Sista plugget!

Dags för lite närkontakt!



Ute på prommenad


En dag kvar!

Godmorgon! Idag är jag ledig så ja ska sitta och plugga till morgondagens prov hela dagen. Ska även försöka mig ner på stan en sväng och köpa lite nödvändigheter! Imorgon är äntligen dagen med det stora D:et, som jag har längtat!


Det var någon som undrade hur mina bryn såg
 ut omålade, och såhär  ser dem ut. Här har vi en
helt osminkad och nyvaken Josefine. Godmorgon på er!


Why am I crying?


Molly Sandén - Why am I crying

Håll ut!

Hallå där mina vänner! Sitter nu hemma hos pappsen där jag kommer befinna mig över natten för att hålla Anna llite sällskap med pappas är borta. Oj, det där lät fasen inte bra. Men ni förstår hur jag menar, haha! Iaf, nu ska jag sätta igång med lite plugg. Nästa prov har vi på torsdag och då är det småföretagande som gäller. Är så grymt skolless men nu har jag bara två lektioner kvar den här veckan varav 1 prov och så ledig imorgon. Kom igen nu Jossan, detta klara du! Dags att plugga!


Bjuder en bild på mig och stor killen!


28 Februari

Är nu på väg till pappa i det finfina vädret men efter att gått en bit så insåg jag att väskan var lite för tung för att gå med. Så nu väntar jag på bussen istället! :)


I full gång!


Redo!

Håret är färdigt fixat och jag sitter nu redo och klar för att bli upphämtad för att sticka iväg mot studion! :)


Bild från innan jag fixade håret


Make up!

Efter skolan blev det att sitta och vara sminkmodell åt kära Malin! Nu är jag hemma och har precis fått i mig lite mat. Nu är det dags att fixa håret!


På väg

Sitter nu i bilen på väg mot skolan. Gissa vem som försov sig lite grann, haha! Jag och snoozern på mobilen går inte riktigt ihop!


Godnatt!


Spola fram till torsdag!

Den här skolveckan är inte att leka med. Av tre dagar så har jag tre prov och en redovisning. Nej, men jag har inte alls panik eller ångest. Vill bara sticka ner huvudet under sanden och stanna där till torsdag eftermiddag!

Candles!


Två nya!

Tänkte bara visa det som fanns i paketet som jag fick hem i fredags men som jag totalt glömde bort och visa. Två paket nya gröna linser. Eftersom mamma hällde ut mina andra i blomman, så fick hon köpa nya! Mohaha! Nu ska jag fortsätta att sörja och blir ännu mer tokig, nkn gör mig vansinnig. Jag fattar ingenting!


My room


Städar

Håller på städa och fixa till på mitt rum. Har röjt undan lite gammalt och stoppat allt små skit i lådor. Börjar se riktigt bra ut om ni frågar mig. Längtar bara till byrån kommer, då blir det perfekt!


Jag som ville sova ut...

Godmorgon mina vänner! Jag som ville sova ut idag men tror ni jag fick det, näe... Bill och bull springer runt som galningar i rummet och det är ljusare än ljusast i mitt rum. Trots att jag sover med ögonmask så gick det verkligen inte att somna efter att ögat mött det ljusa ljuset. Jahapp, bara att stiga upp! Ska fixa ordning på rummet nu och sen blir det plugg, all day, all night.

Upptäckte även igår efter Fridas smsat att jag råkat publicera mina projektarbetsbilder. FAN! Dom skulle verkligen inte upp. Skulle spara dom i utkast men måste ha kommit åt spara och publicera knappen. Fan vad sur jag är på mig själv. Aja, lucky you som fick se dom. DET VAR INTE TÄNKT!

Sneak peak

Då var alla möbler monterade och står nu på sin plats (tror jag!). Jag känner mig riktigt duktig, gjorde allting alldeles själv! Vad som köptes och hur det ser ut får ni se imorgon för nu däckar jag!


Hemma!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag i full fart. Fick med mig nästan allt hem, var bara byrån som jag var tvungen att fakturera. Den som jag helst ville ha hem, typiskt... Nu jävlar ska jag sätta mig och skruva på en gång!


