Packar upp i mitt nya rum och har precis l...

foto0519 (MMS)

Packar upp i mitt nya rum och har precis lyckats leta reda på några lampor. Plågas även med att inte ha något internet, kill me!


Tackar piteå för en kung helg och rullar n...

foto0518 (MMS)

Tackar piteå för en kung helg och rullar nu hem till sköna umeå!


It dosen't matter if your black or white!

foto0516 (MMS)

It dosen't matter if your black or white!


Efter virvelvinden och jag känner mig som ...

foto0511 (MMS)

Efter virvelvinden och jag känner mig som en ny människa! I'm going wild!


Förfest på ett av dom finaste ställen jag ...

foto0510 (MMS)

Förfest på ett av dom finaste ställen jag varit på, hey ho lets go!


Comfort

I tisdags då vi var på taket så spelade min brors kompis Johan Bäckström in en musikvideo till en av hans låtar. Jag har en favorit och det är den här när han rappar till Alors on danse, fett skön!


Comfort - Alors on danse

Fest i hela piteå!

foto0509 (MMS)

Fest i hela piteå!


Inväntar middag, vad gör vi? Nu kör vi!

foto0506 (MMS)

Inväntar middag, vad gör vi? Nu kör vi!


Tack, elin!♥

I tisdags när jag var hemma hos Elin så fick jag tre(fyra) försenade födelsedagspresent. Jag älskar paket så jag blev super glad och jag blev super nöjd. Fick ett helt startkit från DAHL (så jag är redo att börja jobba när ni vill ha mig!), en t-shirt och ett halsband! Och vi får icket glömma det legendariska fotot, tack så hemskt mycket fina du!♥


Lite små segt efter gårdagen men snart är ...

foto0498 (MMS)

Lite små segt efter gårdagen men snart är det dags att börja dra igång igen! ;)


Grå eller rosa?

Härom dagen så hade jag stora problem med att välja vilken färg på tröjan jag skulle köpa. Det slutade med att det blev den här i grått. Men den i cerisrosa får också gärna bli min men min ekonomi är lite för svag för kläder nu under en tid framöver. Daim! 199 kronor gick iaf denna hem för från Lindex.


Nekade från havsbadet då det var åldersgrä...

foto0494 (MMS)

Nekade från havsbadet då det var åldersgräns på 30 så vi letade vidare och kom till gläntan istället. Nu blir det frukost på playan, vi hörs!


On the road!

foto0493 (MMS)

On the road!


Bye bye!

Väskan är packad och jag sitter nu och spenderar mina sista minuter och timmar i lägenheten med att tagga sönder till Piteå. Helgen kommer bli grym och när man kommer hem så har man ett nytt hem. AWESOME! Bloggen kommer få lida i helgen men ska försöka mobil blogga och kanske slänga iväg något inlägg där borta. Bilder från helgen får ni se sen när i am back home! HARE GÖTT allesammans, för vi kommer ROCKA där borta! SEE YOU!


Ursäkta, men kan du flytta på dig? Typ nu ...

foto0492 (MMS)

Ursäkta, men kan du flytta på dig? Typ nu tack!


Tonight tonight


Face mask

Kör på extra mycket solskydd idag, känns som det behövs. Man vill ju inte bränna sig! ;)



Järn

Just nu så går jag på järntabletter, inte det godaste och inte det fräschaste. Nu ska jag vara super mysig och säga att ni kan ju gissa vilken färg poopet blir av dessa. Gotjej! Ville bara dela med mig lite, tråkigt att hålla det för sig själv ju! ;)


Taket tonight

Sitter just nu och tar ett glas hemma hos Elin. Medans hon springer runt och provar kläder så rockar jag DJ med en hög sköna hits! Sen står taket på schemat och så piteå imorgon. Jotack, jag lever och mår!


Här lossnar det grejor!

Nämen titta vad som ramla ut ur munnen... bah skrot alltihop!


Beslutångest..

Gud vilken jävla beslutångest jag fick inne på Lindex. Har aldrig haft så stora problem med att välja vilken färg jag ska ta, haha! Tillslut så bestämde jag mig iaf (fortfarande osäker dock) för en. Visar er självklart senare vad påsarna innehåller. :)


Schtaaaaan

Rullar in mot stan för lite små ärenden! See you, LATER!



