Fjollboll

Om en liten stund så ska jag sätta mig på cykeln för att möta upp Elin för att sedan fara och titta på lite innebandy. Inte riktigt min sport men vad gör man inte för sina vänner, haha! ;) Nämen det blir säkert kul, med trevligt sällskap så kan inget gå fel. Vi hörs när jag kommer hem! :)


Ring

Köpte mig en ny ring inne på Ur och Penn igår innan jag gick och mötte upp Emmi för lite käk. För endast 59 rikstaler så blir den din! (Haha, fan vilka ruttna fingrar!)


59kr - Ur och Penn


31 Augusti

Dagens enda lektion idag var historia och gick bara bra. Hämtade även ut min elevkort och fick mitt skåp och jag fick överskåp. Viktigt! Haha, så jävla skönt! Dock har vi fått skåpen en trappa upp där treorna hade förra året och inte där vi hade sist vilket suger men, what to do lixom?! Nu ska jag börja göra mig iordning för om ett tag ska jag till tandläkaren, igen!


Skönt eller drygt?

Vet inte om det känns skönt eller drygt med att bara ha endast en lektion på onsdagar. Tiden var ju lite felplacerad, hade ju inte varit fel om den var vid elva istället! Känns lite måttligt drygt att stiga upp för en lektion men då har jag iof hela dagen fri sen! Det har sina för- och nackdelar, minsann!



Turkiet, del 4


Här har vi då Carros ragg... och fina kajsa!


All black

Sprang in på H&M en snabbis innan jag blev less på släpa runt min tunga väska i värmen och begav mig hem. Köpte mig iaf det jag glömde igår, hårnålar och kajalpenna och så köpte jag mig två nya tights då jag har hål i precis alla min gamla. Kan ju vara kul att äga ett par hela också faktiskt! :)


30 Augusti

Ska alldeles sätta mig på cykeln för att rulla mot stan för en middagsdate. Vi hörs när jag kommer hem! :)


Pigg tjej!

Haha, oj! Slutade 20 i 11, for på stan en snabbis och drog sen hem och såg på lite serier. Somnade och vaknade nu! Ja, det blev inte mycket sömn inatt. Trodde jag hade försovit mig och sovit bort hela morgondagen så jag flög upp ur sängen men plötsligt slog det mig att jag bara råkade somna. Puh, jag är fortfarande trött! Vad jag fick hem från stan ska jag visa senare innan jag sticker iväg på middag! :)


Sleep well!


Turkiet, del 3


Ja, en efterrätt som ser ut som en bajskorv. Dock smakade den inte som det men den var ingen hitt!

Carro fick denna av en turk som var lite sugen på henne, dock var han typ 50! ;) Haha!


Från staden

Efter skolan så blev det en liten snabb runda på stan och köpte mig lite nödvändigheter. Alltifrån apotek till smink. Dock glömde jag köpa mig hårspännen och kajalpenna men det får jag ta imorgon efter plugget. Då kommer jag säkert på något annat som jag också glömt. Fick mig även en middagsdate imorgon, inte alls helt fel! ;)


29 Augusti

Så var första skoldagen över och dagen bara gled iväg. Så himla kul att få träffa alla igen och det känns skönt att vara igång. Hoppas dock inte att det här året springer iväg, ska verkligen njuta alla dagar! Trivs så jävla bra, så det finns inte! Har inget dåligt schema heller, galet! Ska visa er! Kort och gott så trivs jag! ;)  


Natti

Är trött som en jag vet inte vad och ska nu krypa ner i sängen. Imorgon är det dags för min första skoldag för den här terminen. Ska bli så himla kul att få träffa alla igen, få igång med rutinerna och få lära mig en massa nya roliga saker. Jag må vara konstig men jag tycker skolan är rolig, förrutom alla läxor och sådär. Näe, nu ska jag sluta svammla och lägga huvudet på kudden. Natti!


Turkiet, del 2


Dagen efter

Alltså fatta besvikelsen att vakna upp och tror att man vunnit lite pengar och så har man inte det. Fan så bittert! Har iaf vaknat upp efter en riktigt rolig utekväll och jag tog mig hem. Det är huvudsaken! ;) Kommer inte röra mig många meter utanför huset idag, idag är det jag och sängen som gäller. Skönt! Nu blir det att nörda lite two and a half men!


Turkiet, del 1

Tänkte börja med att bjuda på lite bilder från resan för det lär blir en jävla massa inlägg med bilder, haha! Här har vi iaf lite bilder från dit resan! :)


Började bra med att vi blev försenade 1 timme..

