Blir en lugn kväll för mig!

Kom hem för en stund sen efter ha jobbat och sen hem en sväng till mamma för att hämta lite grejer. Direkt jag kom hem så sprang jag upp och hoppade i min sparkdräkt. Idag är det mysfaktor på högnivå. Ikväll är soffan min bästa vän! :)


Pppppparty


Menyn för balen


Tygskor!

Igår så var jag fyndade mig nya vårskor. Känner att det inte är så lägligt att gå i typ kängor längre eller ett par förstora samt trasiga skor. Så igår när jag och mamma var ute och handla så blev det lite nya skor från Skohuset också. Och detta mina vänner kallar jag kap, jag köpte 3 par skor för endast 207 kronor! Helt sjukt! Dock är det bara tygskor och kommer väl inte hålla sådär super länge, men jag fick fasen 3 par för 200. Otroligt nöjd! Skorna kommer som sagt från Skohuset!


79 kronor styck

99kr - 50 kr (REA)


Varför kan inte jag sjunga?

Har precis käkat lite och nu sitter jag i sängen och dunkar musik med lite falsk sång. Ska fortsätta med det en liten stund till innan det är dags att plugga! :)


Mellanmål


Make up

Idag har vi sminkat till designprogrammet modevisning hela förmiddagen. Jag sminkade två modeller, en som gick för temat Gossip girl och en för temat Pirates of the caribbean. Hoppas att både modellerna och designerna blev nöjda över resultatet. Tycker sånt här är så himla kul! Är alltid så sjukt taggad då jag sitter i Aulan och det dunkas musik på högtalarna i väntan på att showen ska börja. Känner att jag måste ut nu, för det var fasen längesen sen sist! ;)


Made my day!

sophie om Dagens:
jäklar vad smal du har gått och blivit då, bara sådär!! bra förebild, you go girl!

Den här kommentaren fick jag igår och den gjorde min dag! Har gått upp typ hälften av det jag var så duktig och gick ner men det ska fasen bort igen. Kommer bli kämpat men ska göra mitt bästa. Fick ju dom så kallade "kärlekskilorna" när jag hade min älskade per här och så kul ska vi inte ha när jag åker ner till han på lovet. Inga fler kilon för min del, tack! Nu jävlar ska det ticka neråt på vågen igen! :)

Bjuder på några jämförelser


La la love


Antiglidmatta

Har hållit på bli helt tokig på mina mattor som jag köpte på Ikea som jag har nedan för sängen. Dom glider runt som bara den och ligger aldrig där dom ska. Så jag sken som en sol när jag såg dessa antiglidmattor inne på Rusta tidigare idag. Endast 20 kronor st, var ju bara tvungen att slå till. Nu är mattorna på sin plats och där kommer dom även att stanna. Kalas!


20kr/st på Rusta


Handlat

Kom precis hem efter en liten shoppingrunda med mamma. Det blev nog lite mer än vad vi hade tänkt oss, haha! Det blev inte bara mat som det ser ut, någon rolig grej blev det faktiskt också! Blev även en ny resväska då min rosa har gett upp. Dock är den långt ifrån lika snygg som min rosa var. Den här nya är snarare skit ful, haha!


Ändrade planer

Dagen blev ju inte alls som jag tänkt mig. Blev ju ingen träning utan det blev att sitta och lyssna om hur man gör ett bra CV, hur man framhäver sina egenskaper osv. Riktigt intressant och väldigt bra att veta så det kändes riktigt nyttigt. Nu är jag hemma och har dumpat mig i sängen, hade tänkt att snabb läsa igenom ny numret av Veckorevyn som damp ner i brevlådan idag innan jag tar tag i livet igen :)


Godmorgon!

Har lyckats dragit mig upp ur sängen och fått på mig träningskläderna och nu ligger jag i sängen och vill bara somna om. Men så bra får man ju inte ha det! Har bara en lektion idag och då ska vi träna. Så grymt skönt! Ska ta död på mig själv, låter som en bra plan va? Ska skärpa mig med träningen också, har varit alldeles för lat den senaste tiden. Huvva, inte bra! Ska försöka få på mig ett par brallor också innan jag rullar iväg. Vi hörs senare mina vänner, ha en bra dag! :)


Glöm inte att släcka ljusen!

