5 Månader

Idag är det sista dagen i Maj vilket betyder att jag nu har varit godis och läskfri i 5 månader. Fan, jag kommer ju klara det här! Känner mig otroligt duktig och stark att jag verkligen kan stå emot. Nu är det bara ca två månader tills jag får dricka cola (får dricka cola i turkiet) och bara 7 månader kvar tills det är över. Snart har halva tiden gott och jag ska fan i mig klara det här! I can do it!  


Blue


Josefine


Slöjden

Blev inte klar med mysdressen idag som jag trodde men på onsdag så blir den klar. Eller jag måste rättare sagt blir klar på onsdag för det är sista tillfället, men jag är så gott som klar så det är lugnt. Jag har en söm kvar på tröjan och sen ska jag bara fålla upp byxorna sen är jag klar. Då ska jag fota så får ni se resultatet. :)


"Pet kusare"

Hittar inte roteringsknappen på videofy så ni får överleva med att klippet är lite snett. Ni får vrida datorn i värsta fall! ;)


31 Maj

Hej mina vänner! Är allt bra med er? För mig är det bara bra. Idag på klädstylingslektionen så fick vi som var klara med kimonon städa. Det är så att precis allting ska ner i kartonger för till hösten när vi början två så flyttar vi in i våra ny lokaler på andra sidan av skolan. Och vad är städning utan bus?


Fick en styv nipple
 

Emilie och jag


Veckans planer


Morsdag

Idag så har jag som sagt befunnit mig Kroksjö hos mina ingifta morföräldrar kan man som säga. :) Vi bjöds som vanligt på supergott fika och hade en trevlig stund.


Anna och Pappa



Anetti


SHOES

Här är mina nya skor som jag fick av pappa och Anna igår. Skit snygga med nitar, Me like! Fick även ett par vita tights, tack så hemskt mycket!


Kroksjö

Nu far jag till kroksjö, skriver mer när jag kommer hem. Då får ni även se mina nya skor. Hare bra!

Eastern Palace

Igår så var vi och käkade middag på Eastern Palace. Det var hur gott som helst, älskar kina mat! Det var även buffe så ni kan ju ana om man tryckte i sig kanske lite väl mycket och ni kan gissa vad som typ bara fanns på min tallrik? Friterand kyckling in my heart är allt jag kan säga!





Linn



30 Maj

Godmorgon! Jag måste ha sovit väldigt konstigt inatt för jag har lite ont i ryggen. Lyckat! Nämen gårkvällen var rolig. I början sög det men det blev kul på slutet. Festade med några killar från skåne och om jag ska vara ärlig så forstod jag inte så mycket vad de sa i början men sen kopplade det! ;) Lärde mig även några nya korttrick men om jag kan dem idag återstår att se! Tack för igår! ♥


Yaaay

Tjena! Förlåt för kass update idag men jag har haft rätt så fullt upp. Kom hem för ett tag sen men jag skriver mer imorgon! :) hare kung, puss! ♥


Skokanonen

Innan vi for hem till Britt-Inger så stannade vi på Skokanonen för att Anna skulle reklamera ett par skor. Det slutade med att jag också fick med mig ett par hem, men dem får ni se senare! ;)


29 Maj

Idag följde jag med pappa och Anna till Mariehem för att fira Annas mamma Britt-Inger i förväg på morsdag. Där bjöds vi på gott fika, bland annat smörgåstårta och daimtårta. Smaskens! Efter fikat så tog de fram ett par gamla fotoalbum som vi satt och kikade i.


Linn (ingift kusin), Anna, Mikael (ingift morbror)
 
Linn och Jag

Anna, Britt-Inger och Mikael

Linn och Anna

Papi
 
Anna och Mikael

Linn, Helen, Anna och Mikael


Skål!

Sitter och dricker lite vin tillsammans med Anna. Pappa hade köpt ett nytt vin som skulle smaka skumbanana och det kan säga att det gör det verkligen inte! Nu är det snart dags för middag, det blir grillat. LOOOOOOVE IT!


Do you like it?

Tänkte bara kolla om ni diggar min bror Jonathans snygga outfit som han stolt bär på brännbollsyran i helgen? ;) Han har även en "snygg" peruk med långt svart hår! Do you like it?:)  


Klipp från igår


Darin - Your out of my life


Ola - Unstoppable


RIX FM igår!

Igår så for jag först till Sandra och sen bär det av mot stan för att se RIX FM. Dock var det väldigt kort. Tror alla blev ganska chockade när det helt plötsligt var slut? haha! Och varför skickar dem några band som man inte ens hört talas om? Men vi diggade med ändå för vi tyckte synd om dem, iaf jag! ;) Det roliga var att vi började stå längst bak och slutade med att vi stod så 2 rader från längst fram! Det går om man vill! ;) 
















Morsning!

Godmooorgon! Idag har jag sovmorgon igen och idag har jag också bara en lektion. Skönt! Man märker att sommarlovet inte är allt för långt bort nu. Slänger nog in ett lite inlägg med lite bilder och kanske nått klipp från igår innan jag börjar rulla mot simhallen. :)

01.56

Tjah tjah bloggen! Kom hem för typ 1 timme sen men nu är jag lite små sur för min älskade mobil är typ trasig. Nog var det på tiden men helt klart vid helt fel tillfälle. Har noll money för att kunna köpa en ny..jippi!
Upptäckte även hur rena och fina mina skor var när jag for från Emilie, vita skor is the shit! Lägger in bilder från kvällen imorgon, är lite för seg för det nu! Sov gott!




RIX FM

Nu drar jag till sandra och sen drar vi ner på RIX! Ha en bra kväll,!

Datorfodral

Idag fick vi våra datafrodral till våran skoldator. Sisådär ett år efter vi fick datorerna men bättre sent än aldrig! ;) Lite fräsigt med limegrön insida! ;)


27 Maj

Godmorgon! Idag hade vi ingen make utan vi fick jobba hemma på trend spanings arbete vilker ledde till sovmorgon. Fan vad skönt att sova ut! Pigg och glad! Nu ska jag vara duktigt och käka lite frukost och sen göra mig klar för endast en lektion på skolan! :)


Let me cry

Nu ska jag slänga igång en av världens finaste filmer - Pay it forward! Känner att jag behöver grina ut lite och vilken film får en inte att grina om inte denna? Sov gott mina vänner! ♥



Smyckesparty

Ikväll så har mamma haft smyckespart från märket Lika - Design of Umeå. Massa snygga smycken, långa som korta. Fanns både för dam, herr och barn. Super fina, dock fick inget följa med mig hem men min mamma och bror köpte var sitt. Kan visa upp det senare när vi får hem dem.





