Regn hos mig

Hej! Kom precis hem efter att ha jobbat min allra första lördag. Allting har gått bra som vanligt förrutom att det inte var kanske sådär superkul att cykla hem från stan i regn. Blöt och go kan man som säga att man var när man kom hem! Iallafall så blir det inte sådär super mycket blogginlägg nu när jag jobbar och mobilbloggen inte funkar. För jag vill gärna göra annat än att ägna all min lediga tid till bloggen. Tänkte bara berätta så ni har koll på läget! 
 

En vecka kvar!

Om en vecka så får jag äntligen träffa mitt älskade hjärta igen! Jag åker ner till Linkan över helgen (är lång ledig) så vi får inte så mycket tid tillsammans men det är bättre än att inte ses för i mitten på augusti. Helt sjukt hur mycket man kan sakna en person, men snart så ses vi igen! Gaaah, Jag älskar dig!
 
Bjuder på kortet som jag fick i samband med blombudet
en vecka innan han kom till Umeå för första gången! ♥

Sista kvällen med Emilie

Igår så hade vi våran sista kväll med vår älskade Emilie för det här året. Vi hade en liten avskedsmiddag (notera, trerätters) eftersom hon sticker iväg till nya Zeeland idag. Det var en jättetrevlig och mysigkväll och vi åt som några jävla svin. Helt sjukt! Det känns verkligen helt overkligt att Emma är redan där och att Emilie åker idag. Gud, vad jag kommer sakna er! Ses om ett år fina ni! ♥
 

Möte

Kom precis hem efter att ha suttit på möte med Björklöven för kommande säsong. Tanken var väl att jag skulle hinna blogga innan jag drog iväg men någon trivdes rätt bra i sängen den här morgonen och hade lite svårt att ta sig upp, haha. Nu hade jag tänkt att ladda upp lite bilder från går kvällen!

27 Juni

Godmorgon! Passade på att ta en rejäl sovmorgon och sova ut ordentligt på min lediga dag. Har precis dragit på mig träningskläderna och hade tänkt att ta en promenad innan jag ska på vårdcentralen klockan tre. Sen blir det att gå förbi affären innan jag återvänder hem för att göra tacopaj för kvällens planer. Det är nämligen så att vår älskade Emilie sticker iväg till Nya Zeeland i ett år imorgon (Emma åkte igår) så ikväll blir det lite avskedsmys med middag. Kommer sakna dom små liven! ♥ 
 
Emilie och jag ♥
Jag och Emma ♥

Gamla bilder från dator

Haha, alltså OMFG! Har suttit och kollat på en massa gamla bilder på datorn. Helt jävla sjukt! Hur man såg! Har så sjukt mycket bilder på allt möjligt, nog mest på mig själv. Sa precis till min älskling i telefon, undra hur många timmar totalt jag har lagt ner på att fota mig själv? Haha, usch! Vill fan inte ens veta...
 

Hårfärg

Även om jag trivs otroligt bra i mitt mörka hår så måste jag nog säga att jag saknar mitt "röda" en aning. Trivdes förvånadsvärt bra i det! Får se om det blir en comeback till hösten. Vad tycker ni, mörkt eller det röda/lila? :)


Balen 2012

Nu har jag äntligen tid att bjuda på en bildbomb från balen. Det var så sjukt kul att få se alla så otroligt fina och uppklädda. Det inte varje dag man får bära en balklänning och få vara en prinsessa för en dag. Hela dagen var det fullt upp, först iväg till skolan för att fixa håret, sen hem och sminka sig, sen iväg till Sandra för fotografering och sen hem för att ta emot alla paren som skulle komma! Hade en superbra dag och kväll med underbart sällskap! ♥
 
Frisyren
Min kärlek
Felix och Frida
Richard och Carro
Pusspuss
Anna och Albin
Hela gänget
Damerna
och herrarna
Elin och Peter
Julia och Kim
Jag och Per
Mingeltime
Julia, Mimmi och Elin

"Helg"

Hallå mina vänner! Jag kom alldeles precis hem från jobbet och nu går jag på "helg" (ledig ons, tors och fredag dag). Skönt! Blev ingen bloggning igår då jag for direkt till pappa efter jobbet och där tillbringade jag natten men nu ska det nog kunna trilla in ett eller annat blogginlägg under kvällen! :)

Dunk

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Suttit instängd på mitt rum och bara dunkat massa gamla goa låtar och bara njutit. Nu hade jag tänkt att pallra mig till duschen och sen göra mig i ordning för sängen. Imorgon är det dags för jobb igen! :)


Midsommar 2012

Här kommer det några bilder från vårat midsommar firande i Gullbyn. Dock var jag ingen mästerfotograf utan det blev bara några få som togs vid middagen med mobilen. Kvällen blev iaf riktigt lyckat och Carro och Richard hade styrt upp det riktigt bra och jag hade det riktigt kul. Blev en massa lekar vilket gav ett resultat på att Richard ska nog inte vara lekledare..haha! Kort och gott så super! Tack alla inblandade för en bra kväll, tog förra året rätt så hårt måste jag säga! 
 
