Man måste börja någonstans!

Hej mina vänner! Ställde klockan på åtta i morse och snoozade till halv nio för att sedan befinna mig på gymmet klockan nio. Började dagen med ett svettigt träningspas, vilket inte var helt fel. Det blev lite powerwalk och löpning på löpbandet. Har inte bästa konditionen men jobbar på att den ska bli bättre så jag tillslut blir så hurtig att jag far ut på en springtur självmant. Kommer ta år men man måste ju börja någonstans! ;) Efter det blev det lite styrka på det jag inte gjorde igår, blev axlar, bröst och triceps och lite mera mage. 
 

Önskar att jag var en löpar-tjej!

Lyckades släpa mig till gymmet i regnet och körde järnet. Att sitta hemma i sängen framför serier går man inte ner i vikt utav. Har varit dålig på träningsfronten nu och måste verkligen skärpa mig nu. Har lagt på mig för mycket nu, huvva! Ska försöka komma igång igen med mina gamla rutiner och köra stenhårt fram till utlandet och se om det ger några resultat. Är dock riktigt nöjd med dagens träning, pressade mig själv och lyckades även trotsa min löpbands-skräck! Sjukt stolt över mig själv! Blir en runda imorgon också. Finns ingen bättre känsla när man går av det där förbannade bandet, underbart! 
 

Trist väder!

Jag och Tiger föredrar att ligga i sängen och kolla på serier i detta trista väder.


-

 

Samlat på mig det mesta

Idag har jag varit en liten chaufför åt mormor som skulle upp på Jula och handla lite saker, och sen tog vi en runda förbi Rusta när vi ändå var i farten. Så jäkla trist väder! Höll tummarna på att det skulle vara fint väder så jag skulle kunna ligga ute och pressa men får istället hoppas på att det är fint nästa dag jag är ledig. Blev en runda på Expo för mig efter att jag lämnat av mormor, köpte lite smått och gått till framtiden. Blev 3-pack kastruller, knivset, vardagsglas och cognac-glas. Börjar samla på mig det mesta nödvändigheterna, nu är det bara att spara till möbler! 

Försvunnen kavaj!

Hej! I fredags efter jobbet blev det inflyttningsfest hemma hos Carro och Richard. Och jag kan säga att man inte slutar kvällen nykter efter den där jävla "Minuten", andra gången gillt jag blir as kalas på den där leken! Haha, men kul hade jag! Dock har jag ingen aning om vart min kavaj tagit vägen som låg i hela väskan hela kvällen men sen var den helt borta. Märkligt! 
 
Jag och Frida hemma hos Carro.

New colours


Vart är dom ifrån?

Anonym
Vart är dom ifrån?
 
Svar: Jag köpte dom på Tivolit i Köpenhamn i en lite butik. Fanns mer tillbehör till serisen, men dom var rätt dyr så fick nöja mig med dessa. Om jag åker ner igen så måste jag köpa resten! 
 

Mystrollet mitt!


Lager av matlådor

Hej mina vänner! Har varit hos pappa nu i början av veckan och har haft datorn hemma hos mamma, därav har det blivit lite låg bloggning och på grund av jobb. Efter promenaden hem från jobbet idag så skrev jag handlingslista och åkte och handlade samt en sväng förbi systemet. Sen har jag stått och lagat mat sen dess. Gjorde 2 maträtter bara för att få ett litet lager med matlådor, så jag inte kommer måste laga mat exakt varje dag. Idag blev det bacon inlindad kyckling fylld med philiadelphiaost som serveras med blomkålsmos samt LCHF-Crêps med lök,champinjon och skink fyllning. Fick frågan lite om man jag äter nu och där har ni två maträtter, vill ni ha något recept så hojta till! 
 
Charmen att måste märka matlådorna,annars finns
det risk att någon annan äter upp det! ;)

Nydala

Idag blev det Nydala med Carro innan jobbet. Man måste ju passa på och åka till stranden medan det är fint väder!


En dag på stranden

Idag har solen och värmen äntligen kommit tillbaka till Umeå. Så det blev en dag på stranden med fina Elin. Så himla skönt förutom all sand som yrde på grund av blåsten. Hoppas detta väder håller i sig nu, så vi får den sista sommaren! Nu är det även bara en månad kvar till Playa del palma och Mallorca, längtar!


