Morningkiss

Morgonpuss innan det var dags att åka till jobbet. Det finns inte på världskartan vad trött jag är idag, men imorgon får jag sova! Yay! :)


Stoppad av polisen!

Mamma kör som en gud och blir stoppad av polisen!


Vill inte ha snö!


Julstjärna

Nu har jag monterat upp mina nya fina julstjärnor i fönstren. Äntligen lite julkänslan i detta hus bland allt byggkaos. Visst är dem fina? Endast 49kronor styck på Rusta. Det kallar jag kap!

 


Handlat

Kom alldeles precis hem efter att ha varit runt halva stan med mamma och handlat. Detta blev till mig, två julstjärnor som ska stå i vardera fönster och ett par "uggs". Sen blev det några julklappar till, snart klar med alla! :)


Godnatt

Tänkte bara förvarna att imorgon blir det dålig uppdatering. Mamma hämtar mig efter jobbet och då ska vi åka runt hela stan och handla lite. Just so you know, godnatt på er! :)


Som belöning!

När jag började med Cambridge så sa mormor att om jag klarar 4 veckor så skulle jag få en dubbel-triss som belöning och brorsan sa att om jag klarar 5 veckor så ska jag skulle jag få en present. Och titta vad som kom med posten idag, gull mormor! ♥ Dock har det inte riktigt gått fyra veckor än men jag är inne på min fjärde och jag vet att jag kommer klara den, och eftersom jag varit så pass duktig så får jag faktiskt skrapa lotten nu. Hihi, tänk om det är storvinst på den! 
 

27 November

Idag är man ledig och dagens planer är inte så stora om jag säger så. Har varit hos min rådgivare för cirkus en timmea sedan och vägt mig och lagrat på mig mera soppor. Har som sagt bara två veckor kvar nu innan jag ska trappa upp och så kommer hjärtat mitt på lördag. Det rullar på bra nu alltså! 

Tagit hand om fossingarna

Jobbat, slagit in julklappar och nu skrubbat och filat fötterna. Nu är dem insmorda och redo för övernattning och så hoppas vi på ett par mjuka babyfötter imorgon!


Be strong


Bingo

Kom alldeles precis hem efter att ha varit och spelat Bingo med familjen. Dock blev det ingen vinst för mig men mamma drog hem 500 kronor, lite surt med tanke på att det var jag som betalade den! 
 

Rain over me


Vecka 3 - Resultatet

Sådär då var klar med vecka 3. Nu är det bara två veckor kvar innan jag börjar trappa ner med sopporna. Blev faktiskt rätt chockad av veckans resultat då min rådgivare sa att det inte brukar hända någonting på vågen den tredje veckan men ändå har jag tappat cirka 3 kilo, vilket är jättekul! Sen har jag tappat hela 6cm runt magen, vilket är ganska mycket då jag drog ut måttbandet till mina start cm! 
 
Vikt: -2,9kg                  (totalt -10,9kg)
Arm: 0                         (totalt -2cm)
Midja: -3,5cm              (totalt -6cm)
Lår: 0,5cm                  (totalt -4cm)

Snart så

Godmorgon mina vänner, någon har visst råkat sova länge idag igen. Oops! Veckans resultat kommer upp lite senare, för vågen hade slut på batteri så jag skickade iväg mamma för att köpa nya. Så på en liten stund så! :)


Nörd-time

Glider bara runt i min onepiece och bara tar det lugnt idag. Var nere i källaren tidigare idag och hittade massa gamla dataspel, nostalgi på hög nivå. Så här ska det nördas! ;)


Godmorgon

Godmorgon mina vänner. Ligger fortfarande och latar mig i sängen, var 1 månad sedan jag var ledig en helg så det är jag värd. Senare idag hade jag tänkt ta ett fotbad och ta hand om mina stackars fötter som jag aldrig tar hand om!


Fadderbarn

Säg hej till vårt lilla fadderbarn Rosalie på 5 år! Är hon inte söt?!


