Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Har precis tömt tårkanalerna till denna underbara film. Hur fin är den inte?!

 


Dagens middag

Wihoo, då har man tagit "helg" och är nu ledig i två och en halv dag. Skönt! Sov inte så mycket inatt så är rätt trött om man säger så! Just nu sittet jag och äter middag med mig själv, vilket börjar tyvärr bli till en vana... :/

 


Jobb

Dags att börja rulla mot jobbet. Sista arbetsdagen innan jag går på "helg"! Vi hörs när jag kommer hem! :)

 


30 Juli

Godmooorgon! Idag fick jag mig en sovmorgon då jag inte börjar före klockan fyra idag. Igår så var jag lite lagomt seg dagen efter och orkade inte blogga. Hade väl inget direkt att säga heller då jag låg i soffan hela dagen. Snart är det redan augusti och jag kan inte säga att jag inte längtar, för jag får träffa mitt hjärta nästa vecka! Gaaah, längtar så! Kan någon spola tiden lite snabbare, tack? 
 

Då kör vi!


Makeup


Lördag

Har varit och handlat (x2), tagit fram stolar och dynor, tagit fram sopsäckar och stökat undan lite. Nu ska jag ta en svalkande dusch, fixa lite mat till magen min, fixa mig inför kvällen, fixa det allra sista innan folket börjar trippar in och sen skålar vi upp. :) Tror det blir en kalas kväll med trevliga människor. Ha en bra kväll mina vänner, vi hörs kanske senare via mobilen! :) 
 

Evening sun


Som tack!

Som tack för att man ställer upp som sällskap, det verkar uppskattat... - Knockad av hunden!

 


Helg och ledig!

Helg och ledighet firas med pizza och cola!


Nya naglar


Less

Har försökt att ladda upp ett inlägg sedan klockan 18 men den här jävla kon envisas med att dyka upp hela tiden. Åh, så less! Jag ger upp... Jossan VS Kossan 0-1..

 


Smart grabb..

Min kära man befinner sig denna vecka nere i Danmark med sin pappas och farmor och farfar och hälsar på släkten och har det trevligt. Dock är inte min pojke så smart... Han var och köpte wifi i receptionen så att vi skulle kunna prata med varandra utan att det skulle bli så dyrt men det var då fan det sämsta wifit jag har varit med om. Vi kunde i princip säga hej och hur är det och sen så försvann han i luren. Det var till och med sämre wifi än det jag hade i turkiet, då kunde vi iaf ha en normalt samtal men den här veckan har vi kunnat prata cirkus i fem minuter och sen har det bara laggt av. Sen får jag ett sms idag att han hade förlängt sitt wifi och att han hade angett fel stuga innan. Men, hallå?! Bright kille, inte så konstigt att det inte har funkat. Haha, alltså! Tur att min älskling tog med hjärnan på semestern... 
 
Han är ungefär lika smart som han ser ut på bilden... ;)

26 Juli

Hallå mina vänner! Kom hem från jobbet för en stund sedan och precis kollat igenom kyl och frys för att se vad man ska laga till middag. Är själv ikväll. Är det något som är tråkigt så är det att laga mat och sen äta själv... mycket roligare när man är två. Eller när man lagar mat till någon. Menmen, får väl bli när jag åker till min karl. Igår blev tyvärr ingen update då jag drog direkt hem till Frida efter jobbet för lite middag med tjejerna! Mycket trevligt, varför gör man sådant så sällan?!


Cause i'm burnin'


God gärning

Dagens goda gärning är gjord då jag precis har varit och tappat lite blod på blodcentralen. Dock väntas nu 20 dagar med järntabletter!


Sång i Rådhusparken

Igår drog jag som sagt ner och lyssnade på när Frida körade till Tobias med Elin och Julia. Var riktigt bra, hon är så duktig min kära lilla vän! Efter det drog vi donken och käkade lite och pratade i evigheter om allt mellan himmel och jord. Hur trevligt som helst! 
 