Håller inte måttet

Vädret skulle ju självklart inte hålla måttet när jag var sugen på att ligga ute och pressa. Då drar vi över till plan två, en sväng på stan men först ska jag duscha och fräscha till mig. Känner mig bokstavligt talat as äcklig, ni vill verkligen inte se mig, haha!

I spit on your grave

Man märker att jag har semester här på bloggen. Segare tror jag aldrig att den har varit faktiskt men ska försöka bättre mig lite granna. :) Efter att jag varit och tappat blod så blev det middag på kina. Mycket gott och där passar ordet matkoma mycket bra in. Skulle inte ens få ner några ynka riskorn efter den där måltiden, jisses amalia. Blir en sväng på löpbandet imorgon för det. Sen blev det kortspel här hemma hos familjen Jonsson, gick inte lika bra som igår då jag kammade hem skiten. Gick lite mer tvärtom idag, haha! Och nu blir det film för min del och vi kör på skräck, perfekt! ;) 


Då var man 4,5dl fattigare och en skål rik...

foto0475 (MMS)

Då var man 4,5dl fattigare och en skål rikare!


I haven't told you guys..

Men jag blev förfrågad om att följa med till Piteå för några dagar sedan. Så på onsdagkväll bär det av, kommer bli grymt jävla skoj! :D TAGGAD TJEJ!


Breakfast

Ingen dålig start på dagen!


Lika som bär?


På lördag går flyttlasset!


Skönt väder...

Satan i gatan, var det bara jag som vaknade vid tio och trodde att åska var precis ovanför mitt huvud? Jävlar det det bullra! Alltså, jag vakna utav den? Sjukt! I detta skit väder så finns det ju inte så mycket att göra så idag blir det rå lugnt. Typ sängen hela dagen med lite film, inte helt fel det heller ibland! :)


Efter lite jobb som rockande bartender så ...

foto0473 (MMS)

Efter lite jobb som rockande bartender så lyxar vi till det!


23 Juli

GODmorgon, jag har sovit fantastiskt skönt inatt. Idag/ikväll blir det lite småjobb så min update kommer suga balle men det kanske kommer något inlägg från mobilen om vi har tur. Vi får se, vi får se. Min mage skriker efter mat så nu väntar frukost! Bjuder på en mycket stilig bild från fotbollsträningen i tisdags. Ja, jag stor bjuuuuuder!


Oj, justja!

Haha, glömde totalt bort att jag hade en blogg. Kom på mig själv nu när jag gick upp för trappen för att hoppa i säng. Kopplat bort typ precis allt nu när jag äntligen får vara ledig, finns inga måsten. Jag svävar på rosa molm! Taggad på typ allt nu, taggar satan tills jag och brudarna lämnar landet! Gud så jävla kul vi ska ha och brun ska jag bli! ;) Ikväll så har jag färgat Kajsakarins hår, hoppas det blev bra att du är nöjd snuttis. Sen har det blivit häng ute på bron med la familj och grannarna. Ytterst trevligt! Nu ska jag sova och det ska jag göra länge. Natti!


Otursdagen?

Semester i all ära men den här sista arbetsdagen blev den allra värsta. Har inte haft tur för fem öre idag så om det skulle börja blixtra nu så skulle den utan tvekan hitta av mig. Så bra flyter det på idag, haha! Började med att försova mig, på SISTA dagen. Det jobbiga är att igår när jag la mig i sängen så var jag så nöjd över att jag inte försovit mig en enda dad under dessa 5 veckor och så inträfffar det idag. Vad är oddsen? Sen flyter väl den mesta på under dagen, så som det brukar göra förrän till slutet. BANG! Ska tömma och rengöra diskmaskinen som jag alltid gör innan jag far och gör precis likadant som jag alltid gjort. När jag håller på tömma den så ser jag hur det börja komma en jävla massa vatten på golvet, värsta vågen. Näe, då har det tydligen blivit stopp i avloppet och allt vatten från diskmaskinen hamnar då på golvet. Skämtar inte, minst typ 50 liter om inte mer. Jossan in panic, minst sagt! Fick iaf ordning på allt tillslut men gud så pinsam dag. Måste ju gjort super bra intryck idag, vill bara gömma mig bakom kudden. Blev iaf glad när jag kom in i disken imorse och såg den goa lilla lapp från, Helen. Tänkt vad något så litet kan göra en så glad! :)