Tandis

Hej mina vänner! Kom precis hem efter att ha varit hos den vanliga tandläkaren. Dock var inte hon där utan bara sköterskorna så fick boka en ny tid gör att laga hålen. Men allt annat gjorde dem, skönt det iaf. :)


Made my day!

Min älskling fick byta bort ett arbetspass så han kommer till mig nästa vecka! Jag är så lycklig, nu slipper vi vänta ända till 28 december! ÅÅÅH, jag är så glad! Jag saknar dig så, gubben! ♥

 


Trött tjej


20 November

Shit, vilken match det var ikväll och tur att mamma ville att jag skulle spana efter henne på läktaren för matchen var sjukt spännande. Skrek som en galning, tur att jag var ensam hemma. Dock jävligt surt att dem skulle förlora på straffar men det är bara att bita ihop och kriga vidare på nästa match! Bra kämpat min kära broder! Nu ska jag se ett vänner avsnitt innan jag nattar kudden för ikväll. Imorgon väntar det kurs/föreläsningar hela dagen med jobbet på Scandic! Godnatt! 
 

Hulken

Det är såhär jag känner igen min bror på isen! ;) Kom igen nu brorsan och Västerås!


Det är min mamma det!


Tiger och hennes favoritleksak

Hej mina vänner. Då är jag hemma i ensamshetenshus igen efter veckans första arbetspass. Dagen har gått rätt bra och rätt fort mot förmodan, har haft både mensvärk (det var inte igår, kommer inte ens ihåg när jag hade det sist!) och magont. Ingen vidare bra kombo! Dock känns det mycket bättre nu, bara att bita ihop. Just nu sitter jag och leker lite med Tiger och hennes favortileksak, nämligen gummiband! Hon får dessvärre bara leka med dem med en vuxens tillsyn för annars äter hon upp dom och sen så spyr hon, haha! 
 

Inge kul längre...

Åh, jag är så uttråkad så det finns inte. Har städat min byrrå, diskat, städat hallen/köket från allt spån, satt igång diskmaskinen, slagit in en julklapp, gjort i ordning min retur till Nelly, gett katterna mat, sett några avsnitt av vänner  och nu vet jag inte vad jag ska göra! Haha, jag klättrar verkligen på väggarna. Mamma, du kan faktiskt få komma hem nu. 3 dagar räcker för att vara ensam, nu är det inte lika roligt längre! Det är så tomt... och kallt!
 

2 ärenden - check

Hej mina vänner. Har redan hunnit vara iväg och träffat min Cambridge rådgivare samt varit hos tandläkaren. Jag går ju nu in i min tredje vecka med Cambridge och då kommer det inte synas någonting på vågen, utan det kommer att synas på centimeterna vilket jag personlig tycker är mycket bättre, eftersom det är det som syns. Så nu håller jag tummarna för att magen vill sjunka in lite grann! Hos tandläkaren gick det väl bra, är bara så allmänt less på att vi knappt kommer någon vart. Det saknas tydligen iaf 2mm mellen rötterna på tänderna för att kunna operera in skruven så vi måste fixa ännu mera plats... Sen ska jag även till röntgen igen innan jag ska dit igen. Bläääh, less tjej! 

På väg hem från jobbet


Underlandet i Umeå

Gick förbi underlandet på vägen mot jobbet! :)


Vecka 2 - Resultatet

Denna vecka har gått lite segare vilket min rådgivare även sa att det skulle göra. Ändå känns det lite små surt med tanke på förra veckan men jag är ändå supernöjd! Var tvungen att mäta mig igår, eftersom mamma har åkt bort så har jag ingen som kunde hjälpa mig. Det är lite svårt att göra det själv tycker jag, man slappnar som inte av då. Snart har jag även kommit halvvägs med mina veckor, yay! Det är bara att fortsätta kämpa och hoppas att det fortsätter lika bra som det har gjort under dessa två veckor. 
 