Clara bus kom på besök!
 


VR

Jag har faktiskt gjort bort lite plugg, dock inte lika mycket som jag hade hoppats men så blir det ju aldrig med plugg. ;) Just nu sitter jag och bläddrar i det nya nummret av Veckorevyn som dök ner i brevlådan tidigare idag. Ikväll så ska mamma ha ännu ett till smyckesparty men det är inte samma som tidigare så det blir spännande. :)


26 Maj

Tjenatjena! Idag är det onsdag vilket är en kort dag för mig i skolan. Här sitter jag och käkar salta pinnar och bara tar det lugnt. Hade nu tänkt att var duktig och göra bort engelskan samt idrottuppgiften så är de bortgjort.


Tv kväll!

Tråkig update idag, ja jag vet men that's life. Nu är det tv mys som gäller resten av kvällen. Först två avsnitt av Sex and the city och sen två av Two and a half man. Kan det bli bättre?


Alanya 11 Augusti - Ta mig dit nu!


Eurovision

Sitter och kikar lite på första semifinalen av Eurovision song contest som "schlagernörd" jag är. Finska låter ju för jävla roligt alltså, haha!

Nytt bankkort

Idag fick jag hem ett litet brev i brevlådan från Swedbank som innehöll ett nytt bankkort. Mitt gamla går tydligen ut nu i slutet på maj så det var dags för ett nytt. Så nu är mitt allra första bankkort klippt och ska nu få åka ner i sopan! 



Vadå för korta?

Frågan är varför jag ens tar på mig de här leggingsarna när jag vet att de har krympit i tvätten. Lik förbannat så var de på när jag satt mig på cykeln notera i regnet. Det fulaste var att jag först hade sockar till och det såg för jävligt ut, tog av mig dem efter badet så nu ser det nästan ut som dem ska vara korta...bara nästan!


Clean brusches

Gick in på Emilies blogg för en liten stund sen och blev påmind om att tvätta penslarna till morgondagen, så nu är de rena och mjuka. Nu ska jag springa in i duschen och shava benen för imorgon är det dags för bad på idrott. Man kan ju inte dyka upp som varulv!



Nya örhängen

Tänkte bara snabbt slänga in en bild på mina nya örhängen som jag fick av Sandra i födelsedagspresent. Tack så jätte mycket, super fina!


Någon fråga?

Har absolut ingenting att skriva om så ni får gärna ställa någon fråga om ni har någon så kan jag svara på den lite senare. :)



Barn mysdress

Idag på slöjd så jag sydde ihop armarna och så sydde fast armarna med varandra. Nu börjar det faktiskt likna något. Blev dock tvungen att sprätta upp mina byxor för jag hade visst råkat sytt i ihop framstyckerna med varandra och bakstyckerna med varandra eller det var inte jag som sprättade, det var min lärare Nina! ;) Nämen, vad tycker ni? Tror ni det här blir bra?:)


I need some sleep

Eftersom jag inte fick sova ut något igår eller idag så hade jag nu tänkt att släcka lampan för ikväll! Ska bara läsa igeom papperna till morgondagens prov. Skulle egentligen har gjort det för typ 5 timmar sen men ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig, men ajaaaa. God natt! ♥


23 Maj

Ikväll så har vi haft morfar på besök. Han fyller nämligen år till veckan så vi firade han nu i förväg för han ska nämligen upp till Örträsk imorgon. Så Anna och Chrille kom också hit för att fira lilla moffe, och självklart blev det tårta. Gott!



Carro, 17år!

Igår så firade vi som sagt Carro hemma i deras nya hus i Spöland. Det var super fint och Carros säng, mumma! Den gillas skarpt! ;) Vi bjöds på jätte god mat och jag åt så jag helt seriöst höll på spricka. Sen hade dom köpt en ny liten hundvalp, Jolly. Otroligt söt!







 

 
Jolly




Loppmarknad

Loppisen idag gick oförväntat bra. Fick sålt en massa skräp och det lönade sig att jag ränsade bort smyckerna. Tror vi gick över 500 kronor plus, inte så dåligt! Det var dock inte så värt att jag smörjde in mig med solskyddsfaktor innan jag for för det var molningt hela dagen.




 

Fick en fyrbent kompis

Som visst blev lite sugen?!


Loppis

Nu ska jag följa med mamma på loppis på travet. Hoppas på att jag får lite färg men inte som förra årets snygga bränna! ;) Skriver när jag kommer hem!


Förra årets sexiga bränna!


Mot spöland

Nu ska vi börja bege oss mot Spöland till Carros nya hus och fira henne. Hon fyllde år igår så ikväll bjuder hon på middag, myspys. Ha en kanon kväll, det ska jag! ;)

Kvällens


In action







I full gång


Levande skyltdocker

Imorse så skulle vi befinna oss på skolan klockan 08.00 för att sminka ett par tjejer från balettakademien + tre tjejer från klassen som skulle stå som skyltdocker för Rut M.fl. Vi samarbetade tillsammans med frisör, de fixade håret och vi sminket. Jag fick dock inte sminka någon modell idag eftersom de var färre än oss och då fick inte jag eftersom jag sminkade igår. Attans, men har tagit en jävla massa kort! :)





















22 Maj

Kom alldeles nyss hem och håller på svettas ihjäl bokstavligt talat. Jag ska bara springa in i duschen och kyla av mig en stund så skriver jag mer sen. Hare så bra så länge!! :)


Modevisning Rut m.fl

Sminkningen till modevisningen åt Rut m.fl idag gick faktiskt rätt bra. Var jävligt nervös innan men jag tror det bara är bra.



 


Middag på McDonalds

 

"Min" modell


Mary Kay

Tänkte bara snabbt slänga in två inlägg innan jag drar vidare hem till Emilie där jag ska bo inatt. :)

Idag fick jag hem min efterlängtade foundation från Mary Kay. Det är ett ny mineral powder foundation som jag hoppas är super!



Vårat första sminkjobb

Sitter nu och kastar i mig lite käk innan jag ska börja rulla ner på stan för klassen första uppdrag. Vi ska sminka några modeller till en modevisning som är ikväll på idun. Jag börjar faktiskt bli lite nervös, hoppas att fingerkänslan är på topp idag och att det blir snyggt! Wish me luck!

