D.Ö.D

Hade tänkt ta det lugnt på gymmet ikväll men så blev det inte, utan det slutade istället med 9km och styrka. Ville bara dö när jag hoppade av crosstrainer, helt jävla slut...

 


Blodomloppet/Vårruset

Anonym
Ska du springa blodomloppet/vårruset? :)
 
Svar: Det är faktiskt ingenting jag tänkt på, men det ser inte ut som det just i detta nu. Men vem vet, kanske hinner ångra mig! ;)

Sommartid

Kan säga att det var riktigt tungt att stiga upp imorse och börja jobbet klockan sju. Speciellt då jag jobbade långpasset igår, den där timmen i sömnskillnad kändes må jag säga. Men inte är jag bitter, solen skiner för fulla muggar och det droppar från taket och jag fyller 20 om en vecka! 
 
Vacker soluppgång på vägen mot jobbet!

New in

Min nya sommar/vårjacka som jag köpte i måndags när jag och älsklingen var i Stockholm, kommer från Vero Moda. Me like!


Begging


Så mycket kärlek!

När jag kom fram till Linköping i fredags så möts jag av en nedsläckt lägenhet med tända ljus och fylld med massa rosenblad. Min älskling hade dukat fram på bordet och förberett middag för bara oss två och köpt 10 röda rosor som stod på köksbordet och i sovrummet, på sängen, hade han skrivit "I love you ♥" men stenar. Blev alldeles rörd! Ingen har någonsin gjort något såhär fint för mig någonsing. Jag är så otroligt lyckligt lottad, har sån underbart fin pojkvän! Jag älskar dig så mycket, Per! 
 
(Jag vet att många av er trodde att det väntades en förlovning men det har vi redan pratat om och det är inget som är aktuellt än förrän vi har bott ihop och ser att allt funkar!)
 

Långfredag

Hej mina vänner! Kom precis hem efter ett träningspass och en promenad med mamma. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för dagen. Har ju mitt löfte att sminka mig varje dag då jag är ledig för annars blir det typ aldrig av, haha! Måste ju se fräsch ut någon gång! Sen ska jag ta tag i bloggen och skriva om min underbara helg med min kärlek! 

Jag kan om jag vill!

Kom precis hem efter att ha varit och tränat efter en veckas uppehåll och fyfaaan, är helt jävla död! Var tunga 30 minuter på crosstrainer men jag lyckades puscha mig igen det och sen lite styrka på det! Heja Josefine!


Pay

Börjar dagen med att göra med att betala massa räkningar, har varit med om bättre starter på dagen! ;)


Picture


Ledtrådarna på första överraskningen

Det börjar närma sig min avfärd mot Stockholm och min slutdestination Linköping. Då jag äntligen ska få kasta mig i min älsklings famn. Sen får vi ju inte glömma överraskning nummer 1 som även sker ikväll. Kan inte sluta fundera på vad det kan vara och ledtrådarna hjälper mig ingenting! Älskling, you drive me crazy! ;) Har ni någon gissning på vad det kan vara?!? Isf, hjälp mig! ;)


Bra start på dagen!

Idag har jag äran att mysa med den här lilla killen på jobbet och efter jobbet åker jag direkt till flygplatsen mot min fina pojke. Vilken dag! ❤


Nu är det banne mig nära!

Var hos tandläkaren idag och nu ÄNTLIGEN börjar det hända grejer. En remiss är skickad och nu väntar jag bara på att kirurgen ska godkänna läget och sedan invänta operationstid. Lycka! Fick även tummen ur och ringde för att gå med i a-kassan idag, vuxenpoäng till mig! Och imorgon åker jag till hjärtat och där väntar det hela 2st överraskningar som jag har ingen aning om. Har fått några ledtrådar men dom har inte hjälp något, snarare vilselett mig mer!


Inte-gjort-ett-piss-dag

Idag har jag haft min inte-gjort-ett-piss-dag, vilket har varit otroligt skönt. Man behöver verkligen någon sån här dag då och då. Avrundade min lediga dag samt min namnsdag (grattis till mig själv!) med en ansiktsmask. Det hurrade min hy för, för den höll bokstavligen på att mögla ihop!


Fransk manikyr


Avslut

Efter att jobbat helg och varit och tränat samt övningskört så avslutar jag kvällen med lite Sex and the city och mys med min favvo!


Fredagsmys


Friday i'm in love


Hockey

Kom precis hem från hockeyn, löven vann med 4-1 mot Karlskrona. Viktigt!