Max

Laddat på med lite fet energi, nu är det dags för hockey!



Puuh!

Äntligen klara! Nu ska det bara betalas! ;)



På plats!

Nu har vi laddat magarna med go frukost, nu jävlar ska det brännas pengar!


Högakustenbron


On the road


Mot sundsvall

Morning, en väldigt pigg tjej (not) sitter nu i bilen och är redo att gå lös på Ikea om några timmar. Yay! Sundsvall, here we come! ;)


Godnatt Umeå


Planerar

Sitter just nu och planerar för vad det är jag ska köpa imorgon när jag sticker iväg till Sundsvall för att bränna lite cash på Ikea. Vill vet vilka "större" grejer jag ska ha så jag inte bara dra på mig en massa skit sen när jag är där och så blir det svindyrt. Vill ha lite koll på läget, så att säga! Måste lägga upp en budget, annars kommer jag bränna mer än vad jag har råd till, haha!


Denna byrå ska iaf få följa med mig hem!


Paket

Nämen titta vad som låg i brevlådan när jag kom hem!



Jack Daniel's linnet

Anonym om What makes you beautiful:
var har du köpt linnet??:)

Svar:
Linnet köpte jag faktiskt när jag var i Piteå i somras på Piteå dansar och ler. Såg det varje kväll i ett stånd och sista kvällen så kunde jag inte låta bli att slå till. Tror det blev mitt för typ en en hundring eller hundrafemtio kronor, värt! I like it!


Lycklig!

Jag kan bara inte sluta le! Har fått världens finaste bukett från världens finaste pojke! Bara en vecka kvar! ♥



Utanför min dörr

Titta vad som stod utanför min dörr när jag kom hem! ♥



Torsdag

Godmorgon! Sitter nu klar och redo för ännu en skoldag. Blir hämtad av Kajsa på en liten stund då vi har lite att göra på svenskan. Och vet ni, det är torsdag idag och det innebär att det bara är en vecka kvar nu!


What makes you beautiful


Sick?

Min morgon var inte rolig för fem öre. Vaknar upp som vanligt och mår helt okej, när jag ska börja sminka mig så total vänder det. Magen kniper och jag börjar må illa som aldrig förr. Börjar svettas och skakar, ta två alvedoner för att lägga mig och sova en stund till. Då börjar jag frysa! Somnar om och sover en halvtimma till, vaknar och mår fortfarande inte bättre. Så det vara bara att skippa skolan. Lägger mig igen och sover tills klockan ringer halv elva. Då var det bara att kliva upp och ta två alvedoner till och göra sig i ordning för jobb. Inte det roligaste att fara att jobba när man inte är pigg, men om man är den enda som kunde jobba och är i behov av pengar så har man inget val. Kändes som jag höll på svimma några gånger men mådde inte illa iaf. Blir en tidig och lugn kväll för mig, har verkligen inte tid att bli sjuk nu...


Nobody knows


Darin - Nobody knows

Dagens bästa vän!


Mår illa

Vaknar upp och mår skit. Fyfan, har inte mått såhär illa på länge...


Helt slut

Jag ger upp för ikväll, nu kan jag verkligen inte plugga mer! Min ögon har gett upp, kan knappt hålla dom öppna. Sängen är nu min! Godnatt alla fina!


Måste, måste, måste...

Är så sjukt trött så jag vet inte vad jag ska göra. Hade mer än gärnat hoppa i säng och dött i sängen men nu är det så att det står prov på morgonsdagens schema som jag verkligen måste plugga till. Men då har vi problemet med att jag är så trött så jag ser suddigt, bokstäverna bara flyter ihop. Jahapp, hur gör man nu då?

Green eyes

Idag har jag kört på gröna ögon och dissade min bruna. Och vet ni? I like it!


Plugg

Måste hålla med min goda vän Emilie, har totalt glömt bort hur man pluggar. Det går bara inte in i min stora men inte så välfyllda skalle! ;) Men, måste försöka en gång till!


Drag queen!