Framme på hotellet

Som hade världens minsta badrummet, duschen var inte större än 1kvadratmeter


Ray Bans

Det endaa jag köpte till mig själv från Turkiet i år var bara ett par Ray Bans. Självklart inte äkta men jag tycker det var ett bra köp eftersom han började på 40 lira och vi slutade på 12. Kan jossan, kan jossan, kan jossa pruta ner! ;)


Godmorgon

Godmorgon! Har sovit som grymt jävla skönt inatt, helt fantastiskt! Nu är jag iaf vaken och tanken var att jag skulle glida ner på stan idag men vädret var alldeles för trist så jag tar det en annan dag. Ska gå igenom bilder från Turkiet sen lite senare också men först blir det brunch!


26 Augusti

Kom precis hem efter en liten runda förbi jysk, rusta och maxi med mamma. Blev två gardinstänger, en kalender och ett block till skolan för min del. Inte sådär super intressant men kanske slänger upp en bild på det senare. Nu ska jag lägga mig och glassa mig med lite Two and a half men. Har ju bara varit igång i typ 17 timmar idag och det blev inte många timmars sömn borta i turkiet om man säger så. Så lite schliiiiiten är man!


What a fuck!

Nu är man hemma efter en ofantligt rolig vecka i Turkiet! Haha, ojoj! Allt jag har att säga är tre ord, what a fuck! ;) Bilder från resan kommer senare, dock vet jag inte hur många för det är en hel del som inte är bloggvänliga om jag säger så! :D Nu ska jag gå på toa och kasta papperet i toan och sen dricka mjök, GÖTT!

Scar


Innervocies


Innervocies - Baby girl

Nu lyfter vi!


Nu lyfter vi! Ni får har det så bra här hemma medans vi kommer ha det fantastiskt bra där borta. Vi hörs sen när jag tillbaka på svenskmark igen! Puss på er! ♥

Nu börjar resan!

Äntligen är det dags! Fan vad jag har längtat och jag är taggad nanting. Ska alldeles strax börja ta mig ut till parkeringen för att möta dom andra brudarna och där blir vi sedan upphämtade av Carro och hennes snälla morfar som ska köra oss till flyget (i övik!). Bloggen kommer dock bli lidande denna vecka men det gör nog inte så mycket. Bjuder på ett fett lass med bilder sen när vi är hemma igen! :) Hare så fucking bra här hemma, nu får jag äntligen hälsa på mina kusiner (HAHA)!  Love!


Chinese food

Idag blev det bufé på Great Easter till middag. Satt jävligt bra! Kina mat är så sjukt gott. Vi "firade" som sagt att jag ska åka imorgon som Anna sa. Haha, i min familj så firar vi om någon ska bort. Hoppas lixom på den eller dom som åker inte kommer tillbaka! ;) Haha, nämen skämt och sido. Blev lite fel det hon sa men kul var det! ;D


FBF

Har precis färgat Anna fransar och bryn och det gick hur bra som helst. Ingen sveda alls, trots att hon var så orolig för att öppna ögonen och allt möjligt men det gick som en dans. Så nu är fransarna svarta och brynen mörka! :)


Pussycat

Hahaha, jag måste ju ha världens mesigaste katter någonsin. Tog med mig Tiger ut på altanen och kikade runt och då såg vi en katt som vi stod och titta på. När jag sen börjar gå för att gå in så ser jag att det är blött på golvet och sen när jag går in och släpper ner katten så har jag en blöt fläck på mig. Då har katten kissat ner sig! Jävlar vilken modig en, haha! Helt sjukt, vilken jävla pussycat! ;)


Damdidam

Halloj! Har redan hunnit med en sväng förbi tandläkaren, igen. Dom ringde igår och sa att dom hade råkat radera korten som dom tog i förrgår så jag fick fara dit och ta nya och sen bytte dom någonting. Jag har inte så stor koll på vad som försiggår där inne. Jag bara ligger och gapar, haha! Nu håller jag på att packa handbagaget och målar tånaglarna. Sen blir det att checka allting innan jag rullar över till pappa för att vara hundvakt en stund! :)


Frans och brynfärgning

Kom hem för en ungefär en timme sedan efter har varit hemma hos farmor och färgat hennes fransar och bryn, nu innan jag sticker iväg till turkiet och imorgon är det Annas tur. För dom åker nämligen till Magaluf när jag kommer hem så jag måste färga det nu innan jag åker så dom överlever resan där borta. ;) Jag färgade även mina egna bryn idag. Glömde dock ta före och efter bild men det får det bli nästan gång! :) Satan vad det här vad jobbigt att läsa. Haha, det går ju fasen inte att läsa!