Det jobbiga med att ha tänt ljus och gjort det mysigt, krypit ner i sängen och sett lite Big brother är att man måste stiga upp och blåsa ut dom. Bara så typiskt att jag tände ljus i varje litet hörn när det kändes som jobbigast att släcka dem. Får se det det på den ljusa sidan, man bränner kalorier när man reser sig. Ska kanske tända ljus varje kväll och se det som ett träningstillfälle. ;) Haha, nämen skämtosido. Lite väl torr humor på kvällskvisten råkade det bli. Tänk om någon tror att jag är seriös, fan så hemskt! Haha! Nu är iaf ljusen släckta, jag brände mina kalorier och jag är helt död. Godnatt gänget, vi hörs imorgon!


Två blev tre!

Idag efter skolan så stack jag, Emilie och denna söta tös (som förövrigt har bombat min mobil med fantastiskt vackra bilder!;)) ner på resia. In gick vi med en resa för två, min och Emiles resa och ut kom vi med en resa för tre. Det betyder alltså att Moa ska följa med jag och lutten till mitt hemland, Turkiet. Är det inte underbart så säg! ;)



Dermanord

Som jag nämde tidigare så fick vi som sagt en liten present från Dermanord idag efter föreläsningen och här ser vi då innehållet. Ett body balm och ett lip care. Lip caret har jag aldrig testat förutom nu när jag tog på det. Luktar otroligt fräscht och gott, en svag doft av vanilj och är så glad att jag fick det då mina läppar inte mår så bra just nu. Torra och eländiga! Använde sönder ett läppsyl för ett tag sen och det skapar ett beronde och torkar ut läpparna. Och så fortsätter det bara så i en ondcirkel. Så använd inte läppsyl, köp istället försvaretshudsalva. Men nu är det perfekt, nu kommer jag ha mjuka och pussvänliga läppar lagomt tills jag åker ner till min älskling. ;) Men body balmet, är helt underbart! Luktar så otroligt gott och fräscht. När hon tog upp och berättade så tittad bara jag och Emilie på varandra och bara "åh, den luktar så jävla gott och är så sjukt bra!". Efter att du peelat dig och så smörjer du in dig med det där, DAMN! Hela du blir som en babystjärt. Du blir så otrolig mjuk och go och luktar mumma! Hela klassen tjöt som små barn när vi såg vad vi hade fått! Tack så hemskt mycket, Dermanord!


Håruppsättning

Sådär, då var den här dagen snart över. Ska verkligen skärpa till mig med bloggen, har blivit så bekväm sen jag köpte iphonen. Är ju så lätt att slänga iväg ett inlägg från den. Då slipper man starta datorn, överföra bilder osv men nackdelen då blir ju att inläggen inte blir så långa och innehåller inte sådär super mycket för er som gärna vill ha det. Låg ju i genomsnitt på 7 inlägg om dagen förut, helt sjukt! Nu är jag glad om jag ens får ihop tre, haha. Iaf, idag har jag haft NK, svenska och en liten föreläsning med Dermanord (Maria Åkerberg - produkterna vi använder på spaet) där vi även fick en liten present. Visar er senare vad vi fick för skojsigt! Sen avslutade vi dagen med hårlektion där vi gjorde uppsättningar. Då knepade jag lite på vad jag själv vill ha på balen i sommar, och är sugen på något likt det jag gjorde på lektionen. Alltså något i stil med detta. Vad tycker ni? :)


Håruppsättningen jag gjorde på dagens lektion, något liknade
vill jag själv ha på balen. Håret är bara uppsat på
 en sida, dvs den som ni ser på bild.


Vad vill ni ha?

Ska skärpa mig med bloggen, så grymt tråkig den är nu! Vad vill ni ha? Bomba mig!!!


Så glada..

Katterna ska få åka till jonte i några dagar. Kolla så glada dom blev när dom fick veta att dom ska åka bort...


.


Avokado

Förut gillade jag inte avokado men nu jävlar tycker jag om det. Liten efterrätt efter sisådär tre timmar efter maten! ;)


Sänghäng


Våffeldagen

Kom alldeles precis hem efter en mysig lunch tillsammans med Frida och Sandra. Och som i årlig tradition och dagen i ära så blev det självklart våfflor! Så gott!