 

Söndag

Hallå mina vänner! Uppdateringen har blivit dålig eftersom jag jobbade först i fredags och sen vara det bara hem och göra sig i ordning med Frida innan vi började rulla iväg mot Gullbyn där vi firade midsommar. Vilket var hur trevligt som helst! Igår kom vi hem igen och då blev det lugna puckar, jag har min dator hos mamma och mobilblogga funkar inte längre nu när blogg.se göra om i princip allt. Just nu sitter jag som ett frågetecken, förstår inte riktigt vad   jag gör om jag ska vara helt ärlig. Ikväll när jag kommer till mamma ska jag försöka lägga upp lite bilder från balen. Nu ska jag och dady se lite film, självklart blir det Beck! ;)
 
Bjuder på en gammal och ljushårig bild från i höstas.

Kasst

Vet att bloggen är kass och jag ska försöka göra den lite roligare. Ikväll ska jag försöka hinna göra en bildbomb av något slag! Vad annars vill ni har för skojsigt?:) Bjuder en bild på fina Nikita från någon sommar sedan. †


21 Juni

Tjenare! Kom precis hem från jobbet och sitter nu och strörar lite i sängen innan det är dags för lite mat. Sen vid halv sju kommer en frans- och brynfärgnings kund och sen kommer Frida förbi en sväng. Mys!


Smoothie

Efter kvällens jobb så varvar jag ner i soffan framför tvn med en smoothie, hur gott?!?


Lunch i stan

Är nu på väg ner på stan för att äta lite lunch med Carro och Malin! Trevligt! Sen klockan fyra så är det dags för jobb! :) Ha en bra dag!


In my mind


Anna 40år

Här kommer lite bilder från när vi firade min låtsats mamma Anna som fyllde 40år förrförra lördagen. Hon trodde att vi skulle ut på restaurang men blev istället total lurad av sin familj och sina vänner. SUPRISE! :D Vet att någon har väntat på dem, men bättre sent än aldrig! ;)


19 Juni

Haha, jag blir så irriterad! Jag gjorde ett inlägg imorse och publicerade det men tydligen inte? Så jävla typiskt! Har iaf haft Malin här på besök idag och nu ska jag ner på stan med mor för att välja ut bal- och studentbilder. Spännande! :)
Bjuder på en bild från förra sommaren!

Turkiet 2012 - Last part!


Bild-kaos

Har precis tryckt i mig lite mat och håller nu på att överföra alla bilderna från kameran. Så senare ikväll får vi se vad som dyker upp för skojsigt! :)


Godmorgon!

Godmorgon mina vänner! Blev väckt av hjärtat när han var på väg till jobbet, underbart. Nu ska jag gå upp och äta lite frukost och sen vid två kommer Pia. Då ska vi testa lite frisyrer och sminkningar till hennes bröllop. Sen ikväll hade jag tänkt ta tag i massa bildbomber. Har ju inte kunnat visa några från balen eller studenten. Datorn var jag tvungen att lämna in i början av juni, samma dag som älsklingen kom så då blev det inte så mycket ork till att mobilblogga. Så ikväll så kommer det nog en bildbomb, har ju bilder från turkiet kvar också, dom från kameran. Så massa bilder kommer det bli framöver!

Stickat

Kunde inte låta bli att få med mig denna hem från jobbet idag. Har spanat på den redan sen den kom in i butik men då var jag för snål att betala 400 kronor och nu är den på rea för endast 150 kronor. Kan säga att det var en rätt nöjd tjeje som betalade i kassan!


På G

Är igång med att återställa mitt liv på datorn igen, det här känns awesome! Äntligen är jag back on track!

Ny dator!

Nämen titta vad jag har fått, en ny dator! Så nu slapp jag köpa skolans skit dator. Tack så mycket, pappa och Anna! Nu kan jag äntligen blogga igen, YAAY!


Dagen får aldrig ta slut!!


Turkiet 2012, del 6


Sista kvällen spendera vi på en tatueringsstudio

"Vad ska mamma säga?!?!"

Moa blev tattuerad av självaste Jesus!

Mot Sverige!

När vi satt på bussen mot flygplatsen fick vi veta att vårat plan var försenat två timmar...

Efter en evighets väntan så var vi äntligen i det blå!


Från min älskling!

Fick en försenad tre månaders present av min älskling, tack så hemskt mycket hjärtat! ❤


Turkiet 2012, del 5


Rockade loss på hotellet med live band, dom sjöng på svenska, norska, danska tyska och holländska! Bra där!

Brännan började ta sig..

Lite mera underhållning

Laddar upp för sista utekvällen!

Partybrudar!

Såg killen vi shoppat hos på dansgolvet, lite random sådär

Stötte på några skellefteå grabbar!


Prommis!

Ute på promenad med mina fina älsklingar!


Utbildad!

En bild säger mer än tusen ord, GAAAH LYCKA!


Bio

Är ute på bryggan och inväntar att klockan ska bli halv, då är det dags för bio med min man!


