Avslutningsmiddag

Avslutning middag på Droskan med fotbollslaget,  helt klart dom bästa tjejerna ever. Sjuktaste kul och det blev sjukt mycket skratt och sång och sist men absolut inte minst alla dessa fejs bilder som jag lyckas göra. Men dom bjuderna jag på, inte ska vi snåla inte! Vi åt tacos bufè till middag, hade laddat med tom magen, of course. Riktig gott, hade inte käkat det på jätte länge innan så det var riktigt efterlängtat. Kan ju säga att man var mätt som ett svin när man gick därifrån. Efter Droskan drog vi oss in mot stan på cyklar och nu snackar vi väl packade cyklar, så gott som hela gänget bara några få som redan hade annat inbokat osv. Sedan drog vi hem till Sanna där det blev Sing Star för hela slanten. Inte dåliga toner där inte. Där vi bjöds på saft, chips och bullar, smaskens. Sedan körde vi Buzz, jag, Nicole och Issa var ett lag men Issa svek och och drog efter en stund men jag och Nicole vann ändå, såklart! Sen började vi dra oss hemåt och stannade på MC Donalds en liten stund på vägen och sedan vidare mot statoil så jag kunde fylla på mobilen. (Notera att jag har gratis sms igen! - YES!) HAHA, sen när jag, Carro och Elin gick den sista biten hem så la vi oss på trottoaren vid min parkering och tittade på stjärnorna. Är vi nördarna eller vad är vi? Elin svek oss och drog men jag och Carro låg kvar ett tag och snackade. Sjukaste! Riktigt kul kväll måste jag säga, måste även lägga till att jag fick träningsvärk av orientering. Oväntantat? - NOOT! Fast inte lika mycket som jag trodde, fick från höfterna och ner till knäna på alla möjliga ställen. Klaga inte...



(Bilden är från förra årets avslutningsmiddag)

Träningsvärk imorgon?

Haft orientering idag. Har gruvat mig i typ två veckor på den här dagen. Inte bara för att det var orientering utan att dom skulle ta tid också. Tiden var väll sådär, hyffsat enligt mig själv, haha. Trodde även att det inte skulle vara så jävla jobbigt men jag kan säga att jag är helt jävla slut. (Ursäkta svordomar!) Har ont så gott som i hela kroppen, kommer väll ha träningvärk imorgon. 
For ner på stan efter orienteringen med elin och carro, fick ju min lön idag så jag shoppade lite. Köpte en vit hummel tröja och ett par jeans. Där försvann så gott som hela min lön. Näe, inte hela men en bra bit. Har iaf lite kvar som jag får leva på den här månade och nästa? Får ju se hur det går med det. Kommer nog gå bra, eftersom jag överlevde på 17kr den är månaden och förra, haha! Ikväll så är det återträff med konfan. Ska faktiskt bli kul och träffa alla igen, se på lite bilder osv. :) Och imorgon är det avslutning middag på droskan med det bästa forbollslaget ever!

"extra söndag"

Det är riktigt skönt att ha en "extra söndag", bara super. Jag fick sova till halv tolv iaf sen gick jag upp och tog en dusch. Blev lite sent igår så jag orkade inte duscha då, haha. Magen kurrar lite, måste ta nått att fika. Hade tänkt lyxa till det med nått extra smarrigt nu när man ändå är ledig och har tid. Sen senare ska jag klippa mig som jag nu har nämt ett X antal gånger, tänkte bara säga det än en gång så ni kommer ihåg det! ;) Men efter det så har jag inga planer. Så om det är nån som har lust att hitta på nått så hör gärna av er på ett eller annat sätt. Nu äre MAT som gäller;)


Hon gör det igen

Skicka vidare/Pay it forward gick ju på tv ikväll, hoppas att alla såg den. Kan ju säga att jag börjar ju stor lipa idag med, det går inte att hålla emot. Det bara forsar ner. Den där filmen är ju underbar, helt klart! Just nu sitter jag med svarta kinder från mascaran och stinker popcorn från dagens jobb. Skönt med pengar den 25, även fast dom kommer ta slut typ direkt men det är alltid kul att ha dom en liten stund iaf. Och måste verkligen duscha, känner verkligen hur jag stinker popocorn, jätttttttttte mysigt? Imorgon är det studie dag på skolan så jag är ledig som alla andra från skolan. Blir sjukt skönt att få sova ut ännu en dag. Imorgon äre klippning som gäller, känner mig riktigt tagg just nu på att klippa mig. Kommer säkert att ångra mig imorgon när det är gjort men, det får man ta då. Har bestämt mig för att klippa lugg igen, hoppas på att det blir bra!