Packnings dax!

Då ska vi se om vi kan får ner något i denna rosa sak. För imorgon har jag inte tid med det och på fredag har jag absolut inte tid för då jävlar bär det av! ;) Nu kommer det där vanliga hjärnstoppet, vad fan ska man packa ner?


17 Augusti

Har suttit nu och försökt och fixa lite med min nya bank men jag begriper mig inte på ett skit. Tror jag lyckats fixa allt som jag skulle men jag känner mig som ett frågetecken. Har ingen blekaste aning om vad jag har gjort. Bra där! Näe, nu ska jag ta och klä på mig lite och sen höra vart Elin håller hus. Det väntas promenad!

Candle

Ligger och myser med katterna (en under överkaster och en på fottöljen) med tända ljud och lite Chris Medina från högtalarna. Inte helt fel! Snart blir det att krypa ner under täcket och avsluta kvällen med ett avsnitt eller två av Two and a half men. Imorgon blir det morgon prommis med Elin, blev ingen ikväll då det blev tight om tid. Godnatt på er! :)


Fynda hemma!

Eftersom jag knappt vågar använda mitt internet pga av att min bror sa att jag tydligen bara har ett visst antal gb som jag får använda. Sög ju dase! Vill ju ha internet tills vi får till det trådlösa här hemma... om typ sisådär en månad! Suck! Vi har ju som sagt ingen tv heller så det finns ju inte sådär skit mycket man kan roa sig med. Det är att kika i kartonger och ser vad man hittar vilket också kan vara lite spännande eller måla (vilket jag är skit less på nu!) Ikväll har jag iaf spelat yatzy med mor och sen rotat i kartonger där vi fann mammas gamla benvärmare. Ett par var långa och blir perfekt till höga knästrumpor som har blivit lite inne nu. Skönt att slippa invenstera, billigt och bra!


Och självklart om dessa ska användas så blir det tunna tights under!


Nelly.com

Fan vad snabbt det gick innan man fick hem paketet. Jag som tänkte att det skulle ta en vecka eller två men här var det snabba bud. Det gillas! Var det innehåller får ni däremot inte se, mohaha! Den ni! ;)


Allt på samma dag!

Gud vad jag har flängt runt idag och det är inte förrän nu jag riktigt kan slappna av. Men det kan jag inte riktigt heller för jag ska iväg nu igen på en liten stund. Började med att fara på vårdcentralen klockan 10. Efter det blev det stan tills jag hade tid hos tandläkaren (där dom bytte ut typ allt i käften och spännde åt) och direkt efter det var det möte med jobbet. Så nu har jag precis slängt i mig lite mat och ska byta om för att ta en prommis med min PT. Vi får höras sen helt enkelt! :)


Piff och puff

Nämde jag att jag hade Piff och Puff här på besök ute på min gård i förrgår? Dom bor tydligen i våran gran! Vi har inte bara katt, utan ekorrar också! ;) 



Hos Anna och Bror

Hola mis amigos! Sitter nu hemma hos bror och Anna och diskuterar ett beslut. ;) Kom för att hämta min rosa fina resväska så att jag har den på plats och kan börja fundera ut på vad fasen jag ska stoppa i den. För nu börjar det dra ihop sig. Snart åker vi! WOOHOO!

HAHA, bjuder på denna! ;)

Give me more

Tänkte bjuda på lite fler bilder från i lördags som jag snobbe av miss Cabrer. :)


15 Augusti

Godmorgon! Idag känner jag mig kraxligare än en kråka, sliten som ett troll och låter som en häxa. Har sovit som en kratta inatt. Vaknade typ varannan timme. Usch! Nu ska jag ta mig en kopp te och se om det vill hjälpa halsen lite. Sen ska jag ta och fräscha upp mig någerlunda och sen rulla ner på stan en sväng. Om ni ser ett monster på stan så är chansen mycket stor att det är jag! ;)

Söndagsmys


Last night


Nämen, vad kan detta va?


Snorefin

Godmorgon! Hade en super rolig kväll igår ute på 5ive. Bjuder på bilder från förfesten senare. Ska börja göra mig i ordning för att fara och kolla min match. Är förskyld och ont i halsen så ska inte spela. Vill speciellt inte riskera att bli ännu mer sjuk nu innan utlandet!