Sista NP

Idag på morgonen så hade vi vårt sista nationella prov i matte. Det gick väl sisådär. Det var våran enda lektion idag så nu är jag hemma och ska strax dra mig ut och ligga i solen, underbart!

Ansiktsrengöring

Ikväll var jag duktig och rengjorde ansiktet ordentligt. Istället för bara ta lite make up remover och lite vatten så tog jag rengöringsmjölk och ansiktsvatten. Det här ska man egentligen göra morgon och kväll och det är något jag måste göra till en vana.

Rengöringsmjölk är den vanligaste typen av ansiktsrengöring och den passar de flesta hudtyperna. Du masserar in den på torr hy och sköjer sedan av med ljummet vatten alternativ med fuktiga svampar.

Ansiktsvatten använder du efter rengöringen för att vara säker att huden är fri från all smuts och döda hudceller Fukta pads (bomullsrondeller) och ta sen en skvätt ansiktvatten som du drar genom ansiktet. Ansiktsvattnet återställer huden pH värde och förbereder huden för en fortsatt behandling. Efter en ansiktsmask så ta ansiktsvatten för att avlägsna alla spår efter masken.

Om inte huden rengörs regelbundet så samlas det smuts, döda hudceller och talg i porerna som bildar pormaskar - som ibland övergår till finnar.



As it was from your heart

Det är fan läskigt hur bra vissa låtar kan stämma in på ens liv ibland. Känns som texten var klippt och skuren från en själv, som om det kom från sitt egna hjärta!

Världens finaste


20 Maj

Det blev inget prov idag heller för Ingela var hemma med sjukt barn, så nu är det flyttat ännu en till gång och nu tills på måndag. Alltså hade vi ingen klädstyling så jag följde med Emilie och Malin på stan istället där tanke först var att vi skulle gör trendspanings uppgiften men det slutade inte riktigt så? Istället provades lite kläder, provade typ 1000 par skor och Malin köpte årets godaste milkshake och så hämtade tjejerna kläderna till när dom ska vara levande skyltdockor på lördag. Super trevligt! :)



Emilie och Malin
(Har förresten beställt klänningen till höger i både svart/vit och turkos )


Make up

Idag på sminklektion så hade vi "bal" som tema, så det blev en hel del glitter, skimmer osv. Min sminkning på Fanny blev faktiskt rätt fin men glömde fota henne. Typiskt!







HOT!

Kom hem för ett lite tag sen och har nyss fått lite käk i magen. Satan vad varmt det är ute, det gillas skarpt! Sol sol mera sol! Ska ladda in lite pics från sminklektionen idag som jag lägger in lite senare. :)


Skor - H&M (Notera barnavdelningen)


Avatar!

Tog som sagt en promenad i solskenet men det blev inte så lång. Mitt första och sista stopp blev hemma hos pappa där jag först följde med far på en promenad på hundarna. Efter det satte vi på filmen Avatar och som ni vet är den otroligt lång men fan vad bra den var! Synd att jag var så trött och ofokuserad pga värmen men bra va den. Skulle dock har varit roligt att få se den i 3D, den är nog mycket bättre då! :)


Kvällens


Klänning från Turkiet


Ut på promenad!

Klarar verkligen inte av att sitta inne och plugga i det här otroligt varma och fina vädret. Jag måste ut! Jag ska ut! Jag tar med mig papperna och går på en promenad! :)


Just nu

Just nu ligger jag i sängen och pluggar till natur-/konstfiber provet imorgon! :)


Gamla cam-bilder, del 2








Bedövning i käften

Kom nyss hem från ett besök hos tandläkaren där dem lagade en tand. Nu får jag dock inte käka på ett par timmar på grund av bedövningen och jag som är jätte hungrig. Så typiskt! Nu ska jag plugga sten hårt i väntat på att solen ska flytta sig till rätt sida, då är det stekning som gäller! ;)


Slöjd

Hej! Idag hade jag en sån där värd skoldag med bara en lektion. Slöjd. Men jag och Kajsa stannade kvar och fortsatte att jobba efter vi hade slutat så vi slipper ta hem och jobba senare. Kan säga att kläderna börja likna någonting. Sydde luvan idag och jag blev kär, haha! Så jävla söt, skulle typ kunna ha den själv, lite liten men det gör väl inget? ;)

Good night

Näe hörrni, nu ska jag plugga det sista innan mina favorit killar dyker upp i tv rutan. Sov gott allesammans! ♥

Kvällis!

Glass med varma jordgubbar (vi hade inga hallon), gott!



Kissemiss

Satt ute på balkongen och då kom en hur go och mysig katt som helst förbi. Tiger ville då inte hälsa utan hon fräste som bara den och svansen blev lika tjock som trästam. Så jag slängde in min sura katt och myste med den andra istället, super go! :)





Rooosa



Dock mycket knalligare in real life.


Kvällens

Så här springer jag runt ikväll, slappt och svalt! Allt är från H&M




Tan

Kunde inte låta blir att skjuta upp plugget en stund. Jag var bara tvungen att lägga mig och sola och det gjorde jag fan helt rätt i. Hur skönt som helst, var ruggit nära på att somna flera gånger. Fick även en liten rand på köpet, inte dåligt!




18 Maj

Hej. Kom hem för en liten stund sedan och tvättade direkt bort sminket och satte på mig bikinin. Tänkte nu gå ut och lägga mig och skriva lite till svenskan. Har dock inte bestämt mig för vad jag ska prata om än men det får jag ligga och grubbla på. :)


Carolinapiserina!

Förlåt för lite kass update men jag har som sagt besök! ;) Ikväll har vi snackat, sett top model, jag har målat Carros naglar och nu sitter vi framför tv med popcorn och myser! :) Hare!



Carro

Ikväll så får jag besök av min älskade Carrobarro! Hon ska även sova här eftersom hon nu inte längre bor kvar på böleäng utan bor numera ute på landet i spöland! ;) Var ett tag sen vi sågs så det blir super mysigt! ♥



Blandat

Har ingenting att skriva så jag slänger in en par gamla goa bilder istället, se och njut! ;)
















17 Maj

Hoooolaaa! Ligger i soffan och kikar på top model, ska ut i solen sen en snabbis innan middagen tror jag. :) skriver mer sen!