Nästan glömt

Har precis fräschat till mig och gjort mig klar för att rulla ner på stan om en stund och lyssna på Frida. Känns så ovanligt att sminka sig nu för tiden, orkar aldrig sminka mig när jag ska till jobbet och sen har det inte blivit så mycket utöver det. Hade nästan glömt bort hur kul det är. Tror det blir lite lek imorgon! ;)

Tror någon måste färga håret...

23 Juli

Halloj! Kom hem från jobbet från en liten stund sedan, fick gå hem lie tidigare. Idag har vi putsats alla fönster och bytt gardiner i hela lägenheten och OJ, vilken skillnad det blev. Nu ser man iaf ut, det gjorde man fasen inte innan, haha! Om det är kasst väder imorgon så ska jag ta tag och stor städa mitt rum hade jag tänkt, tycker det ser ut som en svinstia (fast egentligen gör det inte det, bara jag som tycker det!) Har även precis pratat lite med Frida, hon spelar även i SF-parken ikväll klockan 20.00, så ska åka dit och kika! Hoppas bara att det blir uppehåll! :) 
 
Frida och jag igår... ;)

På jobbet


When you try your best but you don't succeed


En söndagsmorgon


Jobb

Jobbar ett långpass idag och slutar inte förrän 21, så vi hörs när jag kommer hem helt enkelt! :)


Prom


Solsken

Kom precis in efter en liten powerwalk med Loke i det fina vädret. Fick dock släpa hem han sista biten, hundstackarn!

 


Färgstarkt

Igår när jag och Frida var på stan så fick jag med mig lite saker hem. Vet inte riktigt vad det var med mig men ville ha allting i färg och rätt starka färger. Allting lyser i stort sätt. Var bara tvungen att slinka in och köpa två short till, ett par blåa och ett par svarta. Nu är det dock fetstopp på shopping fronten igen. Få se när nästa gång blir, troligast inte i år... :/ (Färgerna gör sig inte till rättvisa på bilderna!)
 
Shorts - Gina Tricot, Linne - Gina Tricot och T-shirt - Kappahl

Vilket väder..

Så, då är jag hemma efter en liten runda med mamma. Nu är älsklingens paket postat och jag håller tummarna att han hinner få det innan helgen, för sen åker han nämligen iväg till Danmark men oddsen är nog inte så stora så han for nog öppna det sen när han kommer hem igen. Alltså, vilket jävla väder det har varit idag. Strålande väder när jag cyklade till jobbet, inte en moln och hur varmt och skönt som helst. Sen när vi sticker ner på stan på förmiddagen för att göra några ärenden så har det blivit lite molnigt men fortfarande uppehålll. När vi kom ut från Ica hade det börjat regna lite så vi traskade hem med åskan (mysigt) och precis när vi landar innan för dörren så öppnar hela himlen sig och det bara öser ner. Helt jäkla sjukt! Tur att vi hann in säger jag bara! 
 

Posta paket

Är på väg för att posta iväg älsklingens födelsedagspresent!


Efter en heldag

Kom precis hem efter en runda på stan med Frida, lite jobb och lite ljuv musik från Lisa Miskovsky. Fick med mig lite saker hem, visar det imorgon efter jobbet! :)


Stan

Sticker ner på stan med Frida innan det är dags för jobb! :)


I have always been in love with you


Hungrig

Kom hem från jobbet för en liten stund sen och har precis fått i mig en risefrutti. Var så sjukt hungrig idag på lunchen så det inte var sant, haha. Jag brukar inte vara direkt hungrig men idag då jävla (och ja, jag åt frukost innan). Men att äta frukost halv sju och sen äta lunch tolv är ett ganska stort hopp, får köpa med mig lite små fika till jobbet så jag har om jag blir hungrig. Efter maten blir det att åka och köpa ett postpaket så jag kan skicka ner älsklingens födelsedagspresent och sen blir det fika ikväll! Mys!
 

Closer


Pia & Mickes bröllop!

