Valborg

Vill bara önska alla en trevlig Valborg, puss på er!


Nu jävlar kör vi!

Idag var jag och hämtade ut en stort paket från Fitnessguru, och jäklar vad snabbt det kom. Jag beställde det i torsdags och fick det idag (måndag). Nu väntar jag bara på lite friskhetstecken och att min förskylning ska dö ut så jag kan börja kötta på gymmet igen. Dom sista kilorna ska bort och jag ska nå mitt första delmål, nu jävlar!
 

300 i bonus

Efter jobbet idag blev det en snabb runda på stan innan jag tog min promenad hem. Tror aldrig jag varit så otaggad för att gå på stan, jag hade verkligen ingen lust att shoppa. Vad har hänt?! Var i alla fall tvungen att dra dit för att köpa lite smink till morgondagens bröllopssminkning osv. Fick ändå med mig ett gäng nya trosor i härliga färger och nya produkter till ansiktet. Blev en rolig chock inne på The Body Shop när kvinnan i kassan säger att jag har 300kronor i bonus. Så pass! Då förstorade jag flaskorna och så fick jag en Moringa duschtvål på köpet. Man tackar! Sen nu när jag kom hem så kommer jag ju givetvis på att jag glömde köpa rakblad, attans bananer!
 

25 April

Vilket otroligt härligt vårväder det är idag. Det är hur skönt som helst ute, det är till och med rent utav varmt! Blir att ta en promenad sen på eftermiddagen. Började min dag med en körlektion och det rullar på rätt bra på den fronten faktiskt. Efter lektionen så gick jag förbi Coop och köpte mig lite nyttiga ingredienser, det är nämligen dags att skärpa till sig angående kosten (Vet inte om jag har nämnt det här på bloggen men jag var iaf tvungen att avbryta min Cambridgekur!). Hittade bland annat två av Lokas nya smaker som jag velat pröva hur länge som helst, hört att dom ska vara riktigt goda. Nu blir det att plugga teori innan det blir dags för lunch och sen kommer min tremening Ida hit för lite nagelfix. 
 

The touch of your skin


Kom sommar, kom!

Äntligen så känns det som det går lite lättare och som att allt flyter på som det ska. Körlektionerna går bra och ger framsteg, vädret leverer och jag åker ner till min älskling om dryga en vecka. Annars så kämpar jag på med teorin och att bli av med min förskylning som jag duktigt nog har lyckats dragit på mig. Vill bara bli helt kry och få det här med körkortet överstökat så jag kan satsa helhjärtat på träningen igen men tills dess är det 110% fokus på körkortet. Längtar så sjukt mycket till sommaren! Den är inte så långt borta nu, bara en bit runt hörnet! 
 

Smash


Möhippa

Igår var jag på min allra första möhippa då min tremening gifter sig nästa vecka. Dagen var fullspäckad med lekar, utmaningar och poledance. En dag fylld med massa roligheter! Kan säga att jag har lite träningsvärk från poledancningen, lite i magen men mesta dels i rumpan! ;)
 

Just me


18 April

Idag har jag hunnit med två körlektioner och lite teori på både datorn och i boken, om allt bara ville fastna! Nu blir det att ta det lugnt och vila upp mig lite innan det är dags att åka och jobba.


Riskettan

Efter att har jobbat sedan klockan sju imorse är jag äntligen hemma. Efter jobbet blev det att gå till trafikskolan för att göra riskettan. Känns skönt att gå en del godkänd och bortgjord. Nu saknas bara halkbanan, teorin och självaste uppkörningen. Men det är en bit bort, måste bli duktig på köra först! ;)
 

Körkort såklart!

Idag hade jag mina två första körlektioner. Var lite nervös på den första men det gick faktiskt bra. Hade lite svårt för start i backe men det var första gången jag provade det så det var väl kanske inte så konstigt. Var med mamma och övade på det lite för en stund sedan och då gick det bättre. Träning ger färdighet! Men det behövs en hel del träning där, nöta , nöta, nöta! Imorgon efter jobbet är det dags för riskettan, här går det undan! Känns så jävla skönt att jag äntligen tagit tag i det här. Körkortet ska bli mitt!


Pluggar!

Jag ligger i soffan och pluggar för fulla muggar men nu börjar jag bli less när jag kommer till saker som jag fattar inte varför jag ska kunna! Hur många kan hydrauliskt bromssystem, eller tvåkrets eller vakuumservo?! Är som ett frågetecken! Och dessa saker ska jag lära mig och komma ihåg? Herre min skapare...


Det enda i mitt huvud!