Vikt: -2kg                  (totalt -8kg)
Arm: 0                      (totalt -2cm)
Midja: -1,5cm           (totalt 2,5cm)
Lår: 0                       (totalt -3,5cm)

All by myself

Kom rätt nyligt hem för första gången idag. Efter jobbet åkte jag hem till pappa en snabbis och sedan gick jag över till grannen Pia och satte in hennes löshår samt sminkade henne då hon skulle iväg på partaj. Sedan gick jag tillbaka till pappa och satte på mig ett ansikte och sedan gick jag hem till Sandra där det var förfest (dock inte för mig del) med ett gäng härliga brudar! Sjukt roligt! Sedan vid nio var det dags för mig att börja promenera hem för att ge katterna mat, stackarna har inte fått något sen 6 imorse. Mamma har ju åkt bort nu i några dagar och Urban är också borta så det är bara lilla jag här hemma. Rätt skönt! Nu ska jag njuta av min Loka till världsfilmen som visas på fyra, Sommaren med Göran. 
 
Hungriga hårbollar

17 November

Efter att ha kollat fel på busstabellen och missade precis bussen innan så fick jag gå till jobbet imorse. Var ju inte på topp humör där vi 20 över 6. I vanlig ordning så är stan helt död en tidig lördagsmorgon men det är fint med allt julpynt!


Paket

GAAAH! Mina klänningar har redan kommit! Det är så kul att komma hem från jobbet och mötas av ett paket på sängen, älskar't! Nu ska det provas!


Jag och per, som små?!

Hahaha, jag måste bara bjuda på denna bild innan jag lägger mig för idag. Thessan skickade mig precis den här bilden och sa "är det bara jag som tycker att det ser ut som dig och per?". Haha, och om man snabb kollar så är det fasen små likt, dock är killen jättelik per när han var liten. Haha, jag dör! Vad tycker ni, är det likt? ;)
 
jag och pojkvännen, som små?!

Leopardfläckar

Kvällen har jag spenderat med gull frida. På kvällens schema stod det att slinga håret damen hår, dock blev resultatet inte lika bra som sist om man nu inte mot förmodan gillar leopardfläckar! Haha! Annars blev det rätt bra. Hoppas du inte blev allt för missnöjd gumman! ♥


Jul-/nyårsklänning beställda!

Hej mina vänner! Kom rätt nyss hem efter att ha promenerat hem från jobbet. Dumpade mig direkt framför datorn och skickade bilder på 2 st klänningar till jul/nyår till pojkvännen för att höra lite omdöme. Så, nu är det lilla mysteriet löst. Båda klänningar är beställde och jag håller tummarna på att dem sitter fint, är så sjukt taggad. Sen bryter jag även mitt lilla mönster med att ha röda eller vita klänningar på jul, den här året blir det lite mörkare... ;)
 

My job

Anonym
var jobbar du?:)
 
Svar: Jag jobbar just nu som personlig assistent efter att jag fick förlängt efter mitt sommarjobb. :)

Sovmorgon

Åh så skönt att få sova ut lite. Börjar nämligen inte förrän fyra idag. Kan till och med sova trots att gubbarna jobbar lite här och där här hemma. Hur skönt är inte det?! Sen hade jag även denna myskorv i sängen nästan hela natten. Hon brukar hoppa ner innan jag somnar men inte inatt, då ville hon också ligga i sängen!


Shine bright like a dimond


Mysan

Nu har vi tänt ljus och lyssnar på julmusik här hemma, jag och katterna. Mysigt! Bjuder på en bild tidigare ikväll då Mysis sov så sött på fönsterbrädan min!

 


Hälsat på skolan

Idag så åkte jag och Malin och hälsade på världens finaste lärare på skolan. Gud, vad jag saknar allt, alla våra hantverkslektioner, klassen och att få träffa alla vänner osv. Men självaste pluggandet saknar jag inte för fem öre, haha! ;) Är en sådan befrielse att få komma hem och sen inte har några måsten att göra. Så kul att få träffa lärarna igen och får prata lite granna om vad som händer nu osv. Sen fick jag och Malin låna spa-rummet så vi gav varandra varsin massage. Man hamnade i himlariket där i en halv-timma, oj så skönt! 
 