Pay it forward

Igår såg jag Pay it forward med Carro, eller på svenska Skicka vidare. Måste ju vara den bästa filmen ever, iaf den sorgligaste. Trodde inte att jag skulle grina för jag har sett den förut men det typ forsade ner för kinderna på mig och Carro skrattade åt mig. Och jag höll få henne att grina med, men hon tyckte att jag var en mes. Ni som inte har sett den så måste ni se den, helt klart ett måste. Pojken är ju så sjukt söt och filmen är ju bara super. NI MÅSTE SE DEN!

Ska ner på stan om ett tag, så fort Elin är klar. Ska kika på lite kläder osv så jag vet vad jag ska köpa när jag får lönen;) Imorgon är det Björklöven - AIK. Så det blir jobb för hela slanten. Popcorn säljarN med Frida!



En datanörd till katt

Sovmorgon till halv elva, inte så pjååååkigt! Idag har var man varit i skogen och haft orientering. Inte speciellt kul, inte ett dugg. Någon som håller med mig? Det gick iaf bra för mig och Carro. (Tur det iaf, annars hade det varit ännu tråkigare) Vi var faktiskt klar först av tjejerna. VIKTIGT!



Senare blir det att plugga SO, har förhör imorgon så önska mig lycka till. Det lär behövas! Har tänkt att fara förbi pappa en sväng ikväll också. Funderar på att se "Vem kan slå Filip och Fredrik" där, men det får vi ser hur det blir med det. Det får man bara inte missa. Riktigt kul! Och juste, det är ju Top Model också. Missade det förra vecka pga tiden. Trodde det började 21.00 men icket! Så nu jävlar ska jag då inte missa det. Förresten så har jag upptäck att Tiger är mer nörd än mig vid datorn, sitter här bredvid mig helt inne datorn. "Man blir som man umgås?"


Ser på Hockey

Matchen igår gick bra, det blev vinnst med 10-0 och jag kan säga att jag frös rätt så mycket på slutet. Som målvakt så har man ju inte så jätte mycket att göra mer än att frysa om bollen är mest på den andra plan halvan. Imorgon ska vi ut i skogen med klassen, typ hela dagen och öva orientering. Det är inte alls kul, inte riktigt min hobby om man säger så. Vi fixade iaf så vi slapp spanskan imorgon så jag börjar inte förän halv elva imorgon. Inte illa, men däremot så måste man tillbaka till skolan efter orienteringen och ha slöjd det känns lite drygt men sånt är livet. Just nu sitter jag och ser hockey, Frölunda - HV71. För ett lite tag sen satt jag och lekte lite med mobil kameran och råkar precis hitta av när frölunda för 1-0. Bilden är lite sne men,(a) och nu reducerar HV71 till 1-1. spännande! Och nu, 2-1 till HV71. Förresten så fick man ju fyra biobiljetter i Torsdags tror jag att det var, så nu äre bara att frossa bio. (Fast har bara tre kvar, var ju och såg Wanted i Lördags)





Utan internet några dagar

Har inte haft internett på flera dagar nu så jag har inte kunnat skriva någonting men nu har vi fått tillbaka det. Så nu ska jag försöka skriva lite mer. I fredags var jag och såg bio, wanted. Helt okej bra, lite overklig för min del men den funkar. Igår jobbade en lite grann och degade med carro efter det och idag ska jag spela match med Umeå IK östra mot Ersboda. Hoppas att det kommer gå vägen.


Lite surt

Idag så hade vi fotografering på skolan. Jag kommer se ut som ett mongo på klasskortet! Säger bara tur att det inte var enslikda, för det hade inte blivit vackert. Har nästan alldeles nyss kommit hem, så jag har inte alls mycket för mig. Ska gå och göra några små saker om en liten stund, tex städa mitt rum osv. Måste ju roa mig på nått sätt, haha! Ikväll blir det  att fara och se på innebandy med Carro och Elin. Och juste, blev rätt irriterad när jag kom till skolan imorse. Hade sovmorgon till 25 i 10 och då när man kommer till skolan så har vi ingen matte, kändes ju hemskt värt. Då hade jag ju kunnat sovit längre. En aning surt, svar ja!