På dagens sminklektion så stod det drag queen på schemat. Stod och skratta mig igenom typ hela sminkningen, kunde verkligen inte hålla mig. Kändes så konstigt att se lilla Rasmus bli tjej då jag har känt honom sen 6års. Men visst blev han stilig , oj förlåt, menar självklart hon! ;)


Peruken vill jag dock elda upp, den ser förjävlig ut!


It's a beautiful day!

Gick förbi vårdcentralen idag efter skolan för att kolla när jag hade tid då det har blivit så virrigt då vi bytte tid hit och dit. Nu har jag det svart på vitt, det är den 21 mars ska jag dit! Var så sjukt härligt att gå hem idag, vädret är ju kalas fint! Tog den här bilden på solsidan nu när jag kom till min gata. Lite kul faktiskt, för vårat område här på Söderslätt heter faktiskt Solsidan! ;)


På väg till vårdcentralen


21 Februari

Sitter nu i bilen med dady på väg mot skolan. Idag har vi dragqueen på sminklektionen vilket kommer bli så grymt kul! Vi hörs senare då, mina vänner. Hoppas ni får en bra dag!


In bed!

Sov gott mina vänner, jag kommer sova som en liten prinsessa inatt!



Vardagslyx!

Unnar mig en ansiktsmask sådär på kvällskvisten. Sen blir det en varm dusch och sen krya ner i en renbäddad säng, lovley!


Strålande!

Alltså mitt humör idag har varit så jävla bra! Har varit så otroligt pigg och glad så jag vet inte vad, nog för jag brukar vara glad i vanliga fall men idag har det varit utöver det vanliga om jag säger så. Har fasen inte mått såhär bra på länge! Underbart! Nu ska jag försöka använda min energi till att plugga lite arbetsmiljö, får se hur det går med det!


Glädjen...

Glädjen som uppstår när man kommer hem och möts av detta...



Can't you hear that boom, badoom, boom

Kommer göra alla tokiga idag, men den här kommer jag sjunga hela dagen lång! Den har fastnat rätt så hårt på näthinnan! Så dagens hatobjekt, it's me! ;)


Nicki Minaj - Super bass

Mums!

Vad är en söndagskväll utan lite gotta?!


Vitaminer och mineraler

Nu jävlar ska det inkasseras lite godheter för min kropp. Har haft dessa hemma ett bra tag men har aldrig öppnat burkarna och imorgon tänkte jag börja med att inviga dessa två. Ska bli intressant att se om man märker någon skillnad. Nu blir det att börja knapra tabletter för fulla muggar, måste bara se till att komma ihåg att ta dom! ;) 


Färdigt jobbat!

Nu mina vänner, nu är jag äntligen hemma efter en helg fullt med jobb! Därför har bloggningen varit totalt världelöst men nu ska det bli som vanligt igen! :)


Godmorgon!


Good night!


Inte nu igen...

Dom faller fan ut på löpande band känns det som! Åh, nu måste jag till tandläkaren igen... :(



Mysigt väder!


Vilken linje?

Anonym om Kärleksvisan:
Vilken linje går du :) ?

Svar:
Jag går sista året på hantverksprogrammet Stylist med spa. Där har vi smink, SPA, klädstyling och hårstyling som våra specialämnen. Älskar mitt program, så underbart roligt! Trivs som fisken i vattnet. :)

Mot jobbet

Sådär, då ska jag börja att traska iväg i snön mot ishallen. Hoppas alla får en bra dag! Bjuder på en bild från Turkiet -10 (mitt hemland?). Åh, jag vill utomlands NU!


18 Februari

Godmorgon! Blev inte så värst mycket bloggning igår, var inte hemma förrän kvart tio från jobbet och då hade jag inte så stor lust att sätta mig vid dator och blogga. Det blev middag och film och sen mars i säng. Nu är jag uppe och ska göra mig redo för en dag med mera jobb. Hela helgen består av jobb för min del. Rätt bra för då håller jag mig sysselsatt, har det lite jobbigt nu!

