Promenad

Kom just in från en lite promenad med dogsen. Träffade även lill matte som hade en boll med sig och det blev ju jävligt intressant för hundarnas del. Dom är ju helt galna i bollar. Haha, man märkte iaf hur jävla rädd Mattias var hundarna. - "Han är ju så jävla stor!". Märkte även hur jävla tydligt min sockbränna syns utomhus, men det är svårt att få med på bild. Har nu iaf ladda upp med lite göda och ska nu lägga i soffan och bara ta det lugnt tillsammans med hundarna och en film. Hare gott!



Otroligt vackert, inte sant?;)


Mallorca -07

År 2007 åkte jag på min allra första utomlandsresa till Mallorca, Alcudia. Det var jag, min bror Jonathan, pappa och Anna som åkte samt Richard och Elisabeth som även gifte sig där nere. Resan var jäkligt bra, lite otur med några molniga dagar samt en regninga dag det vill säga dagen då Anna halkade. Jag, pappa och Jonathan for en kväll och körde gokart och jag och Jonte får en dag på vattenlandet. Vi fick även en hel del goa kommentarer: Come tobake och money tobake! ;)



Taggad tjej

"Full innan vi ens steg på planet"

Jonte, pappa och jag

Godmorgon Mallis!

Jag, pappa och Jonte

Poolen

Elisabeth, jag (kort hår) och Anna

Pappa och Anna på bröllopet

Vigseln


Jag, pappa, Anna och Jonte

Pappa och Jonte

Jonte, Elisabeth och Richards syster

Hela gänget (förutom pappa)

Jag

Klockförsäljare

Smörjer in mig

Jonte

Strand tennis

Jonte och pappa lirar lite biljard

*Plask*

Vi lyckades få till ett kort!

Brända!

Pappa, Jonte och jag


Pappa, Richard och Jonte

Pappa och Jonte

Jag och Jonte

Jag




Gruppbild sista kvällen


Vi gjorde lite snygga bilder1

I väntan på bussen till flyget

På flygplatsen


Cover girl!


Död

Nu har min mobil lagt av helt skulle man kunna säga. Nu får jag aldrig till displayen, den bara laggar hela tiden och jag blir tokig. Har nu börjat inse att jag måste byta mobil och då kommer alla jävla nr försvinna, alla bilder, fatta ALLT, VÄRT! Fick inte ens chansen att spara nått, så otroligt jävla drygt. Har inte råd att köpa någon ny heller...BLÄ!

Plötsligt händer det, DEN FUNKAR! Lär dock inte vara så länge till... och där dog den! Jippi!

30 Juni

Godmorgon! Här sitter jag och käkar klämmackor, hur gott som heslt. Kan säga att det var förjävla längesen sen sist. Idag är det även den näst sista dagen på sommarjobbet. Jag måste även få lägga till att jag sjukt trött. Ikväll ska jag lägga mig innan tio har jag bestämt, wish me luck!


Något enkelt

Det sista jag ska göra nu innan jag lägger mig i sängen och slockarna framför Sex and the city är att måla naglarna. Dom ser för taskiga ut nu men jag orkar ändå inte göra något avancerat nu, det är jag för trött för får blir nästa gång. :)


Jag mår illa!

Fyfaaaaaaaaaan asså! Det här spinningpasset var fan det jobbigaste på länge, jag döööör! Helt ärligt så känns det som spy, fick tre kväljningar under passet och jag satt helt seriöst och letade efter soptunnan. Nu ska jag dö i duschen, have a nice life!


Hate it!

Ingen hatar den här telefonen mer än jag! Kan någon ge mig en ny? Jag får damp!


Penslarna

Nu ska jag var duktig och tvätta mina sminkpenslar. Har varit lite slarvig med att tvätta dem de senaste veckorna, har för den delen inte använt dem så mycket. Kör helt naturell på fotbollsskolan så man får lite färg! ;) Vill inte ens veta när jag tvättade dem sist, fy skäms Josefine! ;)


Trött

Nu är jag hemma ännu en dag från fotbollsskolan som snart är över. Bara två dagar kvar nu, känns jävligt skönt faktiskt. :) Nu hade jag tänkt att lägga mig i solen ett tag men jag vet inte om jag orkar. Hur bra låter det? För trött för att lägga sig i värmen? Men jag ska göra ett försök, garanterar att jag däckar när jag ska sola ryggen!


I-landsproblem

Jag får inte över bilderna från kameran till datorn. Sånna här saker kan göra mig fullständigt galen, "connecting fail". Helt sjukt att en sån liten sak kan vara så jävla irriterande. Snacka om i-landsproblem!

Taormina

Idag så blev det middag på restaurangen Taormina med min ingifta morbror och hans familj. Tror det är typ andra gången i mitt liv jag åt där och jag tror det är den allra första gången i mitt liv som jag äter pasta på restaurang! Haha, bättre sent än aldrig och det var faktiskt riktigt gott! :) Efter det drog vi hem dom i Holmsund och käkade lite glass, lyssnade på när Anna och Linn sjöng Guds alla sånger och sen blev det lite fotboll innan vi åkte hem. :)



Anna och Helen
 
Linn och Jonte


28 Juni

Första dagen med pojkarna på fotbollsskolan gick riktigt bra men det är som sagt bara första dagen men jag tror det kommer gå som en dans! :) Nu ska jag ut och pressa i solen och försöka få lite färg! ;)


Snygg sockbränna va?


Med andra ord

Kvällen har jag spenderar med Elin och Sandra. Först satt vi och myste och Sandras kök men sen blev vi sugna på lite sällskapsspel så vi spelade spelet Med andra ord. Satan vad kul det är egentligen och satan vad fel det kan bli, haha!

Elin - Brrrr det är kallt och grönt?
Gissa vad det var för nått!

Jag - Finns i andra länder och i Sverige...
Blir avbruten av Sandra
Sandra - Fattiga barn!


Grandma and Grandpa

Idag käkade jag hemma hos farmor och farfar med Jonte och pappa. Där bjuds det alltid på god mat, speciellt farmors gravade lax. Inget klår den! Efter det blev det lite fotboll och fan vad bra tyskland spelade, sjukt! Och Englands målvakt sög ju dase, ursäkta men så vare!


På väg till Farmor och Farfar

Farmors lax

Farfar och Farmor

Jonte och Pappa

Jonte


Jolle

Här är klippet som dem flestat väntar på! "Jaa, det är Jolle här!"


Klipp från midsommar

Det togs faktiskt en hel del klipp i fredags men jag tänkte inte slänga in alla på en gång. Så ni får ha tålamod mina vänner, det som jag tror alla väntar på kommer upp om en stund! ;)


Godmorgon!

Fan vad skönt att få sova ut lite, få sova ut rejält. Idag har jag inga riktiga planer, ska bara ta det lugnt och lägga mig i solen en stund kanske. Sen ikväll blir det nog att hitta på något med Sandra och Elin. Nu ska jag ner och käka lite frulle! :)



Bjuder på denna från midsommar! ;)


Middag hos Kajsa

Kom hem för en liten stund. Ikväll har jag som sagt befunnit mig hemma hos Kajsa i Hössjö och firat henne (första gången jag var där och hon har bott där i 2,5år. INTE BRA!). Klant som jag är så glömde jag hennes paket hemma, lyckat! Vi blev iaf bjudna på en riktigt god middag med en fantastiskt god efterrätt! Vi spelade även kubb vilket är rätt kul faktiskt. Måste bara få skryta lite om mitt kast då jag fick ner 2st sånna där klumpar! ;) Inte dååålig! Dock har mitt humör varit som en bergochdalbana, är dödligt trött men I did my best! Tog typ inga bilder för hade så lite batteri, men jag bjuder på dem få jag tog.