Do you wanna kiss my lips?

Wiiihooo! Visst har jag snygga läppar? Är så sjukt torr om läpparna så det finns inte. Speciellt i mungiperna. När jag gapar typ så spricker det och då tyckte tjejen på apoteket att jag skulle ta idomin-salva (det enda som kom upp i mitt huvuvd var, fjortis-varning!) så jag köpte en sån tub. Litar på henne och hoppas på att det hjälper nu! Och så är snygg är jag nu.. haha! Sexigt!
 

I'm surviving this for sure


Mitt mål och min fortsättning efter Cambridge

Maria
Vad är din målvikt? Hur har du tänkt hålla den efteråt? :)
 
Svar: Jag kommer nog aldrig kunna nå på min målvikt eller kanske snarare drömvikt. Just nu har jag faktiskt inget direkt mål med hur mycket jag vill gå ner i vikt. Jag har snarare ett mål på hur många veckor jag vill/ska klara och på den färden så är jag nöjd med varje kilo och varje lite gram som jag tappar. Jag vill personligen inte lägga ut några siffror om "drömlvikt" och starkvikt här på bloggen. Det håller jag för mig själv och för mina nära och kära. Det hoppas jag att ni har förståelse för.
 
När jag sedan är klar med dessa 4 veckor (siktar mot 5) så är det upptrappning som gäller. Och hur lång den perioden blir kan jag inte svara på eftersom jag måste se till att ändra mina vaner med maten och bryta mitt gamla beteende. Den kan bli antingen bli en lång period eller en kort, det återstår att se helt enkelt. Jag tänker i alla fall börja med att äta på assietter och skippa tallrikar för att fortsätta minska min magsäck och för att jag inte ska kunna äta mer än vad jag egentligen behöver. Sen blir det att röra på mig mer, se till att komma igång med träningen rejält och motionera. När jag väl gått ner så blir jag nog ännu mer motiverad till att träna för att hålla mig kvar där. 
 
Dock har jag övervikt i släkten och tyvärr så fick jag dom generna. Jag har anlag till att gå upp i vikt väldigt lätt och kommer därmed måste kämpa med min vikt hela mitt liv. 

Oj, så trött!

Puuuh! Nu är det en väldigt trött och slut Josefine som skriver. Har varit en lång dag på jobbet idag, full rulle från start klockan 7 och dagen avslutades med personalmöte. Sen har det blivit rätt mycket jobb nu senaste månaden med inte så många dagar ledigt, så jag börja bli rätt slut. Kanske inte så konstigt nu heller när jag knappt äter någonting. Men nu är det bara den här veckan och sen får jag lite mer dagar då jag är ledig. Ikväll blir det en tidig kväll, behöver få sova ut ordenligt imorgon då jag är ledig. Ska bli så galet skönt! Lär dock bli väckt av takläggarna där vi åtta så det gäller att hoppa i säng i tid om jag ska få sova någonting. Imorgon vankas det även lite spa-mys med Malin, OMG! Så efterlängtat och sååååå behövligt! 
 

Hey you


Långpass

Kom alldeles precis hem från jobbet, långpass var det idag. Nu blir det lite Beck och sen hopp i säng då man ska befinna sig på jobbet igen klockan 7. Och sen gör vi tummen upp för veckans resultat, känns super!


Vecka 1 - Resultat

Sådär och då är första veckan avklarad, dock känns det som en evighet. Ska fortsätta att kriga på även om det är tungt och att jag får några svackor. Jag har så många fina människor omkring mig som stötter mig så utan dem så skulle jag absolut inte klara mig! I will keep on fighting till the end!
 
Här har vi mina resultat efter första veckan:
Vikt: - 6kg
Arm: - 2cm
Midja: -1cm
Lår: -3,5cm

Rädda Willy

Har nu suttit och gråtet till Rädda Willy. Hade nästan glömt bort hur mycket jag tycker om den filmen. Tårarna bara rann och ändå har man sett filmen typ 50 gånger, haha. Och hur bra är inte intro-sången? Jag älskar den, så jävla harmonisk!
 