NU TAR JAG SEMESTER/SOMMARLOV

Nu är jag FRI, FRI, FRI och har äntligen fått semester/sommarlov! Jag är super tacksam för det jobb jag har haft, det har varit helt underbart kanonigt bra, haha! Lite ensamt då och då men, tur att man är lättroad! Mina arbetstider har varit super trots att det har varit riktigt kämpigt med att stiga upp halv sex varje morgon. Jobbet har varit kalas och jag är super nöjd! Jag har absolut inget att klaga på. Så nu tackar jag och bockar för mig sjukhuset!


Sleeeeepy

Nu ska jag ladda med sömn inför morgondagens sista arbetsdag. Känns helt obegripligt men fantastiskt skönt! Nu ska jag släcka ögonen för att sova min sista natt i lägenheten, oj så wierd det känns! Godnatt mina vänner!


Äntligen klar

Så, nu är jag äntligen klar och har packat ner dryga 10 år kartonger. Precis allt är borta förrutom mitt smink i stort sätt. Till och med kläderna lever numera i kartonger. Nu inväntar jag på ett ledigt badrum sen ska jag göra mig iordning för sängen, JAG ÄR TRÖTT! I natt ska jag sova som en prinsessa då det blir min sista natt i detta rum och i denna lägenhet!


Lämnat lite stuff

Kom precis hem igen efter en liten snabb runda förbi ica och huset för att lämna lite av mina saker i garaget. Lite saker (så som tavlor, speglar osv.) som vi är rädda för att de gå sönder när grabbarna ska bära och flytta allt. Nu ska jag fortsätta med att packa ner allt, snart är mitt rum så gott som helt tomt.


Vår just nu bokstavligt talat skit fula garageport ska bli vit, den är så äckligt ful nu så jag vill bara dö. Kan typ knappt titta på den! Har kommenterat den varje gång jag varit till huset, till och med när vi var på visningen första gången!


Det ena efter det andra


21 Juli

Kom hem för jobbet för ett tag sen och imorgon är det sista dagen. Äntligen så ska jag få ta del av sommarlovet med, gaaalet så underbart! Nu ska jag ta och packa ner det sista från mitt rum då jag drar till pappa imorgon och lär stanna där till flytten blir av. Tomt ska det bli!


Näst sista dagen


Två från helgen

Snodde två bilder från Olivia från facebook sen när vi var och käkade på Allstar i lördags och med det säger jag godnatt! :)


Going out

Sticker ut på en liten promenad, är inte på något vidare socialt humör idag känner jag. Därav den fantastiska uppdateringen. Time to go out, blir att rå dunka musik i öronen, gillas skarpt!


Sen en tid tillbaka


20 Juli

Har legat ute och solat i princip sen jag slutade jobbet. Det blev två timmar och i mesta dels fokus på ryggen, skönt! Får dock lite dåligt tålamod när jag inte får någon färg, IRRI! Tänkte bara skriva några rader och berätta att jag lever, för nu kallar maten!


Soccer

Så då är man tillbaka efter har varit på första träningen sen vårt uppehåll. Trodde inte jag skulle säga detta men det känns faktiskt bra att vara igång igen! Pajjas Elin fotade sönder mig så får se om det dyker upp några heta fotbollsbilder senare. Nu ska jag duscha och sen slagga, 3 dagar kvar. 72 timmar, håll ut!

Träningsdressen

Haha, här har vi min nya träningsdress. Mamma fick den när hon var i min ålder, alltså 18 bast. Så den här tröjan (och byxorna, orkar inte fota dem) är alltså 28 år gammal, den ni! Och nu ska jag ha den när jag ska ut och träna, så ser ni något rosa och stekigt så är det jag! ;)


Ja, jag stortrivs!

foto0429 (MMS)

Ja, jag stortrivs!


Äntligen kan jag

Kom hem för en liten stund sedan och drog på mig bikinin på en gång. Nu ska jag ut och pressa dom sista soltimmarna!