Sandra och Emilie

Emma
 
Emilie och Malin (utkletat läppstift, haha!)

Efterrätten

"Födelsedagsbarnet" Kajsa


Otur

Jag är på så satans dåligt humör idag så det är inte sant. Har sovit för lite och sen pajjar typ allt i min omgivning. Nu ska jag sätta på min slut energi och försöka vara glad för snart bär det av till Kajsa på middag med mina favvo tjejer! ♥

 
Lampan ramlade ner

Mitt solpuder gick sönder


Vi kan, vi kan...


Midsommar

Igår hade vi en super rolig kväll! Vi käkade, vi sjöng, hade lekar osv. Orkar inte skriva så mycket bilderna får tala för sig själv! ;)



Vi gjorde oss i ordning

Kisse och Misse
 
Malin | Emilie

Malin, Emilie och Carro

Snygg Emilie

Det behövdes 6 tjejer för att få igång en grill, tummen upp för den! ;)

Utsikten

"Dagens hopp bild"

Vi fixar med maten

 
 
Jag | Sandra
 
Kajsa | Jag och Malin

Carro

Sandra

SKÅL!
 
Jag | Kajsa och Malin

Jag drack från ett jumbo glas! ;)
 
Efterrätt

SMILE

Kajsa | Sandra

Sandra och Malin

Malin, Jag och Carro

Jag och Malin

Jag
 
Joel och Foppa
 
Jag, Sandra, Rasmus och Joel

Jocke och Ralle

Sandra och Rasmus

Kajsa och Malin

Rasmus, Joel och Foppa

Jocke och Sandra

Jag, Malin och Sandra

Emilie, Sandra, Foppa och Jocke

Malin och Rasmus
 
Rasmus och jag

Jocke

Jag och Malin

Malin, Sandra, Kajsa och Carro

Vi körde lite allsång på Teg

Guff, Alex och Jocke

När vi var på väg hem så var den en regnbåge på himlen!


26 Juni

Godmorgon, det blev kass update igår men det var ju självaste midsommar och då blir det så! ;) Hade iaf en sjukt trevlig kväll igår. Håller på överföra alla 247 bilder/klipp från igår så slänger in en bildbomb senare. Nu äter jag, Carro och Malin brunch! ;)

2 månader

Blev just påmind av mobilen att nu är det bara 2 månader kvar tills jag far på min andra vecka till Turkiet. Det är inte så länge kvar och OM jag längtar!!!!



25 Juni

Förlåt för lite halv kass update igår men jag fick ju som sagt besök av min lilla misse så då känns lite sådär halv taskigt om jag ska sitta och blogga lite om vart annat. Igår kom även Emilie hit samt Kajsa och det togs några störda bilder igår och klipp men inte med min kamera men jag ska be Emilie skicka dem så får ni se sen. :)
Nu sitter jag ny duschad på golvet och passar på att blogga medans Malin ligger i sängen och lirar tvspel. Hon suckar lite då och då så jag antar att det inte går så bra! ;)


Efterrätt

Här sitter jag och trixar med kvällens efterrätt. Tog nyss ut någonting smaskigt och kletigt från ugnen och nu ska jag rensa jordgubbarna som för övrigt är gigantiska! :) Min lilla misse beräknas att komma fram om en timme! ♥



Lite färg

Man får ju iaf lite färg nu när man är ute varje dag. Jag har ju bränt mig lite den här veckan, haha! Knänen har iaf fått lite färg.


Heeeeelg!

Nu tar vi på fotbollsskolan helg! Veckan har har gått riktigt fort och det har varit kul att se hur fort barnen har lärts sig. Man blir så imponerad! Självklart så slutade veckan med vattenkrig och den här gången blev även vi blöta. Om vi säger såhär så var allt Mickes (vår handledare) fel, om inte han hade börjat kasta på oss (notera, sprutat mig i röven) så hade vi varit torra på cykeln hem. För sen kom ju alla ungar med sida vattenpistoler och flasker och allt vad dom nu hade. Som tur var så var han också blöt på cykeln på väg hem! ;)

BRÄND!

Det här är så jävla skrattretande. Jag har bränt mig, IGEN. Den här gången är det dock inte hårbotten (tack och lov för det!) utan nu är det antiktet, läpparna, armarna och lite på benen. Alltså jag dör ju om ingen av de andra tjejerna har bränt sig, för då är jag det enda offret! Jag kommer har Sveriges fulaste bränna efter det här veckorna, ingen tvekan. Just nu är jag knall röd i ansiktet och på armarna men på dekoltaget är jag typ vit samt på magen. Snyggt...


Försökte fånga det på bild, men det gick inte så bra.
Kanske lika bra, så slipper ni mobba mig för det! ;)


Bodybalance

Träningen idag gick bara bra. Det var mycket lättare än vad jag hade förväntat mig. Jag trodde jag skulle komma ut med skakande ben som sist men inte det inte, men det var ändå rätt skönt att det inte blev så! ;) Mamma lyckades iaf tappa bort cykelnykel under tiden på USM så hon fick åka på mig en bit tills hon fick typ ont i alla hennes delar, haha! Nu är det duschen som gäller! :)

Love the sun!

Fan vilket underbart väder det är idag. Hur varmt och skönt som helst. Gick ju ut och la mig efter jobbet och låg sedan till middagen. Råkade även somna och så vaknade jag av att jag ryckte till några gånger. Måste sett otroligt dumt ut men vad gör man inte för att roa andra? ;) Nu ska jag iaf skölja av mig sen göra mig klar för träning!



Ännu mera shorts

Förra veckan fick jag hem ett ännu till par shorts men det var inte förrän igår jag tog tummen ur röven och hämtade dom hos pappa. Har dock redan ett sånt här par men dom är förstora. :)


23 Juni

Hej, kom hem för en liten stund sen nu ska jag bara skölja av mig en snabbis sen blir det ut och pressa. Man måste ju passa på när solen väl skiner! ;)

Skavsår

Träningen idag gick bra, jag och Anna krigade på som vanligt men kan säga att det var extra tungt idag när man typ inte rörts på ett x antal månader. Men nu är vi back on track! Tycker jag var extra duktig eftersom jag tog initiativt och att jag körde på trots ett blödande skavsår. Imorgon är det dags igen och då står det bodybalance på schemat. :)


Träning

Nu tänkte jag strax börja rulla iväg. Ska först förbi pappa en sväng och sen drar jag vidare för att möta upp Anna halv sju på Vasaplan och sen är det dags för löpning. Jag kommer seriöst att dö, jag blir bara helt slut av att tänka på det. Wish me luck, det lär behövas!


Halsband

Idag fick vi hem ett litet paket i brevlådan. Alltid lika roligt med paket, älskar verkligen paket! Vilken person gör inte det, liksom? Vi fick iaf hem det här snygga halsbandet.


Misse!

