Kort fredagsmys

Kan säga att det var inte det roligaste att cykla till jobbet i spöregn, jag var dyngsur när jag kom fram och samma visa blev det på vägen hem. Dock hade det lugna sig lite då som tur var. Nu ligger jag i soffan med katten i famnen och ska snart ta och göra mig klar för sängen. Blir kort fredagsmys när man ska befinna sig klockan 7 på jobbet imorgon!


Black nails


New in - Tunika

Beställde hem denna tunika från Halens för endast 49 kronor, inte helt fel!
 

Väntan

Åh, jag som höll tummarna att jag skulle få mitt paket från Nelly idag men inte det. Då kommer jag inte få det förrän tidigast på måndag... men måndag känns så otroligt långt bort just nu! Menmen, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! Har precis fått i mig lite lunch och hade nu tänkt fräscha till mig lite för senare är det dags för jobb. :) 
 

Bra start på dagen!


Små saker

Är det bara jag som tycker att sånna här små saker är så otroligt tråkigt att köpa? Det uppmärksammas lixom som inte på samma sätt som när man har köpt något nytt klädesplagg eller skor eller något större helt enkelt. Fast det kan ju inte alltid vara roligt att shoppa! ;)
 

But when you touch me like that

Som dem flesta vet så är jag ju en stor dyrkare till lugn musik. Har ju väldigt blandad musiksmak men jag bara älskar alla dessa klassiska lugna favoriter, det ligger nog närmast hjärtat! Nu har jag kommit in en liten period där det är Céline Dion som gäller, hon har ju inte tråkig pipa denna kvinna. Helt underbart bra! Hade ju inte tackat nej till den alltså!
 
 Céline Dione - It's all coming back to me

Kanon dag!

Idag har jag haft en jättebra och mysig dag! Började att hälsa på Elin på jobbet under hennes lunch och hade en trevlig pratstund. Superkul att träffa henne igen, har ju inte sett henne på månad! När hon återgick till arbetet så köpte jag med mig två chokladbollar och åkte och häla på min fina mormor. Vi fikade, pratade och kollade på foton. Det var verkligen super mysigt, jag har nog världens bästa mormor! ♥
 

Boots

299 kronor  på Skopunken

Pyser iväg

Nu hade jag tänkt att pallra mig iväg ut och äventyra lite på älskade Böleäng. Har några stopp som jag ska göra. Vi hörs senare helt enkelt, hoppas ni får en fin dag! 
 

30 Augusti

Godmorgon! Jag började dagen med att gråta lite till Desperate Housewives. Haha, inte varje dag det händer! Måste ju bara vara något fel på mig? Var i alla fall duktig och ställde klockan imorse för jag ville inte sova bort min lediga dag. Nu hade jag tänkt och fixa mig och göra mig klar för dig, och sen ge mig iväg! :)

All by myself


Har du sett mig i jeans?

Hur många av er har sett mig i jeans? Inte många! Frågade till och med Per igår i telefonen om han någonsin har sett mig i jeans och svaret jag fick vad "njäee, jag tror inte det!". Och det stämmer riktigt bra. Jag är ingen jeans tjej och har inte ägt ett par på två år tror jag, men i förrgår när jag var på stan så köpte jag med mig två par hem (notera jeansleggings). Ska se om dessa kommer till användning, för jag vill ha jeans! 
 
399 kronor styck, hos Rut m.fl.

Göteborg - Liseberg

Här kommer en rejäl bildbomd från min och älsklingens lilla "semester" i Göteborg. Efter första natten på hotellet så tog vi ett av hotellets erbjudande och betalade 600 kronor för att uppgradera oss till en Corner suite. Åh, gud vilket fint och stort rum! Sviten var till och med större än Pers och hans mammas lägenhet. Helt sjukt! Så där lyxigt kommer man sällan bo mer men det var det helt klart värt pengar och kul att få lyxa till det lite! Hur ofra gör man det egentligen? Vi hade till och med ett gigantiskt badrum i sovrummet, inte fy skam. Passade perfekt när man kom hem från Liseberg alldeles frysen och trött och krypa ner i ett varmt bad med kärleken. Kort och gott hade vi en underbar vistelse i göteborg och så fick vi även lite kvalitetstid tillsammans. Bättre kunde vi inte haft! ♥
 
Baren och restaurangen från 5:e våningen

(Längst nere i bild) Serverades frukosten

Vårat första rum

En trött Per efter att ha jobbat hela dagen och sen kört bil hela kvällen! ♥

Hotellet hade en otroligt bra frukost! 

