Dagens favorit!

Kanon bra, fyra av fem toasters!


Äntligen lördag!

Godmorgon allihopa!:) Gud så skönt med helg, och sen sportlov efter det. Inte illa. Skolan kunde inte sluta så mycket bättre igår, jag fick nämligen MVG på biologi provet! Jag blev så sjukt glad och det är jag typ det fortfarande, haha! Men det satt fintfint.
Idag ska jag ta det lugnt och fara och handla på Ica Maxi kanske går in på någon affär och ser om jag hittar något, sen ska jag kanske fara och titta på en balklänning. Så ser min dag ut just nu. Nu ska jag gå och göra mig klar. Hare bra! :)


Dags för Tv mys!

Nu har jag sett musikalen två gånger. Riktigt bra asså! Nu är det dags för semlor och andra avenyn - me gusta!
Bilderna är från musikal scenen som bild klasserna har gjort!

   

Fettisdag

Känner att jag ligget lite efter i skrivandet just nu. Jag som säger att jag ska bli bättre på att blogga och det blir bara sämre och sämre. Hur lyckas man med det? Frågan är ju. Menmen, skolan idag var chill. Musik klasserna hade fixat ett musikal, season of love. Några snuttar på musikalen rent tydligen. Den var sjukt bra, tycker jag! Mycket bra faktiskt. Bild klasserna hade snyggat till scenen så den var skit snygg. Värsta fräääään!
Igår blev det några inköp, tex en ny bikini för 90spänn för både över- och underdel! Var ju bara tvungen att så till, rea hos ellos så ta en titt. Har du turen så hittar du något fint för ett billigt pris. Några fler saker som också hamnade på beställningen var en marin blå jacka och en väska.

Får ju inte glömma att det är fettisdag idag, har faktiskt inte ätit någon semla ännu. Får göra det ikväll!
 
                        

20/2

Nu är det mesta bort gjort i skolan, nu är det inte så mycket kvar. Fem dagar kvar och sen lov. Gud så skönt, jag kan säga att det är verkligen efterlängtat. Har inte haft tid att blogga eftersom jag varit tvungen att plugga till en massa prov. Bara ett som återstår nu innan lovet och det måste jag få minns få VG på, och det är matte. Vi ser ju hur det går:) Menmen, har kollat lite på statistiken här på bloggen och jag tycker det är lite roligt för dom dagarna jag inte skrivit nått så har jag fler besökare, haha:) Ikväll blir det jobb klockan sex, sen hem och slappa tror jag. Om det inte är nån som vill hitta på nått?:)


Friluftsdag

Paradisbadet idag gick väl helt okej, lite för lite med bara 2 timmars bad men det var skoj ändå:) Tyckte dess värre att det sög att inte utepolen var öppen. Vi som hade tänkt att rulla oss i snön och sen hoppa i, även fast jag var lite tveksam på att göra det. En del skratt blev det även i bussen åt massa fula bilder på mig som Elin tagit och massa annat! ;) Nu sitter jag och låter tiden gå, ska ta biologiboken och läsa lite grann hade jag tänkt innan jag far. Blir nämligen jobb ikväll och sedan far jag och sover hos dadi:) 



Jobbig helg

Dåligt med upptatering denna helg också, haft fullt upp hela helgen och den har varit rätt jobbig på olika sätt och vis. Jobbade hela fredagden och jobbade hela lördagen förrutom på kvällen då det blev lite annat skoj men slutade sämst, med ett dåligt samvete osv. Usch, men det är löst och nu tänker vi bara på det roliga som var och glömmer det andra. Tänker inte nämna det som hände, bättre säga för lite än för mycket, right?
Ingen träning för mig ikväll, blir att plugga hela kvällen lång. Har gjort bort dagens redovisning, gick inte så bra som jag kunde gjort det men men. Det som återstår nu är prov i biologi, prov i spanska, inlämningsuppgifti i idrott, inlämningsuppgift på hemkunskap och matte prov nästa vecka. Om inte mer, har säkert glömt något.
Imorgon ska man på paradis badet i örnsköldsvik med typ alla nior på skolan och jag känner verkligen inte taggen. Usccch, älskar att bada osv. Men resten... Men det blir nog bra (tänk positivt).

Sug skolan, hur mycket plugg som helst

Daaaaaaaaaah, vad less jag är på skolan! Usch, och fy. Har suttit nu hela dagen/kvällen nu sen jag kom hem och pluggat och jag är långt ifrån klar. Har en massa andra skolarbeten tex, Biologi, Spanska, Idrott osv. Jag har lyckats gjort klart engelskan som ska vara klar imorgon med lite hjälp. Har typ ändå inte lyckas gjort som man ska men jag är iaf glad att det blev någonting iaf.
Oj, skulle skrivt det här vid åtta tiden men jag glömde bort det totalt!
Idag tog jag några fina bilder när jag cyklade, allt var helt vitt ute och solen lyste. Jag blev typ glad när jag gick ut idag och skulle cykla iväg till skolan. Det var jättefint men kallt som bara den. tror vi har omkring 20-. Inte speciellt varmt...