Vill även passa på att gratta min älskade mormor som fyller år idag, många grattiskramar till dig! ♥

Jobb ikväll

Från det ena stället direkt till det andra! Just nu sitter jag på jobbet och ska äta min lilla macka som jag snabbt hann köpa inne på ica. Sen är det bara att sätta igång med att arbeta! Vi hörs senare mina vänner! :)


It's a new day


Från Riga

Fick en liten present från när mami var i Riga. Två par söta trosor!


Close up

Här kommer lite närbilder på sminkningarna från den sista fotograferingen som jag gjorde i söndags! :)


Till ögonbrynen

Nina om Do you see the same?:
Vad målar du dina ögonbryn med?:)

Svar:
Jag målar mina ögonbryn med H&M's ögonbrynspenna. Färgen jag har heter dark brown. Trivs skit bra med den, bra pris och bra resultat!


Just like a bomb

Hej mina vänner! Kom hem bara för en liten stund efter två små ärenden nere på stan på vägen hem. Nu hade jag tänkt att försöka ta tag i mitt liv och hade tänkt börja med mitt rum. Det ser ut som jag har haft besök av en bomb, och jag klarar bara inte av det. Blir typ psykiskt störd utav det! Har iaf sett att jag fått i två frågor i kommentarsfältet och jag kommer på svara på dom lite senare, hade inte direkt någon ork till att blogga igår. Får se hur det blir med det idag!


KÖP BILJETTER - STUDENTSKIVAN


Time to say goodbye...

Hur ska jag kunna ta farväl av dig, min vackra ängel?!? Sorgen är obeskrivlig...


Sista dagen med dig

Att veta att det här är våran sista dag tillsammans tar kol på mig, Att jag aldrig mer kommer få vakna med dig vid min sida...


Kärleksvisan


Sarah Dawn Finer - Kärleksvisan

Do you see the same?


Alla hjärtans dag

I dagen till ära så hade skolan ordnat en liten tävling om "skolans par" och priset gick hem till dessa två turturduvorna. Dom har varit tillsammans i 7 år och skickar kärleksbrev till varandra varje lördag. Vilka sötnosar! Helt klart värda priset!


Alla ♥dag present

Fick en liten alla hjärtansdagpresent när jag kom hem från en låååång skoldag. Kunde dock lista ut vad det var då mami slog på stort och paketerade in i folie (+ att hon kom hem från riga igår från en sparesa). Så att det låg ansiktsmasker i paketet var väl inte det svåraste att lista ut, haha! ;) Tack så hemskt mycket mami! :) ♥


Snart klar

Har suttit och satt in löshår hela eftermiddagen. Snart är vi klara, ska bara skära in håret nu. Är alltså fortfarande kvar på skolan.. :)


Labb

Här tillverkar vi fåglar för fulla muggar! Fin va? ;)


14 Februari


Right now


Skickat


Backstage

Här kommer lite backstage bilder från gårdagens fotografering! Enjoy! :)


Fått på hjärnan


Michel Teló - Ai se eu te pego

Småpyssel

Hihi, busjossan är i farten! Vad ska hon nu hitta på? ;)


Svider!

Då är det dags att plugga järnet till ögonen lägger igen, vilket kommer bli i cirka 10 minuter. Är så trött så det svider i mina ögon. Godnatt mina fina, vi hörs imorgon helt enkelt! Natti!


FÄRDIG!

Sådär, då var man klar med alla bilder till projektarbetet. Äntligen så får jag slappna av lite grann och en fet jävla sten från bröstet har lossnat. Vilket lättnad! Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd över alla bilder, ska bli riktigt kul att få se resultaterna sen! Tack så hemskt mycket tjejer för idag/ikväll, trots att mitt humör har svajjat som en bergochdalbana! Tack för att ni ställde upp, ni har varit så duktiga! ♥



Everything comes naturally


Vilka lösögonfransar använder jag?

Anonym om Every moment is a memory:
vad använder du för lösögonfransar??? tacksam för svar:)

Svar:
Jag använde mig mesta dels av Depens lösögonfransar förrut men nu använder jag fransar från Fashion lashes som har blivit en ny favorit! :)


Close up

Här har vi närbilder på hur mina sminkningar såg ut i torsdags då vi fotograferade. Idag är det dags för tre nya, wish me luck!



