22:05

Ahloaa, har precis avslutat på telefonsamtal. Ett från Malin där vi kom på att vi ska ju bjuda på fika imorgon så vi stog och snattra om vad fasen vi skulle bjuda på men det lämnade jag i hennes händer. Direkt efter det blev det ett samtal med Emma där vi pratade om allt mellan himmel och jord men mesta dels om praktiken! ;) Kul att prata med dig snuttan! Nu ska jag jumpa in i duschen, blev en stopp på vägen hem från träningen. Dit jag egentligen inte får fara, man blir brun, och det kostar pengar... (hihi, förlåt carina!)

Black


Red


Inbjudan

Den 2 juli är det dags för stor kalas, gud så himla kul!


Näst sista dagen

Näst sista dagen på praktiken är över och idag har jag haft två kunder, en rygg- och nackmassage och en kroppsinpackning. Eftermiddagen var fri från kunder så jag färgade Malins fransar och bryn och hon gav mig massage. Riktigt skönt avslut! Mina vader mår dock inte så bra, spända som fan! Haha, eller vad sägeru Malin? ;)


Kom igår


INTE min dag!

"Hej du glade, ta en spade och gräv ner dig så jag slipper se dig!"
Alltså faaaan, har någonting gått som det ska idag? Näeeee, åh jag hatar sånna här dagar! Ge mig imorgon, NU!


Köpförbud

Nu har jag verkligen köpförbud på underklädes fronten till ett bra tag framöver. Lika bra att köpa flera när jag lix var igång, blev 3 nya bh-ar och 3 par nya trosor (kunde inte låta bli!).


Monday you can fall apart

Hej, kom precis in genom dörren. Blev ett litet stopp på stan efter IKSU och nu har jag numera köpstopp på underkläder. Jag får verkligen inte köpa något mer, rånade fan mig själv idag och jag kan säga att det svider i plånkan och jag ville bara elda upp mitt kontoutrag när jag såg hur mycket som rök i fredags... Shit!

Lerbad

Blev lerbad och 1 poäng istället! Fick en skön spark precis där jag fått en tidigare och där mitt skelett går typ utåt.. Inte skönt!


Frågor

emily om Show me heaven:
Du är duktig med sminket du ;)
Vad har du för kamera som fotat dessa bilder? :)

Svar:
Nämen tack så mycket! Jag har fotat med samma kamera som jag fotar allt annat med. Jag har en Pentax Optio E85 med 12.1 megapixlar. Jag stor trivs med den, liten och bra och mycket enkel att jobba med.


Sasha
om YEEEEEEEEEEEEEEES!:
Grattis :) Var ska du jobba? =)

Svar:
Tack och bock! Känns super bra. Jag fick jobb på sjukhuset där jag var på intervju för några veckor sedan. Ska stå i en matsal där på en av avdelningarna! :)

emily
om Fotografering:
Vad har du för mascara? Ser ut att bli jättefint resultat m den :)
Jättefin sminkning som verkligen passar dig.
Sjukt bra blogg förresten!

Svar:
Jag har lyckats fastna för lösögonfransar. Började använde de för några månader tillbaka och nu har jag dem så gott som jämt så det är nog dem som gör det mesta av arbetet, haha! ;) Men mascaran som jag använder just nu är Define-A-Lach Volume mascara från Maybelline. En gamal klassiker, använde den mycket i yngre dar (haha, nu låter jag asgammal!) och nu har jag kommit tillbaka till den! :)


I miss

Saknar mina tjejor så sjuuuuukt mycket, snart 5 veckor sen vi sågs! Från att ses varje dag till att inte ses på flera veckor är stor skillnad. Det känns så tomt, men snart så ses vi igen! ♥


Gameday


Den som väntar på något gott...

Har kanske någonting att berätta för er mina kära vänner men jag suger på den så länge. Ni får veta på onsdag!

Typ ångest?

Godmorgon! Börjar nu känna lite små ångest att jag inte drog på corona igår. Fan, skulle har farit iaf. eller? Var det någon som vad där och kan berätta hur det var? Kan ju inte ha varit lite folk, come on! Tell me!! En annan världelös grej är vädret, det öser ner. Vad fan hände med det bra vädret? Jag har match idag, känns inte så taggat att bli blöt rätt igenom allt! Fast det blev jag i och för sig i fredags med tack var dig, jesper...


Vit spets


Ändrade planer!

Är alldeles för trött för att dra ut ikväll och så har jag ändå match imorgon. Laget före jaget! ;) Nu blir det Beck med dady, sådan far sådan dotter!


Måste, måste bara se den!


Black dress


Soffhäng

Hade en riktigt rolig ikväll igår med fridis på 5ive! Tack för igår, vännen! Ikväll blir det corona en sväng men blir dock väldigt lugnt då det är match imorgon. Ligger nu i soffan och tar det bara lugnt, är trött som ett as, haha!


Korall


Vi ses i dimman!

Vi ses i dimman, nu sticker vi ut! Ikväll kör vi! ;)


Stressen är här!

Stressen är lika hög som förra fredagen. Kom precis hem från pappa där det var att äta snabbt och sen hann jag slänga mig i soffan i fem minuter innan Jonte lämnade av mig här hemma hos mor. Nu är det dags att börja göra sig i ordning för utgång. Ikväll blir det jag och frida och det är 5ive som står på schemat! Gött!