Från Nolia-mässan

Fick två saker från Nolia igår. En lite manick som gömmer behå-banden bakom till exempel boxningsryggar. (Någon som förstod det där? Haha!) Och sen en sak som "slipar" bort håret på benen. Jag har provat den och den funkar, man blir super len! Men dock håller det inte så länge, iaf inte för min del! :)


Set fire to the rain


Turkiet

josefin törmääää  om One week!:
men va, ska du också dit :D:D:D med vilka och när?
oj, du skrev visst när men ja.. med vilka och vars* skulle det stå:]

Svar: 
Haha, ja jag åker som sagt på fredag! ;) Det är jag och fyra brudar till som åker, det är Carro, Kajsa, Emilie och Alexandra. Vi ska bo på ett hotell som heter Sealine bonapart om jag inte är helt ute och cyklar och självfalllet så är det Alanya vi ska till! ;)

Sunshine

Godmorgon! Vaknade och såg att solen sken så jag sprang upp och la mig ute på altanen. Skönt! Så här ligger jag nu och håller tummarna om att man kan få lite färg iaf. Fan vad jag har saknat solen och värmen!



Follow your own heart, not others


One week!

Idag när jag var på stan så passade jag på att växla lite pengar till Turkiet. Kan inte fatta att vi åker om precis en vecka. Så jävla skönt det ska bli och FAN vad kul vi kommer ha! Jag längtar!


Todays


Typiskt..

Jag som var så nöjd att jag fixade internet igår alldeles själv. Tror ni inte att det slutade fungerar igår kväll? Satan vad less jag blev. Så jag gick förbi där idag igen, tredje gången på två dagar och NU funkar det. Fick betala lite till och sen hjälpte killen mig så att det skulle funka och nu gör det. Tack gode gud! Now i am back, ännu en gång!


Hey you!


Blått bröst?

Kom hem från träningen för en liten stund sedan och det skulle absolut inte förvåna mig om jag har ett fett blåmärke på mitt vänstra bröst imorgon. Fick två jävla fullträffar där ikväll rätt tätt inpå varandra och jag har aldrig haft så ont i mitt bröst någonsin (har fått en del bollar där under åren, om man säger så). Det rent av pulserade. DET SVED! Nu: dusch!

Dagens Josefine


Sommartider



Dunkar lite skön remix på sommartider i hopp på att sommaren kan få komma tillbaka en stund till. Känns fan som höst nu!

Town

Idag gick jag som sagt med lilla Elin på stan. Först var jag förbi banken och gjorde ett litet ärenden sen gick vi på Telia så jag fick köpa mig mitt internet. Därefter shoppade Elin loss lite. Önskade att jag också kunde shoppa. Vill shoppa satan, är så sjukt shopping sugen att det inte finns på världskartan. Har ju fasen en stor och ny fin garderob som jag vill fylla upp med lite nytt och fräsht. Har fan noll plagg, allt är typ 5 år gammalt. Skojsigt!


Elin köpte en pommes meny som vi delade på, GÖTT!

Bruttan köpte sig en kortare modell av lösnaglar för att se om det kan få henne att sluta bita på naglarna!

Som sagt en kortare modell, passande inte mina naglar iaf... Haha! ;)


Taadaaaa

Titta vad jag kom hem med från stan! Nu har jag äntligen internet (i en månad framöver) här hema hos mami. My life is saved! Nu kan jag blogga som vanligt igen, wiiihoo! Det här gjorde helt utan tvekan min dag!


11 Augusti

Godmorgon! Idag klev jag upp med tuppen för att hinna med lite saker innan jag ska träffa Elin på stan vid elva. Just nu befinner jag mig hemma hos far för att hämta min dator och det förklarar även varför jag har internet. Som sagt, har fortfarande inget internet hos mami så jag vet aldrig när jag uppdaterar igen. Det blir en suprise för oss alla! Nu har jag iaf kameran så jag kan fota och datorn så jag kan sysselsätta mig med något på kvällarna. Igår hade jag så lite att göra så det slutade med att jag jagade en harskrank tillsammans med katterna. Yay, mycket till liv! Vi dödade den iaf... viktigt att veta!