Har nyligen fått kanon beröm här på jobbet...

foto0426 (MMS)

Har nyligen fått kanon beröm här på jobbet, det gör mig så himla glad! :) 3 och en halv dag to go, sen semester! Tummen upp!


Sex and...

Kvällen har jag spenderat med Elin och mitt älskade Sex and the city. Hamnade dock i chock när kvinnan säger att hon aldrig har sett den andra filmen. Mitt hjärtat stannade typ, så det är det vi har sysselsatt kvällen med. Otroligt skönt. Nu är det bedtime och kartongen står fortfarande tom på mitt golv, jag har inte visat min nygamla joggingdress från stugan och inte heller fixat angående frågan om hur jag lockat håtet. Bra där Josef! Det kommer, det kommer men först ska jag har lite sömn. Tack och bock!


Kalles

Tänkte försöka snara ner lite mer grejor i kartonger nu lite snabbt innan Elin dyker förbi en stund. Tanken slog mig att det är nästa helg vi flyttar och jag vill hinna få bort det mesta innan jag får semester så nu ska allt "mellanting" som jag använder ner i kartonger. Snart är det fan ingenting kvar, haha!


Mask

Direkt efter jobbet så fick jag besök av två goa brudar, så roligt att ni dök förbi! :) Idag så fick jag även hem ett litet paket med fler ansikstmasker. Dom kom ypperligt passande då min hud har brakat ihop och blivit bajs dålig. Så en åker på redan ikväll, det blir prima ballerina!


17 Juli

Nu ska jag vara sådär olidligt tråkig och typ gå och lägga mig. Trött är förnamnet, har gäspat konstant sedan klockan ringde idag och jag behöver all sömn jag kan få. För imorgon går jag in på min sista arbetsvecka och sen är jag ledig. Only five days to go now! Från stugan fick jag även med mig mammas gamla träningsdress som är seriöst 30 år gammal. Den är numera min och den ska användas när jag ska börja med mina prommisar nästa vecka, blir greatan. Ni får se skönheten imorgon, haha! ;)


Bjuder en kramgo bild på mig och baby


Min dag i bilder


I bilen på väg till Örträsk

Jag lyssnade på min musik och Urban fick radio med P4, då var båda nöjda och glada!

Framme och fick med mig feta moln och blåst på köpet, jag som inte hade någon kofta med mig! Det blev fett kallt!

Redo för lite action på scen

Efter teatern så blev det palt

Och på vägen hem så blev det några avsnitt av Two and a half men


Not over you


Allstar

Igår blev det go middag på Allstar innan vi drog igång kvällen som skulle bli legendarisk, eller vad sa vi brudar? Nog blev den nått att komma ihåg iaf. Speciellt inne på Allstar, vad sägs om kassler? ;) Efter Allstar drog vi på förfest där det var ett härligt gäng brudar innan vi rullad tillbaka till stan och 5ive. Där blev det bland annat spaning tillsammans med Rasmus, haha JAG DÖR! Haha, tack för kvällen alla inblandade! :)


Sandra och Olivia

Jag och Amandra


På plats och teatern är i full gång!:) mor...

foto0412 (MMS)

På plats och teatern är i full gång!:) morfar har precis tagit plats på scen, kan inte bli annat än succé! ;)


Örträsk

Nu ska jag sätta mig i bilen för att dra mig upp mot Lappland och Örträsk. Vi hörs när jag är back home again! :)


Jag har tur med vädret!

Nämen idag funkar det med att ha kanon jävla väder bara för att Josefine inte har möjlighet att ligga ute i solen. Vad är det här för jävla skit! För idag ska jag sitta i en varm bil till Örträsk för att se Moffes teater. JAG VILL SOLA!

My destiny


It's time

Känner för att köra på gult, vi får se hur detta kommer sluta! :)


Kuuul..

Jag vaknar till och ser att klockan i elva. Får världens ryck och ska ut ch sola, springer ut till köket mot balkongen och blir djupt besviken. När jag äntligen kan och har tid att ligga ute och pressa, näe då är skit väder. Why god, why? Jahapp, what to do now lixom?