Run to you


25 mars

Godmorgon! Här har vi mogonmys men snart ska jag pallra mig upp för lite frukost och sen ska jag göra mig i ordning för en lunch med tjejerna! :)


Min kväll


Taormina

Kom alldeles precis hem efter middag på Taormina med trevligt sällskap. Så nu sitter jag mätt och belåten på sängen i ett svart och tomt hus. Vilken lördagkväll! ;)


Dagens

Känner mig som en uppsvullen banan och inga kläder känns som dom passar. Men såhär ser jag iaf ut idag.


Röjt undan

Har städat lite fint på ytan, packat upp den allra sista flyttkartonger (notera att vi flyttade i augusti) och stoppat ner allt skrot i byrån. Nu är det dags för pappersarbete!


Frukost

En bra start på dagen!


Allstar

Sitter på Allstar med klassen och inväntar mat, sen får vi inte glömma vitlöksbröden! GOTT!


Äntligen helg!

Behöver jag ens säga hur skönt det är att det äntligen är helg och att ännu en vecka snart är över. Det betyder att det blir allt närmare tills jag åker ner till pojken min. Längtar så! Skolan idag har då gått igenom helt smärtfritt igenom, allt har flytit på bra. Lämnade skoldatorn hemma så att jag verkligen skulle göra något på småföretagande lektionen. Vuxen poäng! Sen har vi har sminklektion då jag övade röda läppar på Malin (även kallad Bill för min del) och sen har vi haft kundpass då jag egentligen skulle vara städ men hoppade in och tog en helkroppsmassage. Vilket även fick bara bra! Och nu är jag äntligen hemma och har kastat mig i sängen. Här kommer jag ligga ett bra tag innan det är dags att göra sig iordning för middag ute med klassen! Trevligt!


Kvällen

Då har jag alldeles precis krypit ner i sängen ny duschad och fräsch. Bredvid mig har jag min lilla bebis liggandes tätt intill, hon har blivit så himla mysig på sistone. Sover med mig nästan varje natt! Kvällen har spenderat med Elin och Frida och det har varit super mysigt. Pratade, fikade kladdkaka med hallon och grädde och så avslutade vi kvällen i soffa lyssnande på när kära Frida sjöng och spelade piano. Hon är så otroligt duktig min kära vän. Fantastiskt bra! Nu ska jag och katta försöka sova, godnatt mina vänner! :)


Myskväll!

Fika at fridas place!


Mysigt framför tvn

Nu ligger jag och katten i soffan och kikar på extream home makeover. Här har vi det bra!


MEN TAGGARÅÅÅ!

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

22 mars

Godmorgon! Idag börjar vi dagen med att promenera till skolan. Har två lektioner och sen är slut, fantastiskt skönt! På klädfronten idag är vi mjuk, grymt skönt!


Nya tag imorgon!

Många undra över om det har med kärleken att gör varför jag är nere, men det är det verkligen inte. Har bara lite personliga problem som tär på psyket och till slut orkar man inte stå emot hur glad och positiv man än är som person. Har hamnat i en svacka, som jag kommer ligga i ett bra tag men förhoppningsvis så mår jag bättre psykist så fort saker och ting försvinner från huvudet och så fort jag får vara tillsammans med min älskling! Vi hörs imorgon mina vänner, då skippar vi depp snacket!


I tusen bitar!

Jag önskade jag kunde säga att jag mår bra nu, men utsidan ler men insidan skriker. Ska vara helt ärlig och säga att jag mår inte bra. Jag vet inte hur jag ska få ihop mitt liv just nu!

Paket!

Studentklänningen är kommen, hoppas den passar!


Modell-time!

Klar på stan! Nu sitter jag på skolan för att vara modell till Vickis projektarbete. Spännande! Gillar att jag ser sjukt allvarlig ut på bilden, haha! Herregud! Hur man ser ut!


21 Mars

Godmorgon solstrålar! Fan vad min blogg har varit boring den senaste tiden. Ska ta tag i det! Ska även leta fram kameran som jag inte använt på jag vet inte hur länge. Vet knappt vart jag har den om jag säger så. Helt sjukt med tanke på att jag använde den typ mer än mobilen förut. Idag är jag ledig från skolan och hade tänkt mig något helt annat idag än vad det blev. Ska först ner på stan och kika på lite grejer, sen ska jag till skolan för att vara modell till Victorias project arbete och sen ska jag vidare till vårdcentralen där jag har tid 15.00 och sen ikväll har jag kund i frans- och brynfärgning och massage. Full rulle hela dagen och bloggen ska tamme fasen få hänga med på allt. Blir nog dock mycke mobilinlägg idag skulle jag tro. Nu ska jag keta fram några kläder och sen hoppa på bussen. Ha en bra dag, allesammans! :)

Would you be there?