Fick just ett litet sms av min lilla Malin från lycksele och jag blev så glad! Hon frågade om hon kunde komma ner nu på torsdag (för hon ska fira midsommar här med oss!) och om hon kunde sova hos mig och självklart får hon det! Har inte träffat människan på flera dagar nu, jag som är van att se hon varje dag i skolan! Saknar alla mina små troll från klassen, ni vet vilka ni ärK,E,M,E,J!♥


Två av mina små troll som inte bor i Umeå,
Emma från Skellefteå och Malin från Lycksele!♥


Dagen i stora drag

Nu har jag äntligen lite tid för datorn. Efter fotbollsskolan idag (som för övrigt gick jättebra, tiden gick lite segt på slutet men det är sjukt kul att se hur fort dom lär sig. Dom är hur duktiga som helst och lär sig galet snabbt, man står själv på sidan och är hur stolt som helst!) så följde jag med Elin ner på stan en sväng för att byta till en mindre storlek på ett köp hon gjorde igår. Sen for vi hem till hennes pojkväns lägenhet och chillade innan hon drog iväg på träning och nu är jag hemma och ska göra mig klar om en liten stund för att sen dra iväg och träna!

220610

Godmorgon! Nu ska jag börja göra iordning det sista och packa ner lunchen innan jag ska rulla över till fotbollsplan. Ha en bra dag!


Lycka!


Ang. träning

Jag har nu satt upp lite nya regler för mig själv. Ska minst träna en gång per dag, dvs på veckodagarna! ;) Har sån lyx att det är lite valfri träning, antingen powerwalk, löpning, pass eller gym. För jag känner själv att jag inte kommer palla kliva upp halv sju varje morgon för att gå ut och powerwalka innan jobbet, så det blir ändrade plans. Imorgon hade jag faktiskt tänkt (hör och häpna) cykla till gymmet och löpa lite. Haha, kom det där från mig? Ja, det gjorde det!


Ringar

Mamma har blivit lite som ett städfreak de senaste dagarna. Hon har rensat och städat igenom snart varenda litet låda/skåp i lägenheten. Det vill säga allt som hon vågar ta i tu med, förrådet verkar inte vara så lockade för tillfället eftersom man knappt kommer in dit, haha! ;) Det jag vill komma fram till är att vi hittade en massa ringar som jag tydligen fick av mormor för många år sedan men dom var då förstora men som nu nog komma till användning. Är dock ingen riktigt guldtjej, är lite mer för silver men jag får väl ändra mig! ;)


Håret!

Kolla vad ljust mitt hår har blivit! Lite slingor och solljus kan göra mycket! :) Ser förresten ut som att jag har löshår eftersom under håret är så pass mycket mörkare, but who cares? Är dock jävligt sugen på färga det, älskar förändring! Men jag ska försöka hålla mig till efter utlandet och sen får vi se vad det blir! :) 
 


Basgarderoben

Basgarderoben, soom alltså är en rätt så nätt historia, kan du sedan utöka åt alla håll och kanter med kläder för olika specialtillfällen, skor för veckans alla dagar - och massor av accessoarer! Men om du vill ha en riktigt snygg och välfungerande garderob ska du se till att köpa plagg och accessoarer som går att kombinera med basen. Då slipper du stå framför garderoben och gnälla "Hjälp, har har ingenting att ha på mig!".

Under
2 Svarta T-shirtbehåar
1 Hudfärgad T-shirtbehå
1 Vit T-shirtbehå
1 Behå till finare tillfälle
1 Linne i bomull rllrt bomullsblandning
10 Par trosor
3 Par strumpbyxor
7 Par sockar/knästrumpor
1 Pyjamas eller nattlinne

Uptill
4 Enfärgade T-shirts med rätt armlängd
1 Bomullsskjorta
1 Blus till finare tillfällen
2 Toppar till vardags
1 Topp till festligare tillfällen
1 Stickad tunn tröja, V-ringad eller polo
1 Varm tröja eller kofta
1 Kavaj eller jacka som passar till kjol och byxor och fungerar året runt

Nedtill
2 Par byxor till vardags (gärna jeans)
1 Kjol till vardags
1 Kjol/byxor till fest
(Är du en byxtjej så byter du förstås kjolarna mot byxor)

Utanpå
1 Vinterytterplagg för stan
1 Vinterytterplagg för snöiga kalla dagar
1 Höst eller vårjacka/kappa spm klarar både blåst och regn

Skor
1 Par promenadskor/loafers
1 Par skor med klack till kjol
1 Par skor till fest
1 Par stövlar/boots
1 Par skor/stövlar som tål regn och slask
1 Par gymnastikskor
1 Par sommarsandaler
1 Par inneskor/tofflor

Accessoarer
1 Stor bag
1 Handväska
1 Partyväska
1 Par skinnhandskar
1 Armbandsklocka
1 Halsduk
1 Paraply
1 Par solglasögon
1 Resväska/rymlig kabinväska på hjul

Bad
1 Baddräck eller bikini för att bada i
1 Baddräckt eller bikini för att sola i

Träning
Minst en uppsättning kläder och skor anpassade för just din träning

Smarta lösningar
1 Kostym eller dräkt

Speciellt
1 Enkel klänning eller ensemble som beroende på tillhör kan användas vid såväl festliga som fornella tillfällen

Söta

Haha, så jävla fula mina katterna är. Då sitter dom bredvid varandra och trängs i fönstret och spanar efter fåglar. Syns det förresten att dem är systrar? Haha, njäe inte speciellt lika!


Lite smått

Är lite små less och lite smått irriterad just nu. Är även lite smått hungrig. Vi kan säga att jag är lite smått av allt. Hade nu tänkt och lägga mig i sängen och vila lite, kanske lira lite tv spel och bli barn igen. Låter som en bra idé och varför inte lyxa till det med en liten glass när vi lix är igång. :)


Soccer

Tjena, nu är jag hemma efter första dagen på denna veckas fotbollsskola och den här veckan har vi flickor födda -99 och -00. Det blir mycket fotboll nu om man jämför med förra veckan då dom inte ens ville spela fotboll, nu är det bara fotboll som gäller och det har det blivit idag. :)


Morgonpromenad!

Jag är fan helt impad att jag tog mig ut imorse. Jag har redan varit ute på en powerwalk men upptäckte att mina kläder var lite för varma så jag svettas som typ en gris nu. Det var faktiskt riktigt skönt att börja dagen med en liten promenad med solen som lyser i ryggen. Hoppas bara att jag är så dutkigt att jag går det här varje dag nu, men det får vi väl se. Nu ska jag duscha sen frukost, jag är JÄTTE hungrig. Första gången i världshistorien som jag är riktigt hungrig på morgonen, yaaay!


Ett klipp från skolan

Har inte så mycket att säga så jag bjuder på denna så länge! :)


Brynfärgning

Nu har jag färgat mina egna ögonbryn. Det syns kanske inte så stor skillnad för er men för mig så är det iaf lite mörkare. Jag har ju redan mörka ögonbryn men vill ha dom fylligare om ni förstår? Det vill säga ingen hud emellan så man slipper fylla i dem, haha jag är verkligen sämst på att förklara!



El classico

Haha, bad mami om hjälp för att försöka få till ett lite mer graciöst kort på naglarna men det var varken en bra fotograf eller bra handmodell men det här får duga! ;) Det blev iaf klassiska naglar med fransk manikyr.



Dags igen!


Städjobb!

Har nu varit på en liten introdution på mitt lilla extra knäcke till jobb och jag säger bara fyfan, ser inte fram emot dom där tre veckorna asså. Jag ska städa på min låtsats pappa Urbans jobb. Inte fräscht någonstans, tänk er ett arbetsrum där typ 10 karlar jobbar, det kan ju inte ens se vackert ut? Först och främst så lämnar dom allt på bordet, dom har inget vatten i kranen och alla koppar har kaffe typ in ristat i muggarna. Inte roligt, men som tur är så är det bara en gång i veckan i tre veckor!


