Frukost

Godmorgon alla goa läsare. Idag blir det inget sol och bad för mig, har bränt mig nog plus räcker vädret inte riktigt till idag. Men det kommer nog snart tillbaka igen. Idag har jag gjort min allra första omelett (en franskomellet) till frukost, blev helt okej men det var inte riktigt min grej. Som en liten efterrätt åt jag äpplen med kanel, första gången det också och det var även också rätt okej. :)

 
 

29 Juni

Idag har jag spenderat hela dagen på stranden, Bettnes. Det har varit riktigt, riktigt varmt och skönt. Eftersom jag brände mig på ryggen igår försökte jag undvika att sola den idag och lyckades därför att bränna magen lite idag. Haha, är jag skillad eller? Nu är jag bränd över hela kroppen, både fram- och baksida samt hela ansiktet...


En bild från när vi var små i våran stugan i Örträsk, Jag och mina bröder. :)

Bränd, igen!

Haha, jag lyckas alltid att bränna mig men nu är det då inte på framsidan som förra gången. Nu är det dessvärre hela ryggen och baksida lår. Jag kan typ knappt sitta så svider det, sitter här och härdar. Det hettar som satan, kan jag säga! Imorgon blir det att fara ner på beachen och pressa, FRAMSIDAN!



=)

Det var en riktigt dålig upptatering igår men jag tänkte berätta lite nu hur dagen såg ut eller rättare sagt kvällen. Vi blev bjudna på middag hos farmor och farfar där även min farbror Peter och min minsta kusin Anton var. Det var riktigt trevligt och fick god mat som vanligt men min favorit är fortfarande farmors gravadlax. Hur god som helst! Sen såg vi lite på fotbollen, alla gick ut efter att vi låg under med 3-0 förrutom Messy som sprang sedan ut som en galning och skrek när det blev mål. Sen gick vi in igen när det stod 3-3, då blev det jävligt spännade. Faan, att vi förlorade på straffar, men det var en riktigt stark vändning från 0-3 till 3-3.
Sen for jag till Sandra för att se på lite film med henne och hennes pojkvän Jimmy men vi for först ut en sväng i en raggarbil och körde runt på stan. Det är wheels här i helgen och det är ikväll när alla kör. När vi kom tillbaka så såg vi filmen Barnhemmet. Jag var skit rädd för först gången i mitt liv typ, haha. Den var inte så hemsk eller jag vet inte, jag var nog bara allmänt uppjagad.



King of Pop

Michael Jackson avled på torsdagskvällen på ett sjukhus i Los Angeles, efter att ha drabbats av hjärtstillestånd. Michael Jackson blev 50 år och lämnade kvar sina tre 3 barn, 12, 11 och 7år. Rest in peace King of Pop, 58 08 29 - 09 06 25

Nu ska jag ut och lägga mig i solen, see yaah ;*







SOOOL!

Vilket kanon väder det har varit idag, inte ett enda moln på himlen! Jag har varit och solat och badat med Anna idag på Bölesholmarna. Det var ritkigt varmt och skönt, vattnet inte riktigt lika så ;). Har faktiskt fått lite färg, otippat värre men jag känner mig fortfarande blek. Haha, fick två vita linjer av bikinin vid halsen. Tack, skit snyggt?! 







Skoja!

Hihi, tror det inte var så många som gick på min lilla skämt som jag gjorde igår. Jag vet iaf att mellan 1-5 personer gick på det. Jag har alltså inte klippt mig! Mitt långa hår är kvar, jag tycker det har blivit långt nu för första gången i mitt liv höll jag på säga, men på en lång tid. Haha, hade lite tråkigt igår och passade på att lura dom få som gick på det. :]

Nu ska jag sova en stund, har sovit kanske 4-5 timmar inatt i Anna stuga. Fett najs! ;)

KORT!

Har varit hos frissan idag och klippt mig. Det blev kort. Mycket kort. Hon klippte bort cirka 2 dm av mitt hår om inte mer? Kan säga att det sved! Är verkligen inte van med kort hår, jag har alltid haft långt hår, eller hyffsat långt. men, nu får jag börja vänja mig!