Presenten från IKSU


Svart spets


Drop-in make på IKSU spa

Nu är det dags att börja röra sig mot bussen och "jobbet". Lättast att säga det så! ;) Känns även lite sorligt för det här är sista fredagen vi kommer va på IKSU för våran sista dag är på onsdag! Därför ska jag göra grymma sminkningar idag! ;) (Apropå sminkningar, måste ju lägga upp någon här snart, var ett bra tag sen sist!) Vi hörs senare, looooove!


27 Maj

Godmorgon solstrålar! Idag är det äntligen fredag vilket betyder helg vilket även det betyder brännbollsyran! Ikväll blir det partaj för hela slanten kan jag lova men innan det så är det IKSU som gäller! :) Det är fredag så vi har som sagt drop-in make men det är så att jag även ska göra behandling på en från personalen. Är faktiskt inte nervös än, men det kommer mina kära vänner. Det kommer! Klev upp lite överdrivet tidig och har nu absolut ingenting att göra, blir skönt att bara få vara ett tag! :)

Tights

Två saker som kom med i paketet från Heléns var två par nya tights. Ett par svarta och ett par "khakigrön", dem är helt vanliga förrutom att dem är refflade nere vid benen. :)


Present!

Idag så fick vi en present från IKSU som tack för att vi jobbade så länge på deras klubbdag. Blev ju helt galen, jag älskar ju paket. Tack än en gång! Vad den innehåller får ni se senare! ;)


Fotboll

Sticker iväg på träning, vi hörs senare!


"I'm waiting for you"

Alltså det är helt sjukt hur mycket denna katt älskar Jonathan. Så fort han har farit så sitter/ligger hon vid dörren och väntar tills han kommer hem igen. Ni ska bara se hur hon följer och lyder han med, är det ens en katt det vi har?!


Första manliga kunden

Kom precis hem och sitter och käkar lite middag som mormor så snällt plockat fram. Hon har tagit precis allt, behövde inte röra en fena! Tack gull mormor! Idag har jag även haft min första manliga kund på en rygg och nackmassage och det gick bara bra! Imorgon är det dags för drop-in make samt en behandling på en från personalen. Gaah, nervös!?!


Ooopsi...

Näe hörrni, är ledsen men jag måste skjuta upp bilderna på kläderna till imorgon. Fick faktiskt ett godkännande av Malin för jag tror det är bara hon som förstår hur riktigt trött jag är. Det är helt sinnes! Jag som brukar spruta energi och nu är jag som en sengångare. Ikväll blir det en tidig kväll, ligger redan i sängen och klockan är före tio. Ska bara bläddra igenom det nya nummret av Veckorevyn och det ska jag slagga! Natti!


Reklamfilmen

OMG, det här är ju så fränt! Malin berättade nyss att hon såg reklamfilmen som jag och Kajsa var med och stylade bakom på tv. Haha, blev så jävla taggad och jag var tvungen att söka upp den på youtube. Det är ju så sjukt ballt, tänk att jag har varit med och hjälpt till bakom den här reklamfilmen. Vem kunde tro det lixom? ;)


"Tårtan"

Jag som var rå taggad på en tårta med färska jordgubbar på och när jag kommer in i köket så ser jag en skål med jordgubbar, en flaska grädde och lite socker. Men lika glad blev jag för det för SATAN vad gott det är! Åh, jag säger bara sommar! ♥


Rundtur på IKSU Spa

Tänkte bjuda på en liten rundtur på hur det ser på IKSU Spa, så ni får se hur det ser där jag numera befinner mig på dagarna. Har dock inte fotat hela IKSU, bara spa delen och dem delarna där jag och Malin brukar vara på. :) Enjoy!


Omklädningsrummen en trappa ner

Lilla väntrummet till behandlingsavdelningen

Behandlingsavdelningen

Massagerum

Kurrum

Hudrum
 
På IKSU Spa så använder vi oss utav Decléor's produkter

och MD's

Stora väntrummet till behandlingsavdelningen

Där man nu kan hitta våran ny relax-stol

Torrbastun och ångbastu

Vattenmassagebädden

Avkopplingsrummet, dit kunderna kan gå efter behandling

Polen

Vid polen så hittar man det såkallade baltiska havet

Varma källan

Och en trappa upp hittar vi

Solrummet

Där kan man ligga och få lite färg

Klubbrummet eller vardagsrummet som vi kallar det, jag och Malin nya lunch häng!

Nya grupp-träningsformen som heter Indoor walking


Ingen rubrik

Så, då har man fått i sig lite mat i magen. Har mormor och moffe på besök här idag då det är Moffes födelsedagen. Passar på att sitta lite vid datorn medans det är "paus" innan det är dags för tårtan. Har lite bilder att bju på idag, både från IKSU och så kläderna jag fick hem igår så det kommer dyka upp här lite senare ikväll! :)


En bra dag?!

Godmorgon, solen skiner och inte ett måln på himlen (iaf inte utanför mitt fönster!). Har en känsla att det är en bra dag idag, håller tummarna för det! Nu ska jag packa ner lunchen och sen börja traska iväg till bussen mot IKSU Spa. Ha en toppen dag!


Kirrar det imorgon!

Träningen gick bra trots att vi blev lite smått plågade i började men det räddade dem snyggt med köra en av mina favorit övningar efter. Ett, två, tre, skjut! Tur för dem, måste jag säga! ;) Har ju lite kläder att fota från paketet som kom idag men jag gör det imorgon. Jag ids inte göra det nu så det får ni stå ut med! :) Nämen, vad sägs som en film innan vi lägger huvudet på kudden?