Våran svit som vi uppgraderade oss till

Badkaret som var i sovrummet

Duschen var gigantiskt, skulle lätt få plats 15 personer! 



Liseberg

Fyfan, 110 meters fritt fall rakt ner. Trodde jag
skulle dö,men satan vilken kick man fick!

Åt lite lunch / middag

Strosade omkring i souvenirshopperna lite

Blev att värma sig i ett varmt bad efter en heldag på Liseberg

Sen blev den en liten shopping runda i Nordstan

Min hjärta! 

Happy family på väg hem till Linköping

Alltså denna väg, hur vacker?!?

Knallblå

Det är den här tshirten som ni har sett glimten av på dem senaste bildern på mig och det är ett plagg av dem nya tillskotten till min garderob. Jag har beställt den från Nelly och gick lös på 179 kronor. Älskar den där blåfärgen, den är så otroligt fin. 
 

Nya "slippa ha cykelhjälm" trenden!

Hallå mina vänner! Nu är det en rätt trött Josefine som skriver. Efter två veckors semester så var det riktigt tungt att börja jobba klockan sju imorse. Men förhoppningsvis så kommer jag snart komma in i det igen. Imorgon är jag ledig så då ska jag passa på att sova ut lite och så hade jag tänkt fara förbi och hälsa på Elin en snabbis på hennes nya jobb. Måste även bara berätta om två små roliga händelser som jag har sett under min väg antingen till eller från hemmet dem två senaste dagarna. Idag såg jag en man i 40års ålder i full fart på en kickboard. Haha, såg förjävla fult ut måste jag säga! Och igår såg jag en flicka som var på väg till skolan som kasta in sin cykelhjälmen bland några träd. Kommer ihåg själv när man var i den åldern när man  var tvungen att ha hjälm men man ville inte. Dock skippade jag hjälmen ändå, men det var ju en period då man hade den på cykelstyret istället. En klassiker! Dock har utvecklingen tydligen gått framåt så nu cyklar man med den på huvudet hemifrån och sen när man kommit bort en bit så kastar man in den bland träden! ;)

My new darlings

Som jag har dregglat över dessa godingar och nu är dem äntligen mina! 

 

399 kronor på Skopunkten


Linköping - Degerfors - Göteborg

Tänte börja bjuda på några bilder från min vistelse hos min kära. Vi började med att åka till Degerfors till hans  pappa där vi åt pizza, kollade på OS och spelade kort och hade det trevligt. Dagen efter det så åkte jag och Per in till Karlskoga en sväng och sen åkte vi tillsammans med Steen till Pers farmor och farfar en sväng och fikade och titta på kort. Otroligt trevligt! Sedan åkte vi tillbaka till Linköping och medans älsklingen jobbade dagen efter så började jag packa och göra i ordning för vår lilla trip till Göteborg samma dag. 
 
I degerfors hos Pers pappa, Steen
Degerfors
Latade mig i sängen medans älsklingen var på jobbet
Alice
På vägen mot Göteborg
Stannade vid en borg längst vägen
K Ä R L E K ! ♥
Otroligt vacker väg längst Vänern
Och tillslut var vi framm i Göteborg och vårt hotell, Radisson Blue

Möte

Hej! Kom alldeles precis hem från möte med björklöven om hockeyfestivalen nästa vecka. Är nu så jäkla trött så jag vet inte vad, börjar jobba klockan 7 imorgon så det blir inte många fler knop ikväll. Ska försöka fota det jag shoppade igår och eventuellt fixa naglarna, om jag orkar dvs...


Natti

Har precis krypit ner under täcket och väntar nu på att min älskade man ska ringa villen minut som helst. Min icket så kära vän tandvärken har även kommit på besök igen och den här gången så har han tagit över cirkus 75% av min käft. Har endast 25% att använda mig av på höger sida. Känns som det blir typ flytande mat resten av veckan, yay...