Efter att sovit några få timmar från fredagen så var det bara att stiga upp i tid på lördagsmorgonen för att sminka mig och göra mig klar för bröllop och för att fixa bruden. Vid elva blev jag hämtade av Pia och Micke och då bar det av till hotellet för där skulle jag sminka och fixa Pias hår. Det roliga började när vi skulle checka in. Pia och Micke hade nämligen bokat ett sådant där romantikpaket och när vi då ska checka in så står ju jag och Pia där. Haha, kan säga att receptionisten såg lite konstigt på oss då hon trodde att det var vi som hade bokat det tillsammans. En kvinna i 40års åldern och en tjej kring 20år. Lite pinsamt, men otroligt roligt måste jag säga! Sen fick vi nyckeln och vi började med stylingen då jag som sagt både sminkade henne och fixade hennes hår. Sen när det var klart var det bara att bege sig hem för att fixa håret och bestämma klänning (någon var ute i sista minuten, kan man som säga), innan det bar av mot vigseln och sedan vidare mot bröllopsfesten. Vigseln var jättefin och Emelie sjöng så otroligt bra, säger bara ståfräs! Kvällen var riktigt rolig och jag hade det jättetrevligt med god mat och trevligt sällskap. Tanken var att dra med på efterfest men vissa jobbade ju dagen efter så det kändes inte riktigt lämpligt, men nästa gång. Då jävlar! ;) 
 
Sminkade mig själv först innan jag blev upphämtad
Pias hår
Kunde inte bestämma klänning...
På plats i kyrkan
Micke och Pia!
Emelie (Pias dotter) sjöng så otroligt vackert!
Klockren! ;)
Hela familjen
Pia
Blombuketten
Jag
Emelie, jag, pappa och Pia
 
Tårtan
Jag och Natalie :)
Emelie

Min vän Niklas - artisten!

 
tjatjenahej om As simple as that
Är det Niklas Andersson som for till USA ett år och går sista året Sam på Draggen ?! :O
 
Svar: Ja, precis det stämmer riktigt bra och hur BRA är inte människan?! Jag är typ fortfarande i chock, helt kär i låten. Du är grym, Nickeboy! 

Rast

Sitter just nu på Monki där jag är och jobbar idag. Har just nu en lite rast så passar på att lämna några rader. Jag slutar klockan fyra och då ska jag sedan bjuda på lite bilder från bröllopet. Nu ska jag dricka upp mitt vatten och sen återgå till jobbet, ha en bra dag! :)


Trött tjej

Hej, kom hem för jobbet för en stund sedan och har bara hunnit rensa kattlådan och gett dem lite mat. Sen har jag dumpat min själ i sängen och känner mig rätt trött. Har väl inte varit så lugnt dem senaste dagarna, full rulle hela dagarna och så lite sömn på det. Får se om jag hinner bjuda på några bilder från bröllopet igår för bloggen krånglar en aning, annars dyker det upp imorgon efter jobbet! :)


Full rulle

Godmorgon mina vänner! Förlåt för kass update men i fredags drog jag ner på stan och shoppade massa presenter, sen var det dags för jobb och efter det drog jag till elin en sväng för lite partaj och igår var det bröllop! Och nu ska jag iväg på jobb, vi hörs när jag kommer hem! :)


Grattis Mami!

Grattis bästaste mamma på födelsedagen! ♥
 

As simple as that

Ni måste bara lyssna på min vän Niklas låt! Jag hörde den för första gången igår och har sedan dess har den spelats på repeat i mina öron. Älskar den! Fortsätt så här Niklas, du är grym! Spola fram 11 minuter! 
 
 Lyssna: Mona Ersare och Niklas Andersson i Hembränt

.


Bakar

Kladdkakan är klar och min allta första tårtbotten någonsin står nu i ugnen. Spännande! :)

 


Bra start!

Startade dagen med ett samtal med min älskling. Sen har jag även tagit tag och fixat en sak med banken. Bättre sent än aldrig, haha! Nu ska jag ta och baka lite granna, mamma fyller år imorgon och jag har lovat att baka. 
 