Första veckan med LCHF

Hej mina vänner! Har inte riktigt hunnit blogga idag och tänkte bara snabbt dela med mig av resultaten av första veckan med LCHF. Är himla nöjd, riktigt bra resultat efter bara en vecka av att få äta god mat! Blir nog inte lika bra resultat nästa vecka då jag kommer fuska lite på fredagskvällen då jag ska bort på inflyttningsfest!

Vikt: -2,1kg
Mage: -3cm
Lår: -2cm
Arm: -1cm


You gotta get up and try, and try, and try

Var duktig och tog mig ut på en powerwalk ikväll, stod mellan det eller hemma gym men kände för att rensa hjärna lite. Hade totalt glömt bort hur jobbigt det är att powerwalka, hade siktat in mig på milen och tänkte fan i mig inte ge upp trots att jag bara ville lägga mig ner och dö. Höll flera gånger på att ta den kortare vägen men bet ihop och kämpade vidare och nu känns det så jävla bra trots att jag är helt lam i mina ben. Träningvärk imorgon?!? Blir spännande och se om jag tar mig till jobbet imorgon samt vad vågen visar, imorgon har 1 vecka gått! 
 
Pink's låttext "you gotta get up and try, and try, and try" ekade i mitt huvud!

Kosta vad det kosta vill

Får ju inte glömma bort att visa min nya älsklingar som jag köpte nere på Tivolit i Köpenhamn och som jag blev kär i vid första ögonkastet. En tvålpump och en tandbortshållare. Inte varje dag mitt hjärta bultar för något sådant, så ni kanske förstår varför jag var tvungen att köpa dom. Dom var äckligt dyra men det var dom värd, så himla vackra. Får en sån lyxig känsla, längtar tills dom ska få bryda mitt egna badrum! 
 
La tandborsthållaren ner för att ni skulle kunna se locket! Snygga va? Helt såld!

Helkroppsbild, före och efter

Anonym
Duktigt gjort! men kan du inte visa helkroppsbilder på före och efter? skulle vara kul att se:)
 
Svar: Tack så hemskt mycket! Dock har jag jätte svårt att se det själv när jag tittar mig i spegel, ser ingen skillnad alls faktiskt. Vilket nästan är hemskt! Eller nästa, det är hemst! Att jag ska måsta sätta ihop en gammal bild med en ny för att se att det har hänt grejer och att det är en rätt stor skillnad på hur jag ser ut nu och hur jag såg ut. Tänk att man kan bli så blind! Har dock stått rätt still i vikten (förutom nu dom sista sommar veckorna men det ha jag snart gått ner igen) vilket jag är otroligt stolt över. Att jag har lyckats hålla mig stabil och inte gått upp alltihopa. Tog en bild igår på jobbet och jämförde igen, lite bättre då jag har ett vitt linne nu. Har tyvärr bara samma före-bild som sist. 
 

Hem och i säng

Efter jobbet så ställde jag mig direkt i köket och började hacka sallad så jag har något till morgondagens lunch samt middag. Kommer aldrig tröttna på fetaost sallad, det är så jäkla gott och det passar till allt. Skulle i princip enbart kunna leva på det. Yumm! Nu har jag precis krypit ner i sängen med min lilla bebis som är lika mysig som alltid. Nämen, ett avsnitt av Grey's och sen är det dags att sova så jag kommer upp för jobb imorgon. Puss på er! 

Vart tog sommaren vägen?

Hej! Tänkte bara slinka in och säga att bloggningen blir lite låg idag då jag jobbar långpass idag och slutar inte förrän 21 ikväll. Sen måste jag bara kommentera vädret! Vad fan händer?! Det är ju faktiskt juli och det ska vara sommar fortfarande...


Fredags dejt

Blev fredags dejt med gymmet ikväll, känns verkligen att man inte hållit i träningen på ett tag. Orkar fasen inte ett skit men det är vi på gång att ändra på nu. Back on track! Dock känns det alltid så extra skönt efter att man svettats sönder på gymmet en fredagskväll medan alla andra är ute och super! Sen är det också så himla lugnt på gymmet, så sjukt skönt! 