Minnen


Ur babyboken

Tog fram babyboken tidigare idag för att stoppa tillbaka ett sånt där litet armand som har när man ligger på BB. När jag ändå hade tagit fram den kunde jag inte låta bli att kolla igenom den. Hittade en massa goa bilder. :)






Bröllop!


Hon är så otroligt vacker!


-


Rent och fint

Nu har jag städat rent sminkbordet. Kastat bort lite saker som inte används osv men nu är allting på sin plats. Nu har jag bara garderoben och tv hyllan kvar men det kommer när det kommer. :)


Före

Efter


19 Juni

Godmorgon! Har alldels nyss käkat lite frukost och nu sitter jag och kollar på tv4 om kunga bröllopet. Nu ska jag tag i mitt rum, speciellt mitt sminkbord. Inte vackert. Garderoben ser och för taskig ut, den senaste tiden så har allting bara kastats in. Inte okej, men nu ska jag försöka göra det fint. Understryk försöka!

Frans- och brynfärgning

Ikväll har jag tränat lite frans- och brynfärgning på mami. Resultatet blev faktiskt rätt bra, innan hade hon typ inga ögonbryn men det har hon nu och fransarna är nu mera kolsvarta!


In action


Mer Shorts

Idag fick jag med mig dem här shortsen hem från H&M's summer sale, endast 50 spän. Tycker färgen är otroligt härligt, tänk när man är brun. Säger bara Turkiet!


Inga smet brudar!

Haha, alltså jag vet inte hur jag ska förklara det här men kan kortfatta det och säga att det inte riktigt gick som vi hade tänkt oss. Efter stan så cyklade vi iaf hem till Sandra för att göra våfflor, vi alla tre var vrål hungriga. Vi hade ingen sylt så Sandra skulle fara och köpa det och under tiden så skulle jag och Elin börja med smeten. Eftersom Elin hatar att smälta smör så ställde jag mig vid spisen och började med smöret med Elin tog hand om dem andra ingredienserna. Sandra kom tillbaka och vi hade gjort klart smeten och vi började köra igång men det gick inte. Så först trodde vi att våffelgärnet var för varmt men efter flera försök gav vi upp och tog fram och gjorde plättar istället. Där lyckandes vi bara bränna dem så vi och gjorde pannkakor istället men det gick inte heller så det slutade med att vi åt rostat med skagen. Kan ni gissa vad vi gjorde för fel?






Våfflorna blev iaf frasiga!

Plättarna blev lite brända

Och så här såg pannkakorna ut..

Sen slutade de med rostat!

Sen när Sandras mamma kommer hem och vi berättade om vad vi hade gjort så frågade hon om vi tagit alla ingredienser och vi nickar och då börjar hon rabbla upp, mjöl, mjölk, ÄGG osv... VAFAN, VI HADE JU GLÖMT ÄGGEN!

Stan

På stan idag så gick vi först till banken så jag kunde överföra till pappa för resan som ska betalas snart. Och jag tänker fan inte gå in på Swedbank nå mer, haha! För varje jävla gång (det är fan inget skämt), utan varje gång så hamnar jag hos en skit snygg kille och då ska jag alltid göra bort mig. Bah; Hej, jag ska överföra pengar till min pappa. - Jaha? Haha, asså jag orkar inte! Träffade för övrigt min gamla gymnastiktränare/granne Bettan. Super kul! Har inte sett henne på år och dar! Fick även med mig en lite sak hem som självklart var på rean och som jag självklart visar upp senare! ;)  


RAIN!


18 Juni

Nu rullar jag ner på stan med tjejorna för ett lite ärende på banken. Sen ska vi även kika förbi på H&M summer sale. Ha en bra dag!

Dagens


Tunika - H&M


Hjälp!

Jag blir tokig! After sunen hjälpte inte så mycket, hade bara jävligt fett hår när jag vaknade. Sen gjorde det skit ont att duscha eftersom vattnet sprutar på skallen. Det gick inte att torka håret med hårtorken heller, det gjorde ont som fan. Jag behöver HJÄLP, man måste väl kunna göra nånting åt att man bränt håtbotten?


After sun

Tro det eller ej men jag har nyss kletat in huvudet med lite After sun. Haha, men det gick hur bra som helst. Ni anar inte hur mycket det svider och bränner där uppe alltså, fyfan. Ska bli kul och se mitt hår imorgon, det är fett redan nu så det här kan bli intressant. Men det finns ju duschar, inte sant?



Bicycle tour

Ikväll så tog jag, Elin och Sandra cyklarna och cyklande upp på Ersboda och såg lite fjollboll. Det var träningsmatch mellan Iksu ungdom och City. Fråga inte var resultatet blev för så intresserad av innebandy är jag inte. Den stora frågan för mig var, spelar man verkligen innebandy i juni? Efter matchen (notera att vi cyklade hem från Ersboda på 6 minuter, det är grejor!) så for jag och Sandra hem till henne och fikade och pratade resten av kvällen. Super mysigt!



Sandra och Elin


Bränd

Haha, amen skillat! Har bränt mig i hårbotten. Det sved som fan när jag duschade och sen när jag kollar i spegeln så är jag alldeles rosa/röd och nu är jag alldeles öm. Går ju inte direkt att smörja in huvdet med solkräm, lr?


Trötter

Måste bara lägga in en bild gull Elin innan jag springer in i duschen. Sötnöten somnade i soffan efter jobbet. Haha, vadå sliten?



1 done, 2 to go!

Och så var första veckan på fotbollsskolan klar (ledig imorgon!) och jag är helt slut. Idag så fick de köra mycket fotboll eftersom det inte har blivit så mycket dom andra dagarna. Dem fick även möta oss ledare i match, tipspromenad, glass och så avslutade vi med vattenkrig på slutet men dem fick inte spruta på oss ledare! ;) Kommer nog få träningsvärk i nacke rygg efter allt bärandes och klängande. Man kommer sakna dom små liven, nästa vecka är det nya barn. Nu ska jag hoppa in i duschen!

17 Juni

Godmorgon! Här sitter jag och käkar frukost i lugn och ro. Ska snart ta på mig shortsen och packa väskan och sen rulla iväg mot fotbollsplanen. Idag vankas det vattenkrig så man lär väl vara blöt när man kommer hem, haha!


För sån är jag

Satt nyss och skrev ett rätt så långt och djupt inlägg, men jag tog bort det. Det är inte jag. Jag håller det istället för mig själv, precis som min far. Håller det inne, som en hemlighet. Kan väl konstatera att jag blir alldeles för blödig när det gäller filmer men I can't help it. För sån är jag.

Right now


Sverige

Nu är naglarna klara. Kan säga att det här blev inte vackert, inte någonstans! Värsta freak-sverige-fan-naglarna ju! Haha, kunde inte ens måla rakt idag men aja, inget är perfekt!


Nageltime!

Lovade barnen idag att jag skulle måla nya naglar till imorgon, så here we go! Det skulle vara blå och lila eller blå och gul (Umeå södras färger), men det det måste iaf vara blå, för det har dem bestämt! ;)


Dagens fråga

Anonym om Fotbollsskolan:
vilken ålder är det på barnen ni har på fotbollsskolan??