Mina pojkar! ♥

Juli 2011

Flyttade in och var kattvakt åt dessa två snyggingar!
Pussades lite med Baby
Gjorde mig klar för 50års kalas! 
Emilies mamma, Christine fyllde 50!
Blev lite spontant kvällsbus men bilen kraschade men vi tog
 oss tillslut dit vi skulle och avslutade kvällen med nakenbad!
Jobbade på från halv sju på morgonen till klockan två
Chillade med mamma på bryggan
Tyckte jag gjorde det rätt fint på jobbet! :)
Blev blodgivare! 
Fick tydligen inte sminka mig i fred
Blev lite partaj och smakade hotshots för första gången, tummen upp för det!
Jobbade på!
Kartong bergen blev bara större och större inför flytten
Håret blev ljusrare och ljusare av solen
Sminkade i gult
Var ute och käkade på Allstar med några godingar
Åkte till stugan över dagen för att se morfars teater! 
Ännu mera jobb!
Sista dagen var kommen! 
Var tvungen att äta lite järntabletter...
Tappade lite skrot från munnen
Fick en försenad födelsedagspresent av Elin
Åkter iväg till Piteå dansar och ler! 
Finns det hjärterum så finns det stjärterum! 
Chillade lite på stranden
Redo för lite partyyyyy
Min egna nordiska design! ;) 
Funderar fortfarande var Kajsa fick hammaren ifrån.. haha!
Efter en rolig helg var det dags att bege sig hem till Umeå! 

Kuvert med smak?

Dagens sysselsättnigng har varit att fixa i ordning 12st brev som ska skickas ut. Varför sätter man inte en god smak på kuverten för? Tungan dör och det smakar ju fan, ja, jag vet inte vad. Vidrigt är ordet. Huvva! Nu är dem i alla falla klara och nu saknas det bara frimärken innan dem stoppas i brevlådan! :) Jag hoppas bara för guds skull att jag inte har glömt någon! 
 

Make up store

Igår efter jobbet så följde jag med Anna på stan för att köpa någon överdel som hon ska ha på bröllopet på lördag. Blev även tre nya behår för hennes del och för min del blev det att köpa lite nödvändigheter på makeup fronten då saker och ting börjar ta slut. Nu är dock förrådet uppfyllt lite grann och är nu redo att sminka bruden på lördag! Var bara tvungen att köpa en ny pensel också! :) 
 
Eye primer, clear - 165kr
Cover all mix -  275kr
Pensel - 125kr 

Last night!

Hej mina vänner! Igår så blev det utgång för att fira fröken Hilli. Vi började med trevligheter hos Sandra där vi drack lite och käkade ost och kex innan det sedan bar av mot Olles. Trevligt! Blev dock väckt inatt och kunde sen inte somna om på grund av allt ståhej här hemma och allt som snurra i mitt huvud. Efter att legat och vridigt mig, om och om igen i en timma så fick jag somna tillslut men vaknade dock igen till samma liv igen vid tolv. Skönt...
 

Linköping

Sådärja, då var man hemma från jobbet och har nu kastat ner mig i soffan framför Wallander. Tänkte bjuda på en liten bildbomb från Linkan som jag hade lovat! :) 
 
Det började med att planet var försenat 30 minuter - typ det som inte fick hända!
Tillslut så bar det äntligen iväg mot Stockholm och till mitt hjärta!
Vaknade upp i fina Linköping
Fick världens brakfrukost, hur gott som helst. Ingen dålig start på dagen!
Hjälpte Elisabeth lite med maten
Sedan drog vi iväg ut till Bergslussar, otroligt fint!
Sedan njöt vi av dessa godingar! 
Sedan myste jag lite med den här lillatösen i
väntan på att älsklingen skulle sluta jobbet!
Sen blev det självklart en minigolfs match vilket är ett måste,
som slutade oavgjort. Båda nöjda och glada! ;)
Min andra halva! ♥
Åkte lite bil
Invigde tennisplanen för första gången i mitt liv, utklassade killen. Enkelt!
Hjärta somnade i mitt knä i bilen, vilket resulterade
detta snygga mönster från min tröja! ;)
I bilen påväg mot Stockholm och hemfärd... :(

Hemma igen!

Så, då är jag hemma igen efter min lilla tripp till Linköping över helgen och jag vill redan tillbaka. Men mini-semestern är nu slut och nu väntar fem veckors jobb innan jag beger mig ner igen! Nu ska jag och och fräscha till mig och byta kläder innan jag sticker iväg på jobbet klockan 16. Hörs senare när jag kommer hem med lite bilder osv från helgen! :)

Yes!