Flytta

Bettan
är den framtida flytten inom en snar framtid eller är det ett allmänt hamstrande inför "sen"? :)
 
Svar: Den framtida flytten är fortfarande ett tag bort men tanken är att jag ska flytta till Linköping och till pojkvännen till hösten. Blir att söka jobb där till efter sommaren och så fort jag får ett så tar jag mitt pick och pack flyttar söderut. 

Mot träna!


Dinner

Idag efter jobbet så träffade jag upp fina Emmi för middag på Allstar, ett kärt återseende! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och det var hur trevligt som helst. Nu har vi kommit överens att det inte ska bli så lång tid till nästa gång! ;) På vägen hem så gick jag för ica, aka posten, för att hämta ut vänner boxen som jag köpt till mig själv och när jag kom hem så ligger Sex and the city boxen så fint på sängen. En present från min kära bror Christopher för att jag varit så duktig med viktnedgången! Min samling har nu startats! ;)


Monday

Hej mina vänner! Började dagen med ett träningspass och det var tungt som fan, men jag krigade på trots att det tog i. Just nu ligger jag i sängen och kollar på sex and the city, skön avkoppling innan det är dags för jobb.


Rensat garderoben

Puuh, är äntligen klar! Tycker jag har varit otroligt duktig den här gången och har fått bott en rejäl hög! En del plagg hade till och med prislappen kvar.. Ops!


Personligt rekord!

Idag fick jag nytt personligt rekord på crosstrainern, 9km intervall på 30 (33) minuter. Mitt nästa mål blir 1mil!


För framtida flytt

Handdukar, sängkläder, ljusstakar, plädar, bestick, bordstabletter, soptunna, bänk, krukor, champagneglas.. osv. Håller på städa ur garderoben med allt jag hunnit samla på mig för min framtida flytt. Det började nämligen bli lite trångt så jag fick ta ut allt och ska nu packa om så det får plats!


Vi ska upp igen!

Efter jobbet idag blev att åka direkt till ishallen för lite mera jobb på Lövens match, vilket inte var igår! Som tur vann dom och med det är vi vidare till nästa playoff (rätta mig om jag har fel?). Vinsten satt jävligt skönt med tanke på att det var det här laget, Olofström, som vi åkte ut mot förra året. Och pricken över i:et är att jag inte behöver jobba imorgon, yay!


7 Mars

Ska alldeles strax ge mig ut i det fina vädret och promenera ner mot stan för en lunch tillsammans med Elin och Frida! :)

 


Jag drog dit ändå!

Hade inte tänkt träna ikväll men det blev att jag gick dit ändå efter att sagt hejdå till kärleken. Vilket känns som helt rätt val nu i efterhand, feels good!


Pepp/motivationstips?

Elisabeth
Superfin bild! :)Tränar du lika mkt när din pojkvän hälsar på? :) Förstår om du inte gör det eftersom ni inte ses så ofta och så, tänkte det borde vara svårare att hålla motivationen uppe (jag tycker det trots att jag kan träffa min kille hela tiden, bor i samma stad osv) har du några bra pepp/motivationstips för att orka ta sig till gymmet? :)
 
Svar: Tack så hemskt mycket! Nej, tyvärr så blir det inte så eftersom vi som sagt ses så sällan. Dock har vi pratat om det i stort sätt varje gång att vi ska åka och träna tillsammans men eftersom vi oftast bara kan ses under 3 dagars perioder så blir det mer att vi vill hitta på något kul eller bara mysa ihop, lite mer kvalitetstid med andra ord. Förur, innan jag kom igång med träningen så tyckte jag bara att det var jobbigt och jag tyckte inte det var kul. Jag såg det mer som en plåga än ett nöje, men nu är det tvärtom. Jag tycker om och träna och jag vill träna, det är kul och framförallt skönt. Man måste bara komma över den jobbiga tröskeln. Så, jag vet tyvärr inte om jag har några direkta pepp/motivationstips förutom att hitta en träningsform som du tycker är kul och som du trivs med så det blir mer än ett nöje/hobby. Sen brukar jag även tänka dom dagarna då det kännt jobbigt och tungt, "vad ska jag göra istället då? Sitta vid datorn eller kolla tv?" Då kan jag lika gärna åka och träna och göra nytta och göra så mycket jag orkar, då har jag iaf försökt! Så det blir alltid att jag åker och tränar iaf, haha! 

Hello goodbye


Klara för en runda på stan


No turning back


Nära, men hur nära?

Sitter just nu på bussen på väg hem från sjukhuset och tandläkaren. Ska dit igen om 3 veckor för nu är det tydligen nära. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tro, känns som dom har sagt det länge nu så mina förhoppningar är inte så höga! Menmen, här har ni iaf en bild på mitt nya hår.


RSS 2.0