Time for bed!

Nu är jag nyduschad och fräsch, time for bed. Imorgon är det dags för skola igen vilket känns tungt. Den här lång helgen har kännts som sommarlov, men inte det inte! Sovgott! ♥



Bilder från dagen

Idag så for vi som sagt hem till Chrille och Anna och firade honom. Där bjöds vi på gofika med tårta, kakor, bullar osv. Super gott! Själv passade man på att ligga och njuta lite i solen på deras OTROLIGT varma balkom i deras nya snygga solstolar. ;)


 
Jag och Anna

Chrille
 
Pappa och Anna


Rensa din necessär

1. Tvätta necessären
Har du en tvättbar necessär så släng in den i tvättmaskinen men om den är väldigt smutsig och inte går att tvätt i maskinen så tvätta den för hand eller köp en ny. Det spelar ingen roll hur mycket du rensar i necessären om själva necessären är smutsig.

2. Släng allt du inte använder
Har du produkter som du inte använt på mer än 4 månader - släng det! Produkten tar bara plats och du slipper riskera att gamal makeupprodukter hamnar på din hy.

3. Släng gamla makeupsvampar och applikatorer
Släng alla gamla svampar och applikatorer som har legat löst i necessären och skräpat. Införskaffa dig ett penselfodral där du kan förvara alla dina olika applikatorer.

4. Rengör
Tvätta rougeborstar och penslar minst en gång i veckan. Om borstarna är gjorda av äkta hår så kan du skölja dem i balsam för att bevara mjukheten.

Glöm INTE!
Glöm inte att stänga/skruva åt locket ordentligt på foundations, eyeliners, mascaror osv. Produkterna samlar lätt på sig bakterier och locket förlänger livslängden på din makeup!

Grönt!

Åh, blir så glad när jag kollar ut genom fönstret och ser grönt gräs, gröna små knoppar på träden, blå himmel och en sol som skiner. Sommaren är här!



Pluggplugg

Just nu ligger jag och pluggar inför morgondagens prov om naturfibrer och konstfibrer. :)


Chrille 22år

Nu bär det av på födelsedagfirande hemma hos min bror Christopher som fyller 22år idag. Grattis till dig! :)


Dagens


Tröja - H&M, Linne - Gina Tricot, Shorts - H&M


Godmorgon!

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och degar men ska snart pallra mig upp och fika, om en liten liten stund, haha! Vädret är en stor besvikelse idag, hade hoppats på lika fint väder som igår och i förrgår men inte det inte. Jag som ville sola! Senare idag ska vi till Christopher och fira han. Näe, nu ropar dom där nere så nu är det dags att kliva upp.


Saknar dig! ♥

Saknar dig Emmy, min fina lilla isbjörn! ♥



Ärenden

Är nu hemma igen efter någre ärenden på "stan". Först får vi och köpte Christophers födelsedagspresent, sen shoppade vi lite kläder åt far på Klädhuset sen for vi hem till Chrille och lämnade hans present och nu är vi hemma. :) Nu ska bikinin på och sen ut och stekas!


Mina nya shorts från H&M


Blev lite trångt i baksätet! ;)

En nöjd Christopher!


Gamla cam-bilder



 



Nu ska...

Nu ska jag alldeles strax följa med Pappa och Anna på några ärenden! Skriver mer senare, kastar in en inlägg i kategorin "Gamla bilder" innan jag far. Ha en kanon dag i det fina vädret! :) Puss

15 Maj

Hejsan hoppsan! Sitter ute på bron i bara ben och njuter av sommarvädret (hur skönt som helst bara i skuggan) och funderar hur dagen kommer se ut. Väntar på att solen ska kika fram på rätt sida så man kanske kan ligga och pressa en stund. :)




Right now

Pappa och Anna kör musiktävling, så jävla kul! ;)


Pizza

Till middag idag blev det en fet pizza. Fruktansvärt gott! Vi ingvigde även utemöblerna på bron idag och satt ute och åt pizzan. All I can say is summar feeling!



14 Maj

Sitter nu på ute på pappas bro tillsammans med hundarna. Solen gick dock lite i moln men det är fortfarande varmt och skönt. Helt fantastiskt! Ska snart gå upp och duscha och fräscha till mig lite, väntar bara på pappsen och Anna ska komma hem. :)



Loke

Nikita


Dagens dresscode


Klänning - H&M


Ge mig färg!

Haha, redan nu börjar den otåliga Josefine komma fram. Ligger och pressar hur länge som helst utan några större resultat. Jag vet att man inte blir brun 1 minut men man vill ju det! ;) Känner mig som en liten gnällig unge, haha! Nu ska jag käka lite glass med mami sen ska ju till pappa och pressa det sista för idag! :)





Ny kategori

Som ni såg igår så har vi en ny kategori här på bloggen, Gamla bilder. Där kommer jag upp som ni kanske förstår en massa gamla bilder, allt från ego pics, random bilder till gothia och andra roliga händelser. Vad tycker ni om det? :)


Underbart väder!

Godmorgon! Fan vad man blir på bra humör när vädret är helt fantastiskt. Det är ju hur varmt som helst, SOMMAREN ÄR HÄR! Nu ska bikinin på och sen är det bara att ligga och njuta!


Tiger/Mysis

Åh, kollar som sagt runt på datorn och hittade då en massa söta bilder på katterna när dom var små. Mina sötnosar!







Irriterande

Sitter och försöker kolla på Bella & Tyra show men det laggar ju sönder, vill ju se när dom äger ut Kissie!

Igår?

Sitter nu vid våran stationära dator för att kolla på en massa goa bilder! Åh, vilka minnen alltså. Skulle kunna lägga upp typ tusen bilder men jag får lägga upp i omgångar! :)

















Halsband/Armband/Örhängen

Nu har jag rensat bort en massa halsband, armband och örhängen. Hade en hel hög med smycken som jag inte ens anänvder så det har åkt ner till mammas loppis låda. :)




Smyckesparty

Idag så hade mamma smyckesparty. Det är en tjej från Stockholm som gör dem och om ni är sugna så kan ni gå in på Lenak.nu och titta! :)




Frida:)


Nu ska jag ta tag i mina egna smycken och rensa bort en massa! :)

Shoppa rätt

  • Det bästa sättet för att hålla sin garderob i trim är naturligtvis att shoppa mindre och shoppa bättre kvalitet och framföraltt att shoppa rätt kläder för din figur och livsstil.
  • Du behöver inte handla bara för att dert är rea.
  • Gör en handlingslista på vad du behöver så är det lättare att inte göra dyra implusköp.
  • Genom att inte köpa allför trendiga kläder så "håller" dessutom garderoben längre.
  • Om du vill prova en ny trend, köp först passade accessoarer för att prova dig fram.