Från H&M


Bandeau bikini 129:- & Underdel 99:-

Treggings 199:- 


Träning

Ska snart börja sätta mig på cykeln och börja kämpa med att ta mig till träningen. Tänkte starta i tid då jag inte orkar med någon stress ikväll och så är det världens storm ute. Säger bara hej motvind! Det spelar ingen roll åt vilket håll du än cyklar åt här på böleäng för det är alltid, ALLTID motvind och jag hatar det! Men nu ska jag inte vara neggo, solen skiner! ;)


Paketpaketpaktet!

Är det någonting jag älskar så är det paket! Har varit helt extas hela veckan om ni inte tror mig så fråga Malin! ;) Två paket återstår, ett från H&M och ett från Bonprix. Spännande! ;)


24 Maj

Hej! Dagen har gått bah fint och idag har jag haft en frans och brynfärg kund, vilket gick hur bra som helst. Var först lite nervös men när jag väl satt på stolen så kände jag bara att det här kan jag och det gick som en dans. Nöjd kund = nöjd Josefine! Ryktas om paket här hemma, CAN'T WAIT!

Details

Haha, jag är så jävlig att jag inte ens orkar fota ordentliga bilder. Jag kirrar det imorgon istället! Det är ju fasen en av mina favorit filmer på nian ju, pretty woman!


Paket!

Tjooohoo! Kom precis hem från två rundor på Ica med Anna. Först hämtade vi ut vårat paket från H&M och sen kom Anna på att hon behövde handla lite så vi fick hem och hämtade pengar och sen tillbaka igen. Jag köpte lite jucie som kommer ta slut ikväll om jag känner mig själv. Apelsinjucie och mjök, in my heart! Ska fota grejorna nu så dem dyker upp här lite senare :)

Lagbild

Idag fick jag hem kortet från när vi fotades med laget och ja vad säger man, har man någonsin lyckats på dessa kort? Näe, jag visste väl det!



Frågetecken?


23 Maj

Hej! Idag så är tillbaka på IKSU Spa igen och det känns bara bra. Började dagen med två kunder, en ansisktrengöring och sen en helkroppsmassage. Båda gick bara bra! Sen efter lunchen hade Malin en kund och efter det så övade vi hot stone massage på varandra vilket resulterade två super trötta och snoriga flickor. En skön avslutning på dagen må jag säga!

Kvällens film


Bath

Har legat i badet i över en timme nu och fyfan vad skönt. Humöret har vänt och jag är nu glad, precis som det ska va. Är inget stort fan utav bada badkar, brukar väl bli 1 gång per år ungefär men idag var det riktigt skönt! :) Blev hårinpackning och så rakade jag benen så nu är man len som en babystjärt, haha!


Keep bleeding

Skulle bara klia och då for skorpan upp och det forsar som fan... jag som bara ville klia! :(


..

Nu resten av dagen/kvällen så ska jag ta hand om mig själv. Det behöver jag! Nu ansisktmask och sen ett varmt bad med hårinpackning. Skönt!


Blääh

Ahloaa! Har varit iväg på match och det är tur att det är jag själv som bestämmer vad som skrivs så vi skippar det. Är på super kasst humör, allt kan bara dö. På så bra humör är jag. Sitter nu och väntar på att ugnen ska bli klar sen ska jag feta mig med en liten pizza bit. Tack och hej!


Last night!

Igår var vi ett jävligt gött gäng brudar som käkade ihop innan vi alla drog ut på Five. Satan i gatan vilken kväll och oj så kul jag hade det! Det här måste vi göra om, girls! :)


Carro 18år


21 Maj

Tjohoo, I'm home! Hann inte skriva något igår när jag kom hem för det var bara hem duscha fixa sig och den dra till Sandra. Kvällen blev grym och jag hade skit kul! (Bilder kommer!) Och idag har vi varit hemma hos Carro och grattat henne hela dagen med en massssssa fika. Mätt som ett svin!

Inför balen!

Vårat lilla uppdrag som vi hade i tisdags som dem sa skulle vara i tidningen på lördag är med i tidningen idag istället. Du hittar repotaget i VK's weekend del. Över resultat så är jag nöjd, tycker bilderna blev superbra och klänningen och accessoarerna som vi valde ut blev toppen men är dock missnöjd över en grej. Jag och Malin som har gjort allt förrutom håret, vi har valt ut klänningen, accessoarerna, sminkat (jag sminkade den rockiga och den klassiska stilen), och stylat och det står inte ens med i hela repotaget. Vi som gjort allt jobb står inte ens med, tack för den! Bilderna blev iaf bra! :)


20 Maj

Måste bara förvarna er lite att det kommer bli dålig update idag. Nu sticker jag iväg och jobbar och sen när jag kommer hem så blir det snabba bullar att göra sig iordning och sen dra till Sandra för lite middag med ett gäng sköna brudar och sen blir det utgång men förhoppningsvis så hinner jag skriva några rader. Ha en kanon dag! :)

A walk to remember

Godmorgon! Igår innan jag gick och la mig så såg jag filmen A walk to remember. En film som jag velat se hur länge som helst men aldrig blivit av, nu snacka vi många år. Men igår så såg jag den äntligen och det är en film som driekt åker ner till mina gråt-filmer. Åh, vilken fin film!