Hemmakväll

Ikväll blir det lugna puckar för min del. Det hade jag inte riktigt planerat men det ska bli riktigt skönt för jag är helt slut även fast jag själv inte vill inse det själv. Har sovit alldeles för lite dem senaste veckorna och det börjar kännas i både kropp och själ måste jag säga. Laddar upp med filmer och nu ska jag på förbi ica en sväng för något tilltugg. För det är jag faktiskt värd! ;)


Två snabba!

Anonym
om 13 Juli:
vart ska ni flytta?

Svar:
Vi ska flytta till Öst Teg/ Söderslätt. Så i slutet av denna månad så lämnar vi fina Böleäng för att bosätta oss på Ringvägen! :)


Anonym om Betalat och klart! Alanya here we come! ;):
NÄÄÄÄÄR? :D:D:D

Svar:
Fredagen den 19 Augusti så lyfter jag och mina fyra pang brudar från Övik för en vecka i underbara Alanya. Can't wait! Äntligen, får jag åka "hem" igen! (HAHA!) ;) 


Friday, i'm in love!

Sitter på balkongen och njuter av att det äntligen är heeeeeelg!


Jobbet går fint och jag har startat nedräk...

foto0396 (MMS)

Jobbet går fint och jag har startat nedräkning till helgen, 3 och 45 minuter kvar! Vad ska ni hitta på idag?:)


Ny start!

Känns skönt att vara tillbaka i sin egna säng (men jag kommer sakna dubbelsängen, ofantligt skön!) och att jag går på min sista helg imorgon innan semester. Fan vad jag tjatar men ni anar inte hur mycket jag längtar efter den där semester. Finns fan inte på världskartan. Jag vill kunna få tillbaka mitt sociala liv och komma igång med träningen, man hinner/orkar fan inte det när man ska upp så tidigt. Jodå, man hinner sprida mycket planer på jobbet förstår ni. Jag ska ta mig i kragen och ta tag i träningen (blir perfekt nu när vi ska flytta, vi börjar om allt på nytt) och detta ska fan hålla i sig. Ber nu om hjälp av mina finfina och älskade vänner att pusha mig, riktigt jävligt hårt. För det behövs! Godnatt alla fina!


Empty wall, nr.2

Fick världens ryck eller kanske snarare panik när jag såg hur tomt det var i mammas rum så jag slet ner klistermärkerna från väggen. Och oj, det blev tomt. Ser fruktansvärt naket ut måste jag säga och i helgen ska jag nog börja packa ner det sista i kartonger också så är det gjort för när jag får semester nästa vecka, då ska jag ha semester! ;)


Våghals

Köpte mig två förfest spel idag. Eller två och två, en och samma fast en 1a och en 2a. Haha! ;) Nu jävlar girls, dem här ska användas nästan gång, så tidigt som typ i helgen?! Eller vad säger ni? ;)


Tack!

Kommer hem (efter har bokat resan till turkeeeeey, YAY!) och hittar ett brev på sängen. Det var från Emilies mami och i det fanns det ett biokort som tack för att jag hjälpte till och "jobbade" men det hade du absolut inte behövt. Var så himla kul att få vara där och sen så hjälper jag mer än gärna till om det behövs! Tack, ska du ha! :) Nå, någon som vill gå på bio? ;)


Betalat och klart! Alanya here we come! ;)

foto0399 (MMS)

Betalat och klart! Alanya here we come! ;)


Sweet dreams


Shoes

Köpte mig ett par nya skor när jag var på stan idag. Eller jag fick dem rättare sagt. Älskar presentkort! ;) Ville ha ett par nya bekväma klackar. Vill även ha ett par nya riktiga killer heels men det får jag fortsätta leta efter. Jag hittade iaf ett par bekväma inne på skopunkten på rean, endast 149 rikstaler.


Dinner

Sticker iväg till Sandra nu för lite middag men några brudar, mys!

Hearts in the air


13 Juli

Kom precis hem itll kära böleäng med ett stort paket till mor och möts av typ 40 kartonger i hallen. Det kändes riktigt konstigt, det är fan inte länge kvar innan det bär av. Näe, hörrni! Nu ska jag narpa åt mig något från fikat!


Grattis mamma

Grattis på födelsedagen min älskade lilla mami! Det vankas en liten present sen när jag kommer hem, hihi!