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter forfarande nerbäddad i sängen nyvaken med ett gulligt affro på huvudet. Tanken var att jag skulle vara duktigt och städa lite på mitt otroligt "stökiga" rum men jag blev så himla sugen på att lägga mig ute i solen. Eller är det ens sol idag? Har persiennerna ner fortfarande, hehe! Om inte så får jag väl städa...*suck*


Årets första grillning

Åt en super god middag som bestod av Annas vitkålsallad och grillat. Otroligt jävla gott, nu är jag mätt som ett svin och rullar fram. 
UPDATE: Skoja bara, var inte alls min första grillning. Det var min andra! Tur man har bra koll!




Messy "guden" själv pumpar på!

Hjälpte Messy för någon dag sedan med att fota han till någon uppgift han har i skolan. Här har ni biffen själv när han pumpar på! ;)



 
Maskoten Skurt och biffen själv


Solar

Fan vad skönt det är i solen. Har legat ute i kanske en timme och solat i bikini och det är inte ens kallt! Underbart! Ska ut och lägga mig en sväng till nu. :)







Inköp

  • Komplitera med några nya plagg/accessoarer i säsongens stil och färger som passar dig.
  • Köp aldrig ett plagg som du vet att du bara kommer använda en gång.
  • Tänk igenom dina inköp. Fråga dig själv, "Kommer jag verkligen använda det här plagget?"
  • Tänk på att inte handla ett plagg bara för att det är snyggt, tänk till om du passar i modellen, stilen och färgen och att du kan kombinera det med dina övriga kläder i garderoben.

Dresscode


Skjorta/blus - H&M, Linne - Gina Tricot och Tights - H&M


12 Maj

Fan vilket underbart väder! Var tvungen att gå hem från skolan idag, men det gjorde inte så mycket. Vädret höll mig på glatt humör! Ni kan ju gissa vad som hände med min cykel imorse! Kedjan hoppade IGEN och den här gången på båda ställerna och då kan jag inte fixa det. :( Höll på att missa nationella provet pga min fittcykel. Dålig morgon!
Nu hade jag tänkt att gå till pappa, vet inte on Nikita är hemma själv eller inte så jag tänkte hålla henne sällskap och gå ut och lägga mig i solen. Bikinin är på och nu är solen min! ;)



Dimma

"Goodnight sweetheart, well it's time to go..."


Veckorevyn, 75år

Det har inte blivit så mycket plugg inför matte nationella för min del. Smart som man är så glömde jag boken på skolan. Där ljög jag, kom på det utanför skolan men orkade inte vänd, haha! Får skylla mig själv helt enkelt om det går åt helvete! Nu ska jag lägga mig och kika i det nya nummret från Veckorevyn som ramlade ner i brevlådan tidigare idag. 75 år, inte dåligt!




Fick det här solpudret på "köpet"


Shorts/Vit skjorta

Till min förvåning så var inte shortsen för små utan de var förstora! Hamnade typ i chocktillstånd när jag drog på mig dem, helt otippat! De var ju inte lite för små heller utan jag kunde dansa av dem. Knepigt det där! Ska returera dem till en mindre storlek.


Skjorta, H&M - 99kr


Paket

Nu är Jonte på väg hem med mitt paket från H&M, hoppas bara att shortsen passar... (hoppas,hoppas!)

Förvara dina kläder

  • Skaffa dig överblick av garderoben, då är der mycket lättare att välja andra kläder än de som ligger närmast.
  • Fövara skor som inte passar för säsongen i sina askar men låt de du använder vara framme.
  • Häng upp dina smycken.
  • Häng INTE dina stickade plagg utan vik och lägg dem på en hylla.
  • Häng kläder i färgordning eller över delar för sig, eller linnen för sig, t-shirts för sig osv eller i andra passade kombinationer.
  • Häng om efter varje säsongsstädnig för att få en förnyelse i din garderob.
  • Låt även kläderna hänga lite luftigt annars blir det skrynkliga.

Läskigt!

Upptäckte nyss att jag hade blod på armen och jag har ingen aning om vad har gjort? Sånna saker är faktiskt lite skrämmade! ;p



Ansiktsbehandling

På spalektionerna så har vi numera börjat repetera allt vi har gjort det här året och idag hade vi repetition på ansiktstbehandling. Det vi gjorde idag var först rengöring, sen peeling, massage, ansiktsmask och sist dagkräm. :) Togs inga bilder idag, glömde kameran hemma men jag bjuder på några gamla! :)




Vi kallar det cpstreet!

Nu är det gjort och det är över! Så jävla skönt, klumpen från i magen är som bortblåst. Tycker det gick jättebra för min grupp men för mig personligen så gick det väl helt okej. Fy satans så nervös jag var alltså, och så att ni vet så hostar jag, räcker ut tungan och drar i håret när jag är nervös. Just so you know!  ;)


Pon de Floor

Skjut mig!

Mitt huvud lär expolodera vilken sekund som heslt. Ni anar inte huvudvärken, fan om det är migrän nu asså. Tanken på att bli sjuk just nu känns inte speciellt lockande och om jag är sjuk imorgon så måste jag hur som helst pallra mig till skolan, den tankten får mig känna mig illamående. Hej och hå, kriga på! Godnatt mina vänner! :)

                                             Ge mig sommar!

I can not dance!

Åhh, jag gruvar mig som fan för morgondagen. Det är så att vi ska hålla i ett danspass på idrotten och jag kan knappt det jag ska lära ut! Det känns inte bra någonstans kan jag säga. Haha, det värsta är att det är bara typ 3 steg som jag ska lära ut och det kan jag inte ens! Bra jobbat där...

Dagens fråga

Anonym om kilklack:
hur mkt väger du?;P

SVAR:
 Vad jag har lärt mig så är det ingen fråga man ställer till en tjej, haha! Nämen skämt och sido så är det ingenting jag vill att andra ska veta eller över huvudtaget bör veta. Det är nog inget jag vill veta själv heller! Helt oviktigt egentligen Jag bryr mig inte så mycket om hur mycket folk väger, det spelar absolut ingen roll men jag kan fatta mig kort och säga att det är iaf för mycket!