MUA: Malin Bäckman
FOTO: Maria Westling


Bus

Hur kul kan man ha med ett gummiband egentligen? Denna katt är helt galen i dom och jag förstår verkligen inte varför...


Pälsludd

Hittade några vant liknande saker hemma med lite ludd på. Perfekt när man har iphone, så slipper man ta av vantarna hela tiden ;)


Dagens namn

Vi byter ut A:et till ett E, så då får jag också ha namnsdag! ;)


Tandläkaren

Sitter just nu hos tandläkaren för att sätta in det som lossnat. Är ju fasen här varje vecka nu känns det som...


Shout it out!


Beställt!

Har precis beställt hem en klänning till studenten från Nelly. Hoppas verkligen att den är lika fin som på bilden och att den sitter bra. Då kan vi med glädje checka av ännu en grej från listan. Håll tummarna nu!


Äntligen är dom tillbaka!

Mina bebisar är äntligen hemma igen. Har varit så himla tomt utan dom! ❤


Jobb idag igen!

Idag jobbar jag igen men idag är ishallsjobb som står på schemat. Snart har jag och mandus jobbat i snart 3,5 timmar och nu börjar vi lite rastlösa. Vad ska vi nu hitta för att fördriva tiden?


Great Easterm

Dinner time!


Jobbelijobb

Sitter just nu och väntar på bussen till stan för lite jobb på Monki. Vi hörs senare, ha en bra dag! :)


Äntligen helg!

Jag och 'lill ponken' Loke önskar trevlig helg från soffan. Blir inte många steg från den ikväll kan jag lova!



Friday I'm in love


My heart is yours


Perfect match!

Ligger i sängen och äter minimirötter och kollar på saw. Ingen dålig kombo! ;)


Dress

Balklänning - CHECK!


Trött tjej...


Four elements


Change!

Idag så har jag köpt min balklänning så nu är den klar vilket känns super. Sen blev det ett stopp hos jonte innan det blev snabbt hem och sen iväg för att fika med flickorna! Super trevligt, verkligen! Nu har jag kommit hem och kände för lite förnyelse så jag bytte bort mitt fula rosa mobilskal till ett fräscht svart! Me like!


14 mars

Har haft en sådan otroligt slapp dag idag. Började tio och hade endast en lektion då vi hade hjärt och lungräddning och en timme senare slutar vi. Inte helt fel! Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Bakade en kaka men den blev inge bra eftersom vi hade för lite ingredienser av precis allt! Haha, inte lyckat men den blev ätbar iaf! Nu ligger jag i sängen och kollar på saw 4 i väntan på att klockan ska bli fyra och jag ska ner på stan på högtidskläder för att köpa min balklänning! YAY!


Vår!

Vårjackan och gamla bettan togs fram igår och solbrillorna fick åka på idag. Nu är våren äntligen här! Kom sommar, kom! WIIE!


HLR

Har haft ett kärt återseende med mini Anne!


Klar!

Efter ett x-antal minuter så är jag äntligen klar, och jag gjorde det alldeles själv. Fantastiskt! Riktigt nöjd över mig själv om jag ska vara ärlig. Var bara lite less efter att jag gjort två lådor då verkligheten kom ikapp och jag insåg att jag hade fyra stycken kvar.. Annars klarade jag det felfritt! (vad jag vet än så länge!) ;)


Då kör vi!

Ska bli kul och se hur länge jag kan hålla humöret uppe! ;)


Wiiiho!

Titta vad som kommit!


Kill me...

Just nu finns det absolut inga positiva tankar i mitt huvud. Jag vill bara riva sönder NK boken, slänga in slamsorna i en fet jävla brasa. Det här provet kommer gå rätt ner i IG facket utan någon minsta lilla omväg. Det är fuck my life i detta nu alltså! GAAAAH, snälla skjut mig!