 


Fyllt på spritförrådet

När man åker till Danmark så kommer man ju självklart hem med alkohol. Skulle kännas dumt att komma tomhänt när det är så jäkla billigt. Trodde faktiskt inte att det skulle vara så stor skillnad på priset, men dra och häpna! Dock varierade priserna beroende på vilken butik man var i, men det är ju rätt normalt. Innan vi lämnade landet åkte vi förbi någon "sprit-shop" och handlade en del, hade redan köpt lite innan på typ "Ica" där man fick glas med på köpet. Hade totalt 10 flaskor varav en liten flaska med mig hem i resväskan. Dock överlevde en inte hela resan hem men blev ändå sjukt imponerade att inte fler gick sönder med tanke på hur jag hade packat. Jag hade inte direkt tid att linda in flaskorna i något. Sen rymdes tyvärr inte pappas present i resväskan så han får den sen när Per kommer om cirka en månad. Den som väntar på något gott... ;)
 
0,7l jäger med 4 shotglas som ska frysas
En flaska Dooley's med 6st likörglas
Sourz Rasberry, Sourz Apple, Turkisk peppar shot, 1l Absolut och Tequila

Skönt att få ut det!

Det är skönt att man har människor runt omkring än som förstår en och som man kan prata med och ta ut lite agrutioner på. Tack för det, det behövdes. Du vet vem du är! ♥ Nu känns det bättre och hade nu tänkt börja med maten, det står tacogratäng på kvällen meny. Tänkte även prova att ha i lite stekt svamp och lök istället för "naturell" köttfärs, blir spännande! 

Sephora

Blev sjukt bevsiken på klädesbutikerna nere i Danmark. Var i skandinaviens största shoppingcenter och hittar inga kläder förutom på butikerna som vi har här hemma i Umeå. KUL?!? Som tur så sviker aldrig Sephora! Blev dock inte så mycket där inne, blev en dusch-gelè, en liten parfym att ha i handväskan, en glasfil, en nya concealer pensel, en ny puderborste och en ny kabuki-borste. Om vi säger såhär, skulle Lisa (min gamla sminklärare) se min gamla borstar av dom jag köpt nya så skulle hon inte vara glad. ;) Dom har lixom typ gått av, så går det när man inte tar hand om sina borstar. Dock ska jag slita vidare på mina gamla för eget bruk och låta mina nya vänta tills dom gamla är inte går att använda längre.
 

Redan gett resultat

Efter lunchen idag så tog jag bilen hem till Carro en stund. Blev snack om allting mellan himmel och jord och så lärde jag henne göra min magiska tacopaj, som faktisktt är väldigt omtyckt bland mina vänner! ;) Efter det drog jag och mamma på Ica Maxi så jag shoppade på mig ett lite lager av mat till dieten/min nya lisstil. Går så himla bra, äter så fruktansvärt god mat och så har det till och med redan gett lite resultat (på bara 4 dagar) då jag råkade smita upp på vågen imorse, men resultaten får ni inte förrän veckan har gått. Ska lägga upp det jag shoppade i Danmark lite senare också!
 

Glas(s)igt!

Kom precis hem från en liten runda på Expo tillsammans med mamma. Kände att det var dags att utnyttja presentkortet som jag fick av mina bästa i födelsedagspresent. Tänkte framåt och passade på att köpa massa glas till framtiden och min egna framtida lya. Det bliv vinglas för både rött- och vittvin, ölglas, whiskeyglas, drinkglas, likörglas och vanliga vardagsglas. Riktigt nöjd, blev mycket fint för pengar! Tack, finaste ni! ♥
 

Breakfast


Staying in bed

Godmorgon mina vänner! Idag är en dag då man vaknar upp och känner att man inte vill stiga upp på hela dagen, utan bara ligga kvar i sängen. Så jag ligger kvar, en liten stund till...


