nyårs naglarna


Konstverk

Idag på jobbet så var det inte så mycket folk och det leder till lite knasiga idèr. Jesper började rita på kylskåpet. Haha, moget tänkte jag men efter bara en kvart så var jag också där och ritade. Det slutade med att vi fick två konstverk. Ett på mig ritat av Jesper och ett på honom ritat av mig. Hahahaha, vad tycks?



Jesper, made by me!
" Jesper tycker att det ser ut som en blandning av en kärring och en apa.
Hahahaha, det kanske han har rätt i! Det blir nog ingen konstnär av mig."



Jag, made by Jesper
"Kanske lite vackrare än mitt konstverk men hallå,
jag har inga armar och inga bröst? Who wants to be planka?"




Hur öppen vågar man vara?

Sorry guys, ska iväg och jobba så det kommet bli lite halv kass update men jag tror ni över lever en dag från mitt otroligt "intressanta" liv. ;)

En sak som jag dock har klurat på ett tag. Hur öppen vågar man vara på bloggen egentligen? Ska man skriva om allt i sitt liv? Vart går gränsen? Vad tycker ni?

Renbäddat

Har nu krypit ner i sängen som är renbäddad. Det måste ju vara bland det bästa som finns att få krypa ner i en renbäddad säng. Eyyyy, kommer sova gött i natt! Sleep well gummibell!


Fick bäddsetet av mami i julklapp


5 kuddar - ett MÅSTE!




Olycksfågeln

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Jag och mamma har nyss sett klart den svenska kriminal serien Olycksfågeln. Rätt bra faktiskt, väldigt klurig! Älskar sånna där kriminella serier som beck och wallander osv. Bah hur bra som helst! Till det så dippade vi gurka och morötter.


2 Januari

Haha, jag hade fått för mig att det var söndag idag men det är det ju inte förrän imorgon. Man har ju noll koll nu näe det är lov, haha. Jag och mami drog iväg på ica för en liten stund sen och köpte gurka, morötter och dipp till ikväll. No more chips and candy! 



Beredd på kylan!


Försökte få en bild på hur mycket snö vi har men
jag vet inte om jag lyckades så bra, haha!


Outfit


Tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Tights - Friendtex
Halsband - Ur och Penn


Rengöring

Att man aldrig kan somna på natten, när jag kollade på klockan sista gången var klockan halv fyra. Jag vill ju inte heller sova bort hela dagen så det vara bara att stiga upp trots att kroppen ville stanna kvar under täcket. Började iaf dagen med en dusch och en ansiktsrengöring, det var ett tag sen senast men nu känns det fräscht. (Inte duscha alltså utan ansiktsrengöringen, fan vad nasty annars, haha!)


Nytt år

Nytt år nya möjligheter
Nytt år nya förutsättningar
Nytt år nya händelser
Nytt år nya utmaningar
Nytt år nya löften

Jag ser verkligen fram emot det här året. Det känns som det kommer bli hur bra som helst. Har ni förresten något nyårslöfte? Jag har. Jag ska sluta med Godis, chips och läsk och träna minst 2 gånger i veckan på gymmet. Wish me luck, becuase I will need it!

Nyår

Kvällen igår var riktigt bra och tack till alla nära och kära som gjort det här året till så många fina minnen! Vill även tacka killen på Max igår som lät mig kissa, jag höll på dö! Thank god for that, vette fan vad jag hade gjort annars! Tack till mina fina tjejer, ni är bäst! Det togs inte så många bilder igår men några har jag faktiskt som jag kan bjuda på.

 

Mina tjejer! ♥



 
Kan säga att jag frös som bara den, är här på kisspaus hos urban
och satt och skratta åt mig själv hur jävla fult det det ser ut!


RSS 2.0