23:24

Och så har vi lyckats fått ihop en ätbar pajbotten. Imorgon får jag ta tag i resten då vi har noll ingredienser i kylen, bra där! Tänkte bara förvarna tjejerna att inte ha så jävla höra förhoppningar på denna paj då det är den första gången i mitt liv jag gör en paj alldeles själv. Imorgon blir det även lång sovmorgon som jag dock inte kommer kunna utnyttja fullt ut men lite är iaf bättre än ingenting. Nu är det film och sen lägg dags! Godnatt!


Paj-time

Tur att vissa har bättre koll än jag iaf, det är tydligen en lilja och inte nån jävla kaktus som jag hade för mig. Även fast det känns som det är en kaktus, känns som jag har hört det någonstans. Men det är tur att du är uppmärksam, den beste emil! ;) Nu mina vänner så ska jag ställa mig i köket och försöka trolla fram en paj till morgondagen. Vi fåt helt enkelt ser hur detta kommer sluta, annars får jag väl springa på ica och köpa en paj! Finns alltid lösningar! ;)


New tomorrow

New tomorrow - A friend in London

 


Aloe vera

Förra veckan så hade mamma ett så kallat hemma-party, ännu en gång! ;) Den här gången så var det några Aloe vera prylar men dock inte från kaktusen utan från någonting annat. Jag kommer inte ihåg exakt vad det det hette, vet bara att det var något med Aloe Vera. Menmen, igår fick vi iaf hem sakerna och här har vi det lilla som kom till mig!


Ögonfransböjare och vax


Stressad!

Kom alldeles precis hem och sitter nu och kastar i mig salladen som jag hann snabb köpa på stan. Om en halv timma är det dags att börja rulla mot dagens 3 träningspass, oj vad fit jag kommer va efter denna vecka! ;) Ska se om jag hinner tidinställat något inlägg, annars hörs vi när jag är hemma från träningen igen! :)

mini mini spa

Och nu har man fått ett helt nytt ansikte, len som en babyrumpa! Haha, var så jävla mycket gegga i förpackningen så ja kletade över brynen och ja, överallt! Nu ska jag ta mig i kragen och måla mina tånaglar, inte speciellt vackert med bara lack på stor tån. Eller vad tycker ni? Malin B, du borde göra samma sak! ;)


Kom i brevlådan

Titta vad jag fick hem för roligt i brevlådan idag, sex nya ansiktsmasker, wihoo!



Påfyllning av underkläder

Kom inte hem tomhänt i förrgår då jag var på stan och fixade saker till gårdagen. Köpte lite nya trosor av min favorit modell, vart lite sugen på att köpa ännu mer när jag la dem i lådan. Hmm, får se hur det blir när det kommer in mer pengar i slutet av månaden ;) Blev även lite nytt och välbehövligt från sminkavdelningen!


Stel var förnamnet!

Fick precis massage av min kära bror. Fy satan vad stel jag är, är fan stelare än ett kylskåp och spänd som ett psyk! Fan vad ont det gjorde, det här var den mest plågsammaste massage jag har fått men nu känns det genast lite bättre och imorgon så är jag väl fel fri? ;)

No one

No one - Maja keuc 


Schliteeeen

Sådär, 10 timmar senare så är man hemma och är trött nanting. Min kropp är typ död. Och satan vad vi har kört idag! Först blev det gym sen bodyvive och avslutade dagen med 40 minuters spinning. Ni kan ju tänka hur mina lår mår med tanke på hur dem mådde igår, lär ju knappast bli bättre imorgon. Imorgon är det 3 pass igen som gäller. Då är det total traning, afro och fotbollsträning på schemat. Vilken jävla träningsvecka, det gillas!


Chrille 23år

Hann inte hem något alls igår förrutom senare på kvällen. Det blev praktik - stan - Chrille. Full fräs hela dagen! Lika bra det för hinner man slappna av så blir man bara trött. Hos Chrille bjöds det på lite middag för min del och sen go fika. Tårtor och bullar. Bullarna som Anna bakat helt själv, bra jobb stumpan! Riktigt goa! Av mig så fick han ett snyggt paradoi kort (skrivet direkt på paketet) från det jag fick från han när jag fyllde år och sen 3 par snygga kallingar. Klantig som han är så hade han önskat samma sak av typ alla så han fick 3 av en sak och 2 av en annan. Bright!


Inte skönt..

Någonting säger mig att den här duschen inte kommer bli skön! För övrigt gick det helt okej på träning, trots att jag hade maten i halsen som gärna ville komma upp!


Fet värk!

Har feeeeet jävla träningsvärk i mina lår från body pumpen igår, ni anar inte. Det gör till och med ont när jag går, normalt? Nu ska vi utöka den så nu drar vi iväg för lite fotbollsträning. Vi hörs! ;)

Repotage till VK

Idag så hade vi ju vårt lilla projekt kan man som säga med VK. Jag vill inte säga så mycket utan vill vara lite ful och göra er lite nyfikna. Det kommer i tidningen på lördag i Weekend delen i som sagt VK så ni får kika det. Bjuder istället på några få bilder från dagen! ;)



17 Maj

Kändes verkligen konstigt att vara hemma innan klockan fyra idag. Brukar annars bli att man trillar in där genom dörren strax efter fem. Nu har man precis skickat efter liter mer kläder. Beställde några saker från H&M igår (faktiskt var det en present!) och sen så har jag beställt en lite hög till idag. Vet inte men jag får alltid något ryck när jag beställer hem en hel hög, haha! ;)

I'm still alive


Inför uppdraget!