SVAR:
Barnen är födda -01, -02 och -03 (bara flickor) . Det vill säga 7,8 och 9 år. Nästa vecka är det flickor födda -00 och sista veckan så har vi pojkar! :)

Fotbollsskolan

Fotbollsskolan idag gick bara bra och idag hade vi sol och värme. Dock så blir det inte så mycket fotboll för det vill dom inte göra(?), dom vill typ bara leka. Men idag så körde vi iaf match mot Lina, Lovisa och Nicoles grupp där vi slutade matchen när det stod 2-2, då är alla nöjda! ;)

16 Juni

Äntligen en lugn och harmonisk morgon. Det har inte riktigt blivit det dem andra dagarna. I måndags så hittade jag inte fotbollsskorna 10 minuter innan samling så det slutade med att jag tillslut fick ta Jonathans (som jag nu fortfarande har, lite stora men det funkar) och sen igår så försov jag mig och vaknade 25 minuter innan samling, men nu är allting förhoppningsvis som det ska. Nu ska jag packa ner matlådan och göra mig klar för start. Ha en bra dag!



SOL

Det är sol och det är inte ett enda moln på himlen som jag kan se. Ungarna gjorde ett bra jobb när dom dansade bort regnet igår, haha! ;)


Sex and the city 2

Kom typ alldeles nyss hem från en lyckad bio kväll! Filmen riktigt bra och jag har två saker att säga innan jag ska lägga huvudet på kudden och slocknar för ikväll. Först att jag vill åka till Abu Dhabi och att Samantha är rå skön och att jag ska bli Sex and the city. Det blev tre men vafan, Godnatt mina vänner! ♥


Bio

Nu drar jag iväg mot stan för ikväll blir det bio med tjejerna. Självklart så ska vi se Sex and the city 2, skriver mer senare. Måste rusa!


Skit väder!

Idag hade vi ingen tur med vädret, igen. Det började regna igen på efter lunchen vilket ledde till ett par gnällade ungar. Tror det var kanske 4-5 stycken som börja grina idag för dom hade ont någonstans, men då tar man dom åt sidan i 10 minuter så får dom sitta i knäet och sen är dom glada igen. Förrutom att det var dåligt väder så gick det mesta bra, dom är så söta så men det roliga är att dom vill typ inte spela fotboll!? Så fort det blir en fotbollsövning ser man hur huvudet sjunker men sen när nämner ordet lek då jävlar flyger huvudet det upp! ;D



När det regnade som mest när vi försökte sjunga och leka fram solen!


Masken

Ett klipp från i fredags då Jazza kör masken! ;)


15 Juni

Hej! Imorse försov jag mig men hade turen att mamma ringde och väckte mig kvart över åtta och vi skulle samlas 20 i nio., så det blev snabba fötter för min del. Nu är jag hemma med Elin och är nu ännu mer sliten än igår. Just nu ligger vi i soffan lite halv döda och ser på Beverly Hills. :)


Jag imorse


Kvälls mönster

Är äntligen tillbaka till mitt älskade kvälls mönster med först Sex and the city och sen Two and a half men. Jag bara njuter. Godnatt Sverige, Jag behöver sömn! Och bara så ni vet så blir det Sex and the City 2 imorgon på bio, me like! ;)


Sunes sommar

"Jag tar med mig kameran", haha jotjena! Fast det gjorde jag, men tog dock inga kort. Nötskal! Vi såg iaf till kvällen till ära Sunes sommar. Går ju att inte älska den filmen, och Håkan. Behöver jag säga mer än Håkan?! All love to Håkan. Vi avslutade sen kvällen med att se några härliga klipp med Björn Gustafsson, också en allt för härlig typ. ;)



Sune maraton

Har nu tagit på mig något rosa och mysigt och ska alldeles strax bege mig mot Sandra för en myskväll med Sune maraton, det blir både Sunes jul och sommar! Tar med mig kameran, vi hörs senare ikväll. ♥


"Vi hade iaf tur med vädret"

Det hade vi långt ifrån idag. Det regnade som fan som idag vilket är inte direkt ett lyckat väder för en fotbollsskola så vi tog in alla 55 ungar (7-9år) in i typ Umeå's minsta gympasal, böleängsskolan. Ni kan ju gissa hur det gick? Haha, det gick faktiskt rätt bra (liten luring där) men det blev ju dock inte så mycket fotboll. Det blev mest en massa lekar men ungarna tyckte iaf att det var roligt och var nöjda. Vi frågade typ 3 gånger för att vara riktigt säkra! Barnen var iaf hur söta som helst och det är inte förrän nu, typ 10 år senare man märker hur mycket energi dom tar ifrån en och det är inte förrän nu man märker hur jävla irriterande det är när 55 ungar studsar bollen samtidigt! Men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)
Vi får hoppas på bättre väder imorgon så vi kan vara utomhus!

Nytt i garderoben

Igår fick jag den här rosa saken av min mor. Den såg ut som ett tält på henne och den satt lite bättre på mig så jag fick den. :)


Helt slut!

Haha, omg! Är fan helt slut efter dagens första dag på sommarjobbet. Ungarna tar verkligen all energi ifrån en. Nu sitter jag och Sandra halvt döende i soffan. Sandra med en tidning och jag med datorn. Berättar mer om dagen senare. Ska bara vila lite först! ;)


Berättar lite om imorgon

Försökte vända på den men då blev det tydligen fel fil typ så det gick inte, men jag tror ni överlever. :) Stillbilden blir alltid lika snygg!


-


Vart är solen?

Vart tog solen vägen? Först satt jag ute på altan i solen och värmen sen gick jag in och tog på mig bikinin för att ligga och pressa lite i solen, men när jag då kommer ut igen så är den borta? Kul! Nu är det ju inte ens varmt, skugga överallt, aja. Ska snart fara hem till mamma och duscha och färscha till mig för vi ska fira Jonathans födelsedag ikväll. :)


Frukost

Vid frukosten så hade jag Nikita på stolen bredvid mig och dreggel Loke låg bredvid på golvet. Ganska skönt att ha hundar, man slipper då sitta själv att äta. Dom kommer ju så fort man får in köket, speciellt Loke. Hans hjärna reagerar bara på mat.



13 Juni

Godmorgon! Föråt för lite små kass update nu dom senaste dagarna men jag har inte vaknat förän halv två så det blir det lite små segt. Nu ska jag faktiskt käka frukost, notera det mina vänner. Har faktiskt blivit riktigt duktig på käka frukost!


Jag och min kusin Anton, Turkiet -09


Blondie


LESS

ÅÅÅÅH, vad less jag blir! Just nu hatar jag min jävla mobil. Varje sms jag skickar hamnar bara i utkorgen!? Och där stannars det? Kan nån vara snäll att förklara varför? Så sjukt irriterande. Jag har ju fan gratis men det skickas inte? stört. HJÄLP!

Jag vill ha en ny mobil....

UPDATE: Behövde visst bara starta om den. Nu funkar det igen, hihi!


Tar det lugnt

Sitter här hemma alldeles själv med dogsen. Lungt och skönt. Dunkar lite musik, hör och häpna från Tv. Känns lite sådär små coolt. Kan ju säga att det är jävligt mycket bättre ljud än från datorns fjutt högtalare.