My love is your love


12 Februari

Uppe med tuppen idag igen. Klockan ringde klockan nio och sen dess har jag planerat dagens sminkningar och provsminkar lite slarvigt (ska jag vara ärlig, förjävligt slarvigt!). Jag hoppas verkligen det går bra idag, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Så håll tummarna, mina vänner! Det behöver jag! Nu ska jag ta tag i mig själv, ser ut som en häxa!

Vila i frid!

Ännu en stor stjärna som har lämnat oss. Jag vet inte hur många av denna kvinnans låtar som jag bara älskar. Hon har gjort otroligt många bra låtar som ligger varmt om hjärtat. Vila i frid Whitney!


Utklassning!

Jag som skulle mobilblogga från jobbet men det ville inte ladda upp bilden och då ville jag inte blogga längre. Så jävla tråkigt utan någon bild ju! ;) Kan ju inte direkt påstå att det blev någon jämn match ikväll, Löven vann med hela 12-1. Bra där! Nu är jag iaf hemma från jobbet och hade nu tänkt att byta om till något som inte stinker korv och kaff och så ska jag plugga lite innan det är dags för middag! :)


Var duktig och läste lite på jobbet!


There she gors


Bara att sätta igång!

Godmorgon mina vänner! Vaknade med att katten höll på riva ner hela fönsterbrädan. Nu måste jag plugga satan innan det dags för jobb. Fan, det är mycket nu...


Backstage bilder

Tänkte bjuda på lite backstage bilder från gårdagens arbete med mitt projektarbete medans jag är och jobbar! Enjoy! :)


Jobbelijobbjobb

Medans ni andra är ute på trevligheter så tjänar jag och mandis miljoner på ishallen. Det kallar jag kalas!


Every moment is a memory


Tatueringarna

Manda om More tattoos:
Hur gör du dom där tatueringarna om jag får fråga?

Svar:
Jag gör dom inte själv utan det är sånna där gamla hederliga fake tatueringar som man hade när man var liten. Ni vet sånna som man fick med när man köpte tuggummi? ;) Man tar bara bort plasten, sätter den där man vill ha den, duttar med en fuktig handduk tills den lossnar från huden och BANG, den är på plats. Enkelt och snyggt! Mina hittar ni då på Style by Tyra för en billig peng! :)



Plugga på!


Guldbröllop!

Vill bara slinka in och säga grattis till min kära farmor och min kära farfar som firar 50år i bröllopsdag idag! Helt otroligt! ♥


En speciell dag!


Hej och hå..

Ibland imponerar jag på mig själv! Förstår inte vad jag gör vaken nu för att fara till skolan och ha EN lektion i en och en halv timma, då jag knappt tog mig upp ur sängen imorse. Det känns lite halvt pissigt faktiskt! Hade typ gjort vad som helst bara för att få vara hemma och sova ut. Men aja, jag får se de på den ljusa sidan, då har jag hela dagen framför mig sen! :)


Helt slut!

Gud jag är helt jävla slut efter den här otroligt långa dagen! Det har varit stressigt, nervöst men otroligt kul! Jag är grymt duktig på att jaga upp mig och bli så stressad men allt gick bra! Så kan andas ut lite grann innan det är dags för nästa fotografering. Då kommer jag stressa upp mig minst lika mycket igen om jag känner mig själv rätt. Tänkte kanske visa upp lite backstage bilder imorgon, för nu är jag alldels för trött. Ska tvätta bort sminket och sen dö i sängen, kommer sova som en stock inatt! Godnatt på er!

Vill även passa på att tacka till mina fina modeller som ställde upp, tusen tack! Ni var super duktiga! ♥


KLARA!

Så då är jag är vi klara med dagens fotografering! Det gick superbra trots att jag har haft andan högre än högst och varit stressad och nervös. Dock kan jag inte slappna av än, ny fotografering på söndag och prov på måndag. Herre min skapare! Bara att sätta igång och planera inför nästa plåtning!