Fin rubrik

Nu har så gott som alla dragit hem från mammas "klädparty". Hittade lite saker som jag blev lite sugen på men har man inga pengar så kommer man inte så långt. Får lönen den 25 tror ja, så det är ett tag kvar. Just nu sitter jag och ser på "vem kan slå Filip och Fredrik", riktigt kul faktiskt!:) Och vet ni, jag MISSADE top model, jag som skulle se det, men det började tydligen 20.00 och jag trodde det började 21.00. Så typiskt, blev jag förvånad? Jag och Anna bestämde iaf att jag ska komma till henne på torsdag så blir jag bjuden på middag och så ska hon hjälpa mig lite med bloggen. Får der hur det blir, jag själv är inte så bra på att göra den så snygg. Jag har fortfarande ogjort SO:n, måste nog göra den nu. Ni ser ju hur duktig jag är på att plugga, jag gör ju verkligen inte ett piss, helt sjukt! Ska hinna duscha innan det blir sängen också och jag hoppas verkligen att vi har fått tillbaka varm vattnet, vi har inte haft nått varm vatten på ett dygn nu för volvo håller på bygga ut och då av nån anledning så blev dom tvungen att stänga av varm vattnet.

Lung stund

Sitter och lyssnar på musik och bara tar det lungt. Har inte alls mycket för mig, riktigt skönt att inte göra någonting alls ibland. Det är många tankar och funderingar som springer ut och in ut skallen på mig. Jag har väldigt mycket i huvudet just nu känner jag. Och det är ju bara helt ofattbart hur låtar kan stämma in på livet ibland, galet!

Får inte glömma, top model startar ikväll. I like!
Och SO läxan... *suck*

Nån som har en idè på klasskort?

Har nyss kommit hem från skolan, och nu sitter jag med Elin i sängen på rummet och snackar. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir nog nått kul, som alltid! Ikväll så har mamma nått "klädparty". Nån tjej ska komma och visa upp massa kläder, ska bli kul. Hon har varit här en gång förut och det var bra så mer om det senare ikväll. Imorgon så har vi klasskort. Vi vill göra nått skoj, men vi vet inte vad. Nån som har en kul idè som man kan göra på ett klasskort?

Det blev innebandy istället.

Har nyss kommit hem från röbäck. Det blev ingen fotboll utan vi for och såg på innebandy istället. Riktigt spännade match måste jag säga även fast jag inte var så inne i den. Det slutade med att Thorèn vann på staffar mot Ersboda iaf. Har ont i huvdet som bara den, nämnde det bara ett x antal gånger under matchen, haha! Jag måste nog ta en alvedon och börja dra mig mot sängen nu, men jag kommer inte kunna somna men det är mitt nästa problem!


Mega tråkigt. Lugg?

Just nu sitter jag och gör så gott som ingenting. Har as mega tråkigt, funderar på vad jag ska göra men kommer inte på nått bra. Någon som har nån idè innan jag dör av utråkning? Ikväll blir det iaf att fara på nolia och se på fotboll med Elin och Lina. Tror det var Morön - Umedalen som spelar, är inte riktigt säker men matchen börjar kl,19.00 tror ja elin sa så det är ju ett tag kvar. Och juste, får inte glömma. Har bokat tid för klippning den 22/9, ingen som har nån idè på frisyr? Funderar på klippa lugg igen, lr vad tycker ni?


 

Post

Fick slutade tidigare från skolan idag för våran mentor är sjuk, hoppas hon är sjuk imorgon också fast utan vikarie tack. Då får vi sluta tidigare imorgon också, haha! Måste säga att spanska gick helt okej kändes det som, även fast jag inte kunde så mycket. Ska nog inte säga så mycket innan jag har fått tillbaka det. När jag kom hem så hade jag fått post. Jag blev väldigt glad men samt förvånad eftersom jag aldrig brukar få post. Men hur som helst så var det från konfan, vi har återträff torsdagen den 25/9. Ska bli kul och få träffa hela bunten igen. Och fredagen den 26/9 så är det avslutningsmiddag med fotbollslaget på droskan.


Fruktsallad

Elin for just, hon kom förbi iaf och hon mådde mycket bättre. Nu har vi pluggat lite spanska. Sammanlagt kanske det blev knappt 20 minuter. Men bättre än ingenting alls. Just nu känner jag att jag inte kan någoting alls, inte bra! Förutom det lilla pluggandet av spanskan så såg jag Elin på tv, faktiskt ensam mamma söker. Vi har typ aldrig tittat på det förut men ikväll så gjorde vi det, haha!=) Till det så åt vi lite fruktsallad med glass, det var riktigt gott!