Lipgloss

Nytt genomskinligt läppglans från VeVay.


Sy kimono

Idag på klädstylingen så håller vi fortfarande på med att sy våra kimonos. Har inte så mycket att tillägga om det men jag bjuder på ett litet klipp och några bilder. :)



kilklack

Nu är jag hemma från ännu en skoldag. Nu är det dock inte så många kvar. Det är exakt en månad kvart till skolavslutningen om jag litar på vad alla andra säger, haha! Det är inte länge, det är fan ingenting! Idag hade jag mina vita kilklackar och nu när jag kom hem och tog av mig dom så känns det som jag lutar bakåt när jag går. Lite smått öm men man är ju en krigare! ;) 


Tvspel

Haha, förlåt men jag har suttit och spelat tvspel och jag fastnade totalt, nörd som jag är!  Så jag glömde bort bloggen lite grann där ett tag men jag tror ni överlevde för det! :) Imorgon är det dags för skola igen så just nu sitter jag och tänker vad som ska göras i veckan. En sak är klar, det är en kort vecka. Det gillas!


Mammas hår



9 Maj

Ja, såhär ser jag ut idag. Springer runt i ett par svarta korta shorts och en tubtopp från H&M och tror att det är sommar. Tro får man alltid göra! ;) 




Kokos

Nu luktar mitt hår så jävla gott! Älskar det här schampoot och balsamet, luktar fruktansvärt gott och fräscht! Fick det här lilla "kittet" av mamma i födelsedagspresent och det kommer från Oriflame. Love it!




Mamma goes hårmodell

Ihelgen så är mamma med som hårmodell för hårsalongen Blablabla. Så igår fick hon blir färgad och klippt i håret och idag så ska dom gå någon show. Före och efter bilder kommer upp senare :)



Inbrott, igen

Natten till i lördags så hade vi inbrott i bilen, igen. Den här gången så var det i Urbans bil och en annans. Som tur var hade vi tagit in sterion men dom hade ändå förstört och försökt snabbkoppla. Jag blir så jävla förbannad! Varför gör man så? Förstör för andra? SKAFFA ETT JÄVLA LIV!









02.43

Det är inte förrän nu jag är hemma, så det är därför det har blivit sån urkass upptatering. Man kan ju inte vara på topp jämt, eller hur? ;) Skulle bara vilja sammafatta dagen med att säga att jag haft en kanon dag/kväll, med mycket skratt! Och så vill jag bara avsluta och skryta till det lite med att säga att jag har varit jävulskt pricksäker ikväll, helt fantastiskt! Återkommer mer imorgon, godnatt! ♥


Dålig update

Sorry för kass update men befinner mig just nu hemma hos Elin. Skriver när jag kommer hem, ha en trevlig kväll! :)

8 Maj

Nu rullar jag ner på stan en sväng. vi hörs när jag kommer hem, puss!


Morning!

Godmorgon! Det blev ingen morgonpromenad för mig. Jag var så sjukt jävla trött, jag blev nämligen väckt 20 över 4 i morse och sen kom farbror blå. Berättar mer om det senare, nu ska jag sminka mig och sen cykla ner på stan en sväng hade jag tänkt. :)



Lonley


Scary girl

Hahaha, nu funkar klippet. Har faktiskt ingen kommentar till det här men till mitt försvar, det är gammalt!


Red lips

Idag så var jag duktig och lagade min egna middag för mamma är ute med jobbet. Det blev klyftpotatis och hamburgare. Ni anar inte hur goda klyftpoatisarna blev! Mums! Efter det så gick jag och lekte lite med sminkpenslarna och kletade på lite smink och nu sitter jag här och kollar på 2 1/2 män. ;)



Green



Sooool

Sol sol sol och mera sol! Helt underbart! Ligger ute i solen och njuter. Fan så skönt! Nu är jag inne och ska hämta lite nagellack och grejer. Sen ska jag ut och lägga igen och måla naglarna i solen. Vi får se vad det blir för kul! :)


 


Vårmys

Har nu suttit en liten stund ute på balkongen och myst lite i det fina vädret med missen. Det är otroligt varmt och skönt i solen. Funderar på att ta en dusch och gå ut och sätta mig igen, låter som en bra idé va?:)


7 Maj

Hej och hallå bloggen! Idag blir det ingen skola för min del. Har alldeles för ont i magen för det. Har just trygt i mig en alvedon och hoppas nu på att det ska bli bättre.


Give me summer!

Har kikat omkring på en massa gamla bilder på datorn. En massa bilder från i sommras. Inte så smart gjort, nu längtar jag ännu mer till sommaren och framförallt till mina 2 veckor i Turkiet i augusti. Så nära men ändå så långt bort! Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen. Sovmorgon imorgon, in my heart! Natti! ♥



Tro det eller ej men jag saknar faktiskt det "blonda" håret ibland!


Inget videoklipp?

Hade tanken på att lägga in ett gammalt klipp, det så kallade "Diry girl" klippet som någon kanske känner igen? ;) Men det verkar inte funka av någon konstig anledning? Det sög ju rejält, speciellt för er. Haha!


Sommar nu - Ja, tack!


6 Maj

Hej mina vänner! Har nu varit duktig och suttit och klippt ut den andra hälften av mina mönster till slöjden. Orkade visst inte med det sist! Nästa lektion så är det väl dags att börja sy ihop det hela. Dock kommer nog Nina (min lärare) säga att jag har gjort fel någonstans nu angående utklippningen men det kan jag inte göra något åt, för nu har inge mer tyg, haha!


Fick i vanlig ordning hjälp av min lilla bebis!

Tror ni det här kan bli något?



Kimono

Idag på klädstylingen så började vi rita ut våra mönster till vår kimono som vi ska sy. Gick lite segt för oss alla skulle jag tro, vi var lite små slitna hela bunten.








Dåligt humör!

Gud vad trött jag är just nu! Fyfan säger jag bara. Känner även att jag börja bli på jävligt kasst humör inte bra, inte bra! För lite sömn = sur Josefine. Näe, skriver mer lite senare och då är jag förhoppnings på mycket bättre humör också!

 
Imorse innan skolan


Godnatt!