Efter lunchen så drog jag och Malin som sagt ner på stan för att hitta en massa olika ting för vårt lilla uppdrag som vi fått via skolan av VK. Tänkte inte berätta så mycket om det utan låte er få suga på det och vänta. Om ni har tur kanske jag berättar imorgon, annars får ni se när det kommer i tidningen sen! ;) Satan i gatan vad grejer det blev kändes det som, efter har släpat runt dem där tunga påsarna hela dagen så är jag galet slö i armarna (kan ju bero på body pumpen också men..). Var ju helt underbart att få känna känslan av att folk tror att man har shoppat som en galning, synd att det inte var så!



IKSU Sport

Idag så invigde vi första dagen på IKSU sport. Det ser ut att bli en riktigt rolig vecka med mycket träning. Står två pass på schemat varje dag, vi gillart! Denna vecka ska vi bränna satan! Idag så fick vi följa med naprapaten Tomas en stund och sen blev det ett body pump pass och satan vad det tog. Känner verkligen av det i armar och vill inte ens veta av hur jag kommer må imorgon, haha! Träningsvärk nästa, yummi! Så såg dagen ut förr oss på sport idag eftersom vi var tvungen att åka efter lunchen för uppdrags-time! ;)



Segt internet!

Hallå! Kom inte hem förrän nu och har haft full rulle hela dagen men nu kan ju äntligen slappna av lite. Har även lite problem med internet och det har jag haft tidigare i veckan med vilket är verkligen super irriterande för en som bloggar. Så det är ett av skälen varför det har blivit så få inlägg men nu ska jag försöka bomba er med några! :)

16 Maj

Godmorgon världen! Sitter nu och håller på trycka i mig lite frulle och kollar ut och ser att det regnar. KUL! men bättre att det kommer nu än i sommar! ;) Sen ska jag göra mig i ordning för praktiken och denna vecka så befinner vi oss uppe på IKSU sport. Ska bli riktigt kul! Idag efter lunch så ska vi ner på stan och fixa iordning lite saker inför morgondagens uppdrag som vi fått via skolan. Spännande, inte sant? ;) Vill även bara slänga in en stort grattis till min bror som fyller år idag, grattis!



Grattis på födelsedagen, Christopher!


Sug!

F och slutar på itta vad arg jag är! Säger bara tur att det var ingen hemma när jag kom hem men nu kom mamma så kommer väl alla tusen onödiga frågor dyka upp och sen kommer huset rasa. Matchen gick åt skogen som ni säket mycket väl kan lista ut och mitt humör är nu så långt ner på botten som det kan. Galet vad less jag är! Dusch nu. Punkt slut!


Tredje plats!

Vi får vara riktigt nöjda över tredjeplatsen igår i Eurovision trots att vi var riktigt nära, då vi höll ledningen ett bra tag och i sista poängen så blir vi nedputtad från en andra till en tredjeplats. Och Azerbadjan som vann är i stort sätt ett svenskt bidrag, allt är svenskt utom sångarna tror jag det var men jag diggar deras bidrag så det gjorde inte så mycket att dem vann men det var jävligt surt när vi var så pass nära. Det här är den bästa placeringen vi har fått sen Charlotte vann 1999! Bra jobbat, Saade! Och som ett plus i kanten så vann vi ju semifanlen 2 medans Azerbadjan kom två i första semifinalen. Schlagernörd, I am!


Running scared


Uppfinningsrik

Startade morgonen med en liten runda på löpbandet. Var så otroligt smart och kom världens uppfinning för att det inte skulle bli så himla tråkigt. Av två stolar och ett sängbord så fick jag ihop en bra ställning till datorn. Blev super, så nu kunde jag jogga och samtidigt se two and a half men (sett klart sex and the city:(). Ibland är jag bara för smart, hahaha! ;)


Mulan

Näe hörrni! Är trött som ett as och ska nu ta och bädda ner mig. Orkar fasen inte hålla ögonen öppna längre, är helt slut! Imorgon väntas det först en liten runda på löpbandet och sen om det är fint väder (troligen inte, men jag hoppas!) så ska jag ligga och pressa! Sounds good, hah? Vi hörs imorgon mina vänner! :)


Bjuder på typ en snygg 7 åring ;)


Hemma

Nu är jag hemma från IKSU! det har varit en lång dag, vi hörs på en stund!

Före / Efter




Dunkas i mina högtalare!


Kom igen nu, Sverige!


YEEEEEEEEEEEEEEES!

Samtalet som gjorde min dag!


Lip Volume

Fick som sagt hem två saker från Style by Tyra och här har vi då sak nr 2. Ett lip volume. Det bästa jag har testat, sticker som fan i läpparna måste jag få be och tala om. Ska fixa före och efter bilder på det senare! :)


12 Maj

Hej, hann bara komma igenom dörren och sen fick jag veta att jag skulle följa med mamma på någon teater. Så det var bara snabbt ner med maten och nu ska vi börja rulla! Vi hörs senare!

22:27

Tanken var att jag skulle skicka iväg ett inlägg där strax innan sju tiden men då började det trilla in lite folk till mamma alovera-party så jag kom helt bort mig. Sen har jag suttit och varit med i det och sen så kom Sandra förbi en sväng och nu är jag här. Så det blev inge av. Jag hinner knappt blogga nu för tiden? Vad hände lixom? Förrut kom det typ 7 inlägg per dag nu hinner jag knappt med 3. Ska bli bättre! Haha, inte första gången jag säger det den här senaste veckan, menmen. Tanken var även att jag skulle lägga mig tidigt ikväll vilket inte heller blev enligt planen jag hade lagt upp men det är fortfarande iaf tidigare än vanligt, plus i kanten! ;) Så nu säger jag natti och ber till gud att det går vägen på morgondagen nationella prov. Godnatt!