Känner mig riktigt trött, det blir nog inte en så lång kväll men jag kommer nog inte kunna dra mig från datorn så det blir nog inte så  tidigt iaf. Måste duscha innan jag lägger mig, haha det blir definitivt inte en tidig kväll!

Plugga

Det blev ingen Elin ikväll, hon kände sig sjuk och hade ont i huvudet osv. Men hon kanske skulle komma förbi en liten sväng lite senare, krya på dig vännen! Sitter och spelar musik för fullt på hög nivå och tittar på lite spanska, snarare ingenting alls. Okej, jag och mitt pluggande brukar aldrig sluta bra. Får verkligen ta och skärpa mig. Jag som vill höja mig i massa ämnen fungerar nog inte så utan att plugga, haha! Och nu skriver Carro att jag är den värsra bloggnörden hon känner. Haha, delvis sant måste jag säga, men aja. Nu blire hård plugga spanska. Oj, förlåt! jag glömde, spanska SUGER!

Väntar på Elin

Har nyss käkat middag. Det blev potatisgratäng med rostbiff. Helt okej faktiskt, är inte så förtjust i rostbiff men den gick ner!;) Just nu har jag inte mycket för mig, väntar tills Elin kommer så vi kan börja plugga lite spanisch. Men alla vet ju hur seg Elin är. Hon är nog den segaste personen jag känner, så hon är nog inte här förän nån timme eller två. 

Jag behöver verkligen klippa mig nu känner jag, det är tjock och nött. Lutar rätt mycket på att klippa lugg igen men jag har inte riktigt bestämt mig än. Skriv gärna om ni har några ideér.

Förresten är det nån som vet om det är nått bra på tv ikväll?


Gnager äpple

Matchen gick bra, vi vann med 5-3 och ännu bättre att vi blev serie segrare! Riktigt bra spelat tjejer. Sista matchen ever med laget... Känns piss att det inte kommer vara som det är nästa år. Kommer sakna det galet mycket. Helt klart världens bästa gäng!



Sitter nu och lyssnar på lunga favoriter och gnager på ett äpple, är oväntat nog också ensam hemma förutom kisse katterna. Dom ligger i soffan bredvid mig. Dom ligger och suger på varandras mage. Inte bara lite udda? Det sägs att dom har blivit tagna från sin mamma för tidigt eller nått sånt om dom gör det. Vet inte så mycket om katter, kanske nån annan som vet varför dom gör så?


Ska sedan efter maten ska jag plugga spanska med Elin, har ett stort test = ett litet prov imorgon på perfekt, presens och futurum. Just nu känns det som jag inte kan ett dugg men jag hoppas jag kan det och att det går vägen imorgon. Som sagt så är jag sjukt less på allt pluggande och skit. Jag som vill ha kul på kvällarna och inte bara sitta hemma och plugga. USCH!

Match

Som sagt så blev det ju ingen sovmorgon idag heller. Har just fikat och gjort mig klar och ska alldeles strax fara till Carro. Match mot Umeå Södra klockan tolv, ska inte spela. Känns inte så kul, sista matchen med laget och så ska man inte spela. *jippi* Vi har iaf vunnit serien, det känns däremot super! Hinnner inte skriva nått mer nu, skriver efter matchen:)


Crazy dog

Loke är galen, springer runt och biter på allt som han kommer åt, blir så jukt less. Och nu så börjar han jaga sin svans också, tokig hund? - JA! Fick hem mamma mia men det var nån som hade filmat från en bio så det var ju inte så kul att se på den men jag såg ändå lite för jag fick inte hem nån annan, inte så skillad. Just nu vill jag bara att pappa ska komma hem så jag slipper hålla koll på Loke "the crazy dog". Till kvällen har jag inte så stora planer, ska träffa Carro iaf. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, vill göra nått skoj. Elin ska fara och se på fjollboll vet inte om jag och Carro dra oss dit också om vi inte får något bättre för oss. Tack, nu kom pappa hem. Äntligen!

Bland annat hundvakt

Hockeyn gick som jag sa, Lövens J20 vann men inte med så stor marginal, men matchen slutade iaf med 1-0 mot Ösk. Träffade även Jesper och Emil som jobbar i kiosken hela dagen. Har just kommit hem, for förbi system bolaget en sväng med pappa på hemvägen också. Är nu hundvakt åt Loke nu när pappa far och tittar på chrilles match, Teg - AK Hörnesand. Hade tänkt att fråga Elin om hon ville komma över en sväng men då ska hon till stan så då gick det inte så bra. Så nu sitter jag här och inte har så mycket för mig, sitter och lyssnar på musik´. Loke gnällde som bara den för ett tag sen men jag trot han har somnat nu, ser hemskt obekvämt ut måste jag säga. Håller även på att ladda hem filmen mamma mia, tycker den är riktigt bra faktiskt. Så ni som inte har sett den borde se den tycker jag, fast det är rätt mycket musik i så ni som inte gillar det kan ju skippa den filmen;)



Lyfter in Loke i bilen.

