Ny design

Ber om ursäkt för alla röra som har pågått här på bloggen ikväll mellan 19-22. Som ni kan se så har jag en ny design, blev riktigt nöjd. Jag tycker den blev snygg, lite mer enkel och somrig om man jämför med den förra lila. Hade aldrig klarat det här om det inte vore för all hjälp av min lilla tårtbit Anna. Tackar så hemskt mycket för hjälpen, det blev super! Hoppas ni också tycker om den?

Efter jag varit hos Chrille och Anna for jag förbi pappsen en sväng där dom satt och spelade kortspelet, Chicago. Vinnaren blev Anna, igen. Det har som blivit en lite rutin för henne nu dom senaste gångerna. Kom hem för en liten stund sen och fick ett varmt välkommade av min gosiga katt Tiger som låg i min säng. Så himla mysigt när hon styrker sig mot en, lilla kissekatten.


Kommentarer
Postat av: rebecca

jättesnygg design :)

2009-06-18 @ 00:03:42
URL: http://rebeccajanzon.blogg.se/
Postat av: martin

stiligt :)

2009-06-18 @ 00:03:59
URL: http://martinokristina.com
Postat av: Anonym

Vill tipsa om en jättebra sida som verkligen fungerar. Tjäna riktiga pengar genom att registrera dig på gratissidor, värva medlemmar samt få tillbaks pengar när du handlar via internet. registrera dig här http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=14812

och få 20 kr med en gång. Det är helt gratis att registrera sig

2009-06-18 @ 09:42:25
URL: http://litenniniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0