Köpstopp

Nu har jag redan köpstopp och jag fick lön idag. Haha, men bra där Josefine! Nämen, jag har köpt in allt jag behövde och kan nu spara kvarstående vilket känns super. Nu är det bara jobb som står på schemat framöver, dvs 3 jobb dessutom! Kommer inte ha så mycket tid till annat vilket betyder mindre utgifter och mera inkomster! TJING, klirr i kassan!


Shoppingdag!

Efter tandläkarbesöket så åkte jag ner på stan en sväng, mötte upp Carro och shoppade lite nödvändigheter. Får visa upp allting senare, just nu är jag på jobbet. Vi hörs när vi kommer hem! :)


27 Augusti

Startade morgonen med att betala räkningar och nu sitter jag på bussen på väg mot tandläkaren. Och usch, vilket jävla väder! Tur att det hann lugna ner sig lite innan jag skulle ut! :)


Godnatt

Nu hade jag tänkt att stänga igen ögonen för ikväll för imorgon är mina två veckors semester slut och det är dags att återgå till jobbet. Ska även till tandläkaren imorgon vilket var längesen sen sist så kommer säkert att ha svårt att äta dagarna framöver. Hatar at gå till tandläkaren! Nu ska jag sluta babbla, godnatt på er!

 


Söndagsgöra

Har precis snabb städat bort alla kläder och stoppat in det i garderoben, det nya och allt rent som mamma har tvättat upp. Måste ta en rensning snart känner jag och fixa till garderoben lite och lägga fram höstkläderna och ta farväl till sommarkläderna men inte än, vill ha sommar ett tag till! ;)


Farfarsskjorta

Innan jag åkte iväg till Linköping så beställde lite grejer med mamma från Halens. Köpte bland annat denna farfarsskjorta för 149kronor. 
 

Godmorgon

Godmorgon världen! Alltså tror inte ni förstår hur trött jag var igår. Gick till sängen vid elva tiden och deckade någon gång innan tolv då jag la ifrån mig telefonen. Sen ringde min älskling och vi pratade i någon eller några minuter innan jag somnade med telefonen. Vaknade sedan upp vid sju att jag låg på telefonen och den var död. Satte den på laddning och sen somnade jag om och vaknade nu vi tolv. Utvilad och redo för arbete imorgon. Dock hade jag söndag i fredags och måndag igår men ska försökra tränga in i mitt huvud under dagen att det faktsikt är söndag idag! 
 
En morgon hos älsklingen!

Ny mössa

När jag och älsklingen var i Göteborg så köpte vi varsin sådan här mössa inne på Liseberg. Är ingen möss-människa egentligen men den här var så otroligt tunn och skön. Och så har ju faktiskt min älskling en precis likadan så jag tror faktiskt att denna kommer att användas! ♥
 

Hemmakväll

Ikväll blir det lugnt för min del. Skippade att följa med mamma och Urban på El Garage och lagade mat hemma istället. Blev fläskfilè med sås och pasta, mums. Tanken var väl även att följa med ut ikväll en sväng, men bara för att träffa lite folk men när jag sen kollade på konton och insåg att jag endast hade 13 kronor och knappt tar mig in på krogen la jag den planen på hyllan. Ikväll blir istället soffan, katterna och tvn mitt sällskap, inte fy skam det heller! :) 
 

25 Augusti

Hej mina vänner! Det var inte igår jag satt ner och skrev ett ordentligt inlägg och inte på min dator heller för den delen. Kom hem igår från Linköping och jag måste nog säga att det känns otroligt konstigt att vara tillbaka i stan. Dock är det kul att se alla bekanta ansikten igen men jag saknar min kära så otroligt mycket redan! Har väl en hel del bilder att visa er från min vistelse i Linköping samt från Göteborg. Det kommer komma eftersom, så håll utkik! Nu kom jag rätt precis hem från Monki, där jag har jobbat idag. Har dumpat min själ i soffan med datorn i knäet och  i denna position lär jag nog stanna ett tag till. Njutning! 
 

Längesen sist!