Ear cuff

Här har vi en av det två sakerna som kom med paketet från Style by Tyra igår. En ear cuff! Gillar den skarpt men är fortfarande lite ovan med att det dinglar lite vid örat! ;) Vad tycks?


129 kronor hos Style by Tyra


Överallt

Godmorgon, solstrålar! Ska alldeles strax börja rusa iväg mot bussen mot IKSU spa men ska först packa väskan lite super snabbt sådär! ;) Tänkte bara visa er vad jag hittade när jag bläddrade igenom tidningen, den är över alllt! ;) F.R.Ä.N.T!


Ni kan ju gissa vad jag gör..


Paket

Har precis hämtat ut paketet, vad det innehåller får ni se senare för nu ska jag göra mig klar för träning! :) 


Dagen DISS!

Hej mina fina vänner! Kom hem för en liten stund sedan efter har varit hos fabro doktorn vilket gick bara bra. På hem vägen skulle jag stanna förbi Ica Teg där jag numera måste hämta ut mina paket. Dem har ju tydligen tagit bort posten på Fyris. Iaf så hade inte jag med mig mitt leg och då gick det absolut inte att hämta ut det. Man bah what? Kan jag inte bara säga mitt person nr? NÄE! Helt jävla värdelöst, blev sjukt irriterad och gick! Dagen FET diss går till att man verkligen MÅSTE visa lägg för att hämta ut paket.. "vad är det där för en jävla bögregel!"


Bored

Gud vad jag är uttråkad, ska fan lägga mig och sova typ nu? Jag lovar att jag ska bli bättre på blogga för den här sida suger verkligen purjo just nu. Fruktansvärt! Någonting ni vill ha mer uttav så säg till! Sminkningar, outfit, naglar, frågor, gamla bilder?! Ja, you name it! Bring it to me!


Hur sprider du Umeåenergin?

KAAAAJSAAA, TIITTTTAAAA! Idag så såg jag tre affischer från reklamfilmen jag och Kajsa var och jobbade på. Såg två på bussen och en i busskuren. Så himla coolt! Känner mig as stolt fast jag har bara varit delaktig. Känns typ som jag har gjort, haha! Kan inte vänta tills reklamfilmen kommer ut på tv, hihi!


9 Maj

Äntligen funkar det att publicera som vanligt. Bröt typ ihop igår jue, haha! Så idag så var det dags för den andra veckan på IKSU Spa och denna vecka så har jag behandling alla dagar tror jag om jag inte minns fel! Kul! :) Idag när jag och Malin kom på IKSU så möttes vi av Carina (vår lärare) som hade enkomt åkt dit för att lämna ett busskort åt och passade samtidigt att hälsa på lite. Så himla gulligt! Kom precis hem och landade i soffan direkt och här lär jag nog stanna restan av kvällen! ;)


Åh, jag har så himla dåligt samvete! Hur fan kunde jag glömma det?!

 


Blir galen!

Jag får damp, bloggen laggar sönder och inte ett skit dyker upp. FAN, så irriterande!


Nathalies dop

Har försökt att få upp det här inlägget i typ 4 timmar nu men det verkar inte vilja funka. Förhoppningsvis så dyker det väl upp så småning om. Här kommer det lite bilder från igår då jag var på dop.  Efter dopet bjöds det på en massa go fika och presentöppning! :) Lilla Nathalie är så himla söt!


Christopher, Anna, Pappa och Anna

Jag och bror

Pappa Ove och lilla Nathalie


Ove, Marina och Nathalie

Caroline, Carola, Calle och Victor

Chrille och Anna


Från familjen Jonsson ;)


Ut och pressa!

Godmorgon! Solen skiner för fulla muggar och nu är det dags attt gå ut att lägga sig och pressa när man väl har möjligheten. Termometern stiger lite för varje minut, underbart!  Bilder från dopet igår kommer upp senare, för nu ska jag försöka få lite färg på kroppen! ;)


I want it all!

Ge mig värme, sol och gyllenbrun hud!!!!! Det är då jag trivs som bäst!


Tips på balsminkning till rödklänning

martina om 5 Maj:
Hej! Du som är så duktig på att sminka dig, kan inte du ge mig lite tips? Är så att jag kommer bära en röd klänning på våran avslutningsmiddag/bal nu i juni. och tänkte lite på vad man kan ha för smink till det. har mörkt hår och melerade ögon, vad tycker du man ska köra på för ögonsmink och för läppar? skulle va supergulligt om du kunde svara! har ingen blogg,så svara som komentar isf!

Svar:
Hej! Tack, vad snäll du är. :) Om jag skulle tänka på hur jag skulle sminka mig så skulle jag nog köra på en svart sotning då jag gillar mycket smink, eller en lite ljusare sminkning som går i brunt i globlinjen. Jag gillar ju att matcha ögonskuggan med kläderna men jag skulle inte köra på en röd skugga, men det blir däremot riktigt snyggt om du möter upp med ett par röda läppar. Så mina två tips är en svart sotning eller en ljusare sminkning med brunt i globlinjen och till dem kan du köra på röda läppar om du vill. :) Om du har några fler frågar eller om det är något du inte förstår så är det bara att du frågar! Hoppas det var till någon hjälp! :)

F**kin' perfect!