Dag 3 med Cambridge är nu avklarad och det enda jag tänker på är fasen MAT! Jag hoppas för  guds skull att det släpper snart för annars kommer jag bli tokig. Så fort jag är sysselsatt så går allt hur bra som helst, but I can do this! Bara att bita ihop! 
 

Promenad med hunden

Kom precis hem efter en promenad med Loke killen. Kan bara all snö försvinna nu så sommaren kan komma. Vill ha sommar och sol! 
 

Frågor angående Cambridge

Elisabeth:
Varför gör du det igen? :)
 
Svar: Jag gör det igen för att komma närmare mitt första mål, har cirka 10kg kvar tills jag nått det. 
 
Anonym:
Ska du köra helfart eller lägga in någon måltid?
 
Svar: Jag ska försöka köra 3 veckor på renkur innan jag börjar lägga till vanlig middag och får börja träna igen. Men det är inte säkert att jag klarar mig så länge heller, vi får helt enkelt se hur det går.

Here we go again!

Förlåt för kass update men efter allt födelsedagsfirande så kom min älskade sent på söndagskvällen och då vill jag spendera all min tid med han vilket ni kanske förstår. Idag började jag med rond 2 med Cambridge och den här gången hakade även kärleken på. Vi får se hur det går den här gången! :)


Födelsedag

Då var man äntligen 20 och vuxen på riktigt!


Burn, baby, burn!

Idag har jag haft farmor och farfar på fikabesök för att gratta mig då dom har bingo imorgon. Sen har det inte hänt så mycket, har varit förbi jysk en sväng med mamma och sen handlat lite och nu är jag ny hemkommen efter en liten övningskörnings runda. He gick bah fint!


6 April


Last night

Igårkväll så blev det utgång med mina fina tjejer för att fira min 20årsdag (imorgon!). Vi började med middag på Allstar med lite goda drinkar och sen drog vi hem till mig där vi såg Björklöven ta sig upp till allsvenskan och massa olika ölspel samt paketöppning och därefter blev det utgång. Tack för en otroligt rolig och trevlig kväll tjejer, ni är betyder så oerhört mycket! Och tack så mycket för dem fina födelsedagspresenterna! ♥
 

Catch my breath


Godmorgon!

Godmorgon mina vänner! Ska alldeles strax åka iväg till jobbet. Sen efter jobbet blir det eventuellt en snabbis förbi stan innan jag går hem och ikväll ska jag göra en provsminkning till ett bröllop. :)


Hoodie


Workout

Kom precis hem från gymmet. Höjde en level på crosstrainer idag och det kändes kan jag säga, men jag klarade det! Yay!


Bakat

Kvällen i ära har jag bakat lite godsaker till min 20 årsdag på söndag. Blev en hallon- och kokoskaka och chokladmuffins. Så på söndag är det bara att komma förbi på fika! ;)


En natt i huvudstaden

Överraskning nummer två skedde på söndagen. Jag hade även där fått lite ledtrådar så jag visste att vi inte skulle befinna oss i Linköping. Jag frågade om jag var skulle fixa i ordning mig men det fanns det tydligen tid till att göra senare. Så efter frukosten och lite bakis häng med super mario (på bästaste nintendo 64!) så säger Per att jag måste packa med alla mina grejer. Jag står som ett frågetecken och frågar förvånad, alla? ALLA saker? Så då vare bara att kasta ner allt i väskan och bege sig ut mot bilen. Jag hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Efter att vi åkt förbi Elgiganten där Per skulle hämta något så fick jag sätta på mig min ögonbindel och där blev jag blind. Så jag hade absolut ingen jävla aning om vart vi skulle men efter cirka 20 minuter i bindel så började jag må lite illa så jag fick ta av den och då förstod jag att vi var på väg mot Stockholm. Efter ett stopp på vägen för lite mat kom vi tillslut fram till Stockholm och då fick jag sätta på mig bindeln igen. Nu var jag dock helt extas. Nyfiken och rädd på samma gång. Efter att kört omkring och virrat till det för mig så stannar vi slutligen utan för Bromma hotell där vi skulle spendera natten. Tanken var att vi skulle ut och äta middag någonstans men vi båda var riktigt mätta från lunchen och rätt trötta så vi åkte bara till coop och köpte lite gotta och hade myskväll på rummet. Dagen efter åkte vi till Södertälje och gick omkring på Tom Tits experiment och däräfter åkte vi in till huvudstaden igen för lite shopping innan det var dags för mig att ta planet hem till Umeå igen. Hade en helt underbar helg, går inte att beskriva med ord. Har en sådan fin pojke! Love u. ♥ 
 

RSS 2.0