På väg till ett café för en fika med Elisabeth! Blir bättre på att blogga sen när jag kommer hem på fredag! :)


Plugg

Passar på att plugga lite inför körkortet medans älsklingen är och jobbar. Sen blir det att börja göra sig i ordning för kvällen då vi är bjudna på trerätters hos Jakob och Thess. Vilket jag verkligen ser framemot!


Liten update

Hej mina vänner! Jag har det jättebra här nere i Linköping och jag kan nog inte beskriva hur fantastiskt det är att få med kärlek! I lördags så åkte vi till Degerfors till Pers pappa. Där blev det lite OS tittande, pizza och kortspel (skit omgång för den delen!). Och igår åkte jag och älsklingen in till Karlskoga en sväng och sedan åkte vi till Pers farmor och farfar och hälsade på, riktigt trevligt! Och så kom vi tillbaka till Linkan igår kväll! Nu sitter jag framför tvn i väntan på att Per ska sluta jobbet, sen sticker vi till Göteborg i några dagar! :)


Äntligen!

Mot flygplatsen! (kommer få övervikt...)


Red lips

Då är väskan så gott som färdig packad. Bara lite skor och hygienartiklar som saknas (tror jag?). Kan inte riktigt förstå att det är imorgon som jag åker och ska äntligen får träffa mitt hjärta! Ofattbart! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och passar på sjunga som aldrig förr medans huset är tomt och innan jag drar iväg på jobbet. Skönt!
 

Blommigt

Har ju totalt glömt bort att visa linnet som köpte inne på H&M förra veckan. Har länge velat ha något blommigt eller mönstrat överhuvudtaget i garderoben då jag i stort sätt bara har helfärgade plagg. Så denna fick bli min för endast 99kronor.


Jag har problem...

Hur jävla svårt ska det vara egentligen att packa? Jag har själv insett att jag måste försöka minska min packning en aning. Precis som Per sa i telefonen så ska jag ju inte vara borta i ett år och att dom faktiskt har tvättmaskin, men jag kan bara inte bestämma mig för vad. Lämnar det här åt sidan ett tag och tar tag i det lite senare eller imorgon innan jobbet. Hej ilandsproblem!


Imorgon är det imorgon!

"Imorgon är det imorgon!", vet inte hur mycket jag älskar det uttrycket eller framför allt hur taggad jag bli bara när jag säger det? För imorgon så är det faktiskt IMORGON! Och då är det bara en dag innan det är dagen som jag har väntat på så länge, helt galet! Dock har jag en utmaning för kvällen. Packningen... Hur fasen ska man kunna packa för två veckor? Jag vet lixom inte ens vad jag vill ha på mig imorgon...

Natti

Godnatt världen, jobb 07:00 imorgon. Mitt sista sju pass innan jag sticker iväg på två veckors semester! :)

 


Godmorgon!

Vi gick direkt från sängen till soffan och kurade ner oss. Haha, vi har det bra vi! Nu blir det frukost och sen ska vi göra oss klara för dagens äventyr. Inget kommer nog toppa gårdagen, vilken bra dag det var alltså! Inget gick fel och mitt humör var på topp! Kalas!

 


Du finns i mina tankar


Övningskört

Kom precis hem efter ha varit ute och övningskört lite med mamma. Hade tänkt att ta tag i det där jädrans körkortet nu så man får det någon gång. Det gick faktiskt riktigt och kändes rätt bra och nu ska vi köra lite varje dag. Nu är det bara att träna och nöta, för det är en låååååååång väg kvar att gå!
 

Normal middag?

Idag så åt vi svart spagetti till middag! Kändes lite konstigt när man kollade ner på tallriken, kan inte direkt påstå att magen skrek efter maten. Dock smakade den precis som vanlig spagetti men som sagt för ögats syn så var det inte riktigt som det brukar. ;)
 

Inga bekymmer!

Gud, jag är så jäääävla glad jag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Mina två största fråcketecken som jag har haft är nu två feta utropstecken istället. Jag åker till mitt hjärta på fredag och ska vara där i hela två veckor (har varit lite tveksamt om det ens skulle gå den senaste veckan pga av jobb men det är nu löst) och jag har fortsatt jobb till hösten. OOOBOY, vilken häääärlig dag! 
 