Wonderful day

Har spenderat hela dagen med min lilla tårtbit Anna, vi har haft det så himla kul. Vi började med att sola men det hann vi i cirka en halvtimma sen gick solen i moln. Vilket sög, ville ju stärka på brunfärgen ;) (host!). Därefter tog vi en promenad mot ica där vi först hade tänkt köpa glass men vi köpte frukt istället. Nu är det slut på de goda, allt snacks och läsk. I am finished with it and a good while to come! Lättare sagt än gjort, right? Sagt det en hel del gånger nu men nu jävlar, nu tänker jag inte ge upp. Det är för mitt eget bästa och jag och Anna har tagit hand om det. Nog om det. Vi gick som sagt till ica där vi köpte frukter, melon, banan, kiwi och några konstiga frukter. Haha, har ingen aning om vad dom heter, eller vad den heter det var inte så många om jag tänker efter. Typ en? När vi kom hem igen började vi göra i ordning vår fruksallad och sen började vi med maten. Det blev tjockpannkaka, typ det enda Anna kan laga. :] (eller ens det?, vad säger du tårtan? ;)) Efter maten satte vi på filmen Pretty Woman!!! Första gången jag såg den, illa! Riktigt illa är det faktiskt men, jag är redan kär i filmen. Kär i första ögonkastet, ojoj vilken underbar film! I love it!

  








Skön kväll på bron

Igår kväll hade jag och Elin ingenting för oss, så vi bestämde oss att fara förbi ica och sen ner på cykelbron och chillade i väntan på att Sandra gjorde slingor i håret (det blev skit bra). Där satt vi och njöt i solen och med var sin litn godis påse och dricka. Sen kom en as skön tjej som gick förbi och sa; fan vad gött ni har det asså, så himla gött! Fett skön! Där satt vi på bron och tod det lugnt sen for vi hem till sandra efter hon var klar med håret. :) Orkar inte skriva så noga, ska ut och sola och därför låter jag bilderna får tala för sig själva. :)

  


 


 

                                 Sandra, Elin och Kajsa.


Kallt!

Tänkte inte skriva så mycket just nu. Kom alldeles nyss hem och fryser som jag inte vet vad + huvudvärk, inge vidare bra inte! Måste ta med mig en kofta/jacka nästa gång, bara långärmad var inte så lyckat. Orkar inte skriva så mycket just nu, tänkte lägga in lite bilder och sånt imorgon om kvällen (eller rättare sagt idag, 00:20). Nu hade jag tänkt att bädda ner mig i sängen så jag får någon värme i kroppen samt titta lite på tv om det finns nått bra. :)


Solen is back in town!!

21 / 7

Hejsan hoppsan bloggen, hur är det med alla er idag? Jag mår bara bra än så länge, har sovit gott och har ingen ryggvärk. Jag har inget att klaga på, haha. Hur dagen blir vet jag inte riktigt, pratade med Eln igår som kommer hem från hennes stuga idag om vi  skulle ses. Hon skulle komma hem vid ett, nu nån gång alltså. Vi får se hur det blir :)


Dagens
    



Tröja - Josefsson
Linne - Bikbok
Jeans leggig - Gina Tricot

Midsommar

Solen skiner och humöret är på topp, kan inte bli så mycket bättre. För mig händer det ingenting speciellt ikväll, som en vanlig fredag för mig. Ska grilla och äta god mat med mamma och Urban, resten ska äta borta med sina vänner. Sen ska jag vara hundvakt så jag får ihop lite pengar. Så jag ska så gott som bara vara hemma och mysa idag/ikväll och ta det lugnt med Nikita och Loke, vad ska ni hitta på för kul?:) Ha en super bra midsommar, puss♥

 
Konfirmationsklänning från förra året. :)


Naglar




Stan

Kom alldels nyss hem från en dag på stan med Elin. Jag är så himla shoppsugen så det är inte klokt men hittar inget som jag vill ha samt inte har några pengar. Är inte det lite väl typsikt? Att alltid när man behöver något så hittar man inget man riktigt vill ha och alltid när man inte har några pengar så hittar man hur myket som helst. Men det kommer, har ett presentkort på Gina Tricot som bara väntar på att få användas! ;)
Träningen ikväll var tydligen inställd, både på gott och ont. Vet inte riktigt varför den blev inställd men troligast för att det är så lite folk som är hemma. Har inte tränat på två dagar nu eftersom jag har vilat ryggen men jag skulle behöva träna menmen. Tänkte fixa naglar istället, dom ser rent sagt helt förjävliga ut!
Nu ska jag fortsätta se Top Model och efter det Sex And The City!





Ny design

Ber om ursäkt för alla röra som har pågått här på bloggen ikväll mellan 19-22. Som ni kan se så har jag en ny design, blev riktigt nöjd. Jag tycker den blev snygg, lite mer enkel och somrig om man jämför med den förra lila. Hade aldrig klarat det här om det inte vore för all hjälp av min lilla tårtbit Anna. Tackar så hemskt mycket för hjälpen, det blev super! Hoppas ni också tycker om den?

Efter jag varit hos Chrille och Anna for jag förbi pappsen en sväng där dom satt och spelade kortspelet, Chicago. Vinnaren blev Anna, igen. Det har som blivit en lite rutin för henne nu dom senaste gångerna. Kom hem för en liten stund sen och fick ett varmt välkommade av min gosiga katt Tiger som låg i min säng. Så himla mysigt när hon styrker sig mot en, lilla kissekatten.