Krigar vidare

Med mitt "lördagsgodis" och Rädda Willy!


Jobbigt!

Jobbigaste kvällen hittills, vettefan om jag kommer klara det här! Orkar fan inte mer...


Hemma

Kom precis hem från jobbet och ligger nu helt död i sängen. Har så jävla ont i skallen! Hatar denna kyla! Jämt när det är kallt och jag cyklar så börjar det alltid trycka i tinningarna. Gör så förbaskat ont, känns som hela huvudet ska explodera! Så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv...


Gårdagens resultat

Maria
Hur mycket hade du gått ned? :) spännande!
 
Svar: Igår när jag var och vägde mig så fick jag rätt goda resultat. Hittills så har jag gått ner 4,2kg varav 2% fett på inte ens en vecka, på fyra dagar om man ska vara exakt. Så det ger resultat och det får framåt vilket känns jättekul. Ska bli kul och se vad vågen visar på söndag då det gått en vecka och så får jag se om jag har tappat några centimeter! :)

Mitt "godis"

Äntligen får jag min efterlängtade halva bar och så ramlösa till det! Känner mig som ett barn på julafton! :)


8:e våningen

Kollar in brorsans nya lägenhet, ingen tråkig utsikt. Hade ju inte tackat nej till denna! :)


Äntligen fredag!

Hej mina vänner! Kom precis hem från jobbet efter att följt med pappa på några små ärenden. Wiiie, äntligen är det fredag och helg! Och jag får äte en halv bar ikväll och den andra halvan imorgon som "godis"! Yaaay! Ikväll så ska jag följa med mor och mormor och hälsa på Christopher. Har inte sett hans nya lägenhet än så det ska bli kul att se hur han bor nu! Annars blir kvällen rätt lugn då jag börjar 7 imorgon, inga större planer det vill säga. 
 

It's my time


Frusen

Åh, vad jag fryser. Jag som aldrig brukar frysa! Börjar märka att det börjar hända grejer nu, kul! Låg hemma hos mormor med två filtar. Gull-mormor tog hand om mig! Annars kom jag precis hem och hoppade direkt i min onepiece, den är så varm och go. Sen på med mys-sockarna och tofflorna, här är det full mundering som gäller, haha! 
 

Det går framåt

Kom precis hem till mormor efter en snabb runda på stan. Jag var först på en viktkontroll och köpte mer soppor och det visar redan bra resultat efter 4 dagar! :) Sen mötte jag upp mormor och strosade omkring på stan en sväng innan vi tog bussen hem till henne, och här är jag nu. Lär nog stanna här några timmar, är ingen direkt lugn och ro hemma med allt bygge.


Never let it go


Min förra viktnedgång

Maria
Åt du cambridge då också? :)
 
Svar: Nej, det gjorde jag inte. Gick ner på egan hand av någon konstig anledning! :) 

7 November

Kom hem för dryga timmen sedan från jobbet. Gick hem idag vilket var skönt, rensade skallen lite vilket jag gör nog alldeles för sällan. Nu börjar jag känna att tröttheten börjar komma. Ska bli så skönt att vara ledig imorgon!

 

Nu är det lika mörkt när man åker hem från jobbet, såsom till!


Vit mark

Kom visst lite snö inatt, inte mycket men tillräckligt för mig. Nu säger vi stopp! :)


Kärlek

Kan man älska nån på avstånd?
Ja, det skiljer många mil
mellan mig och den jag älskar
Flera timmar med min bil
Om du bara för nån timma
kunde komma hem till mig
och viska ljuvt de orden:
"Du, jag lämnar aldrig dig"
 

Hjärndöd klantskalle

Åh, ibland vet jag inte hur jag lyckas. Skulle precis ta min grönsakssoppa till middag vilket jag verkligen såg fram emot efter som den är god när man får krydda den. När den var klar så ville jag bara sila igenom soppa för att få bort alla småklumpar. Vet ni vad jag då lyckas göra? Observera helt hjärndöd! Jo, tror ni inte att jag häller ut soppan i diskkon. Jag håller alltså silen och häller, utan någonting under. Som man gör med pasta och nudlar. SMART! När jag hällt bort typ 2/3 av soppan så kommer jag på mig själv och typ skriker. 1/3 av 2 och en halv dl är inte så mycket. Där försvann min goda middag. Så istället fick jag ta och smaka en ny smak, choklad-apelsin vilket jag trodde skulle smaka bajs men den gick faktiskt ner. Och här med är dag 3 klarad, kanske klarar det här trots allt! 
 