Tomt i skallen

Jag har faktiskt ingenting att säga idag. Ungefär som
vanligt då, haha! Ska på öppet hus på skolan sen vid
ca sju tiden, ska vara på slöjden och jobba medans
småttingarna går runt och tittar. Nämen, jag tänkte
höra med er om vad ni tycker om ipoden på bloggen.
Är den bra eller är den kass, störande osv?
Skriv
gärna vad ni tycker för att kunna göra bloggen bättre. :)

Balder

Har nyss kommit hem från stan. Jag har nämligen bjudit min vän Emmi på middag.Det var jätte mysigt, vi åt tacobufè på Balder och snackade om allt möjligt. Gott som bara den var det också, satt verkligen prima. Har inte ätit tacos på jättelänge innan. Det var även verkligen jätte längesen sen vi sågs också, typ ca ett halv år skulle jag tippa på? Där i närheten någonstans. Nu sitter jag och sjunger och sitter och kollar runt på en massa saker och ting. Jag och Anna har också försökt få in en träningstid men det ser lite tajt ut i mitt schema just nu känns det som, men nån gång i veckan ska vi få in ett pass! ;) Imorgon är det en ny skolvecka, känns verkligen jätte drygt. Jag orkar verkligen inte stiga upp 10 i 7 imorgon, uscccch!


McDonalds cup

Igår vid cirka 23.30 var vi äntligen hemma. Var en aning trött, det blev inte så värst mycket sömn igår på bussen hem. Jag la mig på golvet i bussen för att sova, gick sådär, haha! Men hur gick det i cupen? Vi åkte tyvärr ut i åttondelsfinal i dam serien mot ett div2 lag. Har ont i hela kroppen, jag slängde mig in mig stolpen två gånger, landade på ryggen och skrapade upp knäet och det svider som faaan kan jag säga. Man får ju offra sig när man är målvakt. I f17 serien så tog vi oss ända till semifinal där vi förlorade med 2-1. Jävligt jobbigt match, vi hade hela spelet men vi lyckades inte få in bollen och domarn var ju också så där "skit bra". Det gick inte precis som vi hoppades på men, aja. Studiedag i dag, så vi är ledig från skolan, otroligt skönt. Har ont över allt och är trött som en sengångare. Nu ska jag var hundvakt medans min låtsats mamma ska fara och klippa sig.


Packat och klart!

Nu tror jag att allt är packat. Åker till Sundsvall imorgon på McDonalds cup (fotboll). Det blir tredje året i rad med i pr i och sist vann vi guld. Hoppas att det går bra med vårt nya lag osv. Vi ska spela i två serier, F17 och Dam. Det kommer bli tufft men även riktigt skoj! Börjar tagga lite smått nu och jag kan ju säga att jag lär vara lite väl över taggad imorgon! Allt ska nog vara packat och klart nu, hoppas jag. Har säkert glömt nått... Glömde ju handukarna förra året när vi skulle till gothia, lyckaaaat!

Taggaaaa nu! ;) Önska oss lyckaaa till!


Hatar snö!

Nu är internett tillbaka dvs telefonen med. Änltigen är det tillbaka, trodde inte jag skulle klara mig utan internet men det har jag faktiskt gjort. Har inte precis saknat det men det är skönt att det är tillbaka. Jag är på så himla dåligt humör så jag orkar inte skriva och det är vädrets fel. Det har snöat hela jävla dagen och det har kommit typ en halv meter snö bara idag. Jag dampade sönder när jag for hem från skolan, gick inte att cykla och skottat var det självklart inte heller.


Inget internet än..

Internet laggar fortfarande hos mamma, ingen telofoni heller för den delen. Vilket jag tycker är väldigt skönt, har nog aldrig varit så tyst hemma förut. Jag ska va hos pappa ikväll för i helgen ska jag till Sundsvall på cup, så jag passar på att skriva nu. Som sagt, inget internet och då blir det lite svårt att upptatera men iaf. Idag har jag haft den första delen av nationella provet i svenska. Läsförståelse delen. Det gick helt okej, men jag hann precis skriva innan tiden var ute. Vilket ledde till att dom två sista frågorna blev lite kortfattade. Första badlektionen för i år har vi också haft. Vi skulle köra livräddning utan boj, vilket jag tyckte var svårt. Jag var nog inte ensam om det! Haha, jag dränkte typ Carro! Hon tryckte som ner mig och... jaa det är inte ens lönt att förklara för jag tror ni ändå inte kommer förstå, haha! Inget illa menat men, det är jag som är dålig på at förklara. Ni som är nära förstår nog exakt vad jag pratar om.
Har kollat på lite bilder från datorn, både gamla och nya. Shit, vad bilder kan väcka minnen. Jag blir så glad när man ser bilderna, "jag kommer ihåg det som igår" som man brukar säga. Tittat på massa bilder från Spanien vilket gör att jag längtar ännu mer till turkiet. Åker inte förän i höst, men jag längtar som bara den. Det blir då min andra utomlandsresa. Klaga inte...

Mallorca, -07

Inte bara lite bränd?!

RSS 2.0