Kvällens planer

Ska på en liten stund börja göra mig i ordning för kvällens fotbollsträning. Efter den blir det snabbt hem för att göra sig klar för taket och Olles. Carro övertalad mig där lite snyggt imorse. Var inte ett dugg sugen (nu är jag!) men vad gör man inte för vännerna! ;)

Lat dag


Hos farmor och farfar

Efter stan igår så drog jag direkt hem till farmora och grattade henne. Av mig fick hon en super snygg bukett som jag sjävlklart glömde fota men snygg var den. Är fan bra på att sätta ihop buketter! ;) Hos farmor bjöds det på go middag och tårta. Säger som Jonathan sa, tror aldrig att jag har ätit något äckligt som farmor har gjort. Allt är så sjukt gott!


9 Augusti

Godmorgon! Just nu sitter jag och äter lite frukost och funderar vad jag ska hitta på för skoj idag. Idag känns som en dag då jag bara inte vill göra någonting, typ bara vara. Det tycker jag lät ypperligt bra för en dag som denna. Nu ska jag fortsätta trycka i mig min fina macka, haha.


3 meningar

Efter stan drog jag direkt hem till farmor för att fira henna och nu kom jag precis därifrån. Nu ska jag skynda mig att byta om för att sedan ta en promenad med min PT. Vi hörs ikväll!

Stan

Så då är man klar och ska strax börja vandra mot bussen! Vi hörs! :)



8 Augusti

Godmorgon! Råkade bli lite för mycket sömn än vad jag hade tänkt med det behövdes så det var väl lika bra. Nu ska jag ta mig lite frukost och sen göra mig iordning för att åka ner på stan en sväng för att köpa en present till farmor som fyller år idag. :)

Grattis Farmor på födelsedagen!
Grattis Pappa och Anna på Bröllopsdagen (3år)!
Grattis mig själv på dopdagen!

Back on track

Har varit förbaskat lat på träningsfronten den senaste tiden och imorgon börjar mitt nya liv. Har sagt det förr och denna gång får vi då fan hoppas att det håller i sig. Tjuvstartade redan ikväll med 1,5 timmes promenad inklusive lite fys med min nya PT, Elin Hilli! ;) Skavsår har jag fått så det kan vi checka av från listan och träningsvärk lär jag nog ha imorgon! Let's go!


My weekend

Här har ni mig helg i lite få bilder (vad fasen har hänt med mitt super fotande?). Har inte så mycket tid att berätta om allt just nu så vi får se om vi tar det senare. Nu ska jag cykla till mor för att byta och göra mig iordning för en promenad med en i världsklass. See you later!


Målarprojekt nr 3

Här har vi då mitt målarprojekt nummer 3 och som ni ser så blir även denna vit som allt annat. Självklart så hann jag även börja måla på denna innan jag kom på att jag skulle fota!


Nytt från Piteå

Lyckades faktiskt få med mig ett plagg hem från Piteå. Spanade in detta linne varje kväll på området där det hängde så fint i ett stånd och på sista kvällen kunde jag låta bli att slå till. I like it!


Före / Efter

Sådär, då var mitt lilla målarprojekt nr 2 klart. Vad tycks? Visst blev det mycket bättre? :)


Mysfilt

Var bara tvungen att slå till och köpa denna super mysiga filten när jag var inne på Boom i förrgår. Har velat ha en hur länge som helst men dom har varit så jävla dyra varje gång jag har sett den så det har inte blivit av. Men nu var den på extra pris för endast 149:-, tagen!  



Leave right now


PDOL, del 4



Förfest på en av dom vackraste ställerna jag har varit, helt sjukt! Såg ut som det var från en film! ;)

Pigelinshots!

Någon hamnade bland brännässlorna ;)

Min första langos ever, SÅ JÄVLA GOTT!

Kajsa ville nattbada!

Hade fina fötter på vägen hem...

Blev rätt lugnt i bilen hem med lugna favoriter från högtalarna!


Krikudden

Whoopwhoop, sticker nu iväg till Emilies stuga över helgen (just like last year) med ett par supergoa brudar. När jag kommer hem har jag ingen aning om men ni som vill nå mig så finns jag på min finfina mobil. Ha en bra helg alla fina, min kommer rocka! xoxo, josie girl!

Ändrade planer, det blir bio ikväll istället, haha!


2 år sedan

För två år sedan så blev man "blondin". Här har vi då mig för exakt två år sedan då mitt hår var typ orange, min första bild dom blondie. Haha! Kanske ska göra ett nytt försök eller vad säger ni? ;)


5 Augusti

Hej hallådär! Vädret idag kan ju ta sig, det var ingen hitt att cykla till böleäng i detta sug. Blöt är förnamnet. Nu sitter jag på tork (haha!) och får äntligen kontakt med omvärlden. Ni anar inte hur plågsamt det är att vara utan internet. Har för fasen inte ens en tv. Gissa när vi får det.... 15 jävla fitt september. KILL ME! Hur ska jag klara mig?