Min viktnedgång 2011
Jag ska lyckas göra denna förändring igen, jag KAN, jag VILL och jag SKA! 

Godmorgon

Fan vad gårkvällen var jobbig, tänkte konstant på mat! Dagarna funkar bra men mot kvällarna blir det jobbigt. Huvva! Bara att bita ihop, vill man bli fin får man lida pin!


Can't sleep...


Dags för fotografering

Är precis klar med samtal med chefen, nu är det dags för forografering!


Lunch

Yay, en till ätbar soppa! :D


You must be blind


Cambridge

Anonym
har funderat på cambridge, du måste berätta sedan hur det funkar för dig osv!!!! lycka till :)
 
Absolut, det ska jag göra! Än så länge så funkar det rätt bra, är dock bara inne på dag två nu idag men. Dock var vanilj-smaken och kakao-smaken ingen hit, stod ovan för diskkon och fick kväljningar. Men som tur var så fick jag en god middag då jag åt kycklingsoppan. YES! En soppa som är god än så länge, yay! Nu till frukost idag så åt jag kakao-mint, mycket bättre än kakao smaken men fortfarande ingen hit. Den gick i alla fall ner utan kväljningar, så godkänd men med små marginal. När veckan är slut så kanske jag delar med mig av mina reslutat! :) 

Who you are


Tvspel

Chillar nere i källaren med mitt hjärta och laddar upp inför lunchen med lite tvspel!


Skål!


I don't care

Känns som alla är ute och festar, är utklädda och har det roligt. Men vet ni, i don't care! Vi har det rätt bra vi med, ligger och myser i sängen och imorgon börjar jag mitt nya liv. Skål på den ni, natti!


Last night


2 november

Är just nu på jobbet, bara 5 timmar kvar och sen ikväll så står det lite festligheter på schemat. Det var inte igår! ;)


Verkstad

Just nu så ser det förjävligt ut här hemma. Det är verkstad på både insidan och på utsidan. Taket håller på bytas samt innertaket i vardagsrummet, det vill säga att vi har saker överallt. Huvva! Tur att man jobbar så man inte är hemma så mycket. Ska alldeles strax göra i ordning matlådan och sedan börja rulla mot jobbet på en stund. 
 
Bild tagen från köket in mot vardagsrummet.

Say hello


1 November

Godmorgon världen! Ligger i denna stund fortfarande nerbäddad i sängen och försöker sakta vakna till liv. Dagen idag blir nog rätt lugn, börja jobba klockan fyra och eventuellt åker jag ner mot stan lite tidigare för att köpa en grej, rättare sagt en julklapp till. Haha! Vi får se hur det blir med det helt enkelt. 
 

Long time ago

Man kan knappt tro att jag äger en blogg dem senaste två veckorna. Ska försöka på att bli bra på blogga igen, vilket jag var för typ 1 år sedan. Dock har jag haft min kärlek här nu dem senaste 10dagarna så har inte spenderat så mycket tid till datorn eller att blogga vilket jag tror att ni förstår varför. Men nu är jag ensam igen vilket är otroligt jobbigt. Det tar ett tag att "ställa om sig" och vänja sig vid att vara själv och saknaden enorm. Den jobbigaste delen är dock att vi inte vet när vi ses nästa gång, som det ser ut nu så blir det nog inte förrän nästa år... :( 
 
Nu ska kurra ner mig bland min två täcken och sniffa på min kudde som jag sprayat med älsklingens axe och kika på mina älskade vänner avsnitt! 

RSS 2.0