Ska nu börja traska över till pappa för att sen om en stund börja rulla iväg mot dopet. Har lite problem med att välja skor och kofta så jag behöver lite smakråd av Pappa och Anna. Vi hörs när jag komer hem, ha en toppen dag sötnos! (Min blogg suger purjo nu, jag vet!)


Fotografering

Alldeles strax så blir jag upphämtade av min kära pappa som är så snäll och kör mig till fotograferingen. Jag och lagfotograferingar går inte riktigt ihop. Det aldrigt hänt att det ens blivit helt okej förrutom typ när man var typ 6 men då är hela kortet så himla sött så det räknas inte, haha! Så vi gör ett försök, detta ska ju ändå som sagt ut i tidningen så jag ber till gud att det blir någerlunda bra iaf!


7 Maj

Godmorgon! Idag är det fotografering med laget som gäller och sen är det snabbt hem och göra sig iordningen för se bär det iväg på dop. Det är min lilla halv kusin som ska döpas kan man som säga för att inte krångla till det :) Nu är det frukost som gäller! :)


Minns du den sommaren


Mitt 2010 - November

Här var man snabb, men bättre sent än aldrig! ;)



Halloween party natten till 1 november


Myskväll hemma hos Sandra

Körde på lite grönt på naglarna

Fika med mina soulmates

Mys middag med frugan ;)

Kom hem till nybakta bullar

Bullutlottning på skolan ;)

Fick skorna jag dregglat över i ett halv år av fina Sandra! ♥

Fick hem massagebänken

Lyssna på mammas kör i krykan med Jonte

Hahaha, blir så full i skratt...

Chillade en fredags kväll hemma hos fröken Hilli

Var på stan med Carro


Fick en turban

Hade utvecklingsamtal

Juldekorationerna på stan kom upp

Fick provsmaka Jonte panncotta som smakade risefrutti

Var ute på promenad men Nikita

Drog i väg på partaj hos Frida

Kajsa och Emilie

Låste ut Anna, haha! ;)

Körde musiktävling med Pappa och Anna

Myskväll med Sandra och Elin

For till tandläkaren..

Hade sovbesök av misse

Käkade middag hemma hos Mormo


Sjuk..

Fyfan vad jag mår dåligt! Jag kunde inte ens skriva klart mitt Nationella prov för jag mådde så dåligt. Satt i 45 minuter och krigade på med huvudvärk, magont och kallsvett för att kunna skriva något men till slut orkade jag inte mer när det var nära att jag skulle spy. Sen kom min snälla pappa och körde hem mig och när jag då kom hem så spydde jag upp lite slem och sen däcka jag i sängen tills nu. Mår fortfarande inge bra men min mage skriker på mat så nu ska jag försöka få mig lite mat..Vågar jag ens äta? Hatar att vara sjuk!



Panik

Satan vilken panik jag har haft ikväll. Tappade bort min mobil och blev helt galen, haha började typ gråta! Men till slut hittade jag den och kan någon gissa vart? Haha, den som gissar rätt får fan ett pris! Sen stressat med att tvätta penslarna och nu måste läsa igenom engelskan råkade som inte bli av tidigare. Åh, vilken stress det har varit den här veckan!


Vart tar all tid vägen?

Gud, jag hinner ju knappt blogga nu för tiden. Känns ju helt tomt här på bloggen. Kom iaf nyss hem från träningen och missbedömde lite väl mycket med värme. Jag drog nämligen bara ut i shorts och t-shirt och det blev aningens kallt i gäddhänge! ;) Nu ska jag ta en varm dusch och sen kolla igenom lite engelska papper inför nationella imorgon men först ska jag ta in katten. Höll på glömde det igår, ops! :]


5 Maj

Sådär då var man hemma och har precis ringt och pratat med försäkringskassan en snabbis då det blir lite krångel. Idag så övade vi lite kroppsinpackning på varandra mest för att jag har en bokning på det på Måndag för att prova på produkterna och sådär. Sen har vi varit i receptionen och fått vara med där och sen avslutade jag dagen med Baltiska havet och Malin med en behandling. :)



På lunchen så sprang vi ut och njöt av solen

Malin krigade på att få ihop en facebook status men det gick sådär.. haha!


Walk

Kom alldeles hem efter en promenad genom gator och torg med Elin. Mycket trevligt! Hur skönt som helst att vara ute och gå med vänner man pratar så mycket att man glömmer bort att man är ute och gåtr. Underbart! Blev iaf en bra bit vilken känns skönt och avslutade det hela med en rusch. Bra avslut på dagen!


4 Maj

Godmorgon! Sitter nu och slevar i mig lite frukost och ska snart gå och packa väskan. Sen är det dags att ta sig till bussen. Vi hörs sen när jag kommer hem. Ha en bra dag!


Natti


Run away

Kom precis ut ur duschen efter fotbollsträningen och sitter nu och ser på tv. Idag fick pappa och Anna hem deras löpband som dem beställde för cirka två veckor. Nu jävlar blir att löpa (så fort dem fått ihop det), för nu har jag inga bortförklaringar som funkar! Haha!


Vet inte vilket utav löpanden dem hade köpt, haha!


Dragon

Nu sisådär efter 1 månad så har jag fått hem min skoltröja hem igen. Hämtade ut den på min födelsedag men då var den tydligen trasig i dragkedjan så min morbror tog tillbaka den till skolan och fixade det. Och idag kom han så snällt och lämnade den, tack och bock. Den är hur mjuk som helst och jag ska fasen aldrig tvätta den! ;)


3 Maj

Då var dag nr två avklarad! På förmiddagen så blev det lite seg tid då jag tog hand om "baltiska havet" och där kom det ingen kund eller nått så jag städa och grejade med lite annat. Sen på eftermiddagen fick vi hänga med Johan som är PT. Han var riktigt snäll och rolig! Vi gick igenom lite olika övningar och sen kollade vi på Malin rygg och där fick man lära sig en hel del! Lärt mig mycket idag känns det som! Nu blir det sex and the city innan träning! :)  


Becuase you had a bad night!