12 Mars

Hej mina vänner! Känns verkligen som det var år och dar sedan jag verkligen satt ner och skrev några rader här, men det var det typ också.. haha! Just nu så är det fruktansvärt tomt här hemma. Pojkvännen åkte hem igår, Jonathan har flyttat och katterna är borta. Tommare än tommast. Så här sitter jag nu på sängen, trött och små stressad över allt! Hade mer än gärnat velat krypa ner i den där varma famnen som jag bott i den senaste veckan och gömma mig där till stormen är över. Menmen, bara att bita ihop. Bara att krigare vidare! 


Time to say goodbye..


Två timmar kvar!

Tiden tillsammans är snart slut.. :( har bara cirka två timmar kvar med min kära...


Kärlek


Morgon mys!


Mina fina!


God morgon!

God morgon mina vänner! Jag ligger fortfarande i sängen och myser medans älsklingen sprang på toa. Idag åker vi till pappa där vi kommer spendera våra sista dagar ihop innan vi skiljs åt igen. Ikväll blir det även kina mat och gud vad vi har längtat, så jävla gott! Nu kommer min man, så ha en trevlig dag. Puss på er! :)


Trerätters

Kom rätt så nyligt hem från brorsan och Anna där jag och Per blivit bjudna på trerätters. Maten var super god och så blev det en hel del skratt och spel. En riktigt lyckad kväll!


8 mars

Frukost och Ture Sventon - underbart!


SF

Är nu på plats på SF och har precis hämtat ut biljetterna. Nu väntar vi bara på att få komma in i salongen!


Ikväll

Sitter just nu med färg i håret när det har sköljts ut så blir det bio med älsklingen!


Gulliga...


Ägd!

Knullar killen i Chicago! ;)


Tandläkaren

Är nu på väg till tandläkaren för lite hemskheter. Ska nämligen få en skruv insatt i munnen, känns ju sådär jättekul... Älsklingen är hemma och är sjuk stackarn, så efter att jag är klar ska vi åka till vårdcentralen!


Mina ögonbryn

Anonym om På väg:
Hur ser dina ögonbryn ut utan att du har fixat dom :) ?

Svar:
Fick den här frågan för några dagar sen men har inte haft tid att besvara den. Här har ni en bild på hur jag ser ut med ett fixat bryn och ett naturligt. Ögonbrynen för faktiskt väldigt mycket för ett ansikte, men jag har varit lite lat den senaste tiden och varit kass på plocka dem och hålla dom snygga men, ögronbrynspenna gör mycket! ;)


Love


4 Mars

Förlåt för kass update men som dem flesta av er vet eller anar så har jag finbesök i veckan. Hela vägen från Linköping så jag vill spendera så mycket tid som möjligt där, som ni kanske förstår. Har försökt att mobilblogga men bilderna har inte velat laddas upp och då har jag skitit i det. Men jag ska verkligen försöka mobilblogga så ni får hänga med på en del iaf!


Corona

På förfest på corona med min bästa! ❤


Chicago

Utklassning på G... Som vanligt! ;)


It's time!

Dags att börja bege sig mot flygplatsen, men först blir det ett stopp på ica! GAAAH, nu är det nära! ♥


I'm feeling awesome!


Danny - Amazing

Lyckan!

Som uppstår när man hittar en tjuga på bussen hem!



Mars 2011


Lekte lite med sminket

Dukade fint inför sandras överrasknings middag

Här snackar vi överraskning!
 Tjejerna hande ingen bindel så dom tog toapapper istället ;)

Hälsade på denna sjukling på sjukhuset

Drog på mig ögoninflamation


Firade pappa

Myste med lilla sjuklingen

Knähunden somnade mellan mina ben

Körde skoter i kalas väder

Käkade lite på restaurang

Myste med Tiger

Var duktig och åt sex mål om dagen

Hade idrott på skolan

Skulle leta fram EN cykelnyckel

Blev lite pary

Med dessa två brudar

Blev bjuden av skolan (alla ambassadörer) på Allstar

Hittade den fröken under överkastet

Krigade på med mitt skavsår, men det slutade i blodbad

Beställde hem kinamat med Anna

Fick massa uppmuntrande sms


Dagen med D

Äntligen är det första mars, gud vad jag har längtat!



RSS 2.0