Mors dag

Hej och hallå! Idag när det har varit sånt fint väder bortsätt från all blåst så har det varit riktigt varmt och jag har varit och jobbat på UIK-matchen. Vi har stått och sålt matchprogram och sen har vi städat lektarna efteråt. Det har varit super varmt och många har nog bränt sig, men jag tog med mig min lilla spraymousse solskyddfaktor så jag har klarat mig från att bränna mig. Jag har ju redan haft min hemska bränna, den räcker för i år! När jag kom hem hittade jag ett recept på muffins och blev direkt sugen på baka. Tog ut muffinsarna för bara en liten stund sen, riktigt goda blev dom. Mums!   

Grattis alla mammor på mors dag!
 




`Yeaaah!

Nu är jag klar och väntar på att Elin. Vi ska ner på stan och se på bland annat Alcazar och Björn Rosenström. Ska blir riktigt kul, är ritigt taggad! Sitter här hemma och dunkar musik och sjunger, är ingen vidare sångare men det hörs inte. Smälter in i ljudet eller vad man kan säga, haha!


Long time ago

Har inte skrivit mycket denna veckan, snarare ingenting alls. Har inte haft tid och inta haft något att skriva om, samt inte hittat min sladd till mobilen så jag har inte kunnat lägga in några nya bilder heller. Har omkring 80 bilder på mobilen som jag gärna vill lägga över men, icket. Därför har det blivit som det blivit.
Skolan har gått ovanligt snabbt idag, fredagar brukar vara så sega. Det beror väl på att lektionerna blir så slappa nui på slutet. Det tråkiga är att man måste sitta inne vid skolbänken när det är sånt fint väder ute. Ute är det jätte varmt, har alldeles nyss varit ute med hundarna för att få dom och bajsa men det ville det inte tydligen. Får väl gå om ett tag igen då, så är det ibland. Näe, nu ska jag inte svamla till något. Skriver mer sen, chiaao! :)


Det är snart ett år sedan vi hämtade Loke, han var så liten och söt.
Nu ett år senare är han hur stor som helst och väger 45kg.



Älsklings Nikita världens bästa
och den finaste hunden!

Vaaarmt!

Guuuud vad varmt det är ute! Har legat ute nu mer i en timme för att kämpa med att få bort min vackra brännan och jag håller på dö. Det är riktigt varmt, hot hot hot! Är inne nu för en lite paus, ska ut och pressa en liten stund sen igen. Senare vid fyra ska jag på samling för att sedan spela borta match i bjurholm. Rätt ut i skogen. Hoppas självklart på vinst, nu jävlar ska vi äga ut dom. ;) Näee, nu ska jag ut i solen igen!

 

Kulturnatta

Har alldels nyss gjort mig klar för att bege mig till Carro. Där ska vi grilla och fira henne sen hon fyllde år. Idag, som alla andra dar så hade jag problem med vad jag skulle ha på mig. Elin kom hit och hjälpte mig och det slutade med vit enkel tunika med svarta tights. Vi började trixa med mitt hår och elin lockade det sen satte vi upp det. Det blev riktigt snyggt faktiskt! Efter grillning ska vi ner på stan där det kommer spelas musik och modevisning och mkt mer ikväll. Ska bli så skoj! Nu ska jag skynda mig till Carro, ha en super kväll!


Godmorgon!

Godmorgon, blev väckt för en liten stund sen av mamma. Bad att hon skulle väcka mig om det var fint väder så jag kunde gå ut och sola, men solen går då i moln stup i ett så nu sitter jag och väntar på att den ska kika fram igen. Borstade katten i förrgår och jäklar vad dom löser hår nu, fick ju värsta hårbollen bara efter några drag.