Har varit på as kasst humör hela kvällen eftersom jag är så förbannat trött! Sen när jag fick ett helt tidningställ över mitt huvud som föll ner från dörren när jag öppnade gjorde ju inte saken bättre. Då brakade helvetet lös. Haha, då kunde jag inte hålla det inombord längre. Så om jag varit sur och grinig mot någon så förstår ni varför, ta inte illa upp. Bara en dålig kväll helt enkelt! Så jag beställde hem lite små saker och bläddre i en ful tidning så blev det lite bättre. Nu ska jag se klart BB och sen sova, puss på er snuttisar!


Kvalborg

Bjuder på några pics från i fredags när vi var hemma hos Emilie innan vi drog ut på Corona! Jag hara bara en fråga, varför blir jag typ gul i hennes kamera?!



IKSU Spa

Idag var det som sagt första dagen på våran 5 veckors praktik och jag och Malin B befinner oss då på IKSU Spa under dessa veckor. Haha, vi hade jagat upp varande något så sjukt mycket så ni kan inte ens ana hur nervösa vi var men allting gick hur bra som helst alla var super gulliga och trevliga. Först fick vi en liten rundtur och sen kollade på produkterna och gick igenom en hel del olika saker. Efter det blev det lunch och sen så gjorde vi en spa-ansisktsbehandling på varandra och sen så fick jag en kund på hot stones där jag lyckades typ bränna sönder min hand. Aj, satan vad ont det gjorde, haha! Stor trivs redan och ser verkligen fram emot dem här veckorna, det ska bli så himla kul och jag kommer lära mig så mycket! :)


Där vi håller som mest till

En glad praktikant

och en till glad praktikant


Små saker..

Heej, kom precis hem efter min första dag på praktiken. Tänkte berätta om det lite senare! :) Jag som hade lagt upp allt vad jag skulle skriva när jag kom hem så fint i mitt huvudet och nu är det helt borta. Vart iaf riktigt less på bussen hem när det först är en massa ungar som skriker och springer fram och tillbaka och säger att det är som lustiga huset, sen typ en kille som satt och upprepade allt han sa i telefon minst 3 gånger och en tjej som pratade typ i falsett osv. Behöver jag fortsätta? Det är lixom små saker som man lätt kan på bli irriterad på vilket jag blev nyss. Blev mest irriterad på mig själv för jag glömde packa ner mig hörlurarna..

Soulmates

Oj här dog man! Förlåt! Carro kom vid fyra och då chillade vi fram till middagen och sen drog vi till Sandra där vi hade en riktig myskväll alla vi fyra soulmates. Hade en stor frukttallrik, chips, dricka och annat smarrigt och självklart glömde jag min kamera och den som alltid bruka åka med. Så typiskt! Nu är jag iaf hemma och hade nu tänkt att hoppa in i duschen och fräscha till mig. Imorgon är det dags för praktik, N-E-R-V-Ö-S!

Angående tandställningen

Jag sa ju att jag skulle göra ett videoinlägg angående det här med tandställningen och jag har faktiskt försökt göra ett videoinlägg ett x-antal gånger men dem dök direkt ner i papperskorgen. Så jag gör ett skriftligt försök istället.

Egentligen så behöver jag ingen tandställning. Jag har en tand för lite, det vill säga en tand som aldrig har funnits och en tand jag aldrig kommer få och därför har jag en glugg på 5mm. Gluggen är ingenting jag personligen stör mig på men när jag tänker framåt så kanske jag inte vill ha en glugg på 5mm när jag är 30 och därför ville jag göra något saken. Då skulle dem kolla vad det fanns för alternativ för att det skulle bli så bra som möjligt och sen kom dem fram till att det skulle bli tandstälnning och sen en stifttand. Problemet är då att jag kanske måste betala den där jävla tanden själv och det är därför det har skjutits upp. Dem kunde ha börjat min behandling men då finns ju risken att jag måste betala tanden själv och måste då betala 18.000 för den och det vet jag inte ens om jag vill lägga ut på det, eftersom jag inte störs så mycket utav mn glugg. Och dem som bestämmer om jag ska få tanden eller inte träffas bara två gånger och dem träffas inte förrän i slutet på Maj och det är då jag får veta om jag får den eller om jag måste betala själv. Så vi får helt enkelt se hur det blir. Vad tycker ni att jag ska göra om jag måste betala tanden, ska jag betala 18.000 eller ska jag skita i det? Vill mer än gärna höra era åsikter


Nu undrar ni säkert varför jag ska få tandställning och varför man bara inte sätter in tanden där gluggen är. Tanken är att dem då ska flytta tanden som egentligen är min hörntand dit den borde sitta (röd pil) och istället sätta in stifttanden där hörntanden sitter nu (grön pil). Förstår ni? Om ni har några frågor, så fråga så jag försöka svara så gott jag kan!



1 Maj

Godmorgning solstrålar! Idag är jag på kanon humör och har sovit ut läääänge. Underbart! Nu sitter jag och pappsen och ska få i oss lite frukost. Vi får höras senare!


RSS 2.0