Have I told you latley that i love you? I do, I really do!


Hard work work


Godnatt världen


På balkongen

Sitter på balkongen och kyler av mig. Ni anar inte hur mycket värme den här lägenheten drar åt sig, helt sinnes. Dock kanske lite väl kyligt för att sitta i linne och shorts men jag fryser gärna. Självklart så har jag lite sällskap här ute, denna lilla rackare följer mig vart jag än går. Hon klättrade till och med upp på mig idag, skönt? Njäe! Dom är ju för go, kommer sakna dom små rackarna. Väskorna är packade och står vid dörren i väntan på att mamma ska komma och hämta dem. Sista natten i lägenheten ikväll, känns lite konstigt då det känns lite som mitt hem numera. Orden känn dig som hemma satt sig verkligen kan man som säga!


Den som väntar på något..

Väntar på klartecken från Elin, då blire middag nere på staden!


Banken

Efter jobbet så rullade jag direkt till banken där det blev lite fix med min fond och min spax. Börjar även nu förstså mig lite på vad allt innebär, haha! I början satt jag som ett jävla frågetecken. Måste ju vara generna från bror som börjar göra sitt! ;)


Tonight


Fm Satic - Tonight

Stupid girl

Är det inte kokhett så är det 15 pers på Waynes uteservering och är det inte det så är det mås jävlarna som skriker. Kan det inte bara vara tyst, snälla jag vill sova!!!!


Cryin in the rain



Rent hus

Dammsugit och torkat alla golven i lägenheten. Nu blir det att svalka sig med en kall dusch, sen lite middag innan vi fortsätter med storstädning. Ibland är jag bara för duktig!


Gör något du med!

Kom hem bara för en liten stund sedan efter ha suttit och väntat på bloccentralen efter jobbet. Jajebus, jag ska bli blodgivare (om jag nu blir godkänd förstås). Så idag har jag varit där och lämnat lite prover och sådär, skulle egentligen göra det förra veckan men då glömde jag leget. Känns bra att göra en god gärning och kunna vara med attt rädda liv. Jag vill egentligen också vara världsförälder men det är jag för fattig för än så länge, så vi tar en sak i taget! Gör något du med! :)


CP-kamera

Haha, ni anar inte hur konstig min kamera har varit ikväll. Har inte använt den på flera dagar och nu tog jag fram dem bara för att kika på den typ. Sätter på den och den är alldeles suddig. Startade om. Fortfarande suddig. Zoomar in och då blir den bra!? Zoomar tillbaka och då blir den suddig. Tänkte jahaa, då får jag väl fara och köpa mig en ny. Sätter på den igen och då funkar den som vanligt igen. Så jävla sjukt!


Tummen upp


Varför ska jag alltid förstöra bilderna? Varför kan jag inte se någerlunda söt ut på någon bild? Det är fan tragiskt!


Bästa på länge!

Oj, vilken jävla rolig kväll det var igår. Bästa på riktigt jävla länge, om fan inte den bästa någonsin! Galet! Har tyvärr noll bilder att bjuda på från helgen då jag glömde kameran båda dagarna. Duktigt! Är nu iaf hemma på böleäng för att käka middag hos far lite senare efter Jontes match. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och fräscha till mig, jag luktar icke godis om vi säger så men om en kvart i will do! ;)


Vi kör!

Jag lever och jag har ingen datortid! Vi hörs när vi hörs mina lovers, UTGÅNG ikväll! Ses i d-d-d-d-d-dimman!

Är det fest så är det! Har precis smakat h...

foto0370 (MMS)

Är det fest så är det! Har precis smakat hot shots för första gången i mitt liv, fett gott! ;)


Rain over me

Pitbull ft. Marc Anthony - Rain over meft. Marc Anthony

8 Juli

10 arbetsdagar kvar, det börja ta sig! Är nu här i lägenheten lite snabbt innan jag ska dra till mamma för att hämta lite grejor och sedan sticker jag iväg till Carro för att sedan senare ikväll dra på vännesdagarna. Så bloggningen idag kommer bokstavligt talat, suga kuk men det får ni ta. Den har ju i och för sig inte varit så jävla mycket bättre dom senaste veckorna!

SNART!