 


  

Nu ska jag fika, sen dra ut i solen. Måste få bort min vackra bränna, och har ni inte sett den så... rulla ner! ;)

Nails

Har målat om naglarna, det blåa hade blivit så fult. Färgen längst ut hade nöts bort och det var dags att det skulle tas bort. Det blev en rosa aktig färg den här gången, har ju nästan inga färget alls på nagellack. Sjukt, det är nått som måste köpas. Det enda som finns är rosa, ljus rosa, rosa och ännu mer rosa. Nån gillade rosa som liten, haha. Undra vem?! :)
Så här blev iaf dages resultat! :) 



 

Fintfint väder

Har alldels nyss varit ute och rastat Nikita i det fina vädret, inte ett mål på himlen. Det är så sjukt varmt och skönt, hoppas vi har bra väder hela sommar!
Nu ska jag alldeles strax bege mig till skolan, hoppas ni får en bra dag! Kraaam

Grattis Carro på namnsdagen! :)  


090519

Just nu sitter jag och ser på sex and the city och funderar på hur jag ska ta mig till träningen. Har ingen cykel för den ska mamma låna till blodomloppet, och den bil som ska dit är full så det lutar mot att jag får gå. Det kan vara bra med en promenad eftersom det inte infaller så dära ofta som det kanske skulle. Ska gå och lägga mp4 på laddning så jag har något att lyssna på. Det löser sig nog, blir nog inga problem.

Har skrivit lite på svenskan som ska in imorgon, jag är typ klar men jag känner mig inte klar. Den blev inte så bra, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Har varken lust eller ork att göra om den heller. Äsch, det blir som det blir. Nu ska jag öva lite på låten vi har gjort på musiken. Jag har ingen bas hemma men det går nog lika bra med en gitarr. Man tager det man haver!  Låten började i katastorf men den slutade som en hit. Jag är faktiskt riktigt nöjd över den, vi är king tjejer! ;)

Brännan är nu lite svagare och tack för det. Såg ut som en gris i färgen, alldeles rosa! Min vänsta axel är fortfarande lite röd och ömmar men det är inget för en hårding!


Loppis och bränd!

Dålig upptatering som vanligt, haha! :) Idag har jag varit och hjälpt mamma och sålt på en loppmarknad på travet. Själva försäljningen för vår del gick väl inte så värst bra men vi fick då sålt en lite del. Vädret har varit super fint, har inte sett ett mål på hela dagen och solen har lagt på som bara den och det fick vi ett resultat på. Jag ser ut som en prickikorv just nu, ena armen är som e polkagris, röd på ensa sida och vit på den andra. Kul med lite färg men inte fläckvis...haha!




Eurovision song contest

Kom hem från trafikskolan för ett lite tag sen, det var skit tråkigt. Jag satt mest och kluddade på ett papper, haha! Har lite huvudvärk nu, har haft det sen fem men den håller på försvinna. Nu sitter jag och ser eurovison, hoppas på att Sverige tar sig till final oc får en bra plats om inte vinner hela skiten. Vore grymt!


Trafikskola

På en liten stund bär det av till trafikskolan. Ska på ett sånt dära möte som man måste gå på innan man får börja övningköra. Känns lite små drygt, alla säger att det är as tråkigt och tar lång tid. Menmen, vissa saker måste göras! ;) Nu ska jag göra mig i ordning och se lite på sex and the city innan pappa kommer och hämtar upp jag och mamma. :)


SUR - nationella prov i biologi

Satan så sur jag är just nu! Det känns som om jag ska brinna upp när som helst. Vi hade nämligen nationella proven idag, i biologi! Min år årskull (födda -93) är då "försökskaniner" i år i alla NO ämnen och vi fick då biologi. I början kändes det ändå helt okej, för vi kan tydligen inte sänka oss i betyget utan bara höja oss. Vilket är bra! Men problemet är att jag har ingen jävla aning om vad jag har skrivit. Det var kanske 3 uppgifter som jag bara skrev något skit, hade inte en blekaste aning. Dom största uppgifterna fattade jag självklar inte ens... Haha suck! Blir bara så jävla sur, även fast det tydligen inte "påverkar" vårt betyg så vill jag ju ändå minst iaf få G på provet, men det ser inte ljust eller rättare sagt, det känns inte ljust. Haha, det där lät ju bra!? Ajaaa, man kan inte vara bra på allt! ;)

Fick även en fråga om det var mina egna naglar som var i förra inlägget och svaret är ja. Jag hoppas bara på att dom inte ska gå av nu innan balen!

Nytt försök

Igår gav jag nagellacket en ny chans. Det blev faktiskt rätt bra om jag ska vara ärlig. Vart lite fräääänt!
Har nyss fikat lite frukost, fikade inget före skolan för vi har hk efter spanskan men den blev inställd för våran lärare är sjuk. Vi har ingen fysik heller pga av kompledigt, så vi har hål till halv två tror jag det var. Jag ska då passa på att fara ner på stan och kika lite, har inte så mycket pengar så det blir nog inget köpande idag, men jag kommer nog garanterat hem med något i väskan iaf!
 