Gothia -07

Första året världens bästa lag gjorde entré i Göteborg. Vi kämpade i vått och torrt, vi kämpade tillsammans. Vi var inte bara bra utan vi var bäst men vi snubblade nära mållinjen. Några fick en liten kort "romans" med itialienare medans andra fick tidningsrubriker, "Målvaktstabbe förändrade matchen". En vecka tillsammans med världens bästa brudar kan inte sluta bättre än bäst. ♥ 



"Hejdå Umeå"

Frida

Jag, Sandra och Elin

Mimmi, Sandra och Julia

Jag började blåsa upp madrassen för hand i väntan på att få en pump

Taggade på match
Anna

Invigningen

Kajsa, jag, Alexandra och Anna


(Kolla Carros öra! (A))

Kajsa, jag och Alexandra


Elin och Lovisa


Majsa, Sofia och Elin


I väntan på spårvagnen

Elin och "romansen" Gabriello

Elin L, Julia, Frida och Sandra

"Långben" ;)



Laget
 Peter, Sofia, Kajsa, Lina E, Farah, Carro, Maja, Emilia, Lina, Victoria, Carina och Lennart
Elin L, Mimmi, Elin, Anna, Sandra, Julia, Jag, Alexandra, Frida, Majsa, Nicole, Lovisa och Carolina

Gabriello, Elin, Sandra och David


Julia och Elin

Gabriello, David och Alberto

Sofia, Elin, Julia, Frida, Sandra
Jag, Carro och Kajsa

Kvällsfika

Julia

Liseberg

Nicole, Lovia och Sofia

Jag

*busvissel*
Elin och Gabriello, Mimmi och Alberto

Julia, Elin och Lina

Kanonen

Elin, jag och Sofia

Lite små less på att vänta inne på Cubus
Julia, jag och Maja


MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL



Shopping
Elin, jag och Sandra

Sista kvällen

Anonym

På tåget hem, sexlinjen! ;) Behöver jag säga mer än Niklas?
Sofia, jag och Lina


2 månader kvar

Sen bär det av på den första vecka till turkiet med pappa and the gang!



Solat

Har nu legat och solat lite tillsammans med min hund till man. Gull Loke kom och la sig precis bredvid mig vilket resulterade till en riktigt skönt nackstöd för mig. Dock så var det lite disigt med moln men det var skönt ändå. :)




Hes från igår!


Gårdagens födelsedag!

Igår så fyllde även min kära lilla låtsats mamma år. Så efter en massa fika och gottigheter hos mamma så tog vi "barn" cykeln och cyklade typ 3 kvarter bort hem till pappa och Anna för ännu mer fika. Där bjöds det på Anettis goda smörgåstårta samt vanlig gräddtårta och kakor. Ja ni hör ju, vadå boll? Man blev ju fan ett jävla klot!


Födelsedags barnet, Anna!


Anna

Roland och Anetti

Loke

Ove och Marina
 
Marcus och Farfar


Chrille, pappa och Anna

Ove och Marina


Mikael och Anna

Linn


"Student fikat"

Vid tre tiden efter studenten när Marcus hem efter ha åkt omkring på stan på flaket så var det dags för fika med släkten. Det blev en jädras massa fika igår, kände mig som en jävla boll igår. "Som en boll kommer jag tillbaks till dig..."













"Två år kvar, två år kvar.."


Studenten 2010


Plakatet

Jonte, pappa och farfar

Farfar, Anna och farmor

Jag

Carros lilla Jolly

Jonte och Messy


Pappa, jonte och Marcus

Marcus, pappa, farmor och Jonte

Messy, mormor, pappa och Anna

Messy, pappa och Anna

Marcus, mamma och pappa

Messy och Chrille

Anna och Chrille






Grattis Jonathan

Innan jag slänger in en jädrans massa bilder så vill jag bara gratta min bror Jonathan som fyller hela 20 bast idag! Stort grattis!

 


Godmorgon

Haha, godmorgon! Jag vaknade nyss av att Elin ringde, så tack för väckningen vännen! Det var faktiskt en jävla tur att du ringde, annars hade jag väl sovit bort hela dagen. För jag hade verklingen inga planer alls på att vakna upp iaf. Ska kolla igenom bilderna från igår så dom dyker upp här snart! :)

Tivoli

Halloj! Kvällen har jag spenderat nere på stan med ett par glada prickar. Först gick vi och strosa runt lite på stan men sen kilade vi ner kajen på tivolit. Åh, jag blev som ett barn på nytt. Jag ÄLSKAR verkligen karuseller, speciellt dom som snurrar. Virvelvinden! ♥ Jag tror jag inte har skratta sådär mycket på länge, ni skulle sätt Elin och Peters miner. Haha, gjorde helt klart min dag! Tappade även rösten där ett tag efter ett jävla massa skratt men det gör inte. Ett gott skratt förlänger livet, inte sant?! ;)


Självklart så skulle Elin och Peter ha turen att vinna, vad är oddsen?


See you later

Tjenaaa! Kom just hem från födelsedags fika hemma hos Pappa och Anna. Anna fyller nämligen 38 år idag så grattis igen, chips morsan! ♥ Nu har jag Elin och Lina här hemma och just nu sitter vi och fixar oss lite smått innan vi drar ner på stan senare hämtar upp Emilie, skriver mer imorgon för nu har jag SOMMARLOV!
Imorgon slänger jag in massa bilder från studenten!



Studenterna springer ut

Studenter springer ut och jublar på avslutningen! Haha, kolla Meesy! Springer som en galning (00:15), we are family! ;)



Dresscode, avslutning


Skolavslutning

Nu är det äntligen SOMMARLOV! Så jälva skönt! Klassen samlades halv tio idag för att sedan gå på en gemensam avslutning med alla ettor och tvåorna i gympasalarna. Där var det diplom utdelning, sånger (Jennie och Ellen, så jälva bra! Fick ståfräs, även kallat rysningar!) och sen kom treorna studenterna inspringades skrikades och jublades! Stämning! Kan säga att man blev jävligt sugen, "bara" två år kvar nu!




Kajsa, Emilie och Victoria

Kajsa och Emilie


Vickan, Malin B, Frida och min mentor Carina



Godnatt!

Näe hörrni, nu ska jag tabort sminket och lägga huvudet på kudden. Imorgon är det skolavslutning och sen är vi FRI! Så jävla skönt! Får absolut inte försova mig imorgon som jag gjorde idag, bright! Då är jag körd! Sov gott mina vänner! ♥


Slingat!

Slingningen ikväll gick väl sådär, haha! Sanna envisades med att vi skulle köra folieslingor istället för att köra slinghätta så hon gjorde en folieslinga och sen for hon och då skulle jag ta över? Jag vet hur man gör eftersom jag har fått sånna flera gånger men det är en helt annan sak när man ska göra det själv! Men det gick väl ändå helt okej för att vara första gången. Jag är iaf nöjd, hoppas bara att du är det också min lilla tårta! Dock blev några typ "vita" fläckar men ingen är fläck fri, hihi! ;)
Något som jag kom fram till är att gud vad lätt det är att vara mörkhårig, det ända som kan hända är att det blir för mörkt men det gör inget och om man gör slingor på mörkt hår och det blir fel så kan man ju alltid färga tillbaka det! ;) Mörkt is the shit!






Lockigt

Har suttit och fördröjt tiden med att locka håret. Anna slutade för några minuter sen så hon ringer nog när som helst så då ska jag sätta mig på cykeln. Ska först bara förbi pappa och hämta vågtången. Det blir vågit imorgon! ;)



Josefine "hairdresser"

Ikväll så har jag fått i uppdrag att slinga Annas hår. Det här kan verkligen intressant men förhoppningsvis så blir det snyggt...hoppas jag för mitt eget bästa! Tar självklart med mig kamera så jag kan uppdatera er om hur det går. Ska bli super kul att få träffa min lilla tårtis igen, var ett bra tag sen sist! ♥

 


Imorgon är det dags igen

Imorgon är det dag för student igen. Den här gången är det Marcus tur att få springa ut och jubla! Nu är det bara två år kvar sen står man där själv och skriker som aldrig förr!




Så länge håller din makeup

Foundation
Hållbarhet: 12-18 månader. Mineralfoundation används tills den tar slut, den kan inte härskna.
Varningstecken: Unken doft, vattnig konsistens eller att den "skär sig", ungefär som när vatten och olja delar på sig.