PDOL, del 3


Taggade brudar! ;)

Ja, vad säger man... HAHA!


Målarprojekt nr 2

Och här har vi då projekt nr två. Hann dock vara där med penseln lite innan jag kom på att jag skulle ta en före bild, haha! ;) Hur den ser ut när det är färdig får ni se senare, behöver nämligen måla på ett till lager.


PDOL, del 2


Finns det hjärterum så finns det stjärterum!
Blev som sagt portade från havsbadet då dom har tydligen 30årsgräns under pdol helgen så vi fann gläntan istället

Ladies ♥




Jag handtvättade våra handdukat efter dagen på stranden då dom luktade skit, dålig värk jag fick i händerna!




Bilden får tala för sig själv ;)

Hittade min butik, eller ah.. nästan! ;)


Målarprojekt nr 1

Nu är jag inne i en liten målarbubbla måste jag säga. Vill typ måla allt! Mitt första projekt blev att måla mina ljusstakar vita. Drog en vild gissning på att det skulle bli fint och det blev det faktiskt. Nu ser dom sådär lite gamla och slitna ut, like! Får ta bättre bild sen och lägga ut men vad tycks? Hiss eller diss?:)



Före / Efter


Känns som någon tror lite väl för mycket, ...

foto0532 (MMS)

Känns som någon tror lite väl för mycket, men nycklarna är iaf tillbaka! Woohoo!:)


Bättrar på brännan lite


PDOL, del 1

Har ett bra gäng med bilder från våran lilla resa till Piteå och för att göra det lättare för mig så har jag delat upp det i olika delar (även för att jag inte har något internet hemma, hihi!) Så här kommer bilderna från första kvällen då bilresan med 3 super taggad tjejer startade mot Piteå! :)


En taggad Keesha

En taggad Carro

Skrev lapp till GPU (grabbarna på utflykt), killarna som vi körde om om vartannat! ;)


När vi kom till Skellefteå så stötte vi på en norsk bil med ett kors på

och stannade en stund för lite käk

Sen bar det iväg mot Piteå igen

Första natten spendera vi hemma hos Kajsas morfar


2 Augusti

Puuhuu, nu har jag tidinställt ett rös med inlägg. Bland annat kommer Piteå bilderna upp. Har delat upp dom i 4 inlägg och det första kommer redan ikväll och resten kommer varje dag klockan 18.00! ;) Så kika in då om ni är sugna! Sen kommer det nått enstaka på dagarna och på fredag är jag hos dady igen så då har jag internet. Nu ska jag börja rulla hem till mami igen. Hare bra alla fina! ♥


Vart tog nycklarna vägen?

Blir ni ens förvånade om jag berättar att mina nycklar befinner sig nere hos min bror i Väsetås? Det blir då inte jag! Det är så jävla typiskt att det är alltid mina grejor som ska försvinna. Jag lämnade nycklar till mamma så hon skulle hålla reda på dom under flytten och medans jag var i Piteå. Kommer hem på söndagkväll (lämnade dem onsdagkväll) och frågar vart mina nycklar är och får till svar, "Oj, dom råkade ju marcus får med sig hem". Jamen kuuuuuuul, så nu har jag endast en nyckeln till det nya huset. Mycket jobbigare att hålla reda på en istället för en nyckelknippa. I-landsproblem så det skriker om det!


No internet

YAY, jag har taigt mig hem till far enkomt för att kunna blogga. Kan säga att det kliar inte dåligt i mina bloggfingrar nu när jag är helt utan internet och det kommer jag förmodligen vara utan i två veckor till. KILL ME! Livet är inte lätt alltid. Överförde precis cirka 250 bilder så jag har en del att bjuda på så här ska det ordnas inlägg! :)

Sitter och väntar på mitt favorit ställe...

foto0528 (MMS)

Sitter och väntar på mitt favorit ställe...


Känns skönt att vara tillbaka på hemmaplan!

Känns skönt att vara tillbaka på hemmaplan!


Har packat upp nästan hela dagen, hann med...

foto0525 (MMS)

Har packat upp nästan hela dagen, hann med en snabb solning innan lunchen (yay!). Snart ska man även börjar dra sig mot ishallen, the work is on again! ;)


RSS 2.0