Dagen och kvällen har jag spenderat med fina Carro. Började med att ligga ute i solen och njuta och sen pallrade vi oss till Rhodos där det blev middag och sen träffade vi Elin och Lina över en glass och så slutade vi med en solning. WOHO, så gått som klart angående utlandet också (nästan)! JAG ÄR TAGGAD! Helg imorgon på det, top notch!


Snabb mys på kajen där det var dans innan vi drog iväg!


7 Juli

Idag har jag skratta åt hur jävla klantig jag har varit. Började med att jag kunde ta bort något som jag precis ställt fram och sen så sprutade jag citronsåpa i ögat och sen så brände jag 3 fingrar. Ibland undra jag vad fan jag sysslar med, haha! Nu inväntar jag Carro, sen ska vi gå och lägga oss någonstans och soooooola!


När ni sover...

Nu medans ni andra ligger och sover så är jag duktig och jobbar. Har precis ställt i ordning frukosten till patienterna. Inte för att skryta men det ser rätt fint upplagt ut! ;)


Bara fakta

Internet här är inte det roligaste, så jag får inte stor lust att blogga om jag ska vara ärlig. Det bara krånglar om jag säger så. Har fått en fråga om hur jag lockar håret, kommer svara på den så fort jag har bättre internet och tagit lite bilder osv så ska jag visa. Så jag har inte missat eller dissat den frågan utan det kommer. Kul att mamma ringer och står och "rockar" framför Orup på torget och jag ligger i sängen. Vadå pensionärs varning?! Näe hörrni, nu ska jag sova. Klockan är tio i tio, det är lill lördag, det är sommarlov och jag har inget liv? Love to work!



I WANT TO GO, RIGHT NOW!

Jag vill, jag kan, jag ska. Ta mig dit nu!


Bryggan


Ligger på bryggan i solen med mami!:)

foto0361 (MMS)

Ligger på bryggan i solen med mami!:)


Sommarnatt

Haha, jag har ju totalt glömt bort att berätta om fredagskvällen. Jag var först inne på att gå ut men det suget försvann typ lika fort som det kom så jag och Carro hade en fet myskväll här hemma istället. Efter det så tog vi en liten runda med bilen och kom på idén att vi skulle fara och nakenbada. Och med oss ville vi ha Elin, vi smsade typ 500 sms var och ringde några signaler (då vi inte hade cash på mobilen), ringde på portdörren och kastade sten på fönstret och efter många om och men så märkte hon äntligen av oss och efter lite övertalan så kom hon ner. Vi var super laddade och precis när vi ska dra så startar inte Carro bil, haha! Som tur kom det en snäll man förbi på cyckeln som stannade och hjälpte oss att putta igång den. Sen bar det av till Stöcksjö där det blev nakenbad och det var årets första dopp! Haha, oj vilken kväll alltså!


Carro kastar sten på fönstret


Knölen bakom örat

nn om Knöl:
jag har en likadan... försvann den av sig själv? vad var det?

Svar:
Jag justja, den knölen hade jag nästan glömt bort, haha! Min försvann bara av sig själv men jag var livrädd för jag hade/har ingen som helst aning om vad det var eller vad det berodde på. Trodde det var typ en cancerknöl när jag hade den. Men det är nog ingeting allvarligt, din kommer säkert också försvinna inom en snar framtid!


5 Juli

Hallå där, kött och blåbär! Jobbet rullar på som vanligt, den ena dagen är den andra lik (nästan). Efter jobbet så mötte jag upp mamma som satt utanför lägenheten och så drog vi och satte oss i parken en stund innan vi gick och köpte oss varsin mjukglass. Efter det så tog vi en liten sväng förbi öst på stan för att hälsa på Frida en stund! :) Nu ska jag gå och köpa mig någon middag, undra vad vi ska slå till med idag?!


Min trogna vän på jobbet


Sommar, sommar, sommar


4 Juli

Har varit hemma på böleäng nu en stund och ska snart bege mig till lägenheten igen men ska först göra ett litet stopp på Suntan. Måste ju få fuska lite nu när man jobbar hela sommaren för någon färg måste jag ju få! :) 


Lite mer bilder från lördags

Tänkte bjuda på lite fler bilder från 50års festen, snodde dom från Emilie. Hihi!