Concealer
Hållbarhet: ca 6 månader - 1 år. Cover all mix har en längre hållbarhet.
Varningstecken: Ska slängas om den börjar lukta illa och om konsistensen blivit annorlunda.

Puder
Hållbarhet: Pressat puder ca 1år och löspuder upp till 2 år.
Varningstecken: Om du får klåda eller hudirritationer.

Rouge
Hållbarhet: Upp till 2 år
Varningstecken: Om du får klåda eller andra hudirritationer.
Tänk på: Att inte peta i rouget med fingrarna och rougeborsten med jämna mellanrum.

Ögonskugga
Hållbarhet: Kan användas i flera år, se bara till att locket alltid är riktigt stängt. Krämskugga håller i ca 2 år.
Varningstecken: Om den börja smula och dofta konstit så har den blivit dålig.

Mascara
Hållbarhet: Ungefär 3-6 månader max men byt omgående.
Varningstecken: Om den börjar lukta annorlunda och klumpa sig så är den dålig.
Tänk på: Att inte dra upp och ner borsten för då förstörs den snabbre.

Kajal
Hållbarhet: Ca 2-3 år. En flytande kajal håller ca i 1 år.
Tänk på: Att vässa pennan ofta för att få bort bakterier.

Läppstift
Hållbarhet: Kan hålla från ett halvår till 2 år.
Varningstecken: Ska slängas om du känner att den luktar konstigt och är grynig.

Läppglans
Hållbarhet: Håller från 2 månader och uppåt.
Varningstecken: Om du märker att glanset har fått en annan lukt och att konsistensen blivit tunnare ska du slänga den.
Tänk på: Att torka av läpparna innan du applicerar på nytt, för annars kommer det ner bakterier i behållaren.

Läppenna
Hållbarhet: Ca i 2 år.
Tänk på: Att vässa den ofta så håller du bakterierna borta.


Shorts

Igår i paketet från H&M så kom även mina nya shorts.



H&M - 99kr


Naglarna

Nu ska jag gå lite modevisning för mamma och mormor. Vet inte vad jag ska ha på mig imorgon!

Ögonbindel

Har suttit och fixat och trixat med naglarna så gott som hela kvällen. Ska fota dem imorgon så får ni ser dem. Kom även på att jag glömde fota och lägga upp det som jag fick i paketet tidigare idag. Här har vi iaf en liten grej som följde med, en ny ögonbindel(?). Den andra "saken" lägger jag upp imorgon! 


Jag måste verkligen sova med den, ett måste! Visst var den söt? ;)


Black/and/White


Nail time!

Nu är det dags för lite nya naglar. Funderar dock på om jag ska köra på samma mönster på alla eller om jag ska köra lite olika. Vad tycker ni? :)


Arab?

Hahaha, jag har verkligen ingen kommentar till det här klippet! Man måste ju bjuda på sig själv, eller hur? Tur man är lätt road iaf... ;)


Sol

Efter vår extrema långa skoldag idag som bestod av 1 timmes städning så följde jag med hem till Emilie där vi tog ut katterna och satta oss i solen. Lutten tog även fram sin hennapenna och gjorde ett fint konstverk på mitt ben men som jag dock råkade förstöre redan efter typ en halv minut. Klantigt!







Fick en äcklig sak i håret!


8 Juni

Yayy, nu är jag hemma! Efter skolan idag så följde jag med hem till Emile och kom inte hem förän nu. Just nu väntar jag på en jävla massa bilder som Emilie håller på skicka. Hade även fått paket nu när jag kom hem, hihi! Spännande! ;)


Arbetskläderna

Idag på det så kallade mötet så fick även vi våra kläder som vi tränare ska bära under fotbollsskolan. Stekigt! Dock var shortsen ingen hitt hos mig men gratis är gott! ;)





Förberedelser

"Möte" idag med fotbollskolan gick som en dans. Vi satt och klistrade fast namnlappar på tröjorna som barnen ska få och vi gjorde klar alla tre veckor på en gång, när vi ändå var på G. Det en jädras massa skratt, iaf från min sida men var det till någons större förvåning?





Möte

Snart är det dags för möte med fotbollsskolan (sommarjobbet). Klockan sju ska vi befinna oss uppe på Umeå södras kansli så ska vi förbereda lite saker tills nästa vecka då vi drar igång. Elin är påväg hit nu och sen så ska vi rulla förbi brallan också innan vi drar. :)


Besök

Titta vilken go kille som kom och hälsade på mig här ute i solen. Just nu ligger han och slickar på min tå, gosigt!  



Ge mig sol och värme!

Har precis bäddat ner mig i solstolen på en filt och sitter och njuter lite i solen. Dock blåser det lite vilket är ett fett minus. Lill "kusinen" som nu inte längre är så liten (faktum att hon är längre än mig) skickade ut mig i solen. Bra gjort där Linn. Tur att någon har koll på en! ;)


MVG

Jag och Malin gick förbi slöjden innan vi for hem för att få veta vad vi fick på vårat fördjupningsarbete samt i slutbetyg. Till min förvåning så fick jag MVG på mjukis dressen, fast någon söm blev kansig. Jag fick även MVG i slutbetyg! Så jävla skönt att man har nått MVG iaf, gjorde seriöst min dag. Iaf min förmiddag... ;)




Värd dag!

Åhhh, var den här dagen värd att stiga upp för eller? Sätter mig på cykel tio över åtta och cyklar gärnet till skolan för att hinna tills vi börjar, alltså 20 över åtta. Trodde jag? Amen då började vi tydligen halv tio så jag och vickan som tur var där satt och degade på skolan i en timme sen när malin och emilie kommer så ska vi tydligen bara bestämma lite lekar tills på onsdag då vi ska leka med tvåorna. Haha, värt?


Leopard


Klänning, H&M - 149kr

Hårband, H&M - 29.50


Plötsligt händer det

Nu kan jag äntligen smsa igen, fan vad låst man känner sig utan sms! Tack pappa och Anna ♥


Klaga inte på knapparna! (A)


Paket

Hmm, undra vad som kan ha kommit? ;)


En sväng med bilen

Följde med mamma en sväng ner på Ersboda en sväng för att hämta Chrilles cykel. Vi gick även in på H&M en snabbis där Anna jobbar för att säga hej. Hon slutade samtidigt så vi körde även hem henne! :)



Lite tidsfördriv i bilen! ;)


6 Juni

Godmorgon! Kul att vakna med ett sms där det står att mina gratis sms har tagit slut och när man vet att man inte har några pengar så man kan fylla på med mer. Roligt! Men iaf, har fått ett litet extra knäcke till sommarjobb. Ska städa Urbans kontor/garage en gång per vecka i tre veckor. Inte så farligt. :)


Skicka vidare

Här sitter jag med stora svarta ringar runt ögonen och det bara rinner tårar nerför kinden. Ni kan ju gissa vad jag har sett för film. Min favvo, Pay it forward! Jag grinar bara mer och mer för varje gång jag ser den filmen och jag kan inte låta bli att se den heller. Älskar filmen, så jävla fin! ♥ Har du inte sett den så MÅSTE du se den!