J20 Björklöven

Uppe i tid

Som sagt så belv det ju ingen sovmorgon idag. Känns faktiskt helt okej att vara uppe nu, fast jag känner mig lite som ett levande lik men det känns bra. Har just fikat och det blev o`boy och mackor, notera att det var hård mackor. Måste säga att jag är lite impad på mig själv för att jag åt det (fast det var den ända som fanns hemma). Håller på göra mig klar nu innan jag ska fara och se på hockey kl.10.00. J20 Björklöven - Övik SK. Hoppas löven vinner, lr det gör dom nog *självsäker?*. Loke springer runt och är helt galen, försöker få uppmärksamhet skulle jag tro på men det går inge vidare för han. Han har sprungit in i trappen nu två gånger, ska det bli en tredje? Skillad hund, noooooooooooooot!

Hur ska det gå utan sovmorgon?

Hur ska jag klara mig utan sovmorgon under hela helgen? Eller sovmorgon och sovmorgon, jag kommer inte kunna få sova ut helt. Okej, ska inte klaga Carro ska upp 6 och göra hennes slav jobb medans jag får sova till halv tio. Som sagt så ska jag ju hjälpa pappa med Nikita och Loke ikväll och imorgon dag. Pappa får bara lyfta ett kilo efter operationen och Loke väger 25 kilo och han ska in i bilen imorgon vid tio, så ingen sovmorgon för mig inte. Måste upp och bära inte den 6månaders hunden in i bilen. Bara jag som klarar av det eftersom det är bara jag som är tillräckligt stark, lr hur var det nu? Och på söndag blir det inte heller riktigt nån dag då jag får sova ut för då har vi samling kvar över elva så då måste man ju upp vid tio nån gång igen, ska inte spela men ändå. Haha, känns riktigt tungt utan sovmorgon på hela helgen!



Mina sötnosar, Nikita och Loke som mini valp. Har ingen ny bild på han. (måste nog ta en ny, han är riktigt stor nu)

  

Långsam Fredag

Det har inte blivit mycket skrivet idag, typ ingenting alls. Jag har inte haft tid helt enkelt, fullt upp hela långa dagen. Kom just hem från ishallen, har jobbat och det gick helt okej. Jag ska inte klaga eftersom jag bara jobba tre timmar, inte så slitsamt. Känns bra att få in lite pengar för det behöver jag verkligen.  J20 Björklöven vann iaf mot Teg med 5-3. Efter en lång och dryg dag på skolan så for jag till min bror och hans flickvän Anna`s lägenhet. Den är ny och super fin, blir ruggit sugen att själv flytta hemifrån men det lär ju ta ett par år till skulle jag tippa på. Men man vet aldrig!;) Och när jag var där så kom jag anna in på filmen Pretty Women och det värsta är att jag inte har sett den. Vet inte hur det kan komma sig men det lite pinsamt att jag inte gjort det. Jag får ta och se den nån dag/kväll. Ska nu senare vidare till pappa. Han behöver lite hjälp med hundarna så snäll som jag är så ställer jag alltid upp. Haha, måste bara säga att Malin lyckas med allt, hon lyckades att förstöra en stol nu när vi jobbade. Sjukt kul, börjar skratta när jag tänker på det!



Idol, and so on

Har sett idol för ett tag sen och den sista killen som hade gjort en egen låt var riktigt bra! Sjukt bra faktiskt! Vissa fattar jag inte ens varför dom går dit? Det är bara galet hur kass vissa är. Förlåt men, det är ju så. Alla kan ju inte sjunga bra. Nu sitter jag och tittar lite på Heros och kikar lite lätt på engelskan som jag inte kan ett smack. noot so good.