Wiiie, äntligen funkar det att mobilblogga igen! Så nu kan jag uppdatera lite smått igen! :D


Jag älskar dig!


Stressad!

Åh, vad jag har stressat nu! Varit i full gång sen nio imorse och slutade jobbat halv fem. Sen var det bara att skynda dig hem för att duscha och göra sig klar samt packa ner det sista och nu är jag äntligen klar. Planet går om lite mindre än en timma. Ville bara snabbt skriva några rader innan jag åker. Får väl se hur uppdateringen blir i helgen, säkert superkass men ska sno älsklingens dator och skriva några rader. Annars hörs vi på måndag! Hare bra allesammans, för jag kommer ha det GRYMT bra! 

Vill ha imorgon

Nu hade jag tänkt att krypa ner till kojs för att sova lite så det blir snabbare torsdag. Imorgon är det fullrulle på jobbet också då det är flyttdags så tiden kommer garanterat att springa iväg imorgon. Den får dock gärna stanna när jag har hamnar i min älsklings famn! Jag ska försöka blogga lite snabbt imorgon innan jag sticker iväg till flyget annars hörs vi senare i livet. Godnatt mina vänner!
 

Konsten att packa

Alltså, det här med packning. Fan, vad jag har blivit kass på det! När jag var liten var grym på packa. Varje gång vi skulle iväg på cup eller om jag skulle med till någon kompis stuga så hade jag alltid med mig det jag behövde. Varken mer eller mindre. Jag har till och med fått vara med och hjälpa nära och kära för att dom har haft problem med packningen och nu har det smittat av sig på mig. Om jag ska vara helt ärlig har jag ingen aning om vad jag sysslar med. Jag har bara tryckt ner lite i väskan och det får fan duga, om det är något jag har glömt eller behöver så får jag väl gå och köpa det! Svårare än så är det inte. Vill dock gärna har tillbaka kunskapen att kunna packa bra...
 

Atelje Sandro

Hade tänkt börja bjuda på student- och balbilderna som jag tog hos atelje Sandro. Så, lite nu och då kommer det dyka upp lite bilder och dom alla kommer samlas under kategorin, fotografering. Här har vi då en bild! :)
 
 

4 Juli

Jobbet flyter på bra som vanligt och idag har vi börjat flyttpacka för att äntligen få återvända hem imorgon. Ska bli så skönt att slippa åka upp på Ålidhem varje dag! Då kan jag äntligen promenera eller cykla till jobbet, YAY! Jag själv måste även ta och packa ikväll för imorgon vid sju så tar jag flyget till mitt hjärta, och att packa imorgon efter jobbet kändes lite halvt stressigt. ;) 

Kärlek

Så, då är man hemma igen efter lite arbete. Hann slinka förbi en möhippa på TC på vägen hem vilket var otroligt trevligt. Kändes som det var längesen man gjorde någonting spontant. Mera sånt tack, det är ju trots allt sommar! :) 
 
Bjuder på ett sms från min älskling på våran månadsdag! ♥

Studenten 2012, del 2

Kärlek till den där filmen alltså! ♥
Världens bästa och finaste lärare! ♥
Kommer sakna er...
Syskonen Jonsson
Malin visar att man inte ska trilla ner från flaket ;) 

Dags för jobb!

Nu har jag gjort mig klar och är redo för lite jobb. Jag jobbar som sagt kväll ikväll och slutar 21, men jag har tidinställt den andra bildbomben från studenten så den dyker upp här vid sju. Ni får har en bra kväll allesammans så hörs vi när jag kommer hem! :) 
 

Solat

Kom precis ut från en svalkade dusch efter ha legat och svettats ihjäl ute på altanen. Helt galet vad varmt det är! Det är även första gången på hela sommaren som jag har kunnat lega ute och pressa. Bättre sent än aldrig! ;) Fick mig iaf lite färg på ryggen, orkade inte pressa framsida så mycket men. Det får bli en annan dag! Nu ska jag göra mig i ordning så jag är redo för jobb senare klockan fyra. 