(`v´)

Sitter nu ute i det fina vädret med kissemissen. Varför blir man alltid så jälva trött så fort när man har sovit länge? Lovande iaf mamma att vara hemma och ha en mysig hemmakväll ikväll med henne. :) Nu ska jag gå in så ska vi poppa lite popcorn och se någon film på tvn. Ha en trevlig kväll! :)




5 Juni


The real Josefine

Jag har fått många frågor det senaste året om jag verkligen är helsvensk och jag har tyvärr burit på en lång lögn hela mitt liv. Här har ni mitt riktiga jag. Det har varit jobbigt att sminka sig så pass mycket och det har gått ton vis med foundation men jag känner att jag inte orkar ljuga längre. Här har ni mig... ;)


Bakning

Nu är det dags för bakning! Kan ni gissa vad det blir för gott? ;)


Matdagbok

Fyfaaaaan, vad drygt!


Mango

Igår så fick jag en ny body butter av Anna med mango smak (ja, jag vet doft av mango). Dom säljer tydligen ut dom billigt på ica, kostar endast 20 lappen.



Fredagsmys

Ligger nu i sängen och myser med lilla hårbollen min och ser på Cast away.



Too fast

Kvällen har jag spenderat hemma hos dady! Till middag åt vi grillat och eftersom vi alltid käkar så snabbt så sa jag att vi skulle sitta i minst 40 minuter med maten. Efter 20 minuter var vi alla tre klara och då hade vi ändå ätit sakta för att vara vi, men vi försökte iaf, haha! ;)



Sådan far sådan dotter!

Loke

En pigg Anna


Halmstad -07

I slutet på April år 2007 så åkte jag ner med truppgymnastiks truppen ner till Halmstad för att tävla (DM?). Vi kom dock sist men vi hade en skit rolig helg, saknar gänget! ♥




På tåget mot Göteborg

Anna och Bettan

Lunch i Götrborg


På tåget mot Halmstad

Alexandra och Jessica

Middag på Kina restaurang i Halmstad

Hanna, jag och Anna

Truppen


Stekiga tränare!


Håret fixas!


Tävling

Truppen




Krig
 
Åkte ut till ett hus lite utanför Halmstad för att sov sista natten

Anna

Stå på händer tävling

Vi tog vårt första dopp, tror det var den 27April



Så seriösa

Hahahaha, hittade det här vackra och super seriösa klippet från förra sommaren på mig och så lite på Elin. "Stoooooor bloggarN" vettni! Se och njut! ;)


Det allra sista

Halloj! Nu märker man verkligen att skolan är slut. Betygen är så gott som satta och typ inga lektioner. Nästa vecka så har vi bara våra praktiska ämnen tror jag(?) och då ska vi bara städa till flytten. 4 dagar sen är det lov, underbart! Ska snart sätta igång med det allra sista plugget. Sen är jag fri. Hur skönt låter inte det på en skala?


Smycken

Idag fick vi hem våra smycken från vårat första smyckesparty, från Lenak.




Röda mattan


Marcus och Frida

Frida och Gustav

Marcus och Frida








Tjejen som jag sminkade:)






"Pappa krockade med lambon"








Studentbalen

Här får ni ser lite bilder som vi tog innan dom drog iväg till röda mattan. :)



Messy och Frida



Grabbarna

Tjejerna


3 Juni

Så nu har jag tid att sätta mig ner och skriva några rader. Sminkningen idag gick faktiskt helt okej. Hoppas bara att hon blev nöjd, är kunden nöjd så är jag nöjd! :) Efter sminkningen så fick jag världens mensvärk och blev tvungen att fara hem och knarka tabletter och sen lägga huvudet på kudden. Jag hann sova i drygt två timmar innan Messy klampade in och bad mig hjälpa han att fixa sig till balen. Hjälpte han med att först täcka lite finnar, fixa håret, putsa skorna, flugan osv. Tror fan det var första gången han uppskattade de jag gjorde, tror det eller ej men han tackade innan han for iväg. :)
Sen var det bara för mig att kasta på lite smink och sen kom mami och plockade upp mig. Kan säga att det är ingen hitt att he på mascara i bilen men det går! ;)



Nervös!

Nu ber vi till alla gudar där uppe och hoppas att jag har ett jävla flyt idag. Annars dör jag! Idag får vi nämligen kunder som vi ska sminka till studentbalen ikväll. Wish me luck!


Svullen?

Förutom att det forfarande svider och ömmar på brännsåret så hettar det och är typ svullet och fuktigt? Var? Plus det så har jag typ ont i varje liten del i kroppen. Man känner att man inte är riktigt lika smidig och stark som förut. Haha, nu låter det som jag är 70 men om jag säger sen jag slutade fotbollen! ;p



Bus


Walking on sunshine

Kom alldeles nyss hem från en promenad i det fina vädret med Nikita. Vi gick först en promenad sen satte vi oss på bigaråbacke och njöt i värmen. Efter det gick vi hem och hämtade bollen och busade lite. Du e så söt min kära lilla vovve, du är så söt min kära lilla hund. Du säger ingenting, min lilla vovve men du är den jag gillar bäst!











2 Juni

Hej! Sitter nu vid den stationära datorn och fixar med en massa bilder. Håller på göra i ordning några inlägg som kommer dyka upp lite då och då här på bloggen. Sitter typ aldrig på den här men det är här alla bilder finns. Snart så ska jag ta tag i lite plugg. :)


Gamla cam-bilder, del 3







Vadå brännsår?

Kom nyss hem från korpen matchen och jag har nu fetaste brännsåret på benet. Det svider så in i helvette och jag vågar seriöst inte duscha. Jag kommer fan dö av smärta! Måste fan erkänna att jag fick till två bra räddning en i första och så sista i andra som gjorde historia. Tre räddningar efter varandra! Vissa gör ju historia... ;)


Vi är på gång, vi är laddade vi är tända..

Nu ska vi rulla hem till Elin för att hämta hennes saker, sen rullar vi sakta ner på stan för en glass som uppvärmning. Sen är det match! ;)


Elin och hennes framtidsvision! ;)


Korpen

Moa ringde alldeles nyss och behövde spelare tills deras korpen match ikväll så jag och Elin ställer upp. Så ikväll ska man vara målvalt igen efter 1 års upphåll. Känner mig lite ringrosting men det ska nog gå vägen! Hoppas jag...

Just nu sitter Elin och ritar sina framtidsplaner inom innebandyn och jag sitter här vid datorn. Nu taggar vi igång! :)


Hårvård

Idag så fixade frisörerna våra hår. För mig blev det slingor i en brun nyans. Jag är super nöjd, så tack ännu en gång Amanda G! Blev kanon! Tror nog att alla blev nöjda med sina små makeovers. Tog nästan 100 bilder så alla kommer jag inte lägga in men ni får iaf en rejäl bildbomb!  


Emma och Moa



 
Malin och Emilie

"Före"

Amanda färgar Fannys utväxt


In action

In Action

Malin goes vithårig!

Lisa färgar Emilie hår

Annie färgar Frida

Johanna färgar Felicia

Jag

Kajsa fick ett nytt smeknamn, KK (Står för Kondom Kajsa)

Kajsa och Malin

Malin B blir fixad av Jessica

My slingar Victorias hår, julgran?;)

Nellie

Amanda och jag!

Emilie

My och Victoria

Emma

Emma, jag och Malin

Kisse och Misse


Bilder på G

Bilder från dagen kommer alldeles strax, ska bara kolla igenom dem osv. :)


1 Juni

Godmorgon! Snart ska jag alldeles strax sätta mig på cykel och börja trampa mot skolan. Förra veckan så fick ju frisör smink och massage av oss stylister och idag så är det deras tur att fixa vårat hår. För mig blir det slinger. Jag visar såklart resultatet när jag kommer hem. Ha en bra dag!



RSS 2.0