17 / 6

Nu är jag jävligt irriterad på bloggen. Det började med att jag skulle skriva ett inlägg tidigare idag innan jag for och kollade upp ryggen. Jag började skriva det och sen när jag skulle publicera det så funkade det inte. Jag började om och skrev och sen funkade det inte igen. Då sket jag i det och tänkte skriva igen nu när jag har kommit hem men det verka inte funka nu heller, nu är det tredje gången gillt. Funkare inte nu så skiter jag i det, nu är det ingen dålig bloggare utan en dålig blogg, haha!
Hur som helst var jag och kollade upp ryggen idag och det gick jättebra. Vi hittade inget större fel, det smärtorna kan beror på är att jag är för svag i mage- och ryggmusklerna som leder till att jag tröttnar ut ryggen och får då smärtor. Jag fick två övningar jag ska göra 2 gånger per dag = morgon och kväll, i 7 veckor framåt. (Då ska jag fara dit igen och kolla) Jag är fortfarande ingen bra person på att beskriva saker och ting men om ni inte förstod så är det ingen fara med mig, inget märkvärdigt. :)



Subway

Nu sitter jag i soffan med min goda vän med Elin och har nyss sätt 2 1/2 men. Det måste ju vara det skönaste programmet, jag älskar det verkligen. Riktigt jävla kockrent, det funkar i alla väder! Ikväll har vi varit på subway med en massa sköna polare och käkat, en hel macka för priset av en halv, på tisdagar efter 10. Inte dåligt inte, men nått som är dåligt just nu är min andedräkt om jag ska vara ärlig. Kanske lite väl mycket vitlök på mackan, men det är ingen subway macka utan vitlök. Det är där det sitter, haha! Jag har ändå ingen att pussa på så då spelar det inte så stor roll. Är hemma så då känner jag lugnet, haha. Näe nu ska jag sluta svamla och vara social med Elin, hare bra och sov gott! Nattinatt ;*


Bästa, klår allt!

16/6

Godmorgon eller goddag, men för mig är det godmorgon. Vaknade för mindre än en timma sen och jag känner mig fortfarande trött, även fast jag sov typ 11 timmar inatt. Men om nån timma är jag snart som ett brandlarm igen! ;)
Idag mår jag mycket bättre, har nästan ingen värk alls, bara en liten smula bak i ryggen men det överlever jag med. Det jag dock inte överlever med är vädret. Det har regnat varje dag sen skolavslutning, hur kul är det på en skala? Vad är sommarlov utan sol?

Jag är riktigt dålig på att svara på frågorna som jag får i kommentarsfältet, tycker det är mycket lättare att svara här. Så om ni har en fråga så ställ den gärna och så svarar jag på den sen. :)
Fick en fråga igår om det är mitt riktiga hår eller om jag har hårförlägning och det är mitt riktiga hår. Det är lite slitet nu och behövs klippas, funderar även på göra slinger men jag vet inte. Vad tycker ni?

Dagens  outfit



Örhängen -
Ur&penn
Kofta - H&M
Linne - H&M
Byxer - Brorsans mjukisar

Smärta

Jag har legat i sängen hela dagen av alla möjliga smärtor. Mensvärk, ryggvärk, lite svag feber. Jag tog mammas värme dyna och la mig i sängen för att hoppas på att det skulle bli bättre. Jag mådde riktigt uselt där ett tag men nu känns det bättre och snart ska jag iväg för att spela fotbolls match. Jag vet inte om jag har nämnt det här på bloggen men jag har haft ont i ryggen i ca 1 och en halv månad nu. Långt nere på ryggen, vid svanken. Jag har haft ont period vis, vissa dagar ingenting alls och vissa dagar känns det som jag har 10 knivar i ryggen men jag har bitit ihop. Mamma har ringt någon där vi ska fara och kolla upp det, tycker sånt är lite läskigt. För samtidigt jag vill att det ska bli bra så vill jag att det inte ska vara något som är fel.

Nu ska jag börja byta om och göra mig klar för match! :)




Tatto

Förlåt för en dålig upptatering men jag har inte haft lust att skriva, speciellt inte igår efter fotbollsmatchen. Kan säga att humöret låg jävligt långt ner på listan. Jag hittade bara allt negativt som fanns och därför beslöt jag att bara vara hemma igår och ta det lugnt, vilket var väldigt skönt. Nu har man ju lördag hela veckan i ca 10 veckor eller vad det är. Det är inte dåliga grejer! ;) På skolavslutningen i torsdags så fick man göra sånna dära fejk tatuering med spray och självklart gjorde vi en, det var ju gratis! ;) Både jag, Elin och Sandra gjorde en likadan på samma ställe. Nu är jag så himla sugen på att tatuera mig på riktigt, men först vill ja bestämma vad jag verkligen vill ha eftersom den sitter ju där den sitter livet ut. Inget impuls köp här inte, men det är absolut inget som kommer ske nu. Det kommer med åren.  