2 Juli

Har suttit hela kvällen och fipplat med bilder så nu är jag helt slut i huvudet. Nu blir det att lägga sig och slöa i soffan framför Wallander och sen hade jag tänkt avsluta dagen med en dusch innan jag kryper ner till sängs. Vi hörs imorgon mina vänner! :)


Studenten 2012, del 1

Jäklar, det blev en hel del kort så jag får helt enkelt dela upp det i två inlägg tror jag. 50 bilder i rad kändes lite väl mycket faktiskt så jag börjar bjuda på dem första 25. Det är lite bilder från dagen innan då vi var och pimpade till vårt snygga flak. Annars vill jag på att tacka mina älskade klasskamrater för dessa 3 år. Ni alla är så otroligt fina och jag hoppas att vi kommer ses många fler gånger. Jag hade helt klart den bästa klassen, den bästa linjen och dem bästa hantverkslärarna under dessa år. TACK! ♥
 
Vi hade inget tråkig ljud på flaket!
Händiga tjejer!
Instagram-time! ;)
Det var snygga Doris som tog oss fram! ;)
Uppe med tuppen på den stora dagen!
Ready to go! ;)
Taggad tjej! 
Min fina klass (alla utom Isabelle) ♥

Det kommer!

Jag kom ju på att jag inte hat lagt upp några kort från studenten än. Haha, helt sjukt men jag har verkligen inte haft tid eller ork att gå igenom alla kort och lägga upp dem här på bloggen. Ska ta tag i det nu, så lite senare så kommer det en rejäl bildbomb! :) 
 
Jag idag! :)

Veterinären

Hej mina vänner! Idag har jag fått sova ut ordentligt. Älsklingen ringde innan han drog till jobbet men jag somna om igen direkt efter det och klockan 13 så gick jag upp från sängen. Utvilad och pigg! Sen gjorde jag mig i ordnig och följde sedan med mamma till veterinären med Mysis. Hon har lite höga njurvärden och tappat så mycket i vikt så vi var där och tog lite nya prover. Värderna ligger rätt stabilt på där dem var sist och hon är så pigg så vi behöver inte komma tillbaka på något återbesök om hon nu inte skulle ge tecken på att hon mår dåligt. 
 

Time to get some sleep

Nä mina vänner, nu är det dags för mig att hoppa i säng så att jag inte kommer somna i soffan. Imorgon så ska jag och mamma hämta bilderna från fotograferingarna hos Sandro. Spännande! Jag kanske även tar och sminkar mig lite imorgon, känns som det var år sedan jag sminkade ögonen sist. Ovanligt för att vara jag! 
 

Gårkvällen

Igår efter jobbet så hämtade älsklings Malin upp mig för en myskväll tillsammans i hennes och Andreas nya lägenhet som är så sjukt fin och fräsch! Vi började med att dra till ica och handla lite behövligt (mestadels onyttigheter) och något som vi skulle äta till middag men det slutade med att vi köpte varsin kycklingrulle på pizzerian precis bredvid. Dock var det inte den godaste jag har ätit! Sen låg vi i soffan och såg på film, pratade och hade det allmänt skönt. Skitungen kommer även och skrämmer mig när jag kommer ut från toan, jag blir så jävla rädd av mitt eget skrik att jag skriker ännu mer. Alltså shit, har inte blivit så rädd på länge! Säger bara som Malin sa, tur att jag var på toan innan. Haha!
 

Skaffa ett liv!

Kom alldeles precis hem efter mitt första 11 timmars pass och jobbat klart min första helg. Nu är jag dock riktigt trött. Trött som fan är väl rätt ord men imorgon är jag ledig så då ska jag sova ut ordentligt. Så himla skönt! När jag skulle ta bussen hem och kom till busskuren så är det någon/några som har slagit sönder den. Alltså, jag tycker sånt är så sjukt jävla omoget och tråkigt och om inte minst lika onödigt. Varför hålla på att vandalisera? Det är ju ändå vi i slut ändan som betalar det, våra skattepengar. Är det inte mer värt att det får gå till någonting som verkligen behövs?! Jävla snorungar, skaffa ett liv!
 

RSS 2.0