Lördags

Förlåt för kassdate under helgen med har varit fullt upp hela tiden så då har bloggen helt enkelt hamnat på sidan. Efter jobbet i lördags så var det bara att stressa hem, kasta ihop en tacopaj och fräscha upp mig för att sedan sticka i väg på kräftskiva. Det var faktiskt första gången jag åt kräfter. Mimmi lärde mig hur man skalade men det var ju inte mycket ätbart man fick från dem där rackarna, så jag åt några stycken och sen återgick jag till min paj. ;) Det var hur trevligt som helst och det var en massa trevliga människor. Hade en riktigt rolig kväll!
 

Jobb

Jobbar 11 timmar idag, fyra och en halv timma kvar. Vi hörs när jag är hemma!


Workin' 7 to 16


Nyfärgat

Dags för sängen mina vänner, jobbet kallar 07:00 imorgon!


Färgningsdags!

Kom alldeles precis hem från jobbet och hade nu tänkt att färga mitt fläckiga hår. Var på stan innan jobbet idag och köpte lite nödvändigheter och så råkade även ett nytt linne slinka med. Visar det senare för nu ska min peruk snyggas till lite! :) 
 

5 månader ❤

Idag firar jag och min andra halva fem månader tillsammans och om en vecka så ses vi äntligen igen! Guuud, vad jag längtar!


Bra att tänka på till nästa gång!

Kanske ska renbädda innan jag sticker ut nästa gång, så man slipper göra det halv ett på natten istället! ;) Nu har man äntligen krypit ner till kojs och kommer sova som en prinsessa. Vi hörs imorgon mins vänner! Godnatt på er!


Stay with me


2 Augusti

Blev inte riktigt klar med all städning som skulle göras men får fortsätta med det antingen imorgon eller i början av nästa vecka då jag är ledig. For nämligen och övningskörde lite med mor när hon kom hem (jag är fan as kass, hur ska jag lyckas ta detta jävla körkort?) och sen när vi kom hem så la jag mig i solen i våran nya solstol. Gud så skönt! Nu ska jag ta och duscha av all kletig olja från kroppen och sen ta och färga mammas fransar och bryn. Hon har bara tjatat i ett x-antal veckor, hihi! 

Rent hus

Sitter just nu i sängen och väntar på att golvet ska torka. Sen är det dags att dammtorka och snygga till lite. Rengöra speglarna, städa sminkbordet och renbädda. Hemmafrun is back in town!

 


Tillslut så!

Godmorgon mina vänner! Idag var jag tvungen att ställa klockan på åtta för att ringa Ungdomsmottagning och få en telefontid. Fick tid 25 över 1 men dem ringde precis så nu har jag förnyat mitt p-piller reccept. Skulle ringa då jag började med denna karta men av någon konstig anledning så har det skjutits upp och det blev inte förrän nu när jag bara har en dag kvar. Haha, bättre sent än aldrig! ;) Nu hade jag tänkt att ta min smoothie som står i kylen och väntar på mig sen igår. Sen hade jag tänkt att ta och städa mitt rum, rena bädda och fräscha till det. Den tanken har ju också bara varit i mitt huvud i cirka en månads tid. Ooops!
 

Augusti 2011

Lämnade lägenheten och flyttade till hus
Började med 100 målarprojekt och målade allting vitt
Myste i sängen med min bebis
'Gick omkring med endast en nyckel då min bror
lyckades ta min nyckelknippa till västerås
Var på besök hos tandläkaren
Ett av min målarprojekt
Stack iväg till Emilies stuga för lite mys med mina pinglor
Drog iväg och såg på lite folkrace
Lite lätt översvämning utanför garaget 
Och så lite fotboll
Hängde på stan/frasses med denna tös
Skaffade internet då jag var helt utan i typ en månad!
Piff och Puff kom på besök
Party med mina bästa! 
Jag var brun?
Färgade ögonbrynen
Dogsen fick nya regnställ
Färgade Annas fransar och bryn
Tog flyget till mitt hemland
med dessa filickor
Säger bara all inclusive.. ;)
Hemma igen
Resten av gänget flyttade in
Första skoldagen på året för sista gången
Mitt hår hade blekts en aninig..

Browneye girl


RSS 2.0