Står för Crazy

SOMMARLOV!

Äntligen är skolan slut. Nu slipper vi skolbänken ett bra tag innan det är dags igen, men då är det på en ny skola med nya lärare, ny klass och nytt folk. Ska bli kul att börja gymnasiet men inte förän i höst. SOMMARLOV först! Ikväll blir det att vara med en massa vänner och ha kul, fara ner på stan där dom har ordnat en massa bland annat massa som ska spela. Det kommer nog bli greaaaat!
I sommar har jag inga direkta planer förrutom turkiet i höst som är rätt efterlängtat nu, speciellt nu när vädret suger purjo. Annars tar jag nog dagen som den kommer och hänger med vänner och dra ner på beacheeen, det där vanliga! ;) Ska ni göra något speciellt i sommar? :)

Även ett stort grattis till min bror Jonathan som fyller 19år idag samt tog student igår!

 
Rosen jag fick av mamma efter skolavslutningen, riktigt frän! :)

Jonathans student

Idag hae det varit fullt hus hela dagen. Jonathan tog student idag och det har varit en riktigt härlig dag förutom vädret som kör sitt eget lilla race. Annars har det varit super, orkar inte skriva så mycket är lite less och har lite ont i huvudet och magen pga av all go mat och fika. Min låtsats mamma fyller även år idag ett stort grattis till dig med! ;*

                 



Bakning

Igår var jag med klassen på droskan och åt tacos buffè. Snacka om att man slänger i sig maten när det är buffè och sen sitter man och jäser på stolen med magvärk. Haha, det är så typiskt. Att man aldrig lär sig att man ska äta sakta?
Eftersom vi var och ute och åt igår så fick vi vara ledig idag, super skönt. Då passade jag på att baka till Jonathans student som är imorgon. Har sagt det i tre dagar nu att jag ska baka och jag har alltid skjutit upp, det har alltid kommit något annat som jag har prioterat före men nu har jag äntligen gjort bort det. Det blev nya muffins för dom förra tog slut på ca två dagar, så god var dom. Messy tyckte dom var super goda och ville att jag skulle göra nya så det fick det bli. Jag har också gjort nån bärkaka med blåbär och hallon. Blev riktigt god faktiskt! Jag har även höjt mig i Hemkunskap och landade på ett MVG! :)


Bilder från balen!


Tjejerna i klassen.



Dansgolvet.


Jag, Carro och Elin ;*


Dansgolvet.


Frida och jag.


Dansgolvet.


Mingel.


Grabbarna grus.


Jag, Carro, Lina, Elin och Backman.






Bal!

Igår var det fullt upp hela dagen. Först skolan och sen hem och göra sig i ordning inför balen. Anna hjälpte mig med håret och det blev super fint. Hade lockigt med blommor i håret hela frisering tog kanske 2 timmar och resultatet blev super snygg och lockarna höll hela kvällen. Emmi kom sedan och hjälpte mig med sminkning blev också super snyggt, är ritkigt nöjd över all hjälp jag fick. Det kunde inte blivit bättre, tack så hemskt mycket! Balen var jätte rolig, lite små tråkig i början i väntan på maten osv men det släppte. Klassen vann klasskampen med hela sex poäng och möjliga nio, skööönt! Jag fick även pris för roligast humor, tackar för det! Super kul kväll blev det med ett jävla röj på dans golvet och alla var super fina, det var jättekul! :)

Har inte så många bilder. Hade ingen kamera, endast mobil och dom bilder blev inge bra. Ska försöka fixa fram från andra så då får ni se! :)


1 borta, 9 kvar.

Kom alldeles nyss hem från skolan, helt vanlig och långsam dag. Fast vi var väldigt få, vi var endast 10st på idrotten där vi körde brännboll. Jag gjorde en varving och därefter sken jag som en sol fast mitt lag förlorade, haha. Fick även en full träff som for rätt på kim's bröst som stod ca 5m framför mig. Haha, hoppas den sveeed ;) Har jag turen med mig idag eller? - näe, jag skulle inte tro det! Min nagel gick av idag under idrtotten när jag skulle ta lyra., ni tänker säkert. Men oj, det är väl inte hela världen?! Men det är det, vi har bal imorgon och jag har endast 9 naglar på fingrarna. Hela världen är det inte direkt, överdrev där en liten bit men det är så jävla typiskt! Det löser sig nog, jag blir typ rent nervös när jag tänker på att vi har bal imorgon! Ska bli så kul så! :)


Tävling

Gissa vad!?


RSS 2.0