She's not me

 

LCHF

Har inte nämnt det här på bloggen men i måndags så började jag med en ny diet. Ska prova på LCHF-metoden nu och ett tag framöver. Ska bli sjukt spännande och se om den ger några resultat sen längre fram. Än så länge så diggar jag den, man får ju äta allting som är gott! Mamma hittade även en bok om dieten med massa recept när hon städade nere i källaren igår. Jag är så sjukt peppad och laddad! 
 

Danmark!

I bilen på väg ner mot Danmark och Köpenhamn
Öresundsbron 
Hemma hos några släktingar till Per och hans pappa där vi grillade och åt mat i typ 4 timmar, skojar inte! Och så jag fick en ny kompis!♥
Ni anar inte hur stor deras korvar var, jag orkade äta bara halva!
Danskt winerbröd med chokolade! ;)
Blev lite gungbräda på campingen innan vi gick till affären! ;)
Så sjukt snygga och lena flaskor, men dock var smaken inte lika god...
Det blev kortspel varje kväll, här spelar vi 500 med jokrar (dåliga kort?!?!) ;)

Grillning ute i ingenstans

Efter att vi varit på Kolmården så och åkte vi hem en liten snabbis sedan packade vi bilen och åkte ut på till jätte mysigt ställe för att grilla och fiska lite. Dock blev det inte så mycket fisk, jag och Roger fick upp en liten mört var. 
 

Vill kunna le igen!

Precis varit på sjukhuset och satt tillbaka lite ståltrådar och skit på plats i munnen som har lossnat och som jag har fått spottat ut. Åh, vad jag längtar till operationen nu! Är så jävla less på den här skiten, ge mig mina tänder och mitt leende. NU, tack!


Kolmården

Här kommer det en bildbomb från Kolmården som Per "överraskade" mig med då jag aldrig varit där och har alltid velat åka dit, så jag, Per, hans mamma Elisabeth och Roger åkte dit. Dock så hade jag inte så mycket batteri på mobilen så efter delfin showen, (som var sjukt jäkla bra och snyggt gjord!) så kunde jag inte fotografera något mer men lyckades fota ganska mycket ändå! 
 
 

Min börs

 Anonym
Vars har du köpt börsen?:) skitsnygg!
 
Svar: Visst är den snygg! Blev kär i första ögonkastet och var bara tvungen att köpa den. Älskar modellen och hade en likadan innan fast i en annan färg och utan nitar. Den finns i många olika färger (med nitar finns endast i svart) och ni hittar dom på Monki.
 
 

Hemma

Hej mina vänner! Nu är jag tillbaka på svenskmark och tillbaka hemma i Umeå efter en kort vistelse i Linköping och sen vidare till Danmark med pojkvännen och hans pappa. Försökte fakiskt mobilblogga där nere men wifin som vi köpte på campingen var så jäkla dålig så det gick inte att ladda upp bilderna och då fick det vara. Ska dock försöka bättra mig med bloggningen, ska ladda upp bilderna från både Linköping, Kålmården och Danmark nu (det lilla jag fotade) och sen ska jag fota det som shoppades. Blir en helt del bilderna nu! Sounds god, huh? ;)

På vägen mot Danmark!


Första semester dagen

Igår 06:50 så tog jag och pojkvännen planet ner mot Stockholm och Linköping, blev en lång dag men hann med massor då vi var i Linköping vid elva tiden. Vi började med att spela minigolf ute vid bergsslussar, så otroligt fint där! Sen blev det att göra lite ärenden och sen hem och powernapa lite innan det blev dags för att göra sig i ordning för lite festligheter hos palm. Där det blev go middag, ölspel, beerpong och poker (notera att jag vann!). Har så sjukt roligt med detta gäng varje gång. Tack för igår!

 


Master chef!

Förlåt mina vänner men har verkligen inte haft något sug/någon lust att blogga den senaste tiden! I tisdag kom pojkvännen upp så har jobbat, så jag har haft det fullt upp. Är på jobbet just nu och jobbar mitt sista pass innan jag går på min enda veckas semester. Så skönt! Igår blev det hemma mys med go middag och film. Det blev inbakad fläskfilé med fetaost sallad, blev äckligt gott! Var första gången jag lagade det och det blev riktigt lyckat! Mumma!


RSS 2.0