Här har vi dagens alla sex modeller, tre är mina och tre är Emmas!


Full gång

Två modeller klara, en kvar! ;)


Håll tummarna!

Håll tummarna för mig idag nu! Hoppas allt går bra, börjar bli lite nervös faktiskt! Det får bara inte skita sig...! Ha en toppen dag mina vänner så hörs vi när vi hörs!


Skarpt läge!

Imorgon är det dags för att fotografera 3 bilder till mitt projektarbete, och nu snackar vi skarpt läge. Skiter sig sminket så är det kört! Jag håller mina tummar att jag har turen på min sida och att allt går som en dans imorgon! Nu hade jag tänkt att krypa till sängs, godnatt mina vänner! :)


Glömt att berätta...

Att den 16 Maj sticker jag på en studentresa till älskade Sunny Hill. Fick ihop hela 12,5% av alla i klassen som ska med. Dvs, jag och Emilie, haha! Kommer bli underbart, den här resan är vi så värda efter alla dessa skolår!


When I held ya


Planering

Sitter och håller på planera inför morgondagens fotografering. Vi får då hoppas att resultaten blir bättre än vad jag ritar iaf... Håll tummarna att det är en bra dag imorgon!


Lipstick

Fick ett läppstift från när jag var på The Studio som tack för att jag fyllde i en lista med några namn. Så om ni får ett samtal, kolla inte på mig...! ;)


När man älskar att handla...


Today's


Tshirt och Leggings - Gina Tricot


Right now


8 Februari

Godmorgon! Helt sjukt hur trött jag var igår, somnade direkt när jag la mig i sängen. Idag är man ledig för att ägna tid till projektarbetet, så idag ska jag alltså planera inför morgondagens fotografering och så plugga satan! Ska alldeles strax kicka igång den här dagen, vill bara ligga och dra mig en liten stund till! ;)


Time flies


Glitter och glamour

Idag på sminklektionen så hade vi glitter och glamour tema. Det var väl inte riktigt min dag på sminkfronten idag, men det kan ju inte gå bra jämt! Många av brudarna fick sjukt grymma resultat, så himla duktiga! Bjuder på två bilder som jag tog med mobilen, glömde totalt bort att jag faktiskt hade kameran med mig! Typiskt!


En månad till...

Var ju som sagt hos doktorn idag och det gick bara bra. Allt ser bara bra ut och både han och jag är nöjda över resultatet. Frågade dock om jag fick kasta sportbhn på hyllan nu och först så sa han ja och men sen frågade han hur länge jag hade haft den, jag svarade en månad och då sa han att jag skulle ha den i en månad till. Alltså, jag orkar inte! :(


Break even


Farbror doktorn

Godmorgon solstrålar! Sitter och håller på att göra mig klar för att åka iväg till doktorn på en liten stund. Det är återbesök sen efter operationen som gäller, kolla resultatet, kolla ärret och att allt ser bra ut antar jag. Känns verkligen inte som att det bara var 1 månad (om två dagar) sen jag opererade mig, men är det bara. Ska blir spännande och höra vad som sägs! :) 


Rena

Har precis tvättat rent alla sminkpenslar så nu ligger dom på tork i väntan på att få jobba på morgondagens sminklektion, där det vankas glitter och glamour tema!


Bild 2


Instagram

För er som vill följa mig även på Instagram, ni hittar mig som jjosefine_. Samma namn gäller för er som vill utmana mig i Wordfeud! Vi hörs och ses då, mina vänner! ;)


Dataförbud

Jag kan ju inte direkt påstå att jag har haft en påfrestande dag - tandläkaren och spalektion. Förutom den vanliga smärtan som kryper sig fram så blev det lite blodbad. Dock var det smärtfritt men var väl inte så kul att ligga och gapa medans man känner att det rinner blod i munnen. Bara att bita ihop! Efter tandis bar det direkt iväg till skolan för att få en ansiktsbehandling m. frans- och brynfärgning. Inte helt fel! Och nu har kommit hem, hoppat i min rosa sparkdräkt, satt upp håret i en slarvig knut, tagit försäljning och service boken och dumpat mig i soffan med lite godis och tycker synd om mig själv. Som rubriken säger så har jag satt datorförbud på mig själv idag, för här måste det pluggas! Så vi får helt enkelt se hur mycket jag orkar mobilblogga, annars vet ni ju vad jag gör! :)