2 veckor kvar!

Så då var man hemma ännu efter en arbetsdag och nedräkning till semester är i full gång. 14 to go! Egentligen hade jag måstat dammsuga men det har jag inte riktigt någon ork för nu så vi skjuter upp det några timmar eller dagar. Haha! Nu blir det soff häng fram tills jag ska cykla till böleäng för lite käk! :)


Christine 50år

Igår hade jag det riktigt trevligt då jag var hos på stor kalas på gamla fängelset där vi firade Emilies mamma Christine som fyllde 50 år. Där var det DJ, god mat, berörande tal och avslutades med dans på dansgolvet. Trots att vi drog ner medelålderna en aning så hade jag det riktigt kul! Vid halv ett så började vi traska in mot stan för att träffa en massa olika människor och sen avslutade vi kvällen på Max. En riktigt lyckad kväll om ni frågar mig! :)


It's not easy to be me

I can't stand to fly
I'm not that naive
I'm just out to find
The better part of me

I'm more than a bird
I'm more than a plane
I'm more than some pretty face beside a train
And it's not easy to be me

 


Icecream

Har suttit på balkonen en stund i solen och lyssnat på musik och tänkt en hel del. När man bor själv så blir det en jävla massa tänkade måste jag säga. Nu ska jag strax möta upp Elin för lite glass i solen, mys!


3 Juli

Gud vad jag har varit dålig på blogga dom senaste dagarna. Det beror på att internet här är inte det snabbaste ochdå blir jag bara irriterande när det helt plötsligt slutar fungerar och sen har jag inte riktigt haft någon lust att blogga. Just nu är det väl sisådär 80grader här inne och jag håller på att dö. Ska kolla igenom bilerna från igår och sen kommer dom dyka upp här förr eller senare! :)


50 års kalas!

Redo och klar för 50 års kalas! Lyckades självklart he smink på klänningen men jag har ingen annan jag kan byta till. Bra jobb, joss!


the bus!

Ska börja traska till vasaplan för att ta bussen hem till mor en snabbis för att hämta och lämna lite saker. Känner mig för lat för att ta cykeln. Jävlar vilket handikapp man har utan mobilen alltså, jag vet inte ens vad klockan är utan måste öppna och kolla på datorn för det. Bitter, jao!

Hennes&mauritz

Självklart så blev det lite shopping från H&M också. Tanken var att jag bara skulle köpa bhn men så råkade jag slinka förbi rean och hittade denna söta klänning som fick följa med hem. Funderar på att inviga den redan ikväll då jag ska på stor kalas! :)


Klänning 299:- 150:-

Bh 149:-


VART ÄR MIN MOBIL?

JAG DÖR! Min mobil är borta och jag har nog aldrig kännt mig mer naken, vart fan är min bebis lixom? Förhoppningsvis så är den i Carros bil men det är lite svårt att få tag på henne då jag INTE HAR NÅGON MOBIL! KILL ME!

B&B

Här har vi dom små trollen som jag numera är in charge of. Dom är super fina och jätte sociala, helt sinnes. Typ mina ideal katter som jag sa till Emmi innan dom drog. Stora, feta och super goa. Hade dock riktigt svårt att skilja på dom ibörjan då dom ser typ exakt likadana ut men nu har jag full koll! Kolla vilken fin bild jag fick på B&B (Baby och Belle) igår! Dom är ju fan så lika så dom smälter ihop! ;)


Låt mig presentera (från vänster) Baby och Belle


Käkar ute

Sticker iväg på en liten stund för lite go mat på restaurang!


"Lilla svarta"

Från stan igår så fick denna "lilla svarta" följa med mig hem i en Gina Tricot påse. 199 kronor går den lös på! 


Sa någon helg?

HEEEEEEEEEEEELG! Äntligen! Fyfan vad skönt att veta att det är ingen klocka som kommer ringa imorgonbitti, bara ingen jävel ringer! Då kommer jag koka! Träffade även lilla Frida idag på jobbet, mycket skoj! Vi måste tajma lika bra nästa fredag med, gumman! ;) Fick även lite beröm idag för dom tycker att jag gör ett sådant bra jobb. Riktigt kul att höra! :)

RSS 2.0