Balen 2012

Jag och min älskade på balen igår! ❤


4 juni

Godmorgon! Äntligen är det dem fjärde juni och jag ska äntligen få träffa min älskling igen efter hela sju veckor ifrån varandra! Låt klockan bli 18.30, typ NU! Idag ska vi lämna igen datorerna på skolan och fortsätta med att fixa våra lakan till flaket. 8 dagar kvar till studenten, Yay!


Tomorrow

Det bästa är att imorgon när jag lägger mig, så är jag inte ensam längre! Godnatt mina fina, vi hörs imorgon!


Turkiet 2012, del 4


Vaknar upp med att det spöregnar...

Dagen bestod av slutprovsplugg och häng på balkongen så fort solen kikade fram

Titanic!

Blev en lugn kväll med drinkar och kortspel!


3 månader

Idag firar jag och min älskade 3 månader tillsammans! ❤


Godmorgon!

Tror jag ligger kvar ett tag till men godmorgon på er, mina vänner! :)


Turkiet 2012, del 3


Kvällens film


I telefon

Ligger i sängen med matkoma och pratar med min älskling! ❤


Jobbar på det!

Skulle fixa en video till er där jag visar hur jag sminkar mig, men det sket sig. Såg knappt vad jag gjorde i webbkameran + att allt jag gjorde blev spegelvänt. Sjukt irriterande! Imorgon så gör jag ett nytt försök, med digitalkameran! (Och varför ska det vara så svårt att vara seriös i två minuter?)


Today i don't feel like doing anything!

Idag är det en riktig latar dag. Känner bara för att ligga här i soffa och inte göra något vettigt alls. Mamma är på möhippa hela dagen och kvällen så det är bara jag och Ubbe hemma (dock borta nu men). Snackades om att det skulle bli något fett till middag, smaskens!


Min dag!

Myser omkring i denna rosa hoodie idag, nu är blir det lite mys i soffan med kissen och Bert! Nostalgi på hög nivå!


Turkiet 2012, del 2


Receptionen

Utsikten från lobbyn

Från våran balkong

Alla turkar frågade om vi var systrar, ser ni likheten...? 

Fina Emilie!

Drog ut och mötte ut 3 älskade lycksele vänner!


2 Juni

Godmorgon! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och latar mig lite, älsklingen ringde och väckte mig innan han drog i väg till jobbet. Kan inte fatta att han äntligen är här om endast TVÅ dagar och att imorgon firar vi 3 månader. Gud vad tiden går fort alltså! ♥ Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra faktiskt, var länge sen man hade absolut inga måsten att göra. Rätt skönt måste jag säga! Blir nog att fixa i ordning några framtida blogginlägg kanske, då jag måste lämna igen min älskade dator på måndag. Funderar på att köpa den, men har fan inte pengar till att lägga ut 1250... men känns så sjukt att jag ska måsta vara datalös! För hur länge?!?

Powerwalk

Kom precis hem efter en powerwalk, sen blir det en lugn hemma kväll. Blir lite ta hand om mig själv, välbehövligt!


Blogresponse

Idag har der bara svämmat in med frågor på mitt blogresponse-konto (ni ser länken här på höger sida). Där kan ni ställa alla möjliga frågor som jag sedan svara på så fort jag kan och har tid. En fråga som dök ner för några veckor sen är denna, och jag vet att många är sugna på det där och som bara allmänt vill ha mera smink här på bloggen och det ska jag självklart fixa. Nu när skolan är i stort sätt slut så har jag mera tid att kunna göra det. Absolut! Sen det här med video ska jag också försöka ordna, funderar dock på vad som blir bäst.. Att filma med kameran eller göra det i webbcameran? Ni får gärna vara med och tycka till och säga vad ni vill ha!



Friday


Juni 2011



 Brorsan tog examen som civilekonom

Jag rensade ut garderoben och blev av med en hel del

Drog ut och grillade med ett härligt gäng!


Hade en riktig fetkväll med min fina Carro

Låg och stekte på balkongen

så att jag brände mig en hel del..

Tränade på sminkningarna jag skulle föra på balen

Var och sminkade Elin och Carro för balen

Värmen levererade!

Drog iväg och jobbade lite på Urbans event

Hade rena fossingar när jag kom hem..

Sista dagen innan det var dax för tandställning

Började flyttpacka inför flytten

Och så blev man braceface


Hade en trevligt kväll på Allstar med denna dam

Sista dagen med klassen innan sommarlover (6 av 16)

Skolavslutning

Knullade Malin i Yatzy

Fortsatte med att packa ner mitt liv i låder

Lekte lite med sminket

Jobbade på på sjukhuset!

Midsommar

Tog en snabbmiddag med mina frugor i stan!

Lekte lite till!

Jobbelijobb

Var kattvakt i 2 veckor och flyttade in i en trea på stan!


Måla lakan!

Idag så har vi börjat att måla våra lakan till studenten och det är väl inte förrän nu man verkligen inser att nu jävlar är det nära. Är endast fyra dagar kvar som vi kommer befinna oss på skolan sen är lixom det BIG DAY! Håll i hatten alltså, här går det undan! Bjuder på några bilder från dagens arbete, flitiga tjejer!


RSS 2.0