On the bus


Åhnej... :(

Gissa vem som försov sig och inte vaknade förrän nu! Livsfarligt att ställa klockan på nya telefoner när nu knappt vet vad du gör. Kommer dock knappt hinna till skolan nu innan lunch. För då blir det typ att ta bussen till skolan hinner vara där i max en halv timma innan jag måste ta bussen iväg till tandläkaren. Får ta tillfället i akt och passa på att plugga istället!

Bild 1


Lagg

Eftersom det inte går att ladda upp bilder på internet så kör vi från telefonen istället. Nu hade jag tänkt att måla naglarna då man bara ska få ligga och njuta imorgon på spaet. Så sjukt skönt! Sen ska Josefine försöka plugga lite...


Home

Då är jag hemma igen efter en dag på The studio med Frida. Var riktigt trevligt, blev sminkad och fixad i håret av min fina Emilie och så hade jag en fransman till fotograf. En härlig prick! Fick faktiskt med mig 3 bilder hem, ni kan få se 2 av dem senare. En var mycket fulare när jag kom hem så den stryker vi, haha! :)

In progress


Euphoria


Loreen - Euphoria

The studio

Sitter nu och väntar på the studio med älsklings frida!


Ge mig bra appar!

Nu är jag äntligen med i matchen och kan äntligen få hem appar på iphonen. Som jag har kämpat alltså! Eftersom jag nu är helt ny på den här marknaden så tänkte jag att ni kan väl tipsa mig om en massa bra appar? Allt mellan himmel och jord är välkomnat, vore super snällt! :)


5 Februari

Förlåt för kass update ihelgen men har haft datorn hos mamma och jag har varit hos pappa. Jobbade även igår och sen så igår kväll kände jag bara för att få vara. Grymt skönt! Blev självklart lite melodifestivalen och jag diggar Loreens låt stenhårt! Nu ska jag ta och prova fram tre outfits, för idag ska det fotas! :)


Bjuder på en bild på hur jag såg ut i fredags innan jag drog ut


Fool in love


Rihanna - Fool in love

Morning!

Godmorgon fina ni! Ni kan ju gissa vad jag sitter och skriver ifrån? ;) sitter och försöker fixa ett app konto men det går Inge vidare! Jag blir tokig! Varför funkar det inte? Kan någon hjälpa mig? Vid klockan 14 sticker jag iväg för lite jobb, annars blir det lugna puckar för mig resten av dagen/kvällen. Jag måste ju lära känna min nya telefon, inte sant? ;)

Nämen, titta!

Äntligen är jag en i det coola gänget! It's mine, 4s baby!


3 Februari

Då var det dags för ännu en skoldag men dock sista för den här veckan vilket är obeskrivligt skönt. Behöver bara få vara, sova ut och ha kul! Tänka på annat helt enkelt! Har en lång dag idag, slutar inte förrän 20 i 4 och direkt efter det bär det av till stan. Där kommer det hända grejer!


Don't leave me

Nu går det inte att blunda längre. Du ska få åka till en plats där du inte kommer behöva lida längre! Kan inte ens tänka tanken att du snart bara ska existera på bild och i mina minnen, den tanken tar kål på mig. Min älskade ängel, hur ska jag klara mig utan dig vid min sida? Den sidan där du varit i snart 9 år, nästan halva mitt liv! Det kommer bli så tomt utan dig! ♥


Jag har tagit beslutet!

Fattade precis ett klokt beslut vid matbordet. Efter att min fina rosa skönhet till vän gav upp i höstas så har jag fått spendera ett halv år med min fina svarta Sony. Men tyvärr så början han också sakta ge upp så idag tog jag beslutet. Imorgon efter skolan så ska jag ner på stan för att bli med iphone, ÄNTLIGEN!