Dom flesta vet nog redan vad jag ska skriva. Om inte så är det ett måste på veckodagarna innan läggdags för min del! Någon som kan gissa rätt? ;) Sov gott mina vänner♥ (Värt inlägg)


Tupperwere

Ikväll så har mamma haft Tupperwere party och jag måste bara säga att dom har ju för bra grejer för att det ska vara sant, haha! Fanns en hel del grejer som jag vill ha mitt framtida kök, synd att det är lite dyrt men det är det fan värt i längden. Ja, och det här är även min ursäkt till varför plugget blev lidande. Lite svårt att plugga när det är typ 10 andra personer i lägenheten! ;) Vi fick även besök av en liten bebis, lilla Cornelia tittade förbi. Super söt! Gull Clara dissade mig... djupt sårad! Haha!




Lilla Cornelia


Allra sista

Jag har typ seriöst hamtnat i chock tillstånd. Upptäckte nyss att det var det absolut sista avsnittet av Andra Avenyn nyss. Fan vad tråkigt! Och shit vad mycket det var som hände i sista avnittet, helt otroligt! Vad ska jag nu titta på? Om den kommer ut på dvd så måste jag köpa den!


Tävla och vinn nya iPod tuch G3

Jag är med och tälvar på Kenzas blogg om att få vinna den nya iPod tuch G3 från www.NordicAppleParts.com. För att kunna vinna så måste man rimma på både "iPod" och "galen". Problemet är att typ inget ord rimmar på iPod men jag gjorde ett tappert försök och hoppas på en vinst! Inte så dåligt va? ;)

Nu har jag blivit alldeles galen
Och nu kanske jag blir slagen
Om jag vinner denna iPod
Så blir jag helt mod (orädd)
Sen blir jag så nöjd
Av min stora fröjd
Sen glider jag ner på stan
Och visar upp den hela dan! ;)


      


Sötnosen

Kolla vad söt min lilla bebis blev i sin söta rosa rosett! Tro det eller ej men den sitter kvar än ;) Nu ska jag ta tag i lite studier tills imorgon. 

 

 

Klipp klipp

Nu har jag suttit och klippt ut en jävla massa mönster. Har typ fått lite skavsår av saxen? Haha, lyckat. Nu har jag dock "bara" hälften kvar. Det går inte så snabbt för mig...



Fick lite hjälp av tiger

Som sen fick en söt liten "rosett"


5 Maj

Hej! Nu är jag hemma igen efter dagens extrema långa skoldag. Nu tänkte jag vara duktig och fortsätta lite med mitt slöjd arbete nu när jag ändå är så gott som ledig. Fixa och trixa med mönsterna så det är klart. :)


Nighty night!

Gokväll! Sitter i vanlig ordning och väntar in mina älskade 2 1/2 män avsnitt. Ingen sömn utom dom grabbarna, vettni! ;) Imorgon ser dagen väldigt tom ut. Riktigt tom. Börjar dagen med skola som vanligt och ämnet är slöjd och sen slutar jag efter det. Känns lite sådär halvt drygt och onödigt att cykla till skolan only for that lixom men jag har inget val. Sen ska jag väl hem igen och fylla in mina tomma luckor med lite skolarbete. Finns nog lite granna som måste göras. :) Sooooov gott! ♥


Klipp från igår


Tisdagsmys!


Mjukisdress från Bikbok
Tofflor från Lindex


Rensa garderoben tips

Nu när vi börjar gå mot lite varmare tider så är det dags att ta bort lite vinter kläder från garderoben. Dags för rensning helt enkelt. Här har jag lite tips:
 
RENSNING:

  • Se till att rensa med jämna mellanrum, tex. en på vår samt höststädning.
  • När du rensar, va hård mot dig själv.
  • Ta gärna hjälp av tex. en kompis som kan hjälpa dig att avgöra.
  • Lägg undan typiska höst/vinterkläder när det inte är säsong då tar det ingen onödig plats
  • Plagg som inte används på minst ett år, måste få ett nytt hem = bort!
  • Plagg som är för små eller förstora är absolut ingen idè att spara.
  • Var inte för sentiment över vissa plagg, men om du absolut inte kan kasta så lägg det i en liten låda där du också kan samla andra prylar och ställ undan så det inte tar en massa plats i garderoben.
  • Kläder eller accessoarer som är trasiga och inte går att laga är bara att kasta.
  • Har det stickade plaggen fått noppor så ta hjälp av noppmaskinen för att göra dom fina. (Har du ingen så köp, finns på Clas Olsson)
  • Ett bra tips är att lägga ner lite mer pengar på baskläder med kvalitet, för det lönar sig i längden.
  • Putsa upp de skor som ska läggas undan och kolla även om säsonges skor bör putsas.
  • När du har rensat din garderob och fått överblivna plagg och accessoarer, släng dom inte utan skänk det till välgörenhet, lämna till second hand eller sälj dem på internet.
  • Om du har tröttnat på ett plagg som är felfritt, försök att se andra möjligheter i det. Kan du sy dit någon detalj som höjer och förändrar, matcha med annat eller göra om plagget på något sätt? Kanske en T-shirt blir ett linne och ett par jeans blir ett par shorts? Va kreaktiv!


Då var vi igång igen

Då var det dags igen, men nu gäller det att överföra allting tillbaka. Ska dock försöka hålla humöret uppe den här gången! Blev lite grinig sist! ;)


Jävla kedja!

Ja, ni kan ju gissa vad som hände när jag cyklade hem från skolan. Självklart ska fittkedjan hoppa. Först tänkte jag bara "vafaaaan, då får jag väl gå hem", pinsamt att stå där och greja på med cykeln när typ 100 bilar kör förbi men efter ha gått några meter så tänkte jag bara "jävla mes, skita ner fingrarna nu och fixa det där". Fortare sagt än gjort och nån minut senare var det klart, då vare bara att hoppa på räser hojjen igen! ;)

 


Ett måste

Som vanligt så går det inte att somna på veckodagarna utan att se ett avsnitt av 2 1/2 män. Helt klart ett måste för min del! Imorgon är det dags för det andra Nationella provet i engelska, får hoppas att jag har turen på min sida. För det lär behövas. Näe hörrni, nu ska jag krypa ännu djupare ner i sängen. Sov gott mina vänner! ♥



Invigningen (BILDBOMB)

Idag så var det ju invigning av "mitten" på skolan. Det blev otroligt fräscht och fint och dagen i sig tycker jag har varit riktigt kul. Vi stod och sminkade och gav massage all day long. Det var alltifrån sång, modevisning till stand up comedy. Kan säga så här, Soran gjorde min dag. Fyfan vad rolig, magmusklerna fick kämpa på bra! ;) Har inte så mycker mer att tillägga så jag låter bilderna få tala för sig själv. :)





"Mitten"

 
Isa och Moa



Handmassage

Ryggmassage

Frisörerna stylade håret
 

Cassandra och Felicia

Jenny sjöng, super fint!