Nagellack

Har nyss målat naglarna men det blev inte så bra. Jag skulle testa något nytt men det blev inte så bra, tyck ja! Får nog öva lite till..


        

090509

Haha, efter skolan sa jag igår? Njaaaa, ungefär 24 timmar senare blev det. Haha. Har varit på stan idag och köpt 2 nya bh:ar, eftersom båda mina favoriter har gått sönderi bygeln. Så jävla typsikt, att alltid dom bästa ska gå sönder. Köpte även ett par skor som jag ska ha på balen. Det är så himla svårt att hitta ett par snygga. Jag vill inte visa tårna och jag vill gärna kunna anväda dom senare, så man bara inte använder dom en gång och sen aldrig mer. Men jag hittade ett par på skopunkten som det får bli. Nu sitter jag bara och vänta på mat, har gjort en sallad med feta ost, smaksens!


BH - Lindex, 169:-

 
 
    
Skor - Skopunkten, 299:-

090508

Godmorgon! Ska alldeles snart fara iväg till skolan. Vi hade ingen matte i morse så vi fick sovmorgon - me gusta! Vi får även sluta tidigare idag, ingen biologi heller. Ibland har man lite tur! Nu klockan 10 ska vi se 8mu`s konsert. Ska bli riktigt kul, hoppas dom spelar bra låtar så man kan sjunga med ;) Det blev lite hackigt men det får duga, hörs efter skolan! :) Ha en super bra fredag, puss!


Två vinnare

Hejsan hoppsan bloggen och alla ni andra också förstås! Jag har ett lite break i mitt studerande för tillfället och passar då på att skriva lite. Det jag håller på att plugga med är en HKK (hemkunskap) uppgift som är ändå rätt stor. Har nog en stor påverkan på betyget skulle jag tro och jag vill gärna ha MVG i slutbetyg, så jag får ge gärnet på det här. Menmen, nog snackat om det. Igår hade jag ju en liten gissnings tävling och rätt svar var fårskit och jag hade två vinnare och én genom lite fusk om jag inte har förståt det hela fel. Har du något att kommentera om det här Anna? Här hittar ni iaf vinnarna , Anna och Mammatezzan. Grattis till den lilla segern, ni har vunnit den stora äran! Congraaatz! ;)
Ska alldeles strax återgå till plugget, vill helst bli klar så jag slipper ha det över helgen. Har även spanska glosor till imorgon, hatar verkligen spanish...usch! 

Gissnings "tävling"

Haha, bara en rolig grej som jag kom på när jag ute igår. Tänkte ha en liten tävling, men tyvärr har jag inget pris förrutom den stora äran! Gissa bajet, vad är det för bajs? Svaret får ni ikväll.


Frukost

God morgon bloggen, här har ni en rätt nyvaken Josefine. Blev ingen skola för mig idag, har ont i magen, pga mensvärk. Det var värst när mamma väckte mig imorse men du börjar det dra sig. Jag missar ändå ingenting speciellt i skolan, tur det! Just nu sitter jag och äter frukost, har gjort en smoothie med färska jordgubbar och frysta hallon och till det blev det rostat.. Blev riktigt gott, typ den första smoothien jag har gjort i mitt liv. Haha, I made it! Haha, ska lägga ut en liten gissnings "tävling" sen som egentligen skulle komma ut på bloggen igår men, det gick som det gick..
Nu, frukost - smaskens!

 

Nytt

Har ett hål nu fram till halv två, så jag passade på att fara hem och ta det lugnt. Vi har fått kompledigt från fysiken eftersom vi har på umevatoriet förra veckan, det är därför vi har ett hål. Tänkte slänga in bilder från det jag köpte på stan i lördags.

 



































Kofta - H&M, rea 98:-



T-shirt - Gina Tricot, rea 49:-


Kort

Det har varit dålig upptatering från mig nu dom senaste dagarna. Idag har jag borta match (träningsmatch), mot sävar. Jag skriver mer efter matchen, alltså ikväll nån gång. Tänkte lägga in bilder på det jag fyndade på stan igår då också. :) Har inte så mycket att lägga till. Ha en bra dag, tjaaaaaaaaaao! :)


RSS 2.0