Tror jag börjar bli sjuk..

Gud så kallt det är och jag känner mig inte pigg alls. Sitter här i soffan inlindad i två filtar och fryser och har ont i huvudet. Lyckades få mig lite sömn efter skolan då jag somnade i soffan. Är lite rädd att det spökar sjuka inom mig just nu. Blir en lugn och tidig kväll för min del ikväll. Behöver nog få sova ut en hel del skulle jag tro!


Ont i huvudet!

Fyfan, vad äckligt kallt det är ute. Man dör bara på vägen till bussen, helt sjukt! Nu ska jag ta mitt tunga huvudvärkshuvud till soffan och försöka plugga lite. För det har ju typ aldrig blivit av dem gångerna jag har sagt det. Skärpning, Josefine! Skriver mer senare :)


Icecold

Usch, idag är det -20 grader ute, fryser bara när jag tänker på det. Vart kom kylan ifrån? Det är ju lixom februari, ska det lixom inte börja bli varmare snart? Så idag får pälsmössan helt enkelt åka på. Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra dag i kylan! Puss


Close your eyes


That somebody is me


Inköpslista - IKEA

Satt och gjorde en inköpslista inför den kommande IKEA resan. Är så sjukt taggad på att inreda och ska bli så kul att äntligen börja få rummet någerlunda som man vill ha det iaf! Åker dock inte ner till Sundsvall förrän den 25, så här är vi ute i god tid. När jag gjorde en snabb huvudslagsräkning på allt jag ska köpa, plus alla små saker som kommer råka trilla ner så får jag nog ränka med 4 lax men där blir det fet stopp. Inte en krona mer! Ska ju även snart boka studentresan... och den är fin den!


I wanna make you smile


Februari 2011


Lekte med sminket en hel del hemma

Provade graffiti lack för första gången

Träffade lilla Nathalie för första gången

Spelade lite match

Rev upp min underläpp lite snyggt

Höll på halka och slå ihjäl mig med mina hela skor,
dem rök i soptunnan direkt efter den där kvällen!

Hade en mysig kväll tillsammans med fina Emmi!

Designprogrammet hade sin årliga modevisning

Hade en rolig kväll tillsammans med laget

Packade väskan och drog iväg till Sundsvall

på MC Donaldscup

När man inte har någon plupp till madrassen så få man lösa det på annat sätt...

Hittade något märkligt på vägen hem från skolan..

Fika tillsammans med Sandra, Elin och Frida

Var på mässan för 'Drömmar och versioner' med skolan

Lyssnade på Blondinbellas föreläsning

Gick på prommis med dogsen

Hade spelkväll tillsammans med ca halva klassen

Eller ska man säga fettokväll?

Var förskyld och fick sitta på bänken

Fick fast lösfransar på mig själv för första gången! (Överlycklig tjej!)

Var på ett års kalas hos Clara bus!

Och på kalas hos farfar

Och så firade vi Sandra som fyllde 18!


Det var då svårt!

Att det ska vara så svårt att sätta sig ner och läsa en bok. Det går tydligen inte alls! Den här gången kom katten i vägen som var lite kramsjuk. Nu har jag boken i handen och nu ska jag fan i mig plugga. Annars så...


Morsan sa...

Att hon hade lagat mina tights. Hålen är mycket större när man, ja.. särar på benen (låter inte bra, men ni förstår). Om vi säger såhär, det höll tills jag kom på universitetet, sen sprack det... Snyggt lagat, mamma! Tur att man har lång jacka!


1 Februari

Idag har alla gymnasieelever varit på univeristetet för att kolla in och lyssna på lite olika program/utbildningar. Vi skulle kolla på minst 2 stycken olika och eftersom att studera vidare är inget direkt som intresserar mig så valde jag bara att kolla på två och för att sedan ta och promenera hem. Tog lite mer än en halv timma och det var faktiskt riktigt skönt. Duktig tjej! Som sagt, ny månad och nya rutiner! Nu är det skärpning igen :)


RSS 2.0