Ryggmassage


Tidningen kom på besök
 
Handmassage

Modevisning


Emilie

I väntan på Soran

Soran

Malin, Emilie, Soran och jag


Kaos!

Alltså ni får ursäkta men det är lite kaos med min datorn just nu. Vi lämnade som sagt in datorerna idag för någon upptatering och när vi fick tillbaka dom senare under dagen så är dom rå hightech. Vågar helt seriöst typ inte röra datorn. Den är även helt tom, allt är boreta. Så jag måste fixa och trixa och ladda hem all skit igen. Drygt!


Sorry

Förlåt för super dålig update. Befinner mig just nu hemma hos Elin pojkväns lägenhet och tviggade just Elin att jag skulle bara få skriva ett snabbt litet inlägg till er. Nu ska vi fara ut, Elin ska bjuda mig på glass! Göda! Skriver mer sen när jag är hemma, då får ni en bildbomb från dagen! :) Puss!

Monday

Nu drar jag till skolan. Glöm nu inte att komma förbi i "mitten"! Ha en bra dag, puss!


Invigning av "mitten"

Imorgon på skolan så är det invigning av "mitten". Det nya centrumet. Det blev hur snyggt och fräscht som helst, tänk när hela skolan är så. Underbart! Nämen åter till ämnet. Imorgon så kommer vi i Stylist med spa stå och sminka, ge lite lätt massage, handmassage och sälja rabatterade produkter (I.D). Det är bara att ni kommer, vi finns i "mitten" mellan 12-17.


Ice cold!

Ni anar inte hur kalla mina fötter är. Helt seriös som isbitar. Nu när jag cyklade hem så tappade jag känseln helt. Inte okej. Förresten skulle det inte bli varmt nu när vi har "välkommat våren" och allt?! Näe hörrni, nu ska vi inte vara negativa. Sovmorgon imorgon, tummen upp för det! :)


Going out

Hallojken. Har just kastat i mig maten och ska nu ut och träffa Elin och se lite fotboll. Vi hörs senare ikväll,puss! ♥



Framhäv dina ögon

Vill du framhäva dina ögon så ska du använda dig av kontarsfärger. Här har du några exempel.

Blå ögon - Använd skuggor som går i aprikos, terrakotta eller brunt

Bruna ögon - Använd färger som går i rosa, violett eller blått

Gröna ögon - Aubergine färg (lila) för att framhäva det gröna

Tätt sittande ögon - Lägg en ljus skugga på den inre halvan av ögonlocket och en mörkare på den yttre, dras ut i triangel form.

Lång isär - Lägg en mörkare ögonskugga på ögonlockets inre halva, uppåt mot ögonbrynet.

Små ögon - Små ögon ser större ut om man drar en vit kajal innanför de undre ögonfransarna. Använg gärna ögonskuggor i pärlemor och glitter.

Runda ögon - Ser mer avlånga ut om man markerar hela den övre franraden och den yttre delenav der undre fransarna. Skugga den yttre ögonvrån i triangelform.

Utstående ögon - Få ett djup genom att lägga en mörk kajal innanför ögonfransarna.

Ögon som ligger djupt - Lägg en ljus skugga där man har den största insjunkningen. Lägg sedan en tunn mörk markering närmast fransraden.

Tunga nedåt gående ögon - Målas i triangelform uppåt med en mörk skugga. Undre fransraden bör vara omålad.


USB

Imorgon måste vi lämna in våra datorer från skolan för någon upptatering och då kan allting på datorn försvinna. Jippi! Så nu sitter jag och överför all skit till datorn här hemma och det går inte fort... Blir så less.


Saw

Hej mina vänner! Nu har jag alldeles sett klart filmen Saw 6. Den kom aldrig på bio här i Umeå av någon konstig anledning?! Jag som var rå taggad på att se den på bio, men icket. Det som är så sjukt med dom här filmerna är att allting sitter ihop, allt har en baktanke. Precis allt! Vet inte vad det är, men jag gillar dom!? Jag försöker jämt leka smart och ska försöka lista ut allt men det går inte så bra, haha! Är det någon som vet om det kommer en sjua? 



Trött!

Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har varit så satans trött hela jävla dagen. Jag har typ helt seriöst gäspat konstant sen klockan tre idag. Helt sjukt! Nåja, ikväll hade pappa det lite roligt när han åt sånna dära ostkroks liknade saker, (kommer inte på vad dom heter!). Han tyckte dom såg ut som lite olika saker...



Först ut har vi: En kuk

Och sist men inte minst: En dubbel dildo!


Måste erkänna och säga att det är rätt likt ändå. Han själv var rå nöjd över sina små roliga upptäckter! ;)

 


Kroksjö

Har som sagt spenderat så gott som hela dagen i Kroksjö hemma hos Anetti och Roland med släkten på den sidan. :) Vi bjöds som vanligt på mycket god mat speciellt hennes tårta som efterrätt, super god! Så ett stort tack för allt! :)  

 
Anna och Jocki




Caroline och Anetti

Hockey time! ;)


1 Maj

Nu ska jag hem till mor och mata kissarna sen drar jag vidare mot kroksjö. Skriver mer när jag kommer hem igen. Ha en bra dag! Puss ♥


Valborg

Igår så började vi kvällen hemma hos Carro. Där vi grillade och käkade jätte god mat, pratade och hade det super mysigt. Efter det drog vi vidare på en fest på Ersboda en sväng och träffade en massa glada prickar! Tack för en lyckad kväll. :)




 
 


Morning

Godmorgon! Hoppas alla hade en trevlig valborg igår! Jag ligger fortfarande i sängen och myser, ska snart gå upp och fika och göra mig klar. Sen måste jag till mamma och mata katterna samt tömma kattlådan och efter det ska vi fara till Anetti och Roland i Kroksjö och fira Anetti som har fyllt år. Det blit trevligt! :)


RSS 2.0