Imorgon blir det skolan, sen ska jag jobba på ishallen. Teg - J20 klockan 18.30, passar på att göra lite reklam. På lördag har jag däremot inga större planer. Hoppas på det blir nått riktigt skoj iaf.  Ni kan ju gärna höra av er om ni har ni har nått skoj på gång eller bara allmänt vill ses. På söndag har vi match mot Umeå Södra klockan 12.00 i Röbäck, passar på att göra lite reklam där med. Ska inte spela men det blir att fara dit iaf. Vi har hur som helst redan vunnit serien, känns super!:) Det sämre är att våra tränare som vi har haft i 10år nu ska lägga av, känns inte så dära super kul och vi har ingen aning hur vårt lag blir nästa år. Hoppas att det är kvar!

O`boy och körsbärstomater

Har rätt så nyligt kommit hem från skolan, har varit en riktigt slapp dag! Jag måste bara säga att softball är riktigt kul. Jag varvade så jag är rätt så nöjd!;) Har haft två lektioner idag förutom idrotten, bild och svenska. Slutade 13.40, riktigt skönt! Just nu sitter jag och ska försöka göra engelska glosorna som jag ska kunna imorgon, går inte så bra, är inte ett dugg intresserad. Dricker o`boy och äter körsbärstomar, vilket otroligt konstig blandning men det är gott! Klockan fem har jag fotbolls träning, får se hur det går. Nu kommer jag tyvärr in på det igen men jag har sjukaste träningsvärken, särskillt i magen och det är det jag inte förstår. Kan man få träningsvärk i magen av armhävningar? Jag vet att gör dom fel men så fel kan jag ju inte göra, haha! Nämen nu måste jag skärpa mig, måste åter gå till pluggandet. Känner mig hemskt tagg på det!




Softball

´Nu är det dags för softboll klockan åtta på idrotten. Det är som baseboll fast med mjuka bollar, det är kul! Dagen idag ser ut såhär.

Skola 08.00-13.40
Plugga 14.00-15.00
Träning 17.00-18.00
Plugga 20.00-21.00

Nått liknade det där skulle jag tro, kan bli några ändringar.


Fotboll&Fika

Har precis kommit hem från fotbollen och Carro. Vi såg första halvlek på matchen Marihems SK - Teg SK, där det stog 3-0 till Mariehem när vi for. Det var ruskigt kallt så jag och Carro bestämde oss att fara hem till henne och fika istället. det blev rostat med o`boy, smaskens! Nu ska jag gå och duscha och sedan dra mig till sängen, det är ju en dag imorgon också som startar med idrott. Har ont i hela kroppen, sjukaste träningvärken men jag vet inte från vad! ;o  

Msk - Tsk

Uppehåll av väder, tack!

Har nu "pluggat" engelska, blev inte så mycket plugg. Ingenting alls om jag ska vara helt ärlig. Måste skärpa mig nu, får bli extra mycket plugg imorgon istället, kanske rent av lite ikväll? vem vet, vem vet?
 
Ska glida över till Carro nu och sedan tar vi hottan till Mariehem och se på fotboll. Hoppas att vädret håller sig, tänker inte stå i regn, ucsh nej!

Less och trött

Nu när jag väl är igång så tänkte jag skriva hur min dag har varit. Började med sovmorgon och sedan matte 09.40 och slutade dagen med SO 13.05. Är redan lite små less på skolan, känns inte så bra eftersom den rätt så nyligt har startat men det är bara att kämpa eller vad ska man säga? Har väll inget val!

Har bara varit hemma och tagit det lungt efter skolan, har kikat på lite bloggar som är väldigt intressanta att läsa om man jämför med den här bloggen, haha. Min egna favorit är www.blondinbella.blogg.se, jag vet inte riktigt varför men den är kul att läsa osv.=) Nu på början av dagens slut så börjar jag känna av träningsvärk från gårdagens fotbollsträning, och av nån konstig anleding i magen. Jag förstår inte hur jag kan har fått det där men det är väll bra antar jag:) Mina armar känns lite som spagetti efter alla armhävningar som blev av. Ska försöka gå och göra lite engelska nu och lyssna på lite lugna favoriter. Kommer nog inte bli en lång stund känner jag på mig, även fast jag verkligen borde plugga engelska för det kan jag erkänna att jag är världelös i! Inte så bra, borde bli en ändring på det eller rent av sagt så måste det bli det. Där efter blir det att fara och titta på lite fotboll på MSK Arena med Carro.

Och jag måste också bara säga att jag längtar lite till hockey säsongen startar, känner mig inte bara lite pank. Jag behöver pengar!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen fixat en egen blogg, har blivit så ruskigt sugen på att skaffa en egen när jag läser alla andras bloggar. Jag är ingen vidare skrivare